Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-30, 14:07   #2461
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

No to będę miała jutro wycieczkę Koleżanka z pracy nie da rady, więc ja muszę rano jechać do pracy, wziąć dokumenty, jechać z nimi do WUPu w Krakowie, potem lecę na Podwale do księgarni i może jeszcze do biblioteki na Rajskiej Oby tylko nie było upału, ale podobno ma być chłodniej trochę niż dziś.

Hosenko a z tej limitowanki turkusowy lakier Ci się nie spodobał? Bo ja się czaję na niego, ale muszę najpierw go obmacać.
Stary 2009-07-30, 14:09   #2462
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: zostal tylko 1, więc "branie" ma Zastanawiałam się nad nim, ale odłożyłam. On jest bardziej morski - zielono-niebieski.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 14:28   #2463
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Kilka wąchałam w realu resztę w katalogu. Szczególnie kusi mnie ten czerwony "kadzidlany". Poza tym zawsze można oddać jakby co.
A w tym kadzidlanym jest choć trochę cynamonu?

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ale ta seria z masłem pomarańczowym pachnie.. Użyłam żelu, peelingu i masełka i teraz cały czas wącham sobie nadgarstki.
Śniła mi się dziś ta seria.

Cytat:
Swoją drogą, strasznie mnie ciekawi co to był za prezent za który tak dziękowałaś.
Książka. Taka którą bardzo bardzo chciałam mieć, a wspomniałam mu o tym tylko raz zupełnie nie wgłębiając się w temat, nie sądziłam nawet, że to zarejestrował. Wrzucam foto. No i plus cała otoczka i pozostałe prezenty..

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Isa: zostal tylko 1, więc "branie" ma Zastanawiałam się nad nim, ale odłożyłam. On jest bardziej morski - zielono-niebieski.
isa, jak go zobaczyłam na zdjęciach, od razu pomyślałam, że bardzo w Twoim stylu.

Przepraszam że nie napiszę dużo ale to uciążliwe jak się to robi jedną ręką.
Dziękuję za wszystkie słowa troski.

Być może załapię się na róż z SOL Essence, jeśli wieczorem już będzie wyłożona u mnie limitowanka. TŻ akurat będzie tamtędy przejeżdżał. Zastanawiam się jeszcze nad czerwonym lakierem. Hosenko, możesz go opisać?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg okladka-200.jpg (20,9 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-07-30 o 14:30
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 14:43   #2464
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Książka. Taka którą bardzo bardzo chciałam mieć, a wspomniałam mu o tym tylko raz zupełnie nie wgłębiając się w temat, nie sądziłam nawet, że to zarejestrował. Wrzucam foto. No i plus cała otoczka i pozostałe prezenty..
Takie trafione i niespodziewane prezenty cieszą najbardziej.
Niewiadomo czy TŻ przyjedzie 1.08. Obecnie w ogóle się na to nie zapowiada..
Mam beznadziejny nastrój przez to.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 15:15   #2465
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Przyszło wczoraj moje bikini Calzedonia jest śliczne i świetnie leży nawet na moim braku biustu.

Pomalowałam paznokcie u stóp lakierem Bell Fashion Colour nr 307, mam nadzieję, że utrzyma się dłużej niż ostatnio.
Fajnie,ze zakup się udał Ja miałam polować na wyprzedaże z angielskich stron i na bieliznę też, ale tak mi się nie chce za to zabrać- muszę zmodyfikować trochę swój rozmiar biustonoszy i przeraża mnie to wyliczanei i wybieranie a potem odsyłanie (podobno jeszcze przesyłki do UK podrożały)
Cytat:
A widział jak się zwijam z bólu przy każdym ruchu. Potem lekarz jeszcze przed RTG zbadał mnie w taki sposób, że ścisnął tę moją rękę. Nie, nie ucisnął, tylko ścisnął. I zapytał czy boli. No sorry..
No niestety, badanie fizykalne jest drugim etapem (z 4) poprawnei przeprowadzonego procesu diagnostycznego Ale współczuję bólu
Cytat:
Rzyrafko: co za nieszczęśliwy przypadekz tym mydełkiem Jak ono mogło wpaść do kibelka

zrezygnuję z Avonowego Naturalsa z mango i imbirem który miałam już zaznaczony w katalogu
Kiedy to naprawdę był przypadek i tak za 2-3- użycia by się skończyło

Ja go miałam w starej wersji, kiedyś lubiłam a teraz był do kitu- nibyz odzywką a włosy były takie matowe i bez zycia. Dobrze, ze wczoraj się skończył
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
1,5 h siłowni co 2 dni. 30 min siłowych i godzina aerobów (bieżnia, orbitrek). jadłam wszystko, chleby, pizze, słodycze, tyle, że w normalnych ilościach Od roku też jem to co chcę, nie cwicze regularnie i waga nie wzrosła. teraz przeszłam na redukcje bo chce jeszcze trochę zrzucić a raczej dopracować figure, o tak lepiej brzmi
To ja chyba jeszcze "się przejdę" na dietetyczne, bo nei mam pojęcia co to ta redukcja
Cytat:
Jak kupisz coś z nowej limitowanki Essence to wklej zdjęcia, jestem ciekawa jak wygląda róż w rzeczywistości.
Ja pędzę dziś po niego

Himalaya przyjedzie do mnei o 16
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 15:17   #2466
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli może mi się spodobać

Cytat:
isa, jak go zobaczyłam na zdjęciach, od razu pomyślałam, że bardzo w Twoim stylu.

Kurczę, będę jutro rano w Borku Fałęckim, może skoczę tak szybciutko do Natury i obadam tą limitowankę.
Stary 2009-07-30, 16:13   #2467
kochanie
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A ja jadę dzisiaj do Berlina na weekend czeka mnie koszmar pakowania, ale mam nadzieję, ze szybko mi dziś pójdzie, bo nie będę mieć za dużo czasu na przepakowywanie walizki w kółko.

Przyszło wczoraj moje bikini Calzedonia jest śliczne i świetnie leży nawet na moim braku biustu.
Aj aj, a mogłabyś podać nazwę modelu, albo dać jakieś zdjęcie albo link do aukcji? Bo ja też bezbiustowa jestem i chciałabym fajne bikini...

No i udanego wyjazdu życzę

Ach, wykończyłam dziś nagietkowy krem dla dzieci - wysmarowałam sobie nim nogi Leżał od jesieni w szafce i nie miałam ochoty go używać... No to dzisiaj mogę sobie kupić żel, prawda?

Em, bardzo współczuję przeżyć w szpitalu, dobrze chociaż, że ręka nie jest złamana. Ja kiedyś złamałam nogę skacząc na schodkach - potem głupio się tłumaczyć wszystkim, że się złamało kończynę w tak dziwny sposób

A ja dzisiaj idę na Filmową Stolicę do parku praskiego, mam nadzieję, że nie zjedzą mnie komary

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Takie trafione i niespodziewane prezenty cieszą najbardziej.
Jej, biedna, Ja z moim nie będę się widzieć do niedzieli i już tęsknię Może kup sobie jakiś kosmetyk na poprawę humoru
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 16:34   #2468
rzyrafka
Zakorzenienie

Yeah doszła Himalaya

I jest gratisik- tak myślę, bo nie zamawiałam krem nawilżajacy do twarzy 50mL
Stary 2009-07-30, 16:38   #2469
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Jej, biedna, Ja z moim nie będę się widzieć do niedzieli i już tęsknię Może kup sobie jakiś kosmetyk na poprawę humoru
Tylko, że mam wtedy urodziny.. Ja wiem, że to nie zależy od mojego TŻa, no ale ...
A z tym kosmetykiem na poprawę humoru to dobry pomysł. Poszukam u siebie bazy Joko (bo jak do tej pory nigdzie o niej nie słyszeli), może kupię jakiegoś GlamWear'ka i coś jeszcze malutkiego.
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Yeah doszła Himalaya

I jest gratisik- tak myślę, bo nie zamawiałam krem nawilżajacy do twarzy 50mL
Daj znać jak się spisują maski.
Stary 2009-07-30, 17:12   #2470
rzyrafka
Zakorzenienie

Jasne, na razie muszę zużyć jeszcze po 1/4 cytrynowej YR i detoksykującej Oriflame

Ech, myślałam już, że przyjdą w przyszłym tygodniu, a teraz to mój licznik wygląda masakrycznie

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Laskiii http://ameblo.jp/bourjois-paris/imag...212352230.html
Stary 2009-07-30, 17:16   #2471
your Angel
czyli Endżi

Em, strasznie współczuję Dobrze że już widziałaś się z lekarzami i powinno być ok. Boli jeszcze?

Donoszę, że dzisiaj po raz pierwszy byłam na ulicy na motocyklu Długo to się odwlekało, kosztowało mnie to wiele pracy (i troszkę przelanej krwi ), ale w końcu kiedy mknęłam na podmiejskich ulicach spokojnie 60km na godzinę, czułam że mam pełne panowanie na maszyną, wiem co się dzieje i co mam robić i ufam sobie samej to po prostu pękałam z dumy Gdybym mogła to bym się chyba troszeczkę rozkleiła Ale dobra widoczność była mi wówczas niezbędna Teraz już jestem pewna, że się uda z tym prawkiem

Własnymi siłami zrealizowałam duży procent mojego marzenia i jest po prostu ekstra. Kiedy zaczynałam nie wiedziałam nawet czym jest sprzęgło a dziś ... Dzisiaj kilka razy byłam na skrzyżowaniach, światłach i znakach Stop, ale to jeszcze nie jest prawdziwe miasto Wykupiłam mnóstwo godzin tak więc jeszcze 12 godzin w ruchu miejskim i wtedy już będę na pewno gotowa do egzaminu.
Super
Stary 2009-07-30, 17:31   #2472
isa666
Zakorzenienie

Angel odważna jesteś, ja to się motorów boję i pewnie nie wsiadłabym Jedynie jak byłam dzieckiem czasem jeździłam z dziadkiem albo tatą na Komarze
Od czasu jak zdałam prawko(ze 3,5 roku temu) jestem kompletnie anty jeśli chodzi o prowadzenie jakichkolwiek pojazdów.

Poszłam sobie do ogródka, nazrywałam świeżych pomidorków koktajlowych i cebulki i zajadam je teraz do kanapeczek z twarożkiem
Stary 2009-07-30, 17:59   #2473
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: ale jak to Ci się już skończył ten szampon skoro on sie dopiero pokazał w katalogu?? Chodzi mi o ten w nowym opakowaniu, podobno zmienili składy szmaponów.

A co to jest w tym linku??

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-30 o 18:05
Stary 2009-07-30, 18:03   #2474
your Angel
czyli Endżi

Iso, ja miałam takie momenty, że się bałam - i to bardzo. Kiedy pierwszy raz mieliśmy wyjechać na miasto to wyłożyłam się na samym wyjeździe z ośrodka, centralnie przed trójpasmówką, po której pędziły sznury samochodów Od tego czasu minął dobry miesiąc, a ja powolutku musiałam się przełamywać żeby zebrać w sobie odwagę do wyruszenia na miasto raz jeszcze Ale wiesz jak to jest. Masz swój cel i marzenie i nic nie jest w stanie Cię zatrzymać

Ale na tym etapie mogę powiedzieć, że to jedna z najtrudniejszych rzeczy jakich kiedykolwiek się uczyłam Chociaż gdy już teraz jeżdżę to wydaje mi się to banalne

Ale masz to prawo jazdy i nie jeździsz autkiem? Kurczę, szkoda by było wyjść z wprawy.

Umyłam włosy w czerwonym szamponie do farbowanych L'oreala, potem na dwie minutki balsam koloryzujący na platynowo Espresso (bossski zapach słodkiej kawy ) a potem jeszcze odżywkę perfumowaną Angel Thierry'ego Muglera z masłem shea i jakimiś tam bajerami. Potem jedwab L'biotica na końcówki i teraz jako wykończenie spray z filtrem John Frieda dla blondynek. Słuchajcie - włoski mam takie, że mniaaam

Teraz wyperfumowałam się kremem do ciała Angel, parę psików rzeczonych perfum i idę na spotkanie motocyklowe

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-07-30 o 18:04
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 18:09   #2475
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ale masz to prawo jazdy i nie jeździsz autkiem? Kurczę, szkoda by było wyjść z wprawy.

Teraz wyperfumowałam się kremem do ciała Angel, parę psików rzeczonych perfum i idę na spotkanie motocyklowe
Ano mam prawko i nie jeżdzę a najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że ja jestem wielką fanką samochodów, rajdów, F1 i w ogóle A sama się boję za kółko wsiąść, bo uważam, że nie umiem jeździć i stanowię zagrożenie na drodze

Przypomniałaś mi, że ja też mam ten krem do ciała Angel(małą próbeczkę dołączoną do perfum). Muszę go kiedyś użyć
Stary 2009-07-30, 20:01   #2476
bossy
Zakorzenienie

Angel super! Cieszę się, że się przełamałaś ))) Ja też powoli realizuję. We wrześniu skaczę ze spadochronem W przyszłym roku też prawko na motor lub będę chciała zrobić kurs na pilota szybowca na pewno będę chciała, tylko kwestia co pierwsze )

Edit: byłam u fryzjera, ścięłam włosy na prosto do łopatek. a miałam dłuugie.. i mam asymetryczną grzywkę. wyglądam słodko hehe

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-07-30 o 20:21
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 20:49   #2477
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: tu jest zdjęcie morskiego Essence https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1126

Instagram

Stary 2009-07-30, 21:02   #2478
emememsik

Cytat:

Nawet jeśli nie przyjedzie, to na pewno Ci to potem odpowiednio wynagrodzi.

Cytat:
No niestety, badanie fizykalne jest drugim etapem (z 4) poprawnei przeprowadzonego procesu diagnostycznego Ale współczuję bólu
No dobrze, ale gdyby lekko ucisnął, też bym mu powiedziała, że boli i też by mnie wysłał na prześwietlenie.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Em, bardzo współczuję przeżyć w szpitalu, dobrze chociaż, że ręka nie jest złamana. Ja kiedyś złamałam nogę skacząc na schodkach - potem głupio się tłumaczyć wszystkim, że się złamało kończynę w tak dziwny sposób
Ja złamałam palca u nogi w tak śmieszno-wstydliwej sytuacji, że doprawdy mało kto wie jak to było naprawdę. Wersja dla lekarza na pogotowiu była inna.

Cytat:
A z tym kosmetykiem na poprawę humoru to dobry pomysł. Poszukam u siebie bazy Joko (bo jak do tej pory nigdzie o niej nie słyszeli), może kupię jakiegoś GlamWear'ka i coś jeszcze malutkiego.
Jakbyś nie znalazła u siebie bazy, to ja mogę Ci ją kupić.

Cytat:
Em, strasznie współczuję Dobrze że już widziałaś się z lekarzami i powinno być ok. Boli jeszcze?
Boooli, mam ją na szczęście usztywnioną, więc nie aż tak bardzo, ale utrudnia mi to codziennie życie.

Właśnie wróciłam od dentysty. Mój ząb będzie żył! Naprawdę fachowo się mną zajęli, ale jestem tak obolała, że chyba pójdę jak najszybciej spać, żeby o tym nie myśleć.
Także Krakowianki, jakbyście szukały kiedyś dobrego [i całkiem niedrogiego] dentysty, to mogę polecić. Co prawda byłam tam dopiero dwa razy, ale naprawdę było widać, że wszystkim zależy na tym, żeby odratować mojego zęba. (zajmowali się mną dwaj dentyści i asystentka, a zapłaciłam tylko 150 zł).

Cytat:
Paletki do Smokey.

Angel, gratuluję odwagi w spełnianiu marzeń.

TŻ przed chwilą dzwonił, że ma dla mnie róż z SOL Esseence! Miłe pocieszenie po dzisiejszym dniu.
Stary 2009-07-30, 21:06   #2479
Hosenka*
Zakorzenienie

Paletki do smokey?? Ja tam widze ... wlasnie nie wiem co, myslałam, że to jakieś koraliki/perełki

EDYCJA: Aaaa te zdjęcia trzeba kliknąć
Ostatnio niekumata jestem
Poda mi się zestaw szary i fioletowy

EDYCJA 2: przeczytałam dziś, że kręcą film "Dom nad rozlewiskiem" - pewnie jak zwykle będzie gorszy od ksiązki. Grac ma Brodzik - ciekawe kogo? Bo chyba nie tą główną bohaterkę, która miała miec około 50 lat?

EDYCJA 3: widziałam dziś poczwórne pleteki Pierre Rene. Opakowanie mioze ciut tandetne, ale same cienie wyglądały zachęcająco: szarości, złoto/brązy i fiolety (chyba jeszcze niebieski zestaw był).
W wersji fioletowej był chyba taki fioleto-granat jak w dwójce Clinique Blackberry Frost. Szkoda, ze nei było testerów

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-30 o 21:15
Stary 2009-07-30, 21:42   #2480
Estella
Zakorzenienie

Rzyrafko zdradzę Ci, że te cienie się u nas pojawią jesienią

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 21:52   #2481
fuksjaa

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
To świetnie, bo bardzo mi się podoba pierwszy i ostatni zestaw.
Cytat:

Nawet jeśli nie przyjedzie, to na pewno Ci to potem odpowiednio wynagrodzi.
Mam nadzieję.

Jutro jeszcze poszukam u siebie tej bazy (zostały mi 2 drogerie), jak nie znajdę to się do Ciebie zgłoszę.
Cytat:
To świetnie, bo bardzo mi się podoba pierwszy i ostatni zestaw.

Napisałam przed chwilą cv i list motywacyjny, zrobiłam część porządków i wyprasowałam ubrania. Przy okazji wywaliłam 4 staniki, bo fatalnie na mnie leżą.
Stary 2009-07-30, 22:13   #2482
Estella
Zakorzenienie

Wysmarowałam się grapefruitem TBS, kto dziś nie kupił niech żałuje

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 22:51   #2483
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Donoszę, że dzisiaj po raz pierwszy byłam na ulicy na motocyklu Długo to się odwlekało, kosztowało mnie to wiele pracy (i troszkę przelanej krwi ), ale w końcu kiedy mknęłam na podmiejskich ulicach spokojnie 60km na godzinę, czułam że mam pełne panowanie na maszyną, wiem co się dzieje i co mam robić i ufam sobie samej to po prostu pękałam z dumy Gdybym mogła to bym się chyba troszeczkę rozkleiła Ale dobra widoczność była mi wówczas niezbędna Teraz już jestem pewna, że się uda z tym prawkiem

Własnymi siłami zrealizowałam duży procent mojego marzenia i jest po prostu ekstra. Kiedy zaczynałam nie wiedziałam nawet czym jest sprzęgło a dziś ... Dzisiaj kilka razy byłam na skrzyżowaniach, światłach i znakach Stop, ale to jeszcze nie jest prawdziwe miasto Wykupiłam mnóstwo godzin tak więc jeszcze 12 godzin w ruchu miejskim i wtedy już będę na pewno gotowa do egzaminu.
Super
A prawka na samochód nie masz jeszcze?
Jak już pisałam, ja też chcę na motor ale bardziej kurs paralotniowy
Cytat:
Rzyrafko: ale jak to Ci się już skończył ten szampon skoro on sie dopiero pokazał w katalogu?? Chodzi mi o ten w nowym opakowaniu, podobno zmienili składy szmaponów.

No ja pisze o tym starym i dam sobie rękę uciąć, ze zmieniły się tylko opakowania, bo przecież zapachy zostały identyczne więc po co mieliby zmieniac resztę

Nowe trójeczki Burżujka- tylko zmieniła się japońska strona i teraz to jets w formie bloga ze zdjęciami
Cytat:
Edit: byłam u fryzjera, ścięłam włosy na prosto do łopatek. a miałam dłuugie.. i mam asymetryczną grzywkę. wyglądam słodko hehe
Ja na razie mam za łopatki, poczekam do września/października i też chcę sporo skrócić i przefarbować na jakiś jasny brąz z kasztanową poświatą (ten sam za którym szalałam od zeszłej jesieni )
Cytat:
Isa: tu jest zdjęcie morskiego Essence https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1126
Byłam po fitnessie rowerkiemw Solvayu, capnęłam różyk była jeszcze prawie cała kolekcja bez dwóch złotych lakierów (na 3) i jednego różu. Lakier morski jest taki turkusowo morski w buteleczce wygląda na taki fajny, ciemniejszy czerwień to taka domieszana koralowym różem jakby (ale mogę się mylić, bo tamto światło strasznei zmienia kolory) reszcie się bardzo nie orzyglądałam, bo leciałam spowrotem na Kazimierz, bo się założyłam z koleżanką, ze w godzinę zdążę i się udało co do minuty
No i udało mi się kupić tylko róż i nic więcej
Cytat:
No dobrze, ale gdyby lekko ucisnął, też bym mu powiedziała, że boli i też by mnie wysłał na prześwietlenie.

Paletki do Smokey.
No nei do końca, musiał zobaczyć Twój grymas wywołany odruchem bezwarunkowym- tak mi się zdaje

Nooo, czekałam na paletki Pupy smołkowe i się nei doczekałam, to moż ete będą chociaż
Cytat:
EDYCJA 2: przeczytałam dziś, że kręcą film "Dom nad rozlewiskiem" - pewnie jak zwykle będzie gorszy od ksiązki. Grac ma Brodzik - ciekawe kogo? Bo chyba nie tą główną bohaterkę, która miała miec około 50 lat?
Jeeeju, Brodzikowej to ja nie poznałam w tej reklamie- jest tak potwornie brzydka, w ogóle ta fryzura jej nei dodaje kobiecości a wręcz przeciwnie- wojskowy plecak jej dodać i beret i w szeregu zbiórka
Cytat:
O, nieee, tak szybko?! jak ja zdążę uskładać na wszystkie zestawyy

Jutro po 15 jadę z TŻ do MagJi na weekend rano powinnam jeszcze wpaść na wątek ale jakby nie to życzę wszystkim udanego weekendu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 22:56   #2484
bossy
Zakorzenienie

Wróciłam właśnie z siłowni Czuję się bosssssssko

.supergirls just fly.
Stary 2009-07-30, 23:10   #2485
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam właśnie z siłowni Czuję się bosssssssko
ja zrobiłam ok 20 km rowerkiem i w przerwie godzina Cardio Shape czy jak to się tam nazywało i też się czuję bosssko...zmęczona
Stary 2009-07-30, 23:10   #2486
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
ja zrobiłam ok 20 km rowerkiem i w przerwie godzina Cardio Shape czy jak to się tam nazywało i też się czuję bosssko...zmęczona
ja zara wychodze

.supergirls just fly.
Stary 2009-07-30, 23:18   #2487
rzyrafka
Zakorzenienie

Hehe, ja już padam a w ogóle to jadłam ostatni raz ok 16 i bardzo mnei żołądek boli a nie chcę już na noc jeść
Stary 2009-07-30, 23:20   #2488
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Wysmarowałam się grapefruitem TBS, kto dziś nie kupił niech żałuje
Hehe, czyżby to było do mnie Akurat tego nie żałuję, zanim zużyje swoje zapasy promocja w TBS będzie jeszcze ze 20 razy
Stary 2009-07-30, 23:22   #2489
emememsik

Cytat:
No nei do końca, musiał zobaczyć Twój grymas wywołany odruchem bezwarunkowym- tak mi się zdaje
Nie przyjmuję do wiadomości tego wytłumaczenia, nawet na mnie nie spojrzał.

Cytat:
Hehe, ja już padam a w ogóle to jadłam ostatni raz ok 16 i bardzo mnei żołądek boli a nie chcę już na noc jeść
Ja też dziś prawie nic nie jadłam - najpierw ze strachu przed dentystą, a teraz z bólu, nic nie mogę gryźć więc wsuwam rozmoczone corn flakesy z mlekiem.
Stary 2009-07-30, 23:31   #2490
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przyjmuję do wiadomości tego wytłumaczenia, nawet na mnie nie spojrzał.

Ja też dziś prawie nic nie jadłam - najpierw ze strachu przed dentystą, a teraz z bólu, nic nie mogę gryźć więc wsuwam rozmoczone corn flakesy z mlekiem.
Ooo, na takie skandaliczne zachowanie to już nie ma usprawiedliwienia

Jeeeju, muszę się zaraz spakować tak z grubsza- przed 8 TŻ przyjedzie po mój bagaż żebym się nie tłukła z tym do niego przez całe miasto. No i musze to zrobić szybko bo już jednak mnei korci żeby skoczyć po coś do lodówki

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Aha, widział ktoś gdzieś te mydełka? Chcę konwaliowe, tak rzadko spotyka się kosmetyki o tym zapachu a po gruszce to jeden z moich ulubionych i póki co to mam tylko konwaliowy płyn Ziaja Intima
http://www.luxella.pl/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości