|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
No to będę miała jutro wycieczkę
Koleżanka z pracy nie da rady, więc ja muszę rano jechać do pracy, wziąć dokumenty, jechać z nimi do WUPu w Krakowie, potem lecę na Podwale do księgarni i może jeszcze do biblioteki na Rajskiej Oby tylko nie było upału, ale podobno ma być chłodniej trochę niż dziś.Hosenko a z tej limitowanki turkusowy lakier Ci się nie spodobał? Bo ja się czaję na niego, ale muszę najpierw go obmacać.
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Isa: zostal tylko 1, więc "branie" ma
Zastanawiałam się nad nim, ale odłożyłam. On jest bardziej morski - zielono-niebieski.
|
#2463 | ||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Taka którą bardzo bardzo chciałam mieć, a wspomniałam mu o tym tylko raz zupełnie nie wgłębiając się w temat, nie sądziłam nawet, że to zarejestrował. Wrzucam foto. No i plus cała otoczka i pozostałe prezenty.. ![]() Cytat:
![]() Przepraszam że nie napiszę dużo ale to uciążliwe jak się to robi jedną ręką. ![]() Dziękuję za wszystkie słowa troski. Być może załapię się na róż z SOL Essence, jeśli wieczorem już będzie wyłożona u mnie limitowanka. TŻ akurat będzie tamtędy przejeżdżał. Zastanawiam się jeszcze nad czerwonym lakierem. Hosenko, możesz go opisać?
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-07-30 o 14:30 |
||||
|
|
|
#2464 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Niewiadomo czy TŻ przyjedzie 1.08. Mam beznadziejny nastrój przez to. |
|
|
|
|
#2465 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam polować na wyprzedaże z angielskich stron i na bieliznę też, ale tak mi się nie chce za to zabrać- muszę zmodyfikować trochę swój rozmiar biustonoszy i przeraża mnie to wyliczanei i wybieranie a potem odsyłanie (podobno jeszcze przesyłki do UK podrożały) Cytat:
Ale współczuję bólu Cytat:
![]() Ja go miałam w starej wersji, kiedyś lubiłam a teraz był do kitu- nibyz odzywką a włosy były takie matowe i bez zycia. Dobrze, ze wczoraj się skończył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Himalaya przyjedzie do mnei o 16
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, będę jutro rano w Borku Fałęckim, może skoczę tak szybciutko do Natury i obadam tą limitowankę.
|
|
#2467 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
No i udanego wyjazdu życzę ![]() Ach, wykończyłam dziś nagietkowy krem dla dzieci - wysmarowałam sobie nim nogi Leżał od jesieni w szafce i nie miałam ochoty go używać... No to dzisiaj mogę sobie kupić żel, prawda?![]() ![]() Em, bardzo współczuję przeżyć w szpitalu, dobrze chociaż, że ręka nie jest złamana. Ja kiedyś złamałam nogę skacząc na schodkach - potem głupio się tłumaczyć wszystkim, że się złamało kończynę w tak dziwny sposób ![]() A ja dzisiaj idę na Filmową Stolicę do parku praskiego, mam nadzieję, że nie zjedzą mnie komary ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
Może kup sobie jakiś kosmetyk na poprawę humoru
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Yeah
doszła Himalaya I jest gratisik- tak myślę, bo nie zamawiałam krem nawilżajacy do twarzy 50mL
|
#2469 | ||
|
|
Cytat:
Ja wiem, że to nie zależy od mojego TŻa, no ale ... A z tym kosmetykiem na poprawę humoru to dobry pomysł. Poszukam u siebie bazy Joko (bo jak do tej pory nigdzie o niej nie słyszeli ), może kupię jakiegoś GlamWear'ka i coś jeszcze malutkiego. Cytat:
|
||
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, na razie muszę zużyć jeszcze po 1/4 cytrynowej YR i detoksykującej Oriflame
![]() Ech, myślałam już, że przyjdą w przyszłym tygodniu, a teraz to mój licznik wygląda masakrycznie ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Laskiii http://ameblo.jp/bourjois-paris/imag...212352230.html
|
#2471 |
|
czyli Endżi
|
Em, strasznie współczuję
Donoszę, że dzisiaj po raz pierwszy byłam na ulicy na motocyklu Długo to się odwlekało, kosztowało mnie to wiele pracy (i troszkę przelanej krwi ), ale w końcu kiedy mknęłam na podmiejskich ulicach spokojnie 60km na godzinę, czułam że mam pełne panowanie na maszyną, wiem co się dzieje i co mam robić i ufam sobie samej to po prostu pękałam z dumy Gdybym mogła to bym się chyba troszeczkę rozkleiła Własnymi siłami zrealizowałam duży procent mojego marzenia i jest po prostu ekstra. Kiedy zaczynałam nie wiedziałam nawet czym jest sprzęgło a dziś ... Dzisiaj kilka razy byłam na skrzyżowaniach, światłach i znakach Stop, ale to jeszcze nie jest prawdziwe miasto Wykupiłam mnóstwo godzin tak więc jeszcze 12 godzin w ruchu miejskim i wtedy już będę na pewno gotowa do egzaminu. Super
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Angel odważna jesteś, ja to się motorów boję i pewnie nie wsiadłabym
Jedynie jak byłam dzieckiem czasem jeździłam z dziadkiem albo tatą na Komarze Od czasu jak zdałam prawko(ze 3,5 roku temu) jestem kompletnie anty jeśli chodzi o prowadzenie jakichkolwiek pojazdów. Poszłam sobie do ogródka, nazrywałam świeżych pomidorków koktajlowych i cebulki i zajadam je teraz do kanapeczek z twarożkiem
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: ale jak to Ci się już skończył ten szampon skoro on sie dopiero pokazał w katalogu?? Chodzi mi o ten w nowym opakowaniu, podobno zmienili składy szmaponów.
A co to jest w tym linku??
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-30 o 18:05 |
|
|
|
#2474 |
|
czyli Endżi
|
Iso, ja miałam takie momenty, że się bałam - i to bardzo. Kiedy pierwszy raz mieliśmy wyjechać na miasto to wyłożyłam się na samym wyjeździe z ośrodka, centralnie przed trójpasmówką, po której pędziły sznury samochodów
Od tego czasu minął dobry miesiąc, a ja powolutku musiałam się przełamywać żeby zebrać w sobie odwagę do wyruszenia na miasto raz jeszcze Ale wiesz jak to jest. Masz swój cel i marzenie i nic nie jest w stanie Cię zatrzymać ![]() Ale na tym etapie mogę powiedzieć, że to jedna z najtrudniejszych rzeczy jakich kiedykolwiek się uczyłam Chociaż gdy już teraz jeżdżę to wydaje mi się to banalne ![]() Ale masz to prawo jazdy i nie jeździsz autkiem? Kurczę, szkoda by było wyjść z wprawy. Umyłam włosy w czerwonym szamponie do farbowanych L'oreala, potem na dwie minutki balsam koloryzujący na platynowo Espresso (bossski zapach słodkiej kawy ) a potem jeszcze odżywkę perfumowaną Angel Thierry'ego Muglera z masłem shea i jakimiś tam bajerami. Potem jedwab L'biotica na końcówki i teraz jako wykończenie spray z filtrem John Frieda dla blondynek. Słuchajcie - włoski mam takie, że mniaaam Teraz wyperfumowałam się kremem do ciała Angel, parę psików rzeczonych perfum i idę na spotkanie motocyklowe
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-30 o 18:04 |
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomniałaś mi, że ja też mam ten krem do ciała Angel(małą próbeczkę dołączoną do perfum). Muszę go kiedyś użyć
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Angel super! Cieszę się, że się przełamałaś
))) Ja też powoli realizuję. We wrześniu skaczę ze spadochronem W przyszłym roku też prawko na motor lub będę chciała zrobić kurs na pilota szybowca na pewno będę chciała, tylko kwestia co pierwsze )Edit: byłam u fryzjera, ścięłam włosy na prosto do łopatek. a miałam dłuugie.. i mam asymetryczną grzywkę. wyglądam słodko hehe
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-07-30 o 20:21 |
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Isa: tu jest zdjęcie morskiego Essence https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1126
|
#2478 | |||||
|
|
Cytat:
Nawet jeśli nie przyjedzie, to na pewno Ci to potem odpowiednio wynagrodzi. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wersja dla lekarza na pogotowiu była inna. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam od dentysty. Mój ząb będzie żył! Naprawdę fachowo się mną zajęli, ale jestem tak obolała, że chyba pójdę jak najszybciej spać, żeby o tym nie myśleć. Także Krakowianki, jakbyście szukały kiedyś dobrego [i całkiem niedrogiego] dentysty, to mogę polecić. (zajmowali się mną dwaj dentyści i asystentka, a zapłaciłam tylko 150 zł).Paletki do Smokey. Angel, gratuluję odwagi w spełnianiu marzeń. ![]() TŻ przed chwilą dzwonił, że ma dla mnie róż z SOL Esseence!
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Paletki do smokey?? Ja tam widze ... wlasnie nie wiem co, myslałam, że to jakieś koraliki/perełki
![]() EDYCJA: Ostatnio niekumata jestem ![]() Poda mi się zestaw szary i fioletowy ![]() EDYCJA 2: przeczytałam dziś, że kręcą film "Dom nad rozlewiskiem" - pewnie jak zwykle będzie gorszy od ksiązki. Grac ma Brodzik - ciekawe kogo? Bo chyba nie tą główną bohaterkę, która miała miec około 50 lat? ![]() EDYCJA 3: widziałam dziś poczwórne pleteki Pierre Rene. Opakowanie mioze ciut tandetne, ale same cienie wyglądały zachęcająco: szarości, złoto/brązy i fiolety (chyba jeszcze niebieski zestaw był). W wersji fioletowej był chyba taki fioleto-granat jak w dwójce Clinique Blackberry Frost. Szkoda, ze nei było testerów
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-30 o 21:15 |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko zdradzę Ci, że te cienie się u nas pojawią jesienią
|
|
#2481 | ||
|
|
Cytat:
To świetnie, bo bardzo mi się podoba pierwszy i ostatni zestaw. Cytat:
Jutro jeszcze poszukam u siebie tej bazy (zostały mi 2 drogerie), jak nie znajdę to się do Ciebie zgłoszę. To świetnie, bo bardzo mi się podoba pierwszy i ostatni zestaw. Napisałam przed chwilą cv i list motywacyjny, zrobiłam część porządków i wyprasowałam ubrania. Przy okazji wywaliłam 4 staniki, bo fatalnie na mnie leżą. |
||
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Wysmarowałam się grapefruitem TBS, kto dziś nie kupił niech żałuje
|
|
#2483 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już pisałam, ja też chcę na motor ale bardziej kurs paralotniowy ![]() Cytat:
![]() Nowe trójeczki Burżujka- tylko zmieniła się japońska strona i teraz to jets w formie bloga ze zdjęciami ![]() Cytat:
)Cytat:
była jeszcze prawie cała kolekcja bez dwóch złotych lakierów (na 3) i jednego różu. Lakier morski jest taki turkusowo morski w buteleczce wygląda na taki fajny, ciemniejszy czerwień to taka domieszana koralowym różem jakby (ale mogę się mylić, bo tamto światło strasznei zmienia kolory) reszcie się bardzo nie orzyglądałam, bo leciałam spowrotem na Kazimierz, bo się założyłam z koleżanką, ze w godzinę zdążę i się udało co do minuty ![]() No i udało mi się kupić tylko róż i nic więcej Cytat:
![]() Nooo, czekałam na paletki Pupy smołkowe i się nei doczekałam, to moż ete będą chociaż ![]() Cytat:
![]() O, nieee, tak szybko?! jak ja zdążę uskładać na wszystkie zestawyy Jutro po 15 jadę z TŻ do MagJi na weekend
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z siłowni
Czuję się bosssssssko
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam ok 20 km rowerkiem i w przerwie godzina Cardio Shape czy jak to się tam nazywało i też się czuję bosssko...zmęczona
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, czyżby to było do mnie
![]() Akurat tego nie żałuję, zanim zużyje swoje zapasy promocja w TBS będzie jeszcze ze 20 razy
|
#2489 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeeeju, muszę się zaraz spakować tak z grubsza- przed 8 TŻ przyjedzie po mój bagaż żebym się nie tłukła z tym do niego przez całe miasto. No i musze to zrobić szybko bo już jednak mnei korci żeby skoczyć po coś do lodówki ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Aha, widział ktoś gdzieś te mydełka? Chcę konwaliowe, tak rzadko spotyka się kosmetyki o tym zapachu a po gruszce to jeden z moich ulubionych i póki co to mam tylko konwaliowy płyn Ziaja Intima ![]() http://www.luxella.pl/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

Koleżanka z pracy nie da rady, więc ja muszę rano jechać do pracy, wziąć dokumenty, jechać z nimi do WUPu w Krakowie, potem lecę na Podwale do księgarni i może jeszcze do biblioteki na Rajskiej
Oby tylko nie było upału, ale podobno ma być chłodniej trochę niż dziś.
Zastanawiałam się nad nim, ale odłożyłam. On jest bardziej morski - zielono-niebieski.

Wrzucam foto.
No i plus cała otoczka i pozostałe prezenty.. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

doszła Himalaya

Od tego czasu minął dobry miesiąc, a ja powolutku musiałam się przełamywać żeby zebrać w sobie odwagę do wyruszenia na miasto raz jeszcze