|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Cichutko mi gra płyta "Invincible".
Pamiętam, jak ją kupowałam w 2001 roku "Media Markcie" w Galerii Dominikańskiej. Potem jeszcze droga do domu- tak mi się chciało tej płyty, że miałam wrażenie, że inni kierowcy jadą tego dnia wyjątkowo wolno, by z premedytacją zrobić mi na złość. A wtedy samochodowe radio z CD nie było jeszcze tak powszechnym wyposażeniem aut, jak dzisiaj. Gdyby mi ktoś wtedy powiedział, że to ostatnia studyjna płyta Mike'a, to roześmiałabym mu się w twarz... |
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam spaciu...tzn pewnie sobie jeszcze poleżę i podumam z Majkim koło ucha, ale musze sie położyć, za dużo emocji
![]() anka Nie smutaj juz dziś...proszę Cię...smutno mi jak się smucisz, naprawdę...Tulam Cię mocno I pamiętaj MJ notuje wszystkie łzy i tyle obrotów bedziesz musiała u góry zrobic jak do Niego dołączysz ile łez Ci skapło z policzka - za jednym razem Może byc cięzko
|
|
|
|
#2793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, najpiękniejsze lata życia z Nim. ![]() Ten koncert, który był dziś w kinach, to "Live in Bucharest"- został oficjalnie wydany na CD i można go zakupić: http://img178.imageshack.us/i/michae...einbucpd5.jpg/ Jeśli chcesz pooglądać na youtube, to wystarczy wpisać "Live in Bucharest" w wyszukiwarkę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje, [nie jest] jak proroctwa, które się skończą, albo jak dar języków, który zniknie, lub jak wiedza, której zabraknie. "
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-31 o 02:06 |
|||
|
|
|
#2794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz co, jak czytam Ciebie, to sobie myślę, ze Majki musiał być szczęśliwy, takich fanów jak miał on, nie miał nikt.Naprawdę. A koncert oglądałam, youtube to moja ukochana strona ostatnio ![]() Pisz, wspaniale się Ciebie czyta i wiesz co, jakoś wszyscy ludzie, którzy kochają Majka mają wspólną cechę:wielkie serce i ogromną wrazliwość Spij dobrze i Wy wszystkie dziewczyny, dobranoc ---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- No jeszcze minutka Własnie wygrzebałam z półki ksiażkę "Moonwalk"polska edycja 91 r. i tak mi smutno się zrobiło
|
|
|
|
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezły z tego wyjdzie zakręt głowy i to bez grama alkoholu. Za to jak zemdleję, to Michaś będzie mnie cucił. ![]() Cytat:
Pod nieuwagę Mamy wymalowałam na chodniku wielkie "S"- takie, jak na załączonym zdjęciu... w życiu tak nie dostałam w dupsko, jak wtedy. Potem już Rodzice pilnie uważali, by ulotki nie trafiały w moje małe rączki. Dopiero po latach zdałam sobie sprawę, że mój wybryk mógł mieć mało ciekawy epilog, gdyby zobaczył to ktoś niepożądany. Mike chyba tylko na fanów mógł zawsze liczyć w 100%- z resztą otoczenia różnie bywało. Jakże samotny musiał być ten Człowiek- kochany przez miliony, ale zdradzany nie tylko przez media, ale i przez najbliższe otoczenie. Z mojego "Moonwalka" wypadają kartki... Zawsze marzyłam, że kiedyś pojawi się "Moonwalk 2", że Jego opowieść duszy tylko chwilowo kończy się w 1988 roku. Bardzo chciałam przeczytać Jego wersję wydarzeń, Jego opowieść o tym, co działo się w ostatnich 20 latach. Szkoda, że to marzenie się nie spełni. Ale tak to już z marzeniami bywa, trzeba się z tym jakoś nauczyć żyć. Dobrej nocy. ![]() A do snu dzisiaj wyjątkowo"Off the wall", które zazwyczaj służyło do tańczenia a nie do zasypiania. Po cichu liczę, że jak usłyszy swoje piosenki, to w końcu i do mnie we śnie przyjdzie i zapewni, że wreszcie i On dostąpił prawdziwego szczęścia. Czas najwyższy.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-31 o 02:47 |
||
|
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cholera Anka, ale zafundowałas poranek siedze i becze dlatego ze mnie tam nie bylo dlatego ze doskonale wiem co mozna tam bylo czuc dlatego ze siedze i patrze na teledyski z okresu Bad....dlatego ze chyba wciąz nie wierze ![]() ehh dzień doberek
Fading In The Twinkling Of An Eye Gone Too Soon ![]() Edytowane przez donay Czas edycji: 2009-07-31 o 08:08 |
|
|
|
|
#2797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() prawda aha ![]() Cytat:
nie mogę z Ciebie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam, że wstaję o 8-mej i będą wory pod oczami?
![]() No i się nie myliłam. ![]() Wory jak stąd do Neverlandu. ![]() Myślicie, że krem po oczy 30+ i fluid pomogą? ![]() Na szczęście zapowiada się słoneczny dzień, więc wdzieję okulary. ![]() A Mike nadal gra mi na uczuciach- zaś dziś nie przyszedł! ![]() Michael! Hello!? ![]() Węszę jakiś przekręt. Wprawdzie oficjalnie w Niebie nie wydaje się płyt, to- jak znam życie- nasz Mike i tam będzie prekursorem. Ludzie się nie zmieniają. ![]() Miłego dnia, Kochaniutkie. |
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie też nie zawitał(może za krótko spałam?
), ale moje sny kręciły się wokół niego...![]() słyszałyście, że ojciec Majka potwierdził, że ten Omer to syn MJ'a?! ![]() |
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem niewyspana, bo zasnąć nie mogłam po tym koncercie. Na dodatek chora... Masakra.Ale było pięknie jestem zadowolona, bo nawet mój chłopak powiedział,że mu się podobało. Zresztą widziałam jak podrygiwał ![]() Gdzie to potwierdził ?
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednej strony Omer na tym zdjęciu w kapeluszu trochę Majka mi przypomina, ale ostatnio to ja go wszędzie widzę... z drugiej strony, przecież sam powiedział, że nie jest jego synem, a wierzyć staremu Jacksonowi to jak... nie mam porównania... |
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Naczytałam się Waszych wrażeń z koncertu... Eh, szkoda, że okoliczności pokazania go w kinach są takie przykre... ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Ale Omer podobno zaprzeczył ostatecznie, że jest synem Michaela. |
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wywiadzie ktorego niedawno udzielil mowil ze to bzdury, ze media zeruja na nim bo nie ma teraz MJ... poniekad sie z tym zgadzam
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć nie mogłam być wczoraj w kinie,bo urodzinowi goście zwalili mi się na głowę,to jednak w duchu byam z wami. czytając wasze relacje czuję w sercu smutek i przygnębienie. choć ,jak wy cieszę się,że żył TAKI KTOŚ,to jego strata jest bardzo bolesna. ech,trzeba wrócić do codzienności. |
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, Anka, jak Ty coś napiszesz, to nic innego jak się zgodzić i zadumać nad tym marnym światem.. Coś pięknego!
Widzę, że wszystkie Majkelki zadowolone, wiadome było, że trafią się też osobniki przypadkowe, ale na pewno był to mały odsetek i obyło się bez profanacji.
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak tak można do cho*ery!?! ten 'człowiek' musi być totalnie pozbawiony uczuć, wstydu i empatii. najpierw wygaduje jakieś bzdury, a potem wszystkiego się wypiera... nie wyobrażam sobie żeby moi rodzice wypowiadali jakiekolwiek złe słowa na mnie czy ujawniali moje osobiste tajemnice... pamiętam, ze w LWMJ jego matka powiedziała, że 'karaliśmy go z miłości' czy coś podobnego. no ludzie, jak z miłości?!... ech brak mi słów...
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobitki
Się nie wyspałam czy co bo kawu strzelić sobie muszę. W sumie posiedziałam z Wami do drugiej ![]() Anka zimny okład zrób, kostki lodu zawiń w coś i okłady rób. To świetnie działa na opuchnięcia. Dla płaczliwych polecam kupić sobie taką maseczkę żelową którą trzyma się w lodówce. Szybko likwiduje opuchnięcia
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
http://muzyka.onet.pl/0,2018208,plotki.html
w koncu cos normalnego napisali.. ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Anka, Margo - weteranki-fanki MJ.. slyszałyscie utwór Majka - "Cheater" Wlasnie slucham ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- aaaaaaaaaaaaaaa utwor Dangerous (early version) wymiata!!!!!!!!! ![]() nastepny promyk to "Monkey Bussiness"
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-07-31 o 11:15 |
|
|
|
#2812 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kiedyś siądziemy sobie w kółeczku z Majkelem i nam wszystko opowie ![]() No co, ta guma zryła mi wczoraj beret ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-07-31 o 12:05 |
|||
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się dzisiaj Michael przyśnił,ale często tak mam ,że jak o czymś myślę przed snem to mi się potem śni.Dzień dobry tak wogóle.
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Koncert był fantastyczny
Nie mogłam usiedzieć w fotelu, tak mnie rusza tak jego muzyka. Z tego, co widziałam, to prawie nikt nie podrygiwał, zaskoczyło mnie to, tak jakby na koncercie nie było żadnych fanów. Ale potem ludzie się rozkręcili i zaczęli klaskać - na początku mała grupka, potem klaskała cała sala Żałuję, że nie miałam okazji zobaczyć Michaela na żywo. Na teledyskach nie zostaliśmy do końca, wyszliśmy na "Blood on the Dancefloor", bo myśleliśmy, że metro jeździ do 00:30, a jeździło do północy... Musieliśmy wracać taksówką, cztery dychy pooooszłyyy.Ja prowadziłam do Warszawy i z powrotem (siódemką), ciężko się jedzie w nocy, ale dałam radę Niestety jak już byłam 15 km od domu to przejechałam kota Nie wiem, czy przeżył, bałam się zatrzymać - pobocze na tej drodze jest bardzo wąskie i nie miałabym gdzie zjechać, a takie zatrzymanie jest bardzo niebezpieczne. Strasznie to przeżyłam, jak już byłam 5 km od domu to tak zaczęłam płakać, że TŻ się przestraszył i chciał mnie zamienić. Nie mogę sobie wybaczyć tego kota Tylko kurczę po co on siedział na środku drogi, a potem wbiegł mi prosto pod koła?
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2009-07-31 o 13:07 |
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj...biedny kotek, ale może przeżył jakoś, nie męcz się tym, niekiedy właśnie jakieś zwierzątko nagle wyskoczy i nic sie nie zrobi :/ |
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Jeanne,
Lepiej dla niego by nie przezyl... przykre, ale nie przejmuj sie az tak... kociska niestety tak robia.. podobnie zajace.. mnie tez, zawsze strasznie zal, a nie ma gorszego widoku od martwego zwierzatka niz zwierze umierajace na jezdni. Jezeli ci wpadl prosto pod kola to nie moglas nic zrobic, koty niestety nie odskakuja. trzymaj sie jakos Kamuha, mowisz, ze łydka na duzym ekranie ryje beret??? ![]() teraz jak przez mgle przypomnialam sobie, ze snilo mi sie ze ogladam koncert z trasy BAD..
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty myślałaś, że tylko na małym ekranie
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie mogę przestać myśleć o tym kocie. Kocham zwierzęta i dlatego tak to przeżyłam. Najbardziej zamartwiam się, że może zdychał w męczarniach... Chociaż mój tata powiedział, że gdyby odbił się o blachy, to nie miałby szans, ale po przejechaniu kołem (w moim wypadku - dwoma ) mógł przeżyć. Ehh...
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On był na środku jezdni, jak go zobaczyłam, a potem wskoczył mi pod koła. Gdyby uciekł na drugi pas, to prawdopodobnie przejechałby go inny samochód, bo akurat jechał z naprzeciwka. Dziękuję, postaram się o tym nie myśleć, może jakoś zapomnę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

I pamiętaj MJ notuje wszystkie łzy i tyle obrotów bedziesz musiała u góry zrobic jak do Niego dołączysz ile łez Ci skapło z policzka - za jednym razem

Dużo czasu z boskim Michaelem

Była za facetem, że pozwole zacytować - "Ty nie lubisz Michaela nie
To możesz sobie iśc", "Ja nie wiem czy ktos tak beczał po nim jak ja" "ale niedobry ten popcorn, za mało masła <wpierdziela popcorn rowno w tym samym momencie> W sumei an koncercie się uspokiło - ludzie raczje siedzieli i gapili jak sroka w gnat rozdziawionymi gębami
zahipnotyzował mnie