|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Za daleko mam na makijaż, więc raczej zostanę przy malowaniu że Ja sama się maznę, muszę wymyślić jako oko pomalować.Ja mam 4 cm obcas ale nie szpilka tylko taki dosyć fajny.Zobacz zdjęcie, choć powiem Ci na zdjęciu wyglądają strasznie babcinie a na nodze całkiem inaczej leża. |
|
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mężatki mieszkające po ślubie z teściami, jak wam się mieszka? ja się trochę obawiam
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybraliśmy tę środkową jak chcesz to mogę Ci na prv napisac co wymyslil ale to w pn bo listę mam w pracy niestety. oczywiście, ze znamy Arkadię moj TZ mieszka stamtąd rzut beretem i własnie nie wykluczone, że to będzie nasze miejsce na plener. plus moze jeszcze nieborów... zobaczymy....
|
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co z teściami jeszcze nie mieszkałam, ale mam to samo co Ty. Mieszkają w domku i cała góra Nasza i na razie nie narzekam na teściów ![]() Ja i tak wezmę sobie buty chyba na zmianę, boję się tylko,że po sukni wtedy będę deptała bo buty na zmianę będą na pewno niższe. |
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka samochod mamy za darmo, tylko kierowcy trzeba zapłacić.
za te kilka godzin pracy ![]() Myślałam o 300-400zł plus flaszka Chyba ze ma swoj cennik jakis
|
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam kamerzysta wynajmie swoje auto i on będzie kierowcą i powiedział,że koszt 400zl plus dekoracja.My już ją mamy.A flaszkę to może mu damy jak przyjedziemy po zdjęcia
|
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkimm dzisiejszym Pannom Młodym życzę wszystkiego najlepszego, zarówno dzisiaj jak i na wszystkie kolejne dni Waszej nowej drogi życia! Oby wszystko udało się tak jak sobie wymarzyłyście, abyście miały co wspominać przez następne lata!
|
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze wam sie podobal bukiet
dziekuje tym ktore trzymaly kciuki!! UDALO SIE ![]() juz mowie co zrobilam ![]() ![]() wlasnie wrocilam ze ślubu naszej RYBULKI od jakiegos czasu mocno sie zaprzyjaznilysmy piszemy do siebie czesto i pomyslalam ze czemu by nie byc z nia w tym wielkim dniu no wiec chcialam zrobic jej niespodzianke![]() dzieki naszej cudownej kliwi ![]() dowiedzialam sie adesu kosciola no i zapakowalismy sie dzis z tz i pojechalismy ![]() oczywiscie spoznilismy sie troche ale nie bylo zle bynajmniej nas nie widziala.. po czym na ofiarowaniu szlismy wokol oltarza no i wtedy nas przyuwazyla zrobila taka mine ![]() ![]() jak nie wieksza ;D byla w ogromnym szoku potem jak skladalismy zyczenia to chwileczke pogadalysmy mowila ze sie niespodziewala ze malo sie w kosciele niepoplalala i ze cudowna niespodzianka![]() ![]() bardzo sie ciesze ze sie wsyztko udalo bo niemoglam sie obszec zeby zlozyc jej zyczenia osobiscie![]() streszcze wam troszke msze bedziecie mialy super szybka relacje ![]() rewelacyjny ksiadz prowadzil ceremonie, bardzo ciekawe kazanie o milosci, chodzeniu w gory wziazaniu sie wspolna lina odpoweidzialnosci... cudownie.. przysiega powiedziana wysmienicie tak pieknie;D niemusze mowic ze skrzypek podkrecil atmosfere![]() a jesli chodzi o mlodych to michal (maz juz rybulki) wygladal zarabiscie, a magda cudoo fryzure miala genijalna![]() mam nadzieje ze mnie niezabija wklejam 3 foteczki![]() zanetaa88 pycha menu ![]() Cytat:
![]() Wszystkim dzisiejszym zonka duzooo milosci ![]() wogole na jednj fotce sie zalapalam taka ruda w bialej sukience
|
|
|
|
#1719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Baw się dobrze![]() Cytat:
Powodzenia
|
||||
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha to genialne.Chciałabym widzieć minę Rybulki.
Ostatnio mało co pisała, co nie?! Śliczne masz te włosy |
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha hahaha tak myślałam, że do Rybulki pojedziesz, normalnie mam tę intuicje
Niesamowita jej niespodziankę zrobiłaś, świetnie
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mine miala relelacyjna bardzooooo bardzooo sie zdziwila a wlosy no takie wyblakniete w przyszlym tygodniu ide do fryzjera![]() wogole to zalatwlismy noclegi troche daleko od kosciola ale kilometr od sali wiec nie jest zle;D dzis mam wieczor panienski a tz kawalerski wogole to nic nie wiem ani kto bedzie ani co bedzie.. laski robia wszystko w tajemnicy
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet wyblakły jest śliczny. Mmmm sesja zdjęciowa byłaby przepiękna... Ty i słoneczniki. Chyba zaraz umrę ![]() Jak podszkolę się z fotografii to będziesz moją modelka ![]() Udanego panieńskiego |
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha dobra
bede ![]() dzieki mam nadzieje ze laski cos fajnego wymyslily
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
No na pewno coś szalonego wymyśliły.
Przecież nie mogą z tego zrobić stypy ![]() Ja niestety jak sama sobie nie zrobię to nikt mi nie zrobi. Póki co mam remont i nawet o tym nie myślę, nie mam czasu. |
|
|
|
|
#1726 |
|
Rozeznanie
|
martucha super niespodzianka !
ja życze wszystkim dziesiejszym PM'kom samych szczęśliwych dni u boku mężów ![]() a ja osobiście mam pytanie, do dziewczyn które robiły remont, co lepsze do wyrównania ścin płyty k-g czy gładź??
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
zielony jesli to jest stare budnnowcitwo, ale obradapne solidnie mury, to ja bym polozyla k-g, gladzi sie kladzie i kladzie, a potem trzeba szlifowac i pylu jest co nie miara
k-g czystsza jest w kladzeniu. No ale to tez troche zabiera, ok 1 cm z pokoju
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motley- wysłałam Ci mailem bo znaalzłam w domku jednak ![]() własnie szukam dekoracji samochodu jakiejś ![]() w ogole to mialam Was zapytac bo ja matołek chyba jakiś jjestem kupilam poduszke na obrączki ale nie umiem na niej ich "zamontować" wiecie moze jak to sie robi?? dodam ze są 4 tasiemki wychodzące z jednego punktu tak jakby
|
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam remont i właśnie zastanawiałam się na tym co Ty, Chcieliśmy płyty bo szybko i sprawnie miedzy płytami i tak trzeba coś dać i szlifować i syf i tak będzie. Przyszedł do nas fachowiec i powiedział,że płyty odradza bo są nie praktyczne, zrobisz dziurę np bo chcesz powiesić obrazek a potem dac go na inne miejsce to dziura jest większa niż w ścianie i powiedział,że proponuje zrobić gładź. Chcieliśmy aby remont został zrobiony szybko i dlatego myśleliśmy o płytach, ale powiedziano Nam że tyle samo roboty co przy gładzi, bo płyty trzeba uprofilowąc czy coś żeby stały równo, potem je przymocować, potem między płytami dac gładź czy coś i wyszlifować i tyle samo roboty co przy wyrównywaniu ścian gładzią.. Tak owszem jest większy syf, ale masz porstę ściany na lata i jak chcesz jakiś wzorek z gładzi bo teraz są jakieś modne to tez można zrobić. Ja z czystym sumieniem polecam gładź wszystko pięknie równo. |
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
zaneta jesli chodzi o profile, to ich sie nei daje jak sie kladzie kartongips na sciane bezposrednio. A co do dziur to sie nie zgodze, bo mozna mocowac obrazki lekkie nawet na ponezki od tablic kokrowych
![]() Kwestia umijejetnosci kladzenia mysle. Jakbym miala np. cale mieszkanie gladzis to bym to machnela reka i kladla karton gips. ale jak jeden pokoj to nei wiem, chyba byl gladzila, albo polozyla tapete |
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pisze co Nam doradzono, bo ściany nie był aż tak krzywe.
I u Nas gładź została położona i na razie jeden pokój został wyremontowany.(tzn. jeszcze jest w trakcie remontu) No Ja np. sobie nie wyobrażam powieszone zdjęcie i pinezką przybite. Chciałabym antyramę ze zdjęciem i jakoś pinezki do mnie nie przemawiają, a tablica korkowa zdecydowanie odpada, kojarzy mi się tylko ze szkoła. Chce mieć pokój nie zagracony a na tablicy pewnie by było pierdół nie miara, jak znam siebie. Prosto i klasycznie ![]() |
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Wszystkim właśnie balującym na swoich weselach, życzę wszystkiego naj naj naj na nowej drodzę życia Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
A juz myslalam ze jakas relacja bedzie, ja naiwny nalogowiec Buziaki !
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez czekam na relacje
ciekawa jestem czy naszemu groszkowi lezka sie zakrecila
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
A Ja czekam też na relacje, ale jestem ciekawa jak Madzialenka.
Czy stresowała się i miała zapięte wszystko na ostatni guzik, czy ten tren jej się układał jak chciała, czy koło jej przeszkadzało, bo tak o to się martwiła. No nooo będziemy miały dużo czytania! |
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci,że nie mam zielonego pojęcia ![]() Wiem,że cały czas się bała o tren i koło i to zapamiętałam. |
|
|
|
|
|
#1739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co prawda suknia się szargała po podłodze, ale nie jakoś strasznie i ogólnie nie przeszkadzała ![]() My wczoraj spędziliśmy super dzień -byliśmy ze znajomymi nad zalewem w Zalesiu Górnym...opalalismy się, pływalismy na kajakach i rowerkach wodnych...super a wieczorem mieliśmy impreze urodzinową u kolegi...także intensywnie spędziliśmy sobotę. Dzisiaj też planowaliśmy pojechać nad ten zalew, ale coś slonka nie widać u nas ![]() Wszystkim świeżo upieczonym żonkom - Wszystkiego Najlepszego zyczę
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Ci fajnie, opalałaś się pływałaś.My mamy remont i ktoś musi zostac z robotnikami i póki co słoneczko tylko na ogródku mamy, a tak chcemy iść po pływać.Nawet mamy to wskazane mój Tż miał problemy z kręgosłupem i lekarka kazała mu pływać, a wcześniej miał kręgi nastawiane.Nic trzeba czekać, Jak się czujesz jako mężatka?! Pochwaliłaś się jakie prezenciki dostaliście?! nie pamiętam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

za te kilka godzin pracy 

Mimo to nie załamuje się, staram się z nim być w te dni co mu zostały i cieszyć się każdą chwilą.

ale juz troche lepiej - bardzo podobam sie sobie ( co sie zadko zdarza