|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Certina4 jak tam po grilowaniu?
Mam nadzieję, że było super, pewnie nie licząc komarzysk? ;p Wzięły Cię żywcem? Czy się nie dałaś? Do ślubu jeszcze całe mnóstwo czasu... Hmm, pewnie za jakieś 6 miesięcy zacznę się rozglądać za suknią, żeby wszystko było na czas gotowe i się chociaż tym nie stresować ;p
"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą, twoim psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie..." |
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Doberek
Nie mogłam spać nad ranem nic a nic, więc jestem średnio wyspana.. Właśnie pomalowałam pazurki u stóp, spakowałam się.. Za chwilę jedziemy z TŻ na zakupy.. Już chyba tutaj nie zaglądnę więc życzę Wam ciepłych, słonecznych wakacji
|
#4293 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mój Łatek też tak siada na walizach jak ktoś wyjeżdża,jak się np pakuje to on mi wchodzi do torby,a raz mi łapką wytrącił z torby butaa co do kąpieli to u niego jest tak,że na początku się trochę wkurzy,po czym łagodnieje i stoi (nie kąpie go często tylko gdy trzeba ) i czeka na koniec,a jak już go osusze ręcznikiem to idzie sobie na środek pokoju,siada i się liże![]() wkleję jego fotkę poniżej ![]() coś się stało?
|
|||||
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() te drugie i trzecie foto co wkleiłam to podczas drzemek Łatka ![]() zobaczcie sobie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yp0vyKFMQsM&NR=1 Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-08-01 o 10:11 |
|
|
|
|
#4296 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
a ja dzisiaj do 9 pospałam, już poprałam królisiowe wycieraczki bo niestety nie mogę go nauczyć żeby jak porządny królik załatwiał się w jedno miejsce. Tzn w dzień się załatwia, a w nocy swawola i robi gdzie chce często pod moje biurko :p arty: Oj czuję że będzie ciężko...Cytat:
Krazy ja dzisiaj mam grilla dopiero . Zakupiłam odpowiednie kremy i spraye i mam nadzieję nie dać się Pewnie dopiero jutro wieczorkiem się odezwę, bo śpimy u mnie na działeczce z TŻ więc nie będziemy się bladym świtem zrywać do domku . Miłego weekendu P.S a co tu same kociary? Kto tu ma inne zwierzątko niż kota oprócz mnie i Krazy?
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-08-01 o 10:43 |
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Szana na tej ostatniej focie łatkowi jest chyba goraco bo nasz Oli tak się rozwala jak jest upał
cześć ostatnio chciałam się nauczyć pływać na plecach, ale mi nie wychodzi normalnie pływać potrafię, a na plecach nie
|
#4298 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może on to specjalnie robi?życzę owocnej nauki a potem relaksiku na grillu ![]() Cytat:
a masz fotki Oliwki jak tak śpi? ![]() ja też na plecach nie umiem pływać i nie wiem czemu,normalnie śmigam a jak na plecach to idę pod wodę chyba się bojępiękna piosenka http://www.youtube.com/watch?v=gS3RPv0IFq0 |
||
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się nie podoba ta pieśń
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-01 o 10:53 |
|
|
|
|
#4300 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Fajne kociaki ja mam pieska, właśnie leży do góry brzuchemŻyczę wszystkim udanego weekendu ...i zabieram się za nadrabianie tego, co napisałyście jak mnie nie było ![]()
|
#4302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale jakas bardzo malutka to sie nie czuje (choc TZ ma 190 )mysle, ze jestem w normie ![]() ze wzgledu na dosc pokazne bioderka (wiec rybki odpadaja) i negatywny stosunek do bez stawiam na literke A ![]() Cytat:
ja myslalam, ze na plecach to kazdy potrafi ja to klade sie na plecy, bioderka wypycham do gory i juz nic nie robie - samo sie plynie jak sie zmecze zwyklym machaniem rekami to przerzucam sie na plecki i sobie odpoczywam ![]() no, wczoraj imprezka sie udala byl to dosc nietypowy grill, bo polaczony z turniejem Playstation komary gryzly na poczatku, ale potm jeden kolega wyskoczyl ze sprytnym wynalazkiem - wilgotnymi chusteczkami na komary. posmarowalismy sie i na 3 godziny byl spokoj (choc producent deklaruje 10 godzin ). dym z grilla i ogniska (bo bylo jedno i drugie ) tez troche pomogl, bo komary nie lubia dymu ![]() w rezultacie w domu bylam po 3, a teraz wstalam, wykapalam sie i znow jedziemy na grilla - tym razem do mnie na wies to moze byc dosc meczace, bo beda moim kuzyni (7 i 8 lat), a do tego szczekajacy pies dziadka (nie znosze szczekania to rani moje uszy ![]() ). no ale biore lezak i bede sie wylegiwac pod orzechem ![]() wiec zycze milego weekendu bo pewno wpadne tu znow w niedziele wieczorem. dzis po grillu jedziemy wieczorem ze znajomymi do ich domku nad jeziorem, poimprezujemy, a jutro idziemy gdzies tam w okolicy na jakis nowy basen zlapac troche slonca przed Chorwacja |
|||
|
|
|
#4303 |
|
Zadomowienie
|
Lain "A" bardzo fajnie się prezentuje i myślę, że pasuje wielu osobom
Udanego grilla! Co do pływania na plecach to może leżąc na plecach spróbujcie troszkę ruszać rękami, tak jakby machać delikatnie pod wodą
|
#4304 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my z TŻ jutro nad jezioro jedziemy więc zapowiada się fajnie ![]() Cytat:
może jutro się nauczęo tak komary nie lubią dymu,ale najlepsze to ,że chyba mojego balsamu też bo wczoraj byliśmy z TŻ,siostrą i jej TŻ w parku i oni pogryzieni a ja nie ![]() wyleguj się wyleguj,fajnie masz,ja dziś sprzątam ![]() widziałaś Lain ten filmik co wkleiłam? tam para uczy się tanga na swój pierwszy taniec Centi mi jak narazie nic nie pomogło ale spróbuję dzięki a wiesz,że za rok będziemy już tygodniowymi(plus jeden dzień) mężatkami?
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-08-01 o 11:16 |
||
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Black a o co chodzi z tym weselem
![]() idę na basen joł
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() a ja na chwilkę tylko (jak zwykle ostatnio )właśnie szykuje sie na kolejne wesele ale jakoś wybitnie nie chce mi się dziś iść ![]() za tydzień kolejne wesele i to spory kawałek od domu a co najgorsze ide sama bo Tż będzie już w UK od 3 godzin maluje paznokcie i mnie zaraz coś tafi juz dawno bym skończyła ale jedna rękę pomalowaną rypnęłam o łóżo i się wszystko zespuło a w ogóle to o 16.30 mam dziś pogrzeb a nie mogę pójść przez wesele ![]() ![]()
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis zasluzony odpoczynek ![]() widzialam juz go kiedys wczesniej jakos tak pokracznie tancza szczegolnie ta laska - moim zdaniem fatalnie... ![]() dobra, zmykam
|
|
|
|
|
#4308 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze to nie fajnie,jak dziś pogrzeb masz a nie możesz iść,chociaż ja nie lubię pogrzebów to jednak tak dziwnie nie iść jak "trzeba" a jak malujesz pazurki? ![]() Cytat:
![]() mnie się też nie podoba właśnie,widać,że ćwiczyli długo a i tak im coś nie wyszło ,mina tej laski mi nawet nie pasi coś a co dopiero taniec |
||
|
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
Onaella baw się dobrze na weselu
Szanuś mam nadzieję, że ten prawie rok nam szybko zleci Co to za balsam masz? ![]() W ogóle to wiecie co mi się stało w nocy się obudziłam i dostałam takiego jakby skurczu w prawej łydce, bolało strasznie. Teraz też mnie boli, ale już mniej, ale nie mam pojęcia co to w ogóle jest bo nic takiego nie robiłam, nie wiem o co chodzi
|
#4310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poznokcie maluję do żółtej sukienki więc robię złotego frencza i do tego żółte kwaituszki na 4 paznokciach plus perełki w środek ![]() paznokcie mi urosły na ponad 2 cm więc mogę poszaleć ![]() Cytat:
![]() jakoś do mnie wcale nie dociera, że za 2 miesiące będę już na mieszakać z Tż
|
||
|
|
|
#4311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a balsam to mam z Oriflame Body and Mind nie wiem czy to dzięki niemu mnie nie gryzły ale na to by wyszłoco do skurczy łydki to jest prawdopodobnie spowodowane brakiem magnezu,potasu albo wapnia,też kiedyś miałam takie bolesne skurcze w nocy zaraz Ci poszukam czegoś o tymo już mam tutaj np http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/2,5...A_CHOROBY.html |
|
|
|
|
#4312 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Ja od rana na nogach. Jutro jedziemy w Bieszczady Strasznie się cieszę że znowu sobie po górach pochodzimy, jak na te wakacje to narazie była zbyt mała dawka dla mnie hihihi. Ale jak sobie o tych atakujących komarach pomyślę.... mam nadzieję, że nie zapomnimy kupić jakiegoś Offa, bo nas zjedzą.
|
#4313 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to ładne muszą być te pazurki ![]() potem zrób nam relację z wesela Cytat:
ja wolę wodę a coś na komary to koniecznie |
||
|
|
|
#4314 |
|
Adwokat diabła
|
Hej, żyję choć rezerwa mi się świeci jak cholera
![]() Nie wiemy co z weselem bo, gości wyszła garstka bo 80 +/-. Zastanawiam się czy robić takie normalne czy imprezę dla znajomych ewent. obiad dla rodziny w restauracji. Normalnie mam taki amko ostatnio że szok.. Jeszcze dziś przyjechał brat mojej mamy z żoną a ja ich 7 lat nie widziałam, a chciałabym się zobaczyć. Niestety nie uda się bo nie miałabym jak zorganizować się do domu ponad 150 km
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaa
zupa ugotowana, ciastka się pieką i ciasto na pizze już urosło A chłopaki za godzinę przyjadą ![]() zapomniałam. Moi rodzice wzięli przykład z rodziców Kasi i wybyli na weekend |
|
|
|
#4316 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to prawda!Dziękuję Ci bardzo za pomoc! Zrobiłam sobie ciepłą kąpiel i mi lepiej, zaraz wypiję sobie magnez bo mam akurat w domu i myślę, że będzie dobrze. A Tobie przeszło tak samo z siebie? Mi się pierwszy raz coś takiego zdarzyło i dlatego byłam w szoku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rozmawiałaś z Narzeczonym? Co On o tym wszystkim myśli? Myślę, że zarówno wesele jak i obiad dla rodziny czy impreza mogą być super, tylko kwestia tego jak Wy chcielibyście spędzić ten dzień musicie się dobrze zastanowić, żebyście kiedyś nie żałowali i nie myśleli, że mogło być inaczejEla koniecznie zdaj później relację
|
|
#4317 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Muchomorka też chce niebieski.Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-01 o 13:22 |
|||||
|
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() ja się tylko przywitam bo mam zniwa i ogólnie czasu brak
|
|
|
|
#4319 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej!
Długo mnie nie było ale miałam tyle na głowie, że nawet nie miałam siły usiąść i spokojnie poczytać Waszej twórczości Przyznam, że nieźle Wam idzie...trylogia Sienkiewicza to przy tym pikuś ![]() Jak się okazało nie mamy zespołu więc cały tydzień szukaliśmy i raczej bez większych sukcesów. Został nam jeden, mnie się podoba średnio, ale rodzina TŻ jest za, kłócić się już nie będę Szczególnie, że do ślubu jeszcze ponad rok a teściowa już poprawia listę gości tym bardziej, że uparła się nad dziećmi, a właśnie tego nie chciałamJedyny pozytyw jest taki, że znalazłam małą rodzinną cukiernie, w której robią wyśmienite wypieki, takie domowe Zrobią mi tort weselny za ok 30zl za kilogram!!! A jakie mają śliczne dekoracje![]() Cytat:
Ja się zaliczam do krasnali, a może złośliwych gnomów Tak czy inaczej mam 156cm wzrostu a mój TŻ 186 Moją typowaną sukienkę wkleiłam między 119 a 126 stroną tego postu...a jak ci się nie chce szukać to później dodam jeszcze raz ![]() Cytat:
tylko one dają sobie radę z trawą za domem Aha, i młodszą siostrę !!! Mogę się tym podzielić :PCytat:
![]() centipede mój wybór padła na niebieskie hortensje ( za porada florystki ). Podobno bez problemu dostanę je we wrześniu, ładnie się ułożą w bukiet, a niebieski nie będzie taki sztuczny bo może lekko przechodzić w biel...białe hortensje mam w ogródku i bardzo mi się podobają
Edytowane przez muchomorka26 Czas edycji: 2009-08-01 o 14:39 |
|||
|
|
|
#4320 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
to ja też się witam i uciekam bo idę na ślub ![]() a ja mam bernardyna miłego weekendu dziewczynki
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

Mam nadzieję, że było super, pewnie nie licząc komarzysk? ;p Wzięły Cię żywcem? Czy się nie dałaś? 

) i czeka na koniec,a jak już go osusze ręcznikiem to idzie sobie na środek pokoju,siada i się liże

często pod moje biurko
:p arty:
Oj czuję że będzie ciężko...
.
normalnie pływać potrafię, a na plecach nie 

chyba się boję