Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-02, 09:40   #1741
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zielony jesli to jest stare budnnowcitwo, ale obradapne solidnie mury, to ja bym polozyla k-g, gladzi sie kladzie i kladzie, a potem trzeba szlifowac i pylu jest co nie miara k-g czystsza jest w kladzeniu. No ale to tez troche zabiera, ok 1 cm z pokoju
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja bym stawiała na płyty- szybciej i włąsnie nie robi się tyle kurzu przy tym
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja mam remont i właśnie zastanawiałam się na tym co Ty,
Chcieliśmy płyty bo szybko i sprawnie miedzy płytami i tak trzeba coś dać i szlifować i syf i tak będzie.
Przyszedł do nas fachowiec i powiedział,że płyty odradza bo są nie praktyczne,
zrobisz dziurę np bo chcesz powiesić obrazek a potem dac go na inne miejsce to dziura jest większa niż w ścianie i powiedział,że proponuje zrobić gładź.
Chcieliśmy aby remont został zrobiony szybko i dlatego myśleliśmy o płytach, ale powiedziano Nam że tyle samo roboty co przy gładzi, bo płyty trzeba uprofilowąc czy coś żeby stały równo, potem je przymocować, potem między płytami dac gładź czy coś i wyszlifować i tyle samo roboty co przy wyrównywaniu ścian gładzią..
Tak owszem jest większy syf, ale masz porstę ściany na lata i jak chcesz jakiś wzorek z gładzi bo teraz są jakieś modne to tez można zrobić.
Ja z czystym sumieniem polecam gładź wszystko pięknie równo.
Masakra, nie wiemy na co się zdecydować choć chyba jednak wybierzemy gładź.. mieszkanie jest z wielkiej płyty, nierówności nie są specjalnie duże, ale są.. tapeta odpada -TŻ ich nieznosi. Kurz niestanowi największego problemu bo przebywamy tam teraz tylko w celach remontowych.
Ahhh ledwo co skończylo się załatwianie wesela, to teraz musimy się głowić nad remontem mieszkania, nie powiem, żebym się nie cieszyła bo wiadomo będziemy na swoim

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja już pod koniec wesela zdjęłam swoje pantofelki i przetańczyłam resztę imprezy w japonkach w których chodzę na codzień Co prawda suknia się szargała po podłodze, ale nie jakoś strasznie i ogólnie nie przeszkadzała
Ja też zdjełam i tańczyłam w balerinkach które nie były zbyt reprezentatywne, ale wtedy już mi to wisiało wolałam tanczyć w takich butkach niz siedzieć przy stole na obcasach
Cały czas czekamy na zdjęcia od fotografa i płyte już się nie umiem doczekac, tak bym chciala powtórzyć ten dzień jeszcze raz..
Stary 2009-08-02, 10:09   #1742
zanetaa88
Zakorzenienie

Motylek No Ja Ci piszę Co Nam doradzili.
Bo chcieliśmy płyty bo szybciej i wydawało się taniej, ale w sumie na jedno Nam to wyszło i wybraliśmy gładź, syf i tak będzie przy remoncie i tak będzie to nie uniknione.
Z jakiego miasta jesteś?!
Ja tez jestem ze śląska i jak powiedzą Nam cenę robotniki z wygładzeniem i z malowaniem to Ci napisze i dam namiary na nich.Mają blisko do Nas i są od 8;30 do południa i w 4-5 dnizrobią remont z malowaniem i wygładzeniem itp ścian, trawło by to krócej ale okazało się że trzeba sufit zdzierać więc jeden dzień dłużej pracy było.
Ja jestem zadowolona bo mają swój sprzęt i materiały myśmy kupili tylko listwy miedzy ścianą a sufitem i farbę,bo mieliśmy już wybrany kolor a tak to oni sobie wszystko przynoszą.Początkowo cena wynosiła za samo wygładzenie itp 300zl ale doszło zdzieranie sufitu i malowanie to cena będzie wyższa, jak sie dowiem ile wezmą to Ci napisze

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 10:44   #1743
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć,
też weszłam z nadzieją, że będzie już jakaś relacja, np. naszej wiecznie przeżywającej madzialenki hehe.
Jejku, cały czas wczoraj byłam myślami z dziewczynami i nawet o północy jak jeszcze z TŻ nie spaliśmy to sobie wyobrażałam nasza jagę, rybulkę, madzialenkę, myszke jak ściągają welony do oczepin hehe

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ciesze sie ze wam sie podobal bukiet

dziekuje tym ktore trzymaly kciuki!!
UDALO SIE
juz mowie co zrobilam

wlasnie wrocilam ze ślubu naszej RYBULKI od jakiegos czasu mocno sie zaprzyjaznilysmy piszemy do siebie czesto i pomyslalam ze czemu by nie byc z nia w tym wielkim dniu no wiec chcialam zrobic jej niespodzianke
dzieki naszej cudownej kliwi dowiedzialam sie adesu kosciola
no i zapakowalismy sie dzis z tz i pojechalismy
oczywiscie spoznilismy sie troche ale nie bylo zle bynajmniej nas nie widziala.. po czym na ofiarowaniu szlismy wokol oltarza no i wtedy nas przyuwazyla zrobila taka mine jak nie wieksza ;D byla w ogromnym szoku potem jak skladalismy zyczenia to chwileczke pogadalysmy mowila ze sie niespodziewala ze malo sie w kosciele niepoplalala i ze cudowna niespodzianka
bardzo sie ciesze ze sie wsyztko udalo bo niemoglam sie obszec zeby zlozyc jej zyczenia osobiscie
streszcze wam troszke msze bedziecie mialy super szybka relacje
rewelacyjny ksiadz prowadzil ceremonie, bardzo ciekawe kazanie o milosci, chodzeniu w gory wziazaniu sie wspolna lina odpoweidzialnosci... cudownie.. przysiega powiedziana wysmienicie tak pieknie;D niemusze mowic ze skrzypek podkrecil atmosfere
a jesli chodzi o mlodych to michal (maz juz rybulki) wygladal zarabiscie, a magda cudoo fryzure miala genijalna
mam nadzieje ze mnie niezabija wklejam 3 foteczki
Woooow, ekstra niespodzianka, ja to bym się chyba popłakała z przejęcia. Rybulka cudnie wyglądała, ciekawe kiedy do nas zajrzy i opowie co czuła widząc naszą Martuszkę.

A mój wspólny weekendzik z TŻ się przedłuży o poniedziałek i wtorek, bo TŻ ma wolne i jego rodzice też później wracają A potem przez 2 tygodnie będziemy mieszkać u mojego brata, mamy pilnować ich mieszkanko pod ich nieobecność. Także tylko tydzień przed ślubem będziemy osobno...Zostało 20 dni
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 10:45   #1744
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
Kurde a u mnie ani dychu ani słychu o sukience,a ślub tez mam 12.09.2009 zaczynam się denerwowac
ja mam tydzień przed TObą ślub i tez jesczze przymiarek nie miałam ale jakies 2 tyg temu zadzwoniłam sama do salonu i Pani powiedziała, ze moja suknia juz jest tylko na przymiarki poczekamy bo one wiedzą z doświadczenia ze dziewczyny albo bardzo chudna albo ciutke tyja i to sie zmienia ciagle wiec chca jak najmniej przerobek robic i jak najmniej męczyć sukienkę. dlatego czekają maksymalnie jak najblizej wesela jak tylko sie da, zeby przerobek bylo mało. zadzwon tez i zapytaj. pewnie Twoja suknia tez juz gotowa
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 11:15   #1745
martucha84
Zakorzenienie

ja juz po panienskim bylo genijalnie

a teraz po koleji, do naszego mieszkanka od 7 zaczely sie schodzic dziewczyny bylam w szoku - bylo nas 17! poprostu nigd niesnilam ze beda wszytkie znaczace dla mnie osoby - przyjaciolki kumpele z pracy z uczelni wogole szok!
jak juz sie zebralysmy wszystkie zjadlysmy troche i wypilysmy tez moja swiadkowa w imieniu kobiet skladala mi zyczenia - i sie poplakala;D smialam sie do niej ze jest wariatka dostalam piekna podwiazke grosik na szczescie taki bardzoooo stary no i wizyte na srode przed slubem relaksacyjna w spa! kapiel w czekoladzie i takie tam! jestem w szoku! http://hotelpiramida.pl/index.php?op...115&Itemid=139 to ten pakiet czekoladowa magia zmyslów

pojechalysmy do klubu wogole bylam tam pietrwszy raz dj zaczal krzyczec martusiu kwiatuszku! wez psiapsioly na parkiet wogole tanczylysmy szalalysmy faceci non stop krzyczeli ze mam sie zastanowic bylo genijalnie! dj nas rozkrecal! jestem pod wrazeniem moich kobiet! genijalne sa co smieszne utrzylamy wszytko w tajemnicy bo nawet na spa jestem umowina a posciemnialy mi ze mam jechac z mama na zakupy itd zeby miec ten czas "zajety"

bylysmy w domku o 4 - nasi mezczysni 0 2 ale podobno od 12 juz bylo ciezko wiec bylysmy lepsze;D jak wezme aparat od przyjaciolki to dam fotki

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-08-02 o 11:23
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 11:48   #1746
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 14:37   #1747
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja byłam wczoraj na przymiarce, myślałam, ze nie wejdę, a tu okazało się ze minimalnie pani bedzie zwężać

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-02, 14:57   #1748
kitosa
Zadomowienie

Wszystkim dotychczasowym PMkom życzę wszystkiego co najlepsze! Wczoraj specjalnie weszłam zobaczyć kto ślubuje Też czekam na relacje. Dzisiaj się przyłamałam, bo zachciało mi się sprawdzić pogodę na września Ogólnie cieszę się, że sporo dziewczyn ślubuje 19.09. jak ja. No i wychodzi na to, że wrzesień deszczowy i chłodny Na nic się zda super samochód i rycerze Widzę , że kilka dziewczyn po ślubie zamieszka z teściami. Mnie też to czeka, więc będziemy się wspierać Również skończyliśmy remont naszego pokoju, od ścian po parkiet, aż po meble, więc praktycznie wszystko zmienione Czujemy się w nim świetnie i o to chodzi. Jestem w trakcie poszukiwania welonu, naszyjnika i diademu. Suknię mam taką jak ta kobieta z welonem tylko, że gorset. Oto moje typy. Co o nich sądzicie?

http://allegro.pl/item701578701_diad...ub_di_095.html
http://allegro.pl/item690070431_swar...0_kolorow.html
http://allegro.pl/item691706654_welon_paulo _luidii_150_krysztalow.ht ml
Stary 2009-08-02, 15:57   #1749
martucha84
Zakorzenienie

klika foteczke z panienskiego najpierwsz z domku a potem po przyjsciu do lakalu jak czekalysmy na zamowienie i zabawy nie ma za duzo bo laska sie trzesly rece;D i nie ma co ogladac:
ale chociaz troszke macie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4401.jpg (86,7 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4402.jpg (54,6 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4404.jpg (61,3 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4412.jpg (50,6 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4430.jpg (45,9 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4432.jpg (40,6 KB, 82 załadowań)
Stary 2009-08-02, 15:59   #1750
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
klika foteczke z panienskiego najpierwsz z domku a potem po przyjsciu do lakalu jak czekalysmy na zamowienie i zabawy nie ma za duzo bo laska sie trzesly rece;D i nie ma co ogladac:
ale chociaz troszke macie
o Iwonka

ale Was tam dużo było

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 16:03   #1751
martucha84
Zakorzenienie

duzo duzo kasienko 17 az sama bylam zdziwiona ze tak duzo;D fajnie ze udalo im sie zgrac i przyjsc
a faktycznie przewija sie na fotkach iwonka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-02, 16:18   #1752
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
duzo duzo kasienko 17 az sama bylam zdziwiona ze tak duzo;D fajnie ze udalo im sie zgrac i przyjsc
a faktycznie przewija sie na fotkach iwonka
a jak tam jej zdrówko? chyba juz ok?
super, że tyle osób chciało być z Tobą w tym dniu a na ślubie też będą wszystkie te koleżanki

Stary 2009-08-02, 16:22   #1753
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć
Nie nadrabiam zaległości bo nie mam za bardzo na to czasu. nie gniewajcie się
Przeprowadzam sie od jutra do naszego mieszkanka "naszego" bo wynajmowane ale zawsze to tak jakby własny kąt.
Muszę zacząć się pakować.
Marta gratuluję udanego wieczoru widac na zdjęciach , że zabawa była udana

Załamałam się liczba gości jaka została potwierdzona ze 130 narazie przyjdzie 65
Większość odmówiła z rodziny Tż Nie za fajnie ... ode mnie tez trochę.
Zmarł nasz organista z parafii z , którym rozmawialiśmy o tym żeby nam na ślubie grał

Idę bo muszę zacząć się pakować.
Miłej niedzieli życzę.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 16:26   #1754
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a jak tam jej zdrówko? chyba juz ok?
super, że tyle osób chciało być z Tobą w tym dniu a na ślubie też będą wszystkie te koleżanki
tak lepiej odpukac juz ze 3 miesiace nie miala ataku wiec codzienne picie glukozy pomaga

a ddziewczyny to damska czesc naszej "paczki" z ktora wszytko robimy razem, do tego siostra trzy kuzynki i i po dwie kolazeanki z pracy i z uczelni... koniec koncow na wesele bedzie z calej naszej 17 dwanascie lasek (bo jedna kuzynka jest jezzowa pianistka i gra na jakims jezzowym festiwalu wtedy) a te z uczelni i pracy dostaly zawiadomienia do kosciola

u tz byla ta meska czesc plus jacys kumpel bylo ich cos kolo 15 ale jak to faceci mieli wielkie ognicho spili sie i poumierali

daysy dziekuje bylo super i niemartw sie tymi goscmi my zaprosilismy ponad 140 a bedzie 76... nasz organizator powiedzial ze mam sie niestresowac bynajmniej wiem ze beda z nami ci najwazniejsi...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-08-02 o 16:27
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 16:30   #1755
Daysy85
Zakorzenienie

Marta wiem , że masz rację ale to nie jest miłe jak wciąż mama odbiera telefony , że ktoś nie przyjdzie
Aaaaa zresztą kto ma przyjść to niech przyjdzie towarzystwo samo dokonało selekcji :P
Stary 2009-08-02, 16:31   #1756
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
daysy dziekuje bylo super i niemartw sie tymi goscmi my zaprosilismy ponad 140 a bedzie 76... nasz organizator powiedzial ze mam sie niestresowac bynajmniej wiem ze beda z nami ci najwazniejsi...
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Marta wiem , że masz rację ale to nie jest miłe jak wciąż mama odbiera telefony , że ktoś nie przyjdzie
Aaaaa zresztą kto ma przyjść to niech przyjdzie towarzystwo samo dokonało selekcji :P
ja to bym chciała żeby niektórzy nie przyszli

Stary 2009-08-02, 16:32   #1757
kliwia
Zakorzenienie

marucha kolczyki prezentuja sie cuuudownie i wygladalas super
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 16:36   #1758
Daysy85
Zakorzenienie

hehe pewnie masz na myśli tych , których "musisz" zaprosić :P

Jakoś to będzie co prawda wolałabym napisać że nie jakoś tylko dobrze ... ale naprawdę zaczyna do mnie docierać temat ślubu i już się martwię ...
Stary 2009-08-02, 16:37   #1759
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hehe pewnie masz na myśli tych , których "musisz" zaprosić :P

Jakoś to będzie co prawda wolałabym napisać że nie jakoś tylko dobrze ... ale naprawdę zaczyna do mnie docierać temat ślubu i już się martwię ...
zaoszczędzisz kasę chociaż

Stary 2009-08-02, 16:40   #1760
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Czesc wszystkim PM ja wlasnie skonczylam robic dekoracje auta.Zakupilam podusie,zostal mi welon ozdobic jeszcze i pomalutku bedzie koniec jak tak mysle to 13 dni zostalo jak ten czas leci.Patrzylam na dlugoterminowa pogode i deszcz

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

U nas tez mialobyc 90 a bedzie 72 niektorzy tylko do kosciola przyjda bo np.choroba im niepozwala albo miesieczne dziecko maja a reszta poprostu olala

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2009-08-02 o 16:41
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 16:53   #1761
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wiem ze nie jest mile... bo nam tez ie bylo milo...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
marucha kolczyki prezentuja sie cuuudownie i wygladalas super
dziekuje a kolczyki to wiesz no pewna kobieta ma gust : a ja mam szczescie ze na nia natrafilam a ona byla o tyle dobra ze je kupila:

Cytat:
zaoszczędzisz kasę chociaż
hahaha jakis plus
Stary 2009-08-02, 18:20   #1762
anuulaa
Wtajemniczenie

No Martuś, super taki panieński , duużo was było, więc pewnie bardzo wesoło!! Ja bym chciała, żeby było u mnie 11 osób, ale nie wiem czy wszystkie będą mogły.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Jejku, rzeczywiście muzyka jest ważna na weselu!!

Daysy, smutne z tym waszym organistą
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 19:29   #1763
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Motylek No Ja Ci piszę Co Nam doradzili.
Bo chcieliśmy płyty bo szybciej i wydawało się taniej, ale w sumie na jedno Nam to wyszło i wybraliśmy gładź, syf i tak będzie przy remoncie i tak będzie to nie uniknione.
Z jakiego miasta jesteś?!
Ja tez jestem ze śląska i jak powiedzą Nam cenę robotniki z wygładzeniem i z malowaniem to Ci napisze i dam namiary na nich.Mają blisko do Nas i są od 8;30 do południa i w 4-5 dnizrobią remont z malowaniem i wygładzeniem itp ścian, trawło by to krócej ale okazało się że trzeba sufit zdzierać więc jeden dzień dłużej pracy było.
Ja jestem zadowolona bo mają swój sprzęt i materiały myśmy kupili tylko listwy miedzy ścianą a sufitem i farbę,bo mieliśmy już wybrany kolor a tak to oni sobie wszystko przynoszą.Początkowo cena wynosiła za samo wygładzenie itp 300zl ale doszło zdzieranie sufitu i malowanie to cena będzie wyższa, jak sie dowiem ile wezmą to Ci napisze
Ja jestem z Rudy Śląskiej, my remont generalnie chcemy robić sami, narazie jesteśmy na takim etapie, że zeskrobaliśmy 5 farbe i co tam jeszcze nie było ze ścian w całym mieszkaniu, teraz 'myjemy' te ściany, a potem to już wlasnie albo gładź albo płyty k-g, ale chyba jednak w naszym przypadku padnie na gładź.

martucha to miałaś super panieński, a te SPA! super

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-02, 19:49   #1764
agnes208
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny nie zagladałam tu do was od dnia swojego ślubu jak bede miec chwilke to napisze relacje i zamieszcze jakieś fotki
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 20:33   #1765
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

a teraz po koleji, do naszego mieszkanka od 7 zaczely sie schodzic dziewczyny bylam w szoku - bylo nas 17! poprostu nigd niesnilam ze beda wszytkie znaczace dla mnie osoby - przyjaciolki kumpele z pracy z uczelni wogole szok!
jak juz sie zebralysmy wszystkie zjadlysmy troche i wypilysmy tez moja swiadkowa w imieniu kobiet skladala mi zyczenia - i sie poplakala;D smialam sie do niej ze jest wariatka dostalam piekna podwiazke grosik na szczescie taki bardzoooo stary no i wizyte na srode przed slubem relaksacyjna w spa! kapiel w czekoladzie i takie tam! jestem w szoku! http://hotelpiramida.pl/index.php?op...115&Itemid=139 to ten pakiet czekoladowa magia zmyslów

pojechalysmy do klubu wogole bylam tam pietrwszy raz dj zaczal krzyczec martusiu kwiatuszku! wez psiapsioly na parkiet wogole tanczylysmy szalalysmy faceci non stop krzyczeli ze mam sie zastanowic bylo genijalnie! dj nas rozkrecal! jestem pod wrazeniem moich kobiet! genijalne sa co smieszne utrzylamy wszytko w tajemnicy bo nawet na spa jestem umowina a posciemnialy mi ze mam jechac z mama na zakupy itd zeby miec ten czas "zajety"

bylysmy w domku o 4 - nasi mezczysni 0 2 ale podobno od 12 juz bylo ciezko wiec bylysmy lepsze;D jak wezme aparat od przyjaciolki to dam fotki
super niespodzianke Ci zrobiły A ten prezent ekstra pomysł

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny nie zagladałam tu do was od dnia swojego ślubu jak bede miec chwilke to napisze relacje i zamieszcze jakieś fotki
koniecznie kochana
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 21:09   #1766
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Ale CI zazdroszczę.U mnie nawet o tym nie myślą. Z teściową sobie zrobię panieński i będę miała finał.

~~*~~

Motylek
no jak 5 farb to gładz będzie ok jak już tyle zrobiliście to gładż będzie pestką
U mnie skończą we wtorek wszystko robić.
My też chcieliśmy sami robi remont, ale kregoslup Tż na to nie pozwalał wiec załatwiliśmy robotników

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 21:41   #1767
groszek80
Raczkowanie

Witajcie kochane PM-ki. Ja już po!!! Nie mam zbyt wiele czasu, gdyż jutro o 6 rano wyjeżdżamy do Przemyśla.

Skrótowo o wydarzeniach. Pogoda cudna, z delikatnym wiaterkiem, goście dopisali!! Impreza trwała do 6 rano!!!! Goście byli zachwyceni nami, salą, mszą w kościele (wleciały nam na mszę dwa gołąbki), samochodem, dj i jedzeniem. Wszystko było tak jak sobie zaplanowaliśmy!!Strasznie dużo nam zostało jedzenia i teraz wszystko trzymamy w 3 lodówkach. We wtorek mamy sesję plenerową i postaram się napisać coś więcej w czwartek i wkleić jakieś fotki. Ściskam Was mocno kobietki i uciekam do swojego mężusia
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 06:12   #1768
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
strobi ty mi zdradz ten sposob bo ja tez mam pas i kupiłam dwie pary samonosnych i potem kurna zaczełam sie zastanwiac jak to kurna zapiąć!!! przeciez to nie do tego kupiłam ale...
postaram się zrobić potem film instruktażowy

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
oj bidulko faktycznie musisz przestać się już psuć Takiego ukruszonego ząbka można odbudować
no staram się...chociaż wczoraj chlapalismy się z TŻtem w jeziorku i kopnęłam kamień, "psując" sobie duży palec u nogi......

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ano mam To była jedna z dwóch jakie maiłam do wyboru, przeszłam kilka sklepów z bielizna i w żadnym nie mieli takiej w kolorze ecru z silikonowymi paskami, jeśli już mieli to czarne albo białe. Ale super trzyma ten biustonosz, co nie?

do ślubu, noc poślubna będzie z inną bielizną
biustonosz jest rewelacyjny! megawygodny, trzyma się dzięki paseczkom silikonowym, no i do tego nieźle wygląda

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
bardzo mi przykro z powodu twoich problemów. Pewnie się zastanawiałas dlaczego właśnie tobie to musiało się przytrafić przed samym ślubem, że inni tylko się ciesza przed slubem a u Ciebie tylko problemy. Ja tak właśnie miałam jak zachorował tato, płakałam z tej niesprawiedliwości, że coś złego musiało się właśnie mi przydażyć przed wydażeniem z którego powinnam się cieszyć. Oprucz tego spiętrzyło się kilka innych spraw i też byłam bliska załamania i zastanawiałam się jak ty, czy ktoś na mnie nie rzucił uroku. Byłam bliska załamania, ale teraz inaczej do tego podchodzę, wiem, że u mnie na ślubie nie będzie idealnie, ale mam zamiar się cieszyć z tego co jest, z bliskich którzy będą ze mną, z tego że tato ciągle jest z nami. Więc ty też nabież wiecej optymizmu, ważne, że się kochacie, on kocha Cie taką jaka jesteś. Głowa do góry
dziękuję postaram się zmienić trochę tok mojego myślenia....

bardzo proszę o pomoc czy mogłaby mnie któraś PMka poratować szablonem winietek w wordzie? zepsuła mi się drukarka i niestety nie mogę sobie popróbować (np. wielkości czcionek), musze zanieść do wydruku ostateczną wersję, a nie mam gdzie spróbować

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 07:09   #1769
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć.
My wczoraj znowu rozwoziliśmy zaproszenia, przyjechaliśmy do domu kolo 22, jechali z nami moi rodzce i musieliśmy troche dłożej posiedzieć i pogadać i 8 zaproszeń rozdaliśmy.

o 3 rano była burza i nie spałam chyba do 4.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 07:11   #1770
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
tak byla bardzo zajeta:d w tej czesci sie jeszcze nie pojawila...
ale mine miala relelacyjna bardzooooo bardzooo sie zdziwila
a wlosy no takie wyblakniete w przyszlym tygodniu ide do fryzjera

wogole to zalatwlismy noclegi troche daleko od kosciola ale kilometr od sali wiec nie jest zle;D

dzis mam wieczor panienski a tz kawalerski wogole to nic nie wiem ani kto bedzie ani co bedzie.. laski robia wszystko w tajemnicy
Martucha ale mialas pomysl! Na pewno sie Rybulka bardzo ucieszyla z obecnosci bratniej Wizażankowej duszy na ślubie.

Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
Kurde a u mnie ani dychu ani słychu o sukience,a ślub tez mam 12.09.2009 zaczynam się denerwowac
Ja rowniez mam ślub 12.09 i moja kolejna przymiarka juz 2 razy sie przesunela. Podobno dostawca, który mial dostarczyc plisowany material zawiodl.

Cytat:

Martucha ale mialas imprezke, wow. Szczegołnie zazdroszcze tego karnetu do Spa. Na przedlsubny stres jak znalazł. Trafily dziewczyny w sedno.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A ja byłam wczoraj na przymiarce, myślałam, ze nie wejdę, a tu okazało się ze minimalnie pani bedzie zwężać
Scio no i super! Widzisz, niepotrzebnie sie martwiłas. Nie dosc, ze nie trzeba poszerzac to w odatku trzeba zwezic.
Cytat:
u tz byla ta meska czesc plus jacys kumpel bylo ich cos kolo 15 ale jak to faceci mieli wielkie ognicho spili sie i poumierali

Dobrze napisane, jak to faceci. Moj Tż-et tez cos czuje bedzie mial ciezko o wlasnych silach wrocic do domu.
Co do gosci masz absolutna racje: Ci ktorym na Nas zalezy wstawia sie na pewno. No, chyba, że naprawde komus cos powaznego wypadnie.

Cytat:
ja to bym chciała żeby niektórzy nie przyszli
Mysle dokladnie to co Ty. Boli mnie czasem, że osobom, które uwazalam za zyczliwe, wcale nie zalezy na obecnosci na Naszym slubie. Z kolei a te, z którymi nie mialam kontaktu za bardzo, sie wstawia i to bardzo chetnie. Dziwnie jakos. Ale wiem teraz przynajmniej, kto jest szczery wzgledem nas.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości