|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ahhh ledwo co skończylo się załatwianie wesela, to teraz musimy się głowić nad remontem mieszkania, nie powiem, żebym się nie cieszyła bo wiadomo będziemy na swoim ![]() Cytat:
![]() ![]() Cały czas czekamy na zdjęcia od fotografa i płyte już się nie umiem doczekac, tak bym chciala powtórzyć ten dzień jeszcze raz..
![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Motylek No Ja Ci piszę Co Nam doradzili.
Bo chcieliśmy płyty bo szybciej i wydawało się taniej, ale w sumie na jedno Nam to wyszło i wybraliśmy gładź, syf i tak będzie przy remoncie i tak będzie to nie uniknione. Z jakiego miasta jesteś?! Ja tez jestem ze śląska i jak powiedzą Nam cenę robotniki z wygładzeniem i z malowaniem to Ci napisze i dam namiary na nich.Mają blisko do Nas i są od 8;30 do południa i w 4-5 dnizrobią remont z malowaniem i wygładzeniem itp ścian, trawło by to krócej ale okazało się że trzeba sufit zdzierać więc jeden dzień dłużej pracy było. Ja jestem zadowolona bo mają swój sprzęt i materiały myśmy kupili tylko listwy miedzy ścianą a sufitem i farbę,bo mieliśmy już wybrany kolor a tak to oni sobie wszystko przynoszą.Początkowo cena wynosiła za samo wygładzenie itp 300zl ale doszło zdzieranie sufitu i malowanie to cena będzie wyższa, jak sie dowiem ile wezmą to Ci napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1743 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
też weszłam z nadzieją, że będzie już jakaś relacja, np. naszej wiecznie przeżywającej madzialenki hehe. Jejku, cały czas wczoraj byłam myślami z dziewczynami i nawet o północy jak jeszcze z TŻ nie spaliśmy to sobie wyobrażałam nasza jagę, rybulkę, madzialenkę, myszke jak ściągają welony do oczepin hehe Cytat:
A mój wspólny weekendzik z TŻ się przedłuży o poniedziałek i wtorek, bo TŻ ma wolne i jego rodzice też później wracają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
ja juz po panienskim bylo genijalnie
![]() a teraz po koleji, do naszego mieszkanka od 7 zaczely sie schodzic dziewczyny bylam w szoku - bylo nas 17! poprostu nigd niesnilam ze beda wszytkie znaczace dla mnie osoby - przyjaciolki kumpele z pracy z uczelni wogole szok! jak juz sie zebralysmy wszystkie zjadlysmy troche i wypilysmy tez moja swiadkowa w imieniu kobiet skladala mi zyczenia - i sie poplakala;D smialam sie do niej ze jest wariatka ![]() ![]() pojechalysmy do klubu wogole bylam tam pietrwszy raz dj zaczal krzyczec martusiu kwiatuszku! wez psiapsioly na parkiet wogole tanczylysmy szalalysmy ![]() ![]() ![]() bylysmy w domku o 4 - nasi mezczysni 0 2 ale podobno od 12 juz bylo ciezko ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-08-02 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam wczoraj na przymiarce, myślałam, ze nie wejdę, a tu okazało się ze minimalnie pani bedzie zwężać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Zadomowienie
|
Wszystkim dotychczasowym PMkom życzę wszystkiego co najlepsze!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item701578701_diad...ub_di_095.html http://allegro.pl/item690070431_swar...0_kolorow.html http://allegro.pl/item691706654_welon_paulo _luidii_150_krysztalow.ht ml
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
klika foteczke z panienskiego
![]() ![]() ![]() ![]() ale chociaz troszke macie ![]()
![]() |
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Was tam dużo było ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
duzo duzo kasienko 17
![]() ![]() ![]() a faktycznie przewija sie na fotkach iwonka ![]()
![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, że tyle osób chciało być z Tobą w tym dniu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie nadrabiam zaległości bo nie mam za bardzo na to czasu. nie gniewajcie się ![]() Przeprowadzam sie od jutra do naszego mieszkanka "naszego" bo wynajmowane ale zawsze to tak jakby własny kąt. Muszę zacząć się pakować. Marta gratuluję udanego wieczoru ![]() ![]() Załamałam się liczba gości jaka została potwierdzona ![]() ![]() Większość odmówiła z rodziny Tż ![]() Zmarł nasz organista z parafii z , którym rozmawialiśmy o tym żeby nam na ślubie grał ![]() Idę bo muszę zacząć się pakować. Miłej niedzieli życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ddziewczyny to damska czesc naszej "paczki" z ktora wszytko robimy razem, do tego siostra trzy kuzynki i i po dwie kolazeanki z pracy i z uczelni... koniec koncow na wesele bedzie z calej naszej 17 dwanascie lasek (bo jedna kuzynka jest jezzowa pianistka i gra na jakims jezzowym festiwalu wtedy) a te z uczelni i pracy dostaly zawiadomienia do kosciola ![]() u tz byla ta meska czesc plus jacys kumpel bylo ich cos kolo 15 ![]() ![]() daysy dziekuje bylo super ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-08-02 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
Marta wiem , że masz rację ale to nie jest miłe jak wciąż mama odbiera telefony , że ktoś nie przyjdzie
![]() Aaaaa zresztą kto ma przyjść to niech przyjdzie towarzystwo samo dokonało selekcji :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
marucha kolczyki prezentuja sie cuuudownie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1758 |
Zakorzenienie
|
hehe pewnie masz na myśli tych , których "musisz" zaprosić :P
Jakoś to będzie co prawda wolałabym napisać że nie jakoś tylko dobrze ... ale naprawdę zaczyna do mnie docierać temat ślubu i już się martwię ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 |
Wtajemniczenie
|
Czesc wszystkim PM ja wlasnie skonczylam robic dekoracje auta.Zakupilam podusie,zostal mi welon ozdobic jeszcze i pomalutku bedzie koniec jak tak mysle to 13 dni zostalo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- U nas tez mialobyc 90 a bedzie 72 ![]()
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-08-02 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hahaha jakis plus ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1763 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
martucha to miałaś super panieński, a te SPA! super ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny nie zagladałam tu do was od dnia swojego ślubu jak bede miec chwilke to napisze relacje i zamieszcze jakieś fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale CI zazdroszczę.U mnie nawet o tym nie myślą. Z teściową sobie zrobię panieński i będę miała finał. ~~*~~ Motylek no jak 5 farb to gładz będzie ok jak już tyle zrobiliście to gładż będzie pestką ![]() U mnie skończą we wtorek wszystko robić. My też chcieliśmy sami robi remont, ale kregoslup Tż na to nie pozwalał wiec załatwiliśmy robotników ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane PM-ki. Ja już po!!! Nie mam zbyt wiele czasu, gdyż jutro o 6 rano wyjeżdżamy do Przemyśla.
Skrótowo o wydarzeniach. Pogoda cudna, z delikatnym wiaterkiem, goście dopisali!! Impreza trwała do 6 rano!!!! Goście byli zachwyceni nami, salą, mszą w kościele (wleciały nam na mszę dwa gołąbki), samochodem, dj i jedzeniem. Wszystko było tak jak sobie zaplanowaliśmy!!Strasznie dużo nam zostało jedzenia i teraz wszystko trzymamy w 3 lodówkach. We wtorek mamy sesję plenerową i postaram się napisać coś więcej w czwartek i wkleić jakieś fotki. Ściskam Was mocno kobietki i uciekam do swojego mężusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo proszę o pomoc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1769 |
Wtajemniczenie
|
Cześć.
My wczoraj znowu rozwoziliśmy zaproszenia, przyjechaliśmy do domu kolo 22, jechali z nami moi rodzce i musieliśmy troche dłożej posiedzieć i pogadać i 8 zaproszeń rozdaliśmy. o 3 rano była burza i nie spałam chyba do 4. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1770 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do gosci masz absolutna racje: Ci ktorym na Nas zalezy wstawia sie na pewno. No, chyba, że naprawde komus cos powaznego wypadnie. Mysle dokladnie to co Ty. Boli mnie czasem, że osobom, które uwazalam za zyczliwe, wcale nie zalezy na obecnosci na Naszym slubie. Z kolei a te, z którymi nie mialam kontaktu za bardzo, sie wstawia i to bardzo chetnie. Dziwnie jakos. Ale wiem teraz przynajmniej, kto jest szczery wzgledem nas. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.