|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Agolku : Zazdroszcze tej Greckiej wyspy
![]() Wogóle to ja widzę ,że straszie lubisz podróżować ![]() A i na pewno nie wyglądasz niewyjściowo . Udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4653 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie nic ciekawego (jak zwykle) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale to nie ja jadę tylko moi rodzice ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja już u sioebie w mieszkanku. Załatwiłam milion spraw (bo w końcu dawno mnie tu nie było ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
ja nie piszę, bo i nie mam o czym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to ja spadam do domu! bukuje wycieczke ![]() ![]() milego kochane ![]()
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() jestem w domu ![]() Milego Wieczorku ![]()
#4658 |
♥
|
a ja dzisiaj zakonczyłam prace - cudownie
![]() ewus - piekne widoki :zakochany: agolku a moze jednak wszystko sie tak poukłada, że miedzy toba a tz bedzie wszystko ok ![]() paseczkowa a moze warto znalesc sobie jakie zajecie, moze wybierz sie gdzies z znajomymi ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Żartuje. Nie jest brzydki , nawet ponad przecietny ,ale nie lubie takiego zachowania jakie ma on. Oo rower. Też bym pojechała ,ale niestety mi się zepsół. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i jednak jade na ten Ślask z rana. Eh wcale mi sie nie chce szerze mówiąc. Najchetniej to bym tutaj ze znajomymi została ![]() Może dorwę się tam do Internetu to napisze coś ![]() DObranoc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie dobrze,wlasnie sie wysmarowalam samoopalaczem (taki w spreju fajny,mam nadzieje ze nie bede jeszcze bardziej zolta niz jestem ![]() ![]() ![]() Jutro wybieram sie na impreze ,w klasycznej malej czarnej ![]() ![]() Spotkam sie kolezanka,oby bylo fajnie,bo strasznie tesknie za imprezami ![]() ![]() Dobranoc ![]() edit: moge tak isc? ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-07-31 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
tylko dzień dobry wpadłam napisać i już lecę
![]()
#4662 |
Zadomowienie
|
Oj trzeba iść gdzieś z chłopakiem na basenik :P
A ja raczej tak, niewyglądam :P Ale trudno;p jemu niby się podobam;p Dobrze ze miałam obóz sportowy,to sie jakos poprawiłam w wyglądzie ;p EDIT: ładną masz figurkę ![]()
160 cm 78 77 76 ![]() ![]() Edytowane przez AnetkaWr Czas edycji: 2009-08-01 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja Cię znowu nie odwiedziłam w pracy ![]() ![]() ![]() owszem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() I po imprezce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Gdzie jesteście?
![]() U mnie nicnierobienia ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej ![]() u mnie jest źle, cholernie źle. pokłócilam się wczoraj z mamą tak, że kazała mi się pakować i wynosić z domu, to też opierałam się na początku, a później poszłam spać do koleżanki, bo o to wszystko poszło. że mi nie pozwalała spać u koleżanki, a ja tylko pytałam. dziś wróciłam to się nie odzywa, chyba nawet obiadu mi nie da bo powiedziała, żebym do koleżanki poszła na obiad.. ![]() ![]() na dworze aż za gorąco ![]() ![]() miłej niedzieli chociaż Wam ![]()
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2009-08-02 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Wtajemniczenie
|
Baby to mozemy sie umowic na zwiedzania swiata razem!!
![]() ![]() z wiec tak, wielkim skrocie: piatek: po pracy przed wyjscie zabukowalam wycieczke i mialam taki super ze szok! lecimy z najlepszymi na 8 dni na Zakynthos,all incl, 1go pazdziernika ![]() ![]() ![]() ![]() sie go jeszcze pytalam:to jak ty sie nazywasz bo zapomnialam.. ![]() sobota: lezalam i umieralam na sofie jedzac lody i popcorn(przdokres) i ogladajac Sex n The city(skonczylam 6 serie! ![]() ![]() dzis:zakupy na wyprzedazach. dorwalam super jeansy(pierwsze w zyciu zwezane i do tego taki obszerny top dluzszy - rewelacja razem)i do tego za swietna cene wiec sukces po calosci. I perfum CK. potem zjadla grilla, poszlam pobiegac,wrcilam niedawno ,prysznic i zasiadlam na tarasie na rokladanym wygodnym siedzisku z malym drinkiem! i gazetka w rece ![]() tyle ja, dobranoc i piszcie co u was ![]() Ewelko ![]()
#4667 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tym telefonem to się nie waż przejmować .. ktoś Ci zapewne zazdrości urody i figury i zgrywa cwaniaka dzwoniąc z zastrzeżonego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie nuda jak Himalaje ![]() ![]() ![]() ![]() Ale od jutra muszę sobie już koniecznie jakąś rozrywkę wymyślić ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kurcze coś spać nie mogę. Popijam tylko kefir bo dalej coś źle się czuję po sobotniej imprezie ![]() Nie żałuje ,że tu przyjechałam. W sobotę najadłam się niezłego strachu gdyż mój wujek ma Amstafa , który mnie nie polubiał ![]() No ale w sobote jak zajechałam to najpierw poszłam z kuzynem się przejść koło stadionu Górnika. No i weszliśmy w jakąś uliczkę a tu stoją trzej pakerzy i się gapią. Nagle jeden z nich mówi do mnie " cześć laluniu , może zostawisz tego frajera i pójdziesz z nami ? " Ja się ofc. nie odezwałam ,ale mój kuzyn od razu się wrócił , pytał czy chcą dostać i wogóle. Ja się takiego strchu najadłam ,że ![]() ![]() Jak wrociliśmy to poszliśmy na działkę na grilla. Podobają mi się te działki w mieście ![]() Po 20 poszliśmy na koncert Dżemu ,ale nudno było ,więc zrobiliśmy imprezkę w mieszkaniu kuzyna ;D Przyszli jego kolezy i koleżanki jego dziewczyny. Było świetnie. Zaczęło się od piwa z tequila a nie powiem na czym się skonczyło ... ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś nie wiem jakie plany bo jeszcze wszyscy śpią (oprócz psa i mnie) ale na pewno się nudzić nie będziemy ![]() Się rozpisałam... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
Agolek- super, że zakupy się udały! Ja zbliżam się do końcowej serii "Przyjaciół" i już smuta łapię
![]() ![]() ![]() Ewusia - powiedz co wymyśliłaś na nudę, bo ja juz chyba wszystko wypróbowałam ![]() Baby- no tak, Ślask (tam gdzie Ty jesteś) nie jest najbezpieczniejszy, ale nie bój nic! ![]() Witam ![]() Wstałam, TŻ jeszcze śpi.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane;*
#4670 |
Zakorzenienie
|
jestem bliska rozstania z TZ. nie mam sily.wszytsko sie wali.
mam dosc.
#4671 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() na razie nic ale pracuję nad tym ![]() Cytat:
![]() na razie wszystko co mi przychodzi do głowy wiąże się z wyjściem z domu a to odpada więc myślę dalej ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do wakacji to ja tez tak mam, dlatego teraz mimo ze nuda trochę to napawam się każdą chwilą bo następny taki czas na emeryturze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() U mnie bez zmian wiec nie mam co pisać. Dziś TŻ ma przyjść ale nie wiem jeszcze kiedy, jest tez szansa że kuzynki się odezwa, bo chyba już zdążyły odespać wakacje ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale jak sobie właśnie wczoraj pomyslałam, że już sierpień to aż przykro mi się zrobiło ![]() Cytat:
![]() u mnie już trochę lepiej.. mama zaczęła się do mnie odzywać, ja tylko odpowiadam jej na pytania, bo nie chcę kolejnego zamieszania.. telefonem się nie przejmuję ![]() chociaż nadal nie mam ochoty na nic. i dalej mam wrażenie, że wszyscy traktują mnie tylko jako deskę ratunkową gdy już nie ma z kimś wyjść itp itd.. pogoda się zepsuła, z jednej strony to dobrze, bo wczoraj te 35 stopni mnie przerażało ![]() idę trochę posprzątać no i nie wiem co dalej będę robić ![]() miłego dzionka ![]() edit. Orzeszku zapomniałam dodać, że masz świetną figurę ! ![]()
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2009-08-03 o 12:28 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynyyyyyy czy ryz basmati bialy jest zdrowszy od zwyklego brazowego ryzu? Bo szef kuchni w restauracji jakiej pracuje wciska mi cos takiego :pp
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tylko na moment bo mam tu mlyn, wieczorem wam poodpisuje wiecej. W pracy ok!! ![]() ale Boss do mnie esemesuje,strasznie fajny koles ale w sumie nie wiem co mam o tym myslec i jak sie zachowac za bardzo bo nie chcialabym plotek zadnych w pracy.. a zreszta jak slyszalam co inni dzis wyprawiali to mi ulzylo ![]() milego dzionka kochane!
![]() |
#4675 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
nie daje rady juz
![]() Odpowiedz" moje talerze to moge sie nimi tluc". Wypomina mi ile pieniedzy wydaje na zakupy,choc to sa moje zarobione pieniadze,mowi ze nie umiem oszedzac. Wczoraj z nim rozmawialam,przyszedl podchmielony,bo wczesniej wypil dwa piwa z kolega. Mowie mu ze to nie ma sensu,ze mnie ten zwiazek frustruje,ze nie wierze ze sie choc troche zmieni,bo juz pare razy mi to obiecywal. Ze przy nim ciagle jestem zdenerwowana,nie wiem skad we mnie te negatywne uczucia sie biora,nie potrafie tego wytlumaczyc. Napisal mi wieczorem smsa,ze"skoro tak widze ze ci tylko chodzi o zerwanie,teraz musze isc spac bo rano ide do pracy". Prace skonczyl,caly dzien nic nie napisal i nie odezwal sie. Ja nie bede nic do niego pisala. Nie zalezy mu,gdyby tak bylo choc troche by to zmienil. Mowi ze kocha,a nie szanuje mnie,krzyczy,robi na zlosc. Nie potrafie,nie mam sily. ![]()
#4677 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hehe, a niby dorośli ludzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak jeszcze w końcu zerwie z Tobą zrzucajac całą winę na Ciebie to już będzie kropka kropkę jak u mnie ![]() przykro mi że to Cię spotyka ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 |
♥
|
Witam.
nie pracujac czuje sie taka wolna - mam czas na odpoczynek , na rozrywke ![]() na siłowni co raz wieksze ciężary podnosze - faceci czasem dziwnie na mnie patrza ale ciekawe uczucie nie powiem. poznałam rownież fajnego kolege na siłowni- pomaga mi pod czas treningów, doradza- bo jednak ma spory staz na siłowni wiec i wieksza wiedze. wogóle ostatnio odnosze wrazenie ,że wzbudzam wieksze zainteresowanie u płci przeciwnej ![]() Orzeszku bardzo dziwnie twój tz Cię traktuje - nie docenia tego,że ma tak wspaniała dziewczyne. czy nadal warto czekac na jego zmiane, sama podkreśliłas to , iż obiecywał wiele razy.... oj Ewus chyba juz nigdy nie zobaczysz mnie w pracy bo w przyszłym roku na bank beda inne plany dłuższe wakacje wiekszy wybór pracy ![]() Ewelka nie jestes jedyna która nie chce konca wakacji tym bardziej ,że czeka mnie klasa maturalna... boż jak ten czas szybko leci ![]() Agolku no ładnie zabalowałas dobrze ,że nie ty jedyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze(najśmieszniejsz e?) jest to ze ja zaczynam myslec,ze moze faktycznie to ja mam w sobie jakis defekt,ze to moze ja zle robie,ze to moze moja wina wszytsko a on nie jest zly.
Siostra, Mama ,kolezanka -wszystkie mowia mi,zebym dala sobie z nim spokoj,ze nic z tego dobrego nie bedzie,ze widza jaki on jest. Mam dola ![]()
#4680 |
♥
|
orzeszku widzisz co sie dzieje z Toba przez niego, nie mozesz tak mysle.zobacz co on wyprawia. jak dla mnie powinnas posłuchac rodziny , kolezanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.