Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-03, 12:44   #4441
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Hello Co się tutaj działo ciekawego jak mnie nie było? Wczoraj pojechaliśmy z TŻtem i moimi rodzicami w Bieszczady. Super wyprawa, wyszliśmy na Rawki i Krzemieniec. Pogoda świetna, tylko znowu nas zjarało, wyglądamy jak indianie W drodze powrotnej staliśmy w korku gigantycznym, najpierw w Rymanowie, później przed Miejscem Piast., szok, myślałam że zdechnę w tym aucie.
Dzisiaj od rana jestem na nogach, byłam w Urzędzie Celnym i bardzo chętnie przyjmą mnie na staż, nawet od dzisiaj, ale oczywiście UP musi najpierw ich wniosek rozpatrzeć. W UP musiałam się zarejestrować, masakra vco tam się dzieje, trzeba mieć stoicki spokój... Kobieta wpisując moją specjalizację miała kłopot z wyrazem "transgraniczna". Kilka razy literowała a i tak się pomyliła. Wogóle to nie było nic co by pasowało do mojego kierunku jako zawód, więc mnie podciągnęła pod specjalistę administracji, a to z moją specjalizacja nie ma wiele wspólnego, bo jestem po bezpieczeństwie wewnętrznym. No ale nieważne, prawdopodobnie od września będę się stażować. Szkoda, że mi nie dadzą munduru, bo nawet sekretarka w nim chodzi Aha, jaki zbieg okoliczności, bo w tym UC kierownikiem jest pan, który gra na gitarze w zespole, na którego próbie byliśmy z TŻtem gdy szukalismy zespołu na wesele
Stary 2009-08-03, 13:24   #4442
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
trzymam i zdaj relacje jak poszlo
Jestem już po pracy Ogólnie bardzo przyjemnie. Grupa składa się z 8 kobitek (większość starsza ode mnie ). Wydaje mi się, że się podobało, ale zobaczymy później. Jutro mam pierwsze zajęcia z drugą grupą, ale i tak stres będzie już mniejszy
Po pracy byłam też na rozmowie kwalifikacyjnej. Do piątku dowiem się, czy będę pracować w szkole na pół etatu
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Może się rzucą tak jak na tablice(czy coś innego) żeby zobaczyć kto gdzie siedzi Po prostu u mnie nie jest to praktykowane w rodzinie i ja tez nie zrobie.
Ale każdy robi tak jak uważa
W naszej rodzinie też winietek się nie praktykuje i nie będziemy ich mieli

Kubusewa, współczuję przygody z @ No ale niestety od czasu do czasu takie rzeczy się zdarzają

Tancerka, jak miło że już jesteś. Gratuluję postępów remontu i udanego urlopu
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 14:09   #4443
asiulek1705
Wtajemniczenie

Lusmarija ja polecam oczywiście Zakopane Ewentualnie może Bukowinę Tatrz. skoro w góry chcecie pójść raz. Mnie bardziej podobają się Tatry, choć lubię też Bieszczady, ale jednak to nie to samo No ale jeśli chcielibyście pojechać w Bieszcz. to może wetlina?Albo Polańczyk. Na szlak górski moglibyście sobie podjechać a tak to mielibyście pod nosem jezioro solińskie
tancerka fajnie, że wyjazd się udał Wszystkim PMkom życzę udanych urlopów
Centipede jeszcze ja ja Ja też wymarzyłam sobie niebieski bukiet

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-08-03 o 14:11
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 14:18   #4444
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
no chodziło mi o jakąs konkretną miejscowość
byłyscie moze w Szklarskiej Prębie???? Bo chcielibyśmy bardzo odwiedzić jakiś fajny aquapark i ten Babylon czy jakoś tak fajnie wygląda
to jak najbardziej polecam wlasnie okolice Zakopca (i niekoniecznie Zakopiec, bo tam tlumy ). jest bardzo fajny aqua park w Bukowinie Tatrzanskiej, mozna jechac na Slowacje do Tatralandii albo do Meander Parku w Oravicach (w Zakopcu tez jest aqua park, ale chyba nie powala )
i te widoki na Tatry

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość

Muszę się wziąć za siebie bo dziś wyjazd a ja nawet nie mam torby przygotowanej
Boshe niech mnie ktoś uszkodzi
ee tam spoko zdazysz ja zawsze sie pakuje na ostatnia chwile i zawsze zdaze
a na dlugo jedziecie? i czemu akurat do Wawy? w interesach? bo to tak malo wakacyjnie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello Co się tutaj działo ciekawego jak mnie nie było? Wczoraj pojechaliśmy z TŻtem i moimi rodzicami w Bieszczady. Super wyprawa, wyszliśmy na Rawki i Krzemieniec. Pogoda świetna, tylko znowu nas zjarało, wyglądamy jak indianie

no to super, ze sie wycieczka udala my tez zjarani piekny byl wczoraj dzien
to masz pewno tak opalone jak ja - do linii skarpetek mi juz na szczescie troche zbladlo, bo wyglado to komicznie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 14:30   #4445
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

to masz pewno tak opalone jak ja - do linii skarpetek mi juz na szczescie troche zbladlo, bo wyglado to komicznie
Dokładnie tak wyglądam, do linii skarpetek jestem brązowa Znowu mi nos na maxa spaliło, a TŻ w ogóle znowu ma całą twarz czerwoną (dokładnie tak jak po Czerwonych Wierchach) Fajnie było, Bieszczady już nie robią na mnie wrażenia odkąd zaczęliśmy chodzić po Tatrach. Oczywiśnie także mają swój urok ale czułam wczoraj niedosyt TŻteż też, stwierdzilismy, że jakoś tak dziwnie mało stromo hihihi i nie ma łańcuchów do wspinania. Ale fanie było sobie na szczycie posiedzieć na trawie a raczej wśród wysokich traw
Stary 2009-08-03, 14:33   #4446
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fanie było sobie na szczycie posiedzieć na trawie a raczej wśród wysokich traw
my tam najpierw przystapislismy do wyzerki i picia herbatki z termosiku, a potem ucielismy sobie drzemke wsrod traw faaajnie bylo
a moj TZ jest zauroczony tymi bieszczadzkimi bukowymi lasami
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 14:36   #4447
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
to jak najbardziej polecam wlasnie okolice Zakopca (i niekoniecznie Zakopiec, bo tam tlumy ). jest bardzo fajny aqua park w Bukowinie Tatrzanskiej, mozna jechac na Slowacje do Tatralandii albo do Meander Parku w Oravicach (w Zakopcu tez jest aqua park, ale chyba nie powala )
i te widoki na Tatry

ee tam spoko zdazysz ja zawsze sie pakuje na ostatnia chwile i zawsze zdaze
a na dlugo jedziecie? i czemu akurat do Wawy? w interesach? bo to tak malo wakacyjnie

Mam nadzieje ze zdażę.. Choć moze być ciężko.. Dobrze, że nie musze prasowania odstawiać....
Jedziemy do Wawy bo tam mamy ciocie czytaj: darmową metę do spania
a na jak długo.. do piątku jakoś tak.. a czemu tak nie wiem.. spytajcie mojego TZ

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 14:41   #4448
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
my tam najpierw przystapislismy do wyzerki i picia herbatki z termosiku, a potem ucielismy sobie drzemke wsrod traw faaajnie bylo
a moj TZ jest zauroczony tymi bieszczadzkimi bukowymi lasami
Tak tak, wśród tych traw fajnie tak sobie poleżeć w sumie to rozumiem Twojego TŻta, a raczej jego zauroczenie Na mnie nie robi to już takiego wrażenia, z prostego powodu - za często to widzę
Stary 2009-08-03, 15:02   #4449
kaska87
Zakorzenienie

Tancerka Asiulka cześć dawno Was nie było

Tancia ta szwagierka i szwagier to durnie! po co ten ślub, niech TZ pogada z bratem bo to nie rodzina nowa sie tworzy tylko nowa patologia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 15:07   #4450
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Tancerka Asiulka cześć dawno Was nie było

Tancia ta szwagierka i szwagier to durnie! po co ten ślub, niech TZ pogada z bratem bo to nie rodzina nowa sie tworzy tylko nowa patologia
Cześć Kasiu Ostatnio byłam w sobotę. I wiesz, wczoraj ani na chwilkę tu nie zaglądnęłam i brakowało mi wizażu To już jest nałóg. I tak mi przyszło do głowy, że jak pójdę na staż, to pewnie wieczorami będę się tu udzielać, bo w ciągu dnia nie będę miała możliwości.
Stary 2009-08-03, 16:06   #4451
kaska87
Zakorzenienie

jeszcze 11 dni i będę miała 3

Stary 2009-08-03, 16:17   #4452
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Lusmarija ja polecam oczywiście Zakopane Ewentualnie może Bukowinę Tatrz. skoro w góry chcecie pójść raz. Mnie bardziej podobają się Tatry, choć lubię też Bieszczady, ale jednak to nie to samo No ale jeśli chcielibyście pojechać w Bieszcz. to może wetlina?Albo Polańczyk. Na szlak górski moglibyście sobie podjechać a tak to mielibyście pod nosem jezioro solińskie
Cytat:
i te widoki na Tatry
ok.. dzięki dziewczyny za rady...jeszcze musimy to przemyśleć

wyszło słoneczko nareszcie

Kasia
a jak tam u Ciebie... bo to chyba dziś TZ miał sie wprowadzić co???? pewnie sie cieszysz

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 16:20   #4453
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia a jak tam u Ciebie... bo to chyba dziś TZ miał sie wprowadzić co???? pewnie sie cieszysz
tak!!! to dziś już od rana lataliśmy po sklepach i szukaliśmy lodówki a teraz poleciał do matki po avizo, bo listonosz zostawił, a to jego buciki ze stanów przyleciały i idziemy zaraz na pocztę odebrać juz zjedliśmy obiadek, a na kolację będą tosty z ananasem

Stary 2009-08-03, 16:32   #4454
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
tak!!! to dziś już od rana lataliśmy po sklepach i szukaliśmy lodówki a teraz poleciał do matki po avizo, bo listonosz zostawił, a to jego buciki ze stanów przyleciały i idziemy zaraz na pocztę odebrać juz zjedliśmy obiadek, a na kolację będą tosty z ananasem
noooooo i super korzystajcie póki możecie
a to na ile rodzice wyjechali???

Stary 2009-08-03, 16:32   #4455
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ok.. dzięki dziewczyny za rady...jeszcze musimy to przemyśleć
Już teraz życzę udanego wyjazdu może poszperaj jeszcze na necie, jakie atrakcje w okolicach Zakopca czy w Bieszczadach są

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 16:38   #4456
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
noooooo i super korzystajcie póki możecie
a to na ile rodzice wyjechali???
do 12 tylko kiszka, bo dostałam @ ostatnia miałam 21 dni temu i przez całe te 3 tygodnie plamamiłam wiem, że tak może byc przy plastrach, ale troszkę dziwne, zawsze miałam @ co 29 dni złośliwa @ jak ja mam wolna chate i TZ pod ręką

Stary 2009-08-03, 16:48   #4457
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Już teraz życzę udanego wyjazdu może poszperaj jeszcze na necie, jakie atrakcje w okolicach Zakopca czy w Bieszczadach są
my dopiero we wrześniu planujemy gdzieś wyskoczyć, więc jeszcze trochę czasu mamy

Cytat:
do 12 tylko kiszka, bo dostałam @ ostatnia miałam 21 dni temu i przez całe te 3 tygodnie plamamiłam wiem, że tak może byc przy plastrach, ale troszkę dziwne, zawsze miałam @ co 29 dni złośliwa @ jak ja mam wolna chate i TZ pod ręką
Ty to masz farta dziewczyno

Stary 2009-08-03, 16:55   #4458
BlackAngel
Adwokat diabła

hellow kitty's

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 17:05   #4459
metkaa
Zakorzenienie

czesc,
Zagadkowy Nick witaj
tancerka212 ty tez witaj

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a mi przeszła jakos radość i ochota na te wszystkie przygotowania, poszukiwania... ;/ do tego nie wiem co z pracą będzie ;/ ehhh...
ja mimo tego ze mam prace to niewiele zarabiam, nawet nie jestem w stanie odłozyc całej kwoty na wesele, wiem ze inni sa w gorszej sytuacji ale dla mnie moja jest nieciekawa, wczoraj nawet mielismy z tz powazna rozmowe na ten temat,

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Do sklepów też nie lubią przyjmować z wykształceniem wyższym. Sama złożyłam do kilku sklepów i nie było żadnej odpowiedzi. Wydaje mi się, że osoby z dobrym wykształceniem będą szukać innej pracy i po kilku miesiącach pracodawca znowu będzie szukał sprzedawcy i dlatego wolą zatrudnić kogoś po zawodówce
jest dokładnie tak jak piszesz, moja bratowa pracowała długi czas w supermarkecie, sama zajmowała sie naborem pracowników,

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jeszcze mi się coś przypomniało
Na sali był wiejski stół i się okazało, że goście chętnie próbowali tego jedzonka. Mamy możliwość zamówienia takiego stołu na naszej sali, ale nie chcieliśmy go zamawiać, bo myśleliśmy, że to raczej nie będzie miało wzięcia, ale musimy to w takim razie jeszcze przemyśleć.
I świetną sprawą było to, że na osobnym stole stały filiżanki, ogromny termos z gorącą wodą i torebki z różnymi rodzajami herbat. I na specjalnych podgrzewaczach stały dzbanki z kawą. Dzięki temu każdy z gości mógł się napić czegoś ciepłego kiedy tylko miała na to ochotę i nie musiał prosić o to obsługi.
u nas wiejski stól na pewno bedzie, cieszy sie ogromnym zaiteresowaniem, ale z herbatkami to mi pomysł podunełas tzn moze nie koniecznie zeby stało to wszystko na oddzielnym stoliku ale zeby kelnerki proponowały rozna herbatke do wyboru

Cytat:
na kazdym weselu na jakim bylam (i nie tylko z mojej rodziny) zawsze bylo zamieszanie z usadzaniem gosci, bo np. zostalo jedno wolne miejsce, a tu trzeba bylo usadzic pare albo ludzie siadali gdzie popadnie tak ze znajmi bylo rozdzieleni jakimis innymi ludzmi.
ja tu nikogo nie mam zamiaru przekonywac do winietek stwierdzam tylko, ze wg mnie to swietna sprawa i na moim weselu winiteki jak najbardziej beda szczegolnie, ze mam przecietne wesele na 100 osob wiec ich usadzenie i podpisanie miejsc winietkami nie bedzie duzym problemem
dokładnie, ja tez jeszcze sie nie spotkałam z tym zeby nie było problemu z miejscami, nawet na weselu mojego brata wyszło tak ze zabrakło dla mnie miejsca przy stoliku młodych, musiałam szukac innego, młoda przyszła do mnie i powiedziała ze nie wyobraza sobie zebym nie siedziała z nimi, no i niby mogłam wrocic ale przez to kuzynka musiała sie przesiasc, wiec coraz bardziej przekonuje sie do tego zeby miec winietki, a z rodzina moge wczesniej porozmawiac obok kogo by chcieli siedziec,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 17:41   #4460
tancerka212
Zakorzenienie

Kasiu ty to masz szczescie hehehe tż tylko dla ciebie a tu @- ja mam więcej farta bo wczoraj wróciłam z wakacji i zaraz przed snem dostałam @ więc ani godzinki z wczasów z tżcikiem mi @ nie zmarnowała hehehe ale powiem wam dziewczyny że jakaś napalona kobieta się ze mnie zrobiła aż mnie tż nie poznaje- ale się cieszy hehehe

Kasia pytałaś też czy tż może z nim porozmawiać- otóż szwagier nawet sam przyszedł do mojego tżta pogadać i zapytać się co mój tż sądzi na ten temat że on ma trochę już dość swojej niedoszłej jeszcze żony no ale co tu kurdę doradzać- jak jemu się powie NIE to on na złość zrobi TAK, jak powie mu się TAK to potem powie że ktoś mu kazał... jest dorosły i nikt za niego takiej decyzji nie podejmie czy ma się zenić czy nie... najgorsze że sami widzą jak jest ale przez to że są zaręczeni i ślub niedługo to jakoś tak ciężko się rozstac... w ogóle nie chciałabym się w takiej sytuacji znaleźć.. ślub goni, a tu człowiek się zastanawia... najlepiej by było odłożyć ten ślub i niech się trochę poznają lepiej chyba... ale same wiecie kurdę jak to byłoby teraz ciężko wszystko odłożyć gdyby się coś między tżtem a nami popsuło jak za 5 miesięcy ślub nie wiadomo czy się rozstać czy próbować pogodzić i jakimś ekspresowym tempem dotrzeć... mówię wam istna komedia ale taka dość nieszczęśliwa ale sami są sobie winni i sami takiego piwa nawarzyli więc muszą je sami wypić... póki co rodzina ciągle z nimi gada że jak tak ma być to nie warto się żenić ale kurczę wiadomo jak to jest ciężko zerwać zaręczyny i odwołać ślub... a najgorsze jest to że teściowa ich namówiła na ten ślub bo nie chciała żeby mieszkali razem bez ślubu i teraz ma za swoje że nie warto się wtrącać i przyspieszać niczego i nie poganiać do ślubu bo teraz przez to tylko płacze i sie denerwuje... szkoda że nie pomyślała o tym jak ich pół roku temu namawiała na ten slub oj dużą winę właśnie ona ponosi za całą tą sytuację bo gdyby nie ten ślub to pewnie już by się rozstali a teraz nie wiadomo co tu robic i co w ogole między nimi jest... ehhh...

a z milszych rzeczy to oficjalnie mogę powiedzieć że wybudowały się dziś ściany łazienki i przedpokoiku naszego małego zaraz jadę je obejrzec i pewnie wkrótce będziemy zalewać podłogi a jutro idę z mamą oglądać w sklepach meble kuchenne zobaczymy jakie są dostępne różne rozwiązania i będziemy szukać inspiracji a kuchnia jak już wam mówiłam będzie w kolorach cytrynkowo-srebrnym
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 17:58   #4461
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kasiu ty to masz szczescie hehehe tż tylko dla ciebie a tu @- ja mam więcej farta bo wczoraj wróciłam z wakacji i zaraz przed snem dostałam @ więc ani godzinki z wczasów z tżcikiem mi @ nie zmarnowała hehehe ale powiem wam dziewczyny że jakaś napalona kobieta się ze mnie zrobiła aż mnie tż nie poznaje- ale się cieszy hehehe

Kasia pytałaś też czy tż może z nim porozmawiać- otóż szwagier nawet sam przyszedł do mojego tżta pogadać i zapytać się co mój tż sądzi na ten temat że on ma trochę już dość swojej niedoszłej jeszcze żony no ale co tu kurdę doradzać- jak jemu się powie NIE to on na złość zrobi TAK, jak powie mu się TAK to potem powie że ktoś mu kazał... jest dorosły i nikt za niego takiej decyzji nie podejmie czy ma się zenić czy nie... najgorsze że sami widzą jak jest ale przez to że są zaręczeni i ślub niedługo to jakoś tak ciężko się rozstac... w ogóle nie chciałabym się w takiej sytuacji znaleźć.. ślub goni, a tu człowiek się zastanawia... najlepiej by było odłożyć ten ślub i niech się trochę poznają lepiej chyba... ale same wiecie kurdę jak to byłoby teraz ciężko wszystko odłożyć gdyby się coś między tżtem a nami popsuło jak za 5 miesięcy ślub nie wiadomo czy się rozstać czy próbować pogodzić i jakimś ekspresowym tempem dotrzeć... mówię wam istna komedia ale taka dość nieszczęśliwa ale sami są sobie winni i sami takiego piwa nawarzyli więc muszą je sami wypić... póki co rodzina ciągle z nimi gada że jak tak ma być to nie warto się żenić ale kurczę wiadomo jak to jest ciężko zerwać zaręczyny i odwołać ślub... a najgorsze jest to że teściowa ich namówiła na ten ślub bo nie chciała żeby mieszkali razem bez ślubu i teraz ma za swoje że nie warto się wtrącać i przyspieszać niczego i nie poganiać do ślubu bo teraz przez to tylko płacze i sie denerwuje... szkoda że nie pomyślała o tym jak ich pół roku temu namawiała na ten slub oj dużą winę właśnie ona ponosi za całą tą sytuację bo gdyby nie ten ślub to pewnie już by się rozstali a teraz nie wiadomo co tu robic i co w ogole między nimi jest... ehhh...

a z milszych rzeczy to oficjalnie mogę powiedzieć że wybudowały się dziś ściany łazienki i przedpokoiku naszego małego zaraz jadę je obejrzec i pewnie wkrótce będziemy zalewać podłogi a jutro idę z mamą oglądać w sklepach meble kuchenne zobaczymy jakie są dostępne różne rozwiązania i będziemy szukać inspiracji a kuchnia jak już wam mówiłam będzie w kolorach cytrynkowo-srebrnym
Witaj Tancerko

Chory klimat tam macie w mieszkaniu, nie sama mam znajomych którzy są zaręczeni a jemu wcale do ślubu się nie śpieszy, a ona by już chciała, no i dochodzi często między nimi do spięć, bo on zachowuje się jak dziecko i nie wie czego chce, i ona już czasami ma tak dosyć że bez pierścionka chodzi No i nie wiem co z tego na dłuższą metę będzie

Ale w sytuacji Twojego szwagra myślę że jeśli mają jakiekolwiek wątpliwości a nawet przewidują rozwód to po co w ogóle brać ślub, a może niech w ogóle sobie jakąś przerwę w związku zrobią i niech pobędą sami przez jakiś czas, i się im zatęskini i zrozumieją że nie mogą ze sobą być... uwielbiam happy endy. Ja Życzę Ci cierpliwości a im powodzenia, żeby dobrą drogę wybrali.

Wróciłam z zakupów, ale przeceny są wszędzie Kupiłam 2 bluzki i zapłaciłam 35zł w reserved szok

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 17:59   #4462
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej
ja już po pierwszym dniu nie było tak źle, będę siedzieć od pon do pt od 9-18 i w soboty ale i tak nie wyrobię 30 h więc zaangażuję moją siostrę, bo bardzo zalezy mi na wyjeździe z TZtem, tak stracę tylko 195 zł, a czas spędzony z TZtem jest bezcenny i się okazało że płacą 6,5 na godz, ale tysiaczek będzie i chyba te cięzko zarobione pieniązki włożę na konto coby na lodówkę było hehe
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 18:24   #4463
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej
ja już po pierwszym dniu nie było tak źle, będę siedzieć od pon do pt od 9-18 i w soboty ale i tak nie wyrobię 30 h więc zaangażuję moją siostrę, bo bardzo zalezy mi na wyjeździe z TZtem, tak stracę tylko 195 zł, a czas spędzony z TZtem jest bezcenny i się okazało że płacą 6,5 na godz, ale tysiaczek będzie i chyba te cięzko zarobione pieniązki włożę na konto coby na lodówkę było hehe
Super, gratuluję Pierwszy dzień najgorszy, ale najważniejsze aby się wdrożyć i później już luz
Stary 2009-08-03, 18:29   #4464
kaska87
Zakorzenienie

mój brat jest nienormalny delikatnie mówiąc wnerw

Stary 2009-08-03, 18:35   #4465
Zagadkowy Nick
Raczkowanie

No więc z TŻ-tem jestesmy już razem 4,5 roku i w końcu przyszedł moment na zaręczyny trochę musiałam go pomęczyć, bo on jak chyba każdy Facet nie ma wyobrażenia jak to wygląda z terminami, salą i zespołem
I właśnie po zaręczynach go uiświadomiłam i już całkiem się przeraził. Ślub planujemy na sierpień/wrzesień. Ja mieszkam na wsi a mój Narzeczony (wreszcie mogę tak powiedziec ) w małym maisteczku więc myślę, że u nas nie ma tak obłożonych terminów na wesela! W każdym razie dopiero zaczynamy nasze przygotowania

A propo winietek, to mi się pomysł bardzo podoba. W zeszłym roku na weselu mojego brata wszyscy goście rzucili się zajmowa krzesła. I to oczywiście od razu po kilka! W efekcie w kolejce z życzeniami stałą tlyko maął grupka, ale reszta doszła dopiero po "rezerwacji" miejsc... Bardzo mnie to zirytowało, ale co z tego, skoro u mnie w rodzienie winietki wszyscy krytykują :/
Stary 2009-08-03, 18:38   #4466
201701300931
Konto usunięte

Mi winietki nie przeszkadzają. Ale z uporem maniaka KAŻDY ładuje mnie na sam koniec stołu Raz dostałam zaj*****e miejsce w nogach ławy, a miałam długą kieckę bez rozcięcia, więc nawet siedzieć nie mogłam normalnie... Innym razem to już nawet nikogo naprzeciwko mnie nie było A raz jakaś dzieciarnia obok
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 18:43   #4467
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zagadkowy Nick Pokaż wiadomość
No więc z TŻ-tem jestesmy już razem 4,5 roku i w końcu przyszedł moment na zaręczyny trochę musiałam go pomęczyć, bo on jak chyba każdy Facet nie ma wyobrażenia jak to wygląda z terminami, salą i zespołem
I właśnie po zaręczynach go uiświadomiłam i już całkiem się przeraził. Ślub planujemy na sierpień/wrzesień. Ja mieszkam na wsi a mój Narzeczony (wreszcie mogę tak powiedziec ) w małym maisteczku więc myślę, że u nas nie ma tak obłożonych terminów na wesela! W każdym razie dopiero zaczynamy nasze przygotowania

A propo winietek, to mi się pomysł bardzo podoba. W zeszłym roku na weselu mojego brata wszyscy goście rzucili się zajmowa krzesła. I to oczywiście od razu po kilka! W efekcie w kolejce z życzeniami stałą tlyko maął grupka, ale reszta doszła dopiero po "rezerwacji" miejsc... Bardzo mnie to zirytowało, ale co z tego, skoro u mnie w rodzienie winietki wszyscy krytykują :/
To prawda, facetom się wydaje, że czas na organizację ślubu i wesela jest wręcz nieograniczony Dopiero my im uświadamiamy, że 1,5 roku przed slubem już terminy sa oblegane.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 18:47   #4468
kaska87
Zakorzenienie

mój jak mieliśmy ślubować w kwietniu to twierdział, że czas(ale to tak chyba miało być) bo w końcu przełozyliśmy na wrzesień i wtedy expresowo sam załatwiał salę i orkiestrę

Stary 2009-08-03, 19:17   #4469
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cześć dziewczynki

Ostatnio nie mam na nic czasu. Najpierw siedze w pracy potem rozmowy z Tz i wiecie co cały czas sie głowimy bo Tz wszedzie studia polekwidowali Najpiew Uniwerek matematyczno-informatyczny polibude:/ A teraz to szłoły prywatnej SWSPiZ trzeba zapłacić jeszcze raz tyle:/ A Łódź nam sie nie opłaca ale nadal sie zastanawia nad nią.

A ja jak zwykle swje plany musiałam przełożyć. Już studia wybrane i w ogóle to fundusze sie skruciły:/ Normalnie paranoja.

Musze jeszcze moja dyrektorke szkoły przekabacić żeby zrobiła mi specjalizację rachunkowości a potem kontynuacje zrobie z licencjatem tego. A po za tym może po stażu prace bede miec zobaczymy jak sie potocza sprawy. Wszystko zależy od tego czy bede miec specjalizacje moja czy nie...

Cytat:
jeszcze 11 dni i będę miała 3
Kasiu skoro Ty za 11 dni masz 3 to ja już je mam o kurde. Chyba mnie dużo rzeczy omineło. Faktycznie 396 dni

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-08-03 o 19:28
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 19:39   #4470
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Ostatnio nie mam na nic czasu. Najpierw siedze w pracy potem rozmowy z Tz i wiecie co cały czas sie głowimy bo Tz wszedzie studia polekwidowali Najpiew Uniwerek matematyczno-informatyczny polibude:/ A teraz to szłoły prywatnej SWSPiZ trzeba zapłacić jeszcze raz tyle:/ A Łódź nam sie nie opłaca ale nadal sie zastanawia nad nią.
A ja jak zwykle swje plany musiałam przełożyć. Już studia wybrane i w ogóle to fundusze sie skruciły:/ Normalnie paranoja.
Kasiu skoro Ty za 11 dni masz 3 to ja już je mam o kurde. Chyba mnie dużo rzeczy omineło. Faktycznie 396 dni
No cześć! Długo Cię tu nie było.
O Łodzi to mi nawet nie wspominaj Niestety "studiuję" na AHE U nas poziom jest dość dobry, jak to na angielskim, ale co z tego jak uczelnię zlikwidują
Co do suwaczka, to u mnie podobnie, tylko cyferki trzeba zamienić 369
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości