|
|
#3541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
2. Somebody who willingly will watch the sunset with you will always be.
|
|
|
#3542 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy pomogę.
![]() gorzka cząstka pomarańczy. Dziś wprowadzam do doliny łez Kelner! Promyk słońca, który mnie rozweseli poproszę. zbitej szyby poukładać przecież nie jesteś w stanie wywiesiłam swoje łzy na sznurku za oknem, nie wiem czy wyschną do jutra Są momenty, w których nie należy pocieszać za wszelką cenę. Nie mogła iść do przodu i nie miała dokąd zawrócić __________**__________ mam zaburzenia psycholękowe z napaściami narcystycznej złości Możesz mnie zabić, ale najpierw pocałuj Tylko czemu moje kochanie patrzy na inne przez ramie. potknęłam się o tiulowe niebo i połamałam sobie rzęsy Przewracam świat do góry nogami. Czas nie leczy ran,tylko przyzwyczaja do bólu.. głaszczę Twoją dłoń Nawiedza każdą myśl, ubarwia każdą wizję Książę z bajki?? Mam go w dup**ie... Zostanę niezależną księżniczką. kto tak jak ja , pasuje do Twych ust ? ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia byśmy wprowadzali w życie miłości sen. Każdy gromadzi blizny w sercu. Marmurowym kłamstwem ociekają twoje ręce Nie chcę widzieć, nie chcę czuć bo lubię jak krzyczysz na mnie Staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył. Daj mi rękę, patrz czarne gwiazdy na niebie, pomyśl, że jedna z nich jest tam tylko dla Ciebie. To, co wydarzyło się dawno temu, pozostaje w pamięci bardziej żywe niż to, co zdarzyło się wczoraj. Widziałam gwiazdy w kałużach, Tańczyłam we własnych łzach, Piłam z kielicha bogów, Znalazłam spokój we snach Może i lepiej że nie jesteśmy razem,może i lepiej że mnie nie kochasz..Bo łatwiej mi z tym że nie mogę Cię zdobyć...,niż z tym że mogłabym Cię stracić. |
|
|
|
#3543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:Takie coś. Większość z wizażu. Może się przyda.
|
|
#3544 |
|
Raczkowanie
|
więcej pokus, niż czasu, by po nie sięgnąć.
sto tysięcy obietnic, nie spełniłeś ani jednej. śmiać się czy płakać?
|
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
Ten zwykły skrawek papieru, to jedyne Twoje zdjęcie jakie posiadam, jedyna rzecz,
która pozwala mi ucałować tego, który na zawsze zniknął z mojego życia. </3
|
#3546 |
|
Raczkowanie
|
Put Put!
To tam ? Nito! Po to nito tuta puta? taa tobie... otuź! nie otozie! otuź bo bede tniuł! no to tniuj! tniu,tniu!
|
|
#3547 | |
|
Raczkowanie
|
Miło ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję i okradam ![]() ![]() nadeszła i na mnie pora na 'urlop' Wyjeżdżam... powinnam wrócić za tydzień, ale jeśli będę miała dostęp do neta to napiszę ![]() Żegnam Was Słońcaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3548 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja biorę ten wyżej. Kotek. Cytat:
tak jak właścicielka opisu. ![]() Myszki, biorę te dwa. Cytat:
![]() ![]() szok ! ja biorę ten o. ![]() Cytat:
ale jak mus to mus.. _________ Lepiej spłonąć, niż dać się rozwiać przez wiatr.
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz nasza miłość wypływa przez okno Nasza miłość wypływa przez tylne drzwi |
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
poroniłam pomysł na lepsze życie.
to historia miłosna. kochanie - powiedz tylko tak. nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność. boisz się tylko, że ta wieczność bez tych wszystkich standardowych obietnic będzie za krótka. chcę do ciebie mocniej, niż mogę sobie to wyobrazić. |
|
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Czuję, że zawsze już będzie tak.. Boję się poczuć coś, to boli, wiem . I podziękuj jej, że jest, jednym telefonem w nocy. Tak jak dziękowałeś dla mnie, setki razy k.urwa w oczy. |
|
|
|
#3552 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
~*~
" potrzebuje to wiedziec,że mam czekać na Ciebie ... potrzebuje Cie mieć gdzieś - nie przy sobie,ale dla siebie " " zabija Twój wzrok a wyglądasz tak niewinnie " " żadne narkotyki - w proszku dopalacze,dzisiaj tylko Tobą pragnienie swoje gasze " " może Ty bedziesz powodem,że sie zmienie ... to przy Tobie opada podwyższone ciśnienie " " boy i wanna kiss you but i'm just too shy " " Tobie chce mówić o swoich tajemnicach " " z Toba chce witać każdy dzień nowy " " nasz nie podzielą jak haszyszu nożem " " tęsknota za Toba zżera jak choroba,wiem co to miłość ... " " najdroższa mi jest Twoja osoba - mego charakteru najpiękniejsza ozdoba "
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
Silne przedawkowanie rzeczywistości.
Nie przywiązuję wagi do przeszłości. Z Tobą wszystko co istotne wydaje się przyszłością. Naprawdę nie wiedziałeś, że kiedy termometr wskazywał 30 stopni, a ja marzłam, to tylko dlatego, żebyś mnie przytulił? Ja mam ten idealny stan. A TY? Ty nie masz nawet dobrego planu. "Jestem wielorybem.Jestem zagrożonym gatunkiem.Przytul mnie!" ![]() Kapituluję. Możesz nawet zatrzymać na pamiątkę moją białą flagę. Statek jest bezpieczniejszy, gdy cumuje w porcie. Nie po to jednak buduje się statki... 'Celem jest osiągnięcie ideału poprzez niedoskonałe gesty codzienności. Całe piękno tkwi w precyzji z jaką jest przeprowadzana.'
|
#3554 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko płynie, a ja wciąż stoję w miejscu. Jak gówno którego nie porwał nurt spłukiwanej wody w klozecie.Różanym sokiem płynie Twoje serce. Nie daj się zwieść jego słodkim aromatem, to trucizna. Ukryłam się pod ziemią, w ciemnej norce i nie wychodzę z niej przez najbliższe kilka dni. W moim mózgu stworzył się zator spowodowany skrzepem z myśli i uczuć. I czym go przepchać? Czym zlikwidować, ma ktoś lekarstwo na nadmierną emocjonalność?
|
|
#3555 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyle osób dookoła, a tak naprawdę nie ma nikogo...
I feel so empty... ..pięści ściskasz z frustracji.. bezsilne łzy płyną Ci z oczu.. *dzielą nas nie tylko kilometry,ale i poglądy* spełniam dziś wszystkie życzenia. do północy zbieram zamówienia ![]() Obrzydliwie szczęśliwa.. ;] wokół mnie nikogo... można tylko pięścią w ścianę bić... ...przez toksyczne znajomości niska samoocena...
|
#3556 |
|
Raczkowanie
|
*Hito wa mikake ni yoranu mono / jeśli chodzi o ludzi pozory mylą.
*Miłość? Jak będe chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami.' *Nobody is perfect.. Hello! I'm Nobody! *Te puste słowa i przewidziane reakcje...` * im bardziej Cię nienawidzę, tym bardziej mnie do Ciebie ciągnie <3 *tylko nie mów mi, że chcieć to móc. *i niby jest wygodnie, a jednak czegoś brak *Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą.. *burdel w mej głowie jak w damskiej torebce.' *Ale... no ale nigdy nie każ mi wybierać, bo jeszcze wybiore źle.' *Dzień, który zaczął się marnie, marnie skończy się. *raczej mało obchodzimy sie nawzajem. *Z mojego punktu widzenia, twój punkt widzenia jest do du.py ;] *Jestem tylko człowiekiem, nikim specjalnym.' *Oni mogą mnie co najwyżej zabić, ty możesz mnie zostawić. To gorsze niż śmierć.' *Kocham Cię, ale nie jestem w Tobie zakochana. *-Jak bardzo Ci na nim zależy? -Za bardzo - Bardziej niż jemu. Ale nic na to nie mogę poradzić. *To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce od herbaty, nie świadczy o tym, ze wszyscy są tak upośledzeni.
|
#3557 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
pożyczam, Skarby. ![]() ______________ I can't hurt You even though You hurt me.
Nie umiem Cię zranić, chociaż Ty zraniłeś mnie. And now I'm mad sitting in the kitchen gettin sad, Looking at Your pictures. I teraz siedzę w kuchni robi mi się smutno, Gdy patrzę na Twoje zdjęcia. Like a shortstop, pick up e'rything mami hittin. Jak autostopowicz chwytający się wszystkiego co przyjedzie. You don't know what you mean to me.. Nie wiesz co dla mnie znaczysz..
|
|
#3558 |
|
Raczkowanie
|
1.Oni nam zazdroszczą , tak,
Oni nam zazdroszczą , wiesz .? 2. Red and spinache - Uwierz mi. * uwierz mi, nie żałuję , że tak wyszło. * jestem wyjątkowa i wiesz o tym - przypomnij sobie mój smak i dotyk.. * byłam za dobra dla Ciebie. Bez wątpienia. 3. Jak szczeniaki tulące się miękko, ufnie przez sen.. 4. Rozbitkowie z Planety Łez . 5. Chcę Ci tylko opowiedzieć to, co chowałam na dnie..
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
mojaaa kochana
![]() a bierz skarbie ![]() się wie ![]() ![]() Wczoraj miałam na ciebie ochotę... dziś już nie jestem pijana! ![]() I na łące kwiatów, wydeptać Ci ścieżkę szczęścia... Przesiąknięta szczęściem...obsypana czarem miłości.... Twoje piwne oczy pełne piwnych kłamstw... usłysz mój krzyk gdy mijam Cie milcząc .
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem wariatka... jestem samolotem
...a teraz idę wpieprzać czekoladę, bo nie mam dla kogo być szczupła Dobrze Boze ze Cie nie widze. Nie moglabym Ci spojrzec w oczy Ciebie nie ma nigdzie, a ja jestem wszędzie Niestety, w jego oczach nie odkryłam niczego poza zabawą.
|
#3561 |
|
Rozeznanie
|
*Czas wiedział co zrobić żebyśmy się nie spotkali.
*W bezruchu oczu i ust. Dopóki nie zobaczą, nie powiedzą. Ciebie, do Ciebie. *Nie pamiętam już ciepła tamtych oczu. Nie ma śladu tamtych dni. *Teraz takie nieważne. Niemądre. Jak nic. *Odmieniam moje dni przez niecierpliwość spotkania z Tobą. *Ty jedyny doczekałeś jak stoję wpół-emocjonalnie-naga i proszę o wzajemność.
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2009-08-07 o 15:31 |
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "spie*dalajcie. jestem boska".
pani psycholog potrzebuje pilnie psychiatry. a na włosach jej rozsypane gwiazdy lśnią. dni sterylne, bez zapachów i kolorów. unurzane w błocie pożądań i marzeń. chłodna cisza. przyśnij mi się. nie musisz być półnagi, czy zadowolony. chcę widzieć tylko twoją twarz.
|
#3563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobre ![]() ![]() ![]() ____________ Legenda o smoku uczy by nie zaspokajać głodu byle baranem
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-08-07 o 13:11 |
|
|
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
this is me message to you.
'potem drgnął lekko i znieruchomiał, a jego oczy były już tylko wielkimi szklistymi kulami pocętkowanymi odbiciem gwiazd, które przestał widzieć...' już posmarowałam Tobą chleb. nawet gdy cię przypadkiem dotknę, nie staniesz mi się bliższy... w dalszym ciągu będziesz odległy i nieosiągalny...
|
#3565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak zawsze ![]() ![]() ![]() _____________ Prokrastynacja na poziomie mocno zaawansowanym
Niemoc emocjonalna Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią. Cienka linia między miłością i nienawiścią. Dziś mam wszystko, mogę wszystko a żyje tylko zemstą jak Monte Christo...
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
.. i te chole.rne motyle w brzuchu, kiedy zerkasz, gdy się mijamy. Nie włącze telefonu. I tak wiem, że nie zadzwonisz. Sama wśród swoich myśli. Zgubiłam sens życia. Pomóż mi go znaleźć... Samotność Ci odpowiada. Cisza, spokój i Ty, sam na sam ze swoim życiem. Ty powiedziałeś żegnaj, Ty przekreśliłeś wszystko, więc nie obwiniaj mnie o brak 'czegoś' w Twoim życiu. Nie będę płakać. To jest zbyt proste. Spakowałam Twoje serce i odesłałam Ci pocztą. Dziś widziałam je u innej. no i dziewczyny, wyjeżdżam... Więc to ostatnie opisy, które dodaje w najbliższym czasie... odezwe się jak wrócę, za jakieś 2 tygodnie <3 kocham, wszystkie jesteście cudowne
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Podczytuję Was od trzech części i uważam, że jesteście FANTASTYCZNE.
Miesiąc przed naszą rocznicą ślubu zrobiliśmy z mężem sesje nad morzem. Chciałam prosić o opisy dotyczące wschodu słońca, mogą być też o zachodzie. Bardzo proszę. ________________________ Jak w pralinkę z alkoholem, wgryźć się w Twe usta. |
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
ale ty... ty jesteś dla mnie jak narkotyk.
jak najlepszy gatunek heroiny.'/zmierzch. ^^/ jak taki drań jak Ty może być tak słodki, czuły i uczuciowy? pamiętam nasze nocne rozmowy przez telefon. twój głos był dla mnie ukojeniem. nawet nie wiesz, jak strasznie za tym tęsknię.' przecież wiedziałam, że kiedyś się stęsknisz.' powiedzcie mi jak miałam się w nim nie zakochać.? po tym, jak spędzaliśmy ze sobą przez tydzień ok. 5-6 godzin dziennie?po tym jak przetańczyliśmy razem prawie całą noc? po naszych wspólnych rozmowach przez całe dnie, wieczory, a czasem nawet noce? po tych jego słodkich słówkach, czułych dotykach i uroczych spojrzeniach? po tym w jaki sposób wypowiadał moje imię? po tym jak przytuliliśmy się? po tym w jaki sposób patrzył na mnie i dotykał mojej dłoni przy zwykłym 'część'? po tym jak pisałam mu kołysanki? po tym jak byłam z nim w trudnych dla niego momentach? po tym jak zależało mu, żebym go wspierała? no właśnie. nie dało się nie zakochać się.tylko jak ja mogę kochać tak mocno takiego łobuza? przecież jestem grzeczna niczym księżniczka... widocznie księżniczki kochają najbardziej łobuzów.' /oprócz 1st wsio by me./ agatte, keeendy, ciiri, uwierzwsiebie, suve, sharlen, illusion060, amozefrytkidotego, nydee, esename, eviko07, rebelious, onax3, nastychick, Wreeednia - codziennie Was okradam, ale nigdy nie mam czasu tego napisac. (;
jesteście przecudowne. ![]() Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2009-08-07 o 14:13 |
|
|
|
#3569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() More, more, more!!!
______________ ... A jeśli mówisz: "wszystko ci wybaczę" ...Pomyślę, że dla Ciebie nic nie znaczę A jeśli nie wybaczysz mi niczego Pomyślę tylko: "och, okrutnik z niego" A jeśli nic Ci we mnie nie brakuje Stwierdzę, że ja do Ciebie nie pasuję A jeśli powiesz, że mam coś brzydkiego Obrażę się i pójdę do innego Coś wesołego: - Pijcie więcej ! .... będziecie łatwiejsze! - My już jesteśmy łatwe, tylko z Ciebie taka dupa! ... -****a jak pomyśle ze mam wstawać w niedziele o 6 rano to chuj mnie strzela normalnie -A po co tak rano? -Do roboty ****a -A gdzie pracujesz? -Księdzem jestem ... -Doszedłem do wniosku ze trójkącik nie może składać sie z dwóch kobiet i jednego faceta -Czemu? -Trójkąt nie może składać się z dwóch kątów rozwartych ... -Na co masz ochotę? -Wiesz na co, ale sie zastanawiam bo mam okres... ![]() -Dziąsła Ci chyba nie krwawią ![]() - :O ... -Nie lubię jak mnie drapiesz nieogolona broda -Jak to możesz nie lubić? Wszystkie moje byle laski to uwielbiały -Ale ja nie jestem twoja byłą -Ale będziesz )... -Dwa lata temu u mnie na osiedlu gość z dachu skoczył, blok tak z 12 pięter, policja podjechała i jakoś tak się zdarzyło że w tłumie gapiów stałem -Sadysta -Z radiowozu słyszę: "jeszcze tylko Pana Kleksa zabezpieczyć i koniec roboty na dzisiaj" -Boże... :| ...
|
|
#3570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() .. no, wyj e bane mam już na to... pajac ________________ Boże, daj mi samotność, bo nienawidzę ludzi.
mam wy***ane na was hieny, wy***ane na was trutnie ja nie zejdę z mojej sceny to ty drżyj fajo przed jutrem cenie w człowieku uczucia a nie jego posiadłości Mam szacunek dla prawdziwych Mam pogardę dla fałszywych zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-08-07 o 14:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

/. Ale niektóre Gwiazdy pewnie też znają angielski. Prosiłabym o przetłumaczenie tych dwóch opisów na angielski.

]

)

Właśnie Cię okradłam! Wspaniała Ty!
Kotek.
tak jak właścicielka opisu.
ale jak mus to mus..