Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-08, 18:47   #4711
Paseczkowa
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Ja weekend spędzam w domu, przed komputerem. Zresztą jak całe wakacje

Baby14, polecam oliwkę Hipp.
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 13:27   #4712
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Witam w piękną, słoneczną niedzielę

Ja już rano na zakupach byłam (bo kawa mi się skończyła, co za dramat, jak mogłam do tego dopuścić ) a zaraz biorę się za obiad. Po południu wypadałoby się po wietrzyć trochę póki pogoda ładna, ale skończy się pewnie na huśtawce w ogródku, bo jakoś po TŻ-cie nie spodziewam się jakiejś szczególnej aktywności po wczorajszym jego imprezowaniu

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 13:17   #4713
madame_apple
Zadomowienie

puk, puk, puk... Można się wprosić po długiej nieobecności, a raczej nieaktywności?

O ile na czytanie łatwo jest mi znaleźć czas i staram się być w Waszych sprawach na bieżąco, to już z pisaniem sprawa jest cięższa... No, ale postaram się ogarnąć, może w końcu uda mi się bywać tu częściej...

U mnie w sumie trochę po staremu, a trochę po nowemu - obroniłam się na piąteczkę (Ewuś, Tobie też gratuluję bardzo ), dostałam na magisterskie plus od października zdecydowałam się zacząć w końcu to prawo - dla własnej przyjemności i bez ciśnień (choć studiowanie tego kierunku pewnie większości nie kojarzy się z przyjemnościami ;P)
Pracuję dalej tam gdzie pracowałam - w końcu na wakacje gastronomia to dobra opcja I chyba jeszcze trochę tam zostanę bo przy dwóch kierunkach trudno byłoby mi znaleźć czas jeszcze na jakąś poważniejszą pracę, a i myślę, że jestem na tyle młoda, że jeszcze ze 2lata z bardziej odpowiedzialnym zajęciem mogę poczekać zwłaszcza, że tutaj finansowo nie narzekam w sumie
Autko sprawuje się cudnie i jestem z niego mega zadowolona, uwielbiam prowadzić
W domu bywam rzadko - tak to już jest w wakacje... Nie wiem czy uda mi się wziąć więcej wolnego i gdzieś na dłużej wyjechać...zresztą nie wiem czy chcę - jest mi dobrze tak jak jest choć czasem przydałoby się więcej odpoczynku chyba
Towarzysko - aktywnie, choć jestem trochę pogubiona… Nie do końca wiem czego, z kim i czy na pewno chcę więc chyba trzeba będzie się nad sobą zastanowić
Na diety nie mam czasu i sił - zresztą przy tak aktywnym trybie życia diety na szczęście nie są potrzebne

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i mam nadzieję bywać tu częściej

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 13:31   #4714
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
puk, puk, puk... Można się wprosić po długiej nieobecności, a raczej nieaktywności?
Jabłuszko Kochana jak się ciesze że znowu jesteś

Cytat:

U mnie w sumie trochę po staremu, a trochę po nowemu - obroniłam się na piąteczkę (Ewuś, Tobie też gratuluję bardzo ), dostałam na magisterskie plus od października zdecydowałam się zacząć w końcu to prawo - dla własnej przyjemności i bez ciśnień (choć studiowanie tego kierunku pewnie większości nie kojarzy się z przyjemnościami ;P)
gratulacje ambitna bestio
i dziękuję
Cytat:
Pracuję dalej tam gdzie pracowałam - w końcu na wakacje gastronomia to dobra opcja I chyba jeszcze trochę tam zostanę bo przy dwóch kierunkach trudno byłoby mi znaleźć czas jeszcze na jakąś poważniejszą pracę, a i myślę, że jestem na tyle młoda, że jeszcze ze 2lata z bardziej odpowiedzialnym zajęciem mogę poczekać zwłaszcza, że tutaj finansowo nie narzekam w sumie
Autko sprawuje się cudnie i jestem z niego mega zadowolona, uwielbiam prowadzić
W domu bywam rzadko - tak to już jest w wakacje... Nie wiem czy uda mi się wziąć więcej wolnego i gdzieś na dłużej wyjechać...zresztą nie wiem czy chcę - jest mi dobrze tak jak jest choć czasem przydałoby się więcej odpoczynku chyba
Towarzysko - aktywnie, choć jestem trochę pogubiona… Nie do końca wiem czego, z kim i czy na pewno chcę więc chyba trzeba będzie się nad sobą zastanowić
Na diety nie mam czasu i sił - zresztą przy tak aktywnym trybie życia diety na szczęście nie są potrzebne

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i mam nadzieję bywać tu częściej
super że Ci się wszystko układa jak zwykle zapracowana do granic możliwości

Dziewczynki a Wy gdzie się przez weekend podziewałyście?
nawet Agolka nie ma

Ja niedawno wróciłam z basenu i padnięta jestem (gdzie jest moja kondycja? ) a tu obiad trzeba zrobić bo rodzina już niedługo wraca
Wieczór spędzę zapewne więc na rodzinkowaniu a od jutra w końcu będę mogła wychodzi z domu i załatwiać różne ważne i mniej ważne sprawy

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-08-10, 19:43   #4715
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Jabluszko, strasznie fajnie cie widziec!!

Ewus, jestem teraz na chwilke

przepraszma was ze rzadko bywam,pracuje jak osiol,dopiero wrocilam do domu..nawet nie chce mi sie jesc,wykapalam sie,wlaczylam film i zasypiam na sofie..

z dobrych rzeczy dzis to bylam na firmowym lunchu we wloskiej rest i jadlam naj najlepsza pizze w zyciu ultracienkie ciasto a na tym sos pom i oliwa z oliwek,szynka parmenska,rukola i podwedzana mozarella gdzieniegdzie......popros ru niebo w gebie...

teraz leze i staram sie jeszcz enie zasnac..

dobranoc
Stary 2009-08-10, 20:21   #4716
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Pojawiam się i znikam - podły humor, nie chcę zarazić innych.

Miłego wieczoru

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 08:58   #4717
Paulinka18
Rozeznanie

Baby ja jak miałam suchą skórę to używałam Garniera do intensywnej pielęgnacji bardzo suchej skóry (tego czerwonego) dobry jest

nefre co się stało?

Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było bo u mnie w tygodniu nic ciekawego więc nawet nie piszę.Byłam za to w sobotę znowu na imprezie było super poznałam dużo ludzi(głównie facetów) z czego nawet jeden zaprosił mnie na weselea tak w tygodniu to siedze, czytam książki czasem gdzieś pojadę...ogółnie nuda...kasy brak a przydałaby sięposzłabym nawet do pracy ale u mnie to nie ma za bardzo gdzie...

Pozdrawiam i życze miłego dnia
Paulinka18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-11, 10:12   #4718
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

Ewus, jestem teraz na chwilke

Cytat:
przepraszma was ze rzadko bywam,pracuje jak osiol,dopiero wrocilam do domu..nawet nie chce mi sie jesc,wykapalam sie,wlaczylam film i zasypiam na sofie..
oj współczuję tego nawału pracy
Cytat:
z dobrych rzeczy dzis to bylam na firmowym lunchu we wloskiej rest i jadlam naj najlepsza pizze w zyciu ultracienkie ciasto a na tym sos pom i oliwa z oliwek,szynka parmenska,rukola i podwedzana mozarella gdzieniegdzie......popros ru niebo w gebie...
mniam

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Pojawiam się i znikam - podły humor, nie chcę zarazić innych.

co się stało?

Cytat:
Napisane przez Paulinka18 Pokaż wiadomość

Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było bo u mnie w tygodniu nic ciekawego więc nawet nie piszę.Byłam za to w sobotę znowu na imprezie było super poznałam dużo ludzi(głównie facetów) z czego nawet jeden zaprosił mnie na weselea tak w tygodniu to siedze, czytam książki czasem gdzieś pojadę...ogółnie nuda...kasy brak a przydałaby sięposzłabym nawet do pracy ale u mnie to nie ma za bardzo gdzie...
widzę ze życie towarzyskie kwitnie i co? idziesz na to wesele?

Dzień dobry
Rodzinka wróciła, wiec wczoraj siedzieliśmy razem i słuchałyśmy z siostrą opowieści dziś pogoda straszna, leje jak z cebra cały czas ale ja chyba wbrew pogodzie pójdę na miasto bo potrzebuje poszukać tych butów na wesele, zostały mi tylko 3 dni (no 4 licząc z dzisiaj )
A wieczorem pwnie pójdę do TŻ-a

miłgo dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-08-11, 13:53   #4719
pingwin2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

Milego weekendu Baby
A u mnie dobrze,wlasnie sie wysmarowalam samoopalaczem (taki w spreju fajny,mam nadzieje ze nie bede jeszcze bardziej zolta niz jestem ) slucham sobie muzyki i mam dobry humor
Jutro wybieram sie na impreze ,w klasycznej malej czarnej mam tez taka inna wycieta na plecach,no ale pozostane przy bardziej zabudowanej mini
Spotkam sie kolezanka,oby bylo fajnie,bo strasznie tesknie za imprezami

Dobranoc
edit: moge tak isc?

Orzeszek chyba powinnam Tobie zlać, za głupoty, które opowiadasz
przecież Ty masz boskie ciało, kobieto popatrz na te zdjęcia

młodość to jednak durna jest

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 15:28   #4720
AnetkaWr
Zadomowienie

Zaczynam swoją zabawę z odchudzeniem

160 cm
78 77
76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65

AnetkaWr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 08:30   #4721
Paulinka18
Rozeznanie

Ewusia chłopak nie jest w moim typie dlatego na początku nie chciałam nawet o tym myśleć ale z drugiej strony wesela są taakiie fajne że może nie powinna się zastanawiac tylko iść tylko ten chłopak się teraz jakoś nie odzywa...
Paulinka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 09:58   #4722
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Lolcia : Kurcze strasznie Ci współczuje. Twoje koleżanki powinny zaakceptować to ,że wcale nie masz ochoty z nimi "zaszaleć". Każdy ma swoje zdanie na ten temat , a one powinny to uszanować . Mam nadzieję ze teraz znajdziesz sobie jakieś inne , lepsze towarzystwo. A ta babka z kuchni to też niezła jest. Dobrze ,że masz Tżeta . Bedzie dobrze ;*
Cytat:
Lolciu - kurczę, szkoda, ze tak wyszło z tym wyjazdem... Ale wiesz co? Może to i lepiej, że dowiedziałaś się jaka naprawde jest "koleżanka"? Chyba lepiej późno niż wcale.. takie jest moje zdanie... Co do kuchary - a palec jej w oko! Było minęło, najwazniejsze, ze masz praktyki na 6 zaliczone Miło,że TŻ przyjechał do Ciebie
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Kochana przykro mi a to ta koleżanka co już kiedyś takie fochy stroiła, czy inna jakaś? Czasami lepiej poznać sie na ludziach za wczasu... rozumiem Cię doskonale, bo sama miałam podobne sytuacje w szkole
dobrze chociaż że kucharka się opamiętała i dała Ci 6 no i że Twój TŻ przyjechał, fajny taki TŻ
Dziękuje dziewczyny za pocieszenie,aczkolwiek chyba się jakiejś depresji nabawiłam,nie widzę tego całego powrotu do szkoły,tam trzymałyśmy się zawsze razem,jak domyślacie się to już 3 klasa,są grupki,pary itd. tak więc reasumując zostanę sobie sama,nawet teraz pukam się po głowie że przecież mogłam tam pic,palic itd i nic by mi się może nie stało,ale tak na trzeźwo przecież to totalny bezsens!
Nie potrafię już się otworzyc na ludzi,wręcz boje się zbliżyc do kogoś,ciągle to samo,dostaje po dupie,tylko za co to? naprawdę jeżeli się z kimś przyjaźnię daję 100% z siebie,czy to jest zła postawa?
Boli mnie to jak wchodzę na nk i widzę ją z tą drugą,jej nową pseudo przyjaciółkę,wiem że Ona nie było godna mnie,wiem że nie miała nigdy uczuc,była tzw uczuciowym eskimosem ,wiem,wiem wszystko! była złą osobą,toksyczną .ale mimo wszystko ...pozostaje smutek i żal po tych 3latach..
Przepraszam,że tak tylko o sobie,egoistycznie,ale nie jestem w stanie niczego Wam doradzic,pocieszyc etc. możecie nawet tego nie czytac,tak tylko chciałam się oczyscic..

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 16:50   #4723
Spaza
Zakorzenienie

trochę mnie tu nie było...
tzn. nie pisałam, ale co jakiś czas podczytuję
obiecuję poprawę :P
u mnie w sumie bez zmian... sesja zdana, praktyki w prokuraturze zaliczone, tydzień temu wróciłam z Włoch więc coś tam się dzieje...
a teraz uciekam się szykować, bo wieczorem kino...
buziaki
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 17:01   #4724
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja jutro coś skrobnę, bo TŻ krzyczy na mnie, ze tylko wizaż i wizaż, a tak to on jest jutro w pracy to posiedzę

Macie od niego pozdrowienia

Miłego dnia

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 08:32   #4725
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej laleczki,

wpadam i znikam bo mam w cholere do roboty... wlasnei weszlam do pracy, odwiozlam TZta na lotnisko bo leci do polski zaraz, tydzien przede mna.. no ale jak nie ma pracy to po co ma tu siedziec...
zreszta dobrze nam zrobi pare dni oddzielnie.. potzrebuje ciszy i spokoju i nie mam sily sie z nim ostatnio uzerac.. Dobrze nam to zrobi moze..

milego dnia wam zycze!
Stary 2009-08-13, 09:09   #4726
anniaa

Lolciu dobrze zrobiłas, bo dlaczego miałabys palic , pić i później cierpiec z bolu. przyjaciółką powinna to zrozumiec - przynajmniej dowiedziałaś sie jaka to ona jest.
co do szkoły hm.. jak wiadomo w każdej klasie sa grupki ale moze jednak uda Ci sie wbić w którąs z nich ? musisz myślec pozytywnie

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 17:09   #4727
Tarantulek
Rozeznanie

Cześć słoneczka

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 18:02   #4728
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczyny za pocieszenie,aczkolwiek chyba się jakiejś depresji nabawiłam,nie widzę tego całego powrotu do szkoły,tam trzymałyśmy się zawsze razem,jak domyślacie się to już 3 klasa,są grupki,pary itd. tak więc reasumując zostanę sobie sama,nawet teraz pukam się po głowie że przecież mogłam tam pic,palic itd i nic by mi się może nie stało,ale tak na trzeźwo przecież to totalny bezsens!
Nie potrafię już się otworzyc na ludzi,wręcz boje się zbliżyc do kogoś,ciągle to samo,dostaje po dupie,tylko za co to? naprawdę jeżeli się z kimś przyjaźnię daję 100% z siebie,czy to jest zła postawa?
Boli mnie to jak wchodzę na nk i widzę ją z tą drugą,jej nową pseudo przyjaciółkę,wiem że Ona nie było godna mnie,wiem że nie miała nigdy uczuc,była tzw uczuciowym eskimosem ,wiem,wiem wszystko! była złą osobą,toksyczną .ale mimo wszystko ...pozostaje smutek i żal po tych 3latach..
Przepraszam,że tak tylko o sobie,egoistycznie,ale nie jestem w stanie niczego Wam doradzic,pocieszyc etc. możecie nawet tego nie czytac,tak tylko chciałam się oczyscic..
rozumiem Cię doskonale ale może i dobre że się uwolniłaś w ten czy inny sposób od toksycznego towarzystwa koleżanki 3 lata to nie wieczność a na pewno zasługujesz na fajniejszą przyjaciółkę - taką z która naprawdę będziecie mieć wspólne zainteresowania ..... a nuż w klasie jest ktoś na kogo nie zwracałaś dotychczas uwagi.. jak chodziłam do liceum to też tworzyły się grupki, ale w ciągu tych 4 lat często następowały przetasowania, jedni się kłócili, inni godzili, albo odkrywali wspólne pasje i tak to sie kręciło będzie dobrze Kochana

Cytat:
Macie od niego pozdrowienia
o jak miło pozdrów go też

Cytat:

wpadam i znikam bo mam w cholere do roboty... wlasnei weszlam do pracy, odwiozlam TZta na lotnisko bo leci do polski zaraz, tydzien przede mna.. no ale jak nie ma pracy to po co ma tu siedziec...
zreszta dobrze nam zrobi pare dni oddzielnie.. potzrebuje ciszy i spokoju i nie mam sily sie z nim ostatnio uzerac.. Dobrze nam to zrobi moze..
mam nadzieję że te kilka dni osobno Wam dobrze zrobi
trzymaj się w tej pracy

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Cześć słoneczka
cześć mała Jędzo gdzie się podziewałaś tyle czasu?

Dzień dobry

wczoraj nie miałam czasu nawet zajrzeć byłam w Kato spotka się z przyjaciółką, a później TŻ też przyjechał i z nim i siostrą byliśmy w kinie na Harrym
Dziś za to rano farbowałam siostrze włosy, a później byliśmy na zakupach kupować koszulę TŻ-owi na wesele i tak jakoś zeszło
Pogoda ostatnio była beznadziejna ale dziś już się poprawia i chyba w weekend będzie już ładnie (dobrze bo na wesele ma cienką sukienkę i buty odkryte więc jakby zimno było to byłby dramat )

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-08-13, 18:26   #4729
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
cześć mała Jędzo gdzie się podziewałaś tyle czasu?

hehehewiem, wiem, ze zaniedbuje wizaz, ale ostatnio mam tak mało czasu, ze tylko przylatuje od czasu do czasu Was poczytać troszeczke
Dzień dobry

wczoraj nie miałam czasu nawet zajrzeć byłam w Kato spotka się z przyjaciółką, a później TŻ też przyjechał i z nim i siostrą byliśmy w kinie na Harrym
Dziś za to rano farbowałam siostrze włosy, a później byliśmy na zakupach kupować koszulę TŻ-owi na wesele i tak jakoś zeszło
Pogoda ostatnio była beznadziejna ale dziś już się poprawia i chyba w weekend będzie już ładnie (dobrze bo na wesele ma cienką sukienkę i buty odkryte więc jakby zimno było to byłby dramat

miłego wieczorku :
i jak tam Harry Potter?

Kurcze wiecie co Wam powiem?Ze mi sie przytyło-znaczy nie dopina sie na mnie juz 3 para portek, a i komentarze tez słyszałam, ze jakbym się zrobiła okrąglejsza No nic pasowało by zaczac jakiś sport uprawiac czy coś bo niedługo sie w drzwiach nie zmieszcze:P juz o diecie nie mowiąc-ale z tym to chyba nie da rady

A i wszystko wskazuje na to, ze idę na dietetykę od pazdiernika, myślałam jeszcze nad etnologią bo to ciekawy kierunek, no ale jakby nie patrzec mniej perspektyw po nim jest, a szkoda

Czy któras używała może na wypadające włosy-Seboradinu Niger?Jak tak to powiedzcie czy coś to Wam dało czy znowu nabyłam jakies badziewie

Lecę na spotkanie z kolezanką, nara ziomki

To ja Mercy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-14, 16:55   #4730
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
i jak tam Harry Potter?
fajny całkiem tylko nie do końca zgodny z książką no i polecam oglądanie bez dubbingu, wtedy można oceniać dopiero grę aktorów

Cytat:
Kurcze wiecie co Wam powiem?Ze mi sie przytyło-znaczy nie dopina sie na mnie juz 3 para portek, a i komentarze tez słyszałam, ze jakbym się zrobiła okrąglejsza No nic pasowało by zaczac jakiś sport uprawiac czy coś bo niedługo sie w drzwiach nie zmieszcze:P juz o diecie nie mowiąc-ale z tym to chyba nie da rady
iii tam, z tymi drzwiami to bym nie przesadzała a tak serio to poruszasz się trochę i będzie git
Cytat:
A i wszystko wskazuje na to, ze idę na dietetykę od pazdiernika, myślałam jeszcze nad etnologią bo to ciekawy kierunek, no ale jakby nie patrzec mniej perspektyw po nim jest, a szkoda
zazdroszczę dietetyki też chciałam iść ale niestety ze starą maturą to ja sobie mogę iść najwyżej na spacer
Cytat:
Czy któras używała może na wypadające włosy-Seboradinu Niger?Jak tak to powiedzcie czy coś to Wam dało czy znowu nabyłam jakies badziewie
ja nie używałam więc nie wiem czy badziewie czy nie

Dzień dobry
ale jesteście cicho
Ja dziś od rana już w transie przed-weselnym: kosmetyczka (paznokcie, brwi), fryzjer (grzywka), prezenty... uffff, mam nadzieję ze nie zapomniałam niczego, bo jutro święto i nic juz nie kupię
A wieczór planuję z TŻ -em

miłej reszty dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-08-14, 17:29   #4731
Baby14
Zakorzenienie

Cześć Wam

Przepraszam za tak dlugą nieobecność ,ale wszystko się pokomplikowało i żyłam bardzo szybko.
Na 18stce było spoko. Poznałam wielu fajnych ludzi , z którymi kontakty do dziś utrzymuje i jestem już zaproszona na masę innych imprez (miedzy innymi dziś pod namioty ,ale nie mogę). Musiałam wrócić wcześniej bo chciałam się spakować w te Bieszczady. A tu się okazuje ,że mój znajomy a przyjaciel moich kumpli , którzy mieli z nami jechać utopil się w nocy w jeziorze Tragedia po prostu... Miał 18 lat . ;/
No i trochę osób zrezygnowało z wyjazdu ja pojechałam bo to na 3 dni ,więc na pogrzeb zdązyłam. Było fajnie pod takim względem ,że własnonożnie zdobyłam najwyższy szczyt Bieszczad Satysfakcja niesamowita. No i Solina też jest piękna. A co się dziło w nocy to już nawet nie chce mowic W drogą noc ,ani godziny nie spałam.
A może było troche głupio ze względu na kolege. [bardzo bliskiego ].
Posprzeczalismy sie troochę , robił mi wyrzuty , nie oddzwyaliśmy sie a jak tak to z musu albo troche chamsko. Ale dziś się spotkalam z nim i pogladaliśmy i jest lepiej. W sumie to musi być bo w poniedziałek wybieramy się razem na pielgrzymke na 9 dni do Częstochowy 3majcie kciuki zebym doszła ^^.
Za chwile rodzinka ze Ślaska przyjedzie Już godziny odliczam.Także sierpień leci mi w mgnieniu oka jak przyjde z Częstochowy to zostanie mi tylko 6 dni wakacji . Porażka .

Ewusia_marchew: Oh widzę ,że sie pięknisz przed weselem
Miłej zabawy jutro kochana
Tarantulek: Wiem ,że to mało optymistycznie i pocieszająco ,ale ja np.schudłam Ale wiesz jak/? Nie żadną dietą tylko ruchem. Tak więc Tobie tez tylko to polecam zdecydowanie
Dietetyka ? Super! Sama się nad nią zastanawiam... Chociaż nie wiem czy to zbyt przyszłosciowe jest. No i moja chemia to porażka.
nefre: Ah Ucałuj tżeta od nas
Spaza: Milo ,że wpadłaś Zaglądaj częściej. Ciesze sie ze wszytko ok u Cb

Miłego wieczorku
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 20:46   #4732
Tarantulek
Rozeznanie

Baby -Jezu to straszna smierć- przez utopienie, współczuję[*]

Ewuś napewno wyglądasz pięknie

Baby gadaj mi tu zaraz co ćwiczyłaś?:P
Ale Ci zazdroszcze tych Twoich wypraw

Dobranoc kobietki

To ja Mercy!
Stary 2009-08-15, 10:28   #4733
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Przepraszam za tak dlugą nieobecność ,ale wszystko się pokomplikowało i żyłam bardzo szybko.
Na 18stce było spoko. Poznałam wielu fajnych ludzi , z którymi kontakty do dziś utrzymuje i jestem już zaproszona na masę innych imprez (miedzy innymi dziś pod namioty ,ale nie mogę). Musiałam wrócić wcześniej bo chciałam się spakować w te Bieszczady. A tu się okazuje ,że mój znajomy a przyjaciel moich kumpli , którzy mieli z nami jechać utopil się w nocy w jeziorze Tragedia po prostu... Miał 18 lat . ;/
straszne
Cytat:
No i trochę osób zrezygnowało z wyjazdu ja pojechałam bo to na 3 dni ,więc na pogrzeb zdązyłam. Było fajnie pod takim względem ,że własnonożnie zdobyłam najwyższy szczyt Bieszczad Satysfakcja niesamowita. No i Solina też jest piękna. A co się dziło w nocy to już nawet nie chce mowic W drogą noc ,ani godziny nie spałam.
zazdroszczę Bieszczad piękne są
Cytat:
A może było troche głupio ze względu na kolege. [bardzo bliskiego ].
Posprzeczalismy sie troochę , robił mi wyrzuty , nie oddzwyaliśmy sie a jak tak to z musu albo troche chamsko. Ale dziś się spotkalam z nim i pogladaliśmy i jest lepiej. W sumie to musi być bo w poniedziałek wybieramy się razem na pielgrzymke na 9 dni do Częstochowy 3majcie kciuki zebym doszła ^^.
dojdziesz na pewno

Cytat:

Ewusia_marchew: Oh widzę ,że sie pięknisz przed weselem
Miłej zabawy jutro kochana

Cytat:

Ewuś napewno wyglądasz pięknie

Heloł
Jaki piękny dziś dzień w sam raz na wesele (zazdroszczę Parze Młodej ze taka pogoda im się udała )
Wczoraj fajny wieczór był, posiedziałam u TŻ-a a później zgarnęliśmy moją siostrę i jej TŻ-a i pojechaliśmy oglądać fajerwerki an Dzień Energetyka który w mieści moim rodzinnym ze względu na obecność dużej elektrowni jest bardzo hucznie obchodzony
Dziś za to wyspałam sie aby mić siłę na balowanie i na razie nie robię nic, bo ślub dopiero o 16 czyli masa czasu

Miłego dzionka Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-15, 10:47   #4734
Tarantulek
Rozeznanie

Cześć,

Ale cisza....

Do mnie mają za chwilę przyjechac goście- zwariowana ciotka Ula i wujek zwany przez nią Miśkiem

I szczerze...to mi się nie chce żeby przyjechali akurat dziś, miałam inne plany, no ale juz trudno

Ewuś udanej zabawy

Do zobaczenia

To ja Mercy!
Stary 2009-08-15, 10:52   #4735
anniaa

Witam u mnie ostatnio dziwne rzeczy sie dzieja :P ... można to nazwać zauroczenim ?

Baby : zgadzam się solina i okolice to bardzo fajny region. mam tam rodzine i bywam co roku przykro mi z powodu kolegi niestety wakacje szybko mijaja eh.
Ewus cos wiem o święcie energetyka - moja tata pracuje w tej branży mojego taty zakład pracy hucznie zawsze obchodzi na poczatku wrzesnia- wiadomo teraz wakacje i sporo osób nie ma. baw się dobrze kochana
Tarantulek oo dietetyka - sama chetnie wybrałabym się na taki kierunek

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 12:39   #4736
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Tarantulek oo dietetyka - sama chetnie wybrałabym się na taki kierunek
mam nadzieję, ze nie będę żałowac tej decyzji

Ale cisza tu

Goście już pojechały, fajnie było-pośmialiśmy się, wypiliśmy co nieco-dziś mnie suszy

Teraz se odpoczywam

Miłego dnia

To ja Mercy!
Stary 2009-08-16, 12:55   #4737
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Witam u mnie ostatnio dziwne rzeczy sie dzieja :P ... można to nazwać zauroczenim ?
oho
Cytat:
Baby : zgadzam się solina i okolice to bardzo fajny region. mam tam rodzine i bywam co roku
zazdroszczę
Cytat:
Ewus cos wiem o święcie energetyka - moja tata pracuje w tej branży mojego taty zakład pracy hucznie zawsze obchodzi na poczatku wrzesnia- wiadomo teraz wakacje i sporo osób nie ma. baw się dobrze kochana

u mnie się jakoś utarło że w akacje sie świętuje - jakąś imprezę na świeżym powietrzu zawsze można zrobić

Cytat:

Goście już pojechały, fajnie było-pośmialiśmy się, wypiliśmy co nieco-dziś mnie suszy

Teraz se odpoczywam
pijak
a ja weselu byłam trzeźwa jak skowronek

Dzień dobry
wstałam po weselu ale nadal jestem zmęczona - ponad 12 godzin zabawy robi swoje Było całkiem fajnie, wytańczyliśmy się z TŻ-em (który absolutnie tańczyć nie umie nad czym ubolewam - na szczęście chce się uczyć ) Alku pawie nie piłam bo jakoś źle się czułam (bóle brzucha), pewnie dlatego ze nie było tam zbytnio dla mnie jedzenia więc się trochę przegłodziłam ciężki jest los wegetarianki Ale i tak było fajnie wróciliśmy o 6 rano, do samego końca zostaliśmy w bardzo nielicznym już gronie
Po południu nie wiem co będę robić bo na razie czekam na obiad i próbuję zapanować nad zmęczeniem

miłej niedzieli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-16, 13:05   #4738
orzeszek01
Zakorzenienie

Milej niedzieli
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 21:39   #4739
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Milej niedzieli
co tam u Ciebie Dominiczko?

Idę zaraz spać bo jednak regeneracja poweselna nie została jeszcze zakończona a jutro rano wybieram się nad wodę

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-08-17, 13:20   #4740
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

wiatajcie,

troche mnie nie bylo..

u mnie powoli, TZt w Polsce a ja sama i ..... dobrze mi... Mialam swietny weekend, zakupy,impreza urodzinowa kumpeli, pozanalam fajnych ludzi,poagadalam. Wieczorkami ogladam SATC na sofce pod kocykiem i gadam przez tel popijajac winko.. Cisza i spokoj.. nie wiem czy nie powinnam sie zaczac martwic tym faktem ze mi samej tak dobrze...

ja do Polski w czwartek lece,nie moge sie doczekac,mam masakre w pracy ostatnio i potzreba mi pare dni z dala od tego wszystkiego..

widze ze cisza tu ostatanio..

milego dnia kochane, postaram sie zagalac czesciej.

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości