|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
ja sobie ciuchy iorę sama i jak wyschną to ładnie je składam i prasuje na bieżąco bo faktycznie jak leża w pólce to takie zagniotki i tak się robią ![]() fajnie że TŻ sobie sam prasuje, mojemu to ja bęe musiala to robić, a ja tak strasznie nie lubie tego robić.. za to TŻ powiedział że będzie prał.. heh już to widzę ![]() ja mam 8 dolną to faktycznie zaczekam sobie
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
ale dzisiaj cisza, ja siedzę i oglądam z TZ programy w tv, ale nie nie ma chyba sobie jakiś film z kompa odpalimy
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
To Ja Wam pokażę Malediwy
![]() Koleżanka jest ze Sri Lanki i mieszka w USA, więc chyba nie wyczai, że wkleiłam te zdjęcia tutaj. Ale wklejam tylko te na których nie ma ani jej ani jej męża. Jak zobaczyłam to łóżko to mi się buźka uśmiechnęła, ale jak zobaczyłam domek, w którym to łóżko stało, to mi sie otworzyła ze zdziwienia, bo domek taki niepozorny. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-14 o 20:49 |
|
|
|
#1054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie to zawsze się o niego martwię jak gdzies jedzie po całym dniu pracy, ale on jest taki że jak czuje zmęczenie to staje na stacji i się kimnie na godzinke.. no ale sam fakt, ja nie chcę żeby tak chapał i marnował swoje zdrowie..a jutro wieczorem przyjeżdża do mnie i do rodziców teściowa ze szwagierka.. jazz chciałabym mieć takie łóżko
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-08-14 o 20:52 |
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja sobie oglądam meczyk siatkówki. Póki co 2:0 dla naszych Orzełków Jazz, śliczne takie zdjęcia. Tak jak pisałaś, raj na ziemi
|
|
|
|
|
#1056 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam,
Cytat:
ja sobie jakos nie wyobrazam zeby u mnie nie było błogosławienstwa, to jeden z elementów slubu Cytat:
![]() Cytat:
a co do dziecka to fajnie jakby dzieci rodziły sie takie jakie bysmy chcieli tzn wg płci niestety tak nie zawsze jest,
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
No i Orzełki wygrały
3 do 0 |
|
|
|
#1058 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale żona mojego chrzestnego ostatnio mi o takim żelazku mówiła... bo mówi mi że nawet firankę sobie pionowo przeprasowała ![]() fajna sprawa ale koszul to ja nienawidzę prasować nie wiem kto to będzie u nas robił.... chyba mamie będe podrzucała ![]() Cytat:
i moment ich przebudzenia po imprezie no po po prostu przecież to sama prawda była ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja kulinarna Gapa właśnie skończyłam piec mega banalne ciasto ze śliwką... takie najzwyklejsze na świecie i nie uwierzycie ale chyba mi wyszło jestem z siebie dumna
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szukam nadal mieszkań
mamy już 2 gdzie jesteśmy umówieni na oglądanie, a do jednego TZ ma dziś dzwonić
|
#1060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja idę zmyć maskę z włosów i ucieka spać bo padam na buźkę.. dobranoc
|
|
#1061 |
|
Adwokat diabła
|
hejka
![]() muszę Was teraz nadrobić..
|
|
#1062 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to też dobry pomysł jak miała Twoja sis Chociaż ja akurat nie widzę różnicy w tym kiedy TŻ pójdzie to ołtarza, czy sam, wcześniej i będzie stał sobie 30min pod ołtarzem( kiedy ja w tym czasie będę się ubierała w suknię ) i czekał bo przyjedzie samochodem bez PM po błogosławieństwie, czy przyjedzie z PM też po błogosławieństwie w jednym samochodzie i wtedy pójdzie do ołtarza szczerze mówiąc nie zwróciłam nigdy na to uwagi i wątpię żeby inni aż tak przykładali do tego wagę, ale jak będzie ostatecznie u mnie do końca nie wiem i sumie jest mi to obojętne a TŻ do ołtarza nie będzie szedł od przodu tylko od zakrystii więc nie wiem w czym taka różnica a chyba bym nie chciała żeby stał tam pod ołtarzem sam tyle czasu i się stresował dodatkowo![]() Cytat:
![]() , dwie w ogóle nie byly wyżnięte więc wycinali mi je z dziąseł i ciężko było bo były strasznie zakrzywione dla widzów lubiących mocne wrażenia jak je znajdę mogę przesłać zdjęcie a tak naprawdę doradziła mi dentystka, bo ósemki się często psują i bolą. Tak więc głupi jaś w trakcie zabiegu, w ogóle to chyba zasnęłam sobie na tym fotelu bo nie pamiętam części zabiegu. Za to pamiętam ból po zabiegu, kiedy znieczulenie zeszło na gardło i nie byłam w stanie przez 2 dni nic zjeść, nie mówiąc już o mojej twarzy która wyglądała jakby mnie ktoś kilka razy uderzył, bo miałam siniaczki i byłam cała spuchnięta, wyglądałam jak chomik jechałam na tramalu bo tak bolało że nie byłam w stanie funkjonować, w drugi dzień dla złagodzenia bólu jadłam lody ( łatwo się rozpuszczały a gryźć nic nie mogłam ) lekarka zaleciła no i dodatkowo chodziłam przez 2 tyg codziennie na laser żeby wszystko się szybciej i lepiej goiło. Owszem były też zmiany opatrunków, wyciąganie nici, które się nie wchłonęły itp. No powiem szczerze że nie polecam nikomu takich ekstremalnych przeżyć, ale teraz się cieszę że ósemek już nie mam![]() Cytat:
cudowne zdjęcia, zagaiłam dzisiaj TŻ że może byśmy na Malediwy pojechali to nawet się zastanawiał dla mnie to raczej nierealne bo nie będziemy mieć tyle pieniędzy, ale może kiedyś ![]() Teraz zmykam się myć i spać, bo jutro rano do weta muszę na konsultację się udać a później jedziemy z TŻtem na Jarmark Jagielloński ( jest u nas do niedzieli ) a potem gdzieś na obiadzik rocznicowy
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-08-14 o 23:14 |
|||
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
A wet jutro jest otwarty? No bo przecież jest jutro święto kościelne i wszystko jest pozamykane.
|
|
|
|
#1064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie nie wiem, ale jak dzwoniłam 2 tyg temu pytać o doktora którego próbuję złapać od m-ca, to powiedzieli że dyżur będzie miał 15go od 8.00 w sobotę To jest taka klinika całodobowa, w niedziele też przyjmują, ale jutro święto więc nie wiem, myślę że dużur ktoś powinien mieć, dlatego rano zadzwonię i się dowiem co i jak, w sumie i tak bardziej mi na rękę iść na tygodniu, ale nie wiem kiedy będzie ten dr. Może jutro coś będzie wiadomo---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:56 ---------- co tu tak cicho??? Poszłyście wszystkie spać? U mnie jakaś impreza obok i śpiewają weselne piosenki czuję że długo jeszcze nie zasnę |
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopisek: jeszcze nie ma
|
|
#1066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież już powinna być ![]() A ja dzisiaj 6 lat z Moim Kochaniem |
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie 357 (tak na skos na klawiaturze )PS. Certina, gratuluję rocznicy. Sporo jesteście razem. My nawet połowy z tego nie mamy
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-08-15 o 00:17 |
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
jahoooo
![]() nic to nie dało, ale wczoraj siedziałam do 3:00 i może dlatego się załapałam na tą 400
|
#1069 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj poszłam spać o 2 i mnie rano babcia obudziła o 11:30
jakby nie przyszła w odwiedziny, to nie wiem do której bym spała.Jutro przydałoby się wstać trochę wcześniej ale w ogóle nie chce mi się jeszcze spać. Może sobie przemebluję pokój, bo myślę o tym już chyba od tygodnia, ale czasu jak dotąd nie miałam. ![]() Ja mam w suwaczku ustawnione, że ślub jest o 16 i zawsze o 16 zmienia mi się ilość dni do ślubu. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-15 o 00:22 |
|
|
|
#1070 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hehe dobry pomysł Cytat:
Dziewczynki ja rano muszę wstać a słyszę że towarzystwo się trochę uciszyło więc może da się usnąć jakoś f**k chyba wykrakałam, jeszcze blokersi na ławkach zostaliDobrej nocy, nie buszujcie długo |
|||
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc Certina
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, już też lecę spać. Słodkich snów
|
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
A kiedy? Kasia Ja mam co miesiąc inaczej w pokoju. No przesadzam może nie co miesiąc, bo czasem tak jak ostatnio nie mam czasu. Ale uwierz mi, że jestem weteranką przemeblowań i zrobię to bezszelestnie, szybko i sprawnie. Teraz mam więcej miejca na takie operacje, bo jednego mebla się ostatnio pozbyłam.
(tego co mi palca u nogi przygniótł i miałam sinego paznokcia).Dobranoc Aniołku, niech Ci się przyśnią same aniołki ![]() Kasiu pamiętasz czy Lain wraca za tydzień czy jakoś teraz? Planuję na wrzesień wycieczkę do Paryża i chciałam się skonsultować. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-15 o 00:44 |
|
|
|
#1074 |
|
Adwokat diabła
|
hejka!
u mnie masa ludzi, że złości oglądam sobie pierwszy sezon GG
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to GG? co z weselem wymóżdżyliście coś? chyba się nie doczekam tej 3 z przodu
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-15 o 01:35 |
|
|
|
|
#1076 |
|
Zadomowienie
|
Już przemeblowałam. Trochę będę jeszcze musiała pozmieniać, bo plan nie był doskonały, ale przynajmniej mogę olać tę zepsutą dawno temu lampkę nocną bo mam łóżko pod kontaktem i dosięgnę ręką Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-15 o 01:38 |
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PROTESTUJEMY! Gdzie ta 3
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-15 o 01:40 |
|
|
|
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko zamieniłam miejscami łóżko z szafą, żeby łóżko było blisko kontaktu. Szaleć to będę dopiero po obronie jak wyrzucę z pokoju biurko, bo na razie się jeszcze przydaje.
Ta 3, to jak święty mikołaj - nie możesz jej zobaczyć jak podrzuca cyferki na suwaczek Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-15 o 01:42 |
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
nie pogrążaj się
Cytat:
![]() ok zlisiłam Gosia ma 3 więc ja na krzywy ryj się podpinam i świętuję ![]() Jazz za to, że ze mnę jesteś i Ty Blacka Angel-bo to chyab Ty napijcie się ze mną by mi Gosia znów nie pojechała, że do lustra chlałam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-15 o 01:46 |
|
|
|
|
#1080 |
|
Zadomowienie
|
to nasza trójca![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

ogólnie to zawsze się o niego martwię jak gdzies jedzie po całym dniu pracy, ale on jest taki że jak czuje zmęczenie to staje na stacji i się kimnie na godzinke.. no ale sam fakt, ja nie chcę żeby tak chapał i marnował swoje zdrowie..

Koleżanki w pracy pytały czy samo prasuje skoro taka cena

dla widzów lubiących mocne wrażenia jak je znajdę mogę przesłać zdjęcie

to nasza trójca