Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-14, 20:33   #1051
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Oczywiście. Kiedyś przyjeżdżamy do niego, a jego mama mu mówi, że uprasowała mu koszule na cały tydzień, to się tylko zdenerwował, że się narobiła, a te koszule i tak przez tydzień się w szafie pogniotą i tak czy owak będzie musiał poprawiać. Taki to mój TŻcik. Prasuje sobie sam codziennie. Ale cieszy mnie to, bo dla mnie prasowanie to jakaś kara.

A co do ząbków, to dobrze myślisz. Nie polecam ekstracji w lecie. 8 górne jeszcze da się znieść, bo w kilka dni się goją. Ale na dolnych jak ma się szwy, to je trzeba nosić 10 dni i brać silne leki przeciwbólowe. A po ściągnięciu szwów i tak często zostaje dziura, którą trzeba czyścić, bo kość się zrasta nawet do 4 miesiący. Ja rok temu usunęłam 8 dolną i jakoś nie mogę się zebrać, żeby usunąć drugą jak sobie pomyślę jak mi się jedna końcówka szwa w język wbijała przy każdym przełknięciu śliny. Koszmar.

ja sobie ciuchy iorę sama i jak wyschną to ładnie je składam i prasuje na bieżąco bo faktycznie jak leża w pólce to takie zagniotki i tak się robią
fajnie że TŻ sobie sam prasuje, mojemu to ja bęe musiala to robić, a ja tak strasznie nie lubie tego robić.. za to TŻ powiedział że będzie prał.. heh już to widzę

ja mam 8 dolną to faktycznie zaczekam sobie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 20:39   #1052
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

ale dzisiaj cisza, ja siedzę i oglądam z TZ programy w tv, ale nie nie ma chyba sobie jakiś film z kompa odpalimy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 20:45   #1053
Jazzmanka
Zadomowienie

To Ja Wam pokażę Malediwy
Koleżanka jest ze Sri Lanki i mieszka w USA, więc chyba nie wyczai, że wkleiłam te zdjęcia tutaj. Ale wklejam tylko te na których nie ma ani jej ani jej męża.

Jak zobaczyłam to łóżko to mi się buźka uśmiechnęła, ale jak zobaczyłam domek, w którym to łóżko stało, to mi sie otworzyła ze zdziwienia, bo domek taki niepozorny.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-14 o 20:49
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 20:49   #1054
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale dzisiaj cisza, ja siedzę i oglądam z TZ programy w tv, ale nie nie ma chyba sobie jakiś film z kompa odpalimy
a ja mam dzisiaj samotny wieczór.. niedługo pójde się kapac i chyba pójde wczesniej spać.. TŻ wrócił o 18 do domu z pracy, zhjadł obiad i pojechał jeszcze w dodatkową trase i wróci jutro o 15 ogólnie to zawsze się o niego martwię jak gdzies jedzie po całym dniu pracy, ale on jest taki że jak czuje zmęczenie to staje na stacji i się kimnie na godzinke.. no ale sam fakt, ja nie chcę żeby tak chapał i marnował swoje zdrowie..

a jutro wieczorem przyjeżdża do mnie i do rodziców teściowa ze szwagierka..

jazz chciałabym mieć takie łóżko

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-08-14 o 20:52
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 21:05   #1055
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja sobie ciuchy iorę sama i jak wyschną to ładnie je składam i prasuje na bieżąco bo faktycznie jak leża w pólce to takie zagniotki i tak się robią
fajnie że TŻ sobie sam prasuje, mojemu to ja bęe musiala to robić, a ja tak strasznie nie lubie tego robić.. za to TŻ powiedział że będzie prał.. heh już to widzę\
Prać to będzie pralka
A ja sobie oglądam meczyk siatkówki. Póki co 2:0 dla naszych Orzełków

Jazz, śliczne takie zdjęcia. Tak jak pisałaś, raj na ziemi
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 21:32   #1056
metkaa
Zakorzenienie

witam,

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
może to i jest jakiś taki american dream, ale bardzo mi się to podoba, ja jestem bardzo związana z moim tatą i chcę żeby mnie poprowadził do ołtarza i nie wydaje mi się to sztuczne, dla mnie to będzie ogromna radość że on wychowując mnie przez tyle lat będzie oddawał mnie w ręce męża i że to właśnie On poprowadzi mnie do ołtarza. Jak mu powiedziałam to widać było że się wzruszył i powiedział że: "no to teraz trzeba szyć frak i schudnąć, bo wszyscy będą na mnie patrzyli" co tam, że ja będę PM, wszyscy będą patrzyli na Tatę. A i podjadę pewnie do ślubu z TŻ. Wydaje mnie się że dla Ciebie jest to sztuczne, bo u nas mało kiedy zdarza się coś takiego, ale byłam świadkiem niedawno jak PM prowadzili dwaj bracia do ołtarza i super, jeśli czuła taką potrzebę to dlaczego nie???. No ale ja nie zamierzam Cię Luskap przekonywać do swoich racji, najważniejsze że dla mnie to bardzo ważne i ja bardzo chcę żeby to właśnie tak wyglądało, a mój TŻ nawet nie pytał o inną wersję, od razu tę zaakceptował

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Kasia Ciebie też Tata zaprowadzi do ołtarza
jeszcze do niedawna chciałam zeby mnie tata do ołtarza prowadził ale teraz chyba zmieniam zdanie, pojdziemy sobie razem z tz,

Cytat:
my nie będziemy mieli błogosławieństwa
ja sobie jakos nie wyobrazam zeby u mnie nie było błogosławienstwa, to jeden z elementów slubu

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
P.S A ja muszę się pochwalić bo takie rzeczy nie często się zdarzają Rano wstaję do pracy a mój kochany wręcza mi piękny łańcuszek z dwoma serduszkami, ale mi niespodziankę zrobił byłam w szoku. I sam powiedział kochanie to już za rok ale mi sie miło zrobiło nie spodziewałabym sie tego nigdy.
to musiało byc bardzo miłe

Cytat:
Napisane przez muchomorka26 Pokaż wiadomość
No tak, musi być chłopczyk, żeby potem spełniał rolę starszego brata Nawet imię już wybraliśmy Niebieski to ulubiony kolor Tż, ja wolę zielony...Tż cały pokój ma na niebiesko, jak dla mnie masakra, ale się powoli przyzwyczajam.
A dzidzi po ślubie to pobożne życzenia Miłego bo ja myślę, że tak raczej 2 lata po ślubie, tak w 2012 - 2013 Chociaż gdybym miała teraz pracę, w miarę stabilną, bądź Tż, to pewnie byśmy już kupowali ubranka
W sumie oboje już jesteśmy starzy
nawet mnie nie dobijaj, jacy starzy??????
a co do dziecka to fajnie jakby dzieci rodziły sie takie jakie bysmy chcieli tzn wg płci niestety tak nie zawsze jest,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 21:39   #1057
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

No i Orzełki wygrały 3 do 0
Stary 2009-08-14, 21:51   #1058
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja na żelazko to raczej nie uzbieram, bo będzie droższe od mojej sukni ślubnej Już Wam kiedyś pisałam, że TŻ ma bzika na punkcie perfekcyjnie wyprasowanych koszul i marzy mu się żelazko, które kosztuje jakieś 1500 zł Koleżanki w pracy pytały czy samo prasuje skoro taka cena Można tym żelazkiem prasować rzeczy wiszące na wieszaku, a TŻ uważa, że jak się wyprasuje koszulę wcześniej i ona wisi w szafie, to i tak się gniecie i potem prasuje ją jeszcze raz. Jak będzie miał to żelazko, to po wyciągnięciu z szafy koszuli będzie ją mógł tak szybko na wieszaku poprawić
aha.. to ja chyba kupię sobie trochę tańsze
ale żona mojego chrzestnego ostatnio mi o takim żelazku mówiła... bo mówi mi że nawet firankę sobie pionowo przeprasowała
fajna sprawa

ale koszul to ja nienawidzę prasować
nie wiem kto to będzie u nas robił.... chyba mamie będe podrzucała

Cytat:
widzę że tak samo myślimy

Cytat:
Kac Vegas- to jest dopiero fajny film, Lusmarija chyba we 3 go wczoraj oglądałyśmy bo i Madmuazelle miała zamiar
oj tak... szczególnie ten jeden rozgarnięty kolega
i moment ich przebudzenia po imprezie no po po prostu przecież to sama prawda była

Cytat:
A co do ząbków, to dobrze myślisz. Nie polecam ekstracji w lecie. 8 górne jeszcze da się znieść, bo w kilka dni się goją. Ale na dolnych jak ma się szwy, to je trzeba nosić 10 dni i brać silne leki przeciwbólowe. A po ściągnięciu szwów i tak często zostaje dziura, którą trzeba czyścić, bo kość się zrasta nawet do 4 miesiący. Ja rok temu usunęłam 8 dolną i jakoś nie mogę się zebrać, żeby usunąć drugą jak sobie pomyślę jak mi się jedna końcówka szwa w język wbijała przy każdym przełknięciu śliny. Koszmar.
zabrzmiało strasznie

Cytat:
Koleżanka jest ze Sri Lanki i mieszka w USA, więc chyba nie wyczai, że wkleiłam te zdjęcia tutaj. Ale wklejam tylko te na których nie ma ani jej ani jej męża.
Jak zobaczyłam to łóżko to mi się buźka uśmiechnęła, ale jak zobaczyłam domek, w którym to łóżko stało, to mi sie otworzyła ze zdziwienia, bo domek taki niepozorny.
Jazzzzz miej trochę litości

a ja kulinarna Gapa właśnie skończyłam piec mega banalne ciasto ze śliwką... takie najzwyklejsze na świecie i nie uwierzycie ale chyba mi wyszło
jestem z siebie dumna

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 22:18   #1059
kaska87
Zakorzenienie

a ja szukam nadal mieszkań mamy już 2 gdzie jesteśmy umówieni na oglądanie, a do jednego TZ ma dziś dzwonić

Stary 2009-08-14, 22:27   #1060
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja szukam nadal mieszkań mamy już 2 gdzie jesteśmy umówieni na oglądanie, a do jednego TZ ma dziś dzwonić
szukaj, szukaj wytrwale

a ja idę zmyć maskę z włosów i ucieka spać bo padam na buźkę..
dobranoc

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 22:40   #1061
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka

muszę Was teraz nadrobić..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 22:42   #1062
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

gratuluję stażu związku

mój tata prowadził moją sis do ołtarza.. cała idea polegała na tym, że on chciał pierwszy raz zobaczyc ją w sukni slubnej dopiero w kościele, a że on mieszkał x kilometrów od nas i u nas sie przygotowywał i rodzice chcieli młodych pobłogosławić to moja siostra kupiła sobie kremową garsoneczkę i na błogosławieństwie była w to ubrana.,. szwagier pojechał do kościoła gdzies tak godzinę przed samym slubem (bieadak naczekał się w kościele ) a moja siostra w tym czasie ubierała się w suknię slubną, do kościoła pojechała z moimi rodzicami slubnym autem.. tata prowadził ją do ołtarza tak na 3/4 odległości, szwagier po nią wyszedł, tata pocałował ją w policzek i oddał zięciowi.. oczywiście moja siostra sie strasznie wzruszyła i się popłakała.. no i tak to wyglądało i nawet to fajne było bo tez się z 2 sis wzruszyłam. ale nie podoba mi się to jak np jest błogosławieństwo w sukni slubnej, jadą razem samochodem i on idzie i czeka przed ołtarzem, dla mnie to zaczyna się robić szobką no ale takie jest moje zdanie i każdy robi jak chce więc nie naskakiwac na mnie hehe
dzięki
to też dobry pomysł jak miała Twoja sis Chociaż ja akurat nie widzę różnicy w tym kiedy TŻ pójdzie to ołtarza, czy sam, wcześniej i będzie stał sobie 30min pod ołtarzem( kiedy ja w tym czasie będę się ubierała w suknię ) i czekał bo przyjedzie samochodem bez PM po błogosławieństwie, czy przyjedzie z PM też po błogosławieństwie w jednym samochodzie i wtedy pójdzie do ołtarza szczerze mówiąc nie zwróciłam nigdy na to uwagi i wątpię żeby inni aż tak przykładali do tego wagę, ale jak będzie ostatecznie u mnie do końca nie wiem i sumie jest mi to obojętne a TŻ do ołtarza nie będzie szedł od przodu tylko od zakrystii więc nie wiem w czym taka różnica a chyba bym nie chciała żeby stał tam pod ołtarzem sam tyle czasu i się stresował dodatkowo To jest moje zdanie

Cytat:

no to i ja się wypowiem bo chyba mam w wyrywaniu 8 największe doświadczenie, a mianowicie: mam wyrwane wszystkie 4, dwie w ogóle nie byly wyżnięte więc wycinali mi je z dziąseł i ciężko było bo były strasznie zakrzywione dla widzów lubiących mocne wrażenia jak je znajdę mogę przesłać zdjęcie bo mam wszystkie cztery u siebie na pamiątkę. Teraz się cieszę że nie mam już ich wszystkich, ale było to spowodowane tym że nosiłam kiedyś aparacik na ząbki, no i jak się okazało dwie ósemki trzeba było wyrwać bo właziły na siódemki, no i od razu wyrwałam wszystkie profilaktycznie a tak naprawdę doradziła mi dentystka, bo ósemki się często psują i bolą. Tak więc głupi jaś w trakcie zabiegu, w ogóle to chyba zasnęłam sobie na tym fotelu bo nie pamiętam części zabiegu. Za to pamiętam ból po zabiegu, kiedy znieczulenie zeszło na gardło i nie byłam w stanie przez 2 dni nic zjeść, nie mówiąc już o mojej twarzy która wyglądała jakby mnie ktoś kilka razy uderzył, bo miałam siniaczki i byłam cała spuchnięta, wyglądałam jak chomik jechałam na tramalu bo tak bolało że nie byłam w stanie funkjonować, w drugi dzień dla złagodzenia bólu jadłam lody ( łatwo się rozpuszczały a gryźć nic nie mogłam ) lekarka zaleciła no i dodatkowo chodziłam przez 2 tyg codziennie na laser żeby wszystko się szybciej i lepiej goiło. Owszem były też zmiany opatrunków, wyciąganie nici, które się nie wchłonęły itp. No powiem szczerze że nie polecam nikomu takich ekstremalnych przeżyć, ale teraz się cieszę że ósemek już nie mam

Cytat:

cudowne zdjęcia, zagaiłam dzisiaj TŻ że może byśmy na Malediwy pojechali to nawet się zastanawiał dla mnie to raczej nierealne bo nie będziemy mieć tyle pieniędzy, ale może kiedyś

Teraz zmykam się myć i spać, bo jutro rano do weta muszę na konsultację się udać a później jedziemy z TŻtem na Jarmark Jagielloński ( jest u nas do niedzieli ) a potem gdzieś na obiadzik rocznicowy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-08-14 o 23:14
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 22:48   #1063
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Teraz zmykam się myć i spać, bo jutro rano do weta muszę na konsultację się udać a później jedziemy z TŻtem na Jarmark Jagielloński ( jest u nas do niedzieli ) a potem gdzieś na obiadzik rocznicowy
A wet jutro jest otwarty? No bo przecież jest jutro święto kościelne i wszystko jest pozamykane.
Stary 2009-08-15, 00:03   #1064
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A wet jutro jest otwarty? No bo przecież jest jutro święto kościelne i wszystko jest pozamykane.

no właśnie nie wiem, ale jak dzwoniłam 2 tyg temu pytać o doktora którego próbuję złapać od m-ca, to powiedzieli że dyżur będzie miał 15go od 8.00 w sobotę To jest taka klinika całodobowa, w niedziele też przyjmują, ale jutro święto więc nie wiem, myślę że dużur ktoś powinien mieć, dlatego rano zadzwonię i się dowiem co i jak, w sumie i tak bardziej mi na rękę iść na tygodniu, ale nie wiem kiedy będzie ten dr. Może jutro coś będzie wiadomo

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:56 ----------

co tu tak cicho??? Poszłyście wszystkie spać? U mnie jakaś impreza obok i śpiewają weselne piosenki czuję że długo jeszcze nie zasnę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-15, 00:08   #1065
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
co tu tak cicho??? Poszłyście wszystkie spać? U mnie jakaś impreza obok i śpiewają weselne piosenki czuję że długo jeszcze nie zasnę
ja jestem i chyba dziś będzie kolejna imprezka bo 3 powinna byc na suwaczku, zaraz to sprawdzę
dopisek: jeszcze nie ma

Stary 2009-08-15, 00:12   #1066
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jestem i chyba dziś będzie kolejna imprezka bo 3 powinna byc na suwaczku, zaraz to sprawdzę

przecież już powinna być
A ja dzisiaj 6 lat z Moim Kochaniem

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-15, 00:15   #1067
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
zrób odśwież i będzie 3
A u mnie 357 (tak na skos na klawiaturze )

PS. Certina, gratuluję rocznicy. Sporo jesteście razem. My nawet połowy z tego nie mamy

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-08-15 o 00:17
Stary 2009-08-15, 00:17   #1068
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
przecież już powinna być
A ja dzisiaj 6 lat z Moim Kochaniem
jahoooo superowo! ja muszę z tym poczekać do kwietnia
Cytat:
zrób odśwież i będzie 3
A u mnie 357 (tak na skos na klawiaturze )
nic to nie dało, ale wczoraj siedziałam do 3:00 i może dlatego się załapałam na tą 400

Stary 2009-08-15, 00:19   #1069
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja wczoraj poszłam spać o 2 i mnie rano babcia obudziła o 11:30 jakby nie przyszła w odwiedziny, to nie wiem do której bym spała.
Jutro przydałoby się wstać trochę wcześniej ale w ogóle nie chce mi się jeszcze spać. Może sobie przemebluję pokój, bo myślę o tym już chyba od tygodnia, ale czasu jak dotąd nie miałam.

Ja mam w suwaczku ustawnione, że ślub jest o 16 i zawsze o 16 zmienia mi się ilość dni do ślubu.

Czas edycji: 2009-08-15 o 00:22
Stary 2009-08-15, 00:27   #1070
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
PS. Certina, gratuluję rocznicy. Sporo jesteście razem. My nawet połowy z tego nie mamy
dziękuję no sporo, nawet się nie spodziewałam że wszystko się tak wspaniale potoczy

Cytat:
Ja wczoraj poszłam spać o 2 i mnie rano babcia obudziła o 11:30 jakby nie przyszła w odwiedziny, to nie wiem do której bym spała.
Jutro przydałoby się wstać trochę wcześniej ale w ogóle nie chce mi się jeszcze spać. Może sobie przemebluję pokój, bo myślę o tym już chyba od tygodnia, ale czasu jak dotąd nie miałam.

Ja mam w suwaczku ustawnione, że ślub jest o 16 i zawsze o 16 zmienia mi się ilość dni do ślubu.

hehe dobry pomysł
Cytat:
jahoooo superowo! ja muszę z tym poczekać do kwietnia

nic to nie dało, ale wczoraj siedziałam do 3:00 i może dlatego się załapałam na tą 400
Dzięki Kasia, dasz radę

Dziewczynki ja rano muszę wstać a słyszę że towarzystwo się trochę uciszyło więc może da się usnąć jakoś f**k chyba wykrakałam, jeszcze blokersi na ławkach zostali No nic przede mną jutro piękny dzień więc i pięknie muszę wyglądać, dlatego muszę się wyspać.

Dobrej nocy, nie buszujcie długo

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-15, 00:34   #1071
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Może sobie przemebluję pokój, bo myślę o tym już chyba od tygodnia, ale czasu jak dotąd nie miałam.
chyba nie teraz?!
dobranoc Certina

Stary 2009-08-15, 00:36   #1072
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Dobrej nocy, nie buszujcie długo
Dobranoc, już też lecę spać. Słodkich snów
Stary 2009-08-15, 00:42   #1073
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
chyba nie teraz?!
A kiedy? Kasia Ja mam co miesiąc inaczej w pokoju. No przesadzam może nie co miesiąc, bo czasem tak jak ostatnio nie mam czasu. Ale uwierz mi, że jestem weteranką przemeblowań i zrobię to bezszelestnie, szybko i sprawnie. Teraz mam więcej miejca na takie operacje, bo jednego mebla się ostatnio pozbyłam. (tego co mi palca u nogi przygniótł i miałam sinego paznokcia).

Dobranoc Aniołku, niech Ci się przyśnią same aniołki

Kasiu pamiętasz czy Lain wraca za tydzień czy jakoś teraz? Planuję na wrzesień wycieczkę do Paryża i chciałam się skonsultować.

Czas edycji: 2009-08-15 o 00:44
Stary 2009-08-15, 01:02   #1074
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka!
u mnie masa ludzi, że złości oglądam sobie pierwszy sezon GG

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 01:15   #1075
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu pamiętasz czy Lain wraca za tydzień czy jakoś teraz? Planuję na wrzesień wycieczkę do Paryża i chciałam się skonsultować.
w przyszłym tygodniu
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
u mnie masa ludzi, że złości oglądam sobie pierwszy sezon GG
co to GG?
co z weselem wymóżdżyliście coś?

chyba się nie doczekam tej 3 z przodu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-15 o 01:35
Stary 2009-08-15, 01:34   #1076
Jazzmanka
Zadomowienie

Już przemeblowałam. Trochę będę jeszcze musiała pozmieniać, bo plan nie był doskonały, ale przynajmniej mogę olać tę zepsutą dawno temu lampkę nocną bo mam łóżko pod kontaktem i dosięgnę ręką

Czas edycji: 2009-08-15 o 01:38
Stary 2009-08-15, 01:36   #1077
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Już przemeblowałam. Trochę będę jeszcze musiała pozmieniać, bo plan nie był doskonały, ale przynajmniej mogę olać tę zepsutą dawno temu lampkę nocną bo mam łóżko pod kontaktem i sięgnę ręką
matko z córką co tam się dzieje w tym pokoju normalnie mnie zabiłaś o 1:30 sobie remont robi
PROTESTUJEMY! Gdzie ta 3

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-15 o 01:40
Stary 2009-08-15, 01:40   #1078
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja tylko zamieniłam miejscami łóżko z szafą, żeby łóżko było blisko kontaktu. Szaleć to będę dopiero po obronie jak wyrzucę z pokoju biurko, bo na razie się jeszcze przydaje.

Ta 3, to jak święty mikołaj - nie możesz jej zobaczyć jak podrzuca cyferki na suwaczek

Czas edycji: 2009-08-15 o 01:42
Stary 2009-08-15, 01:43   #1079
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko zamieniłam miejscami łóżko z szafą
nie pogrążaj sięTy mały pudzianie
Cytat:
Ta 3, to jak święty mikołaj - nie możesz jej zobaczyć jak podrzuca cyferki na suwaczek
ale wciolaj widziałam ......zliszę czy Gosia ma 3

ok zlisiłam Gosia ma 3 więc ja na krzywy ryj się podpinam i świętuję

Jazz
za to, że ze mnę jesteś i Ty Blacka Angel-bo to chyab Ty)
napijcie się ze mną by mi Gosia znów nie pojechała, że do lustra chlałam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-15 o 01:46
Stary 2009-08-15, 01:52   #1080
Jazzmanka
Zadomowienie

to nasza trójca

a to nasze toasty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości