Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-17, 07:58   #1261
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

witam wszystkie PM z 2010
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 08:23   #1262
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Witaj Widzę, że Twój wielki dzień będzie w maju. Napisz coś o Was
Co tu tak cicho?
Stary 2009-08-17, 08:30   #1263
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Co tu tak cicho?
Samoa jeszcze nie dotarła
Hello all. Tylko sie witami uciekam baj baj

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-17 o 09:01
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 08:32   #1264
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj Widzę, że Twój wielki dzień będzie w maju. Napisz coś o Was
osobiście to czekam na ten maj chciałam pobrac sie w maju, mojemu TZ też się ten miesiąc podoba, więc pierwotnie wybralismy lipiec a potem samo się zmieniło na maj także może to dobra wróżba

ale jeszcze tyle czasu.... ech
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 08:40   #1265
kubusewa
Zakorzenienie

gospella
Cytat:
Napisz coś o Was

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-17 o 08:53
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 09:10   #1266
kaska87
Zakorzenienie

joł

ja idę walczyć z emerytami tzn wyrobić mamie książeczkę bo jej się skończyła
Witak gospella

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 09:19   #1267
Dżasta87
Raczkowanie

A sie rozpisałyście przez weekend...a tak poza tym to dzień dobry

My w sobote bylizmy podpisac umowe z zespołem, ppsluchalismy jeszcze ich troche i sie zdecydowalismy.
Teraz mam jeszczez tylko jeden problem, bo zamowilismy juz kamerzyste, umowa podpisana i ogladałam wczoraj wesele znajomem i on wlasnie kamerowal i tak srednio zrobil kasete...cholera, kiedys mu lepiej wychodzilo...moze mial zły dzien....
Stary 2009-08-17, 10:31   #1268
chilanes
Zakorzenienie

Witam nowe PM
Kolejny ciężki pracowity tydzień przed nami
Za 4 dni ruszy suwak
Jejku a Kubusewa już tylko 299 dni ma
Stary 2009-08-17, 10:37   #1269
centipede
Zadomowienie

Uff...udało mi się nadrobić w końcu

Widzę, że toczy się dyskusja o godzinie ślubu, my chcemy o 14 jakoś się wyrobię czy któraś z Was jeszcze nie ma zarezerwowanej godziny tak jak my? bo my dalej nie poszliśmy cały czas mamy przeciwne zmiany w pracy ostatnio i nie ma jak pójść dopiero za dwa tygodnie, ale to już na pewno musimy się wybrać bo czas leci

Certina słyszałam właśnie ja kto jest z tym egzaminem współczuję Ci bardzo ale będę trzymać bardzo mocno kciuki, żeby się udało! Znajomej się udało bez żadnych znajomości także da się będziemy Cię tu wspierać!

Dżasta
a macie możliwość zobaczyć jeszcze jakieś filmy w jego wykonaniu?

A tak w ogóle to chciałabym się wczasować teraz tak jak Lain
Stary 2009-08-17, 10:49   #1270
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Widzę, że toczy się dyskusja o godzinie ślubu, my chcemy o 14 jakoś się wyrobię czy któraś z Was jeszcze nie ma zarezerwowanej godziny tak jak my? bo my dalej nie poszliśmy cały czas mamy przeciwne zmiany w pracy ostatnio i nie ma jak pójść dopiero za dwa tygodnie, ale to już na pewno musimy się wybrać bo czas leci
Zawżdy
My nie mamy
Ale u nas to ksiądz jest lekko za ostatnimi murzynami.. nie ma kalendarza na 2010 w związku z tym nie zarezerwuje nam terminu. Nasza znajoma, która u niego brała ślub mówi, że jak pójdziemy w styczniu to będzie luzik bo u nich nie ma takiego natłoku jak mogłoby się wydawać...Więc: MY NIE MAMY ZAREZERWOWANEJ GODZINY W KOSCIELE Choć marzy nam sietaka tradycyjna w naszym regionie 16:00
Pamiętacie jak Wam mówiłam, ze miałam iść na wesele, ale zginął na motorze brat pana młodego.. Oni mieli mieć ślub o 13:00
Pamiętam jak nas zapraszali na to wesele na domówce u innych znajomych to nasz gospodarz Mówi ślub o 13 .. to co my będziemy robili do 18... Bo głupolek myślał, że wesele będzie tradycyjnie wieczorem sie zaczynało
Rozmawiałam dzis z PM z tego wesela i widzę, że jest troszke podłamana
Bo mówi na wszystkich weselach na około będą się bawić a na swoim nie dane im będzie zatańczyć. Zasmuciło mnie to i nawet przez chwilę myślałam o tym, żeby coś o nich wspomnieć na naszym weselu, ale to chyba jednak lekka przesada. W każdym razie oni zrobią ślub ale już bez wesela..
posmutniało mi się znowu
Stary 2009-08-17, 11:05   #1271
chilanes
Zakorzenienie

Nie smutaj się, tak to niestety jest w życiu.
Osoboiście nie do końca rozumiem taki przeżywanie żałoby na pokaz, przecież czy to brat, wójek, mama, dziadek... każdy kto umiera chciałbyz apewne, by młodzi przeżyli swój dzień jak najlepiej, co ma do tego tańczenie, czy nietańczenie, bólu i tak nic nie ukoi. Rozumiem to jeszcze u osób bardzo, bardzo wierzących, ale u takich zwykłych katolików, którzy nawet do kościoła co niedzielę nie chodzą to jakoś niebardzo ;/ Ale wiadomo, w obliczu takiej sytuacji robi się to co się czuje i uważa za stosowne, nie ma co dywagować, co by się zrobiły, gdyby...
Trochę mnie przeraża, że to jeszcze rok, bo wiele się może stać, tfuuuu tfuuuu

Co do rezerwacji godziny, to nas ksiądz wpisal na końcu kalendarza na 2009r, razem z innymi, których będzie przepisywal na 2010r., np chrzest na początku stycznia W kościółku w ktorym będziemy mieli ślub faktycznie nie ma zbyt wielkiego tłoku, ale ja spanikowałam po tym, jak zobaczyłam, ze w mojej parafii ksiądz mial już 3 uroczystości zapisane i jakbyśmy brali ślub u mnie w kościele, to albo do 15 albo 19 by nam została

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-17 o 11:07
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 11:22   #1272
centipede
Zadomowienie

Dziękuję za odpowiedzi

Ewa nie smuć się takie przykre sytuacje się czasem zdarzają, nic na to nie poradzimy niestety

Chilanes będziecie mieć ślub w jakimś małym kościółku?
Stary 2009-08-17, 12:07   #1273
certina4
Wtajemniczenie

cześć

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Certina,tamten filmik to jeszcze nic.Patrzcie na to i jaki podkład muzyczny
http://www.youtube.com/watch?v=BDeOj...eature=related
no nie wiem czy ten gość miał owsiki że nie mógł ustać w miejscu, nie wiem czy się tak bardzo denerwował czy co? no rewelacja

Cytat:
Cześć Kochane Wróciłam Wczoraj wieczorem, po dwa razy dłuższej jeździe z Bieszczad niż zazwyczaj Taaaaakie korki były że szok. Zawsze droga zajmuje nam max 1,5 godz. Wczoraj - 3 godz. Pogoda była świetna, udał się nam weekend. W sobotę byliśmy na Caryńskiej Cudownie było, nie chciało mi się schodzić A co u Was? Wybaczcie ale nie zdołam wszystkiego nadrobić

Cześć, witaj z powrotem
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
cześć gospella, witaj w naszych skromnych progach

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Samoa jeszcze nie dotarła
Hello all. Tylko sie witami uciekam baj baj

cześć Ewuś
Cytat:

Certina słyszałam właśnie ja kto jest z tym egzaminem współczuję Ci bardzo ale będę trzymać bardzo mocno kciuki, żeby się udało! Znajomej się udało bez żadnych znajomości także da się będziemy Cię tu wspierać!

Dżasta
a macie możliwość zobaczyć jeszcze jakieś filmy w jego wykonaniu?

A tak w ogóle to chciałabym się wczasować teraz tak jak Lain
Centi trochę się zmieniło, teraz nie trzeba mieć znajomości, tylko umieć i napisać test i Cię przyjmują, ja nie mam nikogo z rodziny prawniczej

Trzymajcie kciuki koniecznie bo to ważny egzamin od którego zależy moja przyszłość

Kasia byłam u gina, no wię najpierw naczytałam się trochę na temat tych plastrów, ( dzisiaj rano na wizażu ). Różne są opinie, zapytałam mojej gin o nie, to mi odpowiedziała: " plastry stosują osoby które mają problemy z wątrobą, albo źle znoszą stosowanie tabletek, poza tym jest gorąco i w sezonie letnim plaster się odkleja, więc jeśli nie ma pani żadnych problemów ze stosowaniem tabletek to pozostałabym przy nich, ile opakowań wypisać?" No cóż nie wiedziałam co mam powiedzieć. Wprawdzie i tak zamierzałam jeszcze wziąć ze 3-4op tabsów, ale spodziewałam sie bardziej wyczerpującego opisu, nie powiedziała o żadnych przeciwskazaniach itp. Tylko że nie widzi potrzeby u mnie zmiany na plastry. No nic wezmę te 4op co teraz mi wypisała i może od nowego roku spróbuję z plastrami.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

chyba muszę zmienić gina, tzn wiem że muszę, ale teraz nie chciałam jeszcze przed egzaminem sobie problemów robić, ale zajmę się tym we wrześniu na pewno .

P.S dzisiaj przyjdzie paczka od Mamy, więc będę musiała wysłać smsa z podziękowaniami, no i pewnie Mama zadzwoni, ciekawe jak będziemy rozmawiać już się boję

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 12:17   #1274
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Nie smutaj się, tak to niestety jest w życiu.
Osoboiście nie do końca rozumiem taki przeżywanie żałoby na pokaz, przecież czy to brat, wójek, mama, dziadek... każdy kto umiera chciałbyz apewne, by młodzi przeżyli swój dzień jak najlepiej, co ma do tego tańczenie, czy nietańczenie, bólu i tak nic nie ukoi. Rozumiem to jeszcze u osób bardzo, bardzo wierzących, ale u takich zwykłych katolików, którzy nawet do kościoła co niedzielę nie chodzą to jakoś niebardzo ;/ Ale wiadomo, w obliczu takiej sytuacji robi się to co się czuje i uważa za stosowne, nie ma co dywagować, co by się zrobiły, gdyby...
Trochę mnie przeraża, że to jeszcze rok, bo wiele się może stać, tfuuuu tfuuuu

Co do rezerwacji godziny, to nas ksiądz wpisal na końcu kalendarza na 2009r, razem z innymi, których będzie przepisywal na 2010r., np chrzest na początku stycznia W kościółku w ktorym będziemy mieli ślub faktycznie nie ma zbyt wielkiego tłoku, ale ja spanikowałam po tym, jak zobaczyłam, ze w mojej parafii ksiądz mial już 3 uroczystości zapisane i jakbyśmy brali ślub u mnie w kościele, to albo do 15 albo 19 by nam została
Żałobę nosi sie w sercu a nie na pokaz. Moja babcia ma 85 lat i sie strasznie o nia boję. ale wiecie co mi powiedziała-jakby co to mamy się bawić, bo ślub się planuje już od dawna a śmierci nie. Mam nadzieję, że moja ukochana babcia dozyje naszego slubu.

Moja siostra idzie teraz na wesele(19 września), gdzie 2 tygodnie temu zmarła mama pana młodego. Leżała w szpitalu, bo chora była i powiedziała im, że wesele ma być, mają niczego nie odwoływać, orkiestra ma być i mają sie bawić i być szczęśliwi. I wesela młodzi nie odwołali i bedzie tak jak planowali. Wiadomo, że będzie inaczej, nie to samo jakby zyła, ale trzeba iść dalej przez życie.

A co do godziny my jeszcze nie mamy zaklepanej Nawet u księdza nie byliśmy. bo slub w małym wiejskim kościółku jest. U nas w prafii nie ma często slubów Chyba, że ksiądz będzie świrował(co całkiem możliwe) to zrobimy wesele w mieście, w klasztorze a to juz będzie trzeba wcześniej zaklepać. Ale mam nadzieje, że nie będzie ksiądz wariował.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 12:30   #1275
kaska87
Zakorzenienie

mój gin też sie śmiał, że zazwyczaj w lecie dziewczyny przychodzą zmienić plastry na tabsy, a ja na odwrót ale mi się nie odklejają ani w kąpieli, ani podczas pływania, a pocić się na podbrzuszu nie pocę

Stary 2009-08-17, 12:32   #1276
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
My też jeszcze nie byliśmy u księdza. Planujemy się wybrać w październiku. Moja parafia jest dość mała i nie ma zbyt wielkiego tłoku, ale w wakacje czasami zdarzają się 2 śluby w jeden dzień, więc lepiej szybciej zaklepać lepszą godzinę

Dostałam etat w tej podstawówce Jutro idę papiery podpisywać

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-08-17 o 12:35
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 12:32   #1277
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Żałobę nosi sie w sercu a nie na pokaz. Moja babcia ma 85 lat i sie strasznie o nia boję. ale wiecie co mi powiedziała-jakby co to mamy się bawić, bo ślub się planuje już od dawna a śmierci nie. Mam nadzieję, że moja ukochana babcia dozyje naszego slubu.

Moja siostra idzie teraz na wesele(19 września), gdzie 2 tygodnie temu zmarła mama pana młodego. Leżała w szpitalu, bo chora była i powiedziała im, że wesele ma być, mają niczego nie odwoływać, orkiestra ma być i mają sie bawić i być szczęśliwi. I wesela młodzi nie odwołali i bedzie tak jak planowali. Wiadomo, że będzie inaczej, nie to samo jakby zyła, ale trzeba iść dalej przez życie.

A co do godziny my jeszcze nie mamy zaklepanej Nawet u księdza nie byliśmy. bo slub w małym wiejskim kościółku jest. U nas w prafii nie ma często slubów Chyba, że ksiądz będzie świrował(co całkiem możliwe) to zrobimy wesele w mieście, w klasztorze a to juz będzie trzeba wcześniej zaklepać. Ale mam nadzieje, że nie będzie ksiądz wariował.
To zależy od ludzi, kto im umarł i jakie mieli z nim tak zwane stosunki.
Też uważam, że żałobę nosi się w sercu a nie na pokaz.. Poza tym wolała bym uniknąć sytuacji gdy np mowimy sobie i nie opuszcze Cie az do smierci i w tym momencie przypomina mi sie ze te 2 tygodnie temu byl ktos i juz go nie ma i nie cieszy sie z nami naszym slubem... Zwlaszcza gdy osoba ta bylaby bliska memu sercu. A takie spelnianie "testamentu" osoby umierajacej że jak umre to sie bawcie i nie przejmujcie sie mna.. no dajcie spokoj. Ja rozumiem, ze to jest oczyszczenie "sumienia" umierajacego że niby zniszczyl mlodym najwazniejszy moment ale ja bym psychicznie nie wyrobila gdybym miala w jednym tygodniu oplakiwac kogos smierc a 2 tygodnie pozniej jak gdyby nigdy nic bawic sie na wlasnym weselu.Rozumiem jakis dluzszy czas pozniej.. Jak juz by mi emocje po śmierci opadly ale jesli to kwestia miesiaca
No to troche lipnie... Pomijajac juz ludzkie gdanie oczywiscie.. wiem, ze wiekszosc z Was powie a co mnie ludzkie gadanie obchodzi ale wyobrazcie sobie Jakbyscie sie czuly gdybyscie wychodzac z domu uslyszaly gadanie jakiejs starej dewoty.. Mnie to od razu przykroby sie zrobilo...
Wiadomo, ze tka na prawde to reakcje w takich sytuacjach sa wysoce zindywidualizowane i zaleze od miliona czynnikow, dlateog uwazam, ze takie glosy w stylu: zaloba na pokaz czy oni nie szanuja pamieci zmarlego to totalne swinstwo wzgledem osob bedacych w tej sytuacji bo sie nie wie jak to wyglada od wewnatrz
Wiem tylko, ze czas leczy rany i rozumiem ludzi ktorzy odwoluja albo przekladaja wesela ze wzgledu na czyjas smierc czy chorobe.
Przykald moich znajomych: Chca uczcic swoj dzien chocby dlatego, ze brat pomagal w wyborze garniaka na slub dla pana mlodego
ale poniewaz jest to dla nich smutny czas bo brak im teog brata to nie beda sie jakos extra bawili bedzie slub suknia garniak i obiad w gronie rodziny najprawdopod w domu
I ja to uwazam ze jest ok
Stary 2009-08-17, 12:55   #1278
BlackAngel
Adwokat diabła

hellow

przyszłam na chwileczkę..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 13:01   #1279
centipede
Zadomowienie

Anioku gratulacje!
Certina mam nadzieje, ze sytuacja sie wyjasni

klawiatura mi odmawia posluszenstwa
Stary 2009-08-17, 13:11   #1280
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello

My też jeszcze nie byliśmy u księdza. Planujemy się wybrać w październiku. Moja parafia jest dość mała i nie ma zbyt wielkiego tłoku, ale w wakacje czasami zdarzają się 2 śluby w jeden dzień, więc lepiej szybciej zaklepać lepszą godzinę

super
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
To zależy od ludzi, kto im umarł i jakie mieli z nim tak zwane stosunki.
Też uważam, że żałobę nosi się w sercu a nie na pokaz.. Poza tym wolała bym uniknąć sytuacji gdy np mowimy sobie i nie opuszcze Cie az do smierci i w tym momencie przypomina mi sie ze te 2 tygodnie temu byl ktos i juz go nie ma i nie cieszy sie z nami naszym slubem... Zwlaszcza gdy osoba ta bylaby bliska memu sercu. A takie spelnianie "testamentu" osoby umierajacej że jak umre to sie bawcie i nie przejmujcie sie mna.. no dajcie spokoj. Ja rozumiem, ze to jest oczyszczenie "sumienia" umierajacego że niby zniszczyl mlodym najwazniejszy moment ale ja bym psychicznie nie wyrobila gdybym miala w jednym tygodniu oplakiwac kogos smierc a 2 tygodnie pozniej jak gdyby nigdy nic bawic sie na wlasnym weselu.Rozumiem jakis dluzszy czas pozniej.. Jak juz by mi emocje po śmierci opadly ale jesli to kwestia miesiaca
No to troche lipnie... Pomijajac juz ludzkie gdanie oczywiscie.. wiem, ze wiekszosc z Was powie a co mnie ludzkie gadanie obchodzi ale wyobrazcie sobie Jakbyscie sie czuly gdybyscie wychodzac z domu uslyszaly gadanie jakiejs starej dewoty.. Mnie to od razu przykroby sie zrobilo...
Wiadomo, ze tka na prawde to reakcje w takich sytuacjach sa wysoce zindywidualizowane i zaleze od miliona czynnikow, dlateog uwazam, ze takie glosy w stylu: zaloba na pokaz czy oni nie szanuja pamieci zmarlego to totalne swinstwo wzgledem osob bedacych w tej sytuacji bo sie nie wie jak to wyglada od wewnatrz
Wiem tylko, ze czas leczy rany i rozumiem ludzi ktorzy odwoluja albo przekladaja wesela ze wzgledu na czyjas smierc czy chorobe.
Przykald moich znajomych: Chca uczcic swoj dzien chocby dlatego, ze brat pomagal w wyborze garniaka na slub dla pana mlodego
ale poniewaz jest to dla nich smutny czas bo brak im teog brata to nie beda sie jakos extra bawili bedzie slub suknia garniak i obiad w gronie rodziny najprawdopod w domu
I ja to uwazam ze jest ok
ja też tak myślę,Ciężko się jednak wypowiadać wiecej jak nie jest się w skórze tych PM, dlatego wszelkie rozważania na ten temat powinniśmy zostawić dla siebie. To moje zdanie, a co ludzie gadają, to mnie mało obchodzi, ludzie zawsze gadali i gadać będą, najgorzej to wypowiadać się na czyjś temat w ogóle nie znając PM lub ich sprawy- dlatego stare dewoty mam w , choć przykro się rzeczywiście może zrobić

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hellow

przyszłam na chwileczkę..

cześć Black

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Anioku gratulacje!
Certina mam nadzieje, ze sytuacja sie wyjasni

klawiatura mi odmawia posluszenstwa

dzięki Kochanaja też mam taką nadzieję

Czy Ty przypadkiem nie chcesz niebieskiego bukieciku ślubnego? ( miałaś takie avatarek kiedyś )Zastanawiam się nad tą opcją, ale nie mam żadnych zdjęć jak masz jakieś to wrzuć proszę z góry thx

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-17, 13:13   #1281
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi

Ewa nie smuć się takie przykre sytuacje się czasem zdarzają, nic na to nie poradzimy niestety

Chilanes będziecie mieć ślub w jakimś małym kościółku?
To nie jest taki maly kościółek z zewnątrz, ale wewnątrz jest neiwielki i parafia też nei za duża jest, bo to nie w moim mieście, tylkow miasteczku obok, gdzie salę mamy Ale kościół urokliwy, proboszcz przemiły, bardzo nam się kościół spodobał, a mój parafialny jest taki okropny,w ielki nowoczesny moloch zero gustowności, jakbyśmy slub w changarze mieli brać
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello

gratuluję

dla Certiny niebieskie bukiety:
http://limelightfloral.files.wordpre...pg?w=300&h=225
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29800626_04e8cfde1b.jpg (130,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hyacinth-wedding-bouquet.jpg (17,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg silk-bridal-bouquets-10.jpg (32,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blue-bridal-bouquet-003.jpg (25,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blue-bridal-bouquet-004ab.jpg (33,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hydrangea-bridal-bouquet-01.jpg (41,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blue-roses-01.jpg (28,4 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-17 o 13:55
Stary 2009-08-17, 13:34   #1282
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
To nie jest taki maly kościółek z zewnątrz, ale wewnątrz jest neiwielki i parafia też nei za duża jest, bo to nie w moim mieście, tylkow miasteczku obok, gdzie salę mamy Ale kościół urokliwy, proboszcz przemiły, bardzo nam się kościół spodobał, a mój parafialny jest taki okropny,w ielki nowoczesny moloch zero gustowności, jakbyśmy slub w changarze mieli brać

gratuluję

heh to moja parafia wygląda jak centrum handlowe i jest jeszcze z przodu miejsce na bilboard, serio nie żartuję. dlatego nie chcę tam ślubu, poza tym proboszcz... no cóż nie należy do najmilszych ludzi...

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

gospella, witam koleżankę z Lublina Jest już nas 3 na tym wątku ( jeszcze Onaella ) no chyba że jeszcze któraś się nie ujawniła

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-17, 13:36   #1283
metkaa
Zakorzenienie

czesc

pierwszy dzien urlopu mija mi na nudzie

ja tez nie biore slubu w swoim kosciele z podobnych wzgledów co certina4,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 13:41   #1284
sjoanna
Zakorzenienie

Hej!
Moj kosciol tez jest nowoczesny a wyglada z zewnatrz jak hala sportowa. Ale widzialam kilka zdjec z uroczystosci w srodku, w tym sluby, i nie wyglada to zle.
A nawet powiem ze zdziwilam sie pierwszy raz bo nie moglam rozpoznac kosciola do ktorego chodze od lat
To tak jak na zdjeciach niektorzy ludzie wygladaja lepiej niz w realu - sa po prostu fotogeniczni
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 13:53   #1285
asiulek1705
Wtajemniczenie

A w mojej parafii trwa remont, i do przyszłego roku nie ma szans aby się skończyl, wielkie rusztowania przesuną się do przodu. Ale mimo to nie zrezygnowaliśmy ze ślubu w mojej parafii. Kościół (a właściwie bazylika mniejsza), jest bardzo ładny, księża spoko, no poza proboszczem, a godzinę mamy już zapisaną: 15
Stary 2009-08-17, 13:59   #1286
chilanes
Zakorzenienie

no u mnie proboszc zależy jaką nogą wstanie
A kościół to naprawdę jak hala jakaś, jeszcze tylko stragany porobić i gotowe! Na zewnątrz też nic ciekawego, wyłożona kostka barlinecka i tyle ;/ I oglądalam zdjęcia ślubne, z niego to takie ciemne wyszły, myślałam, ze znajoma ślubw ieczorem brała, a był sierpień i godz. 18, a kościół w środku na biało jest ;/

Poza tym te nasze 60 osob, to by jak mrowki wyglądało tam, ot w 8 ławkach z przeodu bys ię zmieścili, a gdzie reszta? A pogłos taki idzie, jakby się w górach było i darło na całe gardło ;/
Ale my nie tylko ze względu na proboszcza, czy sam kościół, ale też ze względu na to, że skoro goście pokoje będą mieli w moteliku, zabawa w moteliku, to po co ich ciągnąć do koscioła 20 km, skoro 2-3 km opd sali jest piękny kościółek No i większość gości i tak by nie wiedziała, gdzie jest mój parafialny, a każdemu tłumaczyć, jak przejechać do niego przez całe maisto to jakoś nie mamy ochoty

Ojjj ja to bym już chciała dopracowywać szczegóły, wybierać bukiet, kupowac napoje, wódkę, zaproszenia, winietki, buty, bielizna...taki zastój teraz

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-17 o 14:03
Stary 2009-08-17, 14:08   #1287
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny ja znów tylko na chwilkę- nie mam w ogóle czasu siedzieć na necie- wczoraj byłam na chrzcinach i cały dzień bawiłam miesięcznego chłopczyka i z tżtem oszaleliśmy na punkcie tego maleństwa- chyba wcześniej zdecydujemy się na bobaska niż było planowane hehehe
sorki ze was nie nadrabiam ale musiałabym zrezygnować ze spania żeby mieć na to czas

widzę wiele nowych nicków więc witam wszystkie nowe panny młode!!!
i znów znikam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 14:11   #1288
metkaa
Zakorzenienie

ja tez juz bym chciała zaczac działac, jak w marcu załatwilismy kamerzyste tak do tej pory ani słowa o weselu nie było
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 14:15   #1289
kaska87
Zakorzenienie

Tancia wcześniej tzn? ale Wy macie chyba jeden pokoik w tym Waszym gniazdku

Stary 2009-08-17, 14:26   #1290
asiulek1705
Wtajemniczenie

Roztapiam się Upał dzisiaj okropny. Nie mogę się doczekac wieczoru, bo mamy z TŻtem iśc na gofry
Chilanes ja również chciałabym niebieski bukiet, albo cos w odcieniach fioletu. Z tych które wkleiłaś 3 ostatnie bardzo mi się podobają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości