|
|
#4561 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
![]() teraz odpływasz w otchłań nocy ale przecież jutro znowu spotkamy się na naszym podniebnym deptaku i podreptamy w stronę słońca, które świeci tylko dla nas dwojga. przypomniała mi się nasza noc, nasza pobudka piąta rano. nie mogę pozwolić by przeszłość wyparła teraźniejszość dlatego zamykam szczelnie wszystkie okna i rygluje drzwi w obawie przed cieniem tamtych dni.. papieros wypala równe okręgi na przegubach. plotłam warkocze przewiązując je czerwonymi wstążkami po to, aby zostać za nie pociągana i poczuć się dobrym materiałem na partnerkę życiową, wtedy poczułam, że mogę zaprosić cię na ciemną kawę, możemy razem nauczyć się dorosłości, a ja pokażę ci w których miejscach mojego mózgu tkwi jeszcze dziecko. pozostaję niewzruszona, oglądam sufit. anioły noszą stringi. ich długie włosy plączą się w aparaty nazębne, łamią obcasy na schodach galerii handlowych i gubią błyszczyki w toaletach publicznych. boskość skryta za złożonymi rękoma nie należy do nas. świat duchowy łapie nasze oddechy, ale nie materializuje się w telewizyjnym show, nie przemawia za ojców dyrektorów, nie kończy modlitwy na amen i nie łamie chleba dla bliźniego. to my wykreowaliśmy istoty na obraz świętości, nanieśliśmy kontur, którego naruszenie naraża nas na gniew boży. anioły noszą stringi. moje anioły noszą stringi. moje wykreowane anioły noszą stringi. mój świat duchowy niezakwalifikowany do castingu na obraz życia stworzonego na podobieństwo boga, podburzony przez kolejne upadające kościoły ludzkich serc. kto wie jak wygląda mój bóg? mój anioł ze zgruchotanymi skrzydłami kuli się przede mną i promienieje.
|
|
|
#4562 |
|
Przyczajenie
|
`. Niebo znów jest niebieskie a słońce grzeje tak jak dawniej .
`Świat nie jest idealny. Ale zawsze jest jeszcze czekolada. `Chciałam naprawić świat.. ` . ty, ja, my .? ` mężczyzna? skądś znam to pojęcie.. ` Szczęście możesz mieć w wersji demo,ale na pełną wersję musisz sobie zapracować ![]() ` Zamykam oczy i widzę to,co chce..Ciebie ` Z twoich ust można było usłyszeć wszystko,ale nie kocham.. ____ eh..tragedia.
|
|
#4563 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kissabble - Oh, jak dobrze, że już wróciłaś ! 12 Stonka - Widzę, Maleńka, że wróciłaś na dłużej. Baaaardzo, bardzo, baaardzo dobrze ! ![]() papergirl, lovers2friends - jak zawsze zachwycacie, Promyczki. _ Mężczyźni będą za Tobą szaleć, ale prawdziwa miłość pozostanie w ukryciu. Wypuściła z impetem powietrze z płuc i " Czas na ogromne zmiany " powiedziała. I zatopili się po czubki głów w tej jakże banalnej i zarazem szczęśliwej miłości. A na balkonie księżniczka i jej marzenia nie do spełnienia. Trochę czuć w powietrzu to niepotrzebne zauroczenie.
|
|
|
#4564 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Wreeednia - Nie ma sprawy ! Polecam się na przyszłośc ! ____takie____ulubione____ _________________________ ____ odszedłeś. z Tobą katar i nocne czuwanie. każde z moich imion nie było prawdziwe. nie w Twoich ustach. jeśli zechcesz, będę Twoim prywatnym rycerzem w spódnicy. moimi oczami pełnymi zaufania i ramionami obejmującymi najmocniej na świecie. byłeś. i łatwiej jej żyć z myślą, że teina w herbacie powoduje Alzheimera Wzory skróconego mnożenia tych wszystkich niefortunnych zdarzeń. tam, gdzie początek nieświadomości i koniec krawędzi Twoich kłamstw. pojawiłeś się jak naturalna katastrofa. i w źrenicach nastała nicość. uporczywość pamięci w zegarze z plasteliny deformowanej czasem. uwstecznieni do praprzyczyn. zakochani? humory dopisują mi zazwyczaj po 17.00 z kolejną dawką Ciebie. unieść się bez piór w samej sobie. dusze nocnych motyli wypełnione spiralą pragnienia i tańczące cieniem. ![]() |
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
daj mi pewność, że ty jesteś wszystkim, za czym zawsze tęsknię <3.
|
|
#4566 |
|
Rozeznanie
|
biletdonikad - dziękuje
Podobają! Lovers2friends - okradłam ![]() Kissabble - wreszcie jesteś! snide1 - ładne opisy ![]() Kiedyś na pewno odejdzie, znajdzie w sobie siłę, spakuje walizki, zabierze psa. Wróci do domu, odnajdzie nowe życie, będzie mieć własne wspomnienia i swoje serce z powrotem. Kiedyś przestanie go kochać. Na pewno. Tysiąc niewyjaśnionych spraw i Twoja nieobecność. gdy odwróci się, proszę idź, pobiegnij za nią! co dzień rano ten sam dylemat - sprawdzić telefon, chociaż wiem, że nie ma tam wiadomości od ciebie, czy lepiej jeszcze się połudzić. przepraszam. którędy do pańskiego serca? Nigdy nie ustawiała w opisie tandetnego "Kocham Cię skarbie", bo zawsze wiedziała, że to słowo jest zbyt intymne. Tylko dla ich dwojga. Czasem się uśmiechasz do kubka z kawą. Czasem do niej. Nawet zdjęcia jakoś bardziej czarno-białe. rozkołysz! |
|
|
|
#4567 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
________________________ wspaniałe * zabieram wszystkie ;d"Miłość jest niesamowita, ona nie wymaga odpowiedzi, nie zadaje pytań'' Jesteś mą lukrecja, gdy za dużo cię spożyję brzydniesz mi... ;] Krucho... jak krucha gałąź "Jesteś lekiem na całe zło" ![]() Teraz jedynie zamykam się w pokoju, wpatrując się w twoje zdjęcie zalewam się łzami. |
|
|
|
|
#4568 |
|
Zadomowienie
|
już mnie męczą te puste cztery ściany i ta męcząca obawa też.wróć.
poczułam się ważna.jednak nie twojemu sercu. Wystarczy.Nie mogę być dłużej papierową lalką w twoich dłoniach. kocham swoją niedoskonałość. co najważniejsze, ty też. Wszystko wydaje się szare I nie sposób dostrzec koloru. wszystkie swoje wzruszenia zostaw przy mnie. Czuję cię... W każdym deszczu W każdym uderzeniu mojego serca Przy każdym oddechu W każdej łzie którą mogę uronić W każdym słowie, którego nie wypowiedziałam.
|
#4569 |
|
Raczkowanie
|
- Myślę, że mógłbym cię uszczęśliwić.
- A co? Wychodzisz? ![]() - Czy my się już gdzieś nie widzieliśmy? - Tak, dlatego już tam nie chodzę... ![]() - Co to jest miłość? - Miłość to jest światło życia. - A co to jest małżeństwo? - Rachunek za światło. ![]() - Co to jest: zarośnięte, spocone i lata miedzy majtkami...? - Bosman! ![]() - Jaka jest różnica między dziewicą a rencistką? - Żadna. Obie czekają na pierwszego. ![]() - Z czego składa się węgiel? - Z samochodu do piwnicy. ![]() - Jak nazywa się emeryt pod prysznicem? - Wapno gaszone.
|
|
#4570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[...] nacisnąć przycisk` reset` i zacząć wszystko od nowa [...] Nie chcę widzieć, nie chcę czuć - czy to koniec już...? ![]() zdecyduj się w końcu.! kocha, nie kocha, kocha.? Przepraszam skarbie, ale na razie tyle mi do łba przychodzi :[ ![]() jak coś jeszcze bd mieć to ci dam znać . KC ![]() |
|
|
|
|
#4571 |
|
Gość
|
hm. wiem dawno tu sie udzielalam, ale poprostu nie mam jakos czasu ostatnio musze szczeniaczka uczyc powolutku komend. a on teskni za matka ze szok .. dobra nie owijajac w bawelne. mam do was prosbe .. moze macie jakies opisy o tym ze : choć on odszedl ciesze sie zyciem i pies nawet przypomina mi go takie bezposrednie.. może : nydee, loveISshit, Onax3, Plotkaraaa, lovers2friends, ciiri, Wreeednia, papergirl, Little Ballerina, keendy, rozsypanegwiazdy,RealGirl 89, DarkWoman, JednaNaMilion, aisuru, Kinderka13, Lolja, m4dziar4,CheeriOs, 12 stonka i wiele wiele innych..
Mineło już 13 dni odkąd Cię nie widziałam i wcale nie tęsknie. Może i tak jest lepiej.. ?! a moze i gorzej zalezy jak komu.. Wcale nie prosiłam byś został, ale również nie kazałam Ci odchodzić.. |
|
|
|
#4572 |
|
Przyczajenie
|
Leżała bez ruchu. Oczy puste, bez wyrazu. Wargi poprzegryzane z bólu. Paznokcie krzywe i połamane. Włosy w nieładzie zamoczone w rozlanej na panelach kawie i martini. Na fakt, że żyje wskazywał jedynie dym ulatniający się z dopiero co odpalonego papierosa..
słodkie sny zakochanej kobiety W życiu są dwa rodzaje dni: jeden jest dla Ciebie, jeden przeciw Tobie.Gdy nastaje dzień dla Ciebie, daj się ponieść szczęściu, gdy nastaje dzień przeciw Tobie, znieś go cierpliwie.... Czasami łatwiej zająć się nieznajomymi, niż tymi, których się kocha. Czasami ludzie, których się kocha, są jak nieznajomi. I chociaż to czasem trudne, trzeba próbować być szczerym. Trzeba się wzajemnie wspierać. I trzeba wierzyć. Nie tylko w miłość, ale w tych, których się kocha. I trzeba mówić to, co chce się powiedzieć, zanim okazja przepadnie bezpowrotnie. W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. kochać jest łatwo. to, można powiedzieć, jak z samochodem: wystarczy włączyć silnik, dodać gazu i wyznaczyć sobie cel podróży. ale być kochaną to tak jak przejażdżka z kimś innym, jego samochodem. nawet, jeśli uważasz tego kogoś za dobrego kierowcę, zawsze pozostaje ten podskórny strach, że może się pomylić, a wtedy w ułamku sekundy wystrzelicie oboje przez przednią szybę na spotkanie śmierci. być kochaną może oznaczać największy koszmar. bo miłość to rezygnacja z panowania nad własnym losem. a co się stanie, jeśli w połowie drogi postanowisz zawrócić albo skręcić w bok, a nie masz na to jako pasażer żadnego wpływu?/jonathan carroll, 'kości księżyca' gdzieś w centrum miasta, które tkwi w każdym z nas, leży cmentarz naszych starych miłości. szczęściarze, zadowoleni ze swego życia i z tego, z kim je dzielą, przeważnie o nim nie pamiętają. nagrobki są wyblakłe lub powywracane, trawa nieskoszona,wszędzie plenią się jeżyny i dzikie kwiaty. u innych miejsce to wygląda schludnie i dostojnie jak cmentarz wojskowy. kwiaty podlano i ułożono, wysypane tłuczniem ścieżki są starannie zagrabione. wszystko tutaj świadczy o częstych odwiedzinach. cmentarz większości z nas przypomina szachownicę. niektóre pola są zaniedbane albo wręcz leżą odłogiem. (...) inne groby pozostają jednak ważne, choćbyśmy niechętnie się do tego przyznawali. odwiedzamy je często, niekiedy - prawdę mówiąc - zbyt często. nigdy nie wiadomo, jak będziemy się czuli po wyjściu z cmentarza: czasem będzie nam lżej, czasem ciężej na duszy. nie sposób przewidzieć, w jakim nastroju będziemy wracać do domu teraźniejszości./jonathan carroll, 'oko dnia' Edytowane przez jakcukierek Czas edycji: 2009-08-20 o 13:02 Powód: zła czcionka |
|
|
|
#4573 |
|
Rozeznanie
|
zapach czarnej kawy i słodkiej samotności stan - tego mi było brak.
wrócić chcę na krzyżówkę naszych dróg i odwrócić się, by samotnie dalej pójść. miałeś być jak wiatr - jesteś tym co żagle zwinął. chcę z powrotem zupełnie wolna być. cierpkie słowa zbyt często wypadają z naszych ust. miały być, miały słodkie być jak miód. przy płomieniach naszych serc, który słabnie z dnia na dzień, już nie umiem ogrzać się. pokochać cisze to poczuć jej brak i znów usłyszeć jak pięknie gra. życie miało być jak spacer, a jest jak bieg przez pełen przeszkód świat.
|
#4574 | |||||
|
xoxo
|
miło mi to słyszeć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() chyba zostanie moją poranną modlitwą ![]() nie wiem czy to normalnie ale cieszy mnie to ![]() Cytat:
byc okradaną przez Ciebie to sama przyjemność ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _________________________ ____ Ludzie to idioci. Wiem to, bo jestem tego niezbitym przykładem. Nie wyrwę już ręki z Twojego uścisku. Gdy znów Cię ujrzę, zalana szczęściem. Zrozumienie przyło w miłosnym pocisku, Że przy tobie jest moje miejsce. Wiem, że na pewno pójdę do nieba, bo w piekle swoje już odsłużyłam. Jeśli rozstajesz się z chłopakiem, musisz trzymać się od niego z dala. Nawet, jeżeli serce pęka Ci z bólu.... Możesz być spokojna. Nie zrobię niczego, na co sama mi nie pozwolisz - powiedziawszy pocałował ją. Chciałbyś mnie poznać, wystarczy ze otworzysz pierwszą stronę i zaczniesz czytać, tylko pamiętaj ta książka nie ma końca Raz są, raz ich nie ma. Ludzie. Chciałabym poczuć jak to jest widzieć świat Twoimi oczami... Zabierasz me ciało, by potem porwać mą duszę... Przed przyjacielem nie udajemy macho bądź jakieś super lali. Przy tej osobie jesteśmy w pełni naturalni. Śpiewamy mimo fałszowania, tańczymy mimo braku wyczucia rytmu, śmiejemy się mimo, że nasz śmiech przypomina śmiech konia .. I po co ryczysz? Wiem, że zasługujesz na coś innego ale nie ominiesz tego co Ci się przytrafia. Bo mi tak niewiele wystarczy by się uśmiechnąć, wystarczy tylko, że cię zobaczę. Dlaczego więc ciągle mam zły humor? -Gdybyś miał jedno życzenie, jakie by ono było? -Chciałbym aby moi bliscy byli szczęśliwi...
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-08-20 o 13:07 |
|||||
|
|
|
#4575 |
|
Raczkowanie
|
" Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni
żebyś nie mógł oglądać tych które są dla nas zagrożeniem" i mów sobie o niej co chcesz, ale wskoczyłbyś w ogień sam wiesz... Powiesz "spadaj małą" - pójdę.. ale potem nie biegnij za mną! Ktoś mi wczoraj obiecał miłość od... trzynastego wejrzenia. Niby nic a jednak zerkasz. Zagłuszam cisze by nie słyszeć swoich myśli. Przecież wiesz jak jest.. Kochałam Cię.. chociaż czułam dziwny lęk. |
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uda się zapomnieć
Już nie umiem Cię zapomnieć Potem będzie trudniej żyć |
|
|
|
#4577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cholera skasowały mi się opisyyyyy , spróbuję na nowo...Cieszę się życiem jak się da. Bez Ciebie. Szkoda tylko, że jeszcze pies mi Cię przypomina. Jest dobrze. Mimo, że Cie nie ma. Mam za to pieska, który mi Cię chociaż trochę przypomina. Mam się dobrze. Psa też mam. Trochę mi cię przypomina, no ale nie można mieć przecież wszystkiego. no nie wiem... ![]() _______________ Może kiedyś z ciebie po prostu wyrosnę.Bo cholera nie znam innego sposobu. to prawie jak zbrodnia, której nie potrafię zdefiniować. zakochana po dziurki w nosie. nawet wiatr jest przeciwko mnie.ciągle pogruchotuje twoje imie. Wspomnienia sączą się z moich żył. I noce zbyt długie, I zimno tutaj Bez Ciebie. Kocham Cie po swojemu. powinni ci dać nagrodę nobla za doszczętne zniszczenie mojej nadziei. ten ciężar twoich błędów jest za ciężki. zabieraj. Twoja miłość jest lepsza niż moje ulubione lody. Trzymając się kurczowo przeszłości, która nie daje mi wyborów. Zabawne jak dużo czujemy ale nie potrafimy wypowiedzieć słowa.Krzyczymy w środku, lecz nikt nas nie słyszy. bo ona zawraca sobie czas tworząc powody by usprawiedliwić cały ten ból w środku.
|
|
#4578 |
|
Rozeznanie
|
hotiie
już wie, ze czekolada bez niego smakuje tak samo . Wiem, że rade sobie dam, nie potrzebny mi nikt. Nie potrzebuje drugiej połówki żeby czuć się całością. I'm strong enough to mend my broken heart... // Jestem wystarczająco silna, by naprawić moje złamane serce. Don't need to be on somebody's arm to look good. // Nie potrzebuję oprzeć się na czyimś ramieniu by wyglądać dobrze. Gdzie się podział czar, który sprawił, że tak uzależniłam się od Ciebie ? Dzisiaj zerwać pragnę z tym. Nie potrzebny jesteś mi ! [ wizaż. ] _______________ Najbardziej straconym dla człowieka jest dzień, w którym się nie śmiał.
|
#4579 |
|
Raczkowanie
|
coś chyba długo mnie tu nie było. xd
kiedy przestaniesz łamać moje serce ?
nie chcę być inna, jedyna . płacić za rzeczy których nie zrobiłam .. nienawidzę patrzeć jak płaczesz. Twój uśmiech jest za to pięknym kłamstwem . - a kochasz ? - potrzebuję .. nie mogę odzyskać tego, co chcę mieć z powrotem. nie, nie jestem tępa. mam po prostu małe braki w doświadczeniu. myślałam że mnie kocha. zdaje się, że się myliłam. ale spójrz, jestem silna. już niedługo się pozbieram .. żyjesz w innym rytmie, bo nagle coś przestało istnieć. spoglądając wstecz, człowieku - byłam nieświadoma. pomyłka jest oczywista - nigdy nie powinniśmy być razem. ; ) mam inne podejście aby dysponować emocjami. trzymam łzy w oczach. chyba, że szczęście jest przyczyną z której płaczę ..
|
|
#4580 |
|
Raczkowanie
|
NieMyslPoczuj, lall i Anyszowska - WRÓCIŁYŚCIE!
DarkWoman - ja okradam regularnie .ciiri - ukłon .________________ i jak zdetrminowana Stara Panna zaczęła szukać miłości na SYMPATIA.PL. a na znak swojej dozgonnej miłości napisała dla Niego piosenkę. Oprawiła w prostą ramkę i podrzuciła Mu do plecaka. Ukryła się za ścianą, podpatrując jak On się zachowa. Tymczasem wziął prezent do ręki i nie czytając rzucił ramą mocno o podłogę, patrząc jak pęka na milion drobnych odłamków bezbarwnego szkła. Podniósł rozmięty kawałek kartki i podarł na drobne kawałeczki. Odszedł. A jej pękło serce. Zupełnie jak ramka i bezcenna kartka papieru. podeszła do Niego pewnym krokiem. Uderzyła Go w twarz tak mocno jak tylko potrafiła i zakończyła jedną z miłosnych historii.
|
|
#4581 |
|
Raczkowanie
|
suve ?
*_____* iskierka uczuć nikt, nigdy, nie tak bardzo, nie tak, tak jak Ty i nie wiem już jak to sobie wmówić, jak to ułożyć nic już nie ma koloru wszystko wyblakło, przez nas, przez Ciebie brak mi Ciebie. więcej nie wiem musimy stracić tych, których kochamy, inaczej nie poznalibyśmy ile są warci na duszy dnie ukryłam Cię. Schowałam wszystkie słowa Twe więc nie każ mi zrozumieć , bo nie umiem i nie chcę! i tak trudno wytłumaczyć to, co poszło źle każdy z nas inaczej interpretuje miłość zapomniałam że mogę je znaleźć tuż obok
|
#4582 |
|
Raczkowanie
|
lovers2friends - aa, no chyba, że tak, ale mam nadzieję, że nie na długo, bo widzisz, jak my tu za Tobą tęsknimy! ;*
![]() hotiie - spróbuję pomóc, ale nie obiecuję, że wyjdzie ;*
~~~~~~ Kocham Cię – czasem od przymusu, a czasem dla dobrego żartu Nikt nie powiedział, że będę kochać Cię do końca życia. To Ty sobie coś ubzdurałeś. Myślałeś, że już zawsze będę Twoja, że po Twoim odejściu, będę strasznie cierpieć i nigdy się już nie podniosę, że będę czekać z otwartymi ramionami, gdy nagle jak dobry anioł wrócisz, litując się nade mną. Nie! Grubo się mylisz kochanie! Czas nie stanął w miejscu, a tym bardziej moje serce. Wszystko idzie dalej. A Ty w moim życiu jesteś cholernie daleko! Życie jest tak popieprz.one , że najchętniej udawałabym Ciebie, żeby nie mieć żadnych problemów i przez chwilę nie myśleć Jest już zbyt późno, żeby myśleć o Twoim uśmiechu Nie doprowadzisz kolejny raz do uśpienia mojego umysłu, podczas gdy serce omija Cię na kilometr .
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-08-20 o 14:55 |
|
|
|
#4583 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Podkradam, jest świetne!!! Cytat:
![]() ************************* ************************* ********* A może szczęście czeka na nas tuż za rogiem? Urzekła mnie w tobie - tęcza spod twych powiek... Układać czas z takich chwil, w których kochasz świat z całych sił... Odejdę jak letni deszcz, po cichu zniknę w dali. W deszczu nie widać łez, rozpłyną się jak szept... Umiera w nas niechciana miłość, jak tuli się do słowa "było"... Nie chcę żałować żadnych chwil... nie chcę zostawić żadnych łez... Nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem,nigdy więcej nie miej takich zimnych oczu... Każdy dzień to droga, w Twoją stronę chcę, niech prowadzi mnie... Ile razy umiera się z miłości, zanim umrze miłość?
|
|
#4584 |
|
Raczkowanie
|
Bez tej miłości można żyć,
mieć serce suche jak orzeszek Ty, który widzisz wszystko w kolorze swych oczu i stajesz syta świata - na granicy rzęs. Nikt nie może cię poniżyć bez twojej zgody. malutki los naparstkiem pić A gdy w radiu usłyszałam naszą wspólną piosenkę, od razu wyciszyłam głośnik. Duma... Czasem nieodzowna, niewiarygodnie przydatna, a czasem... gubiąca... Codziennie mocniej w ciebie wrastam radością, smutkiem, dumą, gniewem. Wiem że na pewno pójdę do nieba, bo w piekle swoje już odsłużyłam. Wszystko jest fatamorganą... Można nie kochać cię - i żyć, ale nie można owocować. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-08-20 o 15:03 |
|
|
|
#4585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z Tobą czy bez Ciebie jest Mi świetnie. Kiedyś miałam Ciebie, dziś mam pieska,a czuje się tak jakby wszystko było jak dawniej. Mój pies jest godnym następcą Ciebie. Dawniej chodziłam na spacery z Tobą teraz z psem i nadal jest świetnie. Wymieniłam Ciebie na psa i różnicy nie wydać. Mój nowy partner życiowy ma cztery nóżki i ogonek i przypomina ciebie. Przepraszam słońce ale chyba nie pomogłam ![]() Nie ma Nas lecz jesteśmy ja i Ty. Czarnych oczy żar zahipnotyzował mnie. Wspomnienia ciebie męczą mnie. Tęsknoty dreszcze. W głowie Mam Tyle chwil które ty dajesz mi. Nasze Ciała pulsujące w rytm serc. Uśmiech na Twej Twarzy do najlepszy na chorobę lek. Dajesz Mi szczęście swoim istnieniem. Mijamy się codziennie na ulicy lecz nie usmiechasz się do mnie już. Niesiesz miłość. Nadal serce Me płonie kiedy ty przechodzisz koło mnie. A mój chłopak piłkę kopie.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#4586 |
|
Przyczajenie
|
"kochaj się ze mną myslami, bo ciałem to każdy otrafi" "poczuć ciepło Twjej dłoni" ...Oby tylko ktoś przytulił.. Budząc się ciepłem Twego ciała o poranku;* Milczenie nastraja kobiety Zamawiam tira czekolady na poprwę humoru ![]() |
|
|
|
#4587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrz! Uśmiecham się! A Ciebie nie ma ![]() Wolny czy zajęty? Dziś mi obojętny. Chcę dalej iść i nie pamiętać o sentymentach Ale i tak jest fajnie... Bo zawsze jest fajnie... Mam przyjaciela na czterech łapach, a o Tobie juz chyba zapomniałam _______________ Gdy zadzwonisz odbiorę... po to by naciągnąć Cię na koszta
![]() A żebyś tak sobie kostkę skręcił jak znów będziesz za nią ganiać! ![]() Przecież w Twoim aucie są tylko 2 miejsca... to po co Ci ona? Na Twoje miejsce mam kilku innych. Więc staraj się albo pakuj! :P Nie będę się na Tobie mścić... dość już skrzywdził Cię los. ^^ ![]() Jeśli przyjdziesz... nie zdążysz powiedzieć 'cześć' a już wylecisz za drzwi. ![]() W nosie mam Twoje kwiaty, słowa, pocałunki... nie chcę Cię już znać! ![]() Jak cudownie. Wychodzę na miasto i żadnych durnych sms-ów 'kiedy wrócisz?' ![]()
|
|
#4588 |
|
Raczkowanie
|
I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me / nigdy nie chciałam zobaczyć Cię smutnego myślałam, że chcesz tego samego dla mnie. - Kochasz go? - Wystarczy, że przestałam kochać Ciebie. Nie było bajki, nie było słodko, Lecz nie zmieniłabym nic.
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
nie mogę nawet czytać dzisiejszych wiadomości
bo przypominają mi o tym, co było wczoraj. Pusty pokój.Puste serce. Siedzę sama ze swoimi wspomnieniami.Patrzę na nasze zdjęcie. Wszyscy mówią, że się trzymam, ale gdyby ściany potrafiły mówić, opowiedziały by o tym, jak wszystko się we mnie załamuje. Spójrz na niebo.Ma kolor miłości. tyle ton miłości w sercu, że aż ciężko oddychać.
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
Kochane idę w sobotę na wesele ...
i Chciałabym jakiś opis... o miłości , o ślubie.. wiecie o co chodzi ;d;d Z Góry Wam Baaardzo Dziękuję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

pogratulować początku...oby tak dalej 
Podobają! 

.