Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 19:12   #1741
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Natj jak ja bym miała kasę teraz to też bym już kupiła

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:15   #1742
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Telewizor w pokoju obok

Co do niezbędnika Panny Młodej, to myślę, ze będzie to jakaś kosmetyczka z kosmetykami w pokoju noworzeńców nad salą, i tak tam będę z toalety korzystać, bo wiadomo, ze nie w tej z której pozostałe panie, no i w razie szycia czegokolwiek, to też tego na sali robić nie będziemy przecież

Samoa uświadomię Cię, że mój fotograf nie "leci automatem" i nie oceniaj czyjejś pracy, jak nie widziałaś ;/ Ludzie święci! Trzęsie mną aż...
A to, że coś jest tańsze, to neioznacza, że gorsze, niz Twoje za 3000 Weź też pod uwagę, ze nie to jest ładne co się świeci, ale to co się komu podoba. Tobie się podobają hiperartystyczne foty w zwisie na linie 100m nad ziemią, a mi zwykły spacer parkiem, czy nad jeziorem z mężem
Dokładnie zgadzam się co do fotografów i fot z tego dnia.
A co do niezbędnika,to ja mam zapisane co mam wziąć/mieć przy sobie.Tylko,że te rzeczy będe trzymać w apartamencie gdzie będziemy mieć pokoj.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Samoa nie bede sie jak lain bawic w rozdrabnianie twojej wypowiedzi na czesci pierwsze ale po pierwsze wydajesz sie czytac piąte przez dziesiąte te nasze posty albo specjalnie ni dostrzegasz postow niektorych.. i to nei pierwszy raz.. widze juz od pol godziny ze chill poczula sie poruszona twoim postem do tego stopnia ze ja trzepie wiec chyba jedna po kims jezdzisz po wtore z kolei. Fotograf za tysia moze zrobic duzo lepsze zdjecia niz fotograf za 3 tysie wiesz.. Talentu fotografa nie mierzy sie wysokoscia rachunku jaki wystawia tylko jakoscia jego pracy..Wg tego co Ty piszesz to wychodzi na to ze taki co robi full zestaw za 1000 zł to jakis pasjonat bez profesjonalnego podejsci ktory nie zna sie na rzeczy
podczas gdy (interpretujac twoje slowa) taki co zyczy sobie 3 tys za full zestaw jest z calap ewnosci super utalentowanym profesjonalnym fotograem z super sprzetem i super studiem footograficznym.
Takie jest moje zdanie na tema twojego podejscia do sprawy.
JA wole obejrzec prace pana i jesli uwazam ze jego prace sa duzo mniej warte niz wolane przez niego 3000 to ide do innego ktory za duzo lepsze zdjecia wola duzo mniej. i tyle ode mnie na ten temat
Otóż to.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:16   #1743
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
kaska a co to takiego ważnego o tej 20:30 ma być/ zaćmienie księżyca? :P

Samoa przepraszam ujełaś to "mają gorzej" Chodziło mi po prostu o to co własnie napsiałaś: nie powinnaś generalizować, bo to jak z obiadem: dla jednego smaczny będzie schabowy, dla innego kawior
wydaje mi sie, ze "maja gorzej" napisałam po tym jak Ty to napisałaś, nie ważne, nie chce mi się czytać tego co pisalam ani tego co Ty pisalaś, nie ma sensu Nie czepiaj sie słówek i po sprawie a ja będe sie starała zwracac uwage na to co pisze i luz
Stary 2009-08-20, 19:18   #1744
natj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Natj jak ja bym miała kasę teraz to też bym już kupiła
No ok, Samoę, jeszcze rozumiem bo (chyba) lipiec (?)

Ale Tyyy? Masz miesiąc wcześniej niż ja. Nie bałabyś się że nagle wyskoczy jakaś oferta, że taniej, albo zaglądniesz do innego salonu i coś Cię powali, albo (najprawdopodobniejsze u mnie) Ci się po prostu znudzi :P?
Myślę, że kupię gdzieś w czerwcu, maju. Oczywiście mierzenie nie tak poźno :P

Ja wiem, że dłuuugo będę się zastanawiać, czy kieca jest warta kupienia. Ogólnie chcę na nią wydać jak najmniej więc ciężko mi będzie dać te 2 tyś za coś co ubiorę tylko raz..

Edytowane przez natj
Czas edycji: 2009-08-20 o 19:21
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:18   #1745
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
wiecie co? nie łapcie się za słówka bo będzie dym ja tam będę mieć foto za 1000zł i wydaje mi się, że super bo Wam pokazywałam nie zawsze cena jest odzwierciedleniem jakości
I o to właśnie chodzi.

Ja w Bułgarii nie byłam.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:21   #1746
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Słonko, jak wejdziesz na stronkę www.e-torebka.pl
wybierzesz torebkę wtedy poproszą o podanie kdou rabatowego i wtedy go wpisujesz(możesz skorzystać z Mojego jak najbardziej, ale tez każdej innej osoby bez pytania o to)
Ja zamówiłam dwie torebeczki tam, kiedyś Wam tu wklejałam i jestem bardzo zadowolona
Jedna to była ze mną już w Paryżu, Grecji i spisuje się na medal chociaz jest w kolorze biało-ecru
No właśnie o stronie to wiem, nie wiedziałam tylko jak to tak czy kody tak bez pytania można brac, a te kody to na zasadzie procentu od ceny? czy Wy poprzez kupowanie to zbieracie jakieś bonusy? To w sumie fajnie by było, bo 2 mi się tam podobały

A co do sukni... hmm właśnie tez sie zastanawiałam, czy jak się zdecyduję, to już kupować, czy zaczekać do stycznia/lutego.. do czerwca to na pewno nie wytrzymam wtedy to chcę mieć już bieliznę/buty/kwiaty wybrane itd

I patrzyłam z ciekawości za butami... albo paskudne albo za wysokie dla mnie, a ja takie na 3 cm bym chciała

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 19:24
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:21   #1747
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Ale Tyyy? Masz miesiąc wcześniej niż ja. Nie bałabyś się że nagle wyskoczy jakaś oferta, że taniej, albo zaglądniesz do innego salonu i coś Cię powali, albo (najprawdopodobniejsze u mnie) Ci się po prostu znudzi :P?
ja jestem jak facet, nie cierpię łazić na zakupy i po sklepach już się namierzyłam i więcej mi się nie chce, poza tym inne mi się nie podobają tylko moja

Stary 2009-08-20, 19:23   #1748
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja też mam pokój dla nowożeńców i tam będę śmigać do toalety i będę tam mieć kosmetyki w razie W.

Cytat:
A to, że coś jest tańsze, to neioznacza, że gorsze, niz Twoje za 3000 Weź też pod uwagę, ze nie to jest ładne co się świeci, ale to co się komu podoba. Tobie się podobają hiperartystyczne foty w zwisie na linie 100m nad ziemią, a mi zwykły spacer parkiem, czy nad jeziorem z mężem
O Ja pitole ale masz wyobraźnię
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:24   #1749
natj
Rozeznanie

Cytat:
ja jestem jak facet, nie cierpię łazić na zakupy i po sklepach już się namierzyłam i więcej mi się nie chce, poza tym inne mi się nie podobają tylko moja
Chciałabym tak, chlip.

Jak dla mnie to te wszystkie kiece dużo za dużo kosztują. I tyle ode mnie
Stary 2009-08-20, 19:24   #1750
AgaMili
BAN stały

Nie nadążam za wami dziewczyny
Cytat:
I mam pytanie do Was to samo co na regionalnym zadałam. Czy drobiazgi w stylu szminka/błyszczyk, chustki matujące, tusz do rzęs, chusteczki, agrawka, igła z nitką oddajecie świadkowej niech sobie robi co chce, czy zaopatrujecie sięw torebkę typu kopertówka biała i opcjonalnie: wieszacie sobie na ramieniu/ powierzacie świadkowej ???
Nawet nie pomyślałam o terebce w dniu ślubu i teraz dałaś mi do myślenia. Myśle, że najlepszym wyjściem będzie zostawić wszystko w wynajętym pokoju, a rzeczy typu : teledon, chusteczki, błyszczyk czy puder zostawiłabym świadkowej. u mnie świadkową będzie moja siostra, więc wszystko zostawię w dobrych rękach

Cytat:
Ad foto. Ja za swojego płacę 3700. Na sprzęt nie patrzyłam, ale na efekt. Jak dla mnie to fotograf sprzedaje mi przede wszystkim swój talent.
Ja planuję 1500zl za fotografa i 1000zl za kamerzyste.
Cytat:
dziś o 20:30 proszę trzymać chociaż ja jestem pesymistycznie nastawiona
Ja będę trzymać, ale chyba jestem nie w temacie za co

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mozliwe ze o to się rozchodzi, bo ja mam taki pdejście, że jak ktoś zapracuje to zasługuje na godziwą zapłate szczególnie jesli efekt tej pracy jest dobry. Poza tym pieniądze służą do wydawania, martwic to sie trzeba o zdrowie a nie o to co ile kosztuje i kto ile na czym zarabia i jaką ma przebitkę na usłudze i to tyle mojej filozofii.
Ja chyba mam inną filozofię. Zastanawiam się kilka razy zanim wydam pieniądzę i nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie. Jakby każdy tak myślał jak Ty to wszyscy by na debetach żyli bo by kupowali wszysco co najlepsze (czyt. najdroższe).
Moim zdaniem nie cena świadczy o jakości usługi. Trzeba najpierw popytać wśród ludzi, którzy już wesele mieli, kogo polecają a kogo odradzają, później zobaczyć prace takiego fotografa, zapoznać się z ceną, sprawdzić innych. Nie zawsze ten który będzie droższy = lepszy.
A już tekst, że za 1000zl ma się zdjecia pod krzaczkiem to mnie zabił. Ja akurat chce mieć zdjecia w parku (plener)

Poza tym dzieki za opnie odnosnie sukien. Mi sie podobają wszystkie. Ale wiadomo, ze inaczej wygladaja na modelce a inaczej będą na mnie
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:25   #1751
kaska87
Zakorzenienie

akcja kciuki przełożona na 18:30 dnia jutrzejszego
ja myślę nad tymi:
fotograf 1-klik
i tymi:
fotograf 2-klik

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-20 o 19:28
Stary 2009-08-20, 19:27   #1752
madziulka_
Zakorzenienie

Co do Grecji to hmm: było pięknie
Zwiedzaliśmy głównie Ateny( m.in Akropol, stadion Olimpijski, muzeum arch., ...), zwiedziliśmy też m.in. również Korynt, Sunion(spaliśmy tam pod gołym niebem całą noc, niezapomniane przeżycie tam też widzielismy świątynię Posejdona),Likavitos, jeszcze bylismy dwa razy się wygrzewać nad taką piękną plażą na P(nie pamietam nazwy teraz) ale woda tam byla cudownie niebieska i bialutki piasek

Z miłą chęcią bym się tam wybrała ponownie, nawet 4ostopniowa temperatura mi nie przeszkadzała Szkoda że tak szybko ten czas w Grecji leci, ale wypoczeliśmy bardzo

Każdej PM mogę polecić wycieczkę do Grecji jako podróż poślubną ale nie tylko, Ja jestem zachwycona tym krajem

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:28   #1753
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
No i ba.

Dziewczyny, była któraś z Was w Bułgarii?
Myślałam żeby tam pojechać na last'a we wrześniu ale wyczytałam na forum że syf to mało powiedziane. I nuda.
Zna się kto
na moje oko we wrzęsniu moze tam padać to oblukaj dokladnie A tak to wiem tyle, zę tam tanio

Cytat:
No ok, Samoę, jeszcze rozumiem bo (chyba) lipiec (?)

ja czerwiec
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Ja chyba mam inną filozofię. Zastanawiam się kilka razy zanim wydam pieniądzę i nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie. Jakby każdy tak myślał jak Ty to wszyscy by na debetach żyli bo by kupowali wszysco co najlepsze (czyt. najdroższe).
Moim zdaniem nie cena świadczy o jakości usługi. Trzeba najpierw popytać wśród ludzi, którzy już wesele mieli, kogo polecają a kogo odradzają, później zobaczyć prace takiego fotografa, zapoznać się z ceną, sprawdzić innych. Nie zawsze ten który będzie droższy = lepszy.
A już tekst, że za 1000zl ma się zdjecia pod krzaczkiem to mnie zabił. Ja akurat chce mieć zdjecia w parku (plener)

Poza tym dzieki za opnie odnosnie sukien. Mi sie podobają wszystkie. Ale wiadomo, ze inaczej wygladaja na modelce a inaczej będą na mnie
ale ja wcale nie uwazam, że trzeba kupowac najdroższe, nigdzie tak nie napisałam.

papa
Stary 2009-08-20, 19:28   #1754
chilanes
Zakorzenienie

kacha nakopać Ci? ktomi zapłaci za operacje, jak trzeba będzie je amputowac?

A mam pytanie: po co Wam na sali weselnej Wasze telefon komórkowy? Bo, ze rano,z anim dojdzie do wyjscia do koscioła, to rozumiem, bo trzeba wszystko podopinać, itd, ale na sali weselnej i w kosciele? Ja zamierzam go piznąć w domu przed błogosławieństwem i neich się z nim dzieje, co chce No chyba, ze Wy z życzeniami dzwonić zameirzacie

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 19:30
Stary 2009-08-20, 19:29   #1755
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kacha nakopać Ci? ktomi zapłaci za operacje, jak trzeba będzie je amputowac?
do mnie? o co chodzi bo ja blondynka jestem i nie zajarzyłam

Stary 2009-08-20, 19:30   #1756
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Co do Grecji to hmm: było pięknie
Zwiedzaliśmy głównie Ateny( m.in Akropol, stadion Olimpijski, muzeum arch., ...), zwiedziliśmy też m.in. również Korynt, Sunion(spaliśmy tam pod gołym niebem całą noc, niezapomniane przeżycie tam też widzielismy świątynię Posejdona),Likavitos, jeszcze bylismy dwa razy się wygrzewać nad taką piękną plażą na P(nie pamietam nazwy teraz) ale woda tam byla cudownie niebieska i bialutki piasek

Z miłą chęcią bym się tam wybrała ponownie, nawet 4ostopniowa temperatura mi nie przeszkadzała Szkoda że tak szybko ten czas w Grecji leci, ale wypoczeliśmy bardzo

Każdej PM mogę polecić wycieczkę do Grecji jako podróż poślubną ale nie tylko, Ja jestem zachwycona tym krajem
o to bylas w najlepszych miejscach (jeszcze tylko Delfy sa tak piekne i argolida, a bylicie niedaleko, ne byłas w Epidauros?byłam wszedzie poza tym Likavitos
A ta plaza to moze w Platamonas?
Stary 2009-08-20, 19:33   #1757
kaska87
Zakorzenienie

dziadu a Ty miałaś chyba sobie iść

Stary 2009-08-20, 19:34   #1758
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
do mnie? o co chodzi bo ja blondynka jestem i nie zajarzyłam
No kciuki, bo coś im się stanie od tego ciągłego ich trzymania Co Ty taka spóźniona dzisiaj, co?
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:34   #1759
natj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość

Ja planuję 1500zl za fotografa i 1000zl za kamerzyste.
Widzisz, ja kamerzysty nie chcę. Dlatego zależy nam na tych hiperartystycznych zdjęciach 100 m w zwisie nad ziemią .
Ogólnie lubię ładne zdjęcia, takie w których widać, że fotograf potrafi chwicić to coś.
Nie musi nawet mnie widać na pierwszym planie np. to w załączniku. Ma mnie zachwycić i być pamiątką emocji tego dnia.
Tak nam się z TŻem ubzdurały te foty i zostało.

A żeby nie było, coś za coś. Sukienka z wyprzedaży za 1000 zł i jak przekroczę to będzie źle
Stary 2009-08-20, 19:34   #1760
chilanes
Zakorzenienie

jak o co od rana każesz trzymać, mi tu już prawie spuchły, sine się robią, a Ty mnie teraz do wiatru i jutro znowu to samo Koatarzyno wyjaśniam wciąż chodzi o te kciuki

natj w zwisie koniecznie na linie pamiętaj ja to mam ułańską fantazję

Ostatnie pytanie koleżanek np ślubu brzmiało mniej więcej tak:
"tyyy to jak Twój jest żołnierzem, to szabelką po wyjściu z kościoła cię lać będą i szpaler robić?" padłam i ciążko mi było powstać O takie fantazje ich nie podejżewałam

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 19:37
Stary 2009-08-20, 19:39   #1761
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
o to bylas w najlepszych miejscach (jeszcze tylko Delfy sa tak piekne i argolida, a bylicie niedaleko, ne byłas w Epidauros?byłam wszedzie poza tym Likavitos
A ta plaza to moze w Platamonas?
O możliwe że to plaża w Platamonas
Muszę obczaić na zdjęciach w sieci
A Epidauros hmm

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:39   #1762
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
akcja kciuki przełożona na 18:30 dnia jutrzejszego
ja myślę nad tymi:
fotograf 1-klik
i tymi:
fotograf 2-klik
a co z tym infrared ??
Stary 2009-08-20, 19:39   #1763
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
GDZIE SIE LUŚKA.. LUSMAIJKA rozjemczy ton trzeba nadać!!!!!
no jak to gdzie... tu
weź spacerowałam dziś po mieścinie mojej z prawie roczną dziewczynka... instynkt macierzyński opuścił mnie w jakieś dwie minuty

Cytat:
A mam pytanie: po co Wam na sali weselnej Wasze telefon komórkowy? Bo, ze rano,z anim dojdzie do wyjscia do koscioła, to rozumiem, bo trzeba wszystko podopinać, itd, ale na sali weselnej i w kosciele? Ja zamierzam go piznąć w domu przed błogosławieństwem i neich się z nim dzieje, co chce No chyba, ze Wy z życzeniami dzwonić zameirzacie
komicznie to zabrzmiało w takim połączeniu

a w ogóle to cześć

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:39   #1764
natj
Rozeznanie

oj, nie załączyło się.
i w dodatku zdjęcie chyba dziadka młodych. Podoba mi się i tyla

Dziołchy, działają wam załączniki???

Edytowane przez natj
Czas edycji: 2009-08-20 o 19:43
Stary 2009-08-20, 19:40   #1765
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No kciuki, bo coś im się stanie od tego ciągłego ich trzymania Co Ty taka spóźniona dzisiaj, co?
Cytat:
jak o co od rana każesz trzymać, mi tu już prawie spuchły, sine się robią, a Ty mnie teraz do wiatru i jutro znowu to samo Koatarzyno wyjaśniam wciąż chodzi o te kciuki
przepraszam dziś jestem cofnięta
Cytat:
Widzisz, ja kamerzysty nie chcę. Dlatego zależy nam na tych hiperartystycznych zdjęciach 100 m w zwisie nad ziemią .
przestańcie bo sikam

Stary 2009-08-20, 19:43   #1766
chilanes
Zakorzenienie

lusmarija hahaha faktycznie obiecuję poprawę kultury i spowiedź przedślubną z pizgnięcia

ojjj cofneło Cię Kaśka, co by nie powiedzieć cofło

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-20 o 19:46
Stary 2009-08-20, 19:50   #1767
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cześć dziewczyny. Miałam w pracy wejść ale u nas net tak chodzi jakby chciał a nie mógł a P. Dyrektor dziś nie było bo miała wyjazd służbowy..

Dzis jak wracałam od siostry to widzieliśmy pare młodą jak szła z fotografem i zdjecia cykali (suknia brudna az szara i nie mialo juz tego uroku) a mama mówi: "zobacz jak głupio" a ja mówie no My z Michasiem to chcemy tylko pare na tle zachodu słońca i dziekuje, a mama:"a moze przed slubem tak jak Karolina i tak sie szybciej naszykujesz i tak. NO i chyba postanowiłam porozmawiać z Tz czy bedzie chciał mnie zobaczyć przed błogosławieństwem czy nie....
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:51   #1768
natj
Rozeznanie

Aaaa, zadziałało.
No to to są te takie fajne.. foty.
Dobrze że gołąb nie uświnił PM sukienki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (83,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułus.jpg (49,1 KB, 20 załadowań)
Stary 2009-08-20, 19:52   #1769
certina4
Wtajemniczenie

ale żeście się napisały trochę się wkurzyłam bo wszystko się zaczęło od tego że mój foto, tzn miał być mój ale raczej nie będzie podniósł ceny w ciągu 1,5 roku o 2tysiaki i nie uważam tego za w porządku.

I nie Jazz ja nie będę instytucją charytatywną i nie będę pracować za darmo, od foto też tego nie oczekuję, jedynie uczciwości, której wg mnie nie okazuje, zwłaszcza że ktoś z krótkim stażem w fotografii nie powinien się wyceniać jak najlepszy foto w Lublinie.
A propo mojej przyszłej pracy to jakbyś znała troszkę temat to nie pytałabyś, zachęcam do lektury rozporządzenia w sprawie maksymalnych stawek taksy notarialnej.

Kolejna rzecz- nie uważam żeby tańszy = gorszy, niektórzy są świetni a dopiero zaczynają i nie chcą brać cen z kosmosu za swoją pracę bo muszą zapracować na jakiś prestiż.

Chilanes, Kubusewa w pełni popieram Wasze podejście i zgadzam się z każdym słowem napisanym odnośnie fotografa.

Odnośnie sprzętu to nie wymienia się go co roku więc dziewczyny z tekstami że oni muszą sprzęt wymienić itp to dla mnie słabe rozumowanie, nikt nie musi tego robić moim kosztem.

I tak uważam że usługi foto powinny być tańsze, owszem są lepsi i gorsi fotografowie ale jeśli cennik co roku wzrasta od 200zł do 2tys albo i więcej to ja p******e takie podejście.

Cytat:
wiecie co? nie łapcie się za słówka bo będzie dym ja tam będę mieć foto za 1000zł i wydaje mi się, że super bo Wam pokazywałam nie zawsze cena jest odzwierciedleniem jakości
no i super Kasia, i nie gadać mi tu głupot że tani foto= beznadziejny foto bez inwencji bo to świadczy o waszej niewiedzy dziewczęta, albo bardzo słabej znajomości materii

Tyle ode mnie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 19:52   #1770
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, zadziałało.
No to to są te takie fajne.. foty.
Dobrze że gołąb nie uświnił PM sukienki
to Waszego fotografa? ładne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości