|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Natj jak ja bym miała kasę teraz to też bym już kupiła
|
#1742 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Dokładnie zgadzam się co do fotografów i fot z tego dnia. A co do niezbędnika,to ja mam zapisane co mam wziąć/mieć przy sobie.Tylko,że te rzeczy będe trzymać w apartamencie gdzie będziemy mieć pokoj. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czepiaj sie słówek i po sprawie a ja będe sie starała zwracac uwage na to co pisze i luz
|
|
#1744 |
|
Rozeznanie
|
No ok, Samoę, jeszcze rozumiem bo (chyba) lipiec (?)
Ale Tyyy? Masz miesiąc wcześniej niż ja. Nie bałabyś się że nagle wyskoczy jakaś oferta, że taniej, albo zaglądniesz do innego salonu i coś Cię powali, albo (najprawdopodobniejsze u mnie) Ci się po prostu znudzi :P? Myślę, że kupię gdzieś w czerwcu, maju. Oczywiście mierzenie nie tak poźno :P Ja wiem, że dłuuugo będę się zastanawiać, czy kieca jest warta kupienia. Ogólnie chcę na nią wydać jak najmniej więc ciężko mi będzie dać te 2 tyś za coś co ubiorę tylko raz.. Edytowane przez natj Czas edycji: 2009-08-20 o 19:21 |
|
|
|
#1745 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sukni... hmm właśnie tez sie zastanawiałam, czy jak się zdecyduję, to już kupować, czy zaczekać do stycznia/lutego.. do czerwca to na pewno nie wytrzymam wtedy to chcę mieć już bieliznę/buty/kwiaty wybrane itd ![]() I patrzyłam z ciekawości za butami... albo paskudne albo za wysokie dla mnie, a ja takie na 3 cm bym chciała
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-20 o 19:24 |
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1748 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam pokój dla nowożeńców i tam będę śmigać do toalety i będę tam mieć kosmetyki w razie W.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1750 | ||||
|
BAN stały
|
Nie nadążam za wami dziewczyny
Cytat:
![]() Cytat:
Ja planuję 1500zl za fotografa i 1000zl za kamerzyste. Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem nie cena świadczy o jakości usługi. Trzeba najpierw popytać wśród ludzi, którzy już wesele mieli, kogo polecają a kogo odradzają, później zobaczyć prace takiego fotografa, zapoznać się z ceną, sprawdzić innych. Nie zawsze ten który będzie droższy = lepszy. A już tekst, że za 1000zl ma się zdjecia pod krzaczkiem to mnie zabił . Ja akurat chce mieć zdjecia w parku (plener)![]() Poza tym dzieki za opnie odnosnie sukien. Mi sie podobają wszystkie . Ale wiadomo, ze inaczej wygladaja na modelce a inaczej będą na mnie |
||||
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
akcja kciuki przełożona na 18:30 dnia jutrzejszego
ja myślę nad tymi: fotograf 1-klik i tymi: fotograf 2-klik
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-20 o 19:28 |
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Grecji to hmm: było pięknie
Zwiedzaliśmy głównie Ateny( m.in Akropol, stadion Olimpijski, muzeum arch., ...), zwiedziliśmy też m.in. również Korynt, Sunion(spaliśmy tam pod gołym niebem całą noc, niezapomniane przeżycie tam też widzielismy świątynię Posejdona),Likavitos, jeszcze bylismy dwa razy się wygrzewać nad taką piękną plażą na P(nie pamietam nazwy teraz ) ale woda tam byla cudownie niebieska i bialutki piasekZ miłą chęcią bym się tam wybrała ponownie, nawet 4ostopniowa temperatura mi nie przeszkadzała Szkoda że tak szybko ten czas w Grecji leci, ale wypoczeliśmy bardzoKażdej PM mogę polecić wycieczkę do Grecji jako podróż poślubną ale nie tylko, Ja jestem zachwycona tym krajem
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to wiem tyle, zę tam tanio![]() ja czerwiec ![]() Cytat:
papa
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
kacha nakopać Ci? ktomi zapłaci za operacje, jak trzeba będzie je amputowac?
A mam pytanie: po co Wam na sali weselnej Wasze telefon komórkowy? Bo, ze rano,z anim dojdzie do wyjscia do koscioła, to rozumiem, bo trzeba wszystko podopinać, itd, ale na sali weselnej i w kosciele? Ja zamierzam go piznąć w domu przed błogosławieństwem i neich się z nim dzieje, co chce No chyba, ze Wy z życzeniami dzwonić zameirzacie
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-20 o 19:30 |
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta plaza to moze w Platamonas?
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
dziadu a Ty miałaś chyba sobie iść
|
#1758 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Rozeznanie
|
Widzisz, ja kamerzysty nie chcę. Dlatego zależy nam na tych hiperartystycznych zdjęciach 100 m w zwisie nad ziemią
.Ogólnie lubię ładne zdjęcia, takie w których widać, że fotograf potrafi chwicić to coś. Nie musi nawet mnie widać na pierwszym planie np. to w załączniku. Ma mnie zachwycić i być pamiątką emocji tego dnia. Tak nam się z TŻem ubzdurały te foty i zostało. A żeby nie było, coś za coś. Sukienka z wyprzedaży za 1000 zł i jak przekroczę to będzie źle |
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
jak o co od rana każesz trzymać, mi tu już prawie spuchły, sine się robią, a Ty mnie teraz do wiatru i jutro znowu to samo
Koatarzyno wyjaśniam wciąż chodzi o te kciuki ![]() natj w zwisie koniecznie na linie pamiętaj ![]() Ostatnie pytanie koleżanek np ślubu brzmiało mniej więcej tak: "tyyy to jak Twój jest żołnierzem, to szabelką po wyjściu z kościoła cię lać będą i szpaler robić?" padłam i ciążko mi było powstać O takie fantazje ich nie podejżewałam
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-20 o 19:37 |
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę obczaić na zdjęciach w sieci ![]() A Epidauros hmm
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Wtajemniczenie
|
no jak to gdzie... tu
![]() weź spacerowałam dziś po mieścinie mojej z prawie roczną dziewczynka... instynkt macierzyński opuścił mnie w jakieś dwie minuty Cytat:
a w ogóle to cześć
|
|
#1764 |
|
Rozeznanie
|
oj, nie załączyło się.
i w dodatku zdjęcie chyba dziadka młodych. Podoba mi się i tyla ![]() Dziołchy, działają wam załączniki??? Edytowane przez natj Czas edycji: 2009-08-20 o 19:43 |
|
|
|
#1765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
lusmarija hahaha faktycznie
obiecuję poprawę kultury i spowiedź przedślubną z pizgnięcia ![]() ojjj cofneło Cię Kaśka, co by nie powiedzieć cofło
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-20 o 19:46 |
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Miałam w pracy wejść ale u nas net tak chodzi jakby chciał a nie mógł a P. Dyrektor dziś nie było bo miała wyjazd służbowy..
Dzis jak wracałam od siostry to widzieliśmy pare młodą jak szła z fotografem i zdjecia cykali (suknia brudna az szara i nie mialo juz tego uroku) a mama mówi: "zobacz jak głupio" a ja mówie no My z Michasiem to chcemy tylko pare na tle zachodu słońca i dziekuje, a mama:"a moze przed slubem tak jak Karolina i tak sie szybciej naszykujesz i tak. NO i chyba postanowiłam porozmawiać z Tz czy bedzie chciał mnie zobaczyć przed błogosławieństwem czy nie.... |
|
|
|
#1768 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa, zadziałało.
No to to są te takie fajne.. foty. Dobrze że gołąb nie uświnił PM sukienki
|
|
|
|
#1769 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale żeście się napisały
trochę się wkurzyłam bo wszystko się zaczęło od tego że mój foto, tzn miał być mój ale raczej nie będzie podniósł ceny w ciągu 1,5 roku o 2tysiaki i nie uważam tego za w porządku.I nie Jazz ja nie będę instytucją charytatywną i nie będę pracować za darmo, od foto też tego nie oczekuję, jedynie uczciwości, której wg mnie nie okazuje, zwłaszcza że ktoś z krótkim stażem w fotografii nie powinien się wyceniać jak najlepszy foto w Lublinie. A propo mojej przyszłej pracy to jakbyś znała troszkę temat to nie pytałabyś, zachęcam do lektury rozporządzenia w sprawie maksymalnych stawek taksy notarialnej. Kolejna rzecz- nie uważam żeby tańszy = gorszy, niektórzy są świetni a dopiero zaczynają i nie chcą brać cen z kosmosu za swoją pracę bo muszą zapracować na jakiś prestiż. Chilanes, Kubusewa w pełni popieram Wasze podejście i zgadzam się z każdym słowem napisanym odnośnie fotografa. Odnośnie sprzętu to nie wymienia się go co roku więc dziewczyny z tekstami że oni muszą sprzęt wymienić itp to dla mnie słabe rozumowanie, nikt nie musi tego robić moim kosztem. I tak uważam że usługi foto powinny być tańsze, owszem są lepsi i gorsi fotografowie ale jeśli cennik co roku wzrasta od 200zł do 2tys albo i więcej to ja p******e takie podejście. Cytat:
Tyle ode mnie |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Dokładnie zgadzam się co do fotografów i fot z tego dnia.
Chodziło mi po prostu o to co własnie napsiałaś: nie powinnaś generalizować, bo to jak z obiadem: dla jednego smaczny będzie schabowy, dla innego kawior 

. Na sprzęt nie patrzyłam, ale na efekt. Jak dla mnie to fotograf sprzedaje mi przede wszystkim swój talent.
Ja planuję 1500zl za fotografa i 1000zl za kamerzyste.
chociaż ja jestem pesymistycznie nastawiona