|
|
#4591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
dni bez Niego też raniły do krwi, nie pozwalały normalnie funkcjonować, swobodnie oddychać.
wyciągnąć poza zbyt cienką granicę moralności wszystkie kolejne dni aż do dziś, chciałabym, umierać w snach i jednak niewyobrażalnie cieszyć się z naradzania się na nowo pijąc kawę o nieodpowiedniej temperaturze, zachłysnąć się bólem, skargi odstawiać za głośnik z którego krzyczą rozedrgane głosy. dni rozbijają się o moje poharatane nagłymi upływami czasu ciało. mam straszną ochotę napisać w jakim jestem teraz stanie, ale nie zrobię tego bo klawiatura jest jeszcze w miarę nowa i szkoda byłoby gdyby przestała działać od zalania. zaczynam rozkładać pragnienia na części pierwsze i nie mogę uwierzyć, że są takie nieskomplikowane, takie proste i taaakie śliczne. czasami tylko ktoś wspomni, po cholerę ci autodestrukcja, opanuj się. uratuj mnie. weź stąd. zabierz daleko, byle z sobą, byle razem, byle jak najdalej..
|
|
#4592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a te porywam. nydee - a już mi to lata właściwie, co z tym kochana zrobisz. cieszę się, że się przydaje (zwłaszcza, że ja od Ciebie tyle podkradłam, że ho ho). there was a time when you were the brighest star in the sky. Nie jesteście przyjaciółkami dlatego, że siadacie razem na każdej przerwie, rozmawiacie przez telefon, macie pasujące do siebie japonki czy potraficie wyrecytować zawartość szafy tej drugiej. Kiedy ona się uśmiecha, uśmiech mimowolnie wkracza na twoją twarz - nie ważne, jak zła na nią jesteś. Kiedy ona płacze, ty też czujesz jej ból i masz ochotę płakać razem z nią. Kiedy patrzysz w jej oczy, wiesz, że nie ma nikogo, komu mogłabyś bardziej zaufać. To właśnie to oznacza, że jesteście przyjaciółkami. - cześć, mała. co robisz? - pocę się jak świnia, a ty? - świetny sposób by zdobyć faceta. - moja życiowa misja. jak widzę na ciebie zadziałało, czyli wszystko gra. Zakochana Złośnica ![]() to wish you were someone else is to waste the person you are.
|
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
Hotiie skarbie dziękuję za uznanie, postaram się pomóc ale nie obiecuję, jakoś weny ostatnio brak.
Wystarczy mi tylko pies Ciebie już nie potrzebuję. Nie jesteś wart mych łez dlatego nie płaczę po Twej stracie. Przynajmniej mój pies mnie kocha, ty nie musisz. Czasem zwierzęta są mądrzejsze od ludzi. A odchodź! Możesz iść gdzie chcesz! Mój pies i tak by cię nie pokochał. Nie potrzebny mi facet z kamienia. Odejdź! Nie dawaj znaku życia, oddaj mi to co ukradłeś! Ja potrzebuję rycerza na białym koniu a nie jakiegoś stajennego. raczej nie pomogłam, no ale cóż.. Trzymaj się skarbek <3 |
|
|
|
#4594 |
|
Raczkowanie
|
Ty mi otworzyłeś swoje drzwi za którymi był raj i my
Dzisiaj już za późno, żeby zmienić nas Do Ciebie należy miejsce, gdzie kryją sie wszystkie moje myśli. nie wyobrażam sobie innych dłoni, które mogły by mnie dotykać bezszelestnie zamknięta w kropli dźwięku Jest to moje jedyne marzenie, żyć tak po prostu . Przecież tu też była kiedyś miłość i szczęście Ona zapytała: - A gdy już nas nie będzie czy w dalszym ciągu będziesz mnie kochał? Czy Nasza miłość przetrwa? On przytulił ją i powiedział: - Spójrz na gwiazdy... świecą i płoną. Strasznie podoba mi się. |
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
Klaudiowo - https://wizaz.pl/forum/search.php?searchthreadid=346401 ;]
zachwycacie!!!! Toogether93- kochanie, to tak do Twojej prośby. Wybacz, że tak późno . ![]() # Cóż za chol.ernie słodka, za***.iście zakłamana miłość Kotku. ![]() # On zdrajca, ona suka. Najbardziej dobrana para świata. # Oh, Ty moja cudowna przyjaciółeczko! Oh, Ty mój wymarzony księciuniu z bajki. !! # Ale mnie kochasz!! Ojoj, już rzygam tą miłością!! # A ja, głupia liczyłam na Twoją "inność" !! Ale byłam głupia... # A ja jednak myślałam, że jesteś trochę, choć troszeczkę inny.. # A, skoro to ja jestem najważniejsza, to rozumiem, że \Ty zawsze to co najważniejsze zostawiasz na koniec?! # Eh, Ty nie masz nawet tyle rozumu ile dobry Bóg darował suszonej śliwce.. Takie.. nijakie. wybacz ***********_________________________ _________________ Razem będziemy osłniać niebo przed chmurami
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
pozwól mi zamalować przeszłość.
nawet niebo wie, że jest mi przykro. wystarczająco mnie ukarałeś. możesz już wrócić? Gdybym tylko mogla kupić Ci którąś z pór roku. Otworzyła drzwi,wtedy zawiał zimny wiatr, wprowadzając chłód w jej serce. Twoje milczenie sprawia, że wstrzymuję oddech.
|
#4597 |
|
Raczkowanie
|
1. Już Cie nie kocham.
2. Nie chce zachodów słońca po całości. 3. Z moich ust nie padnie już żaden komplement. 4. Kocham Cie, ale nienawidze bardziej! 5. Nie chce Twoich łez, choć czasem mam chęć na nie popatrzeć. 6. Za pokute weź ją sobie. 7. Ejj, człowieku! Nie prowokuj! Jak mnie nie znasz, to nie plotkuj! __ 8. Bo Ty wypełniasz moje sny. 9. Jesteś moich marzeń spełnienim, ich prawdziwym odzwierciedleniem. 10. Tylko do Ciebie należy moje serce <3 11. Bo każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą. 12. Tak, kochanie, planuje porwanie;D
|
|
#4598 |
|
Marudziara
|
W głowie maszerują oddziały wojska uzbrojone w biała broń niezdecydowania, towarzyszą im eksplozje słów... Oglądanie się za siebie pozwala uniknąć śmierci następuje awaria chwilowy brak dopływu rozsądku... Tacy jak my ludzie wciąż pakują i rozpakowują walizki,rzuceni na falę rozbijają się o brzeg... Na dłoniach zostają ślady które posłużą kiedyś za drogowskazy na rozstajach myśli. Przyszłość staje się równiną pustą jak wnętrze ścian zniszczonych w wielkim pożarze... Sama stoję na wyspie w rozmiarze mojej stopy ucząc się sztuki robienia kroku. Żadna strona nie wydaje się właściwa przód tył prawo lewo skok w bok? Czuję swąd spalonych nadziei w kolorze czarnym jak głowa we śnie która przegrała proces i została ścięta Alarm! alarm! świat toczy się jak ognista kula w kierunku katastrofy Datowane jak towar na półce z długim terminem ważności... Kiedy wymyślam świat od początku buduję domy z oczami otwartymi na ogród
|
#4599 |
|
Raczkowanie
|
I only see you when luck deserts you
`Widzę Cię tylko kiedy szczęście Cię opuszcza Those words of yours ain't working anymore `Twoje słowa już nie działają Here waiting while you're living `Czekam tutaj kiedy odchodzisz I'm not the girl I used to be with you `Nie jestem dziewczyną, którą przywykłam być przy Tobie You can come in and out my life like you please `Możesz wychodzić i przychodzić do mojego życia jak poprosisz? Don't you know it takes more `Nie wiesz że trzeba więcej?? Don't you know that you bringing flowers Won't change anything `Nie wiesz że przynoszenie ze sobą kwiatków nic nie zmieni?! You're the only one not worth waiting for `Jesteś jedynym na którego nie wart czekać Then go but don't forget to leave my heart `Odejdź tylko nie zapomnij zostawić mojego serca *Jordin Sparks - It takes more ![]()
|
#4600 |
|
Rozeznanie
|
Myśląc o szczęściu ciebie nie uwzględniam. Odejdź i zabierz mi wreszcie sprzed oczu mrówki swoich słów.
|
#4601 |
|
Raczkowanie
|
jOlsko- ja cały czas byłam, jestem i będe...
----------------------------------------------------------------------- - Ile możesz zjeść jajek na czczo? - Jedno, bo drugie nie będzie już na czczo. ![]() - Czym się rożni wróbelek? - Że ma jedną nóżkę bardziej ![]() - A po co myje się szklanki? - Żeby się zmieściło więcej herbaty. ![]() - Czym się rożni słoń od parawanu? - Parawanem można zasłonić, a słoniem nie można zaparawanić... ![]() Kiedy ogarnia Cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj, aż Ci przejdzie ![]() Jeśli czytasz ten opis, to bądź dumny, że jesteś na mojej liście ![]() Dlaczego bijesz się młotkiem po głowie? Bo lubię jak przestaje boleć ![]() Wrażliwy? Czuły? Delikatny? A jesteś pewna, że to nie kobieta? ![]() Pies patrzy na człowieka z szacunkiem, kot z pogardą, a świnia jak na równego sobie ![]() Szydełko - 10zł, włóczka - 20zł, sweterek Kononowicza - bezcenny ![]() Nie napalaj się jak daltonista na kolorowy telewizor
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
*Ona i On. Albo nie, bo zapeszę.
*Wstrzymuję oddech by Cię lepiej słyszeć. *When I look at you my mind goes on a trip / Kiedy patrzę na Ciebie, mój rozum udaje się w podróż. * You came around and you knocked me down/ Pojawiłeś się i powaliłeś mnie. *-Tęsknisz za nim? -Nie, po prostu lubię patrzeć przez okno.
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Szafirowa nadzieja , rubinowe pragnienie , turkusowe marzenia . . . .
|
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że tego nie lubicie ale potrzebuję takich dłuższych tekstów o tęsknoscie za miłością... Wymyślicie coś? Bardzo proszę!
![]() ______________________ I don’t wanna close my eyes I don’t wanna fall asleep cause I’d miss you, baby and I don’t wanna miss a thing cause even when I dream of you the sweetest dream will never do cause I’d still miss you, baby.. Nie chcę zamknąć oczu nie chcę zasnąć bo będę tęsknić, kochanie i nie chcę nic stracić bo kiedy śnię o Tobie żaden słodki sen nie wystarcza bo będę wciąż tęsknić, kochanie..
|
#4605 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyna żyjąca własnymi zasadami Dziewczyna z ambicjami Diabeł, który zawsze żądny jest zemsty Kusicielka, często prowokująca Żyjąca dla tych małych ulotnych chwil Zawsze tęskni za sekundą, zawsze tą ostatnią Nie żałuje tego, co przeszło I nie boi się tego co będzie Doszukuje szczęścia i piękna w tym co ma...
|
#4606 |
|
xoxo
|
-Jaka ona jest?
-Miłość? Nieprzewidywalna. Nie określisz jej słowem ani nie przeczytasz o niej w książce, nie zobaczysz jej na ekranie pod postacią filmu, serialu czy też bajki, nie ujrzysz jej w obrazie, czy też rzeźbie. Nawet gdybyś była najlepszym pisarzem, reżyserem, malarzem czy też rzeźbiarzem nie odzwierciedlisz jej uroku. Na tym świecie są bowiem uczucia, które trzeba poczuć, inaczej nie dowiesz się o nich całej prawdy. Na świecie istnieją dwa rodzaje bólu jest on fizyczny i psychiczny.Lepszy dla nas na pewno jest ten pierwszy on w pewnym momencie zabija.Psychiczny,nigdy nie mija zabija nas każdego dnia raz jeszcze bez końca. Samotność nie czyni z ludzi milczących egoistów, ale pomaga zauważyć jak wiele naszym życiu jest słów nieprzemyślanych i zbędnych. - Zostaw Go! On Cię potrzebuje tylko wtedy , kiedy chcę się Tobą pochwalić.. - Przynajmniej..Ty mnie nigdy nie potrzebujesz .. Gdy odnajdziesz w sobie wiarę,nadzieję i zaufanie,możesz od nowa budować dom... Ten dom nazywa się nowe życie. Ten kto łamie zasady i reguły jest śmieciem... Ale ten, kto porzuca przyjaciół jest jeszcze gorszy niż śmieć... Powoli się oddalałeś, podążałeś krętą ścieżką, mojej wyobraźni... Jak ja nienawidzę tego uczucia, chcieć rozmawiać a nie mieć o czym. - Pokochaj ten świat.. - Próbowałam. Nie wiesz ile razy. Za dużo tutaj zła, pychy. Brakuje miłości. Nie pokocham tego co tutaj się dzieje. Nie zmusisz mnie do tego, to zbyt ciężkie. Gdybym miała namalować to, jak postrzegam świat, to namalowałabym plamę. Plamę z mnóstwem kolorów. Zielonym, czerwonym, niebieskim, żółtym, fioletowym, pomarańczowym, różowym, białym. Ale również pojawiłby się czarny i szary. Szybko jednak próbowałabym je zamalować. I mam nadzieję, że radość zostanie mi na zawsze. A gdy w radiu usłyszałam naszą wspólną piosenkę, od razu wyciszyłam głośnik. Duma... Czasem nieodzowna, niewiarygodnie przydatna, a czasem... gubiąca... DZIEWCZYNY PRZYSTOPUJCIE TROCHĘ Z TYMI PROŚBAMI I OFF TOPAMI.
|
#4607 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że jednak ktoś czyta moje wypociny
więc kamień spadł mi z serca i dodało mi to skrzydeł więc postaram się jeszcze częściej tu zaglądać...RealGirl89 jestem w szoku, że mnie lubiszjOlsko ![]() hotiie- Słonko nie wiem czy pomogę... * "Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią, cienka linia między miłością i nienawiścią..." * "Radzę sobie świetnie, przecież wiesz" * I bez Ciebie wstanie rano słońce, ptaki będa śpiewać i ja będę żyć bez Ciebie. * Świat dalej się kręci z czasem znikniesz z mej pamięci. * Niezależna, szczęśliwa, bez Ciebie. Chyba nie pomogłam
|
#4608 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, kojarzycie taki opis.. było coś w stylu "to nic że mnie znowu ranisz, jestem przyzwyczajona" ?
Potrzebuje wiedzieć jak to dokładnie szło... ![]() _________________________ W Twoich oczach widzę coś czego nie mogę pojąć . Kilka chwil. Tyle namiętności. A dziś? Obcy sobie ludzie. Nie zliczę już, ile razy myślałam, że to koniec, wiesz..? Żałuje dziś, tyle chwil, wszystko przepadło. Wszystko, co masz, wszystko, co mógłbyś mieć. nie rozumiem czemu mogę mieć tylko nadzieję… Wierzę, że coś, co trwało tyle lat nie da się zdmuchnąć tak, jak domek z kart. |
|
|
|
#4609 |
|
Raczkowanie
|
# Są tacy ludzie, którzy byliby naprawdę szczęśliwi dopiero wtedy, kiedy mogliby się pocałować we własne usta.
# Kochająca kobieta daje wszystko, ale kiedy przestaje kochać, wszystko zabiera. # Im więcej obcuję z ludźmi tym bardziej kocham zwierzęta. # Absurd: słowo ,, Wolność " napisane w zeszycie w kratkę # Znajdujemy się w kościele. Z ambony przemawia ksiądz. W pierwszym rzedzie siedzą dziewice. W drugim siedzą te po pierwszym razie z chłopakiem, w trzecim te po drugim razie, w czwartym... itd. O czym mówi ksiądz? - Nie wiem. Za daleko stoję # Otworzyłam drzwi, a Ty tak po prostu wyszedłeś z mojego życia. # I pamiętając, że musi zapomnieć, kochała dalej. # Moja miłość to nie hejnał z Wieży Mariackiej i nie muszę o niej trąbić na cztery strony świata. #Nie jestes mój, a przecież plan był inny. # Życie jest bankietem. Tragedią tego świata jest, że większość umiera na nim z głodu. peculiarity, 96LadyPoziomka96, lovers2friends, Wreeednia, Little Ballerina, hottie, chocapic, misia_TKA, NieMyslPoczuj, Toogether93, Narcyza95, Plotkaraaa, RealGirl89 ![]()
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
Noc kojarzy mi się z szybkim życiem przecież,
A że stać mnie na szybkie życie... Takie życie nęci - uwierz mi, Zero kłótni, zero pretensji |
|
|
|
#4611 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Małżeństwo - to morze, dla którego dotychczas nie wynaleziono kompasu. Zestarzej się przy mnie. Najlepsze dopiero się zdarzy. Tylko małżeństwo jest umocnieniem miłości... Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się, zawsze w tej samej osobie. 'Małżeństwo z dwóch linii przerywanych tworzy jedną ciągłą' Niby inni, różni, a po ślubie tworzą doskonałą całość... Od dzisiaj już razem zawsze i wszędzie Tak miało być i tak niech będzie. Nie wiem czy coś pomogłam <I'm sorry>
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Przyczajenie
|
Okay znowu moje jakies opisy :P
------------------------------------------------------------------- Ułóżmy piosenkę której słowa znać będizemy tylko my... ![]() Przyjaźnimy się, ale ja się nie poddam w dalszej walce o jej/jego miłość ------------------------------------------------------------------- Tyle na jakis czas chyba znikne i wroce z wieksza porcja opisow
|
|
|
|
#4613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _________ ... I zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty. Gdybym wiedziała, jak strasznie trudno jest puścić Twoją rękę , nigdy bym jej nie dotknęła.. Oczy wlepiasz we mnie i już wiem, że tylko Ciebie chcę. Kochanie, nie. Nie odchodź. Różnie bywało, a teraz nie ma nic. Najbardziej lubie z Twoich ust słyszeć ciszę. .
|
|
#4614 |
|
Raczkowanie
|
Klaudiowo a może po prostu
` i ślubuję Ci wierność, miłość i uczciwość małżeńską .
|
|
|
|
#4615 |
|
Raczkowanie
|
1. - Zmieniłeś się..
- Ty też przytyłaś . 2. Kocham Cię. To niezaprzeczalne. Ale i też niesamowicie głupie.. 3. Hush, hush. ^ ;d 4. - Idiotka . - Hę.? - Mówisz, że gonię za wszystkim, co się rusza i ma spodnie. Nieprawda.. Ja po prostu szukam miłości . A wiesz , czemu jesteś idiotką .? Bo szukam kogoś, kto choć raz spojrzałby na mnie tak, jak ON patrzy na Ciebie.. 5. Samotność w sieci . -Czekać. Czy to to samo co tęsknić .?
- Nie . Przy czekaniu nie budzę się o 5 , rezygnując z najlepszych snów.. - A gdy już wrócisz , usiądę, oprę moje dłonie na Twoich kolanach i będę całować.. - Jestem pijana. Od wina tylko trochę. Najbardziej od wspomnień.. [ też mi się coś kojarzy , że tu to było.. z góry przepraszam ; * ]
|
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
Kocham Twój umysł, kocham Twe ciało też. Dla innych ludzi, to nie jest całość...
W małych namiętnościach szukam swych kolorów... Najpierw lepiej ustal czy tchu starczy, na tyle slow z których żadne nie znaczy nic Zostały nam tylko proste przyjemności
|
#4617 |
|
BAN stały
|
Troszkę długie mi to wyszło, ale mam nadzieję, że się spodoba.
![]() Zauroczyć jest się łatwo. Wystarczy, że zobaczysz chłopaka który ma ładny uśmiech. Jego charakter jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, że możecie się zaprzyjaźnić. Tylko kilka spojrzeń, gestów, spotkań, słów i zaczynasz patrzeć na Niego zupełnie inaczej. Na Jego widok przechodzą Cię dreszcze, zapamiętujesz każde słowo. Wszystko co powie ma większą wartość od innych. To Jego głos chcesz usłyszeć, to Jego zapach sprawia, że tracisz kontrolę. Z nikim innym nie chcesz spędzać wieczorów. Nie ma godziny w której byś o Nim nie myślała. Spacerujecie razem, rozmawiacie, żartujecie, słuchacie muzyki, robicie zakupy, oglądacie filmy. Zawsze zamyślona, rozkojarzona, ale uśmiechnięta. Chcesz być w Jego życiu tą jedyną i najwspanialszą. Uwielbiasz kiedy Jego palce wędrują po Twojej szyi, skroni, ustach. Jego objęcia dają Ci tyle ciepła, poczucia bezpieczeństwa. Czas 'przed Nim' nie istnieje, jakby zawsze był i będzie. Zapomnieć jest łatwo. Wystarczy, że nie będziesz widziała Jego zniewalającego uśmiechu. Zaczniesz utwierdzać się w przekonaniu, że wasza przyjaźń nie ma sensu. Zero spojrzeń, gestów, spotkań, słów i zaczniesz patrzeć na Niego zupełnie inaczej. Na Jego widok przestaną Cię przechodzić dreszcze, zapomnisz każde słowo. Wszystko co powie nie będzie miało już żadnej wartości. To Jego głosu nie będziesz chciała usłyszeć, to Jego zapach przestanie na Ciebie działać. Nie będziesz chciała spędzać z nim wieczorów. Nie będzie godziny abyś o Nim myślała. Nie spacerujesz z nim, nie rozmawiacie, nie żartujecie, nie słuchacie muzyki, nie robicie zakupów, nie oglądacie filmów. Nie będziesz chciała grać w Jego życiu głównej roli. Jego palce przestaną dotykać Twojej twarzy, a Jego objęcia staną się obce. Czas 'po Nim' istnieje, jakby go nie było i nie będzie. |
|
|
|
#4618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
._________________ zbyt wiele kłamstw darowałam Ci! nie ma namiętności - jest pogarda.
|
|
|
#4619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję __________________ Łatwo się zgubić między marzeniami. Cichy dźwięk rozsypywanych myśli.
|
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
![]() Dziewczyny co Wy na to : ;d;d- Chce zapomniec o tobie wiesz.? – wpatrywała się we wspomnienia - Nie pozwole aby któs znów skrzywdził mnie tak jak ty.. Biorąc żyletke tuliła go w swych myślach i kpiła z siebie.. Została już ona tylko we wspomnieniach... Edytowane przez Klaudiowo Czas edycji: 2009-08-20 o 22:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jestem w szoku, że mnie lubisz
Potrzebuje wiedzieć jak to dokładnie szło...