|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5971 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
|
|
|
|
#5972 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5973 |
|
Raczkowanie
|
Esko - coś musi być na rzeczy skoro tu zaglądasz...
A kompleksy hmm - dajesz zdjęcie sprzed 4 lat na forum (jesteś tu od 3 lat...). Może Twój chłopak ogląda się za pięknymi, pełnymi piersiami i swoimi postami próbujesz stłamsić zazdrość, niemoc i rozgoryczenie... To forum operacji biustu - nie zamierzasz robić - WARA od tematu!!! Nie chcemy tu zakłamanych dziewczynek plujących żółcią zazdrości. |
|
|
|
#5974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
ps. moze pokaż chłopakowi zdjęcia naszych biustów... podejrzewam, ze szybko zmieniłabyś zdanie... a on pewnie zmieniłby dziewczynę
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-08-21 o 13:40 |
||
|
|
|
#5975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. moze pokaż chłopakowi zdjęcia naszych biustów... podejrzewam, ze szybko zmieniłabyś zdanie. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Moze i ma ... w końcu "każda potwora znajdzie swego adoratora "
|
|
#5977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Masza711 Czas edycji: 2009-08-21 o 13:51 |
|
|
|
|
#5978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ??? Po co ta bezsensowna krytyka? Z zazdrości czy żeby sobie humor poprawić??? Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-08-21 o 14:15 |
|
|
|
|
#5979 |
|
Zadomowienie
|
Wiele kobiet, mężczyzn uwaza ze sztuczne piersi są błeee i ok ale przeciez to nie wątek pt " czy podobają ci sie żelki?" wiec nie kumam po co tu sie wypowiadają osoby które są przeciwne op a żelki napawają je wstretem
|
|
|
|
#5980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahahaha.... wstrętem nie wierzę. plaska panienka 21 lat marzy o takim biuscie, ale... kasa, rodzice. A z chłopakiem pewnie nie mieszka, więc ten korzysta i "naciesza" wzrok biustem Dody A po co tu zajrzala??? Żeby skrytykować właśnie mnie
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-08-21 o 14:12 |
|
|
|
|
#5981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyżby przez ten czas troszkę przybyło Może jesteś jeszcze taka młodziutka że piersiątka nadal rosną? Zmykaj z tego tematu i poszukaj odpowiedniego dla swojego wieku ,takiego w którym będziesz miała coś mądrego do powiedzenia.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietasz moje zdjecia przed op? Płaska deska ! A mimo to moj facet bardzo, bardzo nie chciał bym zrobiła op Edytowane przez Masza711 Czas edycji: 2009-08-21 o 14:18 |
|
|
|
|
#5983 |
|
Zakorzenienie
|
Horo - ja mam projekcję 6,0
![]()
|
|
|
|
#5984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój facet tez nie chciał op, ale... ciągle slyszę, ze dobrze, ze ją zrobiłam Ale w życiu nie przeszloby mi przez mysl, zeby krytykować kogokolwiek za chęć poprawy urody i samopoczucia. Chcesz byc plaska? ok... Twoj wybor. Chcesz się poprawić? Ok. Ale szanuj innych i ich decyzje. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- I masz śliczne, duze piersi. Dlatego probuję namówić iwonę na tę wyższą projekcję ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- A wlaśnie... MyaDiva, czy Ty bedziesz robić większe anatomy czy zmieniasz na okrągle? I kiedy ta konsultacja? ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Dziewczyny, Zuzanka pewnie nerwowo gryzie paznokcie pod drzwiami gabinetu doktorka
|
|
#5985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez staram sie nie wsadzac nosa w nieswoje sprawy choc przyznaję ze mi czasami brak cierpliwości i wsadzam nosa Pomimo ze jestem po op, nie podobają mi sie wielkie sztuczne piersi Tak jak i nie chciałabym miec efektu piłek Dr mi wytłumaczyła ze jesli okragły zelek jest pokryty "namiotem" z dwoch mesni to nie ma takiej opcji by po op obudzic sie z piłkami![]() Dlatego kochane żelki i panny który z niewiadomych powodów tu wchodza-żyjmy i dajmy żyć innym |
|
|
|
|
#5986 |
|
Zakorzenienie
|
Horo - dziękuję Ci kochana
Teraz też się cieszę z wielkości moich żelek (są dobrane idealnie |
|
|
|
#5987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiem Wam szczerze, ze jeśli o mnie chodzi, to tylko moja mam zorientowala się, ze mam zrobiony biust (wcześniej nic nie wiedziała), żadna koleżanka (a widzą mnie w skąpym bikini), więc chyba w rzeczywistosci nie jest aż taki duży i nie wyglada sztucznie jak piłki
|
|
#5988 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiedziałam, że powiększenie biustu tak strasznie wpływa na Wasze EGO i aż tak podnosi Wam samoocene. Widocznie tylko ta sztuczność sprawiła, że ktoś Was docenił i dostrzegł w Was "prawidziwą kobietę". Decydując się na operację trzeba było liczyć się na krytykę ze strony innych osób. Sama kiedyś jedna z Was pisała, że w sklepie ze strojami kąpielowymi wyśmiała ją ekspedientka, że przyszła idiotka ze sztucznymi cyckami. Jak widać taki efekt to tak go ludzie będą postrzegać, już tego nie zmienicie. Szukacie w moich wypowiedziach zazdrości, której absolutnie nie ma. W swoim poście napisałam, że jedna wizażanka na prawde po operacji wygląda bardzo dobrze, nie mój problem, że tylko ona. Kilka z pozostałych dla mnie ma sztuczne piłki i wygląda śmiesznie - moja opinia. Mam narzeczonego, któremu pokazałam ten wątek, żeby zobaczył co ludzie ze sobą robią, tak jak i wątek o usuwanych tatuażach itd. Żal mi jedynie Was pod względem takim, że nie trafiłyście na takiego meżczyznę jak ja, tylko na facetów, którzy lubią sztuczne cycki. Ja nie mam się czego wstydzić, jestem zadowolona ze swojego wyglądu i nie mam zamiaru niczego w sobie zmieniać skalpelem.
Oceniłam tylko efekty operacji, i podajecie tu za przykłady Dodę, Pamelę - widocznie postrzegacie się właśnie przez pryzmat takich gwiazd. Odnosicie sie do mojego faceta, rodziców, mieszkania, pieniędzy i po co? Bo nie umiecie z podniesioną głową przyjać krytyki, że dla kogoś Wasz biust po operacji jest na prawdę obleśny. Tu nie chodzi o brak szacunku co do Waszych decyzji tylko opinię, którą każdy może wyrazić czy to negatywną czy pozytywną - nie umiecie jej przyjąć to Wasz problem. To by było na tyle. Edytowane przez Eska88 Czas edycji: 2009-08-21 o 14:44 |
|
|
|
#5989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bacznie się przyglądała, ale to było krótko op. a miałam duży obrzęk
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbys chciała zrobic cos z tym pokracznym nosem to moge dac Ci namiary na dobrego chirurga Wyglądasz jak Breżniew z popalonymi perhydrolem włosami
|
|
|
|
|
#5991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajmij się lekturą słowników, bo najwidoczniej to nie jest akurat lektura dla ciebie... przeglądanie wątków na wizażu celem krytyki. A narzeczonego gratuluję szczerze No, chyba, ze jest niewidomy i gluchy ... wtedy jeszcze bardziej bym mu współczuła ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Masza, usta też do poprawki, ale... slabo widać, bo nos je zasłania Ten facet poważnie musi być ślepy
|
|
#5992 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiedziałam, że jesteście bardziej puste niż Wasze piersi
|
|
|
|
#5993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A facet...jak dla mnie panna zmysla ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Wypraszam sobie ! Moje sa mega wypchane |
|
|
|
|
#5995 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz.... ty nawet piersi nie masz pełnych
A my... owszem
|
#5996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie ma co liczyć , że takie osoby zrozumieja problemy z jakimi my sie borykamy. Dla nich sztuczne cycki-dla nas żelki i dziewczynki. Oni nie są w stanie połączyc swojego wypaczonego wyobrażenia z najnormalniejszymi, miłymi dziewczynami które maja dzieci, męża, pracę i codzienne zwykłe problemy. Wiem, że takie fora jak to mogą pokazać , iż sztuczne cycki mogą byc panienkami
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5998 |
|
Rozeznanie
|
im wiecej reakcji na zlosliwosci tym bardziej "kolezanka" sie jara odpisywaniem i kolejnymi docinkami
proponuje ja po prostu OLAC CIEPLYM MOCZEM i nie reagowac,chyba nie ma nic bardziej przykrego niz tatalna ignoracja... tak wiec zero przejecia, niech se laska pisze do sciany i zyje tym swoim marzeniem ze jest idealna dla swojego chlopaka, najpiekniejsza na swiecie i w ogole.. a gdybys chciala mi cos odpisac mendo zlosliwa - ja nie jestem po operacji i szanuje to ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie.. ale to nie jest forum i watek pod tytulem "potrzebuje twojej opini o wspanaiala bogini" tylko porady dla tych co sie przymierzaja do zabiegu... i za cholere nie wiem za kogo ty sie uwazasz?? znikaj szczeniaro
|
#5999 |
|
Zadomowienie
|
Drogie panie, pozwolę sobie zarządzić ostracyzm w stosunku do niejakiej Eski 88
|
|
|
|
#6000 |
|
Zakorzenienie
|
Horo-konsultacja w Gdyni juz w przyszłym tygodniu, najpierw skonsultuje mnie dr Skwiercz potem Masza i Listopadowa
, a z moim dr umówiona jestem na połowe wrzesnia. Ja marze o ślicznych anatomkach- bo ja zawsze miałam anatomki-hi,hi tyle że własne. I większe są mi potrzebne
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-08-21 o 15:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

....patrza c na Twoje zdjecie widac, ze nie masz czym sie pochwalic.

bacznie się przyglądała, ale to było krótko op. a miałam duży obrzęk