|
|
#751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm... ja tez nie. Ale wiesz co? Wydaje mi się, że to z tego powodu, że ogólnei ciężko znaleźć "ojca" może jakby koty mieszkały z kotkami to tez by się opiekowały młodymi
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ich natura jest inna
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze już nic o tym nie mówię
nadal nie mogę na kwc wchodzić kurdeeeeee ![]() wczoraj zobaczyłam siostrę i szczena mi opadła, koleżanka robiła jej przedłużanie rzęs i takie piękne ma że o ja! Gęste długie cudo po prostu! ![]() wgl chwilę Jej nie widziałam ale jakoś ogólnie wypiękniała ta moja siostra mam nadzieję że ja w jej wieku też tak wypięknieję ale te rzęsy to po prostu mega są...
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#755 |
|
Konto usunięte
|
Ja rzęs na szczęście nie muszę przedłużać, bo mam śliczne i długie i nigdy ich nie maluję
![]() W ogóle mam ubaw, ale trochę przykre to jest i nie wiemy, co zrobić... Dwa tygodnie temu przeszliśmy z TŻ na dietę odchudzającej, bez smażonego itp. itd. - bo TŻ, ze względów zdrowotnych, musi schudnąć 10kg, a mi obojętnie, ile jem - i tak waga stoi w miejscu od 11 lat... No i dzisiaj się ważymy - ja przytyłam 2kg ( A mówił, że się lepiej czuł po tych posiłkach i myśleliśmy, że to coś dało Masakra |
|
|
|
#756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#757 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie widoczne 5kg nie tylko na wadze ale też w lustrze i pewność siebie i samoocena by wzrosła od razu
i to od dorosłych ludzi.i znów zaczęłam myśleć o odżywce albo tabletkach...
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
Wiem że byłam sadystką
ale już nie jestem![]() Terazm zacznę 4 klasę. kat123 żółw bez problemu się odwraca z pleców jak ma odpowiednią ilość wody. Mam bardzo mało ruchu przez wakacje a zrzuciłam 2kg pójdę do szkoły to pewnie znowu przybiorę
|
|
|
|
#760 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To o ktorej Ty poszlas spac jak jeszcze ksiazke czytas ![]() No kiedys mi sie jeszcze zderzak w noge wbil![]() tez blizna![]() Cytat:
JA Ci dam do ksiazki a nie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jakbys sie z jakimis zwierzatakami zaprzyjaznila to z ksiazki nici![]() Normalnie GADULY tyle mnie nie bylo a tu taaakie dlugie posty i czytam i czytam![]() A ja sie nie wypowiem co do zwierzatek bo tylko 2 pieski posiadam ale nie bawie sie z nimi najwyzej poglasakam i nigdy nie mialam nic w domu. Kiedys jak bylam u kolezanki i wyjela chomika to mnie ugryzl i pozniej nie chcialo sie goic i same problemy a moj brat kiedys chcial kota poglaskac to tez go ugryzl i zakazenie sie wdalo a jakie klopoty potem....
|
|||||
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13837255]Wiem że byłam sadystką ale już nie jestem![]() Terazm zacznę 4 klasę.[/QUOTE] No myślę ![]() To klasa maturalna ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13837255] Mam bardzo mało ruchu przez wakacje a zrzuciłam 2kg pójdę do szkoły to pewnie znowu przybiorę [/QUOTE]Jeśli zrzuciłaś teraz, a piszesz, że masz bardzo mało ruchu, to jak pójdziesz do szkoły nie przytyjesz. Wtedy ma się z reguły trochę ruchu
|
|
#763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym razem nawet wcześnie Przed 1 pożegnałam się z psiapsiółą, trochę poczytałam i poszłam spać. Było w okolicach po 1 - 1.30. I o dziwo od razu zasnęłam ![]() Masz jeszcze jakieś ciekawe przygody? ![]() Pouczyłam się trochę, ale mi się spać chce jak mam to czytać ![]() Czego? Sił? ![]() Lepiej, by się nie obudził i grzecznie przyszedł na egzamin A taki to zawsze przypomni sobie tuż przed, a o ustaleniu terminu to nie Aż poczułam że się zbliża rok akademicki, ciekawa jestem kiedy sobie przypomną o swoich indeksach? Cytat:
One mówią po swojemu Więc nikt by mi nie przeszkodził tam telefonem w stylu: "jesteś w domu? To ja zaraz do ciebie wpadnę" ![]() Cytat:
Weruś jaka Ty pechowa byłaś!
|
|
#764 |
|
Wtajemniczenie
|
Niezbyt przyjemnie zostałam potraktowana...najpierw kolega Taty mnie skomentował że o jeny ale ja się zmieniłam ale chuderlak dalej jestem, jak ja nienawidzę tego słowa!
![]() ogólnie tej osoby nie trawię odkąd pamiętam zawsze nie chciałam żeby była np.w jednym pokoju ze mną bo obawiałam się że sprawi mi przykrość.
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#766 |
|
Wtajemniczenie
|
oj nie sądzę ale dziękuję
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, przyjaciółka Ci też mówi, że chciałaby mieć taką figurkę jak Ty, więc nie przejmuj się gadaniami ludzi
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja się wzięłam za książkę, której żadne wydawnictwo nie chciało wydać
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#770 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam się nie przejmuję moją chudością
Nie raz, nie dwa słyszałam o sobie, że jestem chudzielec, anorektyczka (nie ma to, jak mówienie mi tego, jak wcinam śniadanie ) itp. itd. Na co odpowiadam, że się odchudzam i takie rezultaty są ![]() A sama o sobie mówię: szykielet (kto czytał Pratchetta, to wie...) |
|
|
|
#771 | |
|
Wtajemniczenie
|
"my z poprawczaka" Orfeusza Nowakowskiego, pewnie nikogo tutaj nie zainteresuje, ja bardzo lubię tego typu książki, już teraz nie polecam komuś kto nie jest przyzwyczajony do obrzydliwych wulgaryzmów bo w tej książce nie ma zdania bez wulgaryzmu, każde słowo które może być inaczej "brzydko" określone jest w postaci wulgaryzmu, wiadomo o co chodzi.. ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#772 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jeśli nie czytałaś Pratchetta, to polecam serię o Świecie Dysku - chyba z 20 tych książek jest i przy każdej można się nieźle uśmiać |
|
|
|
|
#773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#774 |
|
Konto usunięte
|
Aaa, nie dodałam, że to fantastyka jest. Ale taka lekka, przegenialna
Kiedyś czytałam, że Pratchett odwołuje się w swoich książkach do aktualnej sytuacji na świecie (np. Irak), ale skojarzyłam to dopiero, jak przeczytałam te porównania - sama z siebie nic nie widziałam... ![]() A jeśli lubisz sensację, to polecam z całego serca książki Johna Katzenbacha - szczególnie "Analityka"! |
|
|
|
#775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A postanowiłam sobie że zacznę więcej czytać
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
A wy tu widze jakies problemy z firefoxem macie :P ajjŚ;/ Hmmm troche Wam poopowiadam czy tego chcecie czy nie
![]() Bylo cudownie naprawde warunki super wszystko nowe czysciutko TV, nawet komputer, ale bez neta, balkon z widokiem na gory, mowie Wam ![]() Trzy szczyty zaliczone Laworta, Groadzyn i Tanica. Nad Soliną odbylo sie dwa dni pod rząd opalanko, zwiedzanie tamy, dyskoteka Pogoda az za dobra bo upal, a jak wspinalam sie na szczyt to lalo sie ze mnie... uuu : :PTagogirl napsiala: ja nie chce do szkoły ![]() Wcale Ci sie nie dziwie, jak ja sie ciesze, ze mam w tym roku wkacje az do pazdziernika uuuff... w przeciwnym razie pewnie tak samo bym przezywala jak i Ty. ;//.. Buziaczki ![]()
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no jestem w szoku, w ciągłym przekonaniu że nikt nie pisze w poprzednim wątku nie wchodziłam na niego, dzisiaj zerkam bo coś mi tu nie pasuje przecież zawsze toczyły się jakieś rozmowy i zaskoczenie już 11 strona IIIcz.
![]() nie ma co jak zwykle jestem bystra xD---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- 26, nie wiem co sie dzieje ale jak chce edytować swój post to mi się wylogowuje wizaż :/ |
|
|
|
#778 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czarnulkax tak, niestety klasa maturalna ![]() Ale w wakacje mniej jem, bo najczęściej dwa posiłki i może kostkę czekolady, w roku szkolny niby ruchu więcej ale i o jedno śniadanie także więcej, ale mam nadzieje, że się utrzymam. tagogirl nie przejmuj się wrednymi tekstami, mi się zawsze podobały takie szczupłe osoby i im zazdrościłam, że wyglądają jak modelki cherrry2009 to dobrze, że już się skapnęłaś ja też od razu nie wiedziałam o kolejnym wątką dopóki dziewczyny mi nie powiedziały![]() A tak wogóle to witam wszystkich
|
|
|
|
|
#779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, że wyjazd się udał ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13844955] czarnulkax tak, niestety klasa maturalna ![]() Ale w wakacje mniej jem, bo najczęściej dwa posiłki i może kostkę czekolady, w roku szkolny niby ruchu więcej ale i o jedno śniadanie także więcej, ale mam nadzieje, że się utrzymam. [/QUOTE] A z czego piszesz? ![]() Na pewno
|
|
#780 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

ale te rzęsy to po prostu mega są...

Bo mnie się egzamin zbliża wielkimi krokami 

Na co odpowiadam, że się odchudzam i takie rezultaty są