|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
czesc
paulina119a witaj, Cytat:
co do diademu to ja zdecydowanie nie chce, nie podoba mi sie to Cytat:
ale tylko dlatego ze juz u ciebie swiadkowała, a panienski i kawalerki uwazam ze powinny sie odbyc jak najdalej od siebie madmuazelle zaproszenia ładne, ja myslałam zeby robic samemu ale stwierdzialam ze zaproszone osoby i tak maja gdzies jak wyglada zaproszenie wiec pewnie wybierzemy cos taniego z allegro Cytat:
![]() u mojego brata liczone było litr na osobe przy czym litr był dawany na odchodne a i tak zostało, a mam pytanie co myslicie o czystej zoładkiowej gorzkiej? mielismy brac sobieskiego ale moj tz wymyslił wczoraj ze moze ta
|
|
#1922 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() Nie dziwie sie,ze masz wszystkiego dosc, bo w sumie jeszcze nic nie masz zalatwione i powiem szczerze,ze ciezko bedzie Ci znalezc dobra sale, kamerzyste, orkiestre itp. U nas np. sale rezerwuje sie ok 2 lata do przodu, nam sie udalo bo zwolnil sie termin, ale znowu mielismy problem z orkiestra bo wszystkie fajne zajete. U nas na weselu Lidia nie bedzie miala jeszcze 4 lat i jak na razie nie przejmuje sie z kim ona zostanie, bo jest jeszcze czas. Poza tym zawsze sie kogos znajdzie do opieki. |
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wy macie już duże dzieciaki
ja to sobie siebie jako mamy nie wyobrażam wcale ale TZ chce mieć dzieci to muszę się poświęcić za jakieś 10 lat![]() a taka 4 latka na weselu może balować dłużej niż się spodziewacie
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze dziewczynki wy tu sobie rozprawiajacie na wazne tematy a ja ide sie pakowac bo jak juz mowiłam jutro ruszam pielgrzymkowym szlakiem
moze zajrze wieczorem a jesli nie to do usłyszenia za tydzien
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
a ja za godzinę jadę do wro
proszę trzymać kciukasy o 18:30 i 20:00![]() jak będziecie miały później jakieś problemy z nimi to zapłacę za rehabilitację a co myślicie o tej sukni? http://www.allegro.pl/item710433087_...9.html#gallery
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-21 o 15:32 |
|
|
|
#1926 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
kurcze wyskoczyłam na zakupy na 3h i mam 3 str prawie do nadrobienia,
nie macie co robić![]() Cytat:
, a poznaliśmy się na wakacjach nad jeziorem, więc ciekawie nie jestem za chętna Witaj paulina119a Cytat:
Ja też planuję kupić w okresie przedświatecznym, bo wtedy podobno najtaniej i jeszcze koniecznie w tym roku Cytat:
Madmuazelle bardzo ładne zaproszenia Cytat:
Obca weź zrób i mi zaproszenia, zapłacę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kasia a co z wczoraj o 20.30? Jakoś nie doczytałam? NIc się nie udało? Spoko ja mogę trzymać o 18.30, ale tylko do 19.30 więc musisz szybko dać znać co wyszło ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
ładna, i na PM też fajnie leżała |
|||||||||
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety nie ale mam nadzieję, że dziś coś się uda ![]() tylko to podpięcie na udzie mnie irytuje
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-21 o 15:38 |
|
|
|
|
#1928 |
|
Zadomowienie
|
więc ja zaczynam trzymac kciuki już teraz
![]() Ale sama też uciekam, bo jutro jedziemy do znajomych do Poznania Zabalujemy u nich w weekend ![]() Do Was pewnie zajrzę dopiero poniedziałek-wtorek. papapapapa |
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosica502
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-21 o 15:49 |
|
|
|
|
#1930 |
|
Wtajemniczenie
|
o heloł heloł Kasia
![]() Czytam Waszą dzisiejszą superprodukcję bo dopiero z pracy przyszłam ![]() Zapamiętałam że była gadka o kamerzystach, świadkowych i wieczorach panieńskich... Moją świadkową będzie sis mojego TŻta a świadkiem mój brat... Tak więc u nas troszkę inaczej to wszystko wygląda.. Podejrzewam że nie bardzo będzie się angażowac w moje przygotowania ale nie przejmuję się tym bo mam dwie superkuzynki które mi pomagają we wszystkim i się bardzo interesują I panieński też mi zrobią z pewnością przeudany ![]() POza tym to idę sprzątac bo mi tu jutro goscie ze Szczecina robia wjazd na chatę ![]() W tymmój chrzestny heheA wieczór imprezka Kaśka a tą white one falbaniastą kiedys juz chyba wklejałaś Ładna jest
|
|
|
|
#1931 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Gosia
Widzę że kilka PM ucieka gdzieś na weekend, u nas dzisiaj piękna pogoda więc aż mi się chce gdzieś pojechać, ale niestety nie mogę |
|
|
|
#1932 |
|
Wtajemniczenie
|
hellou
po pierwsze to już tylko ROK i o tej porze będziemy sobie właśnie z TZcikiem w Kościele siedzieć... a ja będę paznokcie obgryzała przed przysięgą... strasznie się tego boje ![]() a jak będzie taka pogoda jak dziś (przynajmniej u mnie) to się chyba dziewczyny rozpłyniemy w tych sukienkach ale osobiście wolę tak niż by miało np. padać witam nową PM... rozgość się tu u Nas hm... co do świadkowej... to miała być nią moja przyjaciółka... i od niedawna powstał pewien problem... bo bierze ślub 3 tygodnie przede mną... (ja sobie nie wyobrażam, że mógłby być to ktoś inny niż ona ) to moja tak najlepsza z najlepszych najukochańsza, jedyna i w ogóle naj super ekstra moja bratnia dusza![]() ale ostatnio mama mi mówiła, że to tak nie wypada brać mężatki (była nawet mocna wymiana zdań na ten temat) i się zasmuciłam chociaż byłam już na ślubie (nawet u mnie w rodzinie) gdzie starszą byłą już mężatka) i ja chyba to wszystko mam gdzieś i biorę kogo ja chce!!!!a dodam, że mama tej mojej przyjaciółki też jest zdania, że nie powinno się brać starszej zamężnej i ooooo... wkurza mnie to gadanie Kasia sukienka ładna szczególnie ta góra... strasznie mi się takie podobają http://www.allegro.pl/item710433087_...9.html#gallery ale faktycznie, to przy udzie nie wygląda najlepiej ![]() a wiecie co zawsze myślałam, że będę miała suknie taką bardziej jasną ecru...na pewno nie biała... a tu mi się zaczynają podobać bardziej białe ale to wszystko przez Kasie bo jak zobaczyłam kiedyś jak wkleiłaś takie zdjęcie z dziewczyną co miała białą Carrerę to się normalnie tak nią zachwyciłam a tak w ogóle to mamy dziś z TZ pierwszą rocznice zaręczyn
|
#1933 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu, kiecka fajna. Mi się właśnie to upięcie podoba.
Moją świadkową będzie moja przyjaciółka, która mieszka od jakiegoś czasu za granicą, ale już sama powiedziała, że na mój ślub przyjedzie odpowiednio wcześniej, żeby zrobić mi wieczór panieński. A świadkiem będzie brat TŻ. |
|
|
|
#1934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja nie widze problemu a mamie powiedz: wara to mój ślub i tyle ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Kocice
Cytat:
Nie znam też wieku AgaMili, Caprica, Madmuzelle-zdradźcie Nam ile macie lat jesli przekręciłam nick, wybacztaU mnie już weekendowo, właśnie zrobiłam na szybciora sałatkę i czekam aż się schłodzi ![]() Jeszcze dzisiaj muszę pozmniejszać fotencje z Grecji aby powysyłać na maile i parę fotek wydrukować na papierze fotograficznym, a tak mi się nie chce ![]() Co do wódki to Ja myślałam nad Tadkiem, ale podobno ta Żołądkowa De Lux jest chwalona Nie znam się, ale ostatnio w Biedronie widziałam tą Żołądkową i tez mi się butelka spodobała Więc kto wie![]() Też myslimy aby kupić w tym roku, aby kolejny punkt na wish liście był załatwiony Pochwalę się że kupiłam wczoraj fajne ramki na zdjęcia w starym stylu TŻ stwierdził że będą tam zdjęcia naszych dzieci kiedyś
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lekko się zdziwiłam ale kto by pogardził taką słodką ramką
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe moja nie ma stokrotek
|
#1938 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ładne ujęcie ale nie które sztuczne...Jeśli chodzi welon czy diadem.... WELON obowiązkowo
|
||
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A więc dzisiaj masz półmetek (a może lepiej połowinki )Co do świadkowej, to nie zważaj na gadanie. I tak wszystkim nie dogodzisz ![]() Wyobraź sobie, że moja rodzicielka ma na odwrót. Ja wolałam, żeby moją świadkową była panna (bo taki mam film) i wybrałam moją dobrą kumpelę, a moja mama się na mnie obraziła, że nie wzięłam mojej siostry na świadkową (bo ja u niej byłam świadkową) i jak to teraz będzie wyglądało
|
|
|
|
|
#1940 |
|
BAN stały
|
Madziulka ja mam 22 lata.
Nie piszę nic bo się pokłóciłam z tż. Idę się piwa napić
|
|
|
|
#1941 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To wyśle piorytetem poleconym i ZPO(za potwierdzeniem odbioru) i nic nie zginie Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Głowa do góry prezjdzie i przeprosi... |
|||
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co się stało? Mam nadzieję że to tylko mini kłótnia Ale fajne słoneczko świeci
|
|
#1943 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do wódki ja się nie znam. Cytat:
![]() Cytat:
A suknia hm taka sobie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1944 |
|
Adwokat diabła
|
Hej!
Miałam odezwać się po przyjeździe, ale rodzinka się za mną stęskniła strasznie ![]() Dziś też dopiero teraz usiadłam przed laptopa, bo tż porwał mnie nad jeziorko ![]() tęskniłam, witam nowe dziewczynki
|
|
#1945 |
|
Raczkowanie
|
Ale za Wami trudno nadążyć!!
to ja się wypowiem hurtowo bo nadrobiłam 5 stron i cytowaie za dużo czasu mi zajmie :P Witam nowe PM!! mi diademy się ni podobają... a welony to tylko krótkie i takie ni ozdabiane koronką. mam 2-dniowe wesele i liczymy 0,7 na głowę bo nasze rodziny są... ekhmm... "mocno trunkowe" AgaMili jak już dziewczyny pisały to Twój dzień i rób z nim co chesz i nie daj się przekonać komuś że coś Ci nie wypada, nie można, jak to będzie wyglądać ![]() jesli chodzi o świadków to ja nie mam problemu bo będzie nią siostra Tż, ale ze świadkiem jest problem ... mam co prawda 2 braci ale oni ni w 5 ni w 10 się do tej roli nie nadają ![]() i jeśli chodzi o zaproszenia i inne takie ekodzieła niezbędne to ja mam "zmysł artystyczny" i będę je robić sama/ ze świadkową, która jest nieźle uzdolniona w tym kierunku ![]() Weźcie mnie ejszcze zmotywujcie!! ja tu pracę musze pisać ale jak wejdę na wizaż to wsiąkam a jeszcze tydzien i trza kończyć... POMOCY!! |
|
|
|
#1946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1949 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to jesteśmy w identycznej sytuacji. Do końca sierpnia planuję skończyć pracę mgr, ale warunki nie są sprzyjające niestety. Ja ogólnie bardzo lubię się uczyć w lecie, ale dzisiaj było tak gorąco, że ani w domu się nie dało siedzieć ani na dworze, więc położyłam się spać i dopiero wieczorem wyszłam na taras z ksiażkami. We wrześniu chcę jechać na wakacje, więc się muszę z tą pracą trochę spiąć. A Tobie dużo jeszcze zostało do napisania? |
||
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
No tak weekend sie zaczoł a tu pustki.... Ja tu zaglądam i pusto. Anie mam co robić. Książki nie mam do poczytania filmy mi sie juz znudzily co mam. CHce ściągnąć Lektora ale oczywiście nie moge tego filmu znaleźć do ściągnięcia. Tż śpi przedd nocką. Jestem stęskniona mało co romawiamy ze soba tera z. A buu.........
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

. Tylko one są dwie, ma siostrę o rok starszą i ta siostra jest mamą chrzestną mojej córci. Zawsze miałam z obydwoma kontakt świetny bo jesteśmy w tym samym wieku i podobne sprawy nas interesują, jak byłyśmy małe to spałyśmy u siebie i byłyśmy jak trojaczki
.

. Przecież w dzień ślubu nie będę miała czasu się nią zajmować, na ślubie i weselu będzię z moimi rodzicami, rodzeństwem, a później gdy pójdzie spać? Kto z nią zostanie
ale TZ chce mieć dzieci to muszę się poświęcić za jakieś 10 lat
nie macie co robić
ale mam nadzieję, że dziś coś się uda 

lekko się zdziwiłam ale kto by pogardził taką słodką ramką

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)