|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Obiadek przyjeżdża i tz je, bo wlasnie nie chce sie fast foodami zywić, maca tez ma niedaleko, ale brzuszek rosnie![]() o to głupio Ci zrobili, powinni teraz dac hardcore. Ale Ty jestes madra dziewczyna to dasz radę z palcem w ...nosie Ja w ostatnim sem ma semisnarium i dwa fakultety, czyli wolne![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- sie zna Mariusza Mariusz Placek to alter ego Kaśkia ja lubie własnie bo mają specyficzny smak taki pyszny Ale czasem faktycznie sa bez smaku. Ale najpyszniejsze to takie robione samodzielnie w domku Takie domowe uwielbiam, nie znosze mrożonych ble nawet to jak frytki nie smakuje.
|
|
#2252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
podejrzewam, ze to dlatego, ze chce sie fastfoodami zywic ![]() no mam nadzieje, ze bedzie git... bo ja chce do konca czerwca skonczyc oba te kierunki dobra, zmykam bo TZcik przyjechal zaraz podam mu zdrowy... krupnik tak dla rownowagi ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
z reszta tak samo jak te z KFC najlepsze fastfoodowe frytki sa w North Fishu
|
||
|
|
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny już mi lepiej, na szczeście gardło prawie już nie boli.
Samoa! kupiłaś suknię??? jezu to ładne rzeczy mnie ominęły
|
#2255 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze ewentualnie mogę Ci kasik kupić cebularza lubelskiegoCytat:
no to super, wybiorę się pewnie na niego do kina ![]() A co do Jazz to też tak myślę, chociaż trochę mnie to wkurzyło ![]() ja się tak łatwo nie daję Cytat:
|
|||
|
|
|
#2256 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ma tendencje do brzuszka, wiec musi sie pilnowac a po kuchni walają sie puste butelki po piwie ![]() bedzie dobrze, z reszta ślub masz przeciez dopiero na koniec lipca to luzik. Ja do konjca czerwca skończe jeden a drugi 10 lipca I dlatego po 10 lipca jedziemy w podróż poślubną![]() Cytat:
)W KFC sa gorsze niz w Macu, ale jak daja to ja jem ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
no!!!!!!!!!! sama sie zdziwiłam ![]() A jak tam w pracy, jestes juz wprawiona w jednoczesnym piciu kawy, pisaniu n akompie i gadaniu przez telefon jak Chilanes? ![]() Cytat:
Jeszcze duzo musisz sie nauczyc o sztuce uwodzenia Cytat:
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może byś mi tak wkleiła to cudo które zakupiłaś?
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tadaaaaam: http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=32.lorna i do niej wypatrzylam takie kolczyki http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,3,1161 tylko na żywca trzeba obczaić czy nie za krótkie
|
|
#2259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
SUPER! bardzo mi się podoba A ludzie fajni, sympatyczni. Każdy na powitanie podaje rękę. Dzisiaj naczelnik powiedział do mnie "słoneczko"
|
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a myślałam że coś regionalnego Kasię zachęci |
|
|
|
|
#2261 | |||
|
Zadomowienie
|
Samoa śliczne kolczyki
![]() Z tym agregatem to kiedyś o tym myślałam a później zapomniałam nie mam pojęcia czy u nas będzie Trzeba zapytać.Cytat:
![]() Podczas oczepin było tylko rzucanie welonem i krawatem, nie było żadnych zabaw do tego butonierka z czerwonej róży. Panna Młoda miała śliczny bukiet z czerwonych róż, na prawdę ładnyCytat:
już niedługo!Aniołku smacznej kawuni Cytat:
![]() Asiulek kuruj się Ja bardzo lubię te fryteczki tylko czasem faktycznie za dużo soli mają
|
|
#2262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jeszcze tu publicznie dostaniesz baty, że nie masz fotek w sukni
|
|
#2263 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzieki Cytat:
Ja tez patrze za dziewczynami, a moj tz zawsze to widzi i komentuje i sie ze mnie smieje Cytat:
Dzieki za opinie. Wszyscy mi doradzaja pod Skalą, ale tylko Ci którym podaje link ze stroną, a jak ktoś juz tam wesele robil to... odradza . Mnie urzeklo to miejsce. Zobacznie na menu i dodatkowe oferty, apartament dla nowozencow gratis: http://www.zajazdpodskala.pl/templat...nu_weselne.pdf A nie wiem czemu wam sie nie podoba Venus . Poza tym jest blisko mojego miasteczka a do "Pod Skala" jedzie sie ponad godzine
|
|||||
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha możesz to podciągnąc pod molestowanie
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2266 |
|
BAN stały
|
Samoa piekne kolczyki
![]() |
|
|
|
#2267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie jest agregat z tego co pamietam. Ja chyba liczylam ok.20 butelek na 100 osób, ale jak na razie lista sie powiększa to bedzie z 30-35. Cytat:
Na gmailu masz fotki na real dziewczynie od Szanci Wyobraź sobie, że ja na nich jestem
|
|
#2268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no wiem
Cytat:
weź pod uwagę wszystkie plusy i minusy, mi się najbardziej podoba z zewnątrz pod skałą, ale jeśliwszyscy chwalą venus to też ok, to Ty będziesz wybierała, my możemy jedynie wyrazić swoje opinie, nie są one krytyczne, wszystkie stwierdziłyśmy że pięknie lokal wygląda i że będzie tam można zrobił ładny plener, a przy pozostałych dwóch lokalach które pokazywałaś nie bardzo. I nie przekonuj nas że venus jest najlepszy, każda ma prawo do własnego zdania, Ty już chyba wybrałaś Jeśli się jedzie do pod skałą ponad godzinę to dla mnie już z uwagi na to lokal by odpadał, ale to tylko moje zdanie ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
no to muszę w takim razie to rozważyć |
||
|
|
|
#2269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale koleżanka, tzn. dziewczyna która tam pracuje mówi do mnie "niunia" (nie lubię tego okreslenia), to jej powiem aby mnie nie molestowała ![]()
|
|
#2270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc dobrze wyliczyłaś
|
|
#2271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako bonus dodam, że znam łacinęCytat:
![]() Chciałam sie pochwalic, że schudłam, bo mi zegarek na ręce lata ![]() Leje sobie wody do wanny, bo wczoraj kupilam sól do kąpieli i będe się hydromasować
|
|
#2272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do wina to my chyba wynajmiemy barmana, ktory bedzie robil gosciom drinki i jezeli ktos zechce wino to barman mu naleje. A tak poza tym to nigdy nie bylam na weselu na ktorym podają wino . Ale ja na samych wiejskich bylam gdzie sama wodka byla . Raz bylam na weselu kolezanki ktora miala piekny slub w kosciele Mariackim a slub na zamku pod Krakowem. Strasznie jej zazdroszcze ale nie mam 50 000zl na takie atrakcje , no z alkoholami to ona zrobila szwedzki stol z kazdym rodzajem alkoholu i goscie sami sie obslugiwali.
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-08-24 o 19:29 |
|
|
|
|
#2273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to zastanawiaj się Kochana bo już coraz mniej czasu, a salę zaklepać trzeba, tak jak pisałam ja rozważyłabym wszystkie za i przeciw każdego lokalu i wybrała na tej podstawie dom weselny |
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A miejsce wesela: musisz zobaczyc co CI oferuja za jaka cene.. Np w cenie za osobe co jaki lokal proponuje (np bez wodki bez ciast bez owocow) Odleglosc to jest tak na prawde rzecz wzgledna.. JA do moejgo kosciola slubnego mam 15 km (moj TZ jakies 100 metrow. Z kosciola na sale jest jakies 25 km.. Tak ja IC juz wczesniej pisalam ja mam za nocleg jedne osoby mam 50 zł amiejsc noclegowych do dyspozycji mam 50. w tym apartament dla nowożeńców
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-24 o 19:35 |
|
|
|
|
#2275 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A macie jakies pomysly na pierwszy taniec? Na youtube ogladam czasem co ludzie wymyslaja i ja wole tradycyjny wolny taniec, bez ukladu . Ta piosenka jest ladna: http://www.youtube.com/watch?v=MMfvdKL8nfs , w sam raz na 1. taniec Szkoda, ze moj tz nie umie tanczyc ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
Dobry pomysl z tym wiejskim stolem. Mozna tez je postawic kolo serow, bo Pod Skala ma w ofercie stol z wszystkimi rodzajami serow ja jestem maniaczka serow
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-08-24 o 19:38 |
||
|
|
|
#2276 | |||
|
Zakorzenienie
|
1 butelka na 5 osob? ja to sama wypijam jedna butelke
![]() Cytat:
na szczescie jeszcze nie doczekal sie miesnia piwnego on w ogole ma swietna przemiane materii... gdyby iosc jedzenia jaka pochlania przekladala sie na wage to by sie w drzwiach nie miescil ![]() Cytat:
![]() my podroz poslubna planujemy dzies tak tydzien po slubie ![]() Cytat:
mi te Northfishowe warzywa nie smakuja... sa mdle i czesto niezbyt cieple ![]() za to calkiem dobra jest salatka z brokulow z migdalami i feta ![]() TZ za to zawsze obowiazkowo bierze twin boxa paluszki z mintaja, frytki + sosika'la tzatziki ![]() ja poznaje po pasku w spodniach juz jestem dwie dziurki do tylu ![]() stwierdzilismy z TZem za zalatwimy nauki we wrzesniu, bo i tak wieczory sa juz zimne, a dobrze byloby miec to zalatwione przed pazdziernikiem kiedy zacznie sie uczelnia. takie pytanko do dziewczyn, ktore juz z naukami (tymi nie weekendowymi) mialy do czynienia: to trzeba zaczac od poczatku miesiaca czy moge sobie wpasc np. w tym tygodniu, a potem 3 razy we wrzesniu
|
|||
|
|
|
#2277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A układ.. najpierw tradycyjna kiwajka a potem walczyk.. do NIebieskiej piosenki---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolalabym sobie sama lac ze stolu ja wrecz przeciwnie - na wszystkich weselach na ktorych bylam bylo wino i dobrze - bo ja winko uwielbiam ![]() ja za zadne skarby nie chcialabym miec slubu w Mariackim znajomi maja slub wlasnie w Mariackim w czerwcu, a wesele na rynku (tego tez bym nie chciala - wychodzisz poodychac swiezym powietrzem i wchodzisz w tlum pijanych Angoli )... zdam relacje ![]() u mnie bedzie stolik z alkoholami typu whisky, jakies likiery do drinkow itp
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też uwielbiam sery fajnie
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet w konkretnym tygodniu w kazdym kosciele jest ten sam temat, wiec jak sie akurat nie da rady isc do jednego kosciola na jakas godzine to mozna wbic do innego w inny dzien tego samego tygodnia albo nawet i za miesiac tylko zeby akurat byl temat na ktorym sie nie bylo tylko wlasnie nie wiem czy sobie moge tak przyjsc i zaczac nauki od czwartego tematu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

jedzcie
i koniecznie bardziej na poludnie Chorwacji
moj TZ jest o tyle dziwny, ze hamburgera z Mac'a nie zje... ale big mac to juz co innego
ja tam zbyt duzej roznicy nie widze
ale on twierdzi, ze na zamawianie obiadow za duzo czasu schodzi, a i dluzej sie je... a on czasu nie ma, wiec big mac czy tortilla sa idealne.... taaaa
i wychodzi na to, ze trzy ostatnie przedmioty specjalizacyjne wladowali mi na ostatni semestr 

SUPER! bardzo mi się podoba 
już niedługo!

.