Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-24, 18:22   #2251
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to nie ma sie co zastanawiac jedzcie i koniecznie bardziej na poludnie Chorwacji to tam jest ten chorwacki poludniowy klimacik

ja sie bardziej zastanawiam ile tam tluszczu moj TZ jest o tyle dziwny, ze hamburgera z Mac'a nie zje... ale big mac to juz co innego ja tam zbyt duzej roznicy nie widze
na szczescie je tam coraz rzadziej, bo juz mu walnelam niejedna pogadanke o zywieniu sie fastfoodami ale on twierdzi, ze na zamawianie obiadow za duzo czasu schodzi, a i dluzej sie je... a on czasu nie ma, wiec big mac czy tortilla sa idealne.... taaaa

podali mi na uczelni katalog kursow na ten rok i wychodzi na to, ze trzy ostatnie przedmioty specjalizacyjne wladowali mi na ostatni semestr a przez ten zimowy bede miala tylko dwa przedmioty fakultatywne i seminarium... a ja chcialam miec juz swiety spokoj po sesji zimowej a oni mi przed samym slubem wladowali najgorszy egzamin na tych studiach
Moj normalnie zamawia obiad, zamawianie trwa minutke Obiadek przyjeżdża i tz je, bo wlasnie nie chce sie fast foodami zywić, maca tez ma niedaleko, ale brzuszek rosnie
o to głupio Ci zrobili, powinni teraz dac hardcore. Ale Ty jestes madra dziewczyna to dasz radę z palcem w ...nosie Ja w ostatnim sem ma semisnarium i dwa fakultety, czyli wolne

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
I tym sposobem Samoa rozłożyła Certinę na łopatki
sie zna Mariusza Mariusz Placek to alter ego Kaśki

Cytat:
bleh nie lubie frytek z MC sa takie bez smaku
a ja lubie własnie bo mają specyficzny smak taki pysznyAle czasem faktycznie sa bez smaku. Ale najpyszniejsze to takie robione samodzielnie w domkuTakie domowe uwielbiam, nie znosze mrożonych ble nawet to jak frytki nie smakuje.
Stary 2009-08-24, 18:25   #2252
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Moj normalnie zamawia obiad, zamawianie trwa minutke Obiadek przyjeżdża i tz je, bo wlasnie nie chce sie fast foodami zywić, maca tez ma niedaleko, ale brzuszek rosnie
o to głupio Ci zrobili, powinni teraz dac hardcore. Ale Ty jestes madra dziewczyna to dasz radę z palcem w ...nosie Ja w ostatnim sem ma semisnarium i dwa fakultety, czyli wolne
tez twierdze, ze zamawianie trwa minutke (czasem z reszta zamawiaja albo przychodzi pan salatkowy), ale moj TZ twierdzi inaczej podejrzewam, ze to dlatego, ze chce sie fastfoodami zywic na szczescie on jeszcze w szerz nie rosnie
no mam nadzieje, ze bedzie git... bo ja chce do konca czerwca skonczyc oba te kierunki

dobra, zmykam bo TZcik przyjechal zaraz podam mu zdrowy... krupnik tak dla rownowagi

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:

a ja lubie własnie bo mają specyficzny smak taki pysznyAle czasem faktycznie sa bez smaku. Ale najpyszniejsze to takie robione samodzielnie w domkuTakie domowe uwielbiam, nie znosze mrożonych ble nawet to jak frytki nie smakuje.
dla mnie nigdy nie maja smaku z reszta tak samo jak te z KFC najlepsze fastfoodowe frytki sa w North Fishu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 18:27   #2253
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
bleh nie lubie frytek z MC sa takie bez smaku
i mają tonę soli

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 18:29   #2254
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dziewczyny już mi lepiej, na szczeście gardło prawie już nie boli.
Samoa! kupiłaś suknię??? jezu to ładne rzeczy mnie ominęły
Stary 2009-08-24, 18:29   #2255
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
chcesz ze mna konkurować? He?Mariusz ja Ci dwa mac flurry kupię O!

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

a faktycznie, lubisz jak Tobie się robiFryty Ci kupię
umieram z Wami ze śmiechychciałam przekupić, ale się nie dało jeszcze ewentualnie mogę Ci kasik kupić cebularza lubelskiego

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
e nie, nie było najgorzej oprócz tego, że jakiś taki grubiutki był
naprawdę nawet sekundy się nie wynudziłam na filmie
więc mogę polecić

ta pierwsza bardzo ładna

fajnie się czyta takie relacje... i jak to czytałam to sobie pomyślałam, kurczę kiedy my będziemy takie wywody robić, ale już po swoich ślubach
fajnie, że się pobawiłaś i wszystko ok.. choć szkoda z tym winem... bo ja np bardzo lubie pić na weselu wino i myślę, że teraz coraz więcej jest takich gości

nie pytałam, ale przyznam ze sama się nad tym zastanawiałam

myślę, a nawet jestem tego pewna że to był ŻART więc spokojnie

ale miałam dziś potworny dzień w pracy... dobrze, że już się skończył uffffffff

no to super, wybiorę się pewnie na niego do kina
A co do Jazz to też tak myślę, chociaż trochę mnie to wkurzyło
Cytat:
I tym sposobem Samoa rozłożyła Certinę na łopatki
ja się tak łatwo nie daję chociaż za 2 Mc Flurry to może i ja do Krakowa pojadę

Cytat:

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

sie zna Mariusza Mariusz Placek to alter ego Kaśki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 18:35   #2256
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tez twierdze, ze zamawianie trwa minutke (czasem z reszta zamawiaja albo przychodzi pan salatkowy), ale moj TZ twierdzi inaczej podejrzewam, ze to dlatego, ze chce sie fastfoodami zywic na szczescie on jeszcze w szerz nie rosnie
no mam nadzieje, ze bedzie git... bo ja chce do konca czerwca skonczyc oba te kierunki

dobra, zmykam bo TZcik przyjechal zaraz podam mu zdrowy... krupnik tak dla rownowagi

Mój ma tendencje do brzuszka, wiec musi sie pilnowac a po kuchni walają sie puste butelki po piwie
bedzie dobrze, z reszta ślub masz przeciez dopiero na koniec lipca to luzik.
Ja do konjca czerwca skończe jeden a drugi 10 lipcaI dlatego po 10 lipca jedziemy w podróż poślubną

Cytat:
dla mnie nigdy nie maja smaku z reszta tak samo jak te z KFC najlepsze fastfoodowe frytki sa w North Fishu
ja w Nord Fischu twardo sie trzymam zdrowego jedzonka, więc jak rybka to warzywa gotowane na parze(o ile sa gotowane na parze a nie w wodzie, ilekroć je zamawiam o tym myśle)
W KFC sa gorsze niz w Macu, ale jak daja to ja jem

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Dziewczyny już mi lepiej, na szczeście gardło prawie już nie boli.
Samoa! kupiłaś suknię??? jezu to ładne rzeczy mnie ominęły

no!!!!!!!!!! sama sie zdziwiłam
A jak tam w pracy, jestes juz wprawiona w jednoczesnym piciu kawy, pisaniu n akompie i gadaniu przez telefon jak Chilanes?

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
umieram z Wami ze śmiechychciałam przekupić, ale się nie dało jeszcze ewentualnie mogę Ci kasik kupić cebularza lubelskiego
ona nie zje, za wiejskie brzmienie, francuski piesek z niej, ją trzeba produktami ala Pewex nęcić
Jeszcze duzo musisz sie nauczyc o sztuce uwodzenia

Cytat:
ja się tak łatwo nie daję chociaż za 2 Mc Flurry to może i ja do Krakowa pojadę
tylko wiesz, ja tez musze cos z tego mieć ze przyjedzieszMarzą mi się nowe buty, co Ty na to?
Stary 2009-08-24, 18:41   #2257
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
A jak tam w pracy, jestes juz wprawiona w jednoczesnym piciu kawy, pisaniu n akompie i gadaniu przez telefon jak Chilanes?
dzisiaj było względnie spokojnie, był tylko drugi zastępca naczelnika, ale jak wróci główny ("król") to będzie bez przerwy zamieszanie. Jednocześnie to ja odbieram tel., drukuje maile i wpisuję np. "adety" do akt
Może byś mi tak wkleiła to cudo które zakupiłaś?
Stary 2009-08-24, 18:46   #2258
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj było względnie spokojnie, był tylko drugi zastępca naczelnika, ale jak wróci główny ("król") to będzie bez przerwy zamieszanie. Jednocześnie to ja odbieram tel., drukuje maile i wpisuję np. "adety" do akt
Może byś mi tak wkleiła to cudo które zakupiłaś?
a fajnych masz tam ludzi?Śmiesznie jest?
Tadaaaaam: http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=32.lorna

i do niej wypatrzylam takie kolczyki http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,3,1161 tylko na żywca trzeba obczaić czy nie za krótkie
Stary 2009-08-24, 18:50   #2259
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

i do niej wypatrzylam takie kolczyki http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,3,1161 tylko na żywca trzeba obczaić czy nie za krótkie
SUPER! bardzo mi się podoba
A ludzie fajni, sympatyczni. Każdy na powitanie podaje rękę. Dzisiaj naczelnik powiedział do mnie "słoneczko"
Stary 2009-08-24, 18:53   #2260
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój ma tendencje do brzuszka, wiec musi sie pilnowac a po kuchni walają sie puste butelki po piwie
Ja do konjca czerwca skończe jeden a drugi 10 lipcaI dlatego po 10 lipca jedziemy w podróż poślubną
[/COLOR] [/COLOR]

ja w Nord Fischu twardo sie trzymam zdrowego jedzonka, więc jak rybka to warzywa gotowane na parze(o ile sa gotowane na parze a nie w wodzie, ilekroć je zamawiam o tym myśle)
W KFC sa gorsze niz w Macu, ale jak daja to ja jem

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

ona nie zje, za wiejskie brzmienie, francuski piesek z niej, ją trzeba produktami ala Pewex nęcić
Jeszcze duzo musisz sie nauczyc o sztuce uwodzenia

tylko wiesz, ja tez musze cos z tego mieć ze przyjedzieszMarzą mi się nowe buty, co Ty na to?

a myślałam że coś regionalnego Kasię zachęci A co do bucików to za zaproszenie na pierogi do KRK to chyba słaba zamiana

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-24, 18:55   #2261
centipede
Zadomowienie

Samoa śliczne kolczyki fajnie jakbyś dostała na nie jakiś rabacik

Z tym agregatem to kiedyś o tym myślałam a później zapomniałam nie mam pojęcia czy u nas będzie Trzeba zapytać.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
czyli ogólnie fajnie
a były oczepiny?
a jak młody wyglądał?
bukiet z róż czerwonych?

odpoczywam po praktykach dziś byliśmy z dziećmi w kinie na "Załodze G" w 3D hehe fajny film nawet
Odpoczywaj ile wlezie
Podczas oczepin było tylko rzucanie welonem i krawatem, nie było żadnych zabaw Pan Młody miał ciemny garnitur i jasną kamizelkę do tego butonierka z czerwonej róży. Panna Młoda miała śliczny bukiet z czerwonych róż, na prawdę ładny

Cytat:
ale wykurowałaś się?

u mnie po staremu, sprawdzam nowelizacje, robię testy, uczę się, czyli ogólnie nuuuda
Biedactwo już niedługo!

Aniołku
smacznej kawuni

Cytat:
fajnie się czyta takie relacje... i jak to czytałam to sobie pomyślałam, kurczę kiedy my będziemy takie wywody robić, ale już po swoich ślubach
fajnie, że się pobawiłaś i wszystko ok.. choć szkoda z tym winem... bo ja np bardzo lubie pić na weselu wino i myślę, że teraz coraz więcej jest takich gości
Super będzie jak będziemy pisać nasze relacje Zgadzam się z tym, że jest coraz więcej osób pijących wino tylko nie wiem ile tego wina powinno się kupić

Asiulek
kuruj się

Ja bardzo lubię te fryteczki tylko czasem faktycznie za dużo soli mają
Stary 2009-08-24, 18:56   #2262
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

fajne
ale jeszcze tu publicznie dostaniesz baty, że nie masz fotek w sukni

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 18:56   #2263
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Czas na relację

Msza się rozpoczęła o 16.30, myślałam, że późno troszkę ale jednak było ok Panna Młoda wyglądała prześlicznie, miała suknię A, pełno koralików, tren i dwa welony (jeden ściągnęła na sali) - dłuuuugi i drugi taki do pasa mniej więcej. Do tego czerwony bukiet i czerwone róże wpięte we włosach i powiem Wam, że fajnie to wyglądało: śnieżnobiała suknia, czarne włosy i czerwone róże we włosach Do ołtarza pierwsze mama Młodego go prowadziła, a później tata Młodą. Msza poszła bardzo sprawnie, kazanie wszystkim się podobało, aż się łezka kręciła w oku Kościół nie był prawie wcale przystrojony, tylko krzesła dla Młodych i dla świadków Później życzenia, sypanie ryżem i WESELICHO Były winietki i fajne było to, że rodzice podpowiadali gdzie kto siedzi, bo inaczej byśmy tak szukali i szukali, także u nas też trzeba kogoś wyznaczyć do tej funkcji Nie było orkiestry tylko DJ, mówili że sprawdzony i faktycznie - grał różną muzykę, każdy miał coś dla siebie, poza tym jak ludzie schodzili z parkietu to od razu przyciszał i można było spokojnie rozmawiać Jedzonko -> Rosół, Ziemniaczki z polędwicą (przepyszna była) i zestaw surówek, później szaszłyk z boczku z frytkami i sałatką z ogórków, gulasz i na koniec barszczyk. Każdy dostawał swoją porcję na talerzu (piszę o tym, bo ostatnio miałyśmy dyskusję na ten temat). Poza tym sałatki, ciasta, ale wszyscy byli najedzeni ciepłymi daniami i raczej mało jedli takich rzeczy Wódka --> Sobieski, bardzo w porządku. Jedyny minus taki, że nie było wina Ogólnie bardzo udane wesele! Brakowało mi tylko wina i troszkę za jasno było na parkiecie do tańca a reszta SUPER
Wszystko pieknie brzmi, az sama sie doczekac swojego slubu nie mogę.
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
heh no tak wyszło. Najpierw podano obiad, zabrano go. Potem było ciasto i kawa. Zabrali ciasto i podali przekąski. Przekąski zabrali i znowu było ciasto. I po cieście ciepła kolacja. I koniec. Przyniesiono jedzenie i zabrano. W międzyczasie nie można było nic jeść bo nic na stole nie stało. A zawsze zakąsi/przekąski całe wesele są na stole. Jedzenia w sensie różnorosności było pełnoi, ale co z tego że wniesiono, goście coś przekąsili i zaraz było to zabierane. Mam nadzieję, że na wrześniowym weselu będzie pod tym względem lepiej. Bo tutaj naprawdę goście na to narzekali.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Czy u Was na salach sa agregaty prądotwórcze w razie braku prądu? bo ja nei wiem ;/
YYy chyba nie ma tam gdzie szukam lokalu.
Cytat:
AgaMili masz ode mnie prv
Dzieki
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć.

Siare troszke sobie dzisiaj narobiłam ,bo przyjechaliśmy z tż-tem z zakupów.Wysiadłam z auta,noi zagapiłam się na jakiegoś ehm młodego faceta,poprostu zagapiłam się bo chcialam zobaczyć kto stoi na podjeżdzie samochodem i kto przy nim stoi.Noi chcąc zrobić kroka na chodnik,potknełam się i bym się wyrżneła na murek. Na co mój tż,no wiesz co...masz na kogo się patrzeć.

Ok,teraz czas nadrobić,to co napisałyście jak mnie nie było.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

u nas jest tak, że to ja się gapię na laski
Ja tez patrze za dziewczynami, a moj tz zawsze to widzi i komentuje i sie ze mnie smieje
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
soryy dziewczyny, ale na lody mnie nie wyrwiecie bo nie lubię
o! frytki to jedyna rzecz jaką strawię w MC
A ja uwielbiam i lody i frytki, ale teraz mam diete

Dzieki za opinie. Wszyscy mi doradzaja pod Skalą, ale tylko Ci którym podaje link ze stroną, a jak ktoś juz tam wesele robil to... odradza.
Mnie urzeklo to miejsce. Zobacznie na menu i dodatkowe oferty, apartament dla nowozencow gratis:
http://www.zajazdpodskala.pl/templat...nu_weselne.pdf

A nie wiem czemu wam sie nie podoba Venus, nie chodzi mi o to ze jest tanie, wszyscy znajomi co tam wesele robili ogromnie chwala, ze obsluga swietna, jedzenie super, sala ladna. Moze nie ma stylu tak jak Pod Skala ale ma inne atuty . Poza tym jest blisko mojego miasteczka a do "Pod Skala" jedzie sie ponad godzine
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 18:59   #2264
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
SUPER! bardzo mi się podoba
A ludzie fajni, sympatyczni. Każdy na powitanie podaje rękę. Dzisiaj naczelnik powiedział do mnie "słoneczko"
miło mi, ze Ci sie podobaHaha możesz to podciągnąc pod molestowanie Dobra atmosfera w pracy to podstawa
Stary 2009-08-24, 19:01   #2265
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Wszystko pieknie brzmi, az sama sie doczekac swojego slubu nie mogę.

YYy chyba nie ma tam gdzie szukam lokalu.

Dzieki

Ja tez patrze za dziewczynami, a moj tz zawsze to widzi i komentuje i sie ze mnie smieje

A ja uwielbiam i lody i frytki, ale teraz mam diete

Dzieki za opinie. Wszyscy mi doradzaja pod Skalą, ale tylko Ci którym podaje link ze stroną, a jak ktoś juz tam wesele robil to... odradza.
Mnie urzeklo to miejsce. Zobacznie na menu i dodatkowe oferty, apartament dla nowozencow gratis:
http://www.zajazdpodskala.pl/templat...nu_weselne.pdf

A nie wiem czemu wam sie nie podoba Venus, nie chodzi mi o to ze jest tanie, wszyscy znajomi co tam wesele robili ogromnie chwala, ze obsluga swietna, jedzenie super, sala ladna. Moze nie ma stylu tak jak Pod Skala ale ma inne atuty . Poza tym jest blisko mojego miasteczka a do "Pod Skala" jedzie sie ponad godzine
Wypytaj dokładnie ze szczególami dlaczego odradzają to będziemy wszystko wiedzieć
Stary 2009-08-24, 19:02   #2266
AgaMili
BAN stały

Samoa piekne kolczyki tylko troche cena mnie przestraszyła
Stary 2009-08-24, 19:06   #2267
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a myślałam że coś regionalnego Kasię zachęci A co do bucików to za zaproszenie na pierogi do KRK to chyba słaba zamiana
ale oprocz pierogów to ja bym z Toba pogadala

Cytat:
Samoa śliczne kolczyki fajnie jakbyś dostała na nie jakiś rabacik

Z tym agregatem to kiedyś o tym myślałam a później zapomniałam nie mam pojęcia czy u nas będzie Trzeba zapytać.

Super będzie jak będziemy pisać nasze relacje Zgadzam się z tym, że jest coraz więcej osób pijących wino tylko nie wiem ile tego wina powinno się kupić
no będe czkeac na rabat, bo 20% to sporo
U mnie jest agregat z tego co pamietam.
Ja chyba liczylam ok.20 butelek na 100 osób, ale jak na razie lista sie powiększa to bedzie z 30-35.

Cytat:
fajne
ale jeszcze tu publicznie dostaniesz baty, że nie masz fotek w sukni
Tydzien przed slubem bedę ja miala w domu to zrobie fotki, jeszcze tylko 292 dni i będziesz miała foty, tylko mnie tak nie bij codzinnieNa gmailu masz fotki na real dziewczynie od SzanciWyobraź sobie, że ja na nich jestem
Stary 2009-08-24, 19:11   #2268
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

Biedactwo już niedługo!
no wiem a chyba wolałabym mieć więcej czasu, bo większość z niego nic nie robiłam

Cytat:

weź pod uwagę wszystkie plusy i minusy, mi się najbardziej podoba z zewnątrz pod skałą, ale jeśliwszyscy chwalą venus to też ok, to Ty będziesz wybierała, my możemy jedynie wyrazić swoje opinie, nie są one krytyczne, wszystkie stwierdziłyśmy że pięknie lokal wygląda i że będzie tam można zrobił ładny plener, a przy pozostałych dwóch lokalach które pokazywałaś nie bardzo.
I nie przekonuj nas że venus jest najlepszy, każda ma prawo do własnego zdania, Ty już chyba wybrałaś Jeśli się jedzie do pod skałą ponad godzinę to dla mnie już z uwagi na to lokal by odpadał, ale to tylko moje zdanie

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
ale oprocz pierogów to ja bym z Toba pogadala

no będe czkeac na rabat, bo 20% to sporo
U mnie jest agregat z tego co pamietam.
Ja chyba liczylam ok.20 butelek na 100 osób, ale jak na razie lista sie powiększa to bedzie z 30-35.

Tydzien przed slubem bedę ja miala w domu to zrobie fotki, jeszcze tylko 292 dni i będziesz miała foty, tylko mnie tak nie bij codzinnieNa gmailu masz fotki na real dziewczynie od SzanciWyobraź sobie, że ja na nich jestem
no co Ty? pogadałabyś ze mną jeszcze no to muszę w takim razie to rozważyć

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-24, 19:13   #2269
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
miło mi, ze Ci sie podobaHaha możesz to podciągnąc pod molestowanie Dobra atmosfera w pracy to podstawa
z wrażenia nawet mi do głowy nie przyszło że to molestowanie Ale koleżanka, tzn. dziewczyna która tam pracuje mówi do mnie "niunia" (nie lubię tego okreslenia), to jej powiem aby mnie nie molestowała
Stary 2009-08-24, 19:14   #2270
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Winka podobno liczy się 1 butelkę na 5 osób Więc dobrze wyliczyłaś
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 19:22   #2271
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty? pogadałabyś ze mną jeszcze no to muszę w takim razie to rozważyć
serio, rozważ Jako bonus dodam, że znam łacinę

Cytat:
z wrażenia nawet mi do głowy nie przyszło że to molestowanie Ale koleżanka, tzn. dziewczyna która tam pracuje mówi do mnie "niunia" (nie lubię tego okreslenia), to jej powiem aby mnie nie molestowała
bo Ty niewinna jesteś

Chciałam sie pochwalic, że schudłam, bo mi zegarek na ręce lata

Leje sobie wody do wanny, bo wczoraj kupilam sól do kąpieli i będe się hydromasować
Stary 2009-08-24, 19:27   #2272
AgaMili
BAN stały

Cytat:
weź pod uwagę wszystkie plusy i minusy, mi się najbardziej podoba z zewnątrz pod skałą, ale jeśliwszyscy chwalą venus to też ok, to Ty będziesz wybierała, my możemy jedynie wyrazić swoje opinie, nie są one krytyczne, wszystkie stwierdziłyśmy że pięknie lokal wygląda i że będzie tam można zrobił ładny plener, a przy pozostałych dwóch lokalach które pokazywałaś nie bardzo.
I nie przekonuj nas że venus jest najlepszy, każda ma prawo do własnego zdania, Ty już chyba wybrałaś Jeśli się jedzie do pod skałą ponad godzinę to dla mnie już z uwagi na to lokal by odpadał, ale to tylko moje zdanie
Ja wcale jeszcze nie wybralam, wlasciwie mam metlik w glowie

A co do wina to my chyba wynajmiemy barmana, ktory bedzie robil gosciom drinki i jezeli ktos zechce wino to barman mu naleje. A tak poza tym to nigdy nie bylam na weselu na ktorym podają wino. Ale ja na samych wiejskich bylam gdzie sama wodka byla. Raz bylam na weselu kolezanki ktora miala piekny slub w kosciele Mariackim a slub na zamku pod Krakowem. Strasznie jej zazdroszcze ale nie mam 50 000zl na takie atrakcje, no z alkoholami to ona zrobila szwedzki stol z kazdym rodzajem alkoholu i goscie sami sie obslugiwali.

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2009-08-24 o 19:29
Stary 2009-08-24, 19:29   #2273
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

A co wina to my chyba wynajmiemy barmana, ktory bedzie robil gosciom drinki i jezeli ktos zechce wino to barman mu naleje. A tak poza tym to nigdy nie bylam na weselu na ktorym podają wino. Ale ja na samych wiejskich bylam gdzie sama wodka byla. Raz bylam na weselu kolezanki ktora miala piekny slub w kosciele Mariackim a slub na zamku pod Krakowem. Strasznie jej zazdroszcze ale nie mam 50 000zl na takie atrakcje, no z alkoholami to ona zrobila szwedzki stol z kazdym rodzajem alkoholu i goscie sami sie obslugiwali.

to zastanawiaj się Kochana bo już coraz mniej czasu, a salę zaklepać trzeba, tak jak pisałam ja rozważyłabym wszystkie za i przeciw każdego lokalu i wybrała na tej podstawie dom weselny

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-24, 19:31   #2274
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

A co do wina to my chyba wynajmiemy barmana, ktory bedzie robil gosciom drinki i jezeli ktos zechce wino to barman mu naleje. A tak poza tym to nigdy nie bylam na weselu na ktorym podają wino. Ale ja na samych wiejskich bylam gdzie sama wodka byla. Raz bylam na weselu kolezanki ktora miala piekny slub w kosciele Mariackim a slub na zamku pod Krakowem. Strasznie jej zazdroszcze ale nie mam 50 000zl na takie atrakcje, no z alkoholami to ona zrobila szwedzki stol z kazdym rodzajem alkoholu i goscie sami sie obslugiwali.
JA bylam na weselu gdzie wino stalo obok wódki.. a my planujemy postawić winko swojskie na stole wiejskim. Jak ktoś będzie chciał to sobie naleje. Ja osobiscie czuje wstręt do wina.. zawsze na drugi dzień po nim cierpię

A miejsce wesela: musisz zobaczyc co CI oferuja za jaka cene.. Np w cenie za osobe co jaki lokal proponuje (np bez wodki bez ciast bez owocow) Odleglosc to jest tak na prawde rzecz wzgledna.. JA do moejgo kosciola slubnego mam 15 km (moj TZ jakies 100 metrow. Z kosciola na sale jest jakies 25 km.. Tak ja IC juz wczesniej pisalam ja mam za nocleg jedne osoby mam 50 zł amiejsc noclegowych do dyspozycji mam 50. w tym apartament dla nowożeńców

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-24 o 19:35
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 19:36   #2275
AgaMili
BAN stały

Cytat:
to zastanawiaj się Kochana bo już coraz mniej czasu, a salę zaklepać trzeba, tak jak pisałam ja rozważyłabym wszystkie za i przeciw każdego lokalu i wybrała na tej podstawie dom weselny
Narazie wyslalam maile do tych 3 lokali z roznymi pytaniami. No zobacze co odpisza. Podoba mi sie Pod Skała tak bardzo jak wam ale ma duzo minusow. No ale ok, dziekuje za rady

A macie jakies pomysly na pierwszy taniec? Na youtube ogladam czasem co ludzie wymyslaja i ja wole tradycyjny wolny taniec, bez ukladu .
Ta piosenka jest ladna: http://www.youtube.com/watch?v=MMfvdKL8nfs , w sam raz na 1. taniec
Szkoda, ze moj tz nie umie tanczyc, trzeba bedzie pocwiczyc

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
JA bylam na weselu gdzie wino stalo obok wódki.. a my planujemy postawić winko swojskie na stole wiejskim. Jak ktoś będzie chciał to sobie naleje. Ja osobiscie czuje wstręt do wina.. zawsze na drugi dzień po nim cierpię
Ja tez cierpie na winie na drugi dzien, ale ogolnie to lubie winko.
Dobry pomysl z tym wiejskim stolem. Mozna tez je postawic kolo serow, bo Pod Skala ma w ofercie stol z wszystkimi rodzajami serow ja jestem maniaczka serow

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2009-08-24 o 19:38
Stary 2009-08-24, 19:37   #2276
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Winka podobno liczy się 1 butelkę na 5 osób Więc dobrze wyliczyłaś
1 butelka na 5 osob? ja to sama wypijam jedna butelke u mnie na pewno bedzie wiecej wina a jak zostanie to sie nie obraze

Cytat:
oj moj tez piwko lubi na szczescie jeszcze nie doczekal sie miesnia piwnego on w ogole ma swietna przemiane materii... gdyby iosc jedzenia jaka pochlania przekladala sie na wage to by sie w drzwiach nie miescil

Cytat:
specjalnie ustalilismy termin na koniec lipca zebym miala miesiac swietego spokoju... wiec baaardzo sie wkurze jak mi wjada z czyms na lipiec
my podroz poslubna planujemy dzies tak tydzien po slubie

Cytat:

mi te Northfishowe warzywa nie smakuja... sa mdle i czesto niezbyt cieple
za to calkiem dobra jest salatka z brokulow z migdalami i feta
TZ za to zawsze obowiazkowo bierze twin boxa paluszki z mintaja, frytki + sosika'la tzatziki

Cytat:

Chciałam sie pochwalic, że schudłam, bo mi zegarek na ręce lata
ja poznaje po pasku w spodniach juz jestem dwie dziurki do tylu

stwierdzilismy z TZem za zalatwimy nauki we wrzesniu, bo i tak wieczory sa juz zimne, a dobrze byloby miec to zalatwione przed pazdziernikiem kiedy zacznie sie uczelnia. takie pytanko do dziewczyn, ktore juz z naukami (tymi nie weekendowymi) mialy do czynienia: to trzeba zaczac od poczatku miesiaca czy moge sobie wpasc np. w tym tygodniu, a potem 3 razy we wrzesniu
Stary 2009-08-24, 19:41   #2277
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Narazie wyslalam maile do tych 3 lokali z roznymi pytaniami. No zobacze co odpisza. Podoba mi sie Pod Skała tak bardzo jak wam ale ma duzo minusow. No ale ok, dziekuje za rady

A macie jakies pomysly na pierwszy taniec? Na youtube ogladam czasem co ludzie wymyslaja i ja wole tradycyjny wolny taniec, bez ukladu .
Ta piosenka jest ladna: http://www.youtube.com/watch?v=MMfvdKL8nfs , w sam raz na 1. taniec
Mój tańczyćt eż nie umie.. choć ma naturalne predyspozycje A układ.. najpierw tradycyjna kiwajka a potem walczyk.. do NIebieskiej piosenki

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
1 butelka na 5 osob? ja to sama wypijam jedna butelke u mnie na pewno bedzie wiecej wina a jak zostanie to sie nie obraze

oj moj tez piwko lubi na szczescie jeszcze nie doczekal sie miesnia piwnego on w ogole ma swietna przemiane materii... gdyby iosc jedzenia jaka pochlania przekladala sie na wage to by sie w drzwiach nie miescil

specjalnie ustalilismy termin na koniec lipca zebym miala miesiac swietego spokoju... wiec baaardzo sie wkurze jak mi wjada z czyms na lipiec
my podroz poslubna planujemy dzies tak tydzien po slubie

mi te Northfishowe warzywa nie smakuja... sa mdle i czesto niezbyt cieple
za to calkiem dobra jest salatka z brokulow z migdalami i feta
TZ za to zawsze obowiazkowo bierze twin boxa paluszki z mintaja, frytki + sosika'la tzatziki

ja poznaje po pasku w spodniach juz jestem dwie dziurki do tylu

stwierdzilismy z TZem za zalatwimy nauki we wrzesniu, bo i tak wieczory sa juz zimne, a dobrze byloby miec to zalatwione przed pazdziernikiem kiedy zacznie sie uczelnia. takie pytanko do dziewczyn, ktore juz z naukami (tymi nie weekendowymi) mialy do czynienia: to trzeba zaczac od poczatku miesiaca czy moge sobie wpasc np. w tym tygodniu, a potem 3 razy we wrzesniu
Oj matko lain cieżkie pytanie.. bo to tak na prawde zalezy bardzo od parafii.. W jednej parafii w Kielcowie (ok KC to nie KRK) jest kurs w jeden tydzien po 30 zl od osoby cały tydzień po 18 przez godzine.. Mozesz mieć jedna nieobecnosc a jak masz wiecej kurs jest niwazny i musisz isc jeszcze raz.
Stary 2009-08-24, 19:42   #2278
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym sie zle czula kursujac non stop do barmana zeby mi wino nalal wolalabym sobie sama lac ze stolu
ja wrecz przeciwnie - na wszystkich weselach na ktorych bylam bylo wino i dobrze - bo ja winko uwielbiam
ja za zadne skarby nie chcialabym miec slubu w Mariackim z tlumem turystow w tle znajomi maja slub wlasnie w Mariackim w czerwcu, a wesele na rynku (tego tez bym nie chciala - wychodzisz poodychac swiezym powietrzem i wchodzisz w tlum pijanych Angoli )... zdam relacje
u mnie bedzie stolik z alkoholami typu whisky, jakies likiery do drinkow itp
Stary 2009-08-24, 19:45   #2279
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Ja tez cierpie na winie na drugi dzien, ale ogolnie to lubie winko.
Dobry pomysl z tym wiejskim stolem. Mozna tez je postawic kolo serow, bo Pod Skala ma w ofercie stol z wszystkimi rodzajami serow ja jestem maniaczka serow

ja też uwielbiam sery ale pierwszy raz slyszę zeby taki stolik był na weselu fajnie widziałam już kiedyś jak kilka rodzajów było na stoliku wiejskim. U mnie winko będzie na stołach, chociaż planujemy kupić kilka droższych win, alkoholi i postawić na stoliku wiejskim, chociaz i bimber tam będzie, ale i szkocka, bo już mam taką wielką i jeszcze coś tam. Spotkałam się też z tym że wino nie stało na stole, tylko tata pana młodego chodził i pytał czy ktoś z nas będzie pił i dopiero przynosił, ale zazwyczaj jak stoi butelka na sole to ktoś się skusi. Zgodzę się z tym że coraz więcej ludzi pija dobre wino ja też odkrywam jego smak coraz częściej, chociaz nie lubię wina słodkiego, a wytrawne, pół i pół słodkie super, zwłaszcza chilijskie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-24, 19:45   #2280
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Oj matko lain cieżkie pytanie.. bo to tak na prawde zalezy bardzo od parafii.. W jednej parafii w Kielcowie (ok KC to nie KRK) jest kurs w jeden tydzien po 30 zl od osoby cały tydzień po 18 przez godzine.. Mozesz mieć jedna nieobecnosc a jak masz wiecej kurs jest niwazny i musisz isc jeszcze raz.
to w Krk wszystkie 4-tygodniowe kursy sa takie same nawet w konkretnym tygodniu w kazdym kosciele jest ten sam temat, wiec jak sie akurat nie da rady isc do jednego kosciola na jakas godzine to mozna wbic do innego w inny dzien tego samego tygodnia albo nawet i za miesiac tylko zeby akurat byl temat na ktorym sie nie bylo tylko wlasnie nie wiem czy sobie moge tak przyjsc i zaczac nauki od czwartego tematu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości