|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
o ja tez to lubię
I jeszcze Szkołe przetrwania i jakies tam weapons chyba Future Weapons, fajne jest, tż to ogląda a i mnie to ciekawi A i jeszcze W klatce czasu jest fajne. Ja w ogóle lubie Discovery. Ale nie mam National Geographic Na szczęscie mam prenumeratę I przyszedł mi niedawno nowy Traveler a w weekend Voyage, uwielbiam takie czasopisma![]() A dawniej na TVP 1 leciały takie orzyrodnicze filmy a teraz lecą? Nie bardoz oglądam tv, ale może bym sie zwlokla z wyrka w weekend rano, żeby poogladac, bo tvp fajen te filmy zapodawała ![]() a w miare wolnych funduszy chce kupowac rózne filmy z kolekcji NG a że wlasnie mam prenumerate to mam taniej
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
to też ogląda
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
BAjki nie bajki ja kiedys w mariackim spotkałam sie z czyms takim właśnie, że stał pan i mówił ze wstępu nie ma bo jest ważna uroczystość (albo cośw ten deseń).. wiec mnei to nie dziwi
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem zapuszcze rano tvn24 zeby sie obudzic i czasem Fakty, a tak to tylko popatrze jak TZ cos wlaczy![]() teraz TZ oglada mi tu wlasnie religia.tv o jakiejs buddyjskiej wiosce
|
|
|
|
|
#2315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz mi słabo Fak. może sie przebrali w garniaki w ramach kamuflarzu a może po prostu nie patrzyłas za siebie a tam były ukryte te dzikie tłumy? Z moej znajomości Krakowa wynika, że pusty Mariacki graniczy z cudem w sobotę w lecie, nawet w zimie jest lud. Może wchodziłas innym wejściem tym nie dla turystów i oni n aprawde łazili za Wami z tyłu i dlatego nie widziałaś. Normalnie przed Amriackim jest dziki tłum, przed wejściem i w środku, może podczasslubu zachwowywali się cicho i tyle. To poparte obserwacjami - 2 lata z rzedu kazda sobota spędzona obok Mariackiego i w okolicach, bo miałam tam obok zajęcia w skzole językowej a póxniej szłam na obiad z tż i wszyściutko widzielismy i nawet gadaliśmy, że fajnie tak w mariackim, ale szkoda, ze lud sie pałęta ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
A mam N, niby taka superowa tv a nie ma NG. Ale religia tv mam, czasem nawet zapodają fajne programy
|
|
#2316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze moi goscie sa w wiekszosci z Krk ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() a Trwam czasem TZ wlaczy dla jaj... szczegolnie jak dzwonia telewidzowie TZ wymyslil zebysmy sobie teraz na rower pojechali ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- ok, stanelo na rolkach ![]() to ja zmykam
|
|||
|
|
|
#2317 | ||
|
Zakorzenienie
|
az mi sie wesela odechciewa
I jeszcze jak ktos będzi ejechał pociagiem to go z dworca trzeba odebrać Ble. U nas tez wiekszość z Krk ale co z tego, jak te 50 luda trzeba będzie rozkminić. Mam nadzieję, że chcoaiż tyle nam pójda na rękę i wsiądą w auta i przyjada sami.Cytat:
Cytat:
tez bym pojeździła, ale zmęcozna jestem po pracy. A co dopiero jak będę musiała 8 godzin siedziec jak ja po juz po sześciu o 21 chce spać![]() Także ja sie żegnam, podzwonie sobie jeszcze z łózeczka do ludzi, pogadam z tż i do spania, bo jutro rano trzeba wstać i zjeśc z Kasią śniadanie na gg Papa
|
|
#2318 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A co telewizji to ja mam cyfrowy polsat i czasem na seriale patrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Milej jazdy
|
||
|
|
|
#2319 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pierwszego tańca, to moje Kochanie też ma dwie lewe nogi (ja nic lepiej ) i będziemy mieli tańca przytulańca bez żadnych układów tanecznych Najprawdopodobniej "Zabiorę Cię właśnie tam", ale bardziej tą Karolakową wersję ![]() http://www.youtube.com/watch?v=76RuY...eature=related Cytat:
Centi, była bardzo smaczna ![]() Cytat:
Od świętej Anki, zimne wieczory i poranki ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
Żegnam się na dziś kochane. Muszę sobie jeszcze spódnicę wyprasować, żeby rano nie ganiać z żelazkiem
Jeszcze prysznic i się kładę. Do jutra kocice. pa pa
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
może i ambitny, ale ambicja dla mnie to nie tylko chcęć nauki i oglądania ambitnych programów....w najgorszym przypadku stanie się to co u Wilczycy
Cytat:
|
|
#2322 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A piosenka bardzo ladna, tylko ja chyba wole oryginal ![]() Milej nocki |
|
|
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
to i ja się żegnam na dzisiaj
|
|
|
|
#2324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Ona tak lubi.. chłopak tam ma swój harmonogram na życie i życiowe osiągnięcia a ona ma pretensje że jest inny niż jej.. W końcu gdyby bóg chciał, żeby facet był taki jak baba to na świecie byłyby same baby !!!
Kaska słuchaj aniołka ona ma racje!!! |
|
|
|
#2326 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj wiem widziałam, ale weź przestań moja wyobraźnia nie jest aż tak bujna, czego Ty wymagasz kobieto ![]() Cytat:
zaczniesz normalnie pracować to będziesz czasami potrafiła nawet w środku tygodnia na imprezę wyjść ![]() a co tam znowu u tej naszej Kasi Kasiu oddychaj głęboko
|
|
#2327 |
|
Adwokat diabła
|
o wizaż odżył
![]() ja już na tzw 'własnych śmieciach..'
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie spie
tylko sporty uprawiam ale zimno jest juz nawet samochody na parkingu sa cale zaparowane ![]() prawie przejechalismy dzis z TZem jeza (autem, nie rolkami ) na szczescie zdolalismy wyhamowac i sobie mogl spokojnie wskoczyc na chodnik ale akcja hamowania byla dosc ostra
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-24 o 23:32 |
|
|
|
#2330 | ||
|
Zadomowienie
|
No był, ale widzisz... zaraz się odkuję
Już tu kiedyś ktoś się pytał o suknię, a nazwa była w nawie pliku no ale to jeszcze wyguglować trzeba.Cytat:
![]() Ja serki też lubię jeść, ale niestety nie znam się na nich za bardzo. ![]() Wiem tylko, że takich typu morski, to nie lubię. A moje ulubione zawiaski to filet z indyka i ser królewski Cytat:
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-25 o 00:00 |
||
|
|
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie zmieniaja smaki na starosc aczkolwiek wino zawsze lubilam tylko i wylacznie conajmniej polwytrawne ![]() Cytat:
siostra mi z Francji przywozi takie rozne smierdziele i niesmierdziele i sie czlowiek uczy z reszta moja mama jest smakoszem serow i czesto kupi jakas pychotke ser i wino cudowne polaczenie ![]() aczkolwiek nie wiem co to jest ser typu morskiego
|
||
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
Ja słyszałam, że od Hanki zimne wieczory i ranki. Ale głowy sobie za to uciąć nie dam w tej chwili, bo się przyznaję, że mi się nie chce do kalendarza zaglądać.
Ser Morski, to taki żółty ser dostępny wszędzie gdzie są zwykłe sery. Dobry jest do pizzy w połączeniu z Tylżyckim (bo Tylżycki jest ostry, a Morski łagodny), można nim Mozarellę w pizzy zastąpić. Ale kanapki bym sobie z nim nie zrobiła. Jakiś taki nijaki. Tak samo nie lubię Goudy Mońki ani niczego co mi ten Morski przypomina. |
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przynajmniej nie kojarze.a Tylzycki lubie do tostow w sumie to wole serki plesniowe albo takie rozne miekkie jak kozi (w sumie on tez jest z wierzchu plesniowy )z takich zoltych to uwielbiam Comte ![]() wszystkie moje kitki juz mi tu spia to i ja ide spac dobranoc
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Ochh!!! Znów nie mogę Was nadrobić!
odniosę się więc do tego co nadrobiłam dotychczas:Wódkę szczerze polecam tą: http://www.stumbras.eu/pl/products?folder=37&cat=82 Jest bardzo dobra i u nas teraz wszędzie NUMBER ONE! W środku ma cały kłos i wygląda to pięknie ![]() Co do świadków, to ja mam brata i TŻ ma brata-nie mamy za bardzo kogo wybrać, poza tym niestety nie mam żadnej przyjaciółki ani bliskiej koleżanki i nie mam kogo wziąć. najbardziej chciałabym moją siostrę cioteczną, bo z nią jestem najblizej, ale ona ma 30 lat, mężatka i ma córkę(ja jestem jej chrzestną) no i nie wiem czy ją wezmę... Co do wieczoru panieńskiego, to jednak byłabym za wspólnym z kawalerskim, z tego względu, że nie mam koleżanek/przyjaciółek, a z doświadczenia wiem, że faceci na kawalerskich się spijają, a panny same się nudzą i lepsza zabawa jest jak jest wspólny. chociaż z drugiej strony myslę sobie, że panieński powinien być panieńskim i zero naszych facetów, ale u mnie to chyba nie wyjdzie...Niestety, nie mam szczęścia do przyjaciółek... Co do diademu, to raczej podziękuję, wolę wpiąć jakiś kwiat. Jutro nadrabiam dalej
|
#2336 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć gaduły
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ale mi bardziej w tą stronę, że kiedyś coś lubiłam a teraz nie ruszę. Cytat:
Cześć Miłego dnia
|
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nam dobrych wodek nie brakuje ![]() Cytat:
eeeeee no co ty to jak juz jest wspolny to to nie jest wieczor kawalerski ani panienski imprezka moze sie w poznijeszych godzinach polaczyc, ale uwazam, ze panienski bez facetow jak najbardziej powinien byc. moj TZ by mnie wysmial gdybym mu zaproponowala wspolna imprezke. kawalerski mu sie nalezy jak koniowi owies ja przyjaciolek tez nie mam. mam dobre kolezanki i to mi wystarcza. zadenj kolezanki nie masz nawet jakiejs tam z bylej szkoly czy z miejsca gdzie mieszkasz? to co ty robisz jak TZ wyskakuje z kumplami na meski wieczor?![]() tez wole wpiac kwiat ![]() koty mnie obudzily ide po herbatke
|
||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
a kuzynki, siostry .. cioteczne.. przeciez też na pewno są w rodzinie jakies panny... wcale nie musi być jakaś extra wypasiona impreza.. może być spotkanie plotkarskie przy winku.. z dobrą muzyką Ja tak zrobie.. a jeśli dziewczyny potem będą chciały iść na dyskoteke .. no to spoko
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-25 o 08:55 |
|
|
|
#2339 |
|
BAN stały
|
Dzien dobry
![]() lain a ja wręcz przeciwnie, chcę w dniu mojego ślubu czuć się jak "księżniczka" . Każdy ma inne wyobrażenie na temat tego dnia![]() Co do wódki to my chyba kupimy Finlandię albo Absoluta ( zobaczymy które będzie tańsze bo obie są dobre w smaku) No a wieczór kawalerski to chyba jednak macie racje że powinien być osobny, przynajmniej na początku, może później się połączyć. Ja swój już obgadałam z przyjaciółką. Będzie ona, moje 2 kuzynki o których pisałam, moja siostra i kilka dalszych koleżanek ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co wymysla
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

I jeszcze Szkołe przetrwania i jakies tam weapons chyba Future Weapons, fajne jest, tż to ogląda a i mnie to ciekawi
Na szczęscie mam prenumeratę

Juz mi słabo
Ble. U nas tez wiekszość z Krk ale co z tego, jak te 50 luda trzeba będzie rozkminić. Mam nadzieję, że chcoaiż tyle nam pójda na rękę i wsiądą w auta i przyjada sami.

) i będziemy mieli tańca przytulańca bez żadnych układów tanecznych
pisała że wróciła od teściów, ale słuch po Niej zaginął

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Miłego dnia