Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-24, 20:33   #2311
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to moj TZ namietnie oglada Brainiac'a
o ja tez to lubięI jeszcze Szkołe przetrwania i jakies tam weapons chyba Future Weapons, fajne jest, tż to ogląda a i mnie to ciekawiA i jeszcze W klatce czasu jest fajne. Ja w ogóle lubie Discovery. Ale nie mam National Geographic Na szczęscie mam prenumeratę I przyszedł mi niedawno nowy Traveler a w weekend Voyage, uwielbiam takie czasopisma
A dawniej na TVP 1 leciały takie orzyrodnicze filmy a teraz lecą? Nie bardoz oglądam tv, ale może bym sie zwlokla z wyrka w weekend rano, żeby poogladac, bo tvp fajen te filmy zapodawała
a w miare wolnych funduszy chce kupowac rózne filmy z kolekcji NG a że wlasnie mam prenumerate to mam taniej
Stary 2009-08-24, 20:34   #2312
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
to moj TZ namietnie oglada Brainiac'a
to też ogląda on ogląda wszystko na programach discov. nat.geo. bbc knowl. itd

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 20:34   #2313
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
No chyba nie

Nie wiem czy bajki bo w kosciele nie bylo ani jednego turysty
BAjki nie bajki ja kiedys w mariackim spotkałam sie z czyms takim właśnie, że stał pan i mówił ze wstępu nie ma bo jest ważna uroczystość (albo cośw ten deseń).. wiec mnei to nie dziwi
Stary 2009-08-24, 20:40   #2314
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
o ja tez to lubięI jeszcze Szkołe przetrwania i jakies tam weapons chyba Future Weapons, fajne jest, tż to ogląda a i mnie to ciekawiA i jeszcze W klatce czasu jest fajne. Ja w ogóle lubie Discovery. Ale nie mam National Geographic Na szczęscie mam prenumeratę I przyszedł mi niedawno nowy Traveler a w weekend Voyage, uwielbiam takie czasopisma
A dawniej na TVP 1 leciały takie orzyrodnicze filmy a teraz lecą? Nie bardoz oglądam tv, ale może bym sie zwlokla z wyrka w weekend rano, żeby poogladac, bo tvp fajen te filmy zapodawała
a w miare wolnych funduszy chce kupowac rózne filmy wz kolekcji NG a że wlasnie mam prenumerate to mam taniej
ja mam National Geographic... tylko ze ja w ogole sama z siebie nie ogladam tv czasem zapuszcze rano tvn24 zeby sie obudzic i czasem Fakty, a tak to tylko popatrze jak TZ cos wlaczy
teraz TZ oglada mi tu wlasnie religia.tv o jakiejs buddyjskiej wiosce
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 20:44   #2315
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wino przywozisz pare dni wczesniej i juz wrzucaja do lodowki i no problem
my juz zrobilismy rezerwacje na dziesiec 2-osobowych pokoi przy podpisywaniu umowy

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

ja bym wolala zeby na moim weselu w ogole nie padalo fajnie byloby sobie moc wyjsc w trakcie wesela na spacerek i nie zmoknac
to ja będe musiala okolo 30 dwuosobowych, bo tak będzie najwygodniej dwójkami porozdzielać, ale ile będzie kminienia, ze rodzice z dziećmi do 3-4 osobowychJuz mi słaboFak.

Cytat:
Nie wiem czy bajki bo w kosciele nie bylo ani jednego turysty
może sie przebrali w garniaki w ramach kamuflarzu
a może po prostu nie patrzyłas za siebie a tam były ukryte te dzikie tłumy?
Z moej znajomości Krakowa wynika, że pusty Mariacki graniczy z cudem w sobotę w lecie, nawet w zimie jest lud. Może wchodziłas innym wejściem tym nie dla turystów i oni n aprawde łazili za Wami z tyłu i dlatego nie widziałaś. Normalnie przed Amriackim jest dziki tłum, przed wejściem i w środku, może podczasslubu zachwowywali się cicho i tyle.
To poparte obserwacjami - 2 lata z rzedu kazda sobota spędzona obok Mariackiego i w okolicach, bo miałam tam obok zajęcia w skzole językowej a póxniej szłam na obiad z tż i wszyściutko widzielismy i nawet gadaliśmy, że fajnie tak w mariackim, ale szkoda, ze lud sie pałęta

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
ja mam National Geographic... tylko ze ja w ogole sama z siebie nie ogladam tv czasem zapuszcze rano tvn24 zeby sie obudzic i czasem Fakty, a tak to tylko popatrze jak TZ cos wlaczy
teraz TZ oglada mi tu wlasnie religia.tv o jakiejs buddyjskiej wiosce
ja nie mamA mam N, niby taka superowa tv a nie ma NG. Ale religia tv mam, czasem nawet zapodają fajne programyA u tz mamy kablowkę i jest trwam, bo on ma jakiś podstaowowy abonamnet, bo i tak nie ma czasu na ogladanie, tylko Fakty. Jaja ze w podstaowowym abonamencie jest Trwam
Stary 2009-08-24, 20:54   #2316
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to ja będe musiala okolo 30 dwuosobowych, bo tak będzie najwygodniej dwójkami porozdzielać, ale ile będzie kminienia, ze rodzice z dziećmi do 3-4 osobowychJuz mi słaboFak.
wspolczucia dobrze, ze moi goscie sa w wiekszosci z Krk

Cytat:
To poparte obserwacjami - 2 lata z rzedu kazda sobota spędzona obok Mariackiego i w okolicach, bo miałam tam obok zajęcia w skzole językowej a póxniej szłam na obiad z tż i wszyściutko widzielismy i nawet gadaliśmy, że fajnie tak w mariackim, ale szkoda, ze lud sie pałęta
dlatego stwierdzilam, ze slub na rynku - no way. a juz Mariacki to najgorsza opcja - wychodzisz z kosciola, a tam goscie gubia sie w tlumach tyrustow. szczegolnie latem w sobote popoludniu wtedy to juz jest chyba szczyt szczytow natezenia turystycznego.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
ja nie mamA mam N, niby taka superowa tv a nie ma NG. Ale religia tv mam, czasem nawet zapodają fajne programyA u tz mamy kablowkę i jest trwam, bo on ma jakiś podstaowowy abonamnet, bo i tak nie ma czasu na ogladanie, tylko Fakty. Jaja ze w podstaowowym abonamencie jest Trwam
to zmien sobie na UPC - tam jest NG
a Trwam czasem TZ wlaczy dla jaj... szczegolnie jak dzwonia telewidzowie

TZ wymyslil zebysmy sobie teraz na rower pojechali

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

ok, stanelo na rolkach
to ja zmykam
Stary 2009-08-24, 21:03   #2317
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wspolczucia dobrze, ze moi goscie sa w wiekszosci z Krk
az mi sie wesela odechciewaI jeszcze jak ktos będzi ejechał pociagiem to go z dworca trzeba odebraćBle. U nas tez wiekszość z Krk ale co z tego, jak te 50 luda trzeba będzie rozkminić. Mam nadzieję, że chcoaiż tyle nam pójda na rękę i wsiądą w auta i przyjada sami.

Cytat:
to zmien sobie na UPC - tam jest NG
a Trwam czasem TZ wlaczy dla jaj... szczegolnie jak dzwonia telewidzowie
zapomniałas sie, ja ze wsiTu chyba nie ma kabłowki, nie wiem.

Cytat:
TZ wymyslil zebysmy sobie teraz na rower pojechali

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

ok, stanelo na rolkach
to ja zmykam
i fajnietez bym pojeździła, ale zmęcozna jestem po pracy. A co dopiero jak będę musiała 8 godzin siedziec jak ja po juz po sześciu o 21 chce spać
Także ja sie żegnam, podzwonie sobie jeszcze z łózeczka do ludzi, pogadam z tż i do spania, bo jutro rano trzeba wstać i zjeśc z Kasią śniadanie na gg
Papa
Stary 2009-08-24, 21:05   #2318
AgaMili
BAN stały

Cytat:
może sie przebrali w garniaki w ramach kamuflarzu
a może po prostu nie patrzyłas za siebie a tam były ukryte te dzikie tłumy?
Z moej znajomości Krakowa wynika, że pusty Mariacki graniczy z cudem w sobotę w lecie, nawet w zimie jest lud. Może wchodziłas innym wejściem tym nie dla turystów i oni n aprawde łazili za Wami z tyłu i dlatego nie widziałaś. Normalnie przed Amriackim jest dziki tłum, przed wejściem i w środku, może podczasslubu zachwowywali się cicho i tyle.
Nie wiem, nie pamietam, bylo to kilka lat temu. Kolezanka mi powiedziala ze sami goscie beda w kosciele i to zalatwila. Ja turystow nie widzialam w srodku, mnostwo stalo na zewnatrz. Uwazam ze bez sensu sie o to, tak sie spierac.
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
BAjki nie bajki ja kiedys w mariackim spotkałam sie z czyms takim właśnie, że stał pan i mówił ze wstępu nie ma bo jest ważna uroczystość (albo cośw ten deseń).. wiec mnei to nie dziwi
Moze moja znajoma tez tak miala. Nie wiem nie wypytywalam jak to zalatwila.

A co telewizji to ja mam cyfrowy polsat i czasem na seriale patrze

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:

ok, stanelo na rolkach
to ja zmykam
Milej jazdy
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 21:06   #2319
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
a ja lubie własnie bo mają specyficzny smak taki pysznyAle czasem faktycznie sa bez smaku. Ale najpyszniejsze to takie robione samodzielnie w domkuTakie domowe uwielbiam, nie znosze mrożonych ble nawet to jak frytki nie smakuje.
Zakręcone frytki też są pyszniutkie, zwłaszcza z tym sosem
Cytat:
Narazie wyslalam maile do tych 3 lokali z roznymi pytaniami. No zobacze co odpisza. Podoba mi sie Pod Skała tak bardzo jak wam ale ma duzo minusow. No ale ok, dziekuje za rady
A macie jakies pomysly na pierwszy taniec? Na youtube ogladam czasem co ludzie wymyslaja i ja wole tradycyjny wolny taniec, bez ukladu .
Ta piosenka jest ladna: http://www.youtube.com/watch?v=MMfvdKL8nfs , w sam raz na 1. taniec
Szkoda, ze moj tz nie umie tanczyc, trzeba bedzie pocwiczyc
Zrób tak jak uważasz. Ja bym raczej poszła za głosem pozytywów płynących z Venus
Co do pierwszego tańca, to moje Kochanie też ma dwie lewe nogi (ja nic lepiej ) i będziemy mieli tańca przytulańca bez żadnych układów tanecznych Najprawdopodobniej "Zabiorę Cię właśnie tam", ale bardziej tą Karolakową wersję
http://www.youtube.com/watch?v=76RuY...eature=related
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja przed chwilą zamknęłam okno to zimno, tak Lain w dzień potrafi być bardzo ciepło a wieczorem już znacznie chłodniej, a co się z Black dzieje pisała że wróciła od teściów, ale słuch po Niej zaginął a wiecie co u Muchomorki? Tancerka remontuje, can't na wakacjach, szana praktyki, madmuazel się w końcu dzisiaj pokazała a reszta gdzie?
Na kawce byłam i plotach
Centi, była bardzo smaczna
Cytat:
ja przez ostatnie dwa lata(ten rok jest trzeci) zaobserwowałam, że druga połowa sierpniajest juz zimna. Rano jest bardzo zimno i wieczorem i juz sie zaczyna taki jesienny chłodek. Dlatego ślub wolałam w czerwcu, który w ostatnich latach był upalny zawsze o tej porze miałam praktyki/pracę więc wychodziłam rano i mam porównanie z ostatnich kilku lat
Jak to się mówi:
Od świętej Anki, zimne wieczory i poranki
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to też ogląda on ogląda wszystko na programach discov. nat.geo. bbc knowl. itd
To widzę, że ambitny typ. Mój to tylko TVN turbo
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 21:08   #2320
asiulek1705
Wtajemniczenie

Żegnam się na dziś kochane. Muszę sobie jeszcze spódnicę wyprasować, żeby rano nie ganiać z żelazkiem Jeszcze prysznic i się kładę. Do jutra kocice. pa pa
Stary 2009-08-24, 21:14   #2321
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
może i ambitny, ale ambicja dla mnie to nie tylko chcęć nauki i oglądania ambitnych programów....w najgorszym przypadku stanie się to co u Wilczycy
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Żegnam się na dziś kochane. Muszę sobie jeszcze spódnicę wyprasować, żeby rano nie ganiać z żelazkiem Jeszcze prysznic i się kładę. Do jutra kocice. pa pa
dobranoc i miłej pracy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 21:20   #2322
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Zakręcone frytki też są pyszniutkie, zwłaszcza z tym sosem

Zrób tak jak uważasz. Ja bym raczej poszła za głosem pozytywów płynących z Venus
Co do pierwszego tańca, to moje Kochanie też ma dwie lewe nogi (ja nic lepiej ) i będziemy mieli tańca przytulańca bez żadnych układów tanecznych Najprawdopodobniej "Zabiorę Cię właśnie tam", ale bardziej tą Karolakową wersję
http://www.youtube.com/watch?v=76RuY...eature=related

Na kawce byłam i plotach
Centi, była bardzo smaczna

Jak to się mówi:

Dzieki za rady
A piosenka bardzo ladna, tylko ja chyba wole oryginal

Cytat:
Milej nocki
Stary 2009-08-24, 21:22   #2323
certina4
Wtajemniczenie

to i ja się żegnam na dzisiajchoć może jeszcze na chwilkę wpadnę przed pólnocą

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 21:22   #2324
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Dobranoc
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
może i ambitny, ale ambicja dla mnie to nie tylko chcęć nauki i oglądania ambitnych programów....w najgorszym przypadku stanie się to co u Wilczycy
Oj Kaśka, nie tragizuj! Będzie git
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 21:32   #2325
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc

Oj Kaśka, nie tragizuj! Będzie git
Ona tak lubi.. chłopak tam ma swój harmonogram na życie i życiowe osiągnięcia a ona ma pretensje że jest inny niż jej.. W końcu gdyby bóg chciał, żeby facet był taki jak baba to na świecie byłyby same baby !!!
Kaska słuchaj aniołka ona ma racje!!!
Stary 2009-08-24, 21:52   #2326
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Tydzien przed slubem bedę ja miala w domu to zrobie fotki, jeszcze tylko 292 dni i będziesz miała foty, tylko mnie tak nie bij codzinnieNa gmailu masz fotki na real dziewczynie od SzanciWyobraź sobie, że ja na nich jestem
zastanowię się
oj wiem widziałam, ale weź przestań moja wyobraźnia nie jest aż tak bujna, czego Ty wymagasz kobieto

Cytat:
i fajnietez bym pojeździła, ale zmęcozna jestem po pracy. A co dopiero jak będę musiała 8 godzin siedziec jak ja po juz po sześciu o 21 chce spać
Także ja sie żegnam, podzwonie sobie jeszcze z łózeczka do ludzi, pogadam z tż i do spania, bo jutro rano trzeba wstać i zjeśc z Kasią śniadanie na gg
Papa
ja właśnie wróciłam z rowerku po mega wyczerpującym dniu w pracy... pod koniec to myślałam, że już wszystkich porozwalam... i tak się zrelaksowałam po tej jeździe, więc nie martw się przyzwyczaisz się i Ty
zaczniesz normalnie pracować to będziesz czasami potrafiła nawet w środku tygodnia na imprezę wyjść

a co tam znowu u tej naszej Kasi Kasiu oddychaj głęboko

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 22:49   #2327
BlackAngel
Adwokat diabła

o wizaż odżył

ja już na tzw 'własnych śmieciach..'

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 23:16   #2328
kubusewa
Zakorzenienie

on moze ozyl ale my spimy
Stary 2009-08-24, 23:30   #2329
lain
Zakorzenienie

ja tam nie spie
tylko sporty uprawiam

ale zimno jest juz nawet samochody na parkingu sa cale zaparowane

prawie przejechalismy dzis z TZem jeza (autem, nie rolkami ) na szczescie zdolalismy wyhamowac i sobie mogl spokojnie wskoczyc na chodnik ale akcja hamowania byla dosc ostra

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-24 o 23:32
Stary 2009-08-24, 23:57   #2330
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
myślę, a nawet jestem tego pewna że to był ŻART więc spokojnie
No był, ale widzisz... zaraz się odkuję
Już tu kiedyś ktoś się pytał o suknię, a nazwa była w nawie pliku no ale to jeszcze wyguglować trzeba.

Cytat:
te nie lubie slodkiego wina... tfu tfu
za to wytrwane i polwytrawne

i tez uwielbiam sery dzis sobie zrobilam na obiad przepyszna salatke z Fourme d"Ambert
Ja kiedyś lubiłam półsłodkie, a czy teraz by mi takie smakowało, to nie wiem bo ostatnio z TŻ to tylko półwytrawne i czasem wytrawne pijemy. Nawet Martini Bianco jest teraz dla mnie za słodkie, a kiedyś to uwielbiałam. Chyba mi się na starość kubki smakowe przemieszały

Ja serki też lubię jeść, ale niestety nie znam się na nich za bardzo.
Wiem tylko, że takich typu morski, to nie lubię. A moje ulubione zawiaski to filet z indyka i ser królewski

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
AgaMilli jakbyście byli ograniczeni cenowo to od razu by Ci któryś lokal odpadł, a jeśli nie jesteście to ja nie wiem jak Ci doradzić, chyba wzięłabym lokal z którego wszyscy byli zadowoleni, chociaż ten pod skała... no widzisz nie pytaj nas bo każda co innego mówi
I tu Cię mam Czyż nie od tego jest to forum, żeby każdy mógł zadać pytanie? Nie rozumiem tego szczerzenia zębów

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-25 o 00:00
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 00:06   #2331
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

Ja kiedyś lubiłam półsłodkie, a czy teraz by mi takie smakowało, to nie wiem bo ostatnio z TŻ to tylko półwytrawne i czasem wytrawne pijemy. Nawet Martini Bianco jest teraz dla mnie za słodkie, a kiedyś to uwielbiałam. Chyba mi się na starość kubki smakowe przemieszały
oj ja nie lubie Martini Bianco jak Martini to tylko Extra Dry
mi sie zmieniaja smaki na starosc teraz uwielbiam kozie sery, oliwki, ocet balsamiczny itp. kiedys te rzeczy mi nie smakowaly aczkolwiek wino zawsze lubilam tylko i wylacznie conajmniej polwytrawne

Cytat:
Ja serki też lubię jeść, ale niestety nie znam się na nich za bardzo.
Wiem tylko, że takich typu morski, to nie lubię.
ja sie nauczylam z czasem siostra mi z Francji przywozi takie rozne smierdziele i niesmierdziele i sie czlowiek uczy z reszta moja mama jest smakoszem serow i czesto kupi jakas pychotke ser i wino cudowne polaczenie
aczkolwiek nie wiem co to jest ser typu morskiego
Stary 2009-08-25, 00:16   #2332
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Jak to się mówi:
Ja słyszałam, że od Hanki zimne wieczory i ranki. Ale głowy sobie za to uciąć nie dam w tej chwili, bo się przyznaję, że mi się nie chce do kalendarza zaglądać.

Cytat:
aczkolwiek nie wiem co to jest ser typu morskiego
Ser Morski, to taki żółty ser dostępny wszędzie gdzie są zwykłe sery. Dobry jest do pizzy w połączeniu z Tylżyckim (bo Tylżycki jest ostry, a Morski łagodny), można nim Mozarellę w pizzy zastąpić. Ale kanapki bym sobie z nim nie zrobiła. Jakiś taki nijaki. Tak samo nie lubię Goudy Mońki ani niczego co mi ten Morski przypomina.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 00:25   #2333
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ser Morski, to taki żółty ser dostępny wszędzie gdzie są zwykłe sery. Dobry jest do pizzy w połączeniu z Tylżyckim (bo Tylżycki jest ostry, a Morski łagodny), można nim Mozarellę w pizzy zastąpić. Ale kanapki bym sobie z nim nie zrobiła. Jakiś taki nijaki. Tak samo nie lubię Goudy Mońki ani niczego co mi ten Morski przypomina.
a to ja takiego chyba nigdy w domu nie mialam a przynajmniej nie kojarze.
a Tylzycki lubie do tostow w sumie to wole serki plesniowe albo takie rozne miekkie jak kozi (w sumie on tez jest z wierzchu plesniowy)
z takich zoltych to uwielbiam Comte on jest taki twardy. idealny do zagryzania nim czerwonego wina

wszystkie moje kitki juz mi tu spia to i ja ide spac dobranoc
Stary 2009-08-25, 01:27   #2334
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ochh!!! Znów nie mogę Was nadrobić! odniosę się więc do tego co nadrobiłam dotychczas:

Wódkę szczerze polecam tą: http://www.stumbras.eu/pl/products?folder=37&cat=82
Jest bardzo dobra i u nas teraz wszędzie NUMBER ONE! W środku ma cały kłos i wygląda to pięknie

Co do świadków, to ja mam brata i TŻ ma brata-nie mamy za bardzo kogo wybrać, poza tym niestety nie mam żadnej przyjaciółki ani bliskiej koleżanki i nie mam kogo wziąć. najbardziej chciałabym moją siostrę cioteczną, bo z nią jestem najblizej, ale ona ma 30 lat, mężatka i ma córkę(ja jestem jej chrzestną) no i nie wiem czy ją wezmę...

Co do wieczoru panieńskiego, to jednak byłabym za wspólnym z kawalerskim, z tego względu, że nie mam koleżanek/przyjaciółek, a z doświadczenia wiem, że faceci na kawalerskich się spijają, a panny same się nudzą i lepsza zabawa jest jak jest wspólny. chociaż z drugiej strony myslę sobie, że panieński powinien być panieńskim i zero naszych facetów, ale u mnie to chyba nie wyjdzie...Niestety, nie mam szczęścia do przyjaciółek...

Co do diademu, to raczej podziękuję, wolę wpiąć jakiś kwiat.
Jutro nadrabiam dalej
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 08:00   #2335
kubusewa
Zakorzenienie

Dzień dobry Miłego dnia
Stary 2009-08-25, 08:18   #2336
obca7
Wtajemniczenie

Cześć gaduły

Cytat:
Ja teraz lubię półsłodkie winko, wytrawne jest dla mnei za ostre.

Cytat:
mi sie zmieniaja smaki na starosc teraz uwielbiam kozie sery, oliwki, ocet balsamiczny itp. kiedys te rzeczy mi nie smakowaly aczkolwiek wino zawsze lubilam tylko i wylacznie conajmniej polwytrawne
Ale coś w tym jest, że smaki się zmieniają na starość Ale mi bardziej w tą stronę, że kiedyś coś lubiłam a teraz nie ruszę.

Cytat:
Ja słyszałam, że od Hanki zimne wieczory i ranki. Ale głowy sobie za to uciąć nie dam w tej chwili, bo się przyznaję, że mi się nie chce do kalendarza zaglądać.
.
Od Anki zimne wieczory i ranki(czyli chyba od 26 lipca)
Cytat:
Dzień dobry Miłego dnia
Cześć Miłego dnia
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 08:46   #2337
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Wódkę szczerze polecam tą: http://www.stumbras.eu/pl/products?folder=37&cat=82
Jest bardzo dobra i u nas teraz wszędzie NUMBER ONE! W środku ma cały kłos i wygląda to pięknie
my jednak z TZem wesprzemy polski przemysl tez nam dobrych wodek nie brakuje

Cytat:
Co do wieczoru panieńskiego, to jednak byłabym za wspólnym z kawalerskim, z tego względu, że nie mam koleżanek/przyjaciółek, a z doświadczenia wiem, że faceci na kawalerskich się spijają, a panny same się nudzą i lepsza zabawa jest jak jest wspólny. chociaż z drugiej strony myslę sobie, że panieński powinien być panieńskim i zero naszych facetów, ale u mnie to chyba nie wyjdzie...Niestety, nie mam szczęścia do przyjaciółek...
nudza sie eeeeee no co ty
to jak juz jest wspolny to to nie jest wieczor kawalerski ani panienski imprezka moze sie w poznijeszych godzinach polaczyc, ale uwazam, ze panienski bez facetow jak najbardziej powinien byc. moj TZ by mnie wysmial gdybym mu zaproponowala wspolna imprezke. kawalerski mu sie nalezy jak koniowi owies
ja przyjaciolek tez nie mam. mam dobre kolezanki i to mi wystarcza. zadenj kolezanki nie masz nawet jakiejs tam z bylej szkoly czy z miejsca gdzie mieszkasz? to co ty robisz jak TZ wyskakuje z kumplami na meski wieczor?

Cytat:
Co do diademu, to raczej podziękuję, wolę wpiąć jakiś kwiat.
tez wole wpiac kwiat nie podobaja mi sie diademy i ogolnie udawanie ksiezniczek

koty mnie obudzily ide po herbatke
Stary 2009-08-25, 08:51   #2338
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja przyjaciolek tez nie mam. mam dobre kolezanki i to mi wystarcza. zadenj kolezanki nie masz nawet jakiejs tam z bylej szkoly czy z miejsca gdzie mieszkasz?
a kuzynki, siostry .. cioteczne.. przeciez też na pewno są w rodzinie jakies panny... wcale nie musi być jakaś extra wypasiona impreza.. może być spotkanie plotkarskie przy winku.. z dobrą muzyką Ja tak zrobie.. a jeśli dziewczyny potem będą chciały iść na dyskoteke .. no to spoko

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-25 o 08:55
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 08:55   #2339
AgaMili
BAN stały

Dzien dobry

lain a ja wręcz przeciwnie, chcę w dniu mojego ślubu czuć się jak "księżniczka". Każdy ma inne wyobrażenie na temat tego dnia

Co do wódki to my chyba kupimy Finlandię albo Absoluta ( zobaczymy które będzie tańsze bo obie są dobre w smaku)

No a wieczór kawalerski to chyba jednak macie racje że powinien być osobny, przynajmniej na początku, może później się połączyć. Ja swój już obgadałam z przyjaciółką. Będzie ona, moje 2 kuzynki o których pisałam, moja siostra i kilka dalszych koleżanek

Miłego dnia
Stary 2009-08-25, 09:01   #2340
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a kuzynki, siostry .. cioteczne.. przeciez też na pewno są w rodzinie jakies panny... wcale nie musi być jakaś extra wypasiona impreza.. może być spotkanie plotkarskie przy winku.. z dobrą muzyką Ja tak zrobie.. a jeśli dziewczyny potem będą chciały iść na dyskoteke .. no to spoko
ja nie wiem jak zrobie, bo dziewczyny maja mi zrobic niespodzianke ciekawe co wymysla
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości