|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
ehhh czasami nie wychodzi mi też i mnie to wkurza. I wtedy wole już nic nie pisać niż pisać od nowa.
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
lub tez dzieci Czarnobyla musze wam powiedziec, ze jak sie ma duzo rzeczy do roboty, a jednoczesnie nie bardzo chce sie za nie zabrac to czlowiek szuka ciekawszych zajec... i takim sposobem wczoraj w jeden dzien zalatwilam kamerzyste, spiewaczke i zorganizowalam plan nauk zeby je zrobic jak najszybciej, a dzis juz znalazlam makijazystke ![]() zastanawiam sie ile wczesniej nalezaloby sobie zrobic rezerwacje. dziewczyna jest ogolnie baardzo polecana na forach regionalnych i wiele PMek skorzystalo z jej uslug (przy czym byly bardzo zadowolone ![]() http://www.maxmodels.pl/jovanka,0.html no i przyjezdza do domu robic makijaz ![]() szkoda, ze fryzjera juz nie tak latwo znalezc... z tym chyba bedzie moj najwiekszy bol
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-26 o 10:23 |
|
|
|
#2733 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to mnie zmartwiłaś, jeśli to tak miałoby wygladać, to ja podziękuję ![]() Cytat:
u mnie rybka odpada bo mam za duże biodra i pupę![]() Cytat:
fajne dziewczyna robi makijaże, napisz do niej niech Ci wyśle makijaże slubne na maila jeśli ma jakieś zdjęcia |
||||
|
|
|
#2734 |
|
Raczkowanie
|
odnośnie kiecuszek moje drogie PM wrzucam 4 fotki różnych, ktore mi się podobają
![]() tylko ta jedna maggie sottero bez tych ramiączek nie wiem czemu jedna się nie wrzuciła... a tamtą baaardzo lubię. postaram się znaleźć linka na necie to Wam wrzucę
|
#2735 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bo raczej z rodziny to ostatnia ślub biorę więc wszyscy już żonaci i mężaci ![]() Cytat:
no więc musimy też się przejśc do księdza![]() Cytat:
![]() Cytat:
nową czerwcówkę o bańkach też myslałam zobaczymy jak to w praniu wyjdzie...Cytat:
ja wcale nie chce dlatego takiego balona![]() a w ogóle to dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
A co do oprawy muzycznej ślubu w Kosciele to ja juz też mam hihih mojego TZta siostra 15letnia chodzi do muzycznej szkoły i będzie nam grała na skrzypcach...Ave Maria i takie tam ogólnie ro gówniarka juz tak na tych ślubach zarabia skubana więcej miesięcznie ma niż ja
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
znalazłam
![]() http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1247HC i nie wiem czy taką czy tą pierwszą co wcześniej wrzuciłam...
|
#2737 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podobają mi się, chociaż to nie do końca mój styl, ta pierwsza 325 ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
bardzo ładna |
||
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec ja wole spokojnie sobie w lipcu slubowac. moze dzieki temu 1/3 gosci nie odmowi mi z powodu sesji
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Raczkowanie
|
też nie wiem w której mi będzie lepiej. Musze pojezić trochę po sklepach i pozakładać różne fasony
dlatego nie wiem która lepsza...tak przy okazji nie macie fotek jakiś fryzurek ładnych które na weselisko można zrobić do kogoś ?
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jakie masz włosy, więc podrzucę kilka przypadkowych z moich zbiorów
|
|
#2741 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja u siebie na pierwszym tańsu będę miała bańki mydlane. mój zespół ma taką maszynkę, która je puszcza. ![]() A konfeti i balony tez jakos do mnie nie przemawiają Suknia numer 2 to było wcześniej moje marzenie. Znalazłam ja w necie i byłam już prawie gotowa po nią jechać. jest na prawdę przecudna |
|
|
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie myślałam o kwiatkach we włosach, ale nie wiem czy to nie jest już zbyt oblatane... mam to weselicho za 2 tygodnie i muszę się sama uczesać bo niestety jestem unieruchomiona do samego wesela przez gips... a o kulach po fryzjerach latać nie będę... :/
także musze jakiś fryz wynaleźć ładniusi bo w końcu młodym jest brat mojego TŻ
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Na to CI nie odpowiem, bo nie przypominam sobie czy ona coś mówiła na ten temat... ale za pewne jak wróci z pracy to zasiądzie do wizażu więc moze się dowiesz
|
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki kubusewa
|
#2746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie przy winietkach bedzie stala jakas czekoladka + podziekowania za przybycie
![]() hmmm znalazlam dosc interesujacego wizazyste http://www.oskarbachon.pl/main.htmlpodobaja mi sie jego fryzury i makijaze. w dodatku gosciu czesze i maluje dla magazynu "Wesele" wiec widac, ze w aranzacji slubnej ma spore doswiadczenie ![]() nie dosc, ze mialabym do jego salonu 10-15 minut od domu to od razu bylaby fryzurka i makijaz ![]() przydaloby sie jakies wesele w kwietniu albo maju to bym do niego poszla na probna fryzurke i makijaz bo w czerwcu to juz chyba troche pozno... chociaz to w sumie jeszcze beda prawie dwa miesiace do mojego slubu
|
|
|
|
#2750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
Też lubię krój A ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo głupio im będzie "z pustymi rękami" przychodzić ![]() U nas grosiki będą, bo to tradycja Ryż odpada. A o rzucaniu cukierkami w gości to pierwszy raz słyszę ![]() Balon tez mi się podobał, ale gorzej by było z organizacją tego i podobno czasami zawodzi i chyba zrezygnujemy
|
|||
|
|
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na wieczór panieński hehehe Chyba, że jakieś wesele wyskoczy po drodze, ale na razie się nic nie zapowiada
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce co ciekawsze wycinki i to zmontowane jakos pomyslowo w klip wiec pierwszy taniec to 3 minuty, tort jakies max 5 minut, zabawy z 15 minut maksymalnie poki co publicznych podziekowan dla rodzicow nie planujemy ![]() chyba ta godzina i 15 minut to bylaby taka optymalna dlugosc filmu
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zastanawiam, czy nei zacząć właśnei chodzic po 3-4 salonach, które wytypowałam na próbne fryzury, bo jak sie juz zapiszę, to potem próbna na tydzień, czy dwa przed ślubem to za późno, by szukać innego fryzjera, gdyby ten mi nieodpowiadał ;/
|
#2754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() u tego goscia co wkleilam linka probna fryzura to 100zl, wiec fajnie by bylo zeby sie trafila jakas okazja co by ta stowka zostala jakos wykorzystana
|
||
|
|
|
#2755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc o fryzure się nia martwie. Jeszcze będzie niejedna okazja żeby wymysliła mi jakąś fryzurkę i trenowała-np. na komunie brata będzie mnie czesała . I co najważniejsze za każda fryzurkę bierze nie więcej niż 20-30 zł zależy co wymyśli Pewnie za weselną weźmie więcej ale przynajmniej na próbnych nie zbankrutuje
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ogolnie mam fryzjerofobie byla taka jedna babeczka w Hair Coif, ktora zawsze mnie czesala na wesela, ale juz tam nie pracuje najfajniej byloby sie uczesac w domu, no ale chyba malo ktory fryzjer tak chce...wiec na razie mam oko na tego goscia ciekawe jak sie ceni... jakas laska na forum regionalnym napisala, ze 100 za probna, 150 za wlasciwa... ciekawe ile za makijaz...edit: dowiedzialam sie, ze 100 za makijaz proby i 100 za wlasciwy... czyli w sumie wyszloby 450zl za fryzure i makijaz... to jeszcze nie tragicznie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-26 o 13:19 |
|
|
|
|
#2757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a nawet jak nei trafie w lotku żadnej trójki to i tak bede miala tyle samo co z kwaitóc czyli nic |
|
|
|
|
#2758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A makijażystkę też mam jedną na oku, ale sama nie wiem. Wydaje mi się, że robi za mocny makijaż i widać "tapetę". No ale ja jestem z tych praktycznie w ogóle się nie malujących wieć może się nie znam. Ale nie wiem ile beirze za makijaż ślubny. Muszę się przejść A fajnie by było, bo ma salon naprzeciwko mojej fryzjerki to bym nie musiała po całym mieście biegać.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-08-26 o 13:24 |
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2760 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

z tym chyba bedzie moj najwiekszy bol

więcej miesięcznie ma niż ja