Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 10:19   #2731
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Witam nową PM
coś mi wielocytowanie nie wyszło ;/
ehhh czasami nie wychodzi mi też i mnie to wkurza. I wtedy wole już nic nie pisać niż pisać od nowa.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:20   #2732
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez zoska86 Pokaż wiadomość

Dobry dobry tzw. rocznik doświadczalny :P

lub tez dzieci Czarnobyla

musze wam powiedziec, ze jak sie ma duzo rzeczy do roboty, a jednoczesnie nie bardzo chce sie za nie zabrac to czlowiek szuka ciekawszych zajec... i takim sposobem wczoraj w jeden dzien zalatwilam kamerzyste, spiewaczke i zorganizowalam plan nauk zeby je zrobic jak najszybciej, a dzis juz znalazlam makijazystke
zastanawiam sie ile wczesniej nalezaloby sobie zrobic rezerwacje. dziewczyna jest ogolnie baardzo polecana na forach regionalnych i wiele PMek skorzystalo z jej uslug (przy czym byly bardzo zadowolone). szkoda, ze na stronie nie ma makijazu slubnego tylko takie bardziej artystyczne, ale dziewczyna chyba ma talent
http://www.maxmodels.pl/jovanka,0.html

no i przyjezdza do domu robic makijaz

szkoda, ze fryzjera juz nie tak latwo znalezc... z tym chyba bedzie moj najwiekszy bol

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-26 o 10:23
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:26   #2733
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
odnośnie balonu to cały czas się zastanawiam... też taki chciałam ALE jest problem.... przebija ktoś podczas pierwszego tanca OK - spada około 100 małych baloników, konfetti i co z tym później? leży na podłodze i przeszkadza gościom w tańcu...? właśnie nie wiem jak to zrobić... czy może wchodi pani sprzątaczka z miotłą i wszystko do kosza wrzuca?

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Dobry dobry tzw. rocznik doświadczalny :P

a data 26.06.2010 ślicznaaaa ))))
ja nie chcę konfeti, nie widziałam jeszczce u nikogo na weselu, ale balony jak spadały z dekoracji to się nimi dzieci bawiły

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ja CI powiem tak... ja byłam na weselu z takim balonem ..Niby wszsytko ok wielki balon wisiał nad parkietem i mieli go odpowiedni ludzie (czytaj świadek) otowrzyć już nie pamietam jak ... ale wg mnie poza ślicznym efektem spadających baloników ( no nie ukrywajmy ma to swój urok) wyszła jedna wielka totalna lipa.. ten balon rozpęknięty spadł pany młodemy na frak i pan młody kręcił walca z wielkim czerwinym plackiem na tyłku..(popsuło to wg mnie całkowicie efekt.. ale to nei moja sprawa)
Co do sprzatania.. balon sam z siebie jak dobrze przebijesz to bedzie wygladal jak jedna wielka płachta i sprzątnąć powinna to obsługa sali.. albo ja wiem.. świadki zanieść do śmietnika powinni.. w końcu są do pomocy .. ale tak jak mówie.. wg mnie to troche lipne jest chyba ze macie kogoś obrotnego i inteligentnego żeby nie pozowolił balonowi popsuć efektu.. Nie podejrzewam, że zamierzasz sprżatać balony... no i konfeti.. No wg mnie powinna siętym zająć obsługa.. oczywiście należy ich oświecić że droga obsługo sali tu jest balon, po pierwszym tańcu proszę o jego sprzątnięcie z podłogi

to mnie zmartwiłaś, jeśli to tak miałoby wygladać, to ja podziękuję
Cytat:
Napisane przez martusia951 Pokaż wiadomość
jesli chodzi o amatorskie nagrywanie, to trzeba miec człowieka, który na prawdę będzie potrafił to robić. Także jeszcze cały czas się zastanawiamy nad tym rozwiązaniem

widocznie mamy inne gusta
Ja Wam powiem,że zanim zaczęłam mierzyć suknie, to najbardziej nastawiałam się na rybkę. A pózniej okazało się, że źle w nich wyglądam. Najlepiej się prezentuje w sukniach w lietrę A. A jeśli chodzi o materiał to na pewno nie będzie to żaden z tym zwiwnych, które są teraz w modzie, ponieważ w lutym w takiej sukni wyglądałabym jak kretynka :/
najwyrażniej ja wklejałam kiedyś swoje typy, ale na każdej z nas co innego dobrze leży u mnie rybka odpada bo mam za duże biodra i pupę i chyba A będzie najlepsze

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
lub tez dzieci Czarnobyla

musze wam powiedziec, ze jak sie ma duzo rzeczy do roboty, a jednoczesnie nie bardzo chce sie za nie zabrac to czlowiek szuka ciekawszych zajec... i takim sposobem wczoraj w jeden dzien zalatwilam kamerzyste, spiewaczke i zorganizowalam plan nauk zeby je zrobic jak najszybciej, a dzis juz znalazlam makijazystke
zastanawiam sie ile wczesniej nalezaloby sobie zrobic rezerwacje. dziewczyna jest ogolnie baardzo polecana na forach regionalnych i wiele PMek skorzystalo z jej uslug (przy czym byly bardzo zadowolone). szkoda, ze na stronie nie ma makijazu slubnego tylko takie bardziej artystyczne, ale dziewczyna chyba ma talent
http://www.maxmodels.pl/jovanka,0.html

no i przyjezdza do domu robic makijaz

szkoda, ze fryzjera juz nie tak latwo znalezc... z tym chyba bedzie moj najwiekszy bol

fajne dziewczyna robi makijaże, napisz do niej niech Ci wyśle makijaże slubne na maila jeśli ma jakieś zdjęcia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:32   #2734
zoska86
Raczkowanie

odnośnie kiecuszek moje drogie PM wrzucam 4 fotki różnych, ktore mi się podobają

tylko ta jedna maggie sottero bez tych ramiączek

nie wiem czemu jedna się nie wrzuciła... a tamtą baaardzo lubię. postaram się znaleźć linka na necie to Wam wrzucę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2d81f81e3a.jpg (39,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 70e829ccfc.jpg (27,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fda22aa35f.jpg (52,6 KB, 13 załadowań)
zoska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:42   #2735
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

agulka gratulacje, super ze juz cos ruszylo z przygotowaniami

A ja dostalam maila od wlasciciela "Pod Skala":
Niestety wszystkie soboty w sierpniu mamy już zajęte ale są jeszcze wolne następujące terminy: cały styczeń, luty, marzec i kwiecień, 8,15,22 maja, 3 czerwca (czwartek - Boże Ciało), 19 czerwca, 4 września, 2,9,30 października.

Dysponujemy jeszcze wolnymi niedzielami.

Państwo Młodzi otrzymują pokój hotelowy gratis natomiast dla gości obowiązują następujące ceny:

Pokój 1- osobowy – 80 zł
Pokój 2-osobowy – 140 zł
Pokój 3-osobowy – 190 zł

Jednak przy rezerwacji 15 pokoi możemy tą cenę jeszcze obniżyć.

Koszt przyjęcia wynosi 140 zł od osoby i zawiera bardzo bogate Menu.

Teraz czekam na wiadomosc od Venus.
Ja też widzę że to fajne warunki i też proponuje 9 czerwca bo to ój termiin ja na szczescie nie mam zadnych studentów w rodzinie...no może kilku bo raczej z rodziny to ostatnia ślub biorę więc wszyscy już żonaci i mężaci

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No ładniutka ta suknia.

Gratulacje i teraz oby do porzodu. My na troszke
ponad rok przed slubem załatwialiśmy księdza.Zalezy od miejsca zamieszkania/Parafii itp
Dzieękuje też się cieszę jak głupek no więc musimy też się przejśc do księdza
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
YYY osobie przy kości niezbyt pasuje beza http://www.allegro.pl/item712447887_...iar_44_46.html

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

albo tu http://www.allegro.pl/item715813674_...od_999_zl.html macie nowe hiszpańskie suknie od 999 zł,nawet niektóre mi się podobają np:

model 116
model 118

NEXT;http://www.allegro.pl/item717812968_...od_999_zl.html

Model 152 ( szkoda,że faktycznie je szyją dla niskich tylko )
ewentualnie model 153
model 160-hm
model 161
rzeczywi scie niektóre śliczne ale nie dla mnie bo tylkjo 38 rozmaiar

Cytat:
witam wszystkie PM z 2010

moja data to 26.06. jak widziałam oblegana data

mam pytanie (może się powtórzę) choruje teraz na szukanie fajnych pomysłów na ślub i wesele np. bańki mydlane, pezent z balonami, kupony lotka zamiast kwiatów itd.

macie moze jakieś pomysły? chciałabym coś co zaskoczy wszystkich gości tylko pozytywnie oczywiście.
WITAMY!! nową czerwcówkę o bańkach też myslałam zobaczymy jak to w praniu wyjdzie...

Cytat:
Ja CI powiem tak... ja byłam na weselu z takim balonem ..Niby wszsytko ok wielki balon wisiał nad parkietem i mieli go odpowiedni ludzie (czytaj świadek) otowrzyć już nie pamietam jak ... ale wg mnie poza ślicznym efektem spadających baloników ( no nie ukrywajmy ma to swój urok) wyszła jedna wielka totalna lipa.. ten balon rozpęknięty spadł pany młodemy na frak i pan młody kręcił walca z wielkim czerwinym plackiem na tyłku..(popsuło to wg mnie całkowicie efekt.. ale to nei moja sprawa)
Co do sprzatania.. balon sam z siebie jak dobrze przebijesz to bedzie wygladal jak jedna wielka płachta i sprzątnąć powinna to obsługa sali.. albo ja wiem.. świadki zanieść do śmietnika powinni.. w końcu są do pomocy .. ale tak jak mówie.. wg mnie to troche lipne jest chyba ze macie kogoś obrotnego i inteligentnego żeby nie pozowolił balonowi popsuć efektu.. Nie podejrzewam, że zamierzasz sprżatać balony... no i konfeti.. No wg mnie powinna siętym zająć obsługa.. oczywiście należy ich oświecić że droga obsługo sali tu jest balon, po pierwszym tańcu proszę o jego sprzątnięcie z podłogi
: hahaha: dobre z tym flakiem na du*** ja wcale nie chce dlatego takiego balona

a w ogóle to dzień dobry

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
odnośnie kiecuszek moje drogie PM wrzucam 4 fotki różnych, ktore mi się podobają

nie wiem czemu jedna się nie wrzuciła... a tamtą baaardzo lubię. postaram się znaleźć linka na necie to Wam wrzucę
Pierwsza chyba do mniej najbardziej przemawia śłiczna jest...bo trzeca taka hmm za duzo tego wszystkiego....

A co do oprawy muzycznej ślubu w Kosciele to ja juz też mam hihih mojego TZta siostra 15letnia chodzi do muzycznej szkoły i będzie nam grała na skrzypcach...Ave Maria i takie tam ogólnie ro gówniarka juz tak na tych ślubach zarabia skubana więcej miesięcznie ma niż ja

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:45   #2736
zoska86
Raczkowanie

znalazłam

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1247HC

i nie wiem czy taką czy tą pierwszą co wcześniej wrzuciłam...
Stary 2009-08-26, 10:47   #2737
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

podobają mi się, chociaż to nie do końca mój styl, ta pierwsza

325

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
znalazłam

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1247HC

i nie wiem czy taką czy tą pierwszą co wcześniej wrzuciłam...

bardzo ładna choć nie na moją figurę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:50   #2738
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
Ja też widzę że to fajne warunki i też proponuje 9 czerwca bo to ój termiin ja na szczescie nie mam zadnych studentów w rodzinie...no może kilku bo raczej z rodziny to ostatnia ślub biorę więc wszyscy już żonaci i mężaci
u mnie w rodzinie oprocz mnie to jeszcze tylko jeden student... ale u mnie na weselu bedzie wiecej znajomych niz rodziny (bo oboje z TZem mamy niewielkie rodziny), a wsrod znajomych najwieksza czescia jest rocznik '86 - czyli ten ktory wlasnie bedzie konczyl studia
wiec ja wole spokojnie sobie w lipcu slubowac. moze dzieki temu 1/3 gosci nie odmowi mi z powodu sesji
Stary 2009-08-26, 10:50   #2739
zoska86
Raczkowanie

też nie wiem w której mi będzie lepiej. Musze pojezić trochę po sklepach i pozakładać różne fasony dlatego nie wiem która lepsza...

tak przy okazji nie macie fotek jakiś fryzurek ładnych które na weselisko można zrobić do kogoś ?
Stary 2009-08-26, 10:55   #2740
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
też nie wiem w której mi będzie lepiej. Musze pojezić trochę po sklepach i pozakładać różne fasony dlatego nie wiem która lepsza...

tak przy okazji nie macie fotek jakiś fryzurek ładnych które na weselisko można zrobić do kogoś ?
Ładniutka ta ostatnia suknia
Nie wiem jakie masz włosy, więc podrzucę kilka przypadkowych z moich zbiorów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 88ef230b00270d5949102c48.jpg (21,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8462587.jpg (14,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hair9_03.jpg (32,6 KB, 8 załadowań)

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 10:59   #2741
martusia951
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja nie chcę konfeti, nie widziałam jeszczce u nikogo na weselu, ale balony jak spadały z dekoracji to się nimi dzieci bawiły

najwyrażniej ja wklejałam kiedyś swoje typy, ale na każdej z nas co innego dobrze leży u mnie rybka odpada bo mam za duże biodra i pupę i chyba A będzie najlepsze
Ja jestem szczupłej i drobnej budowy ciała, więc w rybce wyglądam jak "nasza szkapa" Okropnie
Ja u siebie na pierwszym tańsu będę miała bańki mydlane. mój zespół ma taką maszynkę, która je puszcza.
A konfeti i balony tez jakos do mnie nie przemawiają

Cytat:

Suknia numer 2 to było wcześniej moje marzenie. Znalazłam ja w necie i byłam już prawie gotowa po nią jechać. jest na prawdę przecudna
martusia951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 11:04   #2742
zoska86
Raczkowanie

no właśnie myślałam o kwiatkach we włosach, ale nie wiem czy to nie jest już zbyt oblatane... mam to weselicho za 2 tygodnie i muszę się sama uczesać bo niestety jestem unieruchomiona do samego wesela przez gips... a o kulach po fryzjerach latać nie będę... :/

także musze jakiś fryz wynaleźć ładniusi bo w końcu młodym jest brat mojego TŻ
Stary 2009-08-26, 11:24   #2743
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co mowila to kupila odpowiedni rozmiar a jak suknia dotrze do salonu w polsce zawiadomią ją i każa przyjechać na przymairkę.. i pewno będzie dopasowywanie do konkretnej figury
mi chodziło o dopasowanie do wzrostu, bo przecież nie uszyją jej sukni na 180 i nie będą stracać do 165? dlatego pytam właśnie, czy wzrost+ obcas od razu określano
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ehhh czasami nie wychodzi mi też i mnie to wkurza. I wtedy wole już nic nie pisać niż pisać od nowa.
bo ile razy można szukać i zaznaczać to samo
Stary 2009-08-26, 11:29   #2744
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
mi chodziło o dopasowanie do wzrostu, bo przecież nie uszyją jej sukni na 180 i nie będą stracać do 165? dlatego pytam właśnie, czy wzrost+ obcas od razu określano

bo ile razy można szukać i zaznaczać to samo
Na to CI nie odpowiem, bo nie przypominam sobie czy ona coś mówiła na ten temat... ale za pewne jak wróci z pracy to zasiądzie do wizażu więc moze się dowiesz
Stary 2009-08-26, 11:51   #2745
chilanes
Zakorzenienie

dzięki kubusewa
Stary 2009-08-26, 12:34   #2746
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
witam wszystkie PM z 2010

moja data to 26.06. jak widziałam oblegana data

mam pytanie (może się powtórzę) choruje teraz na szukanie fajnych pomysłów na ślub i wesele np. bańki mydlane, pezent z balonami, kupony lotka zamiast kwiatów itd.

macie moze jakieś pomysły? chciałabym coś co zaskoczy wszystkich gości tylko pozytywnie oczywiście.
u mnie w rodzinie jest zwyczaj że pszy skłądaniu życzen Młodej Parze porzed kościołem stoi jedna osoba z koszykiem pełnym cukierków. I ja zamierzam do akzdego cukierka doczepić jakiś aforyzm, cytat na temat miłości, slubu, rodziny

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 12:38   #2747
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
u mnie w rodzinie jest zwyczaj że pszy skłądaniu życzen Młodej Parze porzed kościołem stoi jedna osoba z koszykiem pełnym cukierków. I ja zamierzam do akzdego cukierka doczepić jakiś aforyzm, cytat na temat miłości, slubu, rodziny
Ja tak ustawię przy każdym nakryciu.. o ile mnie mój TZ nei zniechęci
Stary 2009-08-26, 12:48   #2748
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
Planuje coś podobnego, tylko, ze u nas nie składa się zyczeń pod kościołem. Na sali ktoś będzie stał z cukierkami, które będą zawinięte w organzę i przewiązane wstążeczką. do wstążki będzie przyczepiona karteczka z podziękowaniami. I wszytskie te cukiereczki będą w koszyczku i każdy sobie zabierze po złożeniu życzeń
Stary 2009-08-26, 12:53   #2749
lain
Zakorzenienie

u mnie przy winietkach bedzie stala jakas czekoladka + podziekowania za przybycie

hmmm znalazlam dosc interesujacego wizazyste http://www.oskarbachon.pl/main.html
podobaja mi sie jego fryzury i makijaze. w dodatku gosciu czesze i maluje dla magazynu "Wesele" wiec widac, ze w aranzacji slubnej ma spore doswiadczenie
nie dosc, ze mialabym do jego salonu 10-15 minut od domu to od razu bylaby fryzurka i makijaz

przydaloby sie jakies wesele w kwietniu albo maju to bym do niego poszla na probna fryzurke i makijaz bo w czerwcu to juz chyba troche pozno... chociaz to w sumie jeszcze beda prawie dwa miesiace do mojego slubu
Stary 2009-08-26, 12:56   #2750
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Napisane przez martusia951 Pokaż wiadomość
A tu podaję Wam linki do sukni, które mi się podobają i które jutro będę przymierzać
http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=427
http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=536
http://angel.com.pl/site.php?id_menu...kol=25&suk=542
Niestey nie mogę wkleić swoje faworytki, która na chwile ovecną najbardziej mi sie podoba, bo nie ma jej w necie, a zdjęcia w salonie nie pozwlolili mi zrobić
Bardzo ładne sukienki Też lubię krój A
Cytat:
teraz to chyba juz wszyscy kamerzysci tak dziela filmy i wstawiaja spis scen na dvd
mi zalezy na filmie w formie krotkich klipow, a im krotszy tym chyba lepszy tak zeby kazdy mogl sobie wszystko zobaczyc i sie przy tym nie zmeczyc tylko zastanawiam sie wlasnie czy poltorej godziny to juz nie za duzo tego dobrego no bo w sumie co tam bedzie - intro jakies 3minuty, przygotowania 5 minut, kosciol pewno jakies 10, no gora 15 minut, a reszta to wesele i oczepiny... a ile mozna patrzec na tych samych tanczacych ludzi to moze zamowie 1h15min
Na weselu i oczepinach też się sporo dzieje: pierwszy taniec, tort, zabawy, podziękowanie dla rodziców itd. U nas same oczepiny z zabawami trwają co najmniej pół godziny
Cytat:
hehe ja się zastanawiam nad toto lotkiem zamiast kwiatów- u nas już się to powoli staje hitem : a co do baniek mydlanych to mój TŻ wymyślił że chce ale nie to nie bardzo odpowiada, bo on nie chce żeby w nas rzucali ryżem czy grosikami tylko żeby świadkowie rzucali w gości sukierkami i żeby leciały bański mydlane pod kościołem
Mi się podoba taki wielki balon co byłby umieszczony na sali weselnej pod sufitem i jak będziemy tańczyć pierwszy taniec to on się przebije i wypadają małe baloniki serduszka Na all widzialam już takie
My też chcemy toto lotka, ale nie wiem czy u nas przejdzie, bo byłoby to pierwszy raz. Część osób może kupić i to i to bo głupio im będzie "z pustymi rękami" przychodzić
U nas grosiki będą, bo to tradycja Ryż odpada. A o rzucaniu cukierkami w gości to pierwszy raz słyszę
Balon tez mi się podobał, ale gorzej by było z organizacją tego i podobno czasami zawodzi i chyba zrezygnujemy
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 12:57   #2751
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
przydaloby sie jakies wesele w kwietniu albo maju to bym do niego poszla na probna fryzurke i makijaz bo w czerwcu to juz chyba troche pozno... chociaz to w sumie jeszcze beda prawie dwa miesiace do mojego slubu
Ja próbną fryzurke będę miałą tydzień przed ślubem na wieczór panieński hehehe Chyba, że jakieś wesele wyskoczy po drodze, ale na razie się nic nie zapowiada
Stary 2009-08-26, 12:59   #2752
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Na weselu i oczepinach też się sporo dzieje: pierwszy taniec, tort, zabawy, podziękowanie dla rodziców itd. U nas same oczepiny z zabawami trwają co najmniej pół godziny
tylko, ze ja nie chce klasycznego krecenia kamera wszystkiego jak leci chce co ciekawsze wycinki i to zmontowane jakos pomyslowo w klip wiec pierwszy taniec to 3 minuty, tort jakies max 5 minut, zabawy z 15 minut maksymalnie poki co publicznych podziekowan dla rodzicow nie planujemy
chyba ta godzina i 15 minut to bylaby taka optymalna dlugosc filmu
Stary 2009-08-26, 13:00   #2753
chilanes
Zakorzenienie

a ja sie zastanawiam, czy nei zacząć właśnei chodzic po 3-4 salonach, które wytypowałam na próbne fryzury, bo jak sie juz zapiszę, to potem próbna na tydzień, czy dwa przed ślubem to za późno, by szukać innego fryzjera, gdyby ten mi nieodpowiadał ;/
Stary 2009-08-26, 13:01   #2754
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja próbną fryzurke będę miałą tydzień przed ślubem na wieczór panieński hehehe Chyba, że jakieś wesele wyskoczy po drodze, ale na razie się nic nie zapowiada
ja bym chciala probna na tyle wczesniej zeby jeszcze ewentualnie zdazyc zmienic fryzjera jakby mi sie nie podobalo

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
a ja sie zastanawiam, czy nei zacząć właśnei chodzic po 3-4 salonach, które wytypowałam na próbne fryzury, bo jak sie juz zapiszę, to potem próbna na tydzień, czy dwa przed ślubem to za późno, by szukać innego fryzjera, gdyby ten mi nieodpowiadał ;/
tylko probna fryzura zazwyczaj tez za darmo nie jest
u tego goscia co wkleilam linka probna fryzura to 100zl, wiec fajnie by bylo zeby sie trafila jakas okazja co by ta stowka zostala jakos wykorzystana
Stary 2009-08-26, 13:10   #2755
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ja bym chciala probna na tyle wczesniej zeby jeszcze ewentualnie zdazyc zmienic fryzjera jakby mi sie nie podobalo

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

u tego goscia co wkleilam linka probna fryzura to 100zl, wiec fajnie by bylo zeby sie trafila jakas okazja co by ta stowka zostala jakos wykorzystana
Ja tam sie nie martwie, bo fryzjerką jest żona mojego kuzyna. I czeszę się u niej od jakis 7-8 lat Więc o fryzure się nia martwie. Jeszcze będzie niejedna okazja żeby wymysliła mi jakąś fryzurkę i trenowała-np. na komunie brata będzie mnie czesała. I co najważniejsze za każda fryzurkę bierze nie więcej niż 20-30 zł zależy co wymyśli Pewnie za weselną weźmie więcej ale przynajmniej na próbnych nie zbankrutuje
Stary 2009-08-26, 13:15   #2756
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam sie nie martwie, bo fryzjerką jest żona mojego kuzyna. I czeszę się u niej od jakis 7-8 lat Więc o fryzure się nia martwie. Jeszcze będzie niejedna okazja żeby wymysliła mi jakąś fryzurkę i trenowała-np. na komunie brata będzie mnie czesała. I co najważniejsze za każda fryzurkę bierze nie więcej niż 20-30 zł zależy co wymyśli Pewnie za weselną weźmie więcej ale przynajmniej na próbnych nie zbankrutuje
to tylko pozazdroscic ja ogolnie mam fryzjerofobie byla taka jedna babeczka w Hair Coif, ktora zawsze mnie czesala na wesela, ale juz tam nie pracuje najfajniej byloby sie uczesac w domu, no ale chyba malo ktory fryzjer tak chce...
wiec na razie mam oko na tego goscia ciekawe jak sie ceni... jakas laska na forum regionalnym napisala, ze 100 za probna, 150 za wlasciwa... ciekawe ile za makijaz...

edit: dowiedzialam sie, ze 100 za makijaz proby i 100 za wlasciwy... czyli w sumie wyszloby 450zl za fryzure i makijaz... to jeszcze nie tragicznie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-26 o 13:19
Stary 2009-08-26, 13:16   #2757
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
dzieńdobry, po wczorajszej burzy na forum dzisiaj nastał nowy piękny dzień

hehe ja się zastanawiam nad toto lotkiem zamiast kwiatów- u nas już się to powoli staje hitem : a co do baniek mydlanych to mój TŻ wymyślił że chce ale nie to nie bardzo odpowiada, bo on nie chce żeby w nas rzucali ryżem czy grosikami tylko żeby świadkowie rzucali w gości sukierkami i żeby leciały bański mydlane pod kościołem
Mi się podoba taki wielki balon co byłby umieszczony na sali weselnej pod sufitem i jak będziemy tańczyć pierwszy taniec to on się przebije i wypadają małe baloniki serduszka Na all widzialam już takie
ja napewno nie chcę kwiatów... bo i tak zwiędną... wolę lotka labo winko a nawet jak nei trafie w lotku żadnej trójki to i tak bede miala tyle samo co z kwaitóc czyli nic ale warto lotka chociaż dla tej niepewności czy coś się trafi

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-26, 13:22   #2758
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
to tylko pozazdroscic ja ogolnie mam fryzjerofobie byla taka jedna babeczka w Hair Coif, ktora zawsze mnie czesala na wesela, ale juz tam nie pracuje najfajniej byloby sie uczesac w domu, no ale chyba malo ktory fryzjer tak chce...
wiec na razie mam oko na tego goscia ciekawe jak sie ceni... jakas laska na forum regionalnym napisala, ze 100 za probna, 150 za wlasciwa... ciekawe ile za makijaz...
No fajnie mam
A makijażystkę też mam jedną na oku, ale sama nie wiem. Wydaje mi się, że robi za mocny makijaż i widać "tapetę". No ale ja jestem z tych praktycznie w ogóle się nie malujących wieć może się nie znam. Ale nie wiem ile beirze za makijaż ślubny. Muszę się przejść A fajnie by było, bo ma salon naprzeciwko mojej fryzjerki to bym nie musiała po całym mieście biegać.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-08-26 o 13:24
Stary 2009-08-26, 13:30   #2759
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie koszt próbnej fryzury to 30-40 zł
Stary 2009-08-26, 13:33   #2760
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie koszt próbnej fryzury to 30-40 zł
to jeszcze nie jest źle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości