|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Ines- dokładnie, w najgorszym wypadku przynajmniej sobie wypoczniesz. Chociaż ja nie tracę nadzieji,że kolega jednak się ogarnie, tudzież poznasz jakiegoś miejscowego Adonisa
Cieszę się, że pogoda dopisuje. Pewnie wrócisz z taką czekoladową opalenizną, że wszystkie tu zbiorowo w kompleksy popadniemy ![]() Mamrotko- interesuje Cię chyba wszystko oprócz kołyski, prawda? Przecież już ustalone, że nie możesz pozwolić, żeby betoniarka się marnowała ![]() Wiedziałam, że o czymś zapomniałam Wam powiedzieć... Mało brakowało, a nie sprzedałabym Wam newsa dnia! Dzwonił do mnie mój były szef i... zaprosił mnie na obiad w weekend Ponieważ wydało mi się to trochę podejrzane zaczęłam drążyć temat i okazało się, że zupełnym PRZYPADKIEM będzie tam też jego wnuk, który też pewnie przypadkiem zerwał ostatnio ze swoją dziewczyną Oczywiście mój szef zapierał się w żywe oczy, że wcale nie ma zamiaru nas swatać, skądże znowu! Po prostu pomyślał, że "powinniśmy się poznać, tyle mamy ze sobą wspólnego, na pewno się ZAPRZYJAŹNIMY". Dopiero po kilkunastu dobrych minutach rozmowy z rozbrajającą szczerością wyznał: "Limonka... Bylibyście idealną parą... Ty już w zasadzie jesteś jak rodzina" Pójdę z czystej ciekawości. Przez dwa lata tyle się nasłuchałam o tym Pawełku, że aż sama jestem ciekawa co to za facet. Poza tym jak znam Mr Szefa to zaprosi nas do jakiejś na prawdę dobrej restauracji z pysznym jedzonkiem, więc nie zamierzam przepuścić takiej okazji Tak, wiem, że jestem na diecie Nie musicie mi przypominać
|
#4772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bylam dzis na wizycie u gina i wszystko u nas dobrze a teraz pije herbatke zielona z malinami i jest pyszniutka ![]() ciekawa jestem jak tam nasza Tysia po fryzjerze juz
|
|
#4773 |
|
Zadomowienie
|
rozbawił mnie ten wasz Big Milk
![]() powiem wam że nie chce miec z nim juz nigdy do czynienia jak wroce do domu....... ![]() ale dośc o mnie ... Limonko idz na to spotkanie i baw się dobrze a noż widelec coś bedzie ![]() przesyłam wam kilka widoczków
|
|
#4774 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Malinn, nie daj się! To Twoje życie i Ty piszesz jego scenariusz, a nie Twoja rodzinka... Zrób to, co uważasz za słuszne, a czas wyleczy pretensje.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Będę Cię wypatrywać na ulicach Białego ![]() Cytat:
ileż można świntuszyć, niet?![]() ines, może kolega zapija swoje smutki? albo myśli jakby tu Cię poderwać a jest nieśmiały i ucieka w % na odwagę. Pogadaj z nim A ja fotek nie widzę Co do cen nad morzem, my wydaliśmy średnio po 700 zł za tygodniowy pobyt;/ah, dumna mnie rozpiera, mój big milk stał się sławny ![]() Cytat:
![]() ![]() sasasa!Cytat:
![]() A co do randki z tym Pawełkiem, idź, jeśli okaże się lipny, to przynajmniej najesz się za darmoszkę ![]() Cytat:
Też uwielbiam zieloną z malinami, mniam. Ostatnio kupiłam brzoskwiniową, paskudna;/ Pewnie łysa jest, dlatego się ukrywa albo strzeliła se też fryza na kuciapce i musiała dłużej zostać (btw. o kuśkach słyszałam, ale o kuciapkach - w życiu! )Halio, kto jeszcze nie chrapie?
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
ogarnąc Was jest trudno ines - nie przejmuj sie kochana tym glabem tylko jak juz tam jestes to baw sie dobrze i wypoczywaj i lap pylki big milka ![]() limonko - niezmiennie czekam na zdjecia z ukrycia z twojej super wypasionej silownivirginia - baw sie dobrze, wypoczywaj i wracaj do nas z radoscią ![]() mamrotka - zgrzeszylas tym kusicielstwem malinowo - nalesnikowym ![]() tysia - ja chce zdjecia twojego czerepa ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- malinn - nie daj sie jak coś to przyjdziemy z pikieta pod twoj dom "malinn jedzie do stanow" a nas sie trza bac, bo w kupie silau mnie dietowo srednio na jeza, a dzisiaj wyobrazcie sobie jade do Suchej B, do agencji w sprawach urzedowych, wjezdzam do miasta (to taka mala miescinka) i co widze??? zaraz kolo drogi w parku pasie sie Słon i dwa Wielblady a kawalek dalej sie okazalo ze to cyrk ale fajnie wygladały w tym parku
|
|
|
|
#4776 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam ochote na jakos dobra salatke, jakies pomysly? ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam ochote na jakos dobra salatke, jakies pomysly? chyba cos sie dzieje z wizazem bo nie moge wiadomosci wyslac
|
|
#4777 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja też! Ciągle jakieś errory, zaraz rzucę to w cholerę i pójdę spać;/ Myślę, że Tyśka walnęła sobie na kuciapce wąsy hitlera albo jakieś serce bo ona taka romantyczka ![]() ines, już widzę fotki, ślicznie tam u Was i Ty też cudna
|
|
#4778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co to nowa moda jakas z tymi wasami?
07.03-31.03 7,5 (?) ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2009-08-26 o 23:24 |
|
|
|
|
#4779 |
|
Zadomowienie
|
dziewki zdycham, nie czytałam was nawet,jutro przeczytam i nadrobie..bo padam na kuciape;(
do jutra...niuniuska a Ty zginiesz jak doczytam wszysk oco napisałam kozo wstrętna
|
|
#4780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ehhh nie wyspałam się .... jeszcze 2 noce musze się porzemęczyc...ale on sapie w nocy ![]() a co do niesmiałości to nieśmiały to on nie jest na 100% tego to jestem pewna jak nie wiem co nie chce mi się juz gadac o tym koledze. dzis przyjezdza jeszcze jakas jego koleżanka więc nie będe z nim sama uffff a po powrocie nie chce miec z nim już nigdy do czynienia.......nie nadązam za wami tak się rozkręciliście pod moją nieobecnośc.... przyznaje się z góry że moje wakacje dietetyczne to nie są ...ale to raczej było do przewidzenia ![]() dziś u mnie chyba rownież zapowiada się ładna pogoda ale co z tego wczoraj leżałam plackiem kilka godzin a nawet nie widac żadnej opaleznizny...jak przyjechałam biała tak chyba wróce ![]() BUZIAKI MIŁEGO DNIA
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-08-27 o 07:58 |
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć lalki
Wysmyczyłam do Was bardzo długiego posta i oczywiście Wizaż musiał mi go zeżreć W związku z czym jestem na niego tak śmiertelnie obrażona, że postanowiłam już tylko się przywitać. Dzień dobry, robaczki
|
#4782 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nieee, ale podobno każdej kobiecie pasują
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może chciał zorganizować trójkącik, stąd te sapanie w nocy, już sobie wyobrażał...![]() A co do opalenizny, też miałam to samo. Wszyscy się opalali nawet z filtrami, tylko nie ja;/ Jeśli smarujesz się filtrem to zrezygnuj na jakiś czas, ja tak zrobiłam i trochę się opaliłam ![]() Cytat:
BRY Lalki, normalnie coś z nerwów zaraz rozwalę. Znów włażę na wagę a tam oczywiście więcej .. ale to pewnie po tym winku i cieście;/ niech będzie.. A i jeszcze śniło mi się, że robiłam test ciążowy ![]() ale nie wiem co wyszło bo był jakiś dziwny i się obudziłam z tego stresu;/ No i mam zły humor ;/
|
|
#4783 |
|
Wtajemniczenie
|
hej piekne
pisalam pisalam i wizaz post zezarl wiec big foch i nie bede sie produkowac !
|
#4784 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ah widze ze kolega sama słodycz, lej go po łepie niech się opamięta!! ![]() Cytat:
Pawelek ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pawelek;D zrób mu fote pod stołem….y tzn nei żeby dolnych partii, ale tak żeby nei widział ze robisz a my widziałyśmy jego gębusie;d Cytat:
Cytat:
Sebastianem rosnie już kochana już, ale nie weszłam tu bo zaraz po, pojechali z mama na sklepy szukac nowych drzwi do domu, i garazu, potem po paczke do ori potem na spotkanie z kosmetyczka, potem do biedro po serek wiejski;D i wrpcilam po 20;/ taka jakas bez rzycia;/ to musiałam paczke porozdzielac z kosmetykami i wogoel, i nic m isie już potem nie chcialo, i Az szybko się zawinęłam d osapnia, po 00 było a ja już poszlam spac Cytat:
A koele bij bij!! Cytat:
Hola hola!!!!! NASZ!! Razem go stworzylyśmy! Ju end mi! Cytat:
(a ja wiecej o kuciapkach wlasnei niż o Kuskach;p) Cytat:
Cytat:
Nie mam bateri;/ mesio mi ukradł;( a pzoatym nie ma na co patrzyc, szalu nei ma Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nbiunia wie cos na ten temat bo ma takowe, i co dziennei w lustrze sprawdza czy rózno leża;d Nie wyobrażaj sobei zbyt wiele;p dostaniesz raz w dupsko i po wszystkim:P czesc kozęcje;p Jak się macie, widac ze źle wam było beze mnie wczora z wieczora;D Hihihi Olcia fenksik za zaproszenie na nk Ale dżaga z Ciebie;D A co go CHIRURCIów moich to mogę Ci poweidizec ze podobno w 6 s, izi ma przezyc a mój bidulek Dźordz ma umrzec;( Zalamanam tym faktem;( A prywatna praktyka już się skończył 2 sexzon, leciał na foxie rownolelge z chirurgami Nei chwalac się pwoeim ze ich tez mam na polytach hahaah;D
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-08-27 o 11:29 |
|||||||||||||
|
|
|
#4785 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie się zafoszyły, to chyba dzisiaj cisza na wątku będzie
Mój wizaż chyba dzisiaj niezbyt głodny bo moich postów nie je ;p
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff ja dopiero wlaczylam kompa, bo od rana jakos latam
jejku ale goraco u mnie zar sie z nieba leje chyba ze 35stopni ![]() wszystkie widze dzisiaj obrazily sie na wizaz to dobrze ze rano nie wchodzilam bo by mnie tez wkurzyl jeszcze na dzien dobry![]() ja dopiero pichce obiad bo sniadanko wszamalam z mama w ikei srednio bylo dietetyczne ale nizbyt duzo a teraz to ja umieraaaam z glodu lece robic cos...
|
|
|
|
#4787 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam doła i jest mi źle
![]() ![]() ehh byłam u babci, ![]()
|
#4788 |
|
Zadomowienie
|
dzaga powiem ci ze ja tez dzis bez humoru, jakas taka rozgniewana jestm i wogole...burza wisi w powietrzu i juz sie zaczynam bać;(
my to chyba telepatycznie uzgodnilysmy ze dziszly dzień....eh i ten gorac.....wracam do lodówki
|
|
#4789 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
??? ale widze że niezbyt z tego byłabyś zadowolona ![]() ![]() i głowa do góry jak waga ruszy to mmmmmm znikniesz nam w oczach Cytat:
no to dziś zaszalałam ponad 7 godz na plaży i się tak spaliłam że teraz mnie wszystko piecze ![]() pogoda jest cuuudna ..... ale chyba noc będę miała nieprzespaną ....
|
|
|
#4790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie smutaj się kochana trzymaj sie skarbieCytat:
witajcie popoludniowo, zjadlam cyca z kury pieczonego z salatką grecka i sosem czosnkowym, ale srednio mi smakowal szczerze mowiac, mam chyba dosc kurczaka u mnie na wadze tez bez zmian ale w sumie to malo mam dni bez grzechow to co się dziwic |
||
|
|
|
#4791 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Burzy się boisz, ja też w sumie, ale u mnie beznadziejna pogoda od rana, deszcz leje. Dopiero teraz jakieś słońce wyszło... Cytat:
![]() Chyba nie ruszy. Nigdy tak się nie wkurzyłam na wagę, żebym musiała potem rzucać się na słodycze i zajadać nerwa A dzisiaj zjadłam 3 kawałki ciasta, czekoladkę i loda:/ Jadłam byle co, byle jak o byle jakich porach;/Cytat:
A ta koleżanka to jego była? yyy, jakiś on dziwny, bez kitu. Zapraszać swoją byłą...? Eeek. Nie rozumiem. Eh, jak zobaczyłam dzisiaj babcię, taką osłabioną... do tego lamentowała, że umierać będzie to normalnie teraz nie mogę dojść do siebie ;/ Żal za serce ściska, do czego człowiek się dożywa... Bez sensu.![]() Jak tylko zobaczyłam, że dzisiaj znów więcej na wadze to na śniadanie wpierdzieliłam ciasto
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny, znowu robię come back
Muszę w końcu wziąć się za siebie a Wy mnie motywujecie do tego ![]() Niuniusko, trzymaj się Moja Droga A co do ciąży, to niedawno zrobiłam TŻowi iezły numer. Spóźniał mi się okres, już 3 dzień, co jest w moim przypadku niebywałe, zazwyczaj był wcześniej niż później, 28dni cykl nigdy nie przekraczał. A tutaj już dzień 30... 31..... A 32 przyznałam się TŻowi. Już miał mi test kupić, oboje się martwiliśmy, ponieważ nie mamy pieniędzy, dodatkowo na studiach ciągle mam do czynienia z promieniowaniem, ochrona radiologiczna na 6, ale niestety, czasem coś się przedostanie, nie ma bata. Oboje zdołowani siedzieliśmy przez TV, kiedy nagle mnie co tknęło i policzyłam raz jeszcze i.... okazało się, że... że pomyliłm się w obliczeniach o 2 tygodnie i okres przede mną. Myślałam, że TŻ mnie zabije, ale na szczęście nie miał już siły i sam się śmiał.Opalanie bez filtrów????? Mam piękną, brązową, bezpieczną opaleniznę najpierw spf 50, to nie opaliłam sie nic. Potem 30, jak się lekko ozłociłam to spf15. I przy 15, o dziwo sie nie spaliłam (a ja bladziuch przeokropny) , ale to zależy od firmy, bo ten sam filtr ciocia w Tunezji miała i też się nie spaliła, a na plecy soraye 20 uzywala, bo wyzszy filtr i ich spalilo, wiec potem caly 15 sie balsamowali Więc zapraszam do używania filtrów I zakaz solarium albo przynajmniej mniej, słyszałyście, co oglosili oficjalnie? że znacznie zwiększa ryzyko zachorowania na raka skóry.Oooo Limonko, znowu wokół Ciebie gromada mężczyzn Jesteś niesamowita!Naleśniki z budyniem i malinami???? ![]() ![]() ![]() Na szczęście maliny są dietetyczne ![]() Ah, Dziewoje moje, brak czasu i to ile mnie nie było najbardziej widzę, jak próbuję przebrnąć przez wszystkie posty. Podczytywałam Was, ale nie miałam czasu nic pisać, teraz się zebrało wszystko, więc tylko pozdrowię Was WSZYSTKIE gorrrrąco )) I obiecuję być tu częściej
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale chyba mnie nic już nie zdziwi ![]() iśc się upic i tyle.................
|
|
|
#4794 |
|
Raczkowanie
|
Cześć lasencje
Ja właśnie mam doła jak stąd do Afganistanu.......:confus ed:Właśnie wróciłam ze szczepienia na alergie (szkoda, ze, nie mogłam na wscieklizne, bo taka szczypionka by mi się przydała .Jedyne co jest pocieszająco to ze waga mi spada.... i na kursy językowe: angielski i franuski![]() .Przynajmniej będe się edukowac i nie myśleć o miłości![]() ....no może tylko w weekendy jak misiek będzie![]() ![]() Mamrotka-super ze z twoim dzidziusiem i z Tobą wszystko dobrze.A znasz już płeć maluszka, chyba ze gdzieś napisałas, a ja gapa i nie doczytałam .Miłego wieczoru, ja ide czytać książkę Maxime Chattam : "Otchłań zła".Paaa
|
|
#4795 |
|
Zadomowienie
|
Niewiasty zły dzień dziś...zły....
Niuniuska burzy to ja sie boje tak jak i dentysty, jak i ciemności, samotnosci i wogołe....ogólnie wszytstkiego sie boje. tak wszystko śmiechem i krzykiem przysłaniam, ale ogólnie to cienki bolek ze mnie:/ a dziś to ja wogole jakas bez zycia jestem nadal nie mam z kim pójśc na Alinowe wesele, pytałam kolegów takich to jeden twierdzi ze go dziewczyna nie posci, inny ze ma w tym czasie inne wesele, a inny ze wogole nei chadza na takei imprezy, a wg mnei to oni poprostu nei chca isc na impreze z prosiakiem...sorry z maciorą...tucznikiem...a ciul wie z tym co jest największy z calego ich rodu. i tak to wyglada ze nie mam z kim pojsc, a nie chce pójść sama, bo co bede obic, wszsy ida z kims, pojda tanczyc a ja zostane sama przy stole jak ten prosiak przy korycie.....żal pozatym jakos tak dziwnie mi ogolnie dzis jest, zapytalam ali czy by byla zla jaikbym ew nei przysla na wesele bo nei mam z kim, to zaczela sie na mnie drzec i wogole nie rozumi, bo ona ma kogos...a ja nei mam nikgo i wogole dupa z bitawlasnie włączyłam sobie moja tzn PŁYTE DEPRESYJNA nagrałam sobie na niej ok 16 wolnych, płaczliwych piosnek i jak jet mi xle to wlaczam sobie ja i dobojam sie nia do konca....i tak se slucham miłego wiczroku kózki, limonko napisz jak randka...kiedy sie odbedzie
|
|
#4796 |
|
Wtajemniczenie
|
Niunka wspolczuje ze zle jest z babcia
ines85 uwazaj z tym opalaniem Marei witaj zgubo zagladaj czesciej mkarlinka podziwiam, dwa kierunki i jeszcze kursy jezykowe ja nie dalabym rady u mnie cora bedzie (no chyba ze siusiak urosnie) Tysia idz sama, czasami dziewczyny mowia ze lepiej sie bawia jak by byly z osoba towarzyszaca, a swoja droga to bez sensu jest takie chodzenie z osobami towazyszacymi, jak ktos ma kogos to ok fajnie ale przeciez nie wszyscy i kiedys jak opowiada mi babcia to bylo calkiem inaczej ![]() Bylam dzis z tz na grzybach i powiem ze nie miala baba klopotu to kupila sobie prosie
|
#4797 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze wam cos opowiem bo zapomniałam;
wczoraj po odbiorze paczki z biura oriflame pojechałam sobie na spotkanie z regionalna kosmetyczna na temat pielegnacji cery, zabrałam ze sobą koleżankę która tez w tym siedzi, i spotkanie mial obyc w restauracji, srednio wiedzialm gdzie tam sie parkuje, a nawet wjezdza, wiec zaparkowalam sobie w okolicy banku...tj budynku obok neimalże...takze trzeba bylo kwałek podejsc na miejsce, spotkanie trwalo ponad2h...ale do czego zmierzam....idac do auta z kolezaka intensywnie rozmawialysmy na tema spotkania i zblizalysmy sie do samochodu, juz bylysmy na parkingu i widzailysmy moja rakiete w zasiegu oka, az z krzaków wyszkoczyli jacych chlopowie...i jeden tak sie bardzo patrzyl, nie zwracalam na to uwagi.....bo moja kolezanka jest sliczna, szczupła, w dlugich dredach i zawsze jak z nia ide to za nia sie tylko ogladaja...ale on ewidentnie sie patrzyl na mnie, i ja sie zaczelam patrzec....... i tak mysle kto to taki, i on minal nas i tak dorwaca ie i nalad patrzy, a ja wsiadlam do samochodu, odpalilam i jade....w strone ich zeby sie mu przyjzdec....i wydawalo mi sie ze to taki jeden....ael sobie mysle nieeeee.....on byl wysoki, chudy, i ogolnei nieco inaczej wygladal...to nie on.... a dzis wchdoze sobei na gg i dostaje waidomsoc od pana A. sobie mysle...nie gadalismy tyle czasu co jest....i co sie okazalo to jedank wczoraj byl on. zagadal niby co slychac, pytal czemu ciagle jeztem na neiwidocznym i takei tam,az nagle pyta czy nei bylam wczoraj na parkindu przy PKO sa w zielonym ticku mowie no tak, a skad wiesz,a bo chyba sie widzileimys....a ja mwoei he to jednak byles Ty ![]() i zaczeliscmy sie smaic , jakie z nas glupki, ze zamiast sie zatrzymaci pogadac to przygadalismy sie sobie.... a zaraz wam powiem kto to ![]() to taki pan A co pozanlam go hmmmmm z 6 lat temu na gg odezwal sie keidys czy mzoemy poklikac haha, i tak sobie gadalismy, bardo duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuzo i czesto, okazalo sie ze mieszka tez w krosnie i takei tam rózne, i ani nei chwilismy sie spotkac ani nic, tak fajnie bylo, cos jakby przyjacielsko....ale jednak milej..... i w liceum trzeba mi bylo taki obrazek wydrukwoac w wielkich rozmairach, a on interesuje sie fotografia i slcizne zdjecia robi i zaproponowal ze u kolegi w drukarni m iza darmo owego wydrukuje...tylko zeeeee zeby mi go dac musielibysmy sie rzecz jasna spoktac, a ze nei widzielismy sie nigdy wczesneij na zywo,,,,,byl maly stresior...ale w koncu sporkalismy sie w pol drogi miedzy mna a nim, a mamy do siebei z 5 hm, i tak sobie siedzialismy i gadali dal mi malunek i ajko cieawkostke pwoeim wam ze w rezultacie nei oddala m go do szkoly tylko zkserowalam a ten powisialam sobie na scianie ...no i nastepnego dnai on mial jechac do wojska i mial sie urwac nasz kontakt....az po poltora meisiaca siedze sobie z rodicami w ogrodzie i dzwoni mi teleon....jakis nr domowy, odbieram a to pan A.zadzwonil powiedziec mi ze wlasnei przed momentem przyjechal do odmu po przysiedze an prespustke i zebym weszla na gg porozmawiamy...kurcze lecialam jak na sklrzydalch ala zaraz zaczela mi mamrac ze sie zakochalam ehheh i takie tam, ale to bylo w 2 lieceum i wiecie...to takei raczej zauroczenie bylo i po tej przysiedze zabral sobie tel do wojska i codziennie pisalismy do siebie, czasem zadzwonilismy i tak fajnie bylo, mialam z nim isc nawet na studnuowke...ale sie zlosylo tak ze na 2 dzien mial konczyc sluzbe i w rezultaci e go neipuscili..i musialm isc z kuzynem;/a tak jak sie dzis odezwal wszystkei wspomnienia wrocily a nierozmawialismy ze soba...a chyba z pół roku.....noi piszem sobie wlasnei z nim teraz.....tak mu troche zrzedzialm, ale on nei pozwala mi meic zlego dnia, zaraz szuka milion powiodo dalczego ne ipowinnam byc zla, czy mutka, fajny ziomek z niego........ale zaraz was wyprzedze nie, nic z tego nei bedzie... ok,koncze opowiesci z krypty KTO NIE CHCE NIECH NEI CZYTA BO SAME SSMETY, a kto przeczytal gratulacje za wytrwalośc do końca;*
|
|
#4798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no Tyska i do ciebie pylki Big Milkowe dotarly cos tak widze
|
|
#4799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mama tez mi mowila ze dawniej nie bylo czegos jak os towarzyszaca i bylo okej. Cytat:
![]() całość?? ![]() szacun maleńka nie sadze zeby to był big milk ... ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- a wiesz, on tak zawsze fajnie do mnie mowi :".... ależ Justyś ..."
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamietam juz czy dzis sie witalam
ale dzis mam podly nastroj, bylam u dentysty zle zrobila mi 1 i musze wybolic prywatnie u dentysty znowu potem prawie mnie samochod przejechal nastepnie chodzilam po sklepach iii kupilam spodnie ktore juz mi sie nie podobaja i sa troche waskie potem dowiedzialam sie ze za pare dni konczy sie nam umowa na neta i nie bedziemy nowej podpisywac ale przyjechal przedstawiciel iii mama podpisala jednak. bylam na spotkaniu z kolezankami i wiecie; nalewka, cistka, krakersy jeszcze szumi mi w glowie, ale pilam przez to ze chcialam zapomniec swoja porazke bo stracilam juz nadzieje na podbicie serca Pana M ale wczoraj pisalam z takim chlopakiem troche dziwny ale milutki ma glos chce sie spotkac to pomyslalam ze moze klin klinem?ale sie rozpisalam i padam na pyszczek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

Cieszę się, że pogoda dopisuje. Pewnie wrócisz z taką czekoladową opalenizną, że wszystkie tu zbiorowo w kompleksy popadniemy 
Ponieważ wydało mi się to trochę podejrzane zaczęłam drążyć temat i okazało się, że zupełnym PRZYPADKIEM będzie tam też jego wnuk, który też pewnie przypadkiem zerwał ostatnio ze swoją dziewczyną
Oczywiście mój szef zapierał się w żywe oczy, że wcale nie ma zamiaru nas swatać, skądże znowu! Po prostu pomyślał, że "powinniśmy się poznać, tyle mamy ze sobą wspólnego, na pewno się ZAPRZYJAŹNIMY". Dopiero po kilkunastu dobrych minutach rozmowy z rozbrajającą szczerością wyznał: "Limonka... Bylibyście idealną parą... Ty już w zasadzie jesteś jak rodzina"
Tak, wiem, że jestem na diecie 

Co do cen nad morzem, my wydaliśmy średnio po 700 zł za tygodniowy pobyt;/
albo strzeliła se też fryza na kuciapce i musiała dłużej zostać

ale nie wiem co wyszło bo był jakiś dziwny i się obudziłam z tego stresu;/