|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
uff znalazłam kwiatuszki z jakich będę miała wiązanke, czy ktoś wie jak one się nazywają
http://www.decorado.pl/main/picture....t_max&i=000355 MisQa moze te kłótnie stąd, że się po prostu ciągle docieracie... Często tak bywa, że mimo wszystko początki są najgorsze. Nie martw się, jesteśmy z Tobą a ja głęboko wierzę, zę wszystko się ułoży. Przecież do tej pory nie było między Wami takich nieporozumień ??
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-08-27 o 14:43 |
|
|
|
|
#3302 |
|
Zadomowienie
|
witam wszystkie kobitki, które jeszcze tu zaglądają
![]() moja mama robi dalej piekło, rodzina TŻ tak niezdecydowana, co 5 min zmieniają zdanie, najbardziej wkurza mnie teściowa i szwagier, z tymi umówić sie na coś to już w ogóle, zadne z nich nie slucha, dopowiada sobie coś samemu i potem wychodzą dziwności, np dzis świadek (czyli szwagier, czyli brat TŻ) dzw3oni do TŻ i pyta o ktorej jedziemy na te zdjęcia, bo on nie wie na która do nas przyjechać (mamy zdjęcia przed ślubem). Hehehe no jeszcze na tylko świadka brakuje na tych zdjeciach, w ogóle weźmy całą rodzinę najlepiej hahaha dzisiaj ubraliśmy wódkę, zaraz będziemy dmuchać balony (200 balonów, chyba pluca wyplujemy-mamy pompkę, ale jakoś się nie sprawdza....). A jutro to juz od rana bieganina, zakupy żywnościowe (bo część rodziny zostaje, więc trzeba ich potem nakarmić), umycie i przybranie aut, zawiezienie wodki i winietek, odebranie kluczy od domków dla gości, spowiedź, pojechanie po rodziców TŻ do innego miasta (100km), doprowadzenie siebie samej do porządku, zrobienie paznokci i maseczki relaksującej na twarz (najwazniejsze zadanie na jutro ). dziewczynki z 29 sierpnia, ślub mamy POJUTRZE
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny doradzcie
muszę jakoś zaaranżować to miejśce gdzie będziemy siedziedziec z tż bo jest puste i brzydkie i wcale mi sie nei podoba aaa tego serca tam teraz juz nie ma pomysł 1. zrobić girlandę z tiuluod zasłony do zaslony przez ten kinkiet i z kinkietu puścić to piórkowe serce.... pomysl 2. zrobić balonowe serce ale chyba jedno bo 2 się nei zmieszczą....
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pisalas wczesniej ze czesto klocicie sie z TZetem ![]() ciekawe jak ona to zrobila no juz wiem zostalam poprawiona wczesniej Cytat:
przeciez napewno tyle im za prad nie idzie .. parodia jakas ![]() bardzo ladna dekoracja ja miaam miec podobna ... ale nie doszlo sie dogadac z reszta par takze postawilismy na dekoracje sali ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() Mialam je w bukiecie swoim razem z normalnymi rozami i frezjami ... ale zabije mnie ale nie pamietam
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy na bukietach slubnych podpytaj tam sa super specjalistki
a co do tego kwiatka to albo ja zle trafiłam albo on jest nietrwały, bo kiedys zamówiłam bukiet z nich do kolezanki na slub i nie zolalam dowiesc do kosciola i padly i to kilkakrotnie mi sie tak trafiło...
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
liliputek sluczny makijaz
![]() ja dzis sie nameczylam, sprzatlismy u tesciow, bo u nich bedzie blogoslawienstwo itp ![]() Zaraz jade odebrac suknie A rano bylam na pedicurze z tż jutro rano na paznokcie u rak
|
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
jak dawno mnie tu nie było, tyle zaległości do nadrabiania. Po ślubie pojechaliśmy z mężem na tydzień do Włodysławowa. Dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy. Było super, małżeństwo jest fajne, chociaż tak naprawdę to nic się między nami nie zmieniło, dalej jest tak jak było czyli bardzo dobrze ![]() na razie jest dobrze, ale zobaczymy co będzie dalej. Wszystkim Pm które zostały mężatkami gratuluje!!!!
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
kurde probuje posprzatac moj pokoj.... ale normalnie jestem taka slaba ze szok... zcieralam tylko kurze a tak sie przy tym spocilam ze szok
jeszcze wszystkich nie starlam... masakra jakas nie wiem co mi dolegadzis odebralam wyniki krwi i moczu i wszystko jest w normie. A w ogole to powinnam dzwonic po orkiestrach itd umawiac sie juz konkretnie ale nie mam terminarzyku z numerami i terminami
|
|
|
|
|
#3310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zeby moje zdjęcia jeszcze choć w połowie były tak sliczne jak Twoje to bede happy ![]() Tak, u mnie w parafii cenniki są zabójcze.. dlatego mało kto tu bierze slub Ksiądz jest rozpieszczany przez bogatych szewców, których wielu mieszka na moim osiedlu.Na marginesie, moj sąsiad jesli nie ma w jednym papierku 50zł nie idzie do koscioła, bo uważa że mniej to nei przystoi dać Poszukam na bukieciarskim forum Dziękuję ![]() Samba, masz jakies osłabienie organizmu. Nie przemęczaj się !!!! Odpoczywaj, wiem, ze to nudne, ale skuteczny sposób na regenerację sił ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powaznie ?! ![]() Jezu to gdzie Ty mieszkasz ze ludzie na ofiare daja 50zl? ![]() ![]()
|
|
|
|
#3312 | |
|
Raczkowanie
|
Helooo to znowu ja!!!
jestem dopiero na 85 stronie masakra jakas ile tego naprodukowalyscie. mamy nowego laptopa (jakiegos mc booka) i poki co nie mam windowsa i nie moge w ogole sobie zmienic czcionki na moja i jej pogrubic i na dodatek emotki nie wchodza. Kurde lekko sie zdenerwowalam wrrrrrrranika222;pieknie wygladasz i super ta kiecka Twoja, pogoda sie nie martw!!! My w ogole o tym nie myslelismy, bo co to da jak sie bedziesz zamartwiac, co ma byc to bedzie AgatkaL polecam serie dermedic, http://www.dermedic.pl/indexx.html wczesniej uzywalam norma derm, ale 70 zl za krem to za duzo, a ten kosztuje ok. 25-30 zl zalezy od apteki!!! Cytat:
martucha gratulacja. Suknie nie w moim stylu, ale Tobie jak najbardziej pasuje!!! |
|
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam gilotyne z podziałką ale tylko na a4 a5 i a6. co do tego gdzie w gliwicach jest jakiś sklep z drobiazgami ślubnymi to mi siostra mówiła że w sośnicy przy nowym kościele jest sklep barbórka i tam jest taki mały sklepik z różnymi rzeczami ale nie wiem czy poduszki mają moge poprosić siostre żeby tam podeszła i zapytała co mają, co do dekoracji za Wami to ja bym wzięła to serce z balonów bo uważam że to ładnie wygląda i na zdjęciach dobrze będzie się prezentować
|
|
|
|
|
|
#3314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na pewno i docieramy się, i jeszcze może toszke trudno mu sie przestawic na troche inne zycie niz z mamusia, gdzie robil co chcial.... no i ja w chorobie nerwowa sie zrobilam, i to tez na pewno swoje robi... ale mam nadzieje, ze w koncu przyjdzie taki dzien, ze bede naprawde szczesliwa i ze bede mowic każdemu, ze slub to cos pieknego... a ja lamblie mam, teraz 2 antybiotyki na raz, 2 razy dziennie... strasznie boli mnie brzuch i głowa... do tego znow anty zmieniam wiec tez swoje dołożą.... ech....
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie trzymam kciuki zeby taki dzien nadszedl jak najszybciej i niech mi ktorys ks powie ze jak para mieszka ze soba wczesniej to ze jest wieksza prawdopodobienstwo ze sie rozwiada .... u nas przynajmniej etap " docierania" mamy juz za soba ...
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny byłam na próbnej i teraz to juz całkiem mam burdel w głowie w tam,tej te strąki wisiały ale góra była sliczna w tej te loki są ładne ale z kolei gora jaka nie bardzo
moglam nigdzie nie isc i byłby spokój a z poprzedniej zdjecia tutaj #1195 strona 40
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-08-27 o 20:12 |
|
|
|
|
#3317 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żabcia - zdjecia superowe!! Cytat:
Edytowane przez groszek80 Czas edycji: 2009-08-27 o 20:16 |
||
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
anika ta 2 fryzurka super
pierwsza sie do niej nie umywa... ja bym sie na ta 2 decydowala
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dostalismy album piekneeeee fotki
![]() jutro je wrzuce bo od 2 dni jezdzimy i pokazujemy![]() ![]() jutro nadrobie co pisaliscie ![]() kliwia myle o tobie mam nadzieje ze dajesz rade
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim skromnym zdaniem ... PIERWSZA !! taaaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!! ![]() to eustomy sa a ja mowilam ze na B
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-08-28 o 00:22 |
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
anika mi sie 1 bardziej podobała
bardziej dziewczeca ![]() martucha no dzis to nie wiem jak ale ledwo zyje, glownie przez to sprzatanie. Jutro sie znowu zrelaksuje na paznokciach z rana :d i napije za***iaszczej kawy z ekspresu z pianka z mleka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jakos daje, choc nerwow-tremy jakos nie mam zbytniej ![]() No i dochodzi do tego okres, rozkrecic sie nie moze, i pewnie w dniu slubu bede umierac :/ DO tego dowiedzialam sie ze 18 wrzesnia mam obrone |
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
tak myślałam że eustomy ale żabcia mnie zmyliła
na b to nie eustomy ja miałam je w swoim bukiecie razem z goździkami i powiem tak, mnie sie one w bukiecie trzymały lepiej niż goździki. Nie wiem ile by stały gdybym je podlewała (w gąbkę lała wodę ) bo my zaraz w poniedziałek w nocy na wczasy pojechaliśmy i umarły nawet nie wiem kiedy
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
ehh to chociaz tyle ze nie ja jedyna mam takie bledne skojazenia
![]() Cytat:
u mnie tez w bukiecie sie dlugo trzymaly ... pierwsze padly frezje
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
wizażanki moje ile wczesniej byłyście u organisty ja chcę iść jutro mam nadzieję że nie będzie za późno że będzie mógł zagrać
ale mam stracha teraz
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje slicznie
Cytat:
![]() ale mysle ze 2 tyg to jeszcze troche czasu nie masz sie cos stresowac
|
|
|
|
#3328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
to ja zrobie tak ze z tej pierwszej kaze zrobic góre i te boczki zaczesane
a loki- fale znaczy sie z wczorajszej fryzury(bo duzo bardzoej mi sie takie okrągle fale podobaja niz te strąki), no i nic nie moze jednak wisiec na szyi bo sie prostują za bardzo, musze je upiąć i to mocno i cos mi sie zdaje ze te żabki za barzdo widac wilk syty i owca cała dzieki dziewczynki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

).

!.