Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-27, 14:42   #3301
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

uff znalazłam kwiatuszki z jakich będę miała wiązanke, czy ktoś wie jak one się nazywają

http://www.decorado.pl/main/picture....t_max&i=000355

MisQa moze te kłótnie stąd, że się po prostu ciągle docieracie... Często tak bywa, że mimo wszystko początki są najgorsze.
Nie martw się, jesteśmy z Tobą a ja głęboko wierzę, zę wszystko się ułoży.
Przecież do tej pory nie było między Wami takich nieporozumień ??

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2009-08-27 o 14:43
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 14:59   #3302
Strobiluska
Zadomowienie

witam wszystkie kobitki, które jeszcze tu zaglądają

moja mama robi dalej piekło, rodzina TŻ tak niezdecydowana, co 5 min zmieniają zdanie, najbardziej wkurza mnie teściowa i szwagier, z tymi umówić sie na coś to już w ogóle, zadne z nich nie slucha, dopowiada sobie coś samemu i potem wychodzą dziwności, np dzis świadek (czyli szwagier, czyli brat TŻ) dzw3oni do TŻ i pyta o ktorej jedziemy na te zdjęcia, bo on nie wie na która do nas przyjechać (mamy zdjęcia przed ślubem). Hehehe no jeszcze na tylko świadka brakuje na tych zdjeciach, w ogóle weźmy całą rodzinę najlepiej hahaha

dzisiaj ubraliśmy wódkę, zaraz będziemy dmuchać balony (200 balonów, chyba pluca wyplujemy-mamy pompkę, ale jakoś się nie sprawdza....). A jutro to juz od rana bieganina, zakupy żywnościowe (bo część rodziny zostaje, więc trzeba ich potem nakarmić), umycie i przybranie aut, zawiezienie wodki i winietek, odebranie kluczy od domków dla gości, spowiedź, pojechanie po rodziców TŻ do innego miasta (100km), doprowadzenie siebie samej do porządku, zrobienie paznokci i maseczki relaksującej na twarz (najwazniejsze zadanie na jutro ).

dziewczynki z 29 sierpnia, ślub mamy POJUTRZE

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 15:12   #3303
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczyny doradzcie

muszę jakoś zaaranżować to miejśce gdzie będziemy siedziedziec z tż
bo jest puste i brzydkie i wcale mi sie nei podoba

aaa tego serca tam teraz juz nie ma

pomysł 1.

zrobić girlandę z tiuluod zasłony do zaslony przez ten kinkiet i z kinkietu puścić to piórkowe serce....

pomysl 2.

zrobić balonowe serce ale chyba jedno bo 2 się nei zmieszczą....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 68.jpg (60,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r1.jpg (21,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 313_0.jpg (41,7 KB, 26 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 15:17   #3304
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczyny doradzcie

pomysł 1.

zrobić girlandę z tiuluod zasłony do zaslony przez ten kinkiet i z kinkietu puścić to piórkowe serce....

pomysl 2.

Pierwszy pomysł chyba bardziej mi się podoba, jestem przeciwniczką jakichkolwiek balonów

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 15:39   #3305
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh...no tak to jest... ja juz za bardzo sie nie udzielam, bo i czasu mniej , i nie na bieżąco z tym wszystkim juz... i znow chora to juz w ogóle...

ale podczytuje Was codziennie i musze przyznac, ze slicznoty z naszych laseczek mam tez nadzieje, ze wasze zycie bedzie równie piękne jak foteczki ślubne

pozdrawiam
a ja ostatnio myslalam o Tobie ,,, jak Ci sie tam uklada ....
bo pisalas wczesniej ze czesto klocicie sie z TZetem

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

Obłęd nie???!!!

!
ciekawe jak ona to zrobila

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
25 lipca 2009
Chyba tak powinno się pisać .
no juz wiem zostalam poprawiona wczesniej

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Niestety tylko my mamy slub, moj kosciół jest dość drogi (800zł msza) i sam organista mi mówił, ze wielu parafian ucieka, ze tylko zapowiedzi są w kosciele a slubów zero.
Kwiaty hmm nie wiem jak sie nazywają ale mniej więcej tak wyglądaja
http://poznan.forumslubne.pl/files/bukiet_201.jpg
(takie jakby różyczki malusie, ale to nie są róże, na pewno kojarzycie) Bukiet w podłużnym kształcie i własnie w takim klimacie ustrojony tez kosciół. Do tego na dwyanie rozłożone biały drapowany materiał (jest wstretny dywan) posypany płatkami róż.
A ławki będą ozdobionęe w podobny spsób jak na fotce (materiał będzie węższy)
http://www.dekoracjeslubne.com.pl/1d10.htm
taką cieniutką, delikatną organzą ale w kolorze ecru (jak bukiet) no i też jakies kwiatuszki przypięte.
o kurcze za slub 800zl? za godzine ?!
przeciez napewno tyle im za prad nie idzie .. parodia jakas

bardzo ladna dekoracja
ja miaam miec podobna ... ale nie doszlo sie dogadac z reszta par takze postawilismy na dekoracje sali

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Na pewno 25 lipca ...

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
uff znalazłam kwiatuszki z jakich będę miała wiązanke, czy ktoś wie jak one się nazywają

jakos na B sie zaczynaly chyba
Mialam je w bukiecie swoim razem z normalnymi rozami i frezjami ...
ale zabije mnie ale nie pamietam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 15:47   #3306
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ddaaiissyy na bukietach slubnych podpytaj tam sa super specjalistki

a co do tego kwiatka to albo ja zle trafiłam albo on jest nietrwały, bo kiedys zamówiłam bukiet z nich do kolezanki na slub i nie zolalam dowiesc do kosciola i padly i to kilkakrotnie mi sie tak trafiło...

Stary 2009-08-27, 16:39   #3307
kliwia
Zakorzenienie

liliputek sluczny makijaz

ja dzis sie nameczylam, sprzatlismy u tesciow, bo u nich bedzie blogoslawienstwo itp

Zaraz jade odebrac suknie

A rano bylam na pedicurze z tż
jutro rano na paznokcie u rak
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 16:47   #3308
stokrotka24
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
jak dawno mnie tu nie było, tyle zaległości do nadrabiania. Po ślubie pojechaliśmy z mężem na tydzień do Włodysławowa. Dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy. Było super, małżeństwo jest fajne, chociaż tak naprawdę to nic się między nami nie zmieniło, dalej jest tak jak było czyli bardzo dobrze Dzisiaj będę przenosić resztę rzeczy bo jeszcze nie do końca się przeprowadziłam i zaczyna się normalne życie... u teściów
na razie jest dobrze, ale zobaczymy co będzie dalej.

Wszystkim Pm które zostały mężatkami gratuluje!!!!

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 16:56   #3309
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurde probuje posprzatac moj pokoj.... ale normalnie jestem taka slaba ze szok... zcieralam tylko kurze a tak sie przy tym spocilam ze szok jeszcze wszystkich nie starlam... masakra jakas nie wiem co mi dolega

dzis odebralam wyniki krwi i moczu i wszystko jest w normie. A w ogole to powinnam dzwonic po orkiestrach itd umawiac sie juz konkretnie ale nie mam terminarzyku z numerami i terminami
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 17:39   #3310
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
dziewczyny doradzcie

pomysł 1.

pomysl 2.

ja bez chwili wahania odpowiadam POMYSŁ nr 1

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

bardzo ladna dekoracja
ja miaam miec podobna ... ale nie doszlo sie dogadac z reszta par takze postawilismy na dekoracje sali

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Ciesze się, ze sie podoba Zeby moje zdjęcia jeszcze choć w połowie były tak sliczne jak Twoje to bede happy

Tak, u mnie w parafii cenniki są zabójcze.. dlatego mało kto tu bierze slub Ksiądz jest rozpieszczany przez bogatych szewców, których wielu mieszka na moim osiedlu.
Na marginesie, moj sąsiad jesli nie ma w jednym papierku 50zł nie idzie do koscioła, bo uważa że mniej to nei przystoi dać Tak wiec same widzicie

Poszukam na bukieciarskim forum
Dziękuję

Samba, masz jakies osłabienie organizmu.
Nie przemęczaj się !!!! Odpoczywaj, wiem, ze to nudne, ale skuteczny sposób na regenerację sił

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
ddaaiissyy na bukietach slubnych podpytaj tam sa super specjalistki

a co do tego kwiatka to albo ja zle trafiłam albo on jest nietrwały, bo kiedys zamówiłam bukiet z nich do kolezanki na slub i nie zolalam dowiesc do kosciola i padly i to kilkakrotnie mi sie tak trafiło...
no faktycznie, rację masz - te kwiaty wyglądają na delikatne... no cóż, może jakos wytrzymają

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 18:12   #3311
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Ciesze się, ze sie podoba Zeby moje zdjęcia jeszcze choć w połowie były tak sliczne jak Twoje to bede happy

Tak, u mnie w parafii cenniki są zabójcze.. dlatego mało kto tu bierze slub Ksiądz jest rozpieszczany przez bogatych szewców, których wielu mieszka na moim osiedlu.
Na marginesie, moj sąsiad jesli nie ma w jednym papierku 50zł nie idzie do koscioła, bo uważa że mniej to nei przystoi dać Tak wiec same widzicie

napewno beda

powaznie ?!
Jezu to gdzie Ty mieszkasz ze ludzie na ofiare daja 50zl?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-27, 18:23   #3312
groszek80
Raczkowanie

Helooo to znowu ja!!! jestem dopiero na 85 stronie masakra jakas ile tego naprodukowalyscie. mamy nowego laptopa (jakiegos mc booka) i poki co nie mam windowsa i nie moge w ogole sobie zmienic czcionki na moja i jej pogrubic i na dodatek emotki nie wchodza. Kurde lekko sie zdenerwowalam wrrrrrrr

anika222;pieknie wygladasz i super ta kiecka Twoja, pogoda sie nie martw!!! My w ogole o tym nie myslelismy, bo co to da jak sie bedziesz zamartwiac, co ma byc to bedzie

AgatkaL polecam serie dermedic, http://www.dermedic.pl/indexx.html wczesniej uzywalam norma derm, ale 70 zl za krem to za duzo, a ten kosztuje ok. 25-30 zl zalezy od apteki!!!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja biorę tabsy juz prawie 3 lata. ale nie chce narazie odstawiac, bo nie mysle o dziecko. odstawie na jakies 3 miesiące przed planowaną ciązą ale zanim to nastąpi....
ja biore juz 5 lat, ale mam policystyczne jajniki i jestem po operacji, a jak mialam miesieczna przerwe to znowu mi sie cysty zrobily, takze niestety truc sie musze, ehhhhhhhh

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hej hej bylo rewelacyjnie wszytko dokladnie opisze wam wieczorkiem bo zaraz musze jechac na sale dorozliczac sie ale bylo bosko ;D ale mam kilka smiesznych historii do opowiedzeniaq puki co wrzucam 3 fotki reszta wieczorem a to tak na zachete
martucha gratulacja. Suknie nie w moim stylu, ale Tobie jak najbardziej pasuje!!!
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 18:27   #3313
san_g
Zadomowienie

Cytat:
no to wyslij mi mailem anna.k80@o2.pl liste nazwisk w wordzie tylko dokładnie posprawdzaj.... no i ci zrobie i wymiar mi powiedz czy taki moze byc jak wizytówka po zlozeniu 90mm x 50 mm czy inny chcesz

i czy taka masz gilotyne z podziąłką w cm bo nei wiem czy ci linie cięcia robic...

sang a ty wiesz moze gdzie w gliwicach maja poduszeczki po dobraczki i jakies inne duperele slubne?
hej, przygotuje liste na weekend i Ci wyślę (naprawdę dziękuje już teraz za pomoc bo sama bym sobie nie poradziła). co do rozmiaru to sama nie wiem zrób takie jak uważasz że będą dobre ja mam gilotyne z podziałką ale tylko na a4 a5 i a6. co do tego gdzie w gliwicach jest jakiś sklep z drobiazgami ślubnymi to mi siostra mówiła że w sośnicy przy nowym kościele jest sklep barbórka i tam jest taki mały sklepik z różnymi rzeczami ale nie wiem czy poduszki mają moge poprosić siostre żeby tam podeszła i zapytała co mają, co do dekoracji za Wami to ja bym wzięła to serce z balonów bo uważam że to ładnie wygląda i na zdjęciach dobrze będzie się prezentować

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 19:37   #3314
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
bardzo mi przykro , teraz odpoczywaj (jakaś grypka?!) niech choróbsko szybko minie - potem do dzieła - ratowanie związku - skoro oboje tego chcieliście to nie był to błąd, tylko niestety może nie każdy (szczególnie facet) zdjae sobie sprawe z tego, że obrączka na palcu nie gwaratuje że będzie dobrze i że nie musi się dalej starać. ludzie sobie odpuszczają - a wtedy robi sie problem.
trzymam kciuki. zdrowiej!

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

!.
Cytat:

MisQa moze te kłótnie stąd, że się po prostu ciągle docieracie... Często tak bywa, że mimo wszystko początki są najgorsze.
Nie martw się, jesteśmy z Tobą a ja głęboko wierzę, zę wszystko się ułoży.
Przecież do tej pory nie było między Wami takich nieporozumień ??
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a ja ostatnio myslalam o Tobie ,,, jak Ci sie tam uklada ....
bo pisalas wczesniej ze czesto klocicie sie z TZetem

ciekawe jak ona to zrobila

no juz wiem zostalam poprawiona wczesniej

bardzo ladna dekoracja

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Makijaż mi się podoba, bardzo ładny!

Na pewno 25 lipca

uuu, to nie zazdroszczę! Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążą i że nie będą Ci się tydzień przed ślubem myszkować po domu!

uuu... to nie dobrze! Mam nadzieję, że jakoś szybko dojdziecie do porozumienia, a Ty się skup teraz na swoim zdrowiu, bo ono jest najważniejsze, a wszystko się ułoży!

Co do pogody 12 września, to już się boje. Mam tylko nadzieje, że nie będzie padać i że nie będzie zimno... Nie mam nic na ramiona i nawet nie zamierzałam kupować...
oj dziekuje Wam wszystkim

na pewno i docieramy się, i jeszcze może toszke trudno mu sie przestawic na troche inne zycie niz z mamusia, gdzie robil co chcial.... no i ja w chorobie nerwowa sie zrobilam, i to tez na pewno swoje robi... ale mam nadzieje, ze w koncu przyjdzie taki dzien, ze bede naprawde szczesliwa i ze bede mowic każdemu, ze slub to cos pieknego...

a ja lamblie mam, teraz 2 antybiotyki na raz, 2 razy dziennie... strasznie boli mnie brzuch i głowa... do tego znow anty zmieniam wiec tez swoje dołożą.... ech....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 20:02   #3315
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj dziekuje Wam wszystkim

na pewno i docieramy się, i jeszcze może toszke trudno mu sie przestawic na troche inne zycie niz z mamusia, gdzie robil co chcial.... no i ja w chorobie nerwowa sie zrobilam, i to tez na pewno swoje robi... ale mam nadzieje, ze w koncu przyjdzie taki dzien, ze bede naprawde szczesliwa i ze bede mowic każdemu, ze slub to cos pieknego...
....

w takim razie trzymam kciuki zeby taki dzien nadszedl jak najszybciej

i niech mi ktorys ks powie ze jak para mieszka ze soba wczesniej to ze jest wieksza prawdopodobienstwo ze sie rozwiada .... u nas przynajmniej etap " docierania" mamy juz za soba ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-27, 20:08   #3316
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczyny byłam na próbnej i teraz to juz całkiem mam burdel w głowie w tam,tej te strąki wisiały ale góra była sliczna w tej te loki są ładne ale z kolei gora jaka nie bardzo

moglam nigdzie nie isc i byłby spokój

a z poprzedniej zdjecia tutaj #1195 strona 40
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 175.jpg (28,2 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 176.jpg (32,0 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 177.jpg (31,4 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 178.jpg (27,8 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2009-08-27 o 20:12
Stary 2009-08-27, 20:12   #3317
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
mój TŻ tez wie, jaką mam suknię, bo pokazałam mu sama fotki, poza tym ma stały dostep do kompa i wiem, ze ogląda sobie czasem moje zdjęcia, bo na pulpicie mam folder ŚLUB i tam sa różne rzeczy z tym związane, w tym moje zdjęcia z przymiarki
widział też poszczególne "elementy" stroju slubnego, ale on sobie w tej swojej męskiej główce nie umie tego poskladac w jedna całość :p
a mój w ogóle nic nie widział jeszcze ciągle mu wmawiałam, że suknia na pewno będzie ciemniejsza (cos jak zlota) i jak mnie w końcu zobaczył to sie prawie rozlakal - bezcenne

żabcia - zdjecia superowe!!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ile??

a my we wtorek idziemy na montaz naszej płytki weselnej. mam pytanie jaki macie początek waszej plytki weselnej?? chciałabym zrezygnowac ze zdjęc typu: mala, mały TZ, potem razem... no wiecie o co chodzi i nie wiem czym to zastąpic jakies rady, pomysły??
my nic nie uzgadnialismy i mamy filmik na poczatku i na końcu plyte odebralismy wczoraj i jest super!!! Teraz czekamy na projekt fotoksiazki!!! Uciekam na razie bo mężuś się niecierpili mówi do mnie mężem byś sie zajela a nie tylko wizaż i wizaż!!! Jeszcze tylko 19 stron mi zostalo do nadrobienia

Edytowane przez groszek80
Czas edycji: 2009-08-27 o 20:16
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 20:21   #3318
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

anika ta 2 fryzurka super pierwsza sie do niej nie umywa... ja bym sie na ta 2 decydowala
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 20:26   #3319
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 20:58   #3320
martucha84
Zakorzenienie

dziewczyny dostalismy album piekneeeee fotki jutro je wrzuce bo od 2 dni jezdzimy i pokazujemy

jutro nadrobie co pisaliscie

kliwia myle o tobie mam nadzieje ze dajesz rade
Stary 2009-08-27, 21:11   #3321
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny byłam na próbnej i teraz to juz całkiem mam burdel w głowie w tam,tej te strąki wisiały ale góra była sliczna w tej te loki są ładne ale z kolei gora jaka nie bardzo

Moim skromnym zdaniem ... PIERWSZA !!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
taaaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!!
to eustomy sa

a ja mowilam ze na B

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-08-28 o 00:22
Stary 2009-08-27, 21:24   #3322
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 21:44   #3323
kliwia
Zakorzenienie

anika mi sie 1 bardziej podobała bardziej dziewczeca

martucha no dzis to nie wiem jak ale ledwo zyje, glownie przez to sprzatanie. Jutro sie znowu zrelaksuje na paznokciach z rana :d i napije za***iaszczej kawy z ekspresu z pianka z mleka
Ale jakos daje, choc nerwow-tremy jakos nie mam zbytniej
No i dochodzi do tego okres, rozkrecic sie nie moze, i pewnie w dniu slubu bede umierac :/

DO tego dowiedzialam sie ze 18 wrzesnia mam obrone
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 21:48   #3324
bzyczka1
Zakorzenienie

tak myślałam że eustomy ale żabcia mnie zmyliła na b to nie eustomy

ja miałam je w swoim bukiecie razem z goździkami i powiem tak, mnie sie one w bukiecie trzymały lepiej niż goździki. Nie wiem ile by stały gdybym je podlewała (w gąbkę lała wodę ) bo my zaraz w poniedziałek w nocy na wczasy pojechaliśmy i umarły nawet nie wiem kiedy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 21:53   #3325
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ehh to chociaz tyle ze nie ja jedyna mam takie bledne skojazenia

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
tak myślałam że eustomy ale żabcia mnie zmyliła na b to nie eustomy

ja miałam je w swoim bukiecie razem z goździkami i powiem tak, mnie sie one w bukiecie trzymały lepiej niż goździki. Nie wiem ile by stały gdybym je podlewała (w gąbkę lała wodę ) bo my zaraz w poniedziałek w nocy na wczasy pojechaliśmy i umarły nawet nie wiem kiedy
no ale B jest blisko E w alfabacie heheh

u mnie tez w bukiecie sie dlugo trzymaly ... pierwsze padly frezje

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-27, 22:03   #3326
śliweńka
Zakorzenienie

wizażanki moje ile wczesniej byłyście u organisty ja chcę iść jutro mam nadzieję że nie będzie za późno że będzie mógł zagrać ale mam stracha teraz

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 22:25   #3327
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość

żabcia - zdjecia superowe!!

dziekuje slicznie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
wizażanki moje ile wczesniej byłyście u organisty ja chcę iść jutro mam nadzieję że nie będzie za późno że będzie mógł zagrać ale mam stracha teraz
mysmy wogole nie byli bo grala u nas zakonnica ktora specjalnie przyjechala na slub pary ktora miala slub o 2 ( a przyjechala w piatek wieczorem ) ... a w sobote nie bylo czasu zeby latac za nia i jej placic ... pojechalismy w poniedzialek to juz jej nie bylo ...

ale mysle ze 2 tyg to jeszcze troche czasu nie masz sie cos stresowac

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-27, 23:46   #3328
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:

zdecydowanie, nieodwołalnie, bezapelacyjnie: PIERWSZA!!!! romantyczna, elegancka, nowoczesna! Piękna i w moim stylu

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 07:46   #3329
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
zdecydowanie, nieodwołalnie, bezapelacyjnie: PIERWSZA!!!! romantyczna, elegancka, nowoczesna! Piękna i w moim stylu
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 08:08   #3330
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

to ja zrobie tak ze z tej pierwszej kaze zrobic góre i te boczki zaczesane
a loki- fale znaczy sie z wczorajszej fryzury(bo duzo bardzoej mi sie takie okrągle fale podobaja niz te strąki), no i nic nie moze jednak wisiec na szyi bo sie prostują za bardzo, musze je upiąć i to mocno

i cos mi sie zdaje ze te żabki za barzdo widac

wilk syty i owca cała dzieki dziewczynki

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości