Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-28, 08:23   #3331
liliputek
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ech... jakos wcale nie jest lepiej... ciagle sie kłocimy... jest koszmarnie, byla nawet taka chwila, ze powiedzialam, ze zaluje tego slubu....
ale nie mam juz sil nawet o tym myslec, strasznie ciezko przechodze teraz choróbsko i nie mam juz sil totalnie na nic
Hmm, a mnie sie wydaje, ze przchodzicie wlasnie teraz przez ten okres dcierania sie, ktory ja mialam z moim Tz-em jak razem zamieszkalismy. Ogolnie koszmar. Ale potem jest fajnie. Niestety, kompromisy to podstawa.
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Makijaż mi się podoba, bardzo ładny!

Na pewno 25 lipca

uuu, to nie zazdroszczę! Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążą i że nie będą Ci się tydzień przed ślubem myszkować po domu!

uuu... to nie dobrze! Mam nadzieję, że jakoś szybko dojdziecie do porozumienia, a Ty się skup teraz na swoim zdrowiu, bo ono jest najważniejsze, a wszystko się ułoży!

Co do pogody 12 września, to już się boje. Mam tylko nadzieje, że nie będzie padać i że nie będzie zimno... Nie mam nic na ramiona i nawet nie zamierzałam kupować...
Dziekuje za opinie. Eh, mnie tez pogoda jakos wybitnie glowy nie zaprzata. Che po prostu tylko (albo i az) zeby nie padalo.
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
bardzo mi przykro , teraz odpoczywaj (jakaś grypka?!) niech choróbsko szybko minie - potem do dzieła - ratowanie związku - skoro oboje tego chcieliście to nie był to błąd, tylko niestety może nie każdy (szczególnie facet) zdjae sobie sprawe z tego, że obrączka na palcu nie gwaratuje że będzie dobrze i że nie musi się dalej starać. ludzie sobie odpuszczają - a wtedy robi sie problem.
trzymam kciuki. zdrowiej!

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

!.
Zgadzam sie calkowicie. Ale jakie to jest bledne myslenie, moim zdaniem po slubie trzeba sie jeszcze bardziej starac.
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
uff znalazłam kwiatuszki z jakich będę miała wiązanke, czy ktoś wie jak one się nazywają

http://www.decorado.pl/main/picture....t_max&i=000355

MisQa moze te kłótnie stąd, że się po prostu ciągle docieracie... Często tak bywa, że mimo wszystko początki są najgorsze.
Nie martw się, jesteśmy z Tobą a ja głęboko wierzę, zę wszystko się ułoży.
Przecież do tej pory nie było między Wami takich nieporozumień ??
Zgadzam sie calkowicie, a propo poczatkow. Mam nadzieje, ze ja z moim Tz-em ammy to juz za soba.
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczyny doradzcie

muszę jakoś zaaranżować to miejśce gdzie będziemy siedziedziec z tż
bo jest puste i brzydkie i wcale mi sie nei podoba

aaa tego serca tam teraz juz nie ma

pomysł 1.

zrobić girlandę z tiuluod zasłony do zaslony przez ten kinkiet i z kinkietu puścić to piórkowe serce....

pomysl 2.

zrobić balonowe serce ale chyba jedno bo 2 się nei zmieszczą....
Dla mnie serce z balonow
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
liliputek sluczny makijaz

ja dzis sie nameczylam, sprzatlismy u tesciow, bo u nich bedzie blogoslawienstwo itp

Zaraz jade odebrac suknie

A rano bylam na pedicurze z tż
jutro rano na paznokcie u rak
Dziekuje. Eh jak ja bym chciala mojego Tz-ta wyciagnac do kosmetyczki, ale rzecz raczej niemozliwa
Cytat:
ja bez chwili wahania odpowiadam POMYSŁ nr 1

Ciesze się, ze sie podoba Zeby moje zdjęcia jeszcze choć w połowie były tak sliczne jak Twoje to bede happy

Tak, u mnie w parafii cenniki są zabójcze.. dlatego mało kto tu bierze slub Ksiądz jest rozpieszczany przez bogatych szewców, których wielu mieszka na moim osiedlu.
Na marginesie, moj sąsiad jesli nie ma w jednym papierku 50zł nie idzie do koscioła, bo uważa że mniej to nei przystoi dać Tak wiec same widzicie

Poszukam na bukieciarskim forum
Dziękuję

Samba, masz jakies osłabienie organizmu.
Nie przemęczaj się !!!! Odpoczywaj, wiem, ze to nudne, ale skuteczny sposób na regenerację sił

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

no faktycznie, rację masz - te kwiaty wyglądają na delikatne... no cóż, może jakos wytrzymają
No, to ten sasiad u mnie by nie przetrwal. U nas daje sie raczej 2 zl na ofiare, ew 5. Ale 50? To przeciez tydzien jedzenia dla niektorych
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
w takim razie trzymam kciuki zeby taki dzien nadszedl jak najszybciej

i niech mi ktorys ks powie ze jak para mieszka ze soba wczesniej to ze jest wieksza prawdopodobienstwo ze sie rozwiada .... u nas przynajmniej etap " docierania" mamy juz za soba ...
Zgadzam sie calkowcie!
Cytat:
dziewczyny byłam na próbnej i teraz to juz całkiem mam burdel w głowie w tam,tej te strąki wisiały ale góra była sliczna w tej te loki są ładne ale z kolei gora jaka nie bardzo

moglam nigdzie nie isc i byłby spokój

a z poprzedniej zdjecia tutaj #1195 strona 40
Hm wiesz co, masz racje. Zrob gore od pierwszej a dol od drugiej i bedzie super. Chociaz mnie sie obie fryzury bardzo podobaja
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 08:32   #3332
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
to ja zrobie tak ze z tej pierwszej kaze zrobic góre i te boczki zaczesane
a loki- fale znaczy sie z wczorajszej fryzury(bo duzo bardzoej mi sie takie okrągle fale podobaja niz te strąki), no i nic nie moze jednak wisiec na szyi bo sie prostują za bardzo, musze je upiąć i to mocno

i cos mi sie zdaje ze te żabki za barzdo widac

wilk syty i owca cała dzieki dziewczynki
Musisz też wziąć pod uwagę fakt, że to tylko próbna Na już faktycznej fryzjerka powinna postarać się bardziej no i te loczki pewnie zrobi ładniejsze i bardziej utrwali...mi też nie podobaja się takie loki rozpuszczone, więc zdecydowanie upnij

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 08:32   #3333
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
wizażanki moje ile wczesniej byłyście u organisty ja chcę iść jutro mam nadzieję że nie będzie za późno że będzie mógł zagrać ale mam stracha teraz

my z naszym organista w dzien slubu - jak przyjechalismy do kosciola rozmawialismy, w sumie to chodzilo tylko o to zeby mu zaplacic...z nim nawet nie trzeba bylo wczesniej rozmawiac bo on sam zawsze przyjezdza do kosciolal...taki jest ten nasz organista i jeszcze krzyczy sobie 200 zl za to swoje brzdekolenie!!no ale coz nie dasz to nie zagra a wiadomo troche muzyki potrzeba

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 08:33   #3334
śliweńka
Zakorzenienie

mnie się bardziej podoba pierwsza fryzura

co sądzicie o tej fryzurze??koleżanka miała ją w lipcu na swoim ślubie

ja mykam do krawcowej suknie odebrać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7f8ae64c60.jpg (44,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 672766c273.jpg (32,1 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aa139351c3.jpg (17,5 KB, 42 załadowań)

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-08-28 o 08:41
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 08:44   #3335
kliwia
Zakorzenienie

sliwenska fryzurka fajna, ale moze byc krotkowytrzymala

A my wlasnie worcilismy ze spowiedzi, jezuuu ryczalam jak bobr w konfesjonale, dobrze ze zamykany był

Jak mam zajecie to nie stresuje sie, ale jak mam czas to mnie sciska lekko w brzuszku
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 08:45   #3336
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

bardzo ładna tylko do niej trza miec naturalnie krecone wlosy chyba

bo moje zaraz byly by prościutkie....

heh rozpuściłam dzis te upiecie z fryzury i mam burze loków czesc sie wyprostowała szczegolnie z tyłu ale z przodu mam super loczki chlopaki w pracy az sie usmiechaja na te moje loki

bo mnie w zyciu w lokach nei widzieli a to juz 5 lat

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 09:32   #3337
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
napewno beda

powaznie ?!
Jezu to gdzie Ty mieszkasz ze ludzie na ofiare daja 50zl?
w Częstochowie mieszkam.... niektórzy bardziej święci od papieża.. szkoda komentowac

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
oj dziekuje Wam wszystkim

na pewno i docieramy się, i jeszcze może toszke trudno mu sie przestawic na troche inne zycie niz z mamusia, gdzie robil co chcial.... no i ja w chorobie nerwowa sie zrobilam, i to tez na pewno swoje robi... ale mam nadzieje, ze w koncu przyjdzie taki dzien, ze bede naprawde szczesliwa i ze bede mowic każdemu, ze slub to cos pieknego...

a ja lamblie mam, teraz 2 antybiotyki na raz, 2 razy dziennie... strasznie boli mnie brzuch i głowa... do tego znow anty zmieniam wiec tez swoje dołożą.... ech....
MisQa bedzie dobrze... nie od razu Kraków zbudowano Dajcie sobie czasu a najważniejsze abyś ze zdrówkiem doszła do ładu i składu, potem juz może byc tylko lepiej !!

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
dziewczyny byłam na próbnej i teraz to juz całkiem mam burdel w głowie w tam,tej te strąki wisiały ale góra była sliczna w tej te loki są ładne ale z kolei gora jaka nie bardzo

moglam nigdzie nie isc i byłby spokój

a z poprzedniej zdjecia tutaj #1195 strona 40
hmm powiem szczerze że w obu mi sie bardzo podobasz, są naturalne te fryzurki i jak najbardziej pasujące do okolicznosci.
Dla mnie, ze wzgl własnie na "górę" lepiej podoba mi się fryzura nr 1 Choc naprawde w obu Ci dobrze !!! Bardzo dobrze

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Moim skromnym zdaniem ... PIERWSZA !!

taaaaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!!
to eustomy sa

a ja mowilam ze na B
hihi tak bywa
Własnie, tez juz wiem, Eustomy
Dzieki !!!!!!!!

A nam tesciowka w koncu załatwiła kamerzyste.. a ja tak bardzo nie chciałam
Wrrrrrrr....
Btw ciekawe co to za kamerzysta co 3 tygodnie przed weselem ma wolny termin.. a przy okazji ile zaśpiewa za przyjazd z Krakowa do Częstochowy.
Nie lubie jak mnie ktoś filmuje

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:

A my wlasnie worcilismy ze spowiedzi, jezuuu ryczalam jak bobr w konfesjonale, dobrze ze zamykany był

Jak mam zajecie to nie stresuje sie, ale jak mam czas to mnie sciska lekko w brzuszku
Kliwuś czemu płakłas?
Czy spowiedz przedślubna jakoś różni się ot tej zwykłej? I ile ich trzeba zrobić ?? Bo bardzo się dziwię, ale nam ksiądz powiedział, ze jedna ! Coś mi nie gra

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
bardzo ładna tylko do niej trza miec naturalnie krecone wlosy chyba

bo moje zaraz byly by prościutkie....

heh rozpuściłam dzis te upiecie z fryzury i mam burze loków czesc sie wyprostowała szczegolnie z tyłu ale z przodu mam super loczki chlopaki w pracy az sie usmiechaja na te moje loki

bo mnie w zyciu w lokach nei widzieli a to juz 5 lat
bo loczki zalotne są
Mnie sie bardzo bardzo podobają i też bym taką jak Ty fryzurkę chciała ale obawiam się, ze nie wyglądałabym ładnie..
Zobaczymy, ja idę na żywioł, bede kombinowała 19.09.. u fryzjera u ktorego tylko raz włosy podcinałam Czesac nigdy sie nie czesałam, ale podobobno dobry jest Wiem , wiem.. wariatka jestem, ale jakos nie boję sie Poza tym jak już mowiłam podejście mam ... luźne delikatnie mówiąc Coś tam wyjdzie

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2009-08-28 o 09:29
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 09:41   #3338
san_g
Zadomowienie

Anika przód z 1 a tył z 2 bo zdecydowanie te loczki wyglądają pięknie-jeszcze do tego welon i będzie cudo a zdradzisz w jakim kościele macie ślub??nasi znajomi mają o 15 na trynku i oczywiście się wybieramy (przy okazji Wojtek zobaczy jak wygląda msza ślubna bo ze mną nie chciał iść oglądnąć-faceciii...:P)

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 09:44   #3339
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
w Częstochowie mieszkam.... niektórzy bardziej święci od papieża.. szkoda komentowac

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

MisQa bedzie dobrze... nie od razu Kraków zbudowano Dajcie sobie czasu a najważniejsze abyś ze zdrówkiem doszła do ładu i składu, potem juz może byc tylko lepiej !!

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

hmm powiem szczerze że w obu mi sie bardzo podobasz, są naturalne te fryzurki i jak najbardziej pasujące do okolicznosci.
Dla mnie, ze wzgl własnie na "górę" lepiej podoba mi się fryzura nr 1 Choc naprawde w obu Ci dobrze !!! Bardzo dobrze

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

hihi tak bywa
Własnie, tez juz wiem, Eustomy
Dzieki !!!!!!!!

Wrrrrrrr....
Btw ciekawe co to za kamerzysta co 3 tygodnie przed weselem ma wolny termin.. a przy okazji ile zaśpiewa za przyjazd z Krakowa do Częstochowy.

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Kliwuś czemu płakłas?
Czy spowiedz przedślubna jakoś różni się ot tej zwykłej? I ile ich trzeba zrobić ?? Bo bardzo się dziwię, ale nam ksiądz powiedział, ze jedna ! Coś mi nie gra

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

bo loczki zalotne są
Mnie sie bardzo bardzo podobają i też bym taką jak Ty fryzurkę chciała ale obawiam się, ze nie wyglądałabym ładnie..
Zobaczymy, ja idę na żywioł, bede kombinowała 19.09.. u fryzjera u ktorego tylko raz włosy podcinałam Czesac nigdy sie nie czesałam, ale podobobno dobry jest Wiem , wiem.. wariatka jestem, ale jakos nie boję sie Poza tym jak już mowiłam podejście mam ... luźne delikatnie mówiąc Coś tam wyjdzie

łi tam ja tez nei nosze loków bo mam proste wlosy jak druty, jak zawine na rzepowe wałki to tylko mi sie delikatnie podwiną i i tak po godzinie są proste

dlatego sie boje tych loków ale jak mi zabetonują to moze bedzie dobrze

dziewczyny mężatki jak u was po kolei wyglądalo błogosławieństwo bo ja nei mam pojecia jak to ma wygladać co mowic i cała ta oprawa

a rodzice to juz wogole nic nie wiedzą

ja teraz jestem jedynaczka i nigdynei byli w takiej sytuacji znaczy byli ale to były ponoc inne czasy.... cokolwiek to znaczyło

Stary 2009-08-28, 09:53   #3340
liliputek
Raczkowanie

Cytat:

Hmm fajna naturalna, ale ja bym te loczki wolala troszke bardziej skrecone.
Cytat:
łi tam ja tez nei nosze loków bo mam proste wlosy jak druty, jak zawine na rzepowe wałki to tylko mi sie delikatnie podwiną i i tak po godzinie są proste

dlatego sie boje tych loków ale jak mi zabetonują to moze bedzie dobrze

dziewczyny mężatki jak u was po kolei wyglądalo błogosławieństwo bo ja nei mam pojecia jak to ma wygladać co mowic i cała ta oprawa

a rodzice to juz wogole nic nie wiedzą

ja teraz jestem jedynaczka i nigdynei byli w takiej sytuacji znaczy byli ale to były ponoc inne czasy.... cokolwiek to znaczyło
No wlasnie, dobre pytanie z tym blogoslawienstwem. Jestem 4 z kolei z rodzenstwa, a nadal nie wiem co i jak. Jakos nigdy nie zwrocilam uwagi na to.
Stary 2009-08-28, 09:54   #3341
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
Anika przód z 1 a tył z 2 bo zdecydowanie te loczki wyglądają pięknie-jeszcze do tego welon i będzie cudo a zdradzisz w jakim kościele macie ślub??nasi znajomi mają o 15 na trynku i oczywiście się wybieramy (przy okazji Wojtek zobaczy jak wygląda msza ślubna bo ze mną nie chciał iść oglądnąć-faceciii...:P)
sang po prawdzie to my nie mamy w gliwicach slubu tylko u mnie w kosciele w pyskowicach w mikołaju na 13-tą

czyli że co ze zdjecia w avatarku to ty? zebym cię poznała kochana

Stary 2009-08-28, 10:14   #3342
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć,
my już 2 tydzień szukamy auta dla TZ, musimy przed ślubem kupić bo teraz tz jezdzi autem swojej mamy. podoba nam sie rover 200 ale nie ma ich dużo i też może być punto lub golf, coś w przystępnej cenie. tylko jak cos wyszukamy i jedziemy ogladac to okazuje sie ze byly malowane, uderzone lub rdzewieją. i nic nie mozemy znalesc

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 10:58   #3343
gold-fish
Zakorzenienie

anika222 mi też pierwsza się podoba, w tej drugiej widzę tylko loki same loki... lokowisko

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 11:27   #3344
san_g
Zadomowienie

Cytat:
sang po prawdzie to my nie mamy w gliwicach slubu tylko u mnie w kosciele w pyskowicach w mikołaju na 13-tą czyli że co ze zdjecia w avatarku to ty? zebym cię poznała kochana
na 13 mówisz hmmm.... musze pogadać z Wojtkiem czy damy rade obrócić i ze wszystkim zdążyć ale chętnie bym Was odwiedziła w kościele w tym tak ważnym dla Was dniu (w avatarku nie jestem ja ale masz mnie na nk na liście- nawet pytałaś na gg mojego Tż-ta czy ślub szykujemy bo go poznałaś na moich zdjęciach, zreszta swego czasu, bardzo dawno temu jak była jeszcze kafejka internetowa to ja tam przychodziłam i właśnie mnie Tż oświecił że Ty to Ty heh)

Stary 2009-08-28, 11:44   #3345
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Siedzę już w pracy.
Dziś o drakońskiej porze- 6.30- miałam swoje pierwsze w życiu jazdy z prawka
Nie miałam pojęcia, że tak super się autem jeździ

Dziś wieczorem jedziemy z mężem i moimi rodzicami na pielgrzymkę
Pomodle się za Was

Zdjęć ani filmu jeszcze nie mamy. Film dopiero będzie po upływie 2- 2,5 miesiąca od daty ślubu, bo firma jest mocno oblegana

Za to jesli chodzi o zdjęcia, to sami jesteśmy sobie winni, że ich nie mamy, bo nie mamy czasu wybrać zdjęć do fotoksiążki...
Jak się w końcu zdecydujemy, to będziemy czekać do 2,5 tygodnia

gold-fish, gratuluję, że udało Ci się przekonać mężulka do podróży

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka jak tam z Twoim zdrowiem? dlaczego idziesz do szpitala/oddziału onkologicznego???
(...)
Dziekuję za zainteresowanie
W czerwcu miałam wycinanego tego guza i jeszcze ciągle nie ma jednoznacznej diagnozy... Teraz badają moje wycinki w Centrum Onkologii w Gliwicach. Boję sie strasznie...
Pacjentów tam traktuja okropnie i juz chcę to mieć za sobą...

Samba, nam nikt niczym nie rzucił, bo za szybko ludzie zaczęli nam składać życzenia, a potem jak przyjaciel miał sypnąć groszem przed salą, to zabłądził po drodze i przyjechał jak my juz toast piliśmy

Ania84, piękne obrączki i buciki i ta sukienka! Świetny kolor

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
próbna 50zł a ślubna 90-100zł
Mnie próbna kosztowała 20 zł., a ślubna 50. Byłam jednak tak zadowolona z mojej fryzjerki, że jej zostawiłam 60 złotych

Cytat:
Napisane przez fanta20 Pokaż wiadomość
No więc w końcu i ja się pochwalę fotką narazie tylko jedna bo z amatorskiego aparatu, na fotki od fotografa jeszcze czekamy
No i pięknie! Cudowna suknia!

liliputek, bardzo ładny makijaż

Cytat:
ech... jakos wcale nie jest lepiej... ciagle sie kłocimy... jest koszmarnie, byla nawet taka chwila, ze powiedzialam, ze zaluje tego slubu....
ale nie mam juz sil nawet o tym myslec, strasznie ciezko przechodze teraz choróbsko i nie mam juz sil totalnie na nic
Po pierwsze dużo zdrowia
Po drugie, życzę Wam, żeby wreszcie zaczęło się układać i żebyś się ciągle uśmiechała, myśląc o Waszym małżeństwie. Życzę Ci wielu powodów do tego, żebyś wszystkim opowiadała, że ślub to piękna sprawa

Cytat:
(...)

Ładna, tylko mało trwała chyba...

Cytat:
(...)
(...)
Po prostu, my uklęknęliśmy, a potem moi rodzice staneli nad nami, położyli nam ręce nad głowami, poszeptali coś w stylu: synu/córko, błogosławię ci na nowej drodze życia, a potem nas ucałowali. Tak samo rodzice TŻa. I to wszystko
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 11:49   #3346
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki

nie bylo mnie od slubu ale czasem was podczytywalam
juz prawie dwa tyg po..szkoda slub u wesele bylo super jestemy zadowoleni i to bardz goscie rowniez mam juz zdjtka i plytke i tez nam sie podobaja
a tera wracamy do zreczywistowci musimy znalezc prace i wogole ehh
na dodatke rosnie mi osemka i juz nie moge zniesc tego bolu i swedzenia ehh

powol postaram sie nadazyc za wami

zycze wszystkim zeszlotygodniowym i jutrzejszym pannm mlodym milosci na cale zycie i wszystkiego naj naj naj!!!!! buziaki
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 11:54   #3347
Rybulka
Zakorzenienie

sas, ja też jestem w szoku, bo jutro miną 4 tygodnie od slubu
Stary 2009-08-28, 12:45   #3348
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Strobiluska, kliwia, motley i reszta jutrzejszych PM - WSZYSTKIEGO DOBREGO!!! UŚMIECHU, POGODY W SERCACH I NA NIEBIE, MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIA!!!
Stary 2009-08-28, 12:51   #3349
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
na 13 mówisz hmmm.... musze pogadać z Wojtkiem czy damy rade obrócić i ze wszystkim zdążyć ale chętnie bym Was odwiedziła w kościele w tym tak ważnym dla Was dniu (w avatarku nie jestem ja ale masz mnie na nk na liście- nawet pytałaś na gg mojego Tż-ta czy ślub szykujemy bo go poznałaś na moich zdjęciach, zreszta swego czasu, bardzo dawno temu jak była jeszcze kafejka internetowa to ja tam przychodziłam i właśnie mnie Tż oświecił że Ty to Ty heh)

jezuuuuuuuuu kwieciu
no tak
ale ze mnie baba!!! gupia

Stary 2009-08-28, 12:59   #3350
liliputek
Raczkowanie

Strobiluska, Monia.ch, pati86, natka294, kliwia, pomorzanka, motley, princessa0121, Kasiamaja dziewczynom jutro slubujacym zycze duzo milosci, zgodnosci, pogody ducha, usmiechu, zdrowia i wymarzonego ślubu i wesela
Stary 2009-08-28, 13:14   #3351
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
wizażanki moje ile wczesniej byłyście u organisty ja chcę iść jutro mam nadzieję że nie będzie za późno że będzie mógł zagrać ale mam stracha teraz
my idziemy dopiero w ta niedziele... a slub 05.09 takze reeelax

Cytat:

czemu ryczalas w spowiedzi???

Cytat:
Kliwuś czemu płakłas?
spowiedzi przewaznie sa 2... jednak ksiadz moze powiedziec ze macie isc tylko do 1 spowiedzi, jesli np. mieszkacie razem... chociaz nie zawsze tak jest bo my np. mieszkamy razem a spowiedzi mamy 2... takze zalezy od ksiedza

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

nie bylo mnie od slubu ale czasem was podczytywalam
juz prawie dwa tyg po..szkoda slub u wesele bylo super jestemy zadowoleni i to bardz goscie rowniez mam juz zdjtka i plytke i tez nam sie podobaja
a tera wracamy do zreczywistowci musimy znalezc prace i wogole ehh
na dodatke rosnie mi osemka i juz nie moge zniesc tego bolu i swedzenia ehh

powol postaram sie nadazyc za wami

zycze wszystkim zeszlotygodniowym i jutrzejszym pannm mlodym milosci na cale zycie i wszystkiego naj naj naj!!!!! buziaki
uuu a wy juz na stale w polsce jestescie?? ze pracy bedziecie szukac?
Ciesze sie ze wszystko super sie udalo

Ja bylam dzis u lekarza juz mi lepiej troche ale dalej jestem slaba wyblagalam se jeszcze zwolnienie na weekend to sobie jeszcze odpoczne i pozalatwiamy pare rzeczy z tztem fajnie bo tylko we wtorek i srode pojde jeszcze do pracy a potem urlop hehehe
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 13:18   #3352
san_g
Zadomowienie

Cytat:
jezuuuuuuuuu kwieciu
dokładnie tak my już razem 5,5 roku jesteśmy tak ten czas leci

jutrzejszym PM dużo słonka, radości i zadowolenia z tego najpiękniejszego dnia, żeby się wszystko udało tak jak chcecie

Stary 2009-08-28, 13:36   #3353
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hehe mam nadzieje ze sie spotkamy
a wy w ktorym kosciele macie? i o ktorej

Stary 2009-08-28, 14:26   #3354
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kuzde wiecie co... nie wiem co mi sie dzieje, ale zaczyna mnie to martwic...

niby lepiej sie juz czulam, ale przed chwila poszlam do sklepu po chlebek i szyneczke... sklep jakies 10 min od domku, zakupy male, szlam spacerkiem wiec sie nie przemeczylam... przychodze do domu i normalnie taka slaba jestem.. wykonczyla mnie ta podroz... glowa mnie strasznie boli i chce mi sie wymiotowac... a temp. mam 34.9... szok... nie wiem juz cos mam ze soba zrobic, bo nigdy tak nie mialam... a lekarka w sumie to nic nie stwierdzila... zrobila mi tylko badania ktore wyszly ok
Stary 2009-08-28, 14:27   #3355
Rybulka
Zakorzenienie

Jutrzejszej sporej grupie regularnie udzielających się PMek życzę dużo słońca i spełnienia marzeń o tym pięknym dniu

Sambuś, to chyba jakieś masakryczne przemęczenie materiału...

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-08-28 o 14:29
Stary 2009-08-28, 14:38   #3356
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kuzde no ale wlasnie od 4 dni nic nie robie tylko odpoczywam...
Stary 2009-08-28, 14:55   #3357
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

niby lepiej sie juz czulam, ale przed chwila poszlam do sklepu po chlebek i szyneczke... sklep jakies 10 min od domku, zakupy male, szlam spacerkiem wiec sie nie przemeczylam... przychodze do domu i normalnie taka slaba jestem.. wykonczyla mnie ta podroz... glowa mnie strasznie boli i chce mi sie wymiotowac... a temp. mam 34.9... szok... nie wiem juz cos mam ze soba zrobic, bo nigdy tak nie mialam... a lekarka w sumie to nic nie stwierdzila... zrobila mi tylko badania ktore wyszly ok

echh mam to samo
ciągle jestem zmęczona i płakać mi się chce i przerazenie mnie bierze bo nie ogarniam juz tego wszystkiego a chcialabym jak najlepiej..
jak wczesniej zero kłótni tak teraz o wszystkie pierdoły sie kłócimy włącznie z tym, że ja nie lubie rosołu a moj TZ nie wyobraza sobie wesela bez rosołu echhhh
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 16:02   #3358
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

uuu a wy juz na stale w polsce jestescie?? ze pracy bedziecie szukac?
Ciesze sie ze wszystko super sie udalo

Ja bylam dzis u lekarza juz mi lepiej troche ale dalej jestem slaba wyblagalam se jeszcze zwolnienie na weekend to sobie jeszcze odpoczne i pozalatwiamy pare rzeczy z tztem fajnie bo tylko we wtorek i srode pojde jeszcze do pracy a potem urlop hehehe
ja mam to samo tez normalnie jakas slaba jestem i jeszcze ten cholerny zab bylam u dentsyty dal mi antybiotyk na razie
a my tak juz na stale zjechalismy
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 16:17   #3359
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Strobiluska, Monia.ch, pati86, natka294, kliwia, pomorzanka, motley, princessa0121, Kasiamaja dziewczynom jutro slubujacym zycze duzo milosci, zgodnosci, pogody ducha, usmiechu, zdrowia i wymarzonego ślubu i wesela

tak tak wszystkiego dobrego pogody i słuchającego męża

dziewczyny czy ktoś z was nie wybiera się w podróż poślubną??

koleżanka na zdjęciu które załączyłam ma proste włosy, ja mam kręcone bardzo podatne bardziej boję się że mi się grzywa pokręci ale zapewne fryzjerka da 5 kilo lakieru

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 16:25   #3360
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość

Zgadzam sie calkowcie!

Cytat:

bardzo ladna ...

Cytat:

czemu ryczalas? az tak zle bylo?

Cytat:

Wrrrrrrr....

Kliwuś czemu płakłas?

sa 2 opcje .. albo nie jest zbyt dobry i bedzie kamerzysta " od rosolu "
albo poprostu jakas para mu odmowila i dlatego

oby to 2

na spowiedzi przed slubnej musisz wczesniej powiedziec ze to przed slubna ... no i wsumie niczym innym sie nie rozni ... my tez bylismy tylko na jedne spowiedzi bo tak powiedzial nam moj proboszcz ( tam mielismy slub ) ze jak para mieszka razem to nie ma sensu zeby szla na 2 spowiedzi bo i tak zyje w grzechu .. a jak poszlismy na spowiedz w piatek dzien przed slubem do proboszcz u TZeta to nie chcial mu dac rozgrzeszenia ze nie byl na 2 spowiedziach wsumie to TZet siedzial jakies 30min w konwesjonale .. jak jakis morderca ... a ja nie krocej bo z 20 min glowne co ks bedzie ci mowil przy konfesjonale to o malzenstwie itp ...

Jutrzejszym PM zycze duzo milosc , wymarzonego slubu i pieknej pogody

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-08-28 o 16:27
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości