|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
hej
Obiad juz prawe ugotowany, Tż zabrał Lide na jakis mecz, wiec pol godzninki spokoju ![]() Ustalilismy z Tż, ze rezygnujemy z tego naszego kamerzysty-fotografa i szukamy os innego. Wole dac troche wiecej kasy i byc przynajmniej zadowolona z efektu. Zależy Kaśka jakie masz stisunki z teśiowa, ja tam ze swoją bym pojehała. najlepiej,żeby twojj Tż spytał sie czy nie bedzie jej to przeszkadzało,a może też os doradzi ![]() EDIT: zabiję to moje dzieko, znowu mi klawisze z lapka powyrywała ......... Edytowane przez Dżasta87 Czas edycji: 2009-08-30 o 12:07 |
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
i 2 robiliśmy takie próbne i TZ się wczuwał a ja cały czas źle mówiłam bo jej nie słuchałam bo miałam jakąś ciężka głowę tego dnia i nie mogłam się skupić fajnie było a Wy macie tak, że Ty a póxniej TZ i składacie zeznaniaa w środę mamy 3 spotkanie(2 indywidualne) i pewnie znów będzie to samo ja nie chcę żeby ona szła ze mną bo się wstydzę -mam z nia dobre stosunki tak jak na początku. Ostatnio miałśmy trochę na pieńku, ale już jest ok i się z tego cieszę. Nie chcę miec wroga w teściowej bo to mama mojego TZ tylko mi tak głupio mówić, żeby mi dupę wozili na drugi koniec miasta-zobacze na mapie jak to wygląda, bo chyba trzeba przy księcia witolda zboczyć troszkę z tory z tego co pamiętam ![]() sprawdziłam i tak będziemy tamtendy przejżdżać zapytam TZ co on na to ![]() w ogóle z tej naszej grupy to połowa albo dzieciata albo w ciąży
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-30 o 12:15 |
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
czesc,
moze i ja sie do was dołacze, tez bym chciała w tym tygodniu ruszyc na podbój salonow tylko wszystko zalezy jak szybko zregeneruja sie moje nogi ![]() co do poradni to chyba tez by nam wypadało sie do niej wybrac, nauki zakonczylismy w marcu a poradnia wciaz czeka 230
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2009-08-30 o 12:09 |
|
|
|
#3574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Im nas więcej tym raźniej Ja wybiorę się do jednego, ponieważ na 99% i tak tam wybiorę suknię, byłam w tym salonie z sis TŻta kiedy ona kupowała suknię, ale chcę się teraz juz dowiedzieć konkretów, a szczególnie, kiedy będzie nowa kolekcja, bo na stronie internetowej nic na ten temat nie pisze.A my we wrzesniu zaczniemy nauki, właśnie muszę się jeszcze zorientować co i jak
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak powiedzialam TZowi, ze tak czy siak raz trzeba bedzie isc i to indywidualnie to nie byl zbyt szczesliwy "W czwartek poszlismy do poradni na Lokietka przy kosciele sw.Jadwigi - przyszlismy godzine wczesniej i bylismy juz 4 para..... Pierwsze dwie pary po zrobieniu dzikiej awantury i w atmosferze wrzaskow wyszly trzaskajac drzwiami...bo kobieta pytala ich jak czesto chodza do spowiedzi, jak sie zabezpieczaja, a jakich pozycjach uprawiaja seks i dlaczego zyja w grzechu??!!!??? My przez 20 min. nie powiedzielismy ani slowa. Siedzielismy cicho i sluchalismy steku bzdur, ze .... kobieta jest jak woda..jak sie ma do wyboru czysta i brudna wode, to kazdy wybierze czysta do wypicia, wiec jak sie ma czysta i brudna kobiete (sic!!!) do wyboru, to tez sie powinno wybrac czysta. ... Dowiedzielismy sie rowniez, ze nowoczesnosc jest dzielem szatana i epoka w jakiej zyjemy jest czysta postacia zla...... I ze media to wytwor szatana i ze trzeba uwazac....A poza tym kobieta ma siedziec w domu a facet biegac z dziecmi do kosicola, bo to z ojca bierze sie wzor (nie z matki....)." |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe ja juz widze mojego Tż na takich pogadankach
|
|
|
|
|
#3578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to żyjemy w iście szatańskich czasach I jesteśmy okropnymi grzesznicami. Mam nadzieję, że faktycznie w mojej parafii nauki nie są w typie tych o których napisałaś
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak trafie na takie babsko to chyba poprostu wyjde, nawet juz bez tej pieczatki ![]() strasznie sie ciesze, ze na naukach trafil nam sie ludzki ksiadz, choc temat drugi o naturalnym planowaniu rodziny prowadzi ktos inny... ciekawe jak to bedzie wygladalo
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My zaczynamy we wrześniu, słyszałam opinie, że w mojej parafii nauki są fajnie prowadzone, a w poradni jest spoko kobieta, mam nadzieję, że faktycznie tak jest
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
mamy złoty medal
|
#3582 |
|
Wtajemniczenie
|
W wioślarstwie??
Przegapiłam, właśnie sobie sprawdzałam o której drużyna z mojego miasta gra z tomasovią, mam nadzieję że się obudzą w końcu
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
tak 4 faciów
teraz rozdanie medali będzie hymn ![]() no a w 8 polska 4 najgorsze miejsce
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-30 o 13:08 |
|
|
|
#3584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Żegnam się Za chwilę TŻ przyjedzie. Miłej niedzieli
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat termin w tym kosciele nam pasowal (wiekszosc nauk jest o 18, a wtedy TZ konczy prace, wiec zalezalo nam na 19 )ktory hotel wydaje wam sie fajniejszy? bo mamy zamiar w grudniu/styczniu wykupic podroz poslubna na first minute i te dwa bierzemy pod uwage ![]() http://74.125.39.132/translate_c?hl=pl&langpai r=en|pl&u=http://www.jaz.travel/Destinations/egypt/marsa_alam/solymar_%2520abu_dabbab.a sp&prev=/translate_s%3Fhl%3Dpl%26q %3DSol%2BY%2BMar%2BAbu%2B Dabbab%26tq%3DSol%2BY%2BM ar%2BAbu%2BDabbab%26sl%3D pl%26tl%3Den&rurl=transla te.google.pl&usg=ALkJrhgn-EaZAELUvScbyoFrDN_R80PGYw http://74.125.39.132/translate_c?hl=pl&langpai r=en|pl&u=http://www.jaz.travel/Destinations/egypt/madinat_coraya/iberotel_lamaya_resort.as p&prev=/translate_s%3Fhl%3Dpl%26q %3DSol%2BY%2BMar%2BAbu%2B Dabbab%26tq%3DSol%2BY%2BM ar%2BAbu%2BDabbab%26sl%3D pl%26tl%3Den&rurl=transla te.google.pl&usg=ALkJrhhg XtUVQt2vPqVDWFI7C4eHlRVBn g (zdjecia wiadomo gdzie - tam gdzie taki znaczek i "photo gallery" )oba sa przy plazy, przy obu jest rafa, oba 5*, w sumie oba sa niedaleko siebie ten pierwszy na holidaycheck ma ocene 4,7 a ten drugi 5,1 ![]() zaraz pojdziemy na rower albo pojedziemy z kotami na spacerek nie mozemy sie zdecydowac Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-30 o 13:42 |
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
wczoraj wybraliśmy się z Tż na wycieczkę i wracając przejeżdżaliśmy przez wioskę, w której co 3 metry stali ludzie i czekali na zrobienie "bramy" Parze Młodej Jak to komicznie wyglądało, cała wioseczka co 3 metry, niektórzy bardziej przygotowani, bo np z przykrytym obrusem stoliczkiem, z kwiatami, itd... aż się uśmiechnęłam sama do siebie i nawet Tżtowi się podobało a PM miała bardzo fajnie przystrojony samochód, niby tylko duża kula kwiatów na masce i przy klamkach kokardy ale wyglądało bardzo ładnie i elegancko i Tż już wie że chciałabym u nas dekorację w takim stylu
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
mnie by takie bramy wkurzyły
ludzie tylko to robią po to by drabnąć flaszkę-ja nawet nie mam zamiaru wozić jej ze sobą. Ewentualnie cukierki dla dzieci, a jak ktoś chce chlać to niech sobie kupi ale się zdenerwowałam
|
#3588 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale działa. Mój tato wpadł ze swoim do rzeki jak wędkował Cytat:
Moja koleżanka z pracy też jeszcze pracowała przez jakiś czas z brzuszkiem - praca przy biurku, więc niby spoko, ale miała trochę nerwów przez jednego klienta i też poroniła. Teraz znowu jest w ciąży i jak tylko się dowiedziała, to od razu poszła na zwolnienie lekarskie.Cytat:
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- A Ja nie mam nic przeciwko takim bramom, chociaż u nas jak jakaś będzie, to pewnie też pijaczkowie jacyś zrobią, żeby drapnąć flaszeczkę. |
|||
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam coś
ale to chyba tylko w tym salonie firmowym obowiązuje ta zniżka chociaż nie dam sobie głowy uciąćhttp://www.annaisbridal.pl/pl/rezerwacja.php
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
no i widzisz kaśka ja podobno zawsze wszystkim wyliczam, a ty za to wszystko przesadnie nad interpretujesz ;/wcale tam "pijaczków" nie było widać
|
#3591 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
nie chilii widzę co się dzieje
ostatnio nawet widziałam takich zuli pod kościołem nakradli kwiatów z kwietniak pod kościołem i podbili do obcej pary młode i już flache wyłudzili z resztą na osieldu tez takie chłopaczki się czja na sluby i tylko na flachę czatują![]() dziewczyny
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-30 o 14:18 |
|
|
|
#3593 |
|
BAN stały
|
Cześć.
![]() Musze nadrobić Was chyba z 2 dni,co tam żeście nabryzgoliły. ![]() We wtorek jedziemy na urlop do PL Zresztą wyjeżdzamy we wtorek 1 września,wracamy 12,a potem to już górki zleci do 24 i będzie ROK do ślubu. ![]() Apropo 390 dni do ślubu.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-08-30 o 14:14 |
|
|
|
#3594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale na szczescie przezyl to ![]() Cytat:
![]() to dam jeszcze linka do strony Itaki z tymi hotelami chociaz to niewielki wycinek http://www.itaka.pl/wczasy/egipt/mar...dabbab_444.php http://www.itaka.pl/wczasy/egipt/mar...resort_663.php jedziemy jednak z kitkami na spacerek
|
||
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
ja też sprawdziłam i też mi nie dział, a z java nie mam problemów
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pokaże Wam tę girlandę co mi sie tak bardzo podoba i dekorację kościoła..... |
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
idę nalac wody do termoforka bo mnie tak ten pęcherz boli, że umrę zaraz
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie trochę za dużo tego w kościele, a balonowe girlandy to już wogóle mi się nie podobają, ale to kwestia gustu, bo wykonana była fajnie z tego co widać.
kaśka to chyba zależy gdzie, bo ja pierwsze słyszę, jak już to obce bachory czatowały na cukierki czy drobniaki pod kościołem
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

fajnie było
a Wy macie tak, że Ty a póxniej TZ i składacie zeznania
tylko mi tak głupio mówić, żeby mi dupę wozili na drugi koniec miasta-zobacze na mapie jak to wygląda, bo chyba trzeba przy księcia witolda zboczyć troszkę z tory z tego co pamiętam

hehe ja juz widze mojego Tż na takich pogadankach

no to żyjemy w iście szatańskich czasach 

Przegapiłam, właśnie sobie sprawdzałam o której drużyna z mojego miasta gra z tomasovią, mam nadzieję że się obudzą w końcu
Jak to komicznie wyglądało, cała wioseczka co 3 metry, niektórzy bardziej przygotowani, bo np z przykrytym obrusem stoliczkiem, z kwiatami, itd... aż się uśmiechnęłam sama do siebie
ludzie tylko to robią po to by drabnąć flaszkę-ja nawet nie mam zamiaru wozić jej ze sobą. Ewentualnie cukierki dla dzieci, a jak ktoś chce chlać to niech sobie kupi
A tak bardzo chcieli mieć dziecko