Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 12:05   #3571
Dżasta87
Raczkowanie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

hej

Obiad juz prawe ugotowany, Tż zabrał Lide na jakis mecz, wiec pol godzninki spokoju

Ustalilismy z Tż, ze rezygnujemy z tego naszego kamerzysty-fotografa i szukamy os innego. Wole dac troche wiecej kasy i byc przynajmniej zadowolona z efektu.

Zależy Kaśka jakie masz stisunki z teśiowa, ja tam ze swoją bym pojehała. najlepiej,żeby twojj Tż spytał sie czy nie bedzie jej to przeszkadzało,a może też os doradzi

EDIT:
zabiję to moje dzieko, znowu mi klawisze z lapka powyrywała .........

Edytowane przez Dżasta87
Czas edycji: 2009-08-30 o 12:07
Dżasta87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 12:05   #3572
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Kasia powiedz mi - o czym wlasciwie sie gada na indywidualnym spotkaniu w poradni? bo nam warsztaty zlikwiduja dwa spotkania wspolne i zostanie to indywidualne. i tak sie zastanawiam - co tez oni nam tam beda gadac tak sam na sam w sumie i tak pojdziemy razem tylko wejdziemy osobno, ale dosc mnie to nurtuje
my o kalendarzyku gadaliśmy tylko i 2 robiliśmy takie próbne i TZ się wczuwał a ja cały czas źle mówiłam bo jej nie słuchałam bo miałam jakąś ciężka głowę tego dnia i nie mogłam się skupić ale ona taka moherwóka to tylko się cieszyła fajnie byłomy 1 spotkanie mielismy w 10 para, a później 2 osobno, ale w sensie, że razem wchodziliśmy, a nie osobno a Wy macie tak, że Ty a póxniej TZ i składacie zeznania

a w środę mamy 3 spotkanie(2 indywidualne) i pewnie znów będzie to samo

ja nie chcę żeby ona szła ze mną bo się wstydzę -mam z nia dobre stosunki tak jak na początku. Ostatnio miałśmy trochę na pieńku, ale już jest ok i się z tego cieszę. Nie chcę miec wroga w teściowej bo to mama mojego TZ tylko mi tak głupio mówić, żeby mi dupę wozili na drugi koniec miasta-zobacze na mapie jak to wygląda, bo chyba trzeba przy księcia witolda zboczyć troszkę z tory z tego co pamiętam

sprawdziłam i tak będziemy tamtendy przejżdżać zapytam TZ co on na to

w ogóle z tej naszej grupy to połowa albo dzieciata albo w ciąży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg trasa.jpg (98,0 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-30 o 12:15
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 12:08   #3573
metkaa
Zakorzenienie

czesc,

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
To widzę, że obie w tym tygodniu robimy szturm na salony
moze i ja sie do was dołacze, tez bym chciała w tym tygodniu ruszyc na podbój salonow tylko wszystko zalezy jak szybko zregeneruja sie moje nogi

co do poradni to chyba tez by nam wypadało sie do niej wybrac, nauki zakonczylismy w marcu a poradnia wciaz czeka

230

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2009-08-30 o 12:09
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 12:15   #3574
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc,

moze i ja sie do was dołacze, tez bym chciała w tym tygodniu ruszyc na podbój salonow tylko wszystko zalezy jak szybko zregeneruja sie moje nogi

co do poradni to chyba tez by nam wypadało sie do niej wybrac, nauki zakonczylismy w marcu a poradnia wciaz czeka

230
Dołączaj jak najbardziej Im nas więcej tym raźniej Ja wybiorę się do jednego, ponieważ na 99% i tak tam wybiorę suknię, byłam w tym salonie z sis TŻta kiedy ona kupowała suknię, ale chcę się teraz juz dowiedzieć konkretów, a szczególnie, kiedy będzie nowa kolekcja, bo na stronie internetowej nic na ten temat nie pisze.
A my we wrzesniu zaczniemy nauki, właśnie muszę się jeszcze zorientować co i jak
Stary 2009-08-30, 12:15   #3575
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
my o kalendarzyku gadaliśmy tylko i 2 robiliśmy takie próbne i TZ się wczuwał a ja cały czas źle mówiłam bo jej nie słuchałam bo miałam jakąś ciężka głowę tego dnia i nie mogłam się skupić ale ona taka moherwóka to tylko się cieszyła fajnie było

a w środę mamy 3 spotkanie(2 indywidualne) i pewnie znów będzie to samo

ja jak powiedzialam TZowi, ze tak czy siak raz trzeba bedzie isc i to indywidualnie to nie byl zbyt szczesliwy szczegolnie jak mu przeczytalam wczesniej co jedna laska napisala niedawno o wizycie w jednej z krakowskich poradni cytuje:
"W czwartek poszlismy do poradni na Lokietka przy kosciele sw.Jadwigi - przyszlismy godzine wczesniej i bylismy juz 4 para.....
Pierwsze dwie pary po zrobieniu dzikiej awantury i w atmosferze wrzaskow wyszly trzaskajac drzwiami...bo kobieta pytala ich jak czesto chodza do spowiedzi, jak sie zabezpieczaja, a jakich pozycjach uprawiaja seks i dlaczego zyja w grzechu??!!!???
My przez 20 min. nie powiedzielismy ani slowa. Siedzielismy cicho i sluchalismy steku bzdur, ze .... kobieta jest jak woda..jak sie ma do wyboru czysta i brudna wode, to kazdy wybierze czysta do wypicia, wiec jak sie ma czysta i brudna kobiete (sic!!!) do wyboru, to tez sie powinno wybrac czysta. ...
Dowiedzielismy sie rowniez, ze nowoczesnosc jest dzielem szatana i epoka w jakiej zyjemy jest czysta postacia zla...... I ze media to wytwor szatana i ze trzeba uwazac....
A poza tym kobieta ma siedziec w domu a facet biegac z dziecmi do kosicola, bo to z ojca bierze sie wzor (nie z matki....)."
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 12:15   #3576
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość

EDIT:
zabiję to moje dzieko, znowu mi klawisze z lapka powyrywała .........
Oj jakie grzeczne dziecko
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 12:21   #3577
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
ja jak powiedzialam TZowi, ze tak czy siak raz trzeba bedzie isc i to indywidualnie to nie byl zbyt szczesliwy szczegolnie jak mu przeczytalam wczesniej co jedna laska napisala niedawno o wizycie w jednej z krakowskich poradni cytuje:
"W czwartek poszlismy do poradni na Lokietka przy kosciele sw.Jadwigi - przyszlismy godzine wczesniej i bylismy juz 4 para.....
Pierwsze dwie pary po zrobieniu dzikiej awantury i w atmosferze wrzaskow wyszly trzaskajac drzwiami...bo kobieta pytala ich jak czesto chodza do spowiedzi, jak sie zabezpieczaja, a jakich pozycjach uprawiaja seks i dlaczego zyja w grzechu??!!!???
My przez 20 min. nie powiedzielismy ani slowa. Siedzielismy cicho i sluchalismy steku bzdur, ze .... kobieta jest jak woda..jak sie ma do wyboru czysta i brudna wode, to kazdy wybierze czysta do wypicia, wiec jak sie ma czysta i brudna kobiete (sic!!!) do wyboru, to tez sie powinno wybrac czysta. ...
Dowiedzielismy sie rowniez, ze nowoczesnosc jest dzielem szatana i epoka w jakiej zyjemy jest czysta postacia zla...... I ze media to wytwor szatana i ze trzeba uwazac....
A poza tym kobieta ma siedziec w domu a facet biegac z dziecmi do kosicola, bo to z ojca bierze sie wzor (nie z matki....)."
oooooo matko ta kobieta to jakaś nawiedzona była. hehe ja juz widze mojego Tż na takich pogadankach
Stary 2009-08-30, 12:23   #3578
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
no to żyjemy w iście szatańskich czasach I jesteśmy okropnymi grzesznicami. Mam nadzieję, że faktycznie w mojej parafii nauki nie są w typie tych o których napisałaś
Stary 2009-08-30, 12:28   #3579
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no to żyjemy w iście szatańskich czasach I jesteśmy okropnymi grzesznicami. Mam nadzieję, że faktycznie w mojej parafii nauki nie są w typie tych o których napisałaś
ja musze zrobic male sledztwo w ktorej poradni ktos normalny siedzi bo jak trafie na takie babsko to chyba poprostu wyjde, nawet juz bez tej pieczatki

strasznie sie ciesze, ze na naukach trafil nam sie ludzki ksiadz, choc temat drugi o naturalnym planowaniu rodziny prowadzi ktos inny... ciekawe jak to bedzie wygladalo
Stary 2009-08-30, 12:42   #3580
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja musze zrobic male sledztwo w ktorej poradni ktos normalny siedzi bo jak trafie na takie babsko to chyba poprostu wyjde, nawet juz bez tej pieczatki

strasznie sie ciesze, ze na naukach trafil nam sie ludzki ksiadz, choc temat drugi o naturalnym planowaniu rodziny prowadzi ktos inny... ciekawe jak to bedzie wygladalo
Zrób rekonesans, przynajmniej ominie Was ten wątpliwy zaszczyt
My zaczynamy we wrześniu, słyszałam opinie, że w mojej parafii nauki są fajnie prowadzone, a w poradni jest spoko kobieta, mam nadzieję, że faktycznie tak jest
Stary 2009-08-30, 12:44   #3581
kaska87
Zakorzenienie

mamy złoty medal

Stary 2009-08-30, 12:55   #3582
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
mamy złoty medal
W wioślarstwie?? Przegapiłam, właśnie sobie sprawdzałam o której drużyna z mojego miasta gra z tomasovią, mam nadzieję że się obudzą w końcu
Stary 2009-08-30, 12:59   #3583
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
W wioślarstwie??
tak 4 faciów teraz rozdanie medali będzie hymn

no a w 8 polska 4 najgorsze miejsce

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-30 o 13:08
Stary 2009-08-30, 13:30   #3584
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
tak 4 faciów teraz rozdanie medali będzie hymn

no a w 8 polska 4 najgorsze miejsce
Faktycznie, bo tuż za podium.
Żegnam się Za chwilę TŻ przyjedzie. Miłej niedzieli
Stary 2009-08-30, 13:31   #3585
lain
Zakorzenienie

Cytat:
My zaczynamy we wrześniu, słyszałam opinie, że w mojej parafii nauki są fajnie prowadzone, a w poradni jest spoko kobieta, mam nadzieję, że faktycznie tak jest
my na nauki poszlismy "w ciemno" akurat termin w tym kosciele nam pasowal (wiekszosc nauk jest o 18, a wtedy TZ konczy prace, wiec zalezalo nam na 19)

ktory hotel wydaje wam sie fajniejszy? bo mamy zamiar w grudniu/styczniu wykupic podroz poslubna na first minute i te dwa bierzemy pod uwage

http://74.125.39.132/translate_c?hl=pl&langpai r=en|pl&u=http://www.jaz.travel/Destinations/egypt/marsa_alam/solymar_%2520abu_dabbab.a sp&prev=/translate_s%3Fhl%3Dpl%26q %3DSol%2BY%2BMar%2BAbu%2B Dabbab%26tq%3DSol%2BY%2BM ar%2BAbu%2BDabbab%26sl%3D pl%26tl%3Den&rurl=transla te.google.pl&usg=ALkJrhgn-EaZAELUvScbyoFrDN_R80PGYw

http://74.125.39.132/translate_c?hl=pl&langpai r=en|pl&u=http://www.jaz.travel/Destinations/egypt/madinat_coraya/iberotel_lamaya_resort.as p&prev=/translate_s%3Fhl%3Dpl%26q %3DSol%2BY%2BMar%2BAbu%2B Dabbab%26tq%3DSol%2BY%2BM ar%2BAbu%2BDabbab%26sl%3D pl%26tl%3Den&rurl=transla te.google.pl&usg=ALkJrhhg XtUVQt2vPqVDWFI7C4eHlRVBn g

(zdjecia wiadomo gdzie - tam gdzie taki znaczek i "photo gallery")
oba sa przy plazy, przy obu jest rafa, oba 5*, w sumie oba sa niedaleko siebie ten pierwszy na holidaycheck ma ocene 4,7 a ten drugi 5,1

zaraz pojdziemy na rower albo pojedziemy z kotami na spacerek nie mozemy sie zdecydowac

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-30 o 13:42
Stary 2009-08-30, 13:48   #3586
chilanes
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
wczoraj wybraliśmy się z Tż na wycieczkę i wracając przejeżdżaliśmy przez wioskę, w której co 3 metry stali ludzie i czekali na zrobienie "bramy" Parze Młodej Jak to komicznie wyglądało, cała wioseczka co 3 metry, niektórzy bardziej przygotowani, bo np z przykrytym obrusem stoliczkiem, z kwiatami, itd... aż się uśmiechnęłam sama do siebie i nawet Tżtowi się podobało a PM miała bardzo fajnie przystrojony samochód, niby tylko duża kula kwiatów na masce i przy klamkach kokardy ale wyglądało bardzo ładnie i elegancko i Tż już wie że chciałabym u nas dekorację w takim stylu
Stary 2009-08-30, 13:51   #3587
kaska87
Zakorzenienie

mnie by takie bramy wkurzyły ludzie tylko to robią po to by drabnąć flaszkę-ja nawet nie mam zamiaru wozić jej ze sobą. Ewentualnie cukierki dla dzieci, a jak ktoś chce chlać to niech sobie kupi ale się zdenerwowałam

Stary 2009-08-30, 13:57   #3588
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
do tego wracam o 3.30 do domu i sobie mysle, ze wlacze telefon zobaczyc czy dziala. patrze, a tam telefon i klapka miedzy szafka, a lozkiem, bateria ze sladami po wbitych zebach pod krzeslem, a karta SIM dokladnie ogryziona pod poduszka to juz wiem zeby niczego cennego, a kuszacego do ogryzania nie zostawiac na wierzchu na szczesce mialam jakas jednorazowke Heyah ktora gdzies tam kiedys dostalam, wlozylam i dziala!!! polecam Sony Ericssony teraz trzeba zrobic duplikat SIM
Z tym się zgadzam Ja swojego zgubiłam w trawie i był mokry od rosy, a potem wpadł mi do kibla, ale naszczęście w domu
ale działa. Mój tato wpadł ze swoim do rzeki jak wędkował i jego Ericsson też działa bez zarzutu, a tato nie wiedział, że zamoczonego się nie włącza i włączył i się okazało, że ekran zalany, ale wysuszyliśmy i jest git!

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Wczoraj od rana byłam u siostry bo robiła 5 rocznice ślubu i jej pomogałam szykowac. Zrobiłam 3 rodzaje sałatek i koreczki. I wszyscy sie zajadali No i byli na ta rocznice zaproszony kuzyn z żoną i my wiedzieliśmy ze ona jest w ciązy a ona pracuje w biurze ale wczoraj poszła na weekend pracujący i musiła stać bo na produkcji i poroniła A tak bardzo chcieli mieć dziecko Ale z własnej nie przymusowej woli poszła a wiadomo ze 3 miesiąc jest najgorszy bo płód sie rozwija i najwięcej poronień jest właśnie w 3 miesiącu. Ehh
Oj Moja koleżanka z pracy też jeszcze pracowała przez jakiś czas z brzuszkiem - praca przy biurku, więc niby spoko, ale miała trochę nerwów przez jednego klienta i też poroniła. Teraz znowu jest w ciąży i jak tylko się dowiedziała, to od razu poszła na zwolnienie lekarskie.

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Ustalilismy z Tż, ze rezygnujemy z tego naszego kamerzysty-fotografa i szukamy os innego. Wole dac troche wiecej kasy i byc przynajmniej zadowolona z efektu.
No i dobrze, nie ma sensu siedzieć jak na szpilkach martwiąc się o efekt końcowy.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
mnie by takie bramy wkurzyły ludzie tylko to robią po to by drabnąć flaszkę-ja nawet nie mam zamiaru wozić jej ze sobą. Ewentualnie cukierki dla dzieci, a jak ktoś chce chlać to niech sobie kupi ale się zdenerwowałam
A Ja nie mam nic przeciwko takim bramom, chociaż u nas jak jakaś będzie, to pewnie też pijaczkowie jacyś zrobią, żeby drapnąć flaszeczkę.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 14:00   #3589
kaska87
Zakorzenienie

znalazłam coś ale to chyba tylko w tym salonie firmowym obowiązuje ta zniżka chociaż nie dam sobie głowy uciąć Tancia z myślą o Tobie
http://www.annaisbridal.pl/pl/rezerwacja.php

Stary 2009-08-30, 14:03   #3590
chilanes
Zakorzenienie

no i widzisz kaśka ja podobno zawsze wszystkim wyliczam, a ty za to wszystko przesadnie nad interpretujesz ;/wcale tam "pijaczków" nie było widać my wolę stos bram, niż przemknąć w ciszy
Stary 2009-08-30, 14:03   #3591
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
my na nauki poszlismy "w ciemno" akurat termin w tym kosciele nam pasowal (wiekszosc nauk jest o 18, a wtedy TZ konczy prace, wiec zalezalo nam na 19)

ktory hotel wydaje wam sie fajniejszy? bo mamy zamiar w grudniu/styczniu wykupic podroz poslubna na first minute i te dwa bierzemy pod uwage

http://74.125.39.132/translate_c?hl=pl&langpai r=en|pl&u=http://www.jaz.travel/Destinations/egypt/marsa_alam/solymar_%2520abu_dabbab.a sp&prev=/translate_s%3Fhl%3Dpl%26q %3DSol%2BY%2BMar%2BAbu%2B Dabbab%26tq%3DSol%2BY%2BM ar%2BAbu%2BDabbab%26sl%3D pl%26tl%3Den&rurl=transla te.google.pl&usg=ALkJrhgn-EaZAELUvScbyoFrDN_R80PGYw

http://74.125.39.132/translate_c?hl=pl&langpai r=en|pl&u=http://www.jaz.travel/Destinations/egypt/madinat_coraya/iberotel_lamaya_resort.as p&prev=/translate_s%3Fhl%3Dpl%26q %3DSol%2BY%2BMar%2BAbu%2B Dabbab%26tq%3DSol%2BY%2BM ar%2BAbu%2BDabbab%26sl%3D pl%26tl%3Den&rurl=transla te.google.pl&usg=ALkJrhhg XtUVQt2vPqVDWFI7C4eHlRVBn g

(zdjecia wiadomo gdzie - tam gdzie taki znaczek i "photo gallery")
oba sa przy plazy, przy obu jest rafa, oba 5*, w sumie oba sa niedaleko siebie ten pierwszy na holidaycheck ma ocene 4,7 a ten drugi 5,1

zaraz pojdziemy na rower albo pojedziemy z kotami na spacerek nie mozemy sie zdecydowac
A możesz wkleić linki do samych galerii? Bo jak klikam na photo gallery, to mi coś nie działa 'not found'. A tak patrząc na te zdjęcia na stronach głównych, to ten pierwszy fajniejszy bo przestrzeń dookoła jest bardziej płaska, a nie że same wysokie budynki.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 14:12   #3592
kaska87
Zakorzenienie

nie chilii widzę co się dzieje
ostatnio nawet widziałam takich zuli pod kościołem nakradli kwiatów z kwietniak pod kościołem i podbili do obcej pary młode i już flache wyłudzili z resztą na osieldu tez takie chłopaczki się czja na sluby i tylko na flachę czatują

dziewczynypokazałam mamie White one 427......powiedziała, że śliczna podjarałam się bo byłam pewna, że wybeszta ją od obrusów musze zobaczyć na jakiej ulicy jest Flossmann we wro bo nie pamiętam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-30 o 14:18
Stary 2009-08-30, 14:13   #3593
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Musze nadrobić Was chyba z 2 dni,co tam żeście nabryzgoliły.
We wtorek jedziemy na urlop do PL ,więc i ja być może wstapie do jakiegoś salonu ze sukniami slubnymi. Zresztą wyjeżdzamy we wtorek 1 września,wracamy 12,a potem to już górki zleci do 24 i będzie ROK do ślubu.

Apropo 390 dni do ślubu.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-08-30 o 14:14
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 14:27   #3594
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Z tym się zgadzam Ja swojego zgubiłam w trawie i był mokry od rosy, a potem wpadł mi do kibla, ale naszczęście w domu
ale działa. Mój tato wpadł ze swoim do rzeki jak wędkował i jego Ericsson też działa bez zarzutu, a tato nie wiedział, że zamoczonego się nie włącza i włączył i się okazało, że ekran zalany, ale wysuszyliśmy i jest git!
ja wiedzialam, ze sie nie wlacza zalanego, ale nie wiedzialam, ze jest zalany bo go wytarli z zwenatrz, a w srodku plywal no ale na szczescie przezyl to

Cytat:
A możesz wkleić linki do samych galerii? Bo jak klikam na photo gallery, to mi coś nie działa 'not found'. A tak patrząc na te zdjęcia na stronach głównych, to ten pierwszy fajniejszy bo przestrzeń dookoła jest bardziej płaska, a nie że same wysokie budynki.
niestety nie da sie dac linka do galerii bo to Java. chyba musisz sobie cos zrobic z przegladarka, bo jak niedawno wklejalam jedna strone w Javie i odnosnik do slubnego filmiku to tez ci nie dzialalo, wiec to pewno coz z Java masz zwalone

to dam jeszcze linka do strony Itaki z tymi hotelami chociaz to niewielki wycinek
http://www.itaka.pl/wczasy/egipt/mar...dabbab_444.php
http://www.itaka.pl/wczasy/egipt/mar...resort_663.php

jedziemy jednak z kitkami na spacerek
Stary 2009-08-30, 14:29   #3595
kaska87
Zakorzenienie

ja też sprawdziłam i też mi nie dział, a z java nie mam problemów

Stary 2009-08-30, 14:31   #3596
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja też sprawdziłam i też mi nie dział, a z java nie mam problemów
no to strange.. bo mi hula az milo
Stary 2009-08-30, 14:37   #3597
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:

Oj Moja koleżanka z pracy też jeszcze pracowała przez jakiś czas z brzuszkiem - praca przy biurku, więc niby spoko, ale miała trochę nerwów przez jednego klienta i też poroniła. Teraz znowu jest w ciąży i jak tylko się dowiedziała, to od razu poszła na zwolnienie lekarskie.
No tak ale teraz muszą znowu pół roku czekać bo była czyszczonba

Pokaże Wam tę girlandę co mi sie tak bardzo podoba i dekorację kościoła.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kościół.jpg (38,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kościół 2.jpg (35,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg girlanda.jpg (44,4 KB, 24 załadowań)
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 14:40   #3598
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Pokaże Wam tę girlandę co mi sie tak bardzo podoba i dekorację kościoła.....
jak dla mnie zdecydowanie przesyt ale kazdy lubi co innego
Stary 2009-08-30, 14:45   #3599
kaska87
Zakorzenienie

idę nalac wody do termoforka bo mnie tak ten pęcherz boli, że umrę zaraz

Stary 2009-08-30, 14:45   #3600
chilanes
Zakorzenienie

dla mnie trochę za dużo tego w kościele, a balonowe girlandy to już wogóle mi się nie podobają, ale to kwestia gustu, bo wykonana była fajnie z tego co widać.

kaśka to chyba zależy gdzie, bo ja pierwsze słyszę, jak już to obce bachory czatowały na cukierki czy drobniaki pod kościołem

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości