|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Typowey tchorz
zamiast powiedziec słuchaj nie kocham Ciebie kocham inna bede CI placil alimenty na dziecko tylko pozwol mi odejsc do innej ![]() Idiota zmarnowal zycie sobie i 2 babom Ciekawe czy sąna to paragrafy w prawie kanonicznym co do rozwodu ... choć pewnie przez to dziecko nie dostaną... a ona biedna z dzieckiem zostanie ...jestem za kastracją takich patafianów> a co.. rozsiewa taki swoje nasienie i nawet nie jest w stanie wziąć odpowiedzialności za swoje poczynania. Jakośniedawno mówili o facecie który w tym samym czasie (no nie na raz oczywiscie) zapłodnił 3 baby.. narzeczoną i 2 kochanki i oczywiście uważa, że nie ma nic w tym złego co za istoty żyjące...
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-09-01 o 09:48 |
|
|
|
#3933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Omg! znowu musze nadrabiac tyle
![]() Dzień dobry wszystkim ![]() Cytat:
![]() Kubusewa mam nadzieje że dzisiaj się lepiej czujesz Cytat:
![]() Cytat:
a co do perfum sean john, o które rozpętała się dyskusja, to chyba raczej o wodę toaletową chodzi? ![]() Cytat:
moi znajomi jechali kombi volvo v40 i nikt sie nie dziwił, ja w sumie też nie, jak mój tata miał takie samo kombi volvo, swoją drogą bardzo fajny samochód to też go kilka osób prosiło żeby wiózł do ślubu. U nas TŻ wybierze więc na pewno kombi nie pojedziemy, bo on lubi luksusowe samochody, ale ja nie mam takiego wyobrażenia że kombi to rodzinny samochód na wycieczkę z dziećmi a nie na ślub, albo na targ? Nie wie czy tam dobrze doczytałam. Jak jest fajny samochód kombi to dlaczego nie? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda istnieje duże prawdopodobieństwo, że jakby dowiedział sie co ona zrobiła mógłby jej zrobićawanture kończącą się obdukcją.. ale z drugiej strony warto... spaliło by to ten most do kochanki Bo na miejscu tej dziewczyny bym się obraziłą.. tu mi pisze ze zasnac bede mnie nie moze a tu śpi z inną w jednym łóżku.. a jeszcze jakby w podpisie napisac pozdrawiamy cie ja moja zyna i nasze dziecko... to by facet mial przesrane
|
|
|
|
|
#3936 | |||
|
Zadomowienie
|
Witaj
bo dawno mnie nie było,jakieś 2 tygodnie![]() Cytat:
no właśnie,mamy super autko na oku ale to jest właśnie kombi ![]() Cytat:
![]() to jest golf VI -wkleję potem fotkę,tylko TŻ musi mi go znaleźć Cytat:
![]() mam jeszcze do wyboru dwa autka,chryslera takie coś(nie dokłądnie ten tylko taki model i kolor)- http://www.allegro.pl/item719371455_...lub_slask.html i innego golfa-już nie kombi |
|||
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej cert nie wiem jak sie czuję.. wczoraj mnie chwyciło koło 12 więc poczekamy zobaczymy. a dziś do lekarza po południu. W sumie to boje się |
|
|
|
|
#3938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw ryczec potem isc do tatusia niech zorganizuje mu zrobenie kuku a potem do ksiedza powiedziec co sie stalo |
|
|
|
|
#3940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiecie co, ale niektórzy ludzie to są popier*****iCytat:
|
||
|
|
|
#3942 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3943 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no ja do końca też tak nie myślę,że to na targ auto itd ale hmmm nie wiem sama ![]() też mi się podoba ale ten golfik VI ładniejszy tyle,że kombi ![]() jadę pozałatwiać parę spraw z TŻ- potem Wam wkleję fotę tego golfika i powiecie co myślicie :P narazie
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-09-01 o 10:06 |
||
|
|
|
#3944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to bym chyba najpierw go w tej złości i żalu pobiła ( tak tak chociaż nie mam takich zdolności, ale co może zrobić tak zdesperowana młoda żona? ) potem rzeczywiście chyba do taty ale raczej po to by się wyżalić i poszukać pocieszenia, potem do księdza a zaraz potem do adwokata po poradą prawną. No a kilka dni później facet dostałby pozew o rozwód, sąd by rozwiązał małżeństwo i orzekł wyłączną winę rozpadu małżeństwa po stronie kolesia, ona mogłaby się wtedy nie tylko o alimenty dla dziecka ale i dla siebie jeśli byłaby w niedostatku starać itp itd... Szkoda tylko mi dziewczyny, bo myślała pewnie że znalazła kochającego faceta, który ją będzie wielbił i nosił na rekach, wspaniałego ojca jej dziecka, a się okazało że to najgorszy **** |
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
jaki mutant
cześć
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nic mu nie mowic Rano zanim sie obudiz pozbierac swoje manatki i wyjsc. DO czasu kiedy on sie zorientuje co sie stalo ona przeczyta te mmsy i zaraz mu zrobi wypytki i inne jazdy tak trzeba zrobic nawet jesli to juz noc bardzo po slubie
|
|
|
|
|
#3947 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
dziewczyny szaleja. ja też czesto czytam po łebkach i nie wiem co się tutaj dzieje i o czym mowa a zanim się w to wszystko wdrożę, to znowu nadganiam i tak w kółeczko![]() Cytat:
a słyszałam że niexle brudzi taka fontanna, chociaz nigdy się nie spotkałam z takim czymś na weselu a szkoda a nóż widelec by mi się spodobało ![]() Cytat:
![]() co do prac domowych to podobno jestem perfekcyjną panią domu, ale może TŻ tak specjalnie mówi ![]() Cytat:
ja myslałam o wiejskim stole, ale u mnie połowa rodziny jest ze wsi i takie smakołyki ma na codzień, więc nie zdałoby to egzaminu, a ktoś z rodziny kiedyś opowiadał że było takie coś na jakimś weselu i prawie nikt tego nie ruszał.. my myslimy żeby postawić gdzieś z boku stolik z winkiem, piwkiem i jakimiś innymi trunkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no co za prostak!! |
|||||||
|
|
|
#3948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- aha jeszcze odnośnie świadków, pisałyście czy może być więcej niż 2 osoby, no więc zawsze wydawało mi się że nie, ale ostatnio patrze na nk a tam zdjęcie znajomej i siedzi PM a za nimi 6 par ( tzn świadków ) ![]() tak w ogóle to co chwile na nk się okazuje że ktoś się ożenił w tym roku to jakiś wysyp tych ślubów, kilka moich koleżanek, + 4 śluby na których byliśmy, a mieliśmy być na 7 a w przyszłym roku to tylko narazie wiem o swoim ślubie
|
|
|
|
|
#3949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj ojciec kiedys robil swoje wino, bo nie mial co zrobic z wisniami z sadu... prawde mowiac jak dla mnie bylo ochydne ![]() Cytat:
nawet na tych najdrozszych winach pisze, ze ja zawiera... taka juz natura wina sie to poprostu wytraca ![]() ale dzis pospalam
|
||
|
|
|
#3950 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Piszecie jak szalone![]() Co do fontanny czekoladowej to ja bym bardzo chciała, ale trochę szkoda nam na to pieniążków i boję się, że pobrudzi się wszystko dlatego nie będzie raczej![]() Szanuś na tym ślubie co byliśmy ostatnio to Młodzi jechali kombi i wyglądało to w porządku ważne, żeby było eleganckie, ładnie przystrojone i jest super![]() Kubusewa wracaj do zdrówka szybciutko! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() chyba można na takiej podstawie unieważnić małżeństwo prawda?![]() W ogóle to słuchajcie kochane jaka akcja z tym "naszym" kamerzystą cały czas byłam przeciwko kamerzyście, nie i koniec ale ostatnio stwierdziłam, że jednak chcę (TŻ wszystko jedno czy kamerzysta będzie czy nie, ale skoro ja chcę to będzie ) i co się okazało? Że taki fajny kamerzysta, jedyny o którym myślałam jest już zajęty![]() Certina wydaje mi się, że druhen może być więcej ale świadkową wtedy jest jedna z nich, tak samo ze świadkiem. Dobrze myślę?!
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-09-01 o 10:48 |
||
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
szana, ja tam w sumie nie mam nic przeciwko kombi-przynajmniej będzie gdzie włożyć kwiaty i prezenty
Ale Golf to jakiś taki mało ślubny mi się wydaje... Ten chrysler fajniejszy ![]() AgaMili, co za facet! współczuję tej dziewczynie. Moze ten ślub był podyktowany dobrem dziecka i stąd takie kwiatki, ale faceci to są jednak ch... i straszliwi kłamcy i tchórze! Kubusewa, nigdy nie wiadomo, znam takie kobiety, które maja gdzieś, że facet ma dziecko czy inną, nie patrzą na nic tylko dążą do celu nawet po trupach. Moim zdaniem nie można wykluczyć, ze ona o wszystkim wie. Co do takich sytuacji, to niedaleko mojej miejscowości była niezła jatka na weselu- nad ranem Pan Młody strasznie się spił, wesele już prawie dobiegało końca, przy wszystkich gościach zwyzywał Panią Młodą od najgorszych, od k... itp. jej rodziców od dziadów, że dali za mało kasy na wesele i sam musiał sponsorować ze swoimi rodzicami, potem porozbijał i potłukł wszystko na sali i kazał gościom wypier... ć. Rodzice PM pobiegli o 5 rano do księdza o unieważnienie małżeństwa, a ksiądz się na nich darł, ze go budzą tak wcześnie i kazał przyjść w pn Ciekawe, czy Młody w napadzie agresji po alkoholu stał się szczery, czy może po wytrzeźwieniu będzie tego bardzo żałował.
|
#3952 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, chociaż jakoś nie zdarzyło mi się widzieć żeby i druhen kilka było, no oprócz tego jednego zdjęcia, które dodaję ![]() edit: no z tego zdjecia wygląda na to ż druhen było 3, ale tylko jedna była świadkową, bo krzesła z pokrowcami były tylko dla PM i świadków Cytat:
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-09-01 o 10:55 |
||
|
|
|
#3953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a wiecie co mnie w drużbach śmieszy. To, że każdy facet ma inny garnitur. Jak już laski ubrali w takie same kiecki to facetom mogli kupić takie same garnitury. A nie jeden ma ciemny, drugi jasny. Już kiedys ktos tu wklejał zdjęcie i też byli w róźnych garniturach.
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, a podoba wam sie takie cos, ze swiadkowie siedza za para mloda i wlasciwie to ja zaslaniaja bo mi wlasnie nie wolalabym zebysmy przed oltarzem stali/siedzieli tylko my, a swiadkowie poprostu beda od podpisania papierow ciekawe czy moge ich posadzic w lawce z innymi gosciami no bo wlasciwie po co mi oni cala msze obok
|
|
|
|
|
#3955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze u mnie tez tak juz jest (bo nigdy w tym kosciele na slubie nie bylam |
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
U nas zawsze siedzą za Młodymi, ale jakby pogadać z kościelnym, zeby nie wynosil dodatkowych 2 krzeseł, to by się pewnie nawet ucieszył
|
#3958 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas chyba tak wszędzie jest, bo jeszcze nie spotkałam się z tym, że świadkowie siedzą za Parą Młodą
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Tancia tu PM ma emme
ale nie jest taka super taka blondynahttp://www.fotografiaslubna.nysa.pl/
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widze tam nikogo za nimi ![]() a tak btw czy to nie Samci Lorna? http://picasaweb.google.com/rogoda/L...89650206163298 to juz wiem, ze na ramionka starczy u mnie welon
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

co za istoty żyjące...

od teraz moja ulubiona, nawet eternity calvina się chowa

Twój szyderczoarogancki komentarz ala jabol... pozostawie ocenie reszty ... jak zwykle a tu masz.. jakbyś jednak chciała doczytać o co chodzi zanim na drugi raz wyszydzisz