|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
aaaa! miałam zadzwonić do salonu
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
|
|
|
#3963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To po co w ogóle brali slub...teraz to ludzie mysla,ze biora slb i jest fajnie i tak naprawde nie biora juz tego za co "na stałe". Jak sie nie ulozy,mozna rozwod wziasc...katorga... A u nas świadkowie siedza za para mloda i nie uwarzam,zeby przeszkadzali. Oczywiscie jakbym pewnie chciala to nie byloby problemu,zeby posadzic ich gdzie indziej... W sumie nie ma to roznicy gdzie siedza, ale wg mnie nie powinni siedziec z koscmi tylko na przyklad z boku, pod sciana na osobnych krzeselkach
Edytowane przez Dżasta87 Czas edycji: 2009-09-01 o 11:51 |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do obrączek chcemy zwykle, proste, szer. 4 mm, jak na razie nie kupujemy, zastanawiamy sie i chyba damy swoje zloto, wiec wyjedzie taniocha
Edytowane przez Dżasta87 Czas edycji: 2009-09-01 o 11:55 |
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialam tylko dodac ze zaczyan sie wczorajsza jazda ale dzis musze wytrzyamc bez pain killerow ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co Ci dolega?? |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie pewnie będą siedziec świadkowie za nami, nie mam nic przeciwko, ale byłam na ślubie gdzie było coś takiego że za Pm było pusto, ale świadkowie siedzieli za nimi tylko nie na środku tylko właśnie z boku jakoś za fajnie to nie wyglądało, ale w sumie, czemu nie, jeśli masz ochotę taką to na pewno da się zrobić żebyście sami siedzieli a świadków usadzić razem z gośćmi w sumie przecież to Twój ślub więc będzie tak jak chcesz
|
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest nieciekawie... boli mnie podbrzusze .. niby w trkacie okresu to normalka ale zeby az tak .. nie wiem co sie dzieje ![]() dobrze ze ide dzisa.. choc boje sie ze kaze mi przyjsc po okresie
|
|
|
|
|
#3970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc w zasadzie nie wiem jak im zapobiegac
|
|
|
|
|
#3972 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
))Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
obym tylko się z mojej przyszłej wybranki nie odkochała byłam na praktykach moje panienki dlatego dopiero teraz wpadam
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz zadzwonię do salonu zapytać czy mam szanse przymierzyc moją W1 i czy można ją dorwać jako model salonowy po niższej cenie
a jak cena będzie ok to dzwonię do taty
|
#3974 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty jej jeszcze nie mierzyłaś prawda? tylko w necie ci się spodobała? ty jesteś wysoka i masz pełniejszy biust więc jest duża szansa że model salonowy będzie leżał idealnie- bo ja 167cm wzrostu mam te suknie trochę za długie jak je mierzę i na cyckach odstają jak nie wiem, a ty jesteś idealna do przymierzania sukienek ![]() jej odkąd zmierzyłam Kate to mi sie podobają takie suknie bardziej przy ciele- czułam się w niej sexownie i nie mam nic przeciwko żeby się tak czuć w dniu ślubu chyba już nie chcę szerokiej literki A
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzwoniła jest w salonie kosztuje 3.500 cos dużo bo dziewczyny na all piszą, że kupił za 2990 ale pytałam czy przewidują wyprzedaż modelu salonowego to pani powiedziała, że cos pomyślimy taka miła
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-01 o 13:16 |
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie wiem czy zauważyłaś.. chciał ode mnie 15 funtów Więc odmówiłam
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-09-01 o 13:19 |
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiecie co ona była taka miła, że licze na to, że mi foty pozwoli zrobić
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz pomodlij sie do tej sukni poprzymierzaj wiesz.. podejrzewam ze da Ci jakas znizke |
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no żarcik wiesz widzę, że babka jest ziomek więc coś czuję, że się dogadamy jak mi ją sprzeda za 2500 to ja zamawiamale ja musze być fajna, że mi wszędzie zniżki dają w każdym salonie, w którym byłam miałam zniżkę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-01 o 13:26 |
|
|
|
|
#3981 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie
Cytat:
Dobrze, że wróciłaś Co do combiaka, to moja siorka jechała do ślubu Audi A6 combi. Tragedii nie było, ale... mi jakoś combi na ślub nie pasi ![]() Cytat:
Przy okazji, nie ma rozwodów w kościele, tylko unieważnienia małżeństwa Cytat:
![]() Cytat:
A z cyckami, to Ci po prostu gorset bardziej zwiążą albo sobie push-upa załóż ![]() Edit: Kubusewa, 3maj się dzielnie. Będzie dobrze ![]() A ja już dzisiaj po pracy. Dzisiaj tylko apel, ale od jutra już normalnie lekcje. Mam 4 nadgodziny Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-09-01 o 13:25 |
||||
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odmówiłam welon |
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo niby się je kupuje ale nikt nie mówi za ile kasy a to nie jest tak ze jak model salonowy to za połowę ceny! w Annais pani mi dała 10% zniżki na salonowy model trochę mało jak na kieckę którą przymierzaja ciągle panny... a w Cymbeline panna młoda się spieszyła bo jej suknia była potrzebna natychmiast i kupiła salonowy model emmy za normalną cenę 2600!!! ( podobno krawcowa uszyła jej worek a nie ładną suknię więc musiała salonowy model kupić zeby w czymkolwiek wystąpić bo na zamawianie juz czasu nie było dlatego dziewczyny chcące szyć suknie slubne- upewnijcie się gdzie szyjecie kieckę bo moze być buba) noooo to teraz ciekawe ile ci krzykną za tą suknię z salonu
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
Kaśka jak dzwonisz to zapytaj sie jaka jest cena tej kiecki
![]() http://www.flossmann.com.pl/sanpatrick.html Ja juz sama poszlabym cos pomierzyc...hmm...czas namowic siostre i ruszyc...A powiedzcie mi czy trzeba sie wczesniej mawiac, czy po prost moge tak "z ulicy" przyjsc
|
|
|
|
#3985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Paladin?
|
|
#3986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobilibyscie jazde probna ![]() prawdopodobny swiadek mojego TZa pracuje wypozyczalni samochodow, wiec moze nam cos zalatwi no chyba, ze sobie na targach slubnych jakies cacko wypatrzymy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może ja złe wrażenie sprawiam jeśli chodzi o suknię- bo jak mierzę to jest krótka piłka=albo NIE i od razu ściągamy albo TAK i chcę tą i żadną inną, a że większość mi się nie podobała to od razu te kiecki ściągałam i nara moze powinnam bardziej te babki zwodzić i nie być zdecydowaną![]() Cytat:
nie no te sznurowane kiecki to rzeczywiście można zawiązać ale np Kate jest na zamek błyskawiczny z tyłu i pani mi musiała klamerkami ściskać kieckę w kilku miejscach żebym zobaczyła w niej swoją figure więc nie da rady salonowego modelu zakupić bo bym musiała ją zwęzić z 10cm
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę się targować coś ale pewnie 15% zniżki to mi nie dadzą.ale jak będziesz w salonie to zapytaj o tą informację na stronie Annais Bridal o tym 5% rabacie czy to tylko u nich we wrocławiu czy w całej Polsce tez ok???? plis ![]() na pewno jeszcze wrócimy do tematu w przyszłym roku kiedy już będzie bliżej tego wszystkiego bo ten brat cioteczny tżta się smieje że nie ma pojęcia co będzie za rok- może nawet nie będzie już tam pracował także czekamy z tą kwestią,Cytat:
ja raz mierzyłam Kate bez halki a drugi raz z halką i z halką jest fajniej bo te tiule i warstwy sukni nie majtają się między nogami-czysta wygoda. pani powiedziała że na letnie śluby doradzają założenie halki bo wtedy ona "odpycha" suknie od nóg i jest po prostu chłodniej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

w kazdym badz razie te suknie to praktycznie identyczne sa chyba? oprocz tej fali?
gdybym go dorwala w swoje rece
na osobnych krzeselkach

ale dzis musze wytrzyamc bez pain killerow

bo mi wlasnie nie
w sumie przecież to Twój ślub więc będzie tak jak chcesz

trochę mało jak na kieckę którą przymierzaja ciągle panny... a w Cymbeline panna młoda się spieszyła bo jej suknia była potrzebna natychmiast i kupiła salonowy model emmy za normalną cenę 2600!!! ( podobno krawcowa uszyła jej worek a nie ładną suknię więc musiała salonowy model kupić zeby w czymkolwiek wystąpić bo na zamawianie juz czasu nie było dlatego dziewczyny chcące szyć suknie slubne- upewnijcie się gdzie szyjecie kieckę bo moze być buba)