Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-01, 09:35   #3931
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
NO ale co zostawila katafiania ?? Ja bym tak zrobiła
Ja tez, chyba nie ma innej opcji
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 09:39   #3932
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja tez, chyba nie ma innej opcji
Typowey tchorz
zamiast powiedziec słuchaj nie kocham Ciebie kocham inna bede CI placil alimenty na dziecko tylko pozwol mi odejsc do innej
Idiota zmarnowal zycie sobie i 2 babom
Ciekawe czy sąna to paragrafy w prawie kanonicznym co do rozwodu ... choć pewnie przez to dziecko nie dostaną...
a ona biedna z dzieckiem zostanie ...jestem za kastracją takich patafianów> a co.. rozsiewa taki swoje nasienie i nawet nie jest w stanie wziąć odpowiedzialności za swoje poczynania. Jakośniedawno mówili o facecie który w tym samym czasie (no nie na raz oczywiscie) zapłodnił 3 baby.. narzeczoną i 2 kochanki i oczywiście uważa, że nie ma nic w tym złego co za istoty żyjące...

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-09-01 o 09:48
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 09:43   #3933
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Typowey tchorz
zamiast powiedziec słuchaj nie kocham Ciebie kocham inna bede CI placil alimenty na dziecko tylko pozwol mi odejsc do innej
Idiota zmarnowal zycie sobie i 2 babom
Wiesz moze mu tak wygodniej, z jednej strony zonka co ugotuje, upierze itd, a z drugiej kochanka..faceci sa sprytni
Stary 2009-09-01, 09:49   #3934
certina4
Wtajemniczenie

Omg! znowu musze nadrabiac tyle

Dzień dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
my nie będziemy chodzić do nas bo albo zrobimy weekendowe albo w UK tam gdzie mieszka tż
a to spoko, a ja słyszałam że w św. Rodzinie fajnie te nauki są

Kubusewa
mam nadzieje że dzisiaj się lepiej czujesz

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dostałam od szwagierki perfumę sean john od teraz moja ulubiona, nawet eternity calvina się chowa
jutro zadzwonię do flossmana zapytac czy mają ta moją Wi 427 i czy model salonowy maja do opchania i za ile
unforgivable? takie ładne? aż musze chyba się przejść do perfumerii

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Co do perfumy, to dzięki Lain za zrobienie porządku w tej kwestii. Tak samo minie razi jak ktoś mówi, że robił np. krokiety z pieczarką zamiast krokiety z pieczarkami albo, że coś gdzieś pisze zamiast, że jest napisane.

Już ktoś tu wklejał stronkę tego foto i widziałyśmy tę sesję fotograf chyba sobie umieścił te zdjęcia na stronie, żeby przyciągnąć podobną klientelę

z tym: "pisze" i " jest napisane" podobno już obie wersje są prawidłowe, gdzieś o tym czytalam, bo mnie też to wkurzało, ale okazało się że nie miałam już wtedy racji
a co do perfum sean john, o które rozpętała się dyskusja, to chyba raczej o wodę toaletową chodzi?

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
cześć Słonka
ja wiem,że mnie bardzo dawno nie było-przepraszam Was za to tęskniłyście?
miałam praktyki-już skończyłam w następny poniedziałek muszę tylko skoczyć po dziennik praktyk do mojego opiekuna
nadrobiłam piąte przez dziesiąte- nie wiem o czym gadałyście zbyt dokładnie
co do fontann czekoladowych czy alkoholowych -osobiście nie chcę
zastanawiam się jednak nad czymś co mogło by być fajnym dodatkiem,ale nie wiem co to by mogło być

aaa miałam Was zapytać - autem typu combi nie bardzo żeby jechać do ślubu,prawda? co o tym myślicie?
tęskniłam moi znajomi jechali kombi volvo v40 i nikt sie nie dziwił, ja w sumie też nie, jak mój tata miał takie samo kombi volvo, swoją drogą bardzo fajny samochód to też go kilka osób prosiło żeby wiózł do ślubu.
U nas TŻ wybierze więc na pewno kombi nie pojedziemy, bo on lubi luksusowe samochody, ale ja nie mam takiego wyobrażenia że kombi to rodzinny samochód na wycieczkę z dziećmi a nie na ślub, albo na targ? Nie wie czy tam dobrze doczytałam. Jak jest fajny samochód kombi to dlaczego nie?

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi jak mozna byc takim ch**** i w dzien wlasnego wesela, po slubie koscielnym pisac smsy do innej : kocham cie, tesknie , nie zasne bez ciebie itd ??!! To sie zdazylo mojej przyjaciolce i sama nie moge tego ogarnac a co dopiero ona?? Mają dziecko... Jej tz zasnal w noc poslubna od razu a ona przeczytala te smsy gdybym go dorwala w swoje rece Nie bede pisac szczegolow bo to nie wypada o kims pisac, tylko wspomnialam bo mnie krew zalewa
wtf? to po co mu ten cholerny ślub skoro chce do kochanki? dziecko nie powinno być moim zdaniem pretekstem do brania ślubu, przecież ja na miejscu tej Twojej przyjaciółki rządałabym unieważnienia slubu albo rozwodu raz dwa

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 09:53   #3935
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz moze mu tak wygodniej, z jednej strony zonka co ugotuje, upierze itd, a z drugiej kochanka..faceci sa sprytni
A ciekawa jestem czy ta dziewczyna (przez solidarność jajników nie nazwę ją jeszcze ladacznicą) wie, zę on to pisał ze swojej nocy poślubnej. Ja na miejscu tej PM wziełabym ten jego telefon (podejrzewam, że ma aparat fotograficzny) I zrobiłąbym sobie zdjęcie z nim mając na głowie welon.
Co prawda istnieje duże prawdopodobieństwo, że jakby dowiedział sie co ona zrobiła mógłby jej zrobićawanture kończącą się obdukcją.. ale z drugiej strony warto... spaliło by to ten most do kochanki Bo na miejscu tej dziewczyny bym się obraziłą.. tu mi pisze ze zasnac bede mnie nie moze a tu śpi z inną w jednym łóżku.. a jeszcze jakby w podpisie napisac pozdrawiamy cie ja moja zyna i nasze dziecko... to by facet mial przesrane
Stary 2009-09-01, 09:54   #3936
szana
Zadomowienie

Cytat:
Czesc
Witaj Szana, chyba sie jeszcze nie poznalysmy
Witaj bo dawno mnie nie było,jakieś 2 tygodnie
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć Pewnie, że tęskniłyśmy

A co do kombi to nie wiem. Chociaz tż mówi, że szkoda, że wiekszość znajomych i rodziny ma kombi, bo tak byłby super samochód do ślubu.

no właśnie,mamy super autko na oku ale to jest właśnie kombi
Cytat:
Poproś kogoś innego o pożyczenie samochodu na wesele. KOmbi to tak jakbyś jechała nie wiem czym... busem
Kombi do ślubu odpada
hehe, też tak myślałam na początku a teraz mam mętlik
Cytat:
Szana a co to za marka??
Cytat:
Nie wiem, ja bym nie chciala combi do slubu.
to jest golf VI -wkleję potem fotkę,tylko TŻ musi mi go znaleźć
Cytat:
Szana mnie kombi kojarzy się z handlem bazarowym albo z wyjazdem wakacyjnym całą rodziną samochodem pełnym po brzegi bagaży albe ze starym samochodem transportu medycznego Do wesela.. no ja wiem Jak nie masz innego wyboru no to weź kombi ale jeśli masz wybór to nie bierz bo to takimi właśnie bazarami zajeżdża
on jest cudny,tylko właśnie kombi i to mi trochę wadzi w nim
mam jeszcze do wyboru dwa autka,chryslera takie coś(nie dokłądnie ten tylko taki model i kolor)- http://www.allegro.pl/item719371455_...lub_slask.html
i innego golfa-już nie kombi
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 09:57   #3937
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Omg! znowu musze nadrabiac tyle

Dzień dobry wszystkim

a to spoko, a ja słyszałam że w św. Rodzinie fajnie te nauki są

Kubusewa
mam nadzieje że dzisiaj się lepiej czujesz

unforgivable? takie ładne? aż musze chyba się przejść do perfumerii

z tym: "pisze" i " jest napisane" podobno już obie wersje są prawidłowe, gdzieś o tym czytalam, bo mnie też to wkurzało, ale okazało się że nie miałam już wtedy racji
a co do perfum sean john, o które rozpętała się dyskusja, to chyba raczej o wodę toaletową chodzi?

tęskniłam moi znajomi jechali kombi volvo v40 i nikt sie nie dziwił, ja w sumie też nie, jak mój tata miał takie samo kombi volvo, swoją drogą bardzo fajny samochód to też go kilka osób prosiło żeby wiózł do ślubu.
U nas TŻ wybierze więc na pewno kombi nie pojedziemy, bo on lubi luksusowe samochody, ale ja nie mam takiego wyobrażenia że kombi to rodzinny samochód na wycieczkę z dziećmi a nie na ślub, albo na targ? Nie wie czy tam dobrze doczytałam. Jak jest fajny samochód kombi to dlaczego nie?

wtf? to po co mu ten cholerny ślub skoro chce do kochanki? dziecko nie powinno być moim zdaniem pretekstem do brania ślubu, przecież ja na miejscu tej Twojej przyjaciółki rządałabym unieważnienia slubu albo rozwodu raz dwa

Hej cert nie wiem jak sie czuję.. wczoraj mnie chwyciło koło 12 więc poczekamy zobaczymy. a dziś do lekarza po południu. W sumie to boje się
Stary 2009-09-01, 09:58   #3938
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
A ciekawa jestem czy ta dziewczyna (przez solidarność jajników nie nazwę ją jeszcze ladacznicą) wie, zę on to pisał ze swojej nocy poślubnej. Ja na miejscu tej PM wziełabym ten jego telefon (podejrzewam, że ma aparat fotograficzny) I zrobiłąbym sobie zdjęcie z nim mając na głowie welon.
Co prawda istnieje duże prawdopodobieństwo, że jakby dowiedział sie co ona zrobiła mógłby jej zrobićawanture kończącą się obdukcją.. ale z drugiej strony warto... spaliło by to ten most do kochanki Bo na miejscu tej dziewczyny bym się obraziłą.. tu mi pisze ze zasnac bede mnie nie moze a tu śpi z inną w jednym łóżku.. a jeszcze jakby w podpisie napisac pozdrawiamy cie ja moja zyna i nasze dziecko... to by facet mial przesrane
Masz racje, ale ja pewnie bedac na miejscu tej biednej zony najpierw zaryczalabym sie na smierc
Stary 2009-09-01, 10:00   #3939
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje, ale ja pewnie bedac na miejscu tej biednej zony najpierw zaryczalabym sie na smierc
aaa ale to juz inna bajka
najpierw ryczec potem isc do tatusia niech zorganizuje mu zrobenie kuku a potem do ksiedza powiedziec co sie stalo
Stary 2009-09-01, 10:00   #3940
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
to jest golf VI -wkleję potem fotkę,tylko TŻ musi mi go znaleźć
on jest cudny,tylko właśnie kombi i to mi trochę wadzi w nim
mam jeszcze do wyboru dwa autka,chryslera takie coś(nie dokłądnie ten tylko taki model i kolor)- http://www.allegro.pl/item719371455_...lub_slask.html
i innego golfa-już nie kombi
Chrysler jest fajny
Stary 2009-09-01, 10:01   #3941
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
to dobry pomysł, rzeczywiście przeciez ona nawet może nie miec pojęcia że facet z którym się spotyka ma dziecko i się ożenił Wiecie co, ale niektórzy ludzie to są popier*****i

Cytat:
Hej cert nie wiem jak sie czuję.. wczoraj mnie chwyciło koło 12 więc poczekamy zobaczymy. a dziś do lekarza po południu. W sumie to boje się
Dobrze że się umówiłaś na wizytę, mam nadzieję że coś Ci przypisze i będzie ok, do mnie @ przypałęta się w sobotę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-01, 10:01   #3942
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
najpierw ryczec potem isc do tatusia niech zorganizuje mu zrobenie kuku a potem do ksiedza powiedziec co sie stalo
Hehe noo zebrac wszystkich braci, kolegow i porzadnie sprac mu
Stary 2009-09-01, 10:03   #3943
szana
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi jak mozna byc takim ch**** i w dzien wlasnego wesela, po slubie koscielnym pisac smsy do innej : kocham cie, tesknie , nie zasne bez ciebie itd ??!! To sie zdazylo mojej przyjaciolce i sama nie moge tego ogarnac a co dopiero ona?? Mają dziecko... Jej tz zasnal w noc poslubna od razu a ona przeczytala te smsy gdybym go dorwala w swoje rece Nie bede pisac szczegolow bo to nie wypada o kims pisac, tylko wspomnialam bo mnie krew zalewa
o matko! od razu bym nim rzuciła o ścianę! i poszła do kościoła starać się o unieważnienie małżeństwa-z dowodem-komórką TŻ!!!

Cytat:
O
ja też teśkniłam
no ja do końca też tak nie myślę,że to na targ auto itd ale hmmm nie wiem sama

Cytat:
Chrysler jest fajny
też mi się podoba ale ten golfik VI ładniejszy tyle,że kombi

jadę pozałatwiać parę spraw z TŻ- potem Wam wkleję fotę tego golfika i powiecie co myślicie :P narazie

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-09-01 o 10:06
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 10:05   #3944
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

ja to bym chyba najpierw go w tej złości i żalu pobiła ( tak tak chociaż nie mam takich zdolności, ale co może zrobić tak zdesperowana młoda żona? ) potem rzeczywiście chyba do taty ale raczej po to by się wyżalić i poszukać pocieszenia, potem do księdza a zaraz potem do adwokata po poradą prawną. No a kilka dni później facet dostałby pozew o rozwód, sąd by rozwiązał małżeństwo i orzekł wyłączną winę rozpadu małżeństwa po stronie kolesia, ona mogłaby się wtedy nie tylko o alimenty dla dziecka ale i dla siebie jeśli byłaby w niedostatku starać itp itd...

Szkoda tylko mi dziewczyny, bo myślała pewnie że znalazła kochającego faceta, który ją będzie wielbił i nosił na rekach, wspaniałego ojca jej dziecka, a się okazało że to najgorszy ****

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-01, 10:15   #3945
kaska87
Zakorzenienie

jaki mutant jak słyszę takie rzeczy to normalnie i to w dniu slubu a co będzie za 5, 10, 20 lat

cześć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 10:23   #3946
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja to bym chyba najpierw go w tej złości i żalu pobiła ( tak tak chociaż nie mam takich zdolności, ale co może zrobić tak zdesperowana młoda żona? ) potem rzeczywiście chyba do taty ale raczej po to by się wyżalić i poszukać pocieszenia, potem do księdza a zaraz potem do adwokata po poradą prawną. No a kilka dni później facet dostałby pozew o rozwód, sąd by rozwiązał małżeństwo i orzekł wyłączną winę rozpadu małżeństwa po stronie kolesia, ona mogłaby się wtedy nie tylko o alimenty dla dziecka ale i dla siebie jeśli byłaby w niedostatku starać itp itd...

Szkoda tylko mi dziewczyny, bo myślała pewnie że znalazła kochającego faceta, który ją będzie wielbił i nosił na rekach, wspaniałego ojca jej dziecka, a się okazało że to najgorszy ****
Bićfaceta się nie opłaci. Trzeba subtelnie i delikatnie upleśćtakązemstę, żeby mu poszło w pięty na całe życie. Jak go zlejesz to co CI to da...tylko siły stracisz i resztke szacunku do siebie a tak: usiąśćna spokojnie przemysleć wszystko. Ja to bym nawet zrobiłą inaczej.. Skoro on spał..trzeba bylo trzanac fote z nim w lozku w welonie potem pokazujac rece(jego upozowac) sfotografowac identyczne przeciez obraczki a na koniec dziecko z mamusia na rękach
I nic mu nie mowic
Rano zanim sie obudiz pozbierac swoje manatki i wyjsc. DO czasu kiedy on sie zorientuje co sie stalo ona przeczyta te mmsy i zaraz mu zrobi wypytki i inne jazdy
tak trzeba zrobic nawet jesli to juz noc bardzo po slubie
Stary 2009-09-01, 10:28   #3947
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
ta sesja jest oblesna.. już kiedyś ktoś wklejał..

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Naprawde Dziewczyny próbowałamprzeczytałam dzisiaj strony 101-123 dalej chyba nie dam rady...czy Wy nie macie TŻ-ów w domu co by Was od kompów odciągneli??Ja ciągle tylko nadrabiam czytaniem i jak już się zmęczę to nawet mi się pisać nie chce,ale staram się sumiennie być na bierząco...A Kasia 14tyś postów

dziewczyny szaleja. ja też czesto czytam po łebkach i nie wiem co się tutaj dzieje i o czym mowa a zanim się w to wszystko wdrożę, to znowu nadganiam i tak w kółeczko

fajne są te fontanny czekoladowe, ale my ich nie chcemy, to niezła frajda dla dzieci, ale my mieć albo kilkumiesięczne dzieci albo juz takie pannice 13-14 latki a słyszałam że niexle brudzi taka fontanna, chociaz nigdy się nie spotkałam z takim czymś na weselu a szkoda a nóż widelec by mi się spodobało

Cytat:
Pisałyście o pracach domowych. więc ja potrafię gotować, prac, sprzatać ,prasować(choć bardzo nie lubię). Jedyne co nie umiem to placków piec.

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

A kiedyś nie mozna było?? Pierwsze słyszę. Muszę rodziców zapytać. Bo np. jakies 15 lat temu moja mama mimo, że mężatka była świadkiem na slubie.
I na moim weselu też będzie mężatka i żonaty świadkiem
ale przecież mężatka czy żonaty może być świadkiem, pzynajmniej u mnie tak jest

co do prac domowych to podobno jestem perfekcyjną panią domu, ale może TŻ tak specjalnie mówi

Cytat:
Czesc

Co do tzw. wiejskiego stołu to tez chcemy cos takiego miec, bylam na weselu gdzie byl taki stol i przy domowym winku i nalewkach byla zaj.. impreza A kosztuje okolo 400zl.

Z zabaw oczepinowych planuje tylko rzucanie welonem i zbieranie na wozek!

ja myslałam o wiejskim stole, ale u mnie połowa rodziny jest ze wsi i takie smakołyki ma na codzień, więc nie zdałoby to egzaminu, a ktoś z rodziny kiedyś opowiadał że było takie coś na jakimś weselu i prawie nikt tego nie ruszał..

my myslimy żeby postawić gdzieś z boku stolik z winkiem, piwkiem i jakimiś innymi trunkami

Cytat:

Cytat:
ja bym gnoja zabiła, zakopała, odkopała i znowu zabiła a poza tym bym go zostawiła i starała się o rozwód kościelny i tyle.. to nie wiem czemu wziął z nią slub..

no co za prostak!!
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 10:36   #3948
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Bićfaceta się nie opłaci. Trzeba subtelnie i delikatnie upleśćtakązemstę, żeby mu poszło w pięty na całe życie. Jak go zlejesz to co CI to da...tylko siły stracisz i resztke szacunku do siebie a tak: usiąśćna spokojnie przemysleć wszystko. Ja to bym nawet zrobiłą inaczej.. Skoro on spał..trzeba bylo trzanac fote z nim w lozku w welonie potem pokazujac rece(jego upozowac) sfotografowac identyczne przeciez obraczki a na koniec dziecko z mamusia na rękach
I nic mu nie mowic
Rano zanim sie obudiz pozbierac swoje manatki i wyjsc. DO czasu kiedy on sie zorientuje co sie stalo ona przeczyta te mmsy i zaraz mu zrobi wypytki i inne jazdy
tak trzeba zrobic nawet jesli to juz noc bardzo po slubie
masz rację, że bicie nic nie da, ale myślę że kobieta w takiej rozpaczy i tak upokorzona, mogłaby się posunąć do wielu rzeczy, których przy normalnym stanie psychicznym by nie zrobila, ja nie wiem czy sama w takiej sytuacji mogłabym jak piszesz usiąść na spokojnie i przemyśleć wszystko, myślę że wręcz przeciwnie, bym szalała, potem bym się rozplakała i nie mogłabym dojść do siebie, a że takie spokojne myślenie przyszłoby dopiero po pewnym czasie, no ale ten pomysł z wysłaniem zdjęć jest mistrzowski, bo przecież laska musi się jakoś dowiedziec a wtedy facet będzie skonczony dla oby dziewczyn

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

aha jeszcze odnośnie świadków, pisałyście czy może być więcej niż 2 osoby, no więc zawsze wydawało mi się że nie, ale ostatnio patrze na nk a tam zdjęcie znajomej i siedzi PM a za nimi 6 par ( tzn świadków ) 6 krzeseł było ustawionych, po dwie osoby, czyli taki rządek, byłam w szoku, wszystkie 3 dzieczyny miały takie same fioletowe krótkie sukienki, więc pewnie tylko dwoje świadków było, ale już druhen i drużb było po 3

tak w ogóle to co chwile na nk się okazuje że ktoś się ożenił w tym roku to jakiś wysyp tych ślubów, kilka moich koleżanek, + 4 śluby na których byliśmy, a mieliśmy być na 7 a w przyszłym roku to tylko narazie wiem o swoim ślubie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-01, 10:42   #3949
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a swoiskie wino droga panno to jest wino własnej produkcji z owoców z własnego sadu bez jakichś siar i innych ulepszaczyala jabol, tylko owoce drożdże i w razie potrzeby cukier. Moi teściowie się w tym w pewnym sensie specjalizują i wychodzą im pyszne wina Twój szyderczoarogancki komentarz ala jabol... pozostawie ocenie reszty ... jak zwykle a tu masz.. jakbyś jednak chciała doczytać o co chodzi zanim na drugi raz wyszydzisz http://www.winodomowe.com/przechowywanie.htm
http://www.przepisy.rzeszow.pl/content/wina-domowe
Moi rodzice swego czasu również robili wina z owców z własnego sadu ale ciężko znaleźć dodatkowe 0,5 metra kwadratowego na bańkę z winem w ciasnym mieszkanku
oj Ewuś na żartach sie nie znasz jak to sie mowi - wrzuc na luz
moj ojciec kiedys robil swoje wino, bo nie mial co zrobic z wisniami z sadu... prawde mowiac jak dla mnie bylo ochydne ale moj TZ twierdzi, ze bardzo dobre

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

otóż kazde wino ma siare, więc Twoje tez będzie miało. A Lain żartowała. I tak wiem, że mi nie odpiszesz, bo mnie olewasz od czasu pamiętnej rozmowy( a to ja powinnam Cie olać, ale nie mam takich problemów ze soba jak Ty) także o tej siarze to do wiadomości innych dziewczyn
sama prawda z ta siara nawet na tych najdrozszych winach pisze, ze ja zawiera... taka juz natura wina sie to poprostu wytraca

ale dzis pospalam
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 10:46   #3950
centipede
Zadomowienie

Cześć Piszecie jak szalone

Co do fontanny czekoladowej to ja bym bardzo chciała, ale trochę szkoda nam na to pieniążków i boję się, że pobrudzi się wszystko dlatego nie będzie raczej poza tym co by było jakbym sama się wybrudziła tą czekoladą uzależniona od czekolady i do tego straszna sierota

Szanuś
na tym ślubie co byliśmy ostatnio to Młodzi jechali kombi i wyglądało to w porządku ja nie mam nic przeciwko, zresztą nie wiem czy ludzie jakoś specjalnie zwracają uwagę na to jakim autem się jedzie ważne, żeby było eleganckie, ładnie przystrojone i jest super

Kubusewa wracaj do zdrówka szybciutko!
Cytat:
Czesc
Witaj Szana, chyba sie jeszcze nie poznalysmy

Niedawno wstalam, mala oglada bajki i je sniadanie z moim bratem bo u nas nocowal (10 lat ma) a ja mam chwile z kawką. Zaraz mama przyjezdza do nas i idziemy na basen. Z tż dziś rano pogadałam trochę o ślubie i też nie chce fontanny alkoholowej. W piątek mamy się wziąć za rosztorys, budżet, pełną listę gości i rezerwację w Venus.
Super, że robicie już rezerwację a ile wychodzi Wam gości tak mniej więcej?

Cytat:
chyba można na takiej podstawie unieważnić małżeństwo prawda?

W ogóle to słuchajcie kochane jaka akcja z tym "naszym" kamerzystą cały czas byłam przeciwko kamerzyście, nie i koniec ale ostatnio stwierdziłam, że jednak chcę (TŻ wszystko jedno czy kamerzysta będzie czy nie, ale skoro ja chcę to będzie) i co się okazało? Że taki fajny kamerzysta, jedyny o którym myślałam jest już zajęty (Kasia pożyczam) brrr...

Certina wydaje mi się, że druhen może być więcej ale świadkową wtedy jest jedna z nich, tak samo ze świadkiem. Dobrze myślę?!

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-09-01 o 10:48
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 10:50   #3951
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

szana, ja tam w sumie nie mam nic przeciwko kombi-przynajmniej będzie gdzie włożyć kwiaty i prezenty Ale Golf to jakiś taki mało ślubny mi się wydaje... Ten chrysler fajniejszy

AgaMili, co za facet! współczuję tej dziewczynie. Moze ten ślub był podyktowany dobrem dziecka i stąd takie kwiatki, ale faceci to są jednak ch... i straszliwi kłamcy i tchórze!

Kubusewa, nigdy nie wiadomo, znam takie kobiety, które maja gdzieś, że facet ma dziecko czy inną, nie patrzą na nic tylko dążą do celu nawet po trupach. Moim zdaniem nie można wykluczyć, ze ona o wszystkim wie.

Co do takich sytuacji, to niedaleko mojej miejscowości była niezła jatka na weselu- nad ranem Pan Młody strasznie się spił, wesele już prawie dobiegało końca, przy wszystkich gościach zwyzywał Panią Młodą od najgorszych, od k... itp. jej rodziców od dziadów, że dali za mało kasy na wesele i sam musiał sponsorować ze swoimi rodzicami, potem porozbijał i potłukł wszystko na sali i kazał gościom wypier... ć. Rodzice PM pobiegli o 5 rano do księdza o unieważnienie małżeństwa, a ksiądz się na nich darł, ze go budzą tak wcześnie i kazał przyjść w pn Ciekawe, czy Młody w napadzie agresji po alkoholu stał się szczery, czy może po wytrzeźwieniu będzie tego bardzo żałował.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 10:54   #3952
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Cześć Piszecie jak szalone

Co do fontanny czekoladowej to ja bym bardzo chciała, ale trochę szkoda nam na to pieniążków i boję się, że pobrudzi się wszystko dlatego nie będzie raczej poza tym co by było jakbym sama się wybrudziła tą czekoladą uzależniona od czekolady i do tego straszna sierota

Szanuś
na tym ślubie co byliśmy ostatnio to Młodzi jechali kombi i wyglądało to w porządku ja nie mam nic przeciwko, zresztą nie wiem czy ludzie jakoś specjalnie zwracają uwagę na to jakim autem się jedzie ważne, żeby było eleganckie, ładnie przystrojone i jest super

Kubusewa wracaj do zdrówka szybciutko!

Super, że robicie już rezerwację a ile wychodzi Wam gości tak mniej więcej?

chyba można na takiej podstawie unieważnić małżeństwo prawda?

W ogóle to słuchajcie kochane jaka akcja z tym "naszym" kamerzystą cały czas byłam przeciwko kamerzyście, nie i koniec ale ostatnio stwierdziłam, że jednak chcę (TŻ wszystko jedno czy kamerzysta będzie czy nie, ale skoro ja chcę to będzie) i co się okazało? Że taki fajny kamerzysta, jedyny o którym myślałam jest już zajęty (Kasia pożyczam) brrr...

Certina wydaje mi się, że druhen może być więcej ale świadkową wtedy jest jedna z nich, tak samo ze świadkiem. Dobrze myślę?!
no chyba tak, sama już nie wiem, chociaż jakoś nie zdarzyło mi się widzieć żeby i druhen kilka było, no oprócz tego jednego zdjęcia, które dodaję

edit: no z tego zdjecia wygląda na to ż druhen było 3, ale tylko jedna była świadkową, bo krzesła z pokrowcami były tylko dla PM i świadków

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
szana, ja tam w sumie nie mam nic przeciwko kombi-przynajmniej będzie gdzie włożyć kwiaty i prezenty Ale Golf to jakiś taki mało ślubny mi się wydaje... Ten chrysler fajniejszy

AgaMili, co za facet! współczuję tej dziewczynie. Moze ten ślub był podyktowany dobrem dziecka i stąd takie kwiatki, ale faceci to są jednak ch... i straszliwi kłamcy i tchórze!

Kubusewa, nigdy nie wiadomo, znam takie kobiety, które maja gdzieś, że facet ma dziecko czy inną, nie patrzą na nic tylko dążą do celu nawet po trupach. Moim zdaniem nie można wykluczyć, ze ona o wszystkim wie.

Co do takich sytuacji, to niedaleko mojej miejscowości była niezła jatka na weselu- nad ranem Pan Młody strasznie się spił, wesele już prawie dobiegało końca, przy wszystkich gościach zwyzywał Panią Młodą od najgorszych, od k... itp. jej rodziców od dziadów, że dali za mało kasy na wesele i sam musiał sponsorować ze swoimi rodzicami, potem porozbijał i potłukł wszystko na sali i kazał gościom wypier... ć. Rodzice PM pobiegli o 5 rano do księdza o unieważnienie małżeństwa, a ksiądz się na nich darł, ze go budzą tak wcześnie i kazał przyjść w pn Ciekawe, czy Młody w napadzie agresji po alkoholu stał się szczery, czy może po wytrzeźwieniu będzie tego bardzo żałował.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c0b7db9baajhkjh.jpg (60,4 KB, 31 załadowań)

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-09-01 o 10:55
Stary 2009-09-01, 11:00   #3953
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
edit: no z tego zdjecia wygląda na to ż druhen było 3, ale tylko jedna była świadkową, bo krzesła z pokrowcami były tylko dla PM i świadków
Druhny fajnie, ale mnie by nie przeszło bo 3 baby w tą samą kieckę bym nie ubrała.
a wiecie co mnie w drużbach śmieszy. To, że każdy facet ma inny garnitur. Jak już laski ubrali w takie same kiecki to facetom mogli kupić takie same garnitury. A nie jeden ma ciemny, drugi jasny. Już kiedys ktos tu wklejał zdjęcie i też byli w róźnych garniturach.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 11:01   #3954
lain
Zakorzenienie

Cytat:

o jaaa ale tam sie tlum zrobil

dziewczyny, a podoba wam sie takie cos, ze swiadkowie siedza za para mloda i wlasciwie to ja zaslaniaja bo mi wlasnie nie wolalabym zebysmy przed oltarzem stali/siedzieli tylko my, a swiadkowie poprostu beda od podpisania papierow ciekawe czy moge ich posadzic w lawce z innymi gosciami no bo wlasciwie po co mi oni cala msze obok
Stary 2009-09-01, 11:05   #3955
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
o jaaa ale tam sie tlum zrobil

dziewczyny, a podoba wam sie takie cos, ze swiadkowie siedza za para mloda i wlasciwie to ja zaslaniaja bo mi wlasnie nie wolalabym zebysmy przed oltarzem stali/siedzieli tylko my, a swiadkowie poprostu beda od podpisania papierow ciekawe czy moge ich posadzic w lawce z innymi gosciami no bo wlasciwie po co mi oni cala msze obok
U nas w kościele jest tak, że młodzi siedzą tylko na środku. Świadkowie siedzą w ławeczkach jeden z jednej strony, drugi z drugiej. A za nimi goście.
Stary 2009-09-01, 11:07   #3956
lain
Zakorzenienie

Cytat:
U nas w kościele jest tak, że młodzi siedzą tylko na środku. Świadkowie siedzą w ławeczkach jeden z jednej strony, drugi z drugiej. A za nimi goście.
ooo to moze u mnie tez tak sie to da zorganizowac a moze u mnie tez tak juz jest (bo nigdy w tym kosciele na slubie nie bylam )
Stary 2009-09-01, 11:10   #3957
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

U nas zawsze siedzą za Młodymi, ale jakby pogadać z kościelnym, zeby nie wynosil dodatkowych 2 krzeseł, to by się pewnie nawet ucieszył
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 11:11   #3958
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ooo to moze u mnie tez tak sie to da zorganizowac a moze u mnie tez tak juz jest (bo nigdy w tym kosciele na slubie nie bylam )
U nas chyba tak wszędzie jest, bo jeszcze nie spotkałam się z tym, że świadkowie siedzą za Parą Młodą
Stary 2009-09-01, 11:34   #3959
kaska87
Zakorzenienie

Tancia tu PM ma emme ale nie jest taka super taka blondyna
http://www.fotografiaslubna.nysa.pl/

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 11:34   #3960
lain
Zakorzenienie

Cytat:
U nas chyba tak wszędzie jest, bo jeszcze nie spotkałam się z tym, że świadkowie siedzą za Parą Młodą
to u mnie chyba tez tak jest, bo pobuszowalam po Picasie i znalazlam takie zdjecie http://picasaweb.google.com/rogoda/L...88365529517410

nie widze tam nikogo za nimi

a tak btw czy to nie Samci Lorna?
http://picasaweb.google.com/rogoda/L...89650206163298

to juz wiem, ze na ramionka starczy u mnie welon
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości