|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
heej! wbijam do was, bo mnie też czeka maturaa w 2010 roku....;d co za radość ahh. planuje zdawać rozszerzona geografie(która mi się skończyła w drugiej klasie, ale co tam), rozszerzony polski i angielski. zobaczymy jak to bedzie. książek narazie nie mam, zeszytów też nie xD
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oo, przypomniało mi się, że nie mam żadnego długopisu Idę, bo rano planuję wstać o 6...
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj byłam w realu i jak widziałam te dzikie tłumy przy koszach z przyborami szkolnymi ![]() ![]() a zeszyty kupiłam w małym sklepie papierniczym na osiedlu
|
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
ja akurat długopisy to mam
też chciałam wstać o 6, ale stwierdziłam, że nie bede sie katować pierwszego dnia i nastawiłam budzik na 6.30
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na 6.15, więc idę
![]() baju **
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A dziękuje ![]() Cytat:
![]() Idę głowe myc a potem 5 godzin lekcji i do domku
|
|
|
#1537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć , Dziunie
Cytat:
![]() Cytat:
Nie oglądałam tego Cytat:
Cytat:
![]() ------------- Idę do S
|
|
|
#1538 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[QUOTE=blue_apple;14029279] Cytat:
Cytat:
Cytat:
pokrecony serial Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
------ dzien dobry spamerki moje ![]() jestem juz ubrana wszystko ładnie zaraz wychodze na autobus. a emotki fajneeeee pozniej obczaje dokaldnie. tylko chcialabym jeszcze emotke <plask> zaje.bista jest ![]() milego dnia
|
||||||||
|
|
|
#1539 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosek do góry ;**Cytat:
![]() w końu jakaś paulina a ostatnio nawet mówiłam, że ubolewam nad brakiem Pauliny na watku ![]() Cytat:
Cytat:
6:30byłam biegać już nawet się wykąpciałam idę suszyć łeb.Cytat:
![]() mówi, że słuchać nie może, że same intrygi i ciągle to samo ![]() dzień dobry Dziunie ;**** ech, zaraz do S. -.- przykro... idę się suszyć. buźka ;*
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiatam xD
Pierwszy dzień i już dwie piątki
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Za co? ![]() --------- Wróciłam z S Wypożyczyłam sobie repetytorium do poldona i biologii ![]() Sprzedałam dziś 4 książki
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
e to niezła jesteś
A mozna wiedziec za co ?![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to oddali nam matury próbne z angielskiego i miałam 78 procent Jestem zadowolona mimo że to podstawa, ale liczyłam na ok 60 Zresztą angielski i tak na maturze u mnie byle zaliczyc
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ładnie ![]() -------------- Ale nas maturą nastarszyli xD Sorka od polskiego jutro ma zamiar dać nam tematy prezentacji do wyboru, z biologii kazała już powtarzać pierwszą klasę i oznajmiła, że od poniedziałku mamy fakultety z bioloii. Jak miło Nie dość, że w planie mam sporo biologii to jeszcze fakulteciki będą. Zupa ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- No to ja spierniczam Będę później
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
nooooooo bo wczoraj w 'M jak miłość' jak Natalka się szykowała do szkoły to pomalowała rzęsy tuszem i błyszczyku użyła... no i Marek się bardzo zdenerwował i kazał jej to zmyć, a Hanka powiedziała, że może sobie błyszczyk zostawić na co Marek, że nie! no i się Hanka z Markiem pokłóciła
I Marek jej zarzucił, że podważa jego autorytet czy coś takiego ;P no i później Natalka stwierdziła, że jest brzydka i dlatego się pomalowała... a koleżanki z jej szkoły są ładne xD ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14034650] no to zaje,biscie ![]() [/QUOTE] taaa :P super ![]() ![]() a jeszcze lepiej, bo w tym samym tygodniu mam spr. z biologii z budowy komórki i podziałów komórkowych, a miałam to w 1kl. mecz może być we wtorek (jednak liczę, że będzie w środę...) a we wtorek mam 2 biologie -.- no i jeszcze w czwartek mam...całe życie pod górkę ;( w ogóle dzisiaj myślałam, że padnę ze śmiechu ![]() czekamy sobie koło sali gimn. na sora od WFu i idzie dyrka z piątką dzieci ;D ja myślałam, że to przedszkole, a okazało się, że to nasi gimnazjaliści ![]() okazało się, że nie wyszło stworzenie 2 klas i jest jedna.. 12 osobowa ;] bo to jest prywatne gimnazjum... 250zł miesięcznie płacą ;] i siedzą w jednej sali cały czas :P mówię Wam xD te dzieci to wyglądają na max 3kl. podstawówki fajnych mam ziomów ze szkoły, no nie? ![]() zaraz muszę iść poszukać jakichś spodni na WF, bo kurde kupiłam sobie w grudniu za całe 89,9zł Nike fajne, ale kurde oczko mi na tyłku poszło i dziurka się zrobiłam.. zaszyłam, ale widać, więc mam je póki co do spania, a WF jutro ;] i nie chcę od razu wykorzystać jednego z dwóch nieprzygotowań ;] aaa i się jeszczęp pochwalę, że dostałam z PP lekcję do poprowadzenia za tydzień po znajomości
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-09-02 o 13:59 |
|
|
|
#1545 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja do wosu nie mam bo wszystkie są za grube i muszę kupić dopiero ![]() ja nie oglądał horrorów z zasady, ba za bardzo się boję ![]() Cytat:
![]() wow gratulacje ![]() Cytat:
nie no dobra jesteś ja nie wypożyczyłam nic ![]() rzeczywiście ![]() Cytat:
no i oczywiście nikt to stwierdziła, że sama ze sobą nie będzie powtarzać i będzie za tydzień ![]() ![]() spoko ![]() wróciłam po 5 godzinach nawet nie było tak fatalnie, bo miałam prawie same lekcje organizacyjne ![]() będzie źle ![]() aha no i dzień dobry
|
||||
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś było lepsze, a teraz raczej dla starszych ;p---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- a ja dzis po 5 skończylam o 9 zaczęłam lekcje i juz sie załamalam, za tydzień dwie klasówki powtórzeniowe z pierwszej klasy z angola i polaka.... pewnie matma i fiza dojdzie ;/ i dopiero pierwszy dzień, a mam juz dość słuchania od nauczycieli o maturze
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
![]() długo nie posiedzę, bo muszę coś jeszcze porobić, a o 16 jazdy. I nie chce mi się dzisiaj.
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
uaaa
gratki ![]() Cytat:
dzisiaj muszę się zebrać żeby coś wybrać.. i mieć spokój. mialam 5 lekcji na 9:00.. jutro na 8:00 sześć lekcji.. w następnym tygodniu mam super plan nie ma babki od angola... i od wtorku do piatku kończę o 12:35 żyć nie umierać. dzisiaj na gegrze gościu pytał ile osób zdaje gegre na maturze.. 18/21 ![]() i wszyscy cisną rozszerzoną zobaczymy ile osób zda. dzisiaj wpadam do piakrni, patrze stoi córka piekarza (uczyła się u mnie w szkole, teraz zdawała maturę) i od razu mi się smiać zachciało.. bo ona zawsze taka wyniosła, super-ekstra-fajna, a okazało się, że matury nie zdała i chyba ją czeka praca w piekarni rodziców ![]() nie żebym się śmiała, ale dla mnie to żal.. dostała 6% z rozszerzonej chemii a miała przez trzy lata najlepszego nauczyciela od chemii w mojej szkole.. szok po prostu nie wiem co ona tam natworzyła.. no,ale spoko... 6% chociaż ![]() w ogóle byłam na zakupach ![]() w końcu w lodówce jest coś oprócz światła ![]() i już na jutro gościu z gegry kazał powtorzyć kilka działów z pierwszej klasy.. a Tż o 18:00 do mnie przychodzi... ajj.. no damy radę ![]() miłego popołudnia ;***
|
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
czy jest ktoś w sytuacji, że włąśnie rozpoczyna WOS, a chce zdawać mature rozszerzona z wosu?
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze mam 10 min.
o jaa 6% to na prawdę bardzo bardzo mało. Niektórzy po prostu mają wygórowane ambicje. Szkoda dziewczyny.
|
#1551 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam jeszcze albo tylko miesiąc na podjęcie decyzji.Nam się zmieniła pani z polaka dzięki Bogu poprzednia byłą okropna jesteśmy tak do tyłu że wogle czasu nie będzie na powtarzanie na poniedziałek mamy przeczytać "Zbrodnie i kare" zaległości jeszcze z drugiej klasy.Ach...Idę na "przyjaciół"
|
|
#1552 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co się dzieje, że dołek ?Cytat:
![]() ja zeszytów jeszcze nie miałam dziś pisałam tylko na chemii, od jutra się zacznie ![]() Cytat:
![]() a co wy tak biegacie i w ogóle, sportowe się zrobiłyście wszystkie ?też mam pewne plany, ale ![]() Cytat:
a te klasówki dasz radę! musimy chyba jak mantrę sobie to powtarzać... damy radę, będzie dobrze. ja dziś lekcji 7, ale na drugą, więc 6. mówiłam wam kiedys ze moja polonistka jest w ciązy i mamy od grudnia miec kogos... no, i wlasnie od dzis poszla na zwolenie i od dzis mielismy ![]() chyba sie zabije, ta baba jest nieogarnięta! nie znała tematów maturalnych, nic nie wiedziała dokładnie o...niczym ![]() po prostu jakas tragedia. byle chociaz dobrze uczyła
|
||||
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
miałam praktyki
no i robilimy plakat na 70 rocznice wybuchu II wojny i później za strone :Pa teraz musze lkture przeczytac i 15 stron z matmy przepisac :/ w ogóle nie wiem jakie jutro mam lekcje (jaka emotka już ją lubie xD)
|
#1555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Z mojego wstania o 6 wyszło tyle, że radio dostało pięścią, żeby się wyłączyło, a 6:50 mam wpadła z krzykiem, na którą mam i czy czasem nie muszę już wstawać
![]() Cytat:
bo jego mama jako pielęgniarka w prywatnej przychodni ma full długopisów reklamówek i Tż ma zawsze za dużo. To po co mam kupować Ja wczoraj trzy, dzisiaj kolejne cztery Zarobię na książkach w tym roku, więcej sprzedam niż kupię ![]() Cytat:
Bo mam takiego fajnego nauczyciela, a nie tego starego historyka...Ja też dzisiaj idę sobie do wc, sama (!), a tam dwie grupki pierwszoklasistek. Jak weszłam, to cisza, odprowadziły mnie wzrokiem do kabiny. Zamknęłam się, to usłyszałam taki konspiracyjny szept "ej, ona jest z trzeciej klasy pewnie,nie?" i dalej gadają co jest z tymi dziećmi, miałam na plecach kartkę "maturzystka" czy co. ![]() Poza tym korytarzem nie da się przejść, dopóki pierwszaki się nie nauczą, że stoi, gada, siedzi się pod ścianą, a środek jest od chodzenia bo korytarze szerokości 3 m...I jeszcze jeden bulwers: mam w planie TRZY fizyki! i mam albo 25, albo 26 godzin, sama jeszcze nie wiem. Bo od poniedziałku się plan zmienia, bo oczywiście źle ułożony ![]() Marta, już lepiej dzięki dziewczyny Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-02 o 15:59 |
||
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak? ![]() my też mamy zaległości! :/ mimo, że w zasadzie każda klasa 3 u nas w szkole jest na tym poziomie. (niektore jeszcze dalej )
|
|
|
|
|
#1557 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() A Modę na sukces też ogląda i potem wszystkim opowiada, kto z kim i dlaczego, mimo że nikt oprócz niej tego nie ogląda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Nie wiem jak wy, ale ja już mam dość szkoły ![]() Jestem zmęczona jakbym tam już przynajmniej z miesiąc przesiedziała, a nie jeden dzień. Oczywiście się nasłuchałam o maturze. A to dopiero początek Jedyne co mnie pociesza to to, że to już ostatni rok w tej szkole. Jakoś wytrzymam. A potem goodbye zakazane mordy ![]() Idę coś zjeść, bo strasznie zgłodniałam.
|
|
#1558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj mi jakiś dugopis xD a ja nie wiem co i komu mogłabym sprzedać :mysli: wy tak w szkole po prostu? ja nie mam raczej żadnych znajomych z 2 czy 1 kl... moze allegro? moze jak sie jest maturzystą to widać z daleka ale fakt, pierwsze klasy sa specyficzne. moja szkola jest wielka. chyba najwieksza w warszawie. i kazda sala oznaczona jest symbolami.. np. A2, H1... No i numer sali... np 011- piwnice, 12 - parter, 112 - pierwsze piętro, 213 - drugie piętro ale w planie jest tylko symbol ![]() no i dziś pierwszaki nie wiedziały oczywiście gdzie są ich sale. szczerze chciałam im pomóc, ale sama (chyba nikt z reszta...) nie umiem tych symboli ![]() ciekawe czy moj plan się zmieni. bo jak mozna dzielic wf z biologia! 24 dziewczyny i 5 chłopa ![]() to ile Ty masz tych matm teraz?! ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
mam to samo co Ty, zmęczona jestem okropnie... i głodna jeszcze bardziej, zawsze jestem w szkole głodna tak na maksa, że o 10 mam ochotę zjeść obiad.ale to tylko rok, a potem... ? bedzie lepiej, koniec tych mord.
|
||
|
|
|
#1559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie miałam kartkówki ![]() Wybrałam właśnie temat na maturę z polskiego, bo nam marudziła dzisiaj, że do końca września mamy wybrać, to ja już mam. xD Strasznie się wynudziłam w tej szkole.. Kiedyś któraś podawała przepis na muffinki czekoladowe/kakaowe, a ja chcę dziś zrobić, więc można prosić ?
|
|
|
|
|
#1560 | ||||||
|
Konto usunięte
|
![]() gratuluje ![]() Cytat:
a potrzebuje z geografii ale to sobie kupie chyba ![]() Cytat:
![]() daj spokoj, u mnie w szole tez chodza chlopcy tak niscy ze normalnie jakby chodzili do podst ![]() ja juz nie mam PP a jaki temat dostalas?Cytat:
![]() u nas tez sporo osob sie zglosilo na gegre rozszerzona a z tymi 6% z chemi to masakra... po co w ogole zdawała ja,.... Cytat:
Cytat:
w ogole mam dosyc juz niektorych osob po pierwszym dniu Cytat:
ja jutro sprzedaje pare ksiazek jakies dziewczynie ![]() ------- no to wytrzymalam te 8 godzin poszlysmy po szkole z dziewczynami na ciachooo w ogole ostatni mialam WOS i pani pol godziny wczesniej nas puscila do domu .jesli chodzi o moj plan to pare spraw sie wyjasnilo. mam w sumie 6 h polskiego w tyg a nie 7 w tym jedna dodatkowa na ktora nie musze chodzic . 2 h dodatkowej matmy obowiazkowe i 1h geografii i ang . takze luz.a jutro mam na 10 i 4 lekcje ![]() w ogole w piatek mam kart z anglika |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

I to jedyny plus dla szkoły, nie będę się miała czasu zamartwiać tym, czym nie powinnam 

**
Nie oglądałam tego 

wiec szczerze zastanawiam się nad zaocznymi teraz chyba dyplom jest ten sam co na dziennych a w trakcie będę mogła pracować możne jakiś doświadczenie zdobywać, jeszcze się nie orientuje ja kto jest może wy wiecie?
cholera, biorę się za siebie...
nosek do góry ;**

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zarobię na książkach w tym roku, więcej sprzedam niż kupię
Bo mam takiego fajnego nauczyciela, a nie tego starego historyka...