Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 22:21   #4291
Monisia_1331
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
dobranoc
i do jutra Wy moje
Dobrej nocki

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 22:54   #4292
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

No to Ja chyba też zaraz uciekam.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 23:10   #4293
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

a co do balsamu to 1,5 tygodnia temu kupiłam sobie w Rossmannie balsam ujędrniający Soraya z dozownikiem w promocji, i już mi się rpawie skonczył cos ostatnio dużo tego wszystkiego zuzywam
ja ostatnio sie intensywnie nawilzam roznymi maselkami do ciala i tez mi schodza w zastraszajacym tempie opalone nogi sa fajne, ale jak ich nie nawilze po kapieli to sa tak przesuszone, ze az biale

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć no właśnie profesjonalny foto powinien miec do dyspozycji cały dzień dla Was na plener, my chcemy załatwić go dużo taniej więc wątpię czy opcja całodziennego pleneru wchodzi w grę poza tym TŻ nawet w sobotę pracuje, więc myślę że 1,2 góra 3h w zupełności wystarczy, no chyba żebyśmy chcieli w kilku miejscach zdjęcia, a miejsca te byłyby trochę od siebie oddalone, to nawet i pól dnia może zejść.
moj TZ to na sesje plenerowa specjalnie wezmie sobie w pracy dzien wolny

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
nie szkoda Ci aż 3 godzin z własnego wesela

kurcze, ja bym nigdy na tyle nie opuściła zabawy na swoim weselichu

W lipcu byłam na weselu u kuzynki i oni pojechali na sesję i nie było ich ponad 2 h i dziwnie to wyglądało, tak jak by olali gości
W ogóle goście mniej się bawili, nie było sto lat spiewane, no ogolnie nie podobało mi się
mam podobne odczucia co do sesji w trakcie wesela

co do sesji przed slubem: bedziecie juz pozowac z obraczkami po czym je sciagniecie zeby znow ubrac w kosciele

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
My zdecydowaliśmy, że na sesję pojedziemy w Bieszczady, czyli tak do 2 godzin jazdy. I chcemy wyjść na Wetlińską lub Caryńską, więc nam raczej faktycznie cały dzień zejdzie.
oj bede wam kibicowac dzisiaj widzialam na stronie jakiegos fotografa kolejna sesje z Tatr - tym razem znad stawu... piekna
ja chce miedzy innymi sesje w wodzie. cos na ksztalt tego pod spodem + jakies z zachodem sloncaw tle
a fotki z Zakrzowka moglyby byc w takiej kolorystyce jak ta ostatnia tylko wyobrazcie sobie, ze zamiast tego bladego pana w gatkach () jestesmy my
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (29,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (31,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (68,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8972.jpg (73,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8992.jpg (66,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zakrzowek-2.jpg (87,8 KB, 35 załadowań)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 23:16   #4294
kaska87
Zakorzenienie

Lain śliczne foty! to Twojego fotografa?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 23:23   #4295
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Lain śliczne foty! to Twojego fotografa?

to rozne koncepcje mojej sesji zebrane z neta czasem jak sie nudze to ogladam sobie rozne foty i jak cos mi sie spodoba to zapisuje. potem pokaze fotografowi o jaka mniej wiecej sesje mi chodzi tak jest duzo latwiej niz opisywac slowami
Stary 2009-09-02, 23:23   #4296
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja ostatnio sie intensywnie nawilzam roznymi maselkami do ciala i tez mi schodza w zastraszajacym tempie opalone nogi sa fajne, ale jak ich nie nawilze po kapieli to sa tak przesuszone, ze az biale

moj TZ to na sesje plenerowa specjalnie wezmie sobie w pracy dzien wolny

mam podobne odczucia co do sesji w trakcie wesela

co do sesji przed slubem: bedziecie juz pozowac z obraczkami po czym je sciagniecie zeby znow ubrac w kosciele

oj bede wam kibicowac dzisiaj widzialam na stronie jakiegos fotografa kolejna sesje z Tatr - tym razem znad stawu... piekna
ja chce miedzy innymi sesje w wodzie. cos na ksztalt tego pod spodem + jakies z zachodem sloncaw tle
a fotki z Zakrzowka moglyby byc w takiej kolorystyce jak ta ostatnia tylko wyobrazcie sobie, ze zamiast tego bladego pana w gatkach () jestesmy my
lain kompletnie nie moja bajka
zdjęcia dziwne... para młoda spadająca jak mnei mam do wody
Hmmm no nie wiem... jako zdjęcia artystyczne są super ale jako zdjęcia weselne (ślubne) nie przemawiaja do mnie ...
ale tak jak mowie jako artystyczne są fajne
Stary 2009-09-02, 23:25   #4297
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

to rozne koncepcje mojej sesji zebrane z neta czasem jak sie nudze to ogladam sobie rozne foty i jak cos mi sie spodoba to zapisuje. potem pokaze fotografowi o jaka mniej wiecej sesje mi chodzi tak jest duzo latwiej niz opisywac slowami
ja też chce pokazać foty żeby wiedział o co mi chodzi bo jak wiecie tłumaczyć to ja nie potrafię

Stary 2009-09-02, 23:27   #4298
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Pora na moje spanie laseczki brzydalkowe
Idę w strone księżyca Buzi na dobranoc for all
Stary 2009-09-02, 23:31   #4299
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
lain kompletnie nie moja bajka
zdjęcia dziwne... para młoda spadająca jak mnei mam do wody
Hmmm no nie wiem... jako zdjęcia artystyczne są super ale jako zdjęcia weselne (ślubne) nie przemawiaja do mnie ...
ale tak jak mowie jako artystyczne są fajne
i dlatego takie zdjecia to moja bajka - bo ja chce zdjecia bardziej artystyczne niz slubne
Stary 2009-09-02, 23:34   #4300
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
i dlatego takie zdjecia to moja bajka - bo ja chce zdjecia bardziej artystyczne niz slubne
ja też chcę takie foty po pierwsze bo mi się szalenie podobają a po drugie już nie będzie raczej okazji by tak poszaleć

kurcze nerki mnie rwą ałć idę zaraz spać, bo rano muszę do ziomów z ogłoszeń o wynajem podzwonić
dobranoc pchły na noc

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-02 o 23:44
Stary 2009-09-02, 23:59   #4301
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Ja tylko na chwile,nardobie co tam napisałyście i ide spać.Fajne są te nowe emotki. Jutro z tż tem czeka nas dentysta.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-09-03 o 00:03
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 00:27   #4302
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ale się wRUKwiłam! Nadrobiłam odpisałam na posty wysłałam i nie wysłało się
Tylko streszczę więc:

Dziękuję za kciuki, na praktykach było bardzo miło, dzieci fajne, dostałam nawet od 1 dziewczynki cukierasa na przerwie. Jutro też idę a w pt wolne. Ja nie anglistka,a polonistka

Niedawno wróciłam z mini kawalerskiego i chce mi się no i idziemy w sob. na wesele sąsiada i sprawdzimy nasz zespół, bo jeszcze na żywo nie słyszeliśmy, mam nadzieję, że będą dobrze grali bo jak nie to i nie wiem co bym teraz zrobiła.

Idę spać dziewczynki, bo jutro znów muszę wcześniej wstać.

No a co do imion to podoba nam się Klaudia, a mi Emilia(Emilka) no a z męskimi jest większy problem, bo żadne mi się baardzo nie podoba. Moze Szymon albo Wojtuś
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 08:02   #4303
83mika
Raczkowanie

Cytat:
liczę na to, że w annais juz są nowe suknie może znów dostranę rabat za szybko decyzję -15% to wtedy sie zobaczy
W1 427, Carrera, Marys
kasiu ta pierwsza śliczna, a tak wogóle dziewczyny ile planujecie przeznaczyc kasy na sukienkę?
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 08:14   #4304
obca7
Wtajemniczenie

Czesc:0 Jejku jaka jestem niewyspana, ale tak to jest jak po nocy książki się czyta

Cytat:
No ubierzemy obrączki, bo tak dziwnie by na zdjęciach było jakbyśmy ich nie mieli. Inaczej się nie da niestety.
Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
a tak wogóle dziewczyny ile planujecie przeznaczyc kasy na sukienkę?
Ja ogólnie będe patrzyc pod katem czy mi będzie dobrze w sukience. Cena jest na drugim miejcu. Ale więcej niz 3000 nie wydam. I tak to jest bardzo dużo. Chyba, że uda mi się albo będę zmuszona szyć. Z tego co się orientowałam szycie 1200-1500 kosztuje.
A zrestza nie wiem co to bedzie z tą sukienka. Nie myślę jeszcze o tym.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 09:01   #4305
caprica6
Wtajemniczenie

Czesc
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Czesc:0 Jejku jaka jestem niewyspana, ale tak to jest jak po nocy książki się czyta

No ubierzemy obrączki, bo tak dziwnie by na zdjęciach było jakbyśmy ich nie mieli. Inaczej się nie da niestety.

Ja ogólnie będe patrzyc pod katem czy mi będzie dobrze w sukience. Cena jest na drugim miejcu. Ale więcej niz 3000 nie wydam. I tak to jest bardzo dużo. Chyba, że uda mi się albo będę zmuszona szyć. Z tego co się orientowałam szycie 1200-1500 kosztuje.
A zrestza nie wiem co to bedzie z tą sukienka. Nie myślę jeszcze o tym.
Ja mam zamiar wypożyczyć, bo z tego co wiem jest to 50% ceny sukni, a nie chce mi sie kupować za 3-4tys
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 09:10   #4306
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne te zdjęcia, tylko to 3 wyglada jak zwłoki na plaży

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 09:31   #4307
certina4
Wtajemniczenie

hej
Lain fajne zdjęcia, choć jedno mi się nie podoba bo jest takie ciemne i mroczne i wygląda jakby PM była martwa

Cytat:
kasiu ta pierwsza śliczna, a tak wogóle dziewczyny ile planujecie przeznaczyc kasy na sukienkę?

ja chciałabym się zmieścić w 2tys, choć szczerze liczę że może nawet taniej, jeśli będę wszyła u krawcowej

Kurcze dzisiaj od rana ktoś wierci i aż mnie głowa od tego boli, czy ludzie nie mogą robić remontów w tym samym czasie? wiem że to nierealne, ale oszczędziliby nam nerwów nie dość, że mój blok był ocieplany w tamtym roku 4 m-ce

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 09:32   #4308
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
A od kiedy nosisz? I zgryz masz spoko?
Mnie druga połowa leczenia się strasznie dłużyła - tzn. od momentu wizualnie prostych zębów.
Fajnie że ściągniesz wcześniej - będziesz mogła coś podziałać z wybielaniem (jeśli chcesz )
A i powiedz, wariujesz jakoś z gumkami ?

Ja będę tęsknić za kolorami właśnie ; ściągam za miesiąc lub dwa (wszystko zależy od współpracującej dolnej jedynki) i jakoś tak dziwnie. Baaardzo szybko mi minęło. Boję się właściwie
zgryz mam spoko własnie, bo wiem, że własnie jak ma sie zly to to zajmuje najwiecej czasu, ja mialam tylko stłoczenia. Górę mam od lipca 2008, czyli 14 miesięcy a dół mam od kwietnia tego roku, czyli 5 miesięcy i w zasadzie efekt prostych zębów juz jest wszędzie, obstawiam, że zdjeme w kwietniu, żeby ten dół dobił roku.
Własnie chce wybielic i miałam nadzieje zdjąć na tyle wczesniej, zeby mieć czas na wybielenie. A co do gumek to miałam już błękinte fioletowe, ciemnoróżowe, szafirowe, pomarańczowe(moje ulubione, mam już trzeci raz albo czwarty), srebrne, zielone, miałam też żółty łańcuszek i czaje sie na swiecące w ciemności
Własnie strasznie szybko to mija i ja tez się trochę boje jak to będzie bez aparatu Ale Ci będzie dziwnie jak zdjemiesz i to już niedługoJa juz zapomnialam jak to jest bez aparatu, podoba mi sie w aparacie Ale nie moge sie doczekać az zdejme, pewnie będe się gapic w lustro godzinęFajnie, że da się tak szybko i łatwo wyprostowac ząbki

Cytat:
mój tz nie będzie musiał brac secjalnie wolnego, bo zawsze ma jeden dzien wolny w tygodniuAle jak ja bede pracowac to ja wezmę.
nie podobają mi sie te zdjęcia w większości, jakies takie kolory mroczne i PM maja głupie miny Ale sam pomysł fajny, ta fotka ze spadająca PM super gdyby sie łapka nie rozmazala to by była miazgaKtóra s dziewczyn wklejała kiedyś za***ista sesję z nad morza jak PM była w morzu, pamiętam jedno zdjęcie, piękne było, dla takich fot jestem gotowa jechac nad morze i pomarznąć brrr
JA się zastanawiam jaki my zrobimy plener do filmu, bo nie wiem czy będę chciała w sukni czy normalny jako wstęp do filmu.

Cytat:
ja planowałam 5-6 tys. za suknię z welonem a kupiłam za 4 z hakiem.
Stary 2009-09-03, 09:32   #4309
certina4
Wtajemniczenie

dubel

o Onaella tez ma podobne odczucia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-03, 09:33   #4310
szana
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze nie wiem poki co z takich wypasniejszych kolega ma jakiegos Merca S-klasy i jakies Volvo (nie pamietam co to za numerek TZ wymienial). a ze to wypozyczalnia to do przyszlego roku moze wpasc cos jeszcze sie zobaczy
eee no puszek na pewno nie bedziemy miec raz, ze nie przetrwalyby na autostradzie (i jak ktos zauwazyl - mozna komus krzywde zrobic) dwa ze wcale mi sie nie usmiecha tak halasowac jadac do slubu

edit: o juz wiem jakie Volvo S80
Volvo super to drugie to nie wiem jakie to
co do puszek:moja koleżanka miała puszki i wydawało mi się to fajnym pomysłem ale po przemyśleniu już mi się odwidziało właśnie z tych przyczyn wszystkich o których napisałaś
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja w kwietniu byłam na weselu gdzie para młoda wyszła na jakieś 1,5 godziny z wesela i wtedy taka lipa była na sali, goście jakoś nie mieli zapału do zabawy, wszystko się jakoś uśpiło, każdy poszedł sobie na dwór.. lipa jak nie wiem!!! mnie to aż denerwowało ze nie ma pary młodej na weselu! jak wrócili to trochę znów się rozkręciło ale niesmak pozostał.. więc jeśli już musi być sesja w dniu ślubu to przed!!! ślubem a nie w trakcie wesela- bo to gości denerwuje...
a ja my będziemy wychodzić w trakcie wesela na plener zaraz mnie zbesztacie ale ja i mój TŻ tak chcemy chcemy sobie uwiecznić TEN dzień a nie żaden inny i już mam ślub na 12 więc wesele będzie gdzieś od 13-13:30 to nic się nie stanie jak nas na około 2 godzinki nie będzie moja szwagierka też wyszła w czasie wesela,chociaż wszyscy wiedzieli,że nie ma PM to i tak się bawili,orkiestra rwała do tańca i nikt się nie nudził
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Passat jest fajny, bo czarny i skoro za free to go weźcieMi sie podobają czarne autka i własnie takie kwsiatki jak mówisz będa fajnie wygladały.
LR to bym najchętniej nie ubierała, ale cos delikatnego można dać, bo jakies kwiatki musza być
Tak szpilki, biorę pod uwagę czarne lakierkowe i szare zamszowe ale też spodobały mi sie takie mega wysokie szpile tylko za trzy stówy i mi żal i chyba kupię czarne mega wysokie za 169A jak nie kupię żadnych to te czarne ablo szare będą.
no już mi się taka wizja w główce ułożyła co do tego passata czarnego ale jeszcze rozważamy Chryslera
Wy udekorujcie delikatnie tego :R i będzie super takie maleńkie kwiatuszki
czarne będą super i będą Ci pasowały do wielu innych rzeczy

Cytat:
piękne fotki!!!
biorąc pod uwagę,że zamias tego bladuska będziecie Wy to mmm
tylko tak jak Onnelcia zauważyła-te 3 foto to dziwne jest,jakby jakieś szczątki ciał czy coś ale pozostałe super
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 09:42   #4311
certina4
Wtajemniczenie

ojej, dziewczyny, przecież bez aparatu jest dużo lepiej Sama nosiłam chyba ze 2,5 roku, bo "zjadałam zęby" tzn w nocy zgrzytałam i się zrobiły strasznie małe, i pomimo że były proste trzeba było naprostować zgryz. Ale ja bardzo nie chciałam nosić aparatu, założyli mi go jakoś pod koniec pierwszej klasy liceum, a zdjęłam po wakacjach jak szłam do 4 klasy. Ale ja bardzo przeżywałam noszenie aparatu, w ogóle to o tym widocznym nie było mowy żebym miała, więc miałam ten kosmetyczny, a gumki obowiązkowo przeźroczyste, bo nie chciałam żeby tak było widać aparat, a i tak żółkły w błyskawicznym tempie To był słaby okres dla mnie na założenie aparatu, poszłam do nowej szkoły i nie byłam dojrzała żeby go nosić, myślę że na studiach moje nastawienie byłoby inne. No i jeszcze u mnie noszenie aparatu ciągle się przedłużało, miałam go nosić rok, później 2, a w końcu miałam już tak dosyć, że najpierw zciagnęli mi górę, a m-c później dół, no a wersja była jeszcze taka że dopiero przed studnówką mi zciągną NIe za miło wspominam ten okres, ale niektóre koleżanki, które miały krzywe zęby bardzo mi zazdrościły, ale założyła aparaty dopiero jak poszły na studia. Coś w tym jest

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Szana żadnego besztania nie będziekażda z nas zrobi jak uważa ja może też będę miała plener w dniu ślubu i nie uważam tego za nic niestosownego jeśli będzie taka możliwość, to wolałabym nie chodzić drugi raz na makijaż , do fryzjera itp i TŻ nie będzie musiał brać wolnego dnia. Dla mnie same plusy, a pleneru i tak nie planuję długiego, więc jeśli mnie nie będzie 2h to się przeciez nic nie stanie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-03, 09:44   #4312
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Lain fajne zdjęcia, choć jedno mi się nie podoba bo jest takie ciemne i mroczne i wygląda jakby PM była martwa
mi sie wlasnie takie mroczne foty podobaja nie bede wam przyblizac historii mojego zycia, ale miala etap tzw. gotyckosci i cos mi z tego zostalo wiec chcialabym i fote w tym stylu choc wiadomo, ze nie wszystkie

Cytat:
JA się zastanawiam jaki my zrobimy plener do filmu, bo nie wiem czy będę chciała w sukni czy normalny jako wstęp do filmu.
ja poki co nie chce w filmie zadnego pleneru

Cytat:
Własnie chce wybielic i miałam nadzieje zdjąć na tyle wczesniej, zeby mieć czas na wybielenie.
a jak chcesz wybielac?
Stary 2009-09-03, 09:47   #4313
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, dziewczyny, przecież bez aparatu jest dużo lepiej Sama nosiłam chyba ze 2,5 roku, bo "zjadałam zęby" tzn w nocy zgrzytałam i się zrobiły strasznie małe, i pomimo że były proste trzeba było naprostować zgryz. Ale ja bardzo nie chciałam nosić aparatu, założyli mi go jakoś pod koniec pierwszej klasy liceum, a zdjęłam po wakacjach jak szłam do 4 klasy. Ale ja bardzo przeżywałam noszenie aparatu, w ogóle to o tym widocznym nie było mowy żebym miała, więc miałam ten kosmetyczny, a gumki obowiązkowo przeźroczyste, bo nie chciałam żeby tak było widać aparat, a i tak żółkły w błyskawicznym tempie To był słaby okres dla mnie na założenie aparatu, poszłam do nowej szkoły i nie byłam dojrzała żeby go nosić, myślę że na studiach moje nastawienie byłoby inne. No i jeszcze u mnie noszenie aparatu ciągle się przedłużało, miałam go nosić rok, później 2, a w końcu miałam już tak dosyć, że najpierw zciagnęli mi górę, a m-c później dół, no a wersja była jeszcze taka że dopiero przed studnówką mi zciągną NIe za miło wspominam ten okres, ale niektóre koleżanki, które miały krzywe zęby bardzo mi zazdrościły, ale założyła aparaty dopiero jak poszły na studia. Coś w tym jest
ja sama chciałam aparat i nie mam kompleksów z tego powodu, ze go noszeMam metalowy, bo ten kosmetyczny ma wieksze zamki i nie chcialam wyglądac jak Aborygenka z nieumytymi zębami Uznałam, ze skoro tak czy tak widac, że mam cos w buzi to własnie wole metal, bo wlasnie te zamki ma mniejsze i jest trwalszy.
Stary 2009-09-03, 09:49   #4314
kaska87
Zakorzenienie

cześć
ale miałąm durnowaty sen śniło mi się, że moja mama kupiła sobie suknię ślubna rybkę i ja ja sobie mierzyłam w dodatku byłam na weselu kolegi, które było w salonie u mojej babci jakaś patologia

Stary 2009-09-03, 09:50   #4315
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja poki co nie chce w filmie zadnego pleneru

a jak chcesz wybielac?
ja wlasnie nie chcę biegania po łące w sukienceDlatego myślałam o jakims filmiku na początek w normalnych ciuchach w stylu tego co robia MP Studios(nie mieli wolnego naszego terminu) o ile nam sie będzie chciało cokolwiek, bo właśnie nie wiem czy jest sens przedlużać film po to, żeby byl jskiś naciągany początek. NIe wiem jakie zdanie ma tż, ale pewni podobne
A wybielać chcę tym takim w godzine czy pół godziny, nie wiem co to jest jakas lampa czy laser, nie wiem. Koło tysiaka kosztuje jedna wizyta i finito.
Stary 2009-09-03, 09:57   #4316
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A wybielać chcę tym takim w godzine czy pół godziny, nie wiem co to jest jakas lampa czy laser, nie wiem. Koło tysiaka kosztuje jedna wizyta i finito.
a to ja tak wlasnie wybielalam godzinka (czy tam 45 min. - juz nie pamietam) pod lampa fajny efekt to daje mi juz 2 lata zaraz mina jak wybielalam i dalej sa biale teraz nawet czesciej ludzie na to zwracaja uwage niz zaraz po wybielaniu, wiec nie wiem czy to z czasem sie nateza czy ludzie sa bardziej spostrzegawczy

kiedys wam tu tez pisalam, ze dentystka polecila mi paste do zebow Blanx jak dla mnie jest super ja mam co prawda wersje Anty-osad a nie stricte wybielajaca (bo wybielone juz mam), ale bardzo ladnie utrzymuje te zeby w bieli troche kosztuje, ale wg mnie warto
Stary 2009-09-03, 10:00   #4317
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a to ja tak wlasnie wybielalam godzinka (czy tam 45 min. - juz nie pamietam) pod lampa fajny efekt to daje mi juz 2 lata zaraz mina jak wybielalam i dalej sa biale teraz nawet czesciej ludzie na to zwracaja uwage niz zaraz po wybielaniu, wiec nie wiem czy to z czasem sie nateza czy ludzie sa bardziej spostrzegawczy

kiedys wam tu tez pisalam, ze dentystka polecila mi paste do zebow Blanx jak dla mnie jest super ja mam co prawda wersje Anty-osad a nie stricte wybielajaca (bo wybielone juz mam), ale bardzo ladnie utrzymuje te zeby w bieli troche kosztuje, ale wg mnie warto
a to jest tak, ze od razu zeby robia się biale czy stopniowo w ciagu kilku dni nabieraja ostatecznego koloru?
Czytalam, że te pasty wybielające ścierają szliwo i nie sa zdrowe to ja nie będe takich stosować. Chyba, ze ta co Ty mowisz nie niszczy zebów. Papierosow nie pale to jakiś mocnych past nie potrzebuję a w razie czego powtórzenie wybielania raz na dwa lata to nie jest jakis kosmiczny wydatek, zwłaszcza, ze pewnie taka usługa z czasem będzie coraz tańsza.
Stary 2009-09-03, 10:04   #4318
szana
Zadomowienie

Cytat:

Szana żadnego besztania nie będziekażda z nas zrobi jak uważa ja może też będę miała plener w dniu ślubu i nie uważam tego za nic niestosownego jeśli będzie taka możliwość, to wolałabym nie chodzić drugi raz na makijaż , do fryzjera itp i TŻ nie będzie musiał brać wolnego dnia. Dla mnie same plusy, a pleneru i tak nie planuję długiego, więc jeśli mnie nie będzie 2h to się przeciez nic nie stanie
ufff to dobrze,że bez besztania
ja będę miała jedne fotki z konikami,ale to będzie tuż przy restauracji,gdzie będzie wesele a potem(albo przedtem,bo nie wiem czy z konikami ie zrobić przy zachodzie słońca) wybierzemy się do parku,gdzie jest jeziorko i tam porobimy parę fotek nawet jak zabrudzę sukienkę trochę to trudno,to już będzie w trakcie wesela
Ty już wiesz jakie chcesz?

Samciu zapodaj te początki o jakich mówisz
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 10:06   #4319
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie TO SAMO SOBIE POMYŚLAŁAM No ale skoro Lain chce też takie to spoko Martwiłabym się bardziej gdyby ktoś uznał tą fotę za romantyczną

Cytat:
cześć
ale miałąm durnowaty sen śniło mi się, że moja mama kupiła sobie suknię ślubna rybkę i ja ja sobie mierzyłam w dodatku byłam na weselu kolegi, które było w salonie u mojej babci jakaś patologia
Hahahaha oj Kasik Kasik Ale masz sny pokręcone
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 10:06   #4320
83mika
Raczkowanie

Cytat:
ja planowałam 5-6 tys. za suknię z welonem a kupiłam za 4 z hakiem.
Juz masz suknie i to z welonem? ja nie chciałabym wypożyczać, chciała bym miec ja pierwsza na sobie, w gre wchodzi szycie lub kopno w granicach 2-3 tys, choc nie powiem że kusza mnie teraz te promocje, mozna kupic suknie do tys zł i to bardzo ładna, ale czy to nie za szybko
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości