Seks z czarnoskórym mężczyzną. - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 13:17   #271
Lea_
Wtajemniczenie

Dot.: Seks z czarnoskórym mężczyzną.

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;14038021]do autorki - skoro 70% Twoich facetów, to nie byli biali, skąd masz pewność, że oni też nie znają takich "sztuczek" jak czarnoskórzy? może te 30%, na które trafiłaś, akurat nie znało się na rzeczy?[/QUOTE]

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez otoMati Pokaż wiadomość
tak gwoli ciekawosci dot duzych przyrodzen - naukowcy wybadali ze im facet ma wieksza .. tym bardziej ma w nosie gre wstepna - uznaje ze laska dostapila zaczytu obcowania z jego wielka maczuga i ma po prostu sikac po nogach
ciemnoskorzy vs biali to roznica wielkosci rzedu 1/4 cala
a przynajmniej bialy potrafi dac rozkosz uzywajac 1 paluszka nie musi sie posilkowac wielka ____

co do sztuczek i trickow - to calkiem jak prostytutki tysiace doswiadczen i maja swoje sposoby, ale moze niekoniecznie kazdy chce byc czyims setnym partnerem seksualnym

co do szanowania kobiet - to poniewaz temat byl mocno seksualny, pozwole sobie zauwazyc ze wiekszosc kobiet ma fantazje w ktorych ich partner wcale ich nie szanuje, wrecz przeciwnie ;P

To chyba 2 najbardziej trafne wypowiedzi w calym watku
Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 00:21   #272
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
To jest kwestia diety, czarni jedza potrawy przygotowane z innych przypraw niz my, dlatego wydzielaja inny zapach, tak samo znam kilku chlopakow z Persji,ktorzy uwielbiaja mieso z barana i tez inaczej "pachna"
Wg mnie to kwestia rasy. Amerykanscy czarni nie jedza baraniny czy jakis innych przypraw, a zapachy sa rozne zaleznie od rasy.

Cytat:
Co do tego ich luzu, maja trpoche inny sposob bycia, inaczej podchodza do roznych spraw, mozna nazwac to luzem czy innym podejsciem do zycia, jak kto woli
Kto ma ? Za duzo chyba klipow rapowych, jesli sie komukolwiek wydaje, ze wszystkie czarne osoby tak sie zachowuja, to jest w wielkim bledzie.

Cytat:
Napisane przez Gwiazdaa Pokaż wiadomość
(...)

Nie jestem rasistką. Ale nienawidzę mężczyzn.
To masz problem.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 00:30   #273
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Kto ma ? Za duzo chyba klipow rapowych, jesli sie komukolwiek wydaje, ze wszystkie czarne osoby tak sie zachowuja, to jest w wielkim bledzie.

Tu nie chodzi o spodnie z krokiem po kolana , bluzy i czapeczki na glowie. Raczej o ich podejscie do zycia
Stary 2009-09-05, 06:03   #274
Marbella85
Zakorzenienie

Podoba mi sie Twoje wypowiedzi w tym temacie, szczególnie to, że w kulturalny i rzeczowy sposób do tego podeszłaś. Nie ze wszystkim się zgadzam, a ponieważ mój obecny chłopak jest czarny muszę parę rzeczy skomentować

Cytat:
To jest kwestia diety, czarni jedza potrawy przygotowane z innych przypraw niz my, dlatego wydzielaja inny zapach, tak samo znam kilku chlopakow z Persji,ktorzy uwielbiaja mieso z barana i tez inaczej "pachna"
Jeżeli chodzi o zapach, to rzeczywiście jego skóra wydziela zapach trochę intensywniejszy od naszego "białego", ale w żadnym wypadku nie powiedziałabym, że to smród. Mi tam nie przeszkadza. Nie ma to nic wspólnego z dietą, ona je praktycznie to samo co ja. Tak jak wyrak napisał to, że rasy maja zapach wynika z różnic w budowie anatomicznej między nimi. Głowy nie dam sobie uciąć, ale obiło mi się o uszy, że chodzi o inna budowę mięśni.

Cytat:
Co do tego ich luzu, maja trpoche inny sposob bycia, inaczej podchodza do roznych spraw, mozna nazwac to luzem czy innym podejsciem do zycia, jak kto woli
Cytat:
Tu nie chodzi o spodnie z krokiem po kolana , bluzy i czapeczki na glowie. Raczej o ich podejscie do zycia
Wydaje mi się, że chciałaś dobrze, a powiało stereotypem. Luźne podejście do życia u czarnych???? Może dokładniej zdefiniować. Luzacki styl życia czarnych kojarzy mi się z teledyskami z MTV gdzie rapuje czarny obwieszony złotem, obok niego wiją się laski nasmarowane oliwką, a z nieba spadają dolary. Żeby tylko tak było w przypadku każdego czarnego. Nie znam oczywiście wszystkich, ale spośród tych, których poznałam są różne przypadki. Sa i typy gangsta i normalni faceci, tych drugich jest w moim otoczeniu wiecej. Mogę wypowiadać się za mojego faceta najbardziej i co mniej najbardziej w nim ujęło to to, że jest mentalnie biały: studiuje, używa standardowego angielskiego a nie vernacular english, nie pochodzi z getta, jego matka nie wychowywała samotnie dzieci, nie dealuje. Poza tym nie żywi sie wyłacznie kurczakiem i arbuzami. Ogólnie można powiedzieć: 'he acts white'. Podejscie do życia ma raczej poważne.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 12:02   #275
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że chciałaś dobrze, a powiało stereotypem. Luźne podejście do życia u czarnych???? Może dokładniej zdefiniować. Luzacki styl życia czarnych kojarzy mi się z teledyskami z MTV gdzie rapuje czarny obwieszony złotem, obok niego wiją się laski nasmarowane oliwką, a z nieba spadają dolary. Żeby tylko tak było w przypadku każdego czarnego. Nie znam oczywiście wszystkich, ale spośród tych, których poznałam są różne przypadki. Sa i typy gangsta i normalni faceci, tych drugich jest w moim otoczeniu wiecej. Mogę wypowiadać się za mojego faceta najbardziej i co mniej najbardziej w nim ujęło to to, że jest mentalnie biały: studiuje, używa standardowego angielskiego a nie vernacular english, nie pochodzi z getta, jego matka nie wychowywała samotnie dzieci, nie dealuje. Poza tym nie żywi sie wyłacznie kurczakiem i arbuzami. Ogólnie można powiedzieć: 'he acts white'. Podejscie do życia ma raczej poważne.

To prawda, chcialam dobrze nie udalo mi sie tego wytlumaczyc, nie chodzi mi o typowy stereotyp czarnego gangsta, poznalam kilku czarnych ludzi na wyspach i od nich bil takie wewnetrzny optimizm?? nie wiem trudno to ująć, czarni ludzie z europy mysle ze roznią sie troche od afroamerykanow, ktorzy wychowali sie w Stanach. Myśle, że Ci ktorzy mieszkaja w Europie ( przewazne w celach zarobkowych lub na studiach) dorastali sie w troche innej kulturze niz wlasnie afroamerykanie i ich styl zycia troche sie rozni,
ech nie umiem wytlumaczyc tego co mam na mysli ale byc moze ktos to zrozumie

Edytowane przez Lea_
Czas edycji: 2009-09-05 o 12:11
Stary 2009-09-05, 17:28   #276
MoniX24
Raczkowanie

Prawda jest taka,ze ilu czarnych,tyle charakterow-tak samo jak wrod bialych.
MoniX24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 19:58   #277
hotgirl
Raczkowanie

Nigdy w życiu .....
hotgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 22:25   #278
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Marbella juz o tym podejsciu do zycia pisala.

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
Podoba mi sie Twoje wypowiedzi w tym temacie, szczególnie to, że w kulturalny i rzeczowy sposób do tego podeszłaś. Nie ze wszystkim się zgadzam, a ponieważ mój obecny chłopak jest czarny muszę parę rzeczy skomentować

Jeżeli chodzi o zapach, to rzeczywiście jego skóra wydziela zapach trochę intensywniejszy od naszego "białego", ale w żadnym wypadku nie powiedziałabym, że to smród. Mi tam nie przeszkadza. Nie ma to nic wspólnego z dietą, ona je praktycznie to samo co ja. Tak jak wyrak napisał to, że rasy maja zapach wynika z różnic w budowie anatomicznej między nimi. Głowy nie dam sobie uciąć, ale obiło mi się o uszy, że chodzi o inna budowę mięśni.

No wlasnie...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-09-15, 07:17   #279
Lea_
Wtajemniczenie

Jak juz napisalam wyzej Afroamerykanie znacznie roznią sie od czarnych ludzi wychowanych w swojej kulturze, wiec nie rozumiem Twojego "wlasnie"
Stary 2009-09-15, 14:25   #280
nogulka
Raczkowanie

Wtrącę się przypadkiem,ale niektóre Wizażanki straszne bzdury wypisują.Wydaje mi się,że to zakorzenione stereotypy i te które odnoszą się do czarnoskórych chłopaków negatywnie,a tak zaciekle bronią białych chłopaków same nigdy nie miały żadnego czarnego chłopaka, nie mają czarnoskórych znajomych, a jedyne gdzie mogą ich zobaczyć to MTV lub przypadkiem na ulicy.
Ja sama nigdy nie miałam seksualnych przygód z czarnoskórym mężczyzną, choć były ku temu okazje,ale mam już kilkuletniego dobrego znajomego z Angoli,kończącego chemie na Politechnice, który jest wspaniałym człowiekiem.Nie można generalizować ludzi ze względu na kolor skóry! Tak jak ja znam mnóstwo wspaniałych białych chłopaków, ale też taką samą ilość idiotów,chamów i niedojrzałych emocjonalnie facetów.Co mogę powiedzieć o moim uroczym znajomym z Angoli?Jest wysoki,dobrze zbudowany,zna dwa języki,kończy studia,nie pije alkoholu,wspaniale gotuje i przez całe studia nie miał dziewczyny...a teraz zgadnijcie dlaczego...bo każda dziewczyna z którą chciał stworzyć związek oczekiwała od niego tylko seksu i miał być dla niej tylko przygodą!Od razu zaznaczał,że seks połaczy ich tylko wtedy kiedy będzie jego dziewczyną...każda skulała ogon i czmychała jak najszybciej bo bała się,że związek z czarnym chłopakiem zniszczy jej reputację i nigdy już nie wyjdzie za mąż!Wiecie jak On się musi czuć, kiedy wie,że jest tylko łakomym jednorazowym kąskiem dla białych dziewczyn, podczas,kiedy jest naprawdę wspaniałym człowiekiem, który chce mieć kochającą wierną dziewczynę???
nogulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 14:35   #281
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nogulka Pokaż wiadomość
Wtrącę się przypadkiem,ale niektóre Wizażanki straszne bzdury wypisują.Wydaje mi się,że to zakorzenione stereotypy i te które odnoszą się do czarnoskórych chłopaków negatywnie,a tak zaciekle bronią białych chłopaków same nigdy nie miały żadnego czarnego chłopaka, nie mają czarnoskórych znajomych, a jedyne gdzie mogą ich zobaczyć to MTV lub przypadkiem na ulicy.
Sterotypy, to na chama wciskala autorka watku, tylko dlatego, ze ona akruat miala pozytywne doswiadczenia z czarnymi facetami.

Cytat:
Ja sama nigdy nie miałam seksualnych przygód z czarnoskórym mężczyzną, choć były ku temu okazje,ale mam już kilkuletniego dobrego znajomego z Angoli,kończącego chemie na Politechnice, który jest wspaniałym człowiekiem.Nie można generalizować ludzi ze względu na kolor skóry!
A kto generalizuje ? Poza pojedynczymi wpisami oczywiscie.

Stary 2009-09-15, 14:56   #282
nogulka
Raczkowanie

Cytat:
Sterotypy, to na chama wciskala autorka watku, tylko dlatego, ze ona akruat miala pozytywne doswiadczenia z czarnymi facetami.

A mnie się wydaje,że nie generalizowała tylko opisywała swoje osobiste doświadczenia,a to chyba różnica...

A kto generalizuje ? Poza pojedynczymi wpisami oczywiscie.
O te właśnie pojedyncze wpisy mi chodziło...
Stary 2009-09-15, 19:05   #283
Malaika85
Zadomowienie

ja tobie Wyrak akurat niczego nie wciskalam, ani zadnej normalnej osobie na forum, ktora potrafi czytac ze zrozumieniem i podchodzi do wszystkiego z dystansem ...

PS> nie spodziewalam sie ze taka dyskusja sie rozwinie , a najlepsze, ze akurat najwieksi krytycy tego watku, siedza tu najdluzej
Stary 2009-09-15, 20:03   #284
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość
ja tobie Wyrak akurat niczego nie wciskalam, ani zadnej normalnej osobie na forum, ktora potrafi czytac ze zrozumieniem i podchodzi do wszystkiego z dystansem ...

PS> nie spodziewalam sie ze taka dyskusja sie rozwinie , a najlepsze, ze akurat najwieksi krytycy tego watku, siedza tu najdluzej
Oczywiscie, ze wciskalas, kazdy Twoj watek to breja, wlasnie przez to, ze wciskasz rozne rzeczy ludziom.

Stary 2009-09-15, 20:27   #285
nogulka
Raczkowanie

A ja stanę w obronie Autorki wątku bo uważam,że założyła ten wątek,aby obalić pewne stereotypy i podpierała je własnymi doświadczeniami. A Wizażanki, które reagowały na to niezrozumieniem i agresją, oraz wypowiedziami typu "a biali to co, gorsi??" same de facto mają właśnie z tym problem...ja mam wspaniałego białego chłopaka i jakoś nie rzucam się do gardła dziewczynie, która twierdzi ,że jest inaczej....i co to za zdanie :

"Sterotypy, to na chama wciskala autorka watku, tylko dlatego, ze ona akruat miala pozytywne doswiadczenia z czarnymi facetami." ????

Co to znaczy,akurat Ona?? A może Ty Wyrak masz jedynie złe doswiadczenia z czarnymi facetami, więc może łaskawie je opisz...???Chyba,że znasz je tylko z TV ....
Stary 2009-09-15, 22:54   #286
Lea_
Wtajemniczenie

Cytat:
Co to znaczy,akurat Ona?? A może Ty Wyrak masz jedynie złe doswiadczenia z czarnymi facetami, więc może łaskawie je opisz...???Chyba,że znasz je tylko z TV ....
heh Wyrak jest mezczyzna
Stary 2009-09-15, 23:01   #287
MoniX24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hotgirl Pokaż wiadomość
Nigdy w życiu .....
Nigdy nie mow nigdy
MoniX24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 09:36   #288
nogulka
Raczkowanie

Cytat:
heh Wyrak jest mezczyzna
No to wszystko jasne....:mdleje :
Stary 2009-10-04, 07:41   #289
NaTaLaLa
BAN stały

Wow wow wow, takiego tematu sie nie spodziwalam no ale moze czas na mnie... od dluzszego czasu (4 lata) jestem w zwiazku z czarnoskorym (mieszkam w usa). Planujemy wspolna przyszlosc takze chyba da sie zyc.....a co do sexu....i tych spraw...szczerze? nie widze zadnej roznicy miedzy czarnoskorym a bialym...naprawde, wierzcie mi...ani wysposazenie, ani cokolwiek innego...(oprucz koloru oczywiscie ;P).."innego" zapachu tez nie czuje.... sex, nie powiem jest boski, ale mysle, ze to za sprawa MILOSCI a nie KOLORU najlepiej sprobowac samemu. Pozdrawiam
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-04, 10:32   #290
Ivi 1988
Zakorzenienie

o rany, czemu krytykujecie Autorke? chciala napisac watek i poznac innych opinie

ciekawa jestem, jak te wszystkie ktytykacze sami zyja hehe

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 00:11   #291
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
A ja stanę w obronie Autorki wątku bo uważam,że założyła ten wątek,aby obalić pewne stereotypy i podpierała je własnymi doświadczeniami. A Wizażanki, które reagowały na to niezrozumieniem i agresją, oraz wypowiedziami typu "a biali to co, gorsi??" same de facto mają właśnie z tym problem...ja mam wspaniałego białego chłopaka i jakoś nie rzucam się do gardła dziewczynie, która twierdzi ,że jest inaczej....i co to za zdanie :

"Sterotypy, to na chama wciskala autorka watku, tylko dlatego, ze ona akruat miala pozytywne doswiadczenia z czarnymi facetami." ????

Nie wiem po co autorka zalozyla watek, ale sama zaczela krzewic z miejsca straszne stereotypy. Zreszta, w dosyc obcesowy sposob. Wizazanki reagowaly jak reagowaly, bo Malaika napisala co napisala; nie chodzi wg mnie o zadne skakanie komukolwiek do gardla ze wzgledu na inne wybory.

No akurat ona miala takie doswiadczenia, zadnego ukrytego sensu to nie ma. Ja nie mam zadnych doswiadczen z jakimikolwiek facetami i miec nie bede.

Cytat:
No to wszystko jasne....:mdleje :
To jeszcze sie podziel ze mna i forum co jest niby jasne

Stary 2009-10-06, 10:02   #292
nogulka
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem po co autorka zalozyla watek, ale sama zaczela krzewic z miejsca straszne stereotypy. Zreszta, w dosyc obcesowy sposob. Wizazanki reagowaly jak reagowaly, bo Malaika napisala co napisala; nie chodzi wg mnie o zadne skakanie komukolwiek do gardla ze wzgledu na inne wybory.

No akurat ona miala takie doswiadczenia, zadnego ukrytego sensu to nie ma. Ja nie mam zadnych doswiadczen z jakimikolwiek facetami i miec nie bede.

Wybacz, ale jak można komentować w jakikolwiek sposób poglądy wynikające z czyjegoś doświadczenia z perspektywy braku jakichkolwiek swoich doświadczeń? Dla mnie to bardzo irracjonalne zachowanie w dodatku pachnące hipokryzją...
Stary 2009-10-06, 11:09   #293
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Stary 2009-10-06, 13:08   #294
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz, ale jak można komentować w jakikolwiek sposób poglądy wynikające z czyjegoś doświadczenia z perspektywy braku jakichkolwiek swoich doświadczeń? Dla mnie to bardzo irracjonalne zachowanie w dodatku pachnące hipokryzją...
Nogulka, a gdzie ja komentuje czyjekolwiek doswiadczenia? Niech sobie ma doswiadczenia jakie ma, chodzi o wciskanie innym, ze skoro ona ma, to inne tez powinny takie doswiadczenia miec.

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
Zenada

Stary 2009-10-06, 13:36   #295
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:

Zenada

dla kogos, kto odpowiada opisowi: poczucie humoru,dystans do siebie-brak nigdy nie jest za pozno na uczenie sie nowych rzeczy,pamietaj

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Nogulka, a gdzie ja komentuje czyjekolwiek doswiadczenia? Niech sobie ma doswiadczenia jakie ma, chodzi o wciskanie innym, ze skoro ona ma, to inne tez powinny takie doswiadczenia miec.
matko, przeciez ona to z humorem domyslnym napisala wszystko bierzesz na powaznie,to ci wspolczuje troche

ale tu ludzie sie burza ach te frustracje,gdzie by je tu rozladowac?

Cytat:

Edytowane przez Ivi 1988
Czas edycji: 2009-10-06 o 13:37
Stary 2009-10-06, 14:00   #296
nogulka
Raczkowanie

Cytat:
Kompletnie nie rozumiem jak możesz tak bardzo odwracać czyjeś wypowiedzi. Przecież autorka nikogo tutaj nie namawiała na takie doświadczenia, przytocz choć jedną z Jej wypowiedzi, która by to sugerowała.Dokładnie cytuję jej zdanie z pierwszego postu:
" Postanowilam założyć ten wątek z ciekawości, ile z Was ma takie doświadczenia i jak je oceniacie."
I powiedz mi, czy to zdanie do czegoś NAMAWIA???Bo albo ja straciłam dar logicznego wysuwania wniosków z wypowiedzi, albo masz poważny problem z obiektywnym punktem widzenia.
Nikt nie zabrania na tym forum opisywać swoich pozytywnych (lub negatywnych) doświadczeń z czarnoskórymi mężczyznami, a jeśli takie się tutaj znalazły to czy Twoim zdaniem ma być to jakaś forma perswazji do udowodnienia swoich racji i wepchnięcia kobiet do łóżka Afrykańczyków czy Afroamerykanów? Ja tego tak nie odbieram bo nie mam problemu z dzieleniem ludzi według rasy.Przeczytałam wątek, pomyślałam " fajnie, że ktoś ma takie doświadczenia", koniec.Może czarni są lepsi, może nie są, nie mnie to oceniać jeśli nie mam doświadczenia w tej sferze. A najwięcej "szczekały" osoby, które dam sobie uciąć rękę, nie miały kompletnie nic wspólnego z tematem. Dla mnie taka postawa to dno i dziesięć metrów mułu.
Stary 2009-10-06, 14:44   #297
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
dla kogos, kto odpowiada opisowi: poczucie humoru,dystans do siebie-brak nigdy nie jest za pozno na uczenie sie nowych rzeczy,pamietaj
Ty masz mrzonki, ze wklejenie przez Ciebie kilku emotek, jak nie masz nic do napisania, to cos smiesznego ?

Osoba, ktora tak sie piekli jak Ty, choc nie ma pojecia o czym pisze, jest ostatnia, ktora powinna kogokolwiek pouczac.

Cytat:
Kompletnie nie rozumiem jak możesz tak bardzo odwracać czyjeś wypowiedzi. Przecież autorka nikogo tutaj nie namawiała na takie doświadczenia, przytocz choć jedną z Jej wypowiedzi, która by to sugerowała.Dokładnie cytuję jej zdanie z pierwszego postu:
" Postanowilam założyć ten wątek z ciekawości, ile z Was ma takie doświadczenia i jak je oceniacie."
I powiedz mi, czy to zdanie do czegoś NAMAWIA???Bo albo ja straciłam dar logicznego wysuwania wniosków z wypowiedzi, albo masz poważny problem z obiektywnym punktem widzenia.
Nikt nie zabrania na tym forum opisywać swoich pozytywnych (lub negatywnych) doświadczeń z czarnoskórymi mężczyznami, a jeśli takie się tutaj znalazły to czy Twoim zdaniem ma być to jakaś forma perswazji do udowodnienia swoich racji i wepchnięcia kobiet do łóżka Afrykańczyków czy Afroamerykanów? Ja tego tak nie odbieram bo nie mam problemu z dzieleniem ludzi według rasy.Przeczytałam wątek, pomyślałam " fajnie, że ktoś ma takie doświadczenia", koniec.Może czarni są lepsi, może nie są, nie mnie to oceniać jeśli nie mam doświadczenia w tej sferze. A najwięcej "szczekały" osoby, które dam sobie uciąć rękę, nie miały kompletnie nic wspólnego z tematem. Dla mnie taka postawa to dno i dziesięć metrów mułu.
Nogulka, nic nie przekrecam. Najpierw bylo:
"Mam nadzieje, ze Was zachęciłam do nowych "doświadczeń" "
To nie jest zachecanie/namawianie?
Pozniej juz bylo:
"No i nie widze powodu zeby mnie okreslac mianem niewiadomokogo, tylko dlatego ze lubie seks, lubie sie przy tym dobrze bawic i mam w tym doswiadczenie. Uwazacie sie za kogos lepszego tylko dlatego, ze mialyscie 1 faceta w swoim zyciu? ALbo tylko dlatego, ze jedyną wasza fantazja seksualna, jest, zeby facet wytrzymal dluzej niz 3 minuty?
I jakie prawo w ogole macie do oceniania na takich podstawach drugiej osoby?"

Dziwi Cie, ze po tym rozpetala sie burza? Ze to ktos "szczekal", a nie sie kilka osob zirytowalo na idiotyczne sugestie zacytowane powyzej?

Nie wspominajac o tym, ze krytyka autorke spotkala za hm... bardzo techniczne podejscie do tematu.

Wiesz, mi tam zwisa i powiewa co ona sobie robi i jakie ma doswiadczenia, tylko dziwi mnie, ze po tym, jak pisze takie teksty jest zdziwienie, ze reakcje sa jakie sa.

Stary 2009-10-06, 14:54   #298
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ty masz mrzonki, ze wklejenie przez Ciebie kilku emotek, jak nie masz nic do napisania, to cos smiesznego ?

Osoba, ktora tak sie piekli jak Ty, choc nie ma pojecia o czym pisze, jest ostatnia, ktora powinna kogokolwiek pouczac.
no jeszcze czego! emotek zabroni mi uzywac!:h ahaha:
zapewne nie wiedziales,co mam na mysli,wiec po prostu zalozyles,ze sie nabijam-jak to ty

Cytat:
Stary 2009-10-06, 15:24   #299
nogulka
Raczkowanie

Cytat:

Nogulka, nic nie przekrecam. Najpierw bylo:
"Mam nadzieje, ze Was zachęciłam do nowych "doświadczeń" "
To nie jest zachecanie/namawianie?
Pozniej juz bylo:
"No i nie widze powodu zeby mnie okreslac mianem niewiadomokogo, tylko dlatego ze lubie seks, lubie sie przy tym dobrze bawic i mam w tym doswiadczenie. Uwazacie sie za kogos lepszego tylko dlatego, ze mialyscie 1 faceta w swoim zyciu? ALbo tylko dlatego, ze jedyną wasza fantazja seksualna, jest, zeby facet wytrzymal dluzej niz 3 minuty?
I jakie prawo w ogole macie do oceniania na takich podstawach drugiej osoby?"

Dziwi Cie, ze po tym rozpetala sie burza? Ze to ktos "szczekal", a nie sie kilka osob zirytowalo na idiotyczne sugestie zacytowane powyzej?

Nie wspominajac o tym, ze krytyka autorke spotkala za hm... bardzo techniczne podejscie do tematu.

Wiesz, mi tam zwisa i powiewa co ona sobie robi i jakie ma doswiadczenia, tylko dziwi mnie, ze po tym, jak pisze takie teksty jest zdziwienie, ze reakcje sa jakie sa.
No i dokładnie się zgadzam z Autorką, że osoby, które mają nikłe doświadczenia seksualne nie powinny zabierać głosu w tej dyskusji, chyba, że faktycznie miały złe wspomnienia z czarnoskórymi mężczyznami.Nie znalazłam ani jednego takiego postu.Jakim prawem ktoś może ją osądzać i używać inwektyw do jej osoby nie mając jakiegokolwiek doświadczenia w tej sferze??? Pytam się? Przyjmę logiczne argumenty na to pytanie, o ile będą naprawdę obiektywnie logiczne.Nie dziwię się, że zareagowała impulsywnie bo nikt nie lubi, kiedy się go opluwa tylko za to, że ma bogatsze życie seksualne i lubi eksperymentować.Niech ma dziewczyna nawet 100 czarnoskórych facetów i 100 białych - ważne, że nikogo nie krzywdzi będąc w związku.
Stary 2009-10-06, 15:26   #300
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
No i dokładnie się zgadzam z Autorką, że osoby, które mają nikłe doświadczenia seksualne nie powinny zabierać głosu w tej dyskusji, chyba, że faktycznie miały złe wspomnienia z czarnoskórymi mężczyznami.Nie znalazłam ani jednego takiego postu.Jakim prawem ktoś może ją osądzać i używać inwektyw do jej osoby nie mając jakiegokolwiek doświadczenia w tej sferze??? Pytam się? Przyjmę logiczne argumenty na to pytanie, o ile będą naprawdę obiektywnie logiczne.Nie dziwię się, że zareagowała impulsywnie bo nikt nie lubi, kiedy się go opluwa tylko za to, że ma bogatsze życie seksualne i lubi eksperymentować.Niech ma dziewczyna nawet 100 czarnoskórych facetów i 100 białych - ważne, że nikogo nie krzywdzi będąc w związku.
musisz zrozumiec,ze nie kazdy jest tolerancyjny i potrafiacy zniesc czyjac innosc,wiec najlepiej zaatakowac-tak prosciej i ,dla niektorych, przyjemniej

Cytat:
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości