![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja droga do szczęścia- zapraszam chętne do wspólnej walki.
To dobrze,ze zeberko moze byc bo juz zjadłam
![]() ![]() ale jestem peeełna, jak mi sie przeluzuje w brzuszku to pas zaloze ![]() U mnie dzis rodzinka na weselu wiec sama jestem ![]() ![]()
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i garuluję wytrwałośći ![]() ![]() a ja zgrzeszyłam jeszcze 10 ślwkami ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() oj nie znasz się ![]() ![]() ![]() kurcze jednak nurtują mnie te śliwki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Niestety, ale musiałam zjeść te lody, więc wolałam na śniadanie, a nie później.
Wczoraj czułam sie taka 'spuchnięta', dlatego juz nic nie jadłam. Dziś wszamałam: I 7:00 -> trochę lodów + kawka II 10:00 -> 1x pomidor + odrobinę cebulki + 1/4 kefiry 0% + łyżka otręb III 13:30 -> owsianka [3 łyzki płatków górskich + 1 łyżka otręb + szczypta siemienia] zalane H2O + 2 śliwki Jeszcze coś zjem na kolację. ![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólna zasada jest taka,że się nie je słodycz na pusty żołądek,a tym bardziej po nocy,bo cukier jest szybciej wchłaniany... Powiem tylko tak-Dbaj o siebie dziewczyno ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- na podwieczorej zjadłam serek wiejski,a kolacje zjem o 18 np.jogurt naturalny z otębami i na dzisiaj starszy.Trochę więcje dzisiaj zjadłam niż zwykle,no ale nie będę przez to się głodzić,bo szkoda mi zdrowia.Trochę żałuję tych śliwek,bo przez nie rozepchałam na nowo żołądek ![]()
![]() |
![]() |
#95 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliwki to samo zdrowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Na prawdę nie rozumiem, czemu robisz sobie krzywde na własne życzenie. Twoje jadłospisy to jakies nieporozumienie. Wpędzasz się w zaburzenia odżywiania. Chodzisz do szkoły, musisz mieć siłe na na nauke, zwłaszcza ze w tym roku matura. Naprawde zacznij bardziej przykładać się do układania tych jadłospisów, bo jedząc tak jak teraz za długo nie pociągniesz. Przepraszam, że tak prosto z mostu, ale widze, że nic do Ciebie nie trafia. ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2009-09-05 o 15:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hey Hey ![]() ![]() Marta Niby Nic dobrze mówi ![]() ![]() Zbierzmy do kupy co pochłonełam dzisiaj ![]() Ś:jogurt truskawkowy z 3 łyżeczkami otrębów IIŚ:jogurt mała gratka Obiad:1/4 miseczki zupy z cukini + łyżeczka otrębów oraz 3 łyżki ryżu brązowego z jabłkami. Podwieczorek:serek wiejski Kolacja:2 łyzki jogurtu naturalnego z 3 łyżeczkami otrębów i 2 łyżeczkami powideł śliwkowych oraz jedno jajko. a w między czasie z 15 śliwek( ![]() ![]() ogólenie zjadłam dość dużo,tzn wiecej niż w tygodniu,ale to przez to ,że siedzę w domu ![]() ![]() ![]() a jak Wam lachonki dzień dietowy się udało?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
O, to jesteśmy tutaj we 3 maturzystki?
![]() Mój 8 dzień diety mija w porządku, rano był grzech w postaci coca-coli, ale nachodziłam się po mieście, więc na pewno spaliłam ![]() ![]() ![]() Czuję, że muszę zacząć ćwiczyć, @ się kończy, więc pretekst, żeby tgo nie robić też ... Chcę już efektów i to dużych!!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych, bo niczym nie zgrzeszyłam ![]() S: owsianka z otrebami, jabłkiem, mlekiem 1,5% SII:grahamka z serem białym, ogórkiem, rzodkiewką, kawałek papryki, nektarynka, troche kefiru 0% O:ryba smazona bez tluszczu, kasza, fasolka szparagowa P:serek wiejski, sałatka warzywna z fetą light K:twarożek z ogórkiem, rzodkiewką, marchewka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ale mi zrobiłaś smaka na twarożek z warzywami!
![]() Trzecia klasa jest fajna, niefajna jest tylko matura. Boooże, nie zdam! :O
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że fajna, dlatego bym chciała juz byc w 3 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna jest bo my jesteśmy fajniejsi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() i to się nazywa bez stresowe podejście to tego tematu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Ja jestem w jednym z najlepszych LO, musze specjalnie dojeżdżać do szkoły, ale wiem, że opłaca się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej a co myślicie o tym, co zjadłam, ale oczywiście bez tych lodów na śniadanie? to był tylko raz i więcej sie nie powtórzy ![]() Dziś ruszyłam tyłek i zrobiłam dłuższą trasę na rowerze w plenerze i zaraz zrobie 300 brzuszków. Wiem, że mało, ale mam strasznegooo lenia xD ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co napisałaś wcześniej to dzisiaj zjadłaś jakieś 500 kalorii ![]() Sorry ,że tak ostro,ale mówię jak jest i tyle!. brzuszki robisz codziennie??
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Nie szukam aprobaty, tylko jeszcze większej motywacji.
Tak, robię brzuszki codziennie, od 300 w górę. Dziś zrobiłam tylko 320 brzuszków + parę ćwiczeń na moje cielsko.
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Wgl mam takie frustrujące mnie (od momentu kolacji moich rodziców) pytanko : Czy bardzo kaloryczne są bitki ? Oni zrobili je tak: pierw mięsko obsmażyli razem z cebulką na patelni, może dodali jakieś 2-3 łyżki oleju, przyprawy, doprawili do smaku, a później to wszystko przerzucili do garnka, podlali wodą i przez jakiś czas dusili.
Co o tym myślicie, jak wszamie trochę na śniadanie to będzie 'zbrodnia' ? ![]() Witaj olewonek ![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem wszystko co jest smażone na oleju to jest bardzo bardzo kaloryczne i podczas diety lepiej sobie to darować. Jeśli były duszone w tłustym sosie.. Uh raj dla tk. tłuszczowej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Lepsze to niż lody na śniadanie!
Moim zdaniem takie rzeczy możesz jeść, byle nie za często. Ja np. obiady jadam praktycznie takie jak zawsze, bo u mnie w domu je się praktycznie tylko chude mięso, zazwyczaj przygotowane np. w piekarniku, więc bez tłuszczu itd., jak czasem się trafi coś tłustszego to jem, ale nie za często. Nie moźna też zbyt wiele ograniczyć na diecie, bo po powrocie do "normalnego" jedzenia przytyje się o wiele więcej niż się schudło. Witam nową odchudzającą i się i powodzenia życzę ![]()
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() no i zjadłam moje bitki na sniadanko + jedna wasa ![]() ![]() ![]() olewonek nie było duszone w 'tłustym sosie' ![]() Pytałam się taty i dodali malutko oleju + chude mięsko + cebulka + przyprawy, dziś jeszcze wszystko 'przegryzło się' i istna pychotaaa ![]() Niestety moją patelnię teflonową wzięła cichaczem siostra jadąca na studia ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
A ja dziś na śniadanie zjadłam sobie kanapeczkę z gruubaśnym pomidorem, z liściem sałaty i szynką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
No hey
![]() Witam nową dietowiczkę ![]() Marta-dobrze,że zjadłaś to a nie lody.Napewno Ci nie zaszkodzi ![]() ![]() ![]() Dopierwo wstałam i jestem chwila po śniadaniu.Zaraz do kościoła na nóżkach,spocerek ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Olewonek-a ile masz wzrostu??
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Dzieen Dobryy
![]() Witam nowa kolezanke ![]() ![]() No wlasnie lepsze miesko niz lody na sniadanie ![]() winylku madrze piszesz z tym zeby sie tak nie ograniczac ![]() Ja właśnie sniadanko zjadłam i pękam w szwach ![]() Wrzucam wczorajszy jadłospis; I. Serek wiejski 200gr (102kcal/100gr) z marchewką i cynamonem ![]() II. Sałatka z wędliny drobiowej i pomidora,ogorka,papryki III. Kalafior i zeberko IV. Chudy karczek z grilla ketchupem, ogórkami kiszonymi i pomidorkami ostatni posilek na grillu u znajomych ok 19. a potem impreza i tance do 2.30 ![]() ![]() a na sniadanko dziś; serek wiejski lekki 150gr z wedlina drobiowa,papryka i ketchupem (odpusic ketchup na przyszlosc?), pół nektaryyyynyy ![]()
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Oo dziękuję za radę, co do tych brzuszków [nie wiedziałam tego
![]() ![]() ![]() Nooo ja niby mam jeść kolejny posiłek [co 3h jem, żeby metabolizm nie zmniejszył obrotów ![]() ![]() ![]() __ A i wgl to robię (staram sie codziennie) ćwiczenia na brzuch i nogi, wszystko w czasie jednych ćwiczeń, ale może takie rozłożenie ich to dobry pomysł, trzeba spróbować ![]()
Wzrost: 165/167cm ![]() Jest: 68-70 kg ![]() Cel: 50-56 kg ![]() Edytowane przez Marta9911 Czas edycji: 2009-09-06 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wytrwale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Witam cieplutko
![]() ![]() ![]() Przemogłam sie i wszamałam po 11 2 śliwki, kolejny posiłek o 14 :00 ![]()
Wzrost: 165/167cm ![]() Jest: 68-70 kg ![]() Cel: 50-56 kg ![]() Edytowane przez Marta9911 Czas edycji: 2009-09-06 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli nadal bedziesz tutaj zamieszczala takie posty i jadlospisy głodówkowe to zgłoszę to do moderatorów. ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() faktycznie waga mala,no ale kazdy ma inna budowe ![]() Mysle,ze w Twoim przypadku wystarczy wywalenie przetworzonej zywnosci i slodyczy a cialo zznacznie sie poprawi ![]() Nie musisz od razu rzucac tego co "złe" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Witam nową koleżankę
![]() ![]() Mało wązysz,ale to prawda,ze waga nie odzwierciedla wyglądu ![]() ![]() ![]() Marta-no będzie o niebo lepiej,zobaczysz.Mięśnie regenerują się w 48 h i wtedy zwiększają swoją masę i pobierają więcej kalorii a Ty im dawałaś góra 24h więc jeszcze trochę a wogóle to zamiast je wzmacniać,byś je osłabiała.Spróbuj zaszkodzić nie zaszkodzi,a napewno pomoże ![]() Powered-jestem z Ciebie dumna! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja głupek zjadłam loda ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie postanowienie na diecie, że codziennie mogę jeść lody max 2 gałki. Oczywiście staram się ich codziennie nie jeść, ale jak już popadam w głód słodyczowy to biorę troszeczkę lodów i to mi starcza.
Dzisiaj już 10 dzień, jakoś tak szybko to zlatuje. Szkoda, że waga nie zlatuje również :/. No, ale mam nadzieję, że niedługo będą jakieś rezultaty, bo dzisiaj ostatni dzień @ :P. Jak dzisiaj nie wprowadzę żadnych ćwiczeń to najpóźniej muszę to zrobić jutro ![]() A Wy co ćwiczycie w domowym zaciszu? ![]()
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.