|
|
#1651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
jeanettex3 - miło mi bardzo.
![]() zakichanakrolewna - strasznie dziękuję za wyróżnienie kochana. z innej bajki, JednaNaMilion - wy wiecie, co nie ? edit : no a jak byście nie wiedziały, to okradam ;**____ jak palcem po wodzie maluję po swych czarnych myślach. kochasz mnie. a przecież o to nie prosiłam. przeszłość powraca w najbardziej nieoczekiwany sposób. a Bóg uparcie ciągnie nas za ręce do nieba. nie damy się, jeszcze nie dziś. być lubianą nie znaczy, że ma się przyjaciół. rzeczywistość prześcignęła wyobraźnię, rozsądek gdzieś uciekł. koszmary były prawdą. potwory istniały. złość nie jest zła. jest ludzka. i mija po pewnym czasie. Bóg ma za dużo ważnych spraw na głowie, aby ustalać przeznaczenie całego tego mrowiska ludzi. „nigdy” to słowo, którego słucha Bóg, kiedy chce się pośmiać.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-09-07 o 21:18 |
|
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
sub.
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
szufladkowania nie lubią osoby, które nie pasują do żadnej szufladki.. sprawiłeś, że nagle chciałam być Twoim światłem! ale Ty już swoje światło miałeś.. Ty wiesz, że są dni, kiedy pryskają sny.. mój typ? pan.
|
|
#1654 |
|
Raczkowanie
|
panna_miodowa - dziękujeeee skarbieeeeeeeeeee <3
Extremalna - miło mi słońce . twoje opisy zjadam na obiad ^^ Little Ballerina, Guziki xD, agness_e, JustTheOne, 3martyna3, 12 Stonka, mOje czOpy. ktÓrych okradłam . aiĆ. kOOOOOOcham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___ nie pamiętam który raz mówię - czas się ogarnąć. Zbieram resztki uczuć. Może żyje się tylko dla jednej takiej chwili, nigdy nie wiedząc dla której. a potem uczucie zgasło, oczy zmartwiały. -Kim jesteś? -Jestem wariat, bo świat widzę w kolorowych barwach.. Wstaje dzień. Kolejny. Męczący. Do przeżycia. Do zmęczenia. Bez wyboru.. To, że się uśmiecham, nie znaczy, że jestem szczęśliwa. ej zobacz, znowu twardo stoję. nie mogę tak żyć, potrzebuję harmonii. w powiekę oka pukasz radośnie. wdycham szczęście słomką. byłam szczęśliwa z klątwą w butach wypalasz się w moich oczach. jesteś wiosną ze swoimi perfumami jutro minie dziś nic mi nie wchodzi tak dobrze jak ty jutro i tak zdmuchnie mnie wiatr palcami delikatnie ugładzał powierzchnię bezkresu jestem obok ale ciebie brak stoję w burzy . znów sama wiatr całuje ciszę szukam siebie fragment po fragmencie przygotuj się zagotuj. zjem cię włosy znowu przesiąknięte dymem tanich papierosów kanibalizm miłosny w wersji light balansuję na cienkiej linii twojego ciała zabiję. bez mrugnięcia okiem zasnę bezużytecznością zawsze miałeś najsmutniejsze oczy ze wszystkich paliłaś wiśniowe papierosy ubrana w tą szarą sukienkę z urwanym guzikiem mam takie zalęknione źrenice kiedy o nim wspominam.. opowiadałeś z zimną już herbatą w termosie o naszej miłości obco czuję się we własnych słowach rzekłeś, że teraz będę tą jedną z nóg przy naszym starym łóżku i przestanę czuć milczałam wbita w swoje paznokcie popijałeś herbatę a ja patrzyłam jak gnijesz mi pod butem mokry od łez i błota |
|
|
|
#1655 | |||
|
Zakorzenienie
|
nydee - zachwycaaasz, o tak
![]() Cytat:
a ja kradnę ten. ![]() wzięłam ten Cytat:
Cytat:
________ Szklane łzy, płyną po porcelanowej, trochę jakby martwej twarzy, trafiają w samo sedno, niczym włócznia przebijająca serce. Osoba, która sprawiła, że zwątpiłam w sens swego istnienia, tak po prostu przechodzi koło mnie i posyła mi uśmiech pełen fałszu. Przykro mi, że gdy w przyszłości moja córka spyta, czym jest pierwsza miłość, będę musiała opowiedzieć jej smutną historię. Chodziła na długie spacery. Bez celu. Sama nie wiedziała po co. Potrafiła godzinami wsłuchiwać się w fale, umiała zasnąć na łące, kochała biegać, gdy towarzyszył jej wiatr. Nikt jej nie rozumiał, ale nie przejmowała się. Najzwyczajniej w świecie wybrała samotność. Przyznam, że nie działasz już na mnie tak jak kilka lat temu. Umiem opanować swe myśli. Nawet... się uśmiecham. Nie wiem kiedy to zrozumiałam, ale nie żałuję ani jednej chwili. Każda z nich miała inny kolor i zapach. Przez pewien czas czułam, że jestem szczęśliwą osobą a życie nie przerażało mnie, bo wiedziałam, że ktoś na mnie czeka. Nadzieja. To ona zawsze przychodziła na końcu. Nadawała sens. Nigdy nie zawodziła. Gdybym chciała pozbyć się definitywnie każdego wspomnienia z osobna, zaczęłabym od skasowania 200 utworów z mp3, bo każdy z nich posiadał w sobie cząstkę dni spędzonych z tobą.
|
|
#1656 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]() Little Ballerina- brakowało mi Twoich opisów ![]() _________________ 1.Miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka. 2. -Pobawimy się w magika? -W magika? Tzn jak? -Ty będziesz udawał, że mnie kochasz, a ja będę udawała, że Ci wierzę. Taka piękna iluzjaa.. |
|
|
|
#1657 | |
|
Zadomowienie
|
przecież się nie kłócimy! nie potrzebnie robicie zamęt ![]() zedytowałam, skasowałam, przeprosiłam, czekam tylko na wybaczenie. ; ) Cytat:
rozgrzeszam! _________________ mówisz, że chcesz odejść, bo zasługuję na kogoś lepszego ?
czy Ty na pewno w to wierzysz ? jeśli mnie zostawisz, nikogo lepszego nie będzie ! nikogo. Skazujesz mnie więc na samotność, a myślę, że na to nie zasłużyłam.. Jak zniosę myśl, że On już nigdy mnie nie pocałuje, nie przytuli, nie dotknie, kiedy powie, że to koniec.. ? Czasem jeszcze znienacka zaskoczy mnie Twój zapach, choć już tak dawno nie ma Cię przy mnie.. Czasem usłyszę Twój głos, który wciąż nieświadomie tkwi gdzieś w zakamarkach mej pamięci.. Czasem pijąc gorącą czekoladę, poczuję smak Twoich ust. - co za pogoda! ciągle deszcz i deszcz! nie zniosę tego dłużej! - wierz mi, że o wiele trudniej jest, kiedy się jeszcze za kimś tęskni i odczuwa jego ogromny brak. Wtedy płaczę razem z niebem i jest tak smutno.. cholernie smutno.. Nie wiem jak zniosę dziś, już nie mówiąc o jutrze..
|
|
|
#1658 |
|
Wtajemniczenie
|
caroline2324 - dlaczego zalujesz ;> ;**
kamisha - <33 ------------- Nie ograniczaj marzeń w obawie przed nazwaniem Cię "dziwką". Próbowała zrozumieć swoją patologiczną potrzebę miłości i to, że jednocześnie tak wytrwale ją odrzuca. Jak mogła łączyć w sobie tak dwie różne skrajności?Jak mogła dać sercu to czego potrzebowało, skoro ochraniała je wyjątkowo potężnym murem?. tak skromnie jeszcze dziś na dobranoc
|
|
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
Kocham wasze opisy
![]() Wiesz, że znaczysz dla mnie wszystko? Zrozumiesz to? Nauczmy się kochać wzajemnie. Więc chwyć mnie za dłoń i nie oglądaj się ja pokaże Ci jak wygląda lepszy dzień Ten kto kocha, nie odchodzi od tak.. Czekam na dzień, w którym zrozumiesz, dlaczego jestem blisko Ciebie. Zabrałeś cząstkę mnie. kocham gdy dotykasz mnie, gdy mówisz kocham cię, gdy czuję w sobie cię Romeo oddał Julii swe serce, a Julia, Romeo. Przytul mnie mocno, daj poczuć siebie. Chodź, połóż się obok mnie, chcę w księżycu tulić Cię Bylam ja, byles Ty i bylismy my.... Teraz nie ma juz nic. Są zmęczeni zagubieni nie przytomni w miłości która teraz tak boli. Bezpowrotnie trace Cie! Tone, tone w morzu łez. Nie bedziesz juz ze mna Wezmę swe sny i wspomnienia i odejdę bez do widzenia. Nie jesteś Mój. kto ułożył te słowa fałszywe, że gdy kochasz wszystko jest możliwe? Jest na świecie takie jedno słowo, jedno słowo bez którego nie można żyć, jedno słowo, które tyle ma znaczeń, jedno słowo, które jednocześnie jest niepowtarzalne, jedno, co może wyjaśnić co czujesz... Te słowo to... Przecież wiesz.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#1660 | |
|
Raczkowanie
|
![]() okradłam Cię znów kochana ; ). Cytat:
mi jeszcze bardziej ![]() bierz bierz ja też podkradam ; D. to głupio myśleć, że zadzwonisz. mogłabym pozwolić Ci odejść, ale znosisz to wszystko czego nikt inny nie potrafi. myślałam o Tobie gdy siedziałam w pokoiu. zawsze myśle. kładę się dość póżno , każdego wieczoru czekam aż może dostane wiadomość o treści ' należysz do mnie' nie sądze, że jestem jedyną która Cie rozumie. cały ten czas pragnę by iść z Tobą ulicą. śmialiśmy się na tej ławce , to nigdy nie powinno się zdarzyć. to nie jest łatwe być w cierpieniu z braku Ciebie.
|
|
#1661 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ze smutkiem jest Ci do twarzy, masz takie zalęknione źrenice kiedy o nim wspominam...
![]() Na twoich rzęsach osiadły anioły. ![]() Teraz uciekł nam autobus, dałeś swoje rękawiczki i miętowego cukierka. Nie zginę! Szczypta chilli w lodach waniliowych na Twoim brzuchu. ![]()
|
|
#1662 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały, bo jakieś mi mignęły.
![]() ___________________ 'już Cię nie kocham' -cztery słowa, które odebrały sens wszystkim wcześniejszym wyznaniom. Czy kiedykolwiek zamknąłeś się w swoim pokoju? Ze zbyt głośnym radiem, żeby nikt nie słyszał, jak krzyczysz.? wiem już co będzie gdy się całkiem zatracę. świadomość, że czasem ocierasz się o ramię - wystarczy. miej nadzieję , podobno miłość nie rdzewieje .. Niszczył mnie tak, jak robiłaby to anoreksja. Przez niego nie mogłam jeść. Cały czas miałam ściśnięty żołądek na myśl o jego dotyku. Zaciskam serce jak pięść i staram się wierzyć, że jesteś i będziesz. |
|
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
nie nadarzam za wami dziewuchy ![]() dziekuje za pochwaly bo mignely mi przed oczami ![]() Dlugie kilometry podzielily nas na dlugie dni..
i serce tak mocno sciska z tesknoty.. Pragne Cie ! Twoj nieziemski zapach . Kazdy slodki gest . Ubostwiam Cie. ! Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść. To przecież dobrze, dobrze o tym wiem. Chciałbym umrzeć przy Tobie 24 cm ponad chodnikami . Dzieci mogą żądać tyle miłości ile tylko są w stanie znieść.
|
#1664 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaaa! i d e a l n y ! ; *__________________ i nie wiem jak zniosę te chwile, zanim zasnę.. Znów nie napisałeś mi 'dobranoc'.. im głośniejsza muzyka, tym głośniej krzyczą moje myśli. kolejny malutki epizod w moim życiu. i znowu bezsensu.
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki - toć mi przecież o kradziesz chodziło kochana !
w sumie to nie wyraziłam się jasno w obecnych okolicznościach. ale co tam, okradam znów. caroline2324 - dziękuję, ale nie bardziej niż Ty słońce. bez off : Beztrosko cieszysz się życiem, a chwilę później stoisz na deszczu i widzisz, jak Twój świat się wali. Życie to nie liczba wydechów, życie to te chwile, w których zapiera nam dech w piersiach.
|
#1666 |
|
Przyczajenie
|
Taka mała proba o kilku dziwczynek. Tzn zeby kilka odp i napisaly dosc sporo opisow.
takie zeby wiedział ze moze mnie stracic. zeby sie postarał i inna tez opcja takie zeby byl lekko zazdorsny o te opisy. ![]() No wicie. musze zrobic zeby zaczoł sie starac. zeby zobaczyl ze tesknie i ze mnie rani. Chociaz jestesmy ze sobą to nie rozmawiamy Ta cisza zabiera Ci mnie Jeśli mnie zranisz zabije Cie Ból istnienia Patrząc na Ciebie robie maślane oczy i ide dalej. Przeciez sie nie znamy I cicha łza spadająco po moich bladych policzkach |
|
|
|
#1667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to podejrzewałam, ale tamta kwestia mi bardziej pasowała ![]() kradnij, kradnij Kochana ile wlezie ____________ za późno uwierzyłam w to szczęście.
już nie zdążyłam się nim nacieszyć. gdy ostatni raz rozmawiałam z nadzieją, wykrzyczałam jej, że już więcej nie dam się nabrać i w nic nie uwierzę. Może dlatego teraz wykorzystała swój najsilniejszy spryt, że w końcu głupia uwierzyłam, a ona śmieje mi się w twarz.
|
|
|
#1668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kobieto mojego życia ty jak zwykle masz rację, popieram, zgadzam się z tym całkowicie * ; na zdrowie ;D _________________________ ____________ dobry seks to taki, po którym nawet sąsiedzi idą na papierosa . nie oczekuj dziś ode mnie, że nagle będę inna . ... i znowu będziemy razem . jedno z drugim się przegania, a my się kochamy . <3 na krótką chwilę zatrzymamy czas . będziesz moim początkiem, przebudzeniem . <3 cały mój świat znika za szkłem , gdy nie ma Ciebie .
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
Boimy się tego co najważniejsze, siebie. Dlaczego? z innej bajki miło, że wyróżniłaś mój opisZa dużo chciałam dać, niż byś zdołał wziąć, tak dużo było mnie. Bez słów rozmowa nasza trwa. Nie możesz uciec od gniewu mojego serca. Nie udawaj, że mnie kochasz. Wśród wielu wspomnień miej choć jedno o mnie. A ja za dużo widzę i zbyt mocno czuję. Wymyśliła sobie, że będzie kiedyś cholernie szczęśliwa z Tobą. Nie będzie nas drugi raz. Kłam. Kłamstwami mnie karm. Odebrałeś mi serce, zraniłeś, potraktowałeś jak nic. I to była miłość? Cii.. w milczeniu zrozumiesz wszystko. Może tak bezpieczniej wmawiać sobie, że to miłość? Chciałabym przestać Cię kochać, ale im bardziej to sobie wmawiam to tym bardziej czuję, że nie mogę Cię wyrzucić z serca od tak. No dalej rań mnie, przecież to takie łatwe. Miłość jest wieczna szkoda, że związki nie. Twoje uwielbiam
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to może coś takiego... : Nic nie powiem.. domyśl się, czemu mi z Tobą źle. Chciała tylko tego, by kochał ją nad życie.. Już nie malujesz. Nie ubarwiasz chmur. Nie sięgasz po sens. Gdzie jesteś ? I mam tą świadomość, że coś tu nie gra.. Powiedz, albo nie, nic nie mów. Bądź. gdzie wiara w miłość ginie. Posklejałeś własny świat. Zapomniałeś, że nie jesteś sam. How could the one who made me happy, make me feel so sad ? Jak to się stało, że jedyny człowiek, który sprawiał, że byłam szczęśliwa, teraz potrafi sprawić, że jestem smutna? Jak nie widzisz, to płaczę.. Ale nie powiem Ci, że jest mi źle.. bukietem stokrotek zaskocz mnie tak, jak jeszcze nikt tego nie zrobił.. był obojętny. wzruszył ramionami. by mieć Ciebie więcej. It'd be a shame to say you lost me.. Byłby wstyd powiedzieć, że mnie straciłeś.. I wanna run, but only far enough to make You miss me.. Chciałabym pobiec, dość daleko, abyś zatęsknił za mną.. _____________ Boję się, że już nigdy nie będę czuła takich dreszczy jak tych,
kiedy przytulałeś mnie.. I nie wyobrażam sobie, by moje serce miało bić dla kogoś innego, niż dla Ciebie.. I teraz najbardziej się boję, że ktoś kiedyś zajmie Twoje miejsce w moim życiu..
|
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za pochwały i za kradzieże, bo mignęły mi jakieś.
- Pomyśl, kocham Cię bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte, czy to nie wystarcza? - Wystarcza i starczy na wieczność... Edytowane przez DarkWoman Czas edycji: 2009-09-07 o 22:06 |
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Mama mi opowiadała o chłopakach i o tych niebezpiecznych sprawach 'kontaktu z chłopakiem', wmawiała mi, że jak będę starsza to nie będę mogła patrzeć na nich, bo w ciąże zajdę, wzięłam jej słowa całkiem dosłownie i bałam sie PATRZEĆ na chłopaków, bo nie wiedziałam czy już dorosłam...
Myślałam że brodę i wąsy sie sieje, więc ocierałam sie policzkiem o tatę, bo też chciałam mieć. O_o Na TVP2 często był program z takim śmiesznym facecikiem, który pokazywał na migi. Zawszę myślałam że on robi to specjalnie, żeby mnie rozśmieszyć i wyobraźcie sobie, że jemu jako jedynemu zawsze się udawało...
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
"Patrz, tyle, ku*wa, dróg budują, a nie ma dokąd pójść" ![]() Masz gotowy obraz? To wyjdę poza ramy nie umiem chodzić po wodzie, po wódzie też tylko ledwo... ![]() dwulicowość, dwoistość, dwuznaczność Nie zazdrościć, pie**olę zazdrość... Na szczęście mogę jeszcze mieć głowę w chmurach... ![]() jak Markiz De Sade mam sadystyczny potencjał ucałowałam noc w pełnym biegu ![]() Możesz wejść w mój świat bosą nogą i nie poranisz się o fałsz, bo mam osobowość ![]() Wszystko co mamy jest w naszych sercach... miłość, nienawiść, duma i szyderstwo!!!
Niektóre rzeczy chce się zatrzymać tylko dla siebie. Nie dlatego , że są złe , ale po prostu nie chce sie o nich mówić... Edytowane przez Mistress001 Czas edycji: 2009-09-07 o 22:06 |
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
panna_miodowa - miło być docenionym, ale na miano Guru to chyba nie do końca zasługuję ;*
____ nie wierzę w miłość, ale lubię mieć kogoś obok. Kogoś, kto myśli, że to co do mnie czuje, to miłość przykryta Twoim zapachem Trzymam mocno moje pragnienia Szczypta pikanterii i podaj dalej Sam na sam z myślą, która przerasta mnie Czas leczy rany może i leczy ja i tak mam blizny Myślę o Tobie, widzę Cię, chociaż Cię nie znam Znaleźć harmonię, by świat był częścią mnie Otulę Ciebie szalem ciepłym tak doskonale
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-09-07 o 22:11 |
|
|
|
#1675 |
|
Raczkowanie
|
Tylko dwa na dziś
![]() * To, że nie wiesz że jestem Twoją dziewczyną nie znaczy że możesz sobie kręcić z innymi na boku. ![]() * Widzisz w niej tylko dwa gadające cycki. ![]() Pozdrawiam:p może w końcu coś komuś się przyda czy coś
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
Nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku, z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień.
Za ostatni grosz kupię dziś chociaż cień tamtych "dni." mniej emocjami, więcej głową. coś między nami było i nie było, działo się i podziało. Przyjmij to do wiadomości: nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości. nie może pogodzic się ze stratą, swego osobistego imperium. mam wszystko czego potrzebuję - powietrze i czyste kartki papieru. lubię rano wstać, nie wiedząc co się zdarzy, kogo spotkam, gdzie mnie rzuci los. człowiek nigdy nie wie jaka przyjdzie karta, trzeba brać życie takim, jakie jest. sprawić, by liczył się każdy dzień. Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia.
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
*Powieki są po to, żeby nie patrzeć jak odchodzisz.
*Obiecałam Ci babeczki. I nieważne, że nie potrafię piec, że nigdy mi nie wyszły. Do jutra zdążę. Przecież obiecałam Ci babeczki... *Po tęsknocie wszystko jest jakby bardziej. *Rozwiązuję Cię jak krzyżówkę, i choć brakuje mi kilku liter i tak nie potrafię Cię odgadnąć. I nigdzie nie ma podpowiedzi. *Sekundy wspólnych spojrzeń. Wystarczą. *Najbardziej mnie boli Twój niewidok. *Przecież wiesz, że się wyuczę. Twoich fragmentów, Twoich uśmiechów.
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
I hate everything about you Why do I love you / Nienawidzę w tobie wszystkiego Dlaczego cię kocham ?
You and me baby ain't nothin' but mammals . So let's do it like they do on the Discovery Channel . / Ja i ty skarbie nie jesteśmy niczym innym jak ssakami Więc zróbmy to tak jak robią na Discovery Channel . You’re looking for the rainbow , But it died not long ago , It tried to shine just for you until the end ./Szukasz tęczy Leży martwa na podłodze przed tobą Świeciła tak długo jak tylko mogła Tylko dla ciebie
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2009-09-07 o 22:25 |
|
|
|
#1679 |
|
Raczkowanie
|
Little Ballerina , dziękuję ;-*
__________________ zaczaruj świat swoją magią. pozwól mi Cię kochać. chodźmy na szczyt naszych oddechów. miłość to pedał. dzisiaj dostałam kilka minut z nim jak HST. ja - nie mam miłości , teraz wiem , że nigdy nie miałam. to my tworzymy definicje miłości. dla mnie to miłość brzmimy jak : kocham.
fuck you , i don't want you back. Edytowane przez uwielbiaj Czas edycji: 2009-09-07 o 22:28 |
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję dziewczyny, cieszę, że się przydają ![]() pozwól, że teraz ja zacznę ci kopać tyłek, poczujesz jak boli złamane serce szkoda, że zostały mi po tobie jedynie imiona na marginesach halo? czy to warsztat? mogę się umówić na wizytę? ktoś znowu poluzował mi śrubki w serduchu kiedyś pytałeś co czuję jak się uśmiechasz.. bez wahania odpowiadałam, że czuje jak niebo jest bliżej, dziś? jakby ktoś sypał solą moje rany łapią mnie skurcze w łydce, to chyba przez niedobór ciebie.. niesamowite, nawet twoja szczoteczka do zębów, która leży u mnie na półce skłania mnie do płaczu.. a czy możesz tak przyjść, pocałować mnie w czółko i powiedzieć, że wszystko ok? kiedy mówiłam ci, że chce się zakochać miałam na myśli miłość taką wiesz... z dwóch stron mam swoje pudełko szczęścia: sztuczny uśmiech, długie rzęsy, trochę wazeliny.. sprzedawca snów i marzeń, całodobowo dzisiaj przez głowę przebrnęło mi stado myśli, była jedna o tobie, ale reszta je staranowała, wybacz - prawo dżungli i znów, co wieczór muszę sklejać serce na taśmę.. czyżby mój prawie, że średniowieczny romans dobiegł końca? oj, nie czuję tej aury rozstania, to źle? miałam prześwietlenie rentgenowskie serca.. tak, tak złamane w 4 miejscach kiedyś wystarczyło ci ciasteczko do szczęścia, teraz oczekujesz ode mnie cudów - wybacz, nie jestem wróżką i jak co wieczór, zejdę do piwnicy i w słoiki pochowam wszystkie wspomnienia ma ktoś tabletki szczęścia? jeżeli masz być ulizanym kenem, to ja nie chce być twoją barbie czasami lubię sobie posiedzieć na parapecie i wpatrywać się w gwiazdy z nadzieją, że ty też patrzysz.. ups, chyba moje ustawienia nie skonfigurowały się ze światem rzeczywistym czy jeżeli pójdę się upić, to będzie to zachowanie bardzo egoistyczne? byłeś moim przeciwieństwem, ale wiesz... kochałam każdy twój sprzeczny kawałek chociaż nasze ciała wołały error, wcale nie chciałam od ciebie odejść szkoda, że od razu nie powiedziałeś, że jesteś chamem i łamiesz serca dzisiaj przypominam misia o bardzo małym rozumku.. myślałam, że gdy wyliczę do dziesięciu znowu zadzwonisz... usnęłam powtarzając "dziesięć"... gdy będę kopać kulę ziemską, proszę nie patrzeć po prostu to można nie mieć ochoty na pomidorówkę, ale nie przestać kochać miałeś zatyczki w uszach jak mówiłam, żebyś mnie nie ranił? przepraszam, chyba musiałam być niepoczytalna, gdy mówiłam, że mi zależy i żebym miała nawet przeklnąć świata to nie powiem, że jest mi bez ciebie źle znowu ta cholerna miłość wepchnęła mi się do domu wiesz, zdarza mi się oddychać oficjalnie informuję, że wyczerpał się mój limit cierpliwości na dziś, proszę mnie już nie irytować, inaczej poprzegryzam kable od komputera chyba mi się spaliły kabelki łączące serce i rozum mówiłam mojemu świętemu spokojowi, żeby nie wychodził na burzę, nie słuchał i szlag go trafił przykro mi, znalazłam osobę, która tańczy lepiej od ciebie świadomość wewnętrznej pustki chyba boli najbardziej Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-09-07 o 22:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

edit : no a jak byście nie wiedziały, to okradam 

a ja kradnę ten. 

; *
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)