Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-08, 00:10   #2191
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Jestem mażoretką, tańczę z pałką (), o coś takiego --> http://www.youtube.com/watch?v=KuQjZlxflek&hl=pl ; mniej więcej o to chodzi, chociaż one są lepsze od nas, no, ale dłuższy staż zespołu i w ogóle na pewno robi swoje.
A nie z batonem?
Pisałaś chyba o tym kiedyś na '91
U mnie w mieście tez takie coś prężnie działa stąd wiem, że to baton
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
tu usnełaś brzydkie słowo, a w cytacie zostało ale MI sie nawet w oczy nie rzuciło to chyba niedobrze
oj pisz, skoro to z podstawy to proste dla Ciebie! :P

Ja mam jakoś wiecznie 7. to przez to ze mam na drugą lekcję. odnosze wtedy wrazenie ze i tak ciagle w tej szkole siedze, ze te 7 godz tam byłam, a nie 6.

Dziewczyny załamałam się
po pierwsze koleżanka nie zdała egzaminu dziś, na mieście jakaś baba jej wyjechała jakt o egzaminator skomentował: straciłaby wszystkie lusterka
ale mniejsza o to, głównym powód mam taki, że zdawała na 6 BIEGOWEJ SKRZYNI i przeczytała w WORDzie, że w tym, wktórym ona zdawała, wchodzi to OD DZIŚ, a w moim od 21 września, nie mam szansy zapisać się wcześniej, a przecież żadna szkoła nie ma takich jeszcze, a jak ma, to ile za godzine weźmie BOŻE
niby czytam w necie, że to nie ma znaczenia.. ale kurna, przecież to jest różnica, a ja nie bede miala czasu na to, żeby zapoznawać się z nową skrzynią
Jak je często spotykasz...
Ale po co mi najgorsze jest to wymyślanie bzdur...

Bo Ty len jesteś i tyle.

Marta, spokojnie Z tego, co mam do czynienia, akurat z Toyotami, to 5-biegowa (Yaris na mojej pierwszej jeździe ) a 6-biegowa (Corolla Verso rodziców), to różnica we wrzucaniu wstecznego jest do przyzwyczajenia się Tam gdzie w 5-biegowej jest R, tam w Verso mamy "6", a R jest obok "1", trzeba tak samo wcisnąć, tylko jeszcze wydaje pisk
Ale tak jak pisała chyba Martyna, może dokup sobie chociaż jedną jazdę na takiej skrzyni, będziesz pewniejsza
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
u mnie cała klasa wypisała sobie, ze "nie wyrażam chęci na moje uczestnictwo w zajęciach wychowania do życia w rodzinie" i nie mamy tej godziny ;]
Nam w tamtym roku babka mówiła, że to, że chcemy chodzić, możemy sami napisać. Ale że nie chcemy - to już muszą rodzice. Ale pewnie będziemy zawsze "zwalniani" z tych lekcji, więc nie będzie problemu
Cytat:
Napisane przez klaudynka4 Pokaż wiadomość
U mnie w gimnazjum łazienka była ogromna - 17 kabin. A teraz w LO mamy 4 Na ługiej przerwie kolejka, jak za kumuny.
Za to ja wynalazłam sobie taką łazienkę na samym dole, w małym k0rytarzyku za stołówką (mało kto o niej wie) i zawsze lecę tam jak jest kolejka
Jak tak o kiblach mówicie, to też się pochwalę Na piętrze mamy damską 3 kabiny, chyba 4 umywalki (jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi... ) i lusterko, a na parterze 5 kabin, też 4 umywalki i brak lusterka Kolejki są rzadko, ale jakoś zawsze tłok, bo oczywiście większość musi chodzić grupkami Mydła, ciepłej wody, ręcznika, papieru brak...
Męski obie mają po pisuarze, dwóch kabinach i chyba 3 umywalkach.
Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Ja tylko wpadam na chwilę, żeby się przywitać i spadam przed telewizor bo dziś kolejny odcinek o II WŚ a potem Teatr TV
Mam do Was prośbę, pomóżcie mi, bo się meczę. Szukam takiej starej piosenki, w której teledysku był taki facet, który mieszkał w zamku i on był chyba jakiś potworem i kochał taką laskę, którą potem tam zjeżdżała na takim łóżku xD Wiem, że beznadziejnie opisuje, ale na końcu wpadają do tego zamku jacyś ludzie (policja?) i on chyba znika. Pomóżcie xD
Nie mam pojęcia, co to za piosenka, ale Twój opis mnie rozbroił
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
I znowu wpadłam na chwilę, bo potrzbowałam info, ale już nie do szkoły xD
A Beatka to nie miała się dzisiaj iść się uczyć z twardym postanowieniem, że już nie włącza kompa?
Cytat:
Napisane przez ewelina* Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny tak się zastawiam jeszcze nad kierunkami studów na które mogłabym pujść i naszło mnie pytanie na jakie wy chciałybyście iść? Jeżeli zdajecie matematykę i geografię dodatkowo na rozszerzonym??
Mam nadzieję że są tu takie??
Ewelina, proszę Cię... pierwszy post
Cytat:
Napisane przez Paulyna_ Pokaż wiadomość
o właśnie! generalnie macie juz jakies plany na studia? co chciałybyscie robic?

wogole, to naprawde sie juz uczycie do tej matury? ja wiem, ze to juz malo czasu, ale za nic nie moge sie za to wziasc... ale powiem wam, ze jak czytam wasze posty , ze idziecie sie uczyc itp to mnie w jakis sposob mobilizuje do nauki-bo kurde ja tez powinnam zaczas swoja "edukacje maturalną"
Jak wyżej...

Tak jak Beata napisała, na razie tylko na lekcje (a że mam nauczycielkę od angielskiego jaką mam, to cały czas tylko nad angolem siedzę, gdyby nie to, miałabym luzy i pewnie już coś zaczęła powtarzać )
Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Hmmmm...
A może ktoś mi wytłumaczy np. dlaczego jest tak,że w jednej szkole trzeba zdecydować o temacie na ustny polski do 30 września (mimo,że te tematy uczniowie dostali już w czerwcu ) a ja np. dostałam je dopiero parę dni temu i mam czas do 18stego września.... Takie to jakieś dziwne i mało sprawiedliwe Może ja potrzebuję więcej czasu na zastanowienie!
Ej no!

Albo jest jeszcze jedna spr.
Nauczycielka powiedziała,że tematy oczywiście w kl.mogą się powielać,ale lepiej żeby tak nie było,bo jeśli podzielą nas na gr. i np. jednego dnia 3os.bedą miały ten sam temat to mogą uznać to za jakieś ściemnianie,że to umawiane itp. i nie dopuścić nas do matury
Przepraszam bardzo, ale dla mnie to dość chore.
Bo jak widzę nawet na forum, że parę os.wybrało motyw miłości (fajny,przystępny temat) to pewnie i parę os.w kl. też. I co, mam od ich decyzji uzależniać swoją? Bez sens według mnie.
Wiem,że wcale się tak nie musi wydarzyć,ale mam dziwną szkołę więc wszystko jest możliwe
Nam mówili do końca września. I nauczycielka zarówno w tamtym roku, jak i teraz nasza wychowawczyni, która wróciła po roku, mówiły, że "lepiej, żeby się tematy nie powtarzały". Nie wiadomo, w jakiej kolejności będziemy mieli ustną. Ale z punktu widzenia komisji, jak jednego dnia ma kilka prezentacji na ten sam temat, to któraś osoba z rzędu, ma już trochę trudniej
A wych. opowiadała nam kiedyś, jak dwie osoby weszły dokładnie po sobie z identycznymi prezentacjami, taka sama bibliografia, wszystko chyba je oblali.
Cytat:
idę, boli mnie dalej głowa
mnie praktycznie od początku września pobolewa, w szkole bardziej, jak odpocznę to mniej ale zawsze tak mam po wakacjach, zanim się przyzwyczaję
Wczoraj do Tżta mówię przez telefon, że znowu mnie głowa boli, a On: "po 18ce?" ale tak samo jak wcześniej coś tam się śmiałam, to: "czemu masz taki dobry humor, piłaś coś?"

Idę, bo na mnie krzyczy na gg, że mam iść wreszcie spać
I tak już pewnie nikogo nie ma, śpiochy, dobranoc

Cholera, emoty, usuwam, usuwam i cały czas za dużo...

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 06:49   #2192
Phoce
Flawless

Dzieńdoberek i życzę Wam udanego dnia kochanie papućki
Aaa, doznałam olśnienia piosenka to I would do anything for love
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 09:11   #2193
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz Z tym że NN przeczytaliśmy w tamtym roku, teraz tylko ZiK
Pytam, bo obie lektury byly u mnie w II klasie... Moj brat (tez pozno liceum robi, zmobilizowal sie dopiero gdy ja poszlam :P) natomiast skonczyl II klase Nad Niemnem. Nie mam zielonego pojecia jak oni to mogli zrobic. My juz skonczylismy Dżumę, rok mielismy zaczac "Prosze Panstwa do gazu"... A tu guzik zmienili nam nauczycielke to nie ma tak milo. Bedziemy (uwaga!)... powtarzac romantyzm! bo 3 osoby na cala klase tego nie zrobily
Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość

Cześć, witamy
Dobry... ^^
Cytat:
Hej
Niedawno z koleżanką rozmawiałam o bioinformatyce. Bardzo ciekawy kierunek
Ale drogi, jezeli mowa o wieczorowym. W ogole jezeli mowa o wieczorowym czy zaocznym to najtaniej wychodzi na SGGW (taniej niz na prywatnych niektorych), a maja duzo naprawde duzo ciekawych kierunkow niestacjonarnych.
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
czyżby także technikum?
Maturka i egzamin zawodowy?
Nie. Po prostu przez chorowanie i szpitale mam 4 lata edukacji w plecy. 22 lata i mature pisze ^^
Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Hej Poprawiasz maturę, że masz "4 lata plecy" czy technikum, jak już ktoś wspomniał?
Niet, jestem po raz pierwszy w 3ciej LO (zawalenie lat edukacji mialo miejsce w gimnazjum, ktore tez konczylam wieczorowo, wiecie ze bylam najmlodsza w klasie?)
Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość

kocham pierwszaki xDDDD btw. dziś naliczyłam 7 laleczek z pierwszych klas ubranych na różowo... nie to, żebym miała coś do tego koloru, ale o zgrozo - nie od góry do dołu.
Mam taka: rozowa bluzka, bluza, spodnie, buty, plecak, gumka do wlosow, zeszyty hello kitty rozowe (nie zebym cos do hello kitty miala, bo nie bylo zeszytow to sama posiadam hello kitty, ale w rozwalajacej wersji czarnej :P) najlepsze sa jej dlugopisy. Z jakims piorkiem czy futerkiem... koniecznie rozowe. Przezabawna dziewuszka.
Cytat:
Hm, to dziwne muszę spytać może niekoniecznie to co nie ma u Ciebie gwiazdki jest na P? w sensie, ze to kiedys bylo na P, ale juz nie ma, bo zmienili program a wy dziewczyny z podstawa w klasie, macie w podreczniku albo mialyscie kombinatorykę ?
U mnie niby wszystko jest na podstawowym poziomie, a kombinatoryke liznelismy odrobinke w II klasie. A co do podrecznika to nie powiem, bo jedyny podrecznik do matematyki jaki mam to wydany w 2006 roku, wiec na pewno inny program. W szkole ogolnie to nie mamy podrecznikow...

Wy wszystkie teraz w szkole... a ja wychodze dopiero o 13 z domu (bo do ksiegarni po drodze chcialam wpasc) ale wroce niestety kolo 21/22. W zime jest to straszne, okropne i ogolnie niefajne :/ Bo po 18stej juz rzadziej komunikacja miejska jezdzi.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-09-08 o 09:51
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 12:47   #2194
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Nam mówili do końca września. I nauczycielka zarówno w tamtym roku, jak i teraz nasza wychowawczyni, która wróciła po roku, mówiły, że "lepiej, żeby się tematy nie powtarzały". Nie wiadomo, w jakiej kolejności będziemy mieli ustną. Ale z punktu widzenia komisji, jak jednego dnia ma kilka prezentacji na ten sam temat, to któraś osoba z rzędu, ma już trochę trudniej
A wych. opowiadała nam kiedyś, jak dwie osoby weszły dokładnie po sobie z identycznymi prezentacjami, taka sama bibliografia, wszystko chyba je oblali.

Cholera, emoty, usuwam, usuwam i cały czas za dużo...
nam też tak mówili, że lepiej żeby się nie powtarzały, a jak już się powtarzają to żeby się skonsultować i wziąć inne lektury

nienawidze tego zawsze usuwam usuwam i dalej się nie da

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Wy wszystkie teraz w szkole... a ja wychodze dopiero o 13 z domu (bo do ksiegarni po drodze chcialam wpasc) ale wroce niestety kolo 21/22. W zime jest to straszne, okropne i ogolnie niefajne :/ Bo po 18stej juz rzadziej komunikacja miejska jezdzi.
ja wróciłam do domu właśnie

dzień dobry
wróciłam do domu, muszę się zabrać za angielski, a później zebrać się na jazdy
miłego popołudnia wam
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 13:35   #2195
martus9191
Zakorzenienie

A ja właśnie wróciłam ze szkoły, no i chyba oficjalnie dzisiaj muszę zakończyc labę i zacząc się uczyc Co prawda chemię mam odwołaną, ale od czwartku zaczynam biologię

A tak w ogóle to wkurza mnie to , że młodzi ludzie myślą, że swoją pracą nic się nie da zrobic... No ale jak się nie zdenerwowac gdy na naszej-klasie dostajesz 10 maili z propozycją kupna pracy maturalnej . A tak po za tym dostałam listę tematów, co prawda nie przejrzałam jej dokładnie ale z tego co czytałam nic mi nie wpadło w oko... Dobra spadam bo wczoraj siedziałam do 2 nad matmą A dzisiaj też nie mniej zadane:/

Ale co by nie było miłego dnia

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 14:10   #2196
mtynai
Zakorzenienie

cześć Kabanosy ;*

dopiero wróciłam ze szkoły, choć lekcje skończyłam 1,5h temu.
byłam z trzema osobami z innej klasy dowiedzieć się coś w sprawie sali na studniówkę, ale niestety nie było właścicieli.. i musimy jechać jutro..
no,ale dogadaliśmy się, że rozbijamy studniówkę na dwa razy. klasa A i B oraz D i E. Bo moja klasa (B) najszybciej się dogada z A, a D i E jak zawsze robią problemy... już coś nie pasuje, już wymyślają. -.-

jutro mam 4 lekcje z czego jedna to lekcja biblioteczna
czyli mam w sumie tylko matmę, polski i geo.

z polskiego już nam dzisiaj zadała mapkę mentalną (kolejną!) ze ZiK..
(może któraś z was posiada mapkę nt. świata przedstawionego w ZiK? chętnie bym przygarnęła.. albo chociaż jakieś dobre, szczegółowe notatki z ZiK? :swieci oczami: )

muszę zacząć powtarzać do matury -.-
aleee nie mogę nigdzie kupić vademecum z matmy na 2010, będę musiała zamówić na alledrogo.

idę coś zjeść

miłego dnia Bamboszki ;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 14:17   #2197
elajna888
Rozeznanie

hej Żuczki
wczoraj mi net siadł, więc dzisiaj nadrabiam

aaaa i cos mi się średnio cytuje:confused :

no nic...w każdym bądź razie jeśli chodzi o tematy z polaka, to u nas tez proszona żeby sie nie powtarzał, no max. 2 osoby moga mieć jeden,k tylko najlepiej, zeby miały inne lektury.

A co do ZiK, to ja poszperam w notatkach z zeszłego roku, może coś znajdę.

Po za tym padam na twarz. Mnostwo zadań z matmy na jutro i jeszcze spr. z bio a i jazda jeszcze

lecę, trzymajcie się

Ed. poszukałam w notatkach, niestety nic szczegółowego nie znalazałam. Raczej nic wartego uwagi.

Edytowane przez elajna888
Czas edycji: 2009-09-08 o 14:22
elajna888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 14:23   #2198
ankossek
Raczkowanie

hejj ja jeszcze za intensywnie nie myśle o maturze a tu już trzecia część tego wątku

oczywiście nie przeczytam wszytskiego, odrazu sie przyznaje.

dodam od siebie tyle, że zdaje pol P, mat P, ang R(chyba), geo R a wybieram sie do Krakowa! tylko jeszcze nie bardzo wiem na co ...

a dzisiaj się dowiedziałam, ze moja studniówka będzie 9 lutego.

będę czasem tu wpadać, mam nadzieję, że będzie miło

1.12.09- miszczuuuunio kierownicy prawko zdane !!

AGH

ankossek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 15:00   #2199
lady_chwila
Zakorzenienie

chciałabym się przyłączyć
Zdaję najprawdopodobniej: polski PR, ang PP, mat PP i wos PR. plany? kielce/kraków zobaczymy
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 15:12   #2200
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankossek Pokaż wiadomość
hejj ja jeszcze za intensywnie nie myśle o maturze a tu już trzecia część tego wątku

dodam od siebie tyle, że zdaje pol P, mat P, ang R(chyba), geo R a wybieram sie do Krakowa! tylko jeszcze nie bardzo wiem na co ...

Cytat:
Napisane przez lady_chwila Pokaż wiadomość
Zdaję najprawdopodobniej: polski PR, ang PP, mat PP i wos PR. plany? kielce/kraków zobaczymy

cześć dziewczyny

obiad wzorowy : zupka chińska
przygotowuję się do studenckiego życia

PS. Beata, wysłałam

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Dziewczyny, jeśli mam was dopisać na nasza listę z pierwszego posta, to musicie mi to jasno zaznaczyć ;P i oczywiście ładnie zedytowac, tak żebym musiała już tylko kleić

Warren Buffet
Stary 2009-09-08, 15:32   #2201
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tak o kiblach mówicie, to też się pochwalę Na piętrze mamy damską 3 kabiny, chyba 4 umywalki (jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi... ) i lusterko, a na parterze 5 kabin, też 4 umywalki i brak lusterka Kolejki są rzadko, ale jakoś zawsze tłok, bo oczywiście większość musi chodzić grupkami Mydła, ciepłej wody, ręcznika, papieru brak...
Męski obie mają po pisuarze, dwóch kabinach i chyba 3 umywalkach.

Ale celowo to z tym ksero zrobili, czy czysty przypadek? jeśli to pierwsze to dobrze im tak, jeśli nie to żal mi ich. Np z tematami o dziecku wiadomo że 80% weźmie opium w rosole, tak jak z rycerzem, że weźmie Rolanda.
U mnie kible podobne do waszych, tyle że jak faceci wyrwali z dwa pisuary to wstawili im kibelki

Cytat:
A tak w ogóle to wkurza mnie to , że młodzi ludzie myślą, że swoją pracą nic się nie da zrobic... No ale jak się nie zdenerwowac gdy na naszej-klasie dostajesz 10 maili z propozycją kupna pracy maturalnej . A tak po za tym dostałam listę tematów, co prawda nie przejrzałam jej dokładnie ale z tego co czytałam nic mi nie wpadło w oko... Dobra spadam bo wczoraj siedziałam do 2 nad matmą A dzisiaj też nie mniej zadane:/
Jestem pewna, że większość z nich nie zasługuje nawet na uwagę

Z tematami maturalnymi to.. narazie wybrałam 9. Nie umiem się zdecydować, czy pobawić się w pracę badawczą, bo temat fajny czyli: przeczytać parę książek i napisać, czy te które z miejsca mogę napisać .

mtynai na podstawę czy rozszerzenie u nas babka z maty rekomendowała takie czerwone chyba za 20 zł , jak się dowiem jakie to dam znać, bo ponoć po tej samej cenie jest na ich stronie

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 15:33   #2202
inc0rrect
Zakorzenienie

Ja już w domu oO normalnie szok

musze sie przyzyczaic do tak wczesnych powrotow

która to miala samsunga avila?? ;> przyznac sie;p

mi dzisiaj przyszedl tylko mam problem ze sciagnieciem klamki z niego no i nie wloze chyba tej baterii

biore naciskam na ta szczalke, no i proboje przesunac obudowe do przodu ale sie nie udaje\, nie chce mocno cisnac bo boje sie o okran itd...

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:09   #2203
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Ja już w domu oO normalnie szok

musze sie przyzyczaic do tak wczesnych powrotow

która to miala samsunga avila?? ;> przyznac sie;p

mi dzisiaj przyszedl tylko mam problem ze sciagnieciem klamki z niego no i nie wloze chyba tej baterii

biore naciskam na ta szczalke, no i proboje przesunac obudowe do przodu ale sie nie udaje\, nie chce mocno cisnac bo boje sie o okran itd...

a instrukcja obsługi? sprawdź, może jednak coś nie tak robisz

Warren Buffet
Stary 2009-09-08, 16:15   #2204
s4bin4
Rozeznanie

Poradzicie mi cos? jestem na biol-chemie na maturze chcialam zdawac wos i biol na rozszerzeniu oprocz tego roz pol i podstawowy niem i chcialam startowac na prawo...ale do wrocka trzeba historie a ja jej nie zdam...macie jakies pomysly co mozna robic z takim zestawem przedmiotow?

Maturzystka 2010

Jestem Kierowcą! od 3.09.09

Konsultantka Oriflame 6%
s4bin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:16   #2205
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
a instrukcja obsługi? sprawdź, może jednak coś nie tak robisz

no robie wedlug instrukcji i nic,

juz z calej sily sciagam tą klape

a tak cieszylam się, że pobawie sie nowym telefonem

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:19   #2206
BeaS
Zakorzenienie

Część, Dziuniątka
Właśnie wróciłam ze szkoły. Miałam pierwszą chemię w tym roku szkolnym ii ... Już zapomniałam jak ją kocham Zmieniła mi się soreczka, ale zmiana jest dobra Duuużo dziś zrobiliśmy, za tydzień spr., za 2 tyg. zaczynamy powtarzać
Miałam dziś 2h fakultetu z matmy. O jaaa, uwielbiam logikę Jakie to jest śmieszne. Przytoczę Wam jedno zadanie, któro mnie całkowicie dziś rozbroiło Mniej więcej coś takiego było: " W pewnym mieście jeden fryzjer goli mężczyzn, którzy nie golą się sami. Kto goli fryzjera? '

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Można??

Właśnie przeżywam horror związany z planowaniem przyszłości..Przgarnieta? ?
Cześć

Cytat:
Ale wiesz co robi przyzwyczajenie
a obawiam się, że na prawdę nigdzie nie znajdę szkoły, która ma 6-biegowe, skoro to dopiero wchodzi

29.09, godz. 17. egz. łączony.[/COLOR]
[/COLOR]
No wiem co robi przyzwyczajenie, ale jeśli różnica polaga tylko i wyłącznie na tym, gdzie znajduje się bieg wsteczny to nie będzie dużego problemu i poradzisz sobie

Cytat:
Beata też jutro zamierzam się uczyć biologii, marze o tym.
i podoba mi sie pomysl z wykorzystaniem homoseksualizmu w Twoim temacie. to byloby cos nowego. cos co komisje zaskoczy. bo duzo osob wezmie go pewnie, bo jest ciekawy i dość łatwy.
Mnie też się bardzo podoba. Dziękuję ladyanx
A biologii to dziś już się naprawdę uczę

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
W ogóle dzisiaj zaobserwowałam śmieszną syt. Stała grupka pierwszaków przed klasą i czekali na panią prof. No i przychodzi pani a tam jedna z dziewczyn do niej "Dzień dobry" i banan ta twarzy, o taki-> i tak się uśmiechała aż ta weszła do klasy. Na następnej przerwie siedzę sobie na ławeczce i ta sama dziewczyna, w tłumie na korytarzu mówi do księdza "Niech będzie pochwalony..itd. z tym samym uśmiechem ->, aż ten nie wszedł do pokoju nauczycielskiego. Jakaś szurnięta. Ponadto nie wiem czemu ukazywała swoje nieładne uzębienie, może chciała się podlizać. No nie wiem, dziwne to było.

Cytat:
A Beatka to nie miała się dzisiaj iść się uczyć z twardym postanowieniem, że już nie włącza kompa?
Miała
Ale postanowiła, że odrobi lekcje na środę, więc dziś zajmuję się tylko biologią

Cytat:
Cytat:
Cześć, dziewczyny

Cytat:
obiad wzorowy : zupka chińska

PS. Beata, wysłałam
Ja tak samo

Super Dziękuję A ja Ci wyślę w następny weekend Wybacz mi

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:19   #2207
star15
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to wkurza mnie to , że młodzi ludzie myślą, że swoją pracą nic się nie da zrobic... No ale jak się nie zdenerwowac gdy na naszej-klasie dostajesz 10 maili z propozycją kupna pracy maturalnej .
No, dokładnie, wszystko na łatwiznę.

Cytat:
WsyA tak po za tym dostałam listę tematów, co prawda nie przejrzałam jej dokładnie ale z tego co czytałam nic mi nie wpadło w oko... Dobra spadam bo wczoraj siedziałam do 2 nad matmą A dzisiaj też nie mniej zadane:/

Ale co by nie było miłego dnia
Wszystkie już macie te listy tematów, niektóre nawet wybrały, a ja jeszcze jej nie dostałam gospodarz dopiero zebrał po 1,5zł na ksero i na jutro może odbije.

Cytat:
Hej Kojarzę Cię z rocznika '91

Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Dziewczyny, jeśli mam was dopisać na nasza listę z pierwszego posta, to musicie mi to jasno zaznaczyć ;P i oczywiście ładnie zedytowac, tak żebym musiała już tylko kleić
JASNO ZAZNACZAM

star15– Martyna woj. podlaskie polski PR, angielski PP, matematyka PP, WOS PR Plan: etnologia/psychologia UW

mówisz- masz

Paulina- obiła mi się o uszy ta nazwa, ale nikt u nas jej nie używa, dlatego mówię po prostu 'pałka'

__

Założyłam sobie wczoraj taki zeszyt A4 i będę w nim prowadzić notatki z wosu, wklejać testy, itp. i robić w nim powtórki. Łudzę się, że ładnie prowadzony regularnie zeszyt mi pomoże Na razie mam motywację, powtórzyłam spory fragment o społeczeństwie, politykę i prawo zostawię na razie, nie chcę się zniechęcać TŻ posłużył pomocą i dał mi ogromny plik testów z WOS-u ze swoich fakultetów sprzed 3 lat no i co.. tylko rozwiązywać
A na PP profesor kazała każdemu odrysować na kartce swoją dłoń, podpisać i puścić w obieg w klasie, każdy miał coś na tej kartce napisać, np. co o o nas myśli. Dość fajna rozrywka, ale po fakcie okazało się, że miało to służyć dowiedzeniu się, jak postrzegają nas inni, byśmy mogli skonfrontować to z zawodem, jaki chcemy wykonywać- a czy cecha typu 'miła', 'koleżeńska', jaką większość wpisywała, coś mi pomaga w wyborze?
A i wiem, że istnieje specjalny wątek do tego przeznaczony, ale w piątek mam rocznicę i zastanawiam się, czy któraś ma jakiś niebanalny pomysł na prezent dla TŻa?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-09-08 o 17:07
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:30   #2208
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

no egzaminatorzy potrafią być czepialscy i tak naprawdę jak się uprą to na byle zakręcie mogą oblać:/ nosek do gory, nastepnym razem sie uda

Dziś mam obiad "gwizdany". Chyba, że macie jakieś pomysły?

A jaki to jest ?
Cytat:
Dziewczyny, czy wy ta Zbrodnie i kare, oraz Nad Niemnem powtarzacie, czy czytacie po raz pierwszy?
Ja po raz pierwszy.
Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Hej
Nie martw się, następnym razem pójdzie lepiej
Norbi na dożynkach, oł jeaaa
Nie martwię się

Ha i jakiś Sebi był, a póżniej Dj Galaxy.
Nie słyszałam o nich wcześniej w sumie
Cytat:
Zdasz za drugim, zobaczysz

No to zaszlałaś Ale współczuję strat

Jakoś tego błyszczyka najbardziej mi brakuje

Cytat:
cholera, szkoda. ale wiesz, jak ktoś się uprze, to cokolwiek zrobisz to Cie obleje :/ a szkoda. ale mówi się trudno, nie łam się
No właśnie, tak to z nimi jest.
Uprą się i bata nie ma.
Cytat:

ojoj ;* zdasz za drugim ;*

wpółczuję telefonu i pieniędzy..
Już nowy mam
A numer od Turbodymomana
Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość

następnym razem

Norbi yeah
Zobaczymy, za 2 tygodnie mam.

A jaką fajną koszulkę z Bugsem miał.
Cytat:
cześć Kabanosy ;*
Ho hejka Kiełbaso Śląska

Dzieńdoberek.
Tyle nauki mam na jutro, że odpadam
Na angielski masa zadań i wypracowanie, na wos jakaś praca domowa o socjologii, z polaka Potop omawiamy i notatki muszę przepisać, no i z historii Kartkówka, 3 prace domowe. Bo 3 chłopaków przyszło w spodenkach a to nie jest zgodne z jego zasadami

Edytowane przez Karmenka
Czas edycji: 2009-09-08 o 16:32
Karmenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:36   #2209
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
cześć Kabanosy ;*

byłam z trzema osobami z innej klasy dowiedzieć się coś w sprawie sali na studniówkę, ale niestety nie było właścicieli.. i musimy jechać jutro..
no,ale dogadaliśmy się, że rozbijamy studniówkę na dwa razy. klasa A i B oraz D i E. Bo moja klasa (B) najszybciej się dogada z A, a D i E jak zawsze robią problemy... już coś nie pasuje, już wymyślają. -.-

jutro mam 4 lekcje z czego jedna to lekcja biblioteczna
czyli mam w sumie tylko matmę, polski i geo.

(może któraś z was posiada mapkę nt. świata przedstawionego w ZiK? chętnie bym przygarnęła.. albo chociaż jakieś dobre, szczegółowe notatki z ZiK? :swieci oczami: )

aleee nie mogę nigdzie kupić vademecum z matmy na 2010, będę musiała zamówić na alledrogo.

idę coś zjeść

miłego dnia Bamboszki ;*
To Wy (w sensie uczniowie) załatwiacie salę na studniówkę?
u nas załatwia to wszystko dyrektorka. mamy juz zaklepane miejsce i datę. A studniówka standardowo ze wszystkimi klasami maturalnymi- dla mnie podziały są dziwne.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:40   #2210
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Jakoś tego błyszczyka najbardziej mi brakuje

Tyle nauki mam na jutro, że odpadam
Na angielski masa zadań i wypracowanie, na wos jakaś praca domowa o socjologii, z polaka Potop omawiamy i notatki muszę przepisać, no i z historii Kartkówka, 3 prace domowe. Bo 3 chłopaków przyszło w spodenkach a to nie jest zgodne z jego zasadami
xD

Za tych chłopaków macie dodatkowo 3 prace domowe?

------------

Przeczytałam, co miałam przeczytać. Idę do biologii. Zajrzę tu wieczorem na chwilę

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:41   #2211
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

czesc Dziunie

wrocilam nie mialam pare dni internetu , cos mi sie rozwalilo ale jest juz dobrze.

ide nadrabiac
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:44   #2212
onaaa333
Raczkowanie

Cytat:
u nas załatwia to wszystko dyrektorka. mamy juz zaklepane miejsce i datę. A studniówka standardowo ze wszystkimi klasami maturalnymi- dla mnie podziały są dziwne.
a u nas standardowo w szkole pewnie... bo ciezko jest z taka duza sala, zeby wszystkie klasy moglby byc...
onaaa333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 16:46   #2213
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
xD

Za tych chłopaków macie dodatkowo 3 prace domowe?

------------

Przeczytałam, co miałam przeczytać. Idę do biologii. Zajrzę tu wieczorem na chwilę
Taki fajny chłodzący był

No tak Bo zignorowali zasady Pana P
Stary 2009-09-08, 16:52   #2214
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez onaaa333 Pokaż wiadomość
a u nas standardowo w szkole pewnie... bo ciezko jest z taka duza sala, zeby wszystkie klasy moglby byc...
ile w Twojej szkole jest klas maturalnych?
u nas też planowali zrobić studniówkę na sali gimnastycznej, ale nie wiem jak byłoby z nagłośnieniem, bo echo tam idzie dość duże.
Na szczęście nauczyciele zakochali się w sali, w której odbywała się ubiegłoroczna studniówka i zaklepali nam termin od razu przy rozliczaniu się z poprzednim rocznikiem
Stary 2009-09-08, 16:55   #2215
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety nie mamy innej możliwości
jestem z małego miasta, tutaj sale weselne są na max 150 osób
a gdyby wszystkie maturalne brały udział w studniówce to jest juz 120osob + drugie tyle osób towarzyszących + nauczyciele.. czyli co najmniej 250 osób

my sami załatwiamy.. chyba na tyle samodzielni jesteśmy, żeby móc to zrobić, dyra i tak by pewnie palcem nie kiwnęła.. na wieść o tym, że robimy dzieloną studniówkę powiedziała :"studniówka w dwie klasy to nie jest studniówka". Okej, ale ile osób stać, żeby zapłacić 400zł za parę za studniówkę w Zamku w Rynie (bo tylko tam zmieści się te 250 osób, ba, nawet 500 osób..).

poza tym, Ryn jest 30km od mojej miejscowości.
dochodzi dojazd i zespół.

to naprawdę duża kasa dla niektórych.
Nie mówię o sobie, bo uważam, że studniówka w tym Zamku to byłby wielki wypas i chętnie bym się tam pobawiła nawet za taką kasę.. ale niestety, w mojej klasie uczą się też osoby, które mają ciężką sytuację materialną i ta kwota pozbawiłaby je możliwości zabawy studniówkowej, wiec chyba jednak lepiej, aby studniówka była w domu weselnym o wysokim standardzie, za połowę tej ceny..

dodam też, że tylko z klasą A mamy jako taki kontakt. D i E to w ogóle kosmos, dogadać się z nimi nie da.. dlatego wolimy zrobić imprezę z fajnymi ludźmi, dobrze się bawić i nie słuchać później wymówek, że było tłoczno.

Połowinki mielismy w 4 klasy.. bo była jedna sala, która mieściła tyle osob.. ale sala (w zasadzie to była stołówka za miastem) poszła do rozbiórki.

Tak i więc w mojej miejscowości nie ma fizycznej możliwości zrobienia balu maturalnego dla 4 klas
stąd taka decyzja.

Warren Buffet
Stary 2009-09-08, 17:01   #2216
Konto usunięte

Cytat:
nie widzialam . ale smieszny filmik

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
Dzien dobry tez jestem tegoroczna maturzystka ehh...
co do dodatkowego przedmiotu ktory zamierzam zdawac nie jestem jeszcze zdecydowana... musze przejrzec jeszcze oferty uczelni heh wacham sie miedzy biol PR wos PR i geo PR.. hehe a do 30 wrzesnia trzeba wybrac... przedmioty obowiazkowe zamierzam zdawac na PP
Cytat:
Napisane przez Diesel Pokaż wiadomość
Noo ja też maturzystka 2010 mogę dołączyć?
Tak patrze na te Wasze rozmowy i trochę się martwię... Moja polonistka to kobieta-koszmar same regułki nie piszemy prac, nic...
Szczęście w nieszczęściu,że jest choora i mamy dziennie tylko 3/4 godziny
A nasza wychowawczyni załamała się jak usłyszała nasz okrzyk radości na wieść, że "Fiona" jest chora
Cytat:
Napisane przez lilyka Pokaż wiadomość
dolaczam, pomimo iz mature juz mam za soba. ;P
zamierzam poprawiac mature, wiec czeka mnie wraz z Wami majowy maraton + czerwcowa prawnicza "olimpiada". ;> historia, wos, ang na poziomie rozszerzonym (no i polski ;]), to to co mnie czeka. ;] jest wsrod maturzystek 2010, ktoras, ktora poprawia mature?
czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez the_kasias Pokaż wiadomość
hm, jestem z Pelplina (może kojarzycie jedyną w Polsce Biblię Guthenberga czy katedrę śliczną ), to jest jakies 50km od Gdańska. Ale za to do skzoły chodzę do Starogardu Gdańskiego :P
a to troche daleko ode mnie
Cytat:
Umarłam Mi się dziś śniło, że z mamą w kościele byłam i... w środku Mszy wyszłam na środek i oświadczyłam księdzu, że idę do łazienki więc musi na mnie poczekać z kazaniem :|

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
ale wiecie mimo tej matury, stresu itd. to i tak nie chciałabym być znowu w I klasie. Co to, to nie
z tego co wiem to ja będę miała 250 tematów. I weź tu człowieku wybierz ten jeden jedyny
oj tez bym nie chciala byc teraz w pierwszej klasie nie nie nie.
w ogole wczoraj pierwszaki mialy chrzest i musieli chodzic przebrani m.in za słonie, rolnikow, jaskiniowcow albo za Ferdka, Halinka z tego serialu smiesznie było.
Cytat:
E na obrazku wyglądał fajniej więc go za moment zmienię, tylko nie wiem na co. Tamten stworek chodzący mnie wkurzał :P
ej ten ludzik byl fajny
Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość
tych ludzi to chyba wyszukiwarka gryzie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post14106480
.
mowisz jak do sciany....

ide dalej nadrabiac
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 17:06   #2217
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz, że się dopytuję, ale mnie to ciekawi
Czyli chodzisz do lo wieczorowego, płatnego, tak?
Cytat:

Macie studniówkę rozbitą klasami? Ja się właśnie na studniówkę cieszę tylko ze ze względu na ten klimat imprezy w szkole Parkiet na sali gimnastycznej, każda klasa siedzi w innej sali.

Ja to miałam na koniec czerwca, to za dużo z tego nie robiłam

Czemu alledrogo? Na repetytorium z angola zaoszczędzam dychę, że stamtąd zamawiam Ja mam Kiełbasę i jeszcze babka nam polecała testy z Pazdro
Cytat:

Hej
Cytat:
Cześć Marta
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Ale celowo to z tym ksero zrobili, czy czysty przypadek? jeśli to pierwsze to dobrze im tak, jeśli nie to żal mi ich. Np z tematami o dziecku wiadomo że 80% weźmie opium w rosole, tak jak z rycerzem, że weźmie Rolanda.
Nie wiem, ale pewnie tak. Opium w rosole Musierowicz? Chyba to kiedyś czytałam, ale dlaczego to takie pewne. Mi by do głowy nie przyszło przy temacie dziecka. Ale ja za żadne skarby bym nie wzięła takiego tematu Z rycerzem się zgadzam
Cytat:
Wszystkie już macie te listy tematów, niektóre nawet wybrały, a ja jeszcze jej nie dostałam gospodarz dopiero zebrał po 1,5zł na ksero i na jutro może odbije.

A i wiem, że istnieje specjalny wątek do tego przeznaczony, ale w piątek mam rocznicę i zastanawiam się, czy któraś ma jakiś niebanalny pomysł na prezent dla TŻa?
Ja też nie mam muszę pogonić dziewczynę, które je wzięła, żeby mi wysłała i wszystkim muszę rozesłać
A jesteście z tych romantycznych czy raczej nie?

A jutro nie mam angola, to dzisiaj luuuz

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 17:07   #2218
FeelingGood
Rozeznanie

Cytat:
W ogóle dzisiaj zaobserwowałam śmieszną syt. Stała grupka pierwszaków przed klasą i czekali na panią prof. No i przychodzi pani a tam jedna z dziewczyn do niej "Dzień dobry" i banan ta twarzy, o taki-> i tak się uśmiechała aż ta weszła do klasy. Na następnej przerwie siedzę sobie na ławeczce i ta sama dziewczyna, w tłumie na korytarzu mówi do księdza "Niech będzie pochwalony..itd. z tym samym uśmiechem ->, aż ten nie wszedł do pokoju nauczycielskiego. Jakaś szurnięta. Ponadto nie wiem czemu ukazywała swoje nieładne uzębienie, może chciała się podlizać. No nie wiem, dziwne to było.
Hahaha opis mojej kolezanki LIIZZUUSYY jak ja ich nie lubie

Ojj dziewczyny starosc nie radosc Dopiero wtorek a ja pakujac sie myslalam ze juz piatek <ściana>
Sorry nawet niechce mi sie pisac polskich liter, te 2 godziny polaka tak mnie wymeczyly :P

Kobieta z WOS'u juz zaczyna szalec .. ufff dobrze ze (chyba:P) nie zdaje WOS'u i w 2 semestrze bede miala luuz i na lekcjach nic nie bede robic tylko zajmowac sie swoimi sprawami Jedyna pocieszajaca rzecz jak na razie. Dzisiaj tylko jedna mysl mialam w glowie i tekst " tak jeszcze nas dobij .. :|"

Ojj a ja z polaka chyba wezme temat o forach dyskusyjnych i Was pocytuje przed komisja:P eheheh

Ooo i jestem z siebie dumna Dzis na angolu zrobilam wszystkie cwiczenia dobrze sama i nawet rozumialam co kobieta gada Woww jak nigdy

Hehe u Was juz zalatwiaja studniowki a u mnie ani razu jeszcze nikt nie wymienil tego slowa :O

Niech nikt i nic nie zdoła
Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy,
które sobie wymarzyłaś...

FeelingGood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-08, 17:15   #2219
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
no niestety nie mamy innej możliwości
jestem z małego miasta, tutaj sale weselne są na max 150 osób
a gdyby wszystkie maturalne brały udział w studniówce to jest juz 120osob + drugie tyle osób towarzyszących + nauczyciele.. czyli co najmniej 250 osób

my sami załatwiamy.. chyba na tyle samodzielni jesteśmy, żeby móc to zrobić, dyra i tak by pewnie palcem nie kiwnęła.. na wieść o tym, że robimy dzieloną studniówkę powiedziała :"studniówka w dwie klasy to nie jest studniówka". Okej, ale ile osób stać, żeby zapłacić 400zł za parę za studniówkę w Zamku w Rynie (bo tylko tam zmieści się te 250 osób, ba, nawet 500 osób..).

poza tym, Ryn jest 30km od mojej miejscowości.
dochodzi dojazd i zespół.

to naprawdę duża kasa dla niektórych.
Nie mówię o sobie, bo uważam, że studniówka w tym Zamku to byłby wielki wypas i chętnie bym się tam pobawiła nawet za taką kasę.. ale niestety, w mojej klasie uczą się też osoby, które mają ciężką sytuację materialną i ta kwota pozbawiłaby je możliwości zabawy studniówkowej, wiec chyba jednak lepiej, aby studniówka była w domu weselnym o wysokim standardzie, za połowę tej ceny..

dodam też, że tylko z klasą A mamy jako taki kontakt. D i E to w ogóle kosmos, dogadać się z nimi nie da.. dlatego wolimy zrobić imprezę z fajnymi ludźmi, dobrze się bawić i nie słuchać później wymówek, że było tłoczno.

Połowinki mielismy w 4 klasy.. bo była jedna sala, która mieściła tyle osob.. ale sala (w zasadzie to była stołówka za miastem) poszła do rozbiórki.

Tak i więc w mojej miejscowości nie ma fizycznej możliwości zrobienia balu maturalnego dla 4 klas
stąd taka decyzja.
ja także nie jestem z dużego miasta (tzn. szkoła, do której chodzę jest w małym miasteczku, ja mieszkam na wsi), dlatego my wynajmujemy salę 40 km od naszej miejscowości. Bliżej nie ma dużej sali.

fakt, studniówka na zamku jest dość droga i niezbyt opłacalna.
Koleżanka miała studniówkę na zamku i płaciła po prostu tylko za to, że studniówka jest tam a nie na zwykłej sali. zero ogrzewania (musieli płacić za drewno, by choć trochę ogrzać salę) i ogólnie mało jedzenia

Ja będę miała studniówkę w restauracji, która ma podobno nawet fontannę z czekolady

Ogólnie nasza wychowawczyni ostatnio powiedziała, że najlepiej byłoby, gdyby nikt nie przychodził z osobami towarzyszącymi bo ani my ani ta osoba nie będzie się dobrze bawiła i w ogóle to powinna być impreza klasowa a nie...
Szczerzę nie wiem co ją to obchodzi kto z kim pójdzie. Nie ona płaci i jak dla mnie niech sobie mogą przychodzić nawet z osobą z ulicy jak chcą.

Co do półmetka. My mieliśmy sami półmetek i jakoś nie było źle
Stary 2009-09-08, 17:22   #2220
Konto usunięte

Cytat:
a tak swoją drogą z ciekawości....
dziewczyny uczycie się już coś do matury? Powtarzacie?
ja juz powtarzam powoli material z gegry , jak narazie z zeszytow starych , bo musze sobie kupic vademecum.
Cytat:
Motyw miłości - najłatwiejszy i najbardziej banalny temat xD
fajny temat.
ja tam na ustny nie mam zamiaru sie wysilac z tematem wazne zeby zdac choc na polowe

Cytat:
BeaS: do tego motywu miłości kochana polecam książkę "Poczwarka" nie jest to miłość ukochany-ukochana ale miłość do dziecka. I ja bym się pokusiła o jakieś homoseksualne oblicze miłości;D
wlasnie polonistka nam dzisiaj mowila ze lepiej wybrac ksiazki z poza lektur. a u mnie w tematach chyba nie ma o milosci... nie pamietam

Cytat:
Zdałam Żbiki Dłuższa relacja w wątku egzaminowym Dzięki wielkie za wsparcie A teraz idę się objadac winogronem :d Dzisiaj mi można a co

Cytat:
3cia czesc?! No ja w szoku jestem.
Dzien dobry wiec! ^^ Szpieg z Mazowieckiego sie melduje. Zdaje oczywiscie obowiazkowe podstawowe i jako dodatkowe rozszerzona matematyke, biologie, i pewnie jezyk obcy. Porywam sie z motyka na slonce zwlaszcza ze sama musze sie wszystkiego uczyc, i nie mam tak milo i rozowo ze w szkole sa np, fakultety, czy nauczyciele chetni do pomocy. Ot, 4 lata ma sie w plecy to trzeba pokutowac uczac sie samemu...
Ale dam rade, nie ma bata, naucze sie. Nawet siedzac do 22 w szkole... I nie, nie mam zielonego pojecia gdzie ide na studia (myslalam o bioinformatyce wieczorowej na UW, jednak cena jest troszke przy duza jak na moje mozliwosci) Tzn. wszystko co biore pod uwage musi byc wieczorowe lub zaoczne, i wiem ze wtedy przedmioty nie sa wazne, ale dla wlasnej dzikiej satysfakcji sie troche pokatuje. A nuz wpadnie mi do glowy jednak sprobowac na dzienne... ^^
do 22 wspolczuje.
najwazniejsza jest mobilizacja i konsekwencja podziwiam Cie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Oblałam Uparł się żeby mnie oblać, cały czas mu się coś nie podobało.
Nie chce mi się o tym pisać nawet. Na mieście mnie oblał.
Następny 24 o 7.30
.

Cytat:
Podobno w tym roku to wdżwr jest obowiązkowe dla wszystkich 3 klasa więc nawet 32
u mnie na szczescie nie jest obowiazkowy.

Cytat:
Hahaha Przypomniała mi się dzisiejsza akcja w toalecie szkolnej
Myję sobie ręcę, patrzę - a tu wchodzi jakiś chłopak. Do damskiej toalety xD
Idzie taki zdezorientowany, a jakaś dziewczyna do niego 'Chyba pomyliłeś łazienki'. A on takim przestraszonym głosem 'Taaak?'.
Jak to śmiesznie wyglądało
w zeszlym roku weszłam do szatni klasy 2e ( ja jestem d ) no i zdejmuje kurtke , wchodza ludzie z kalsy e , patrze sie na nich i mowie ze pomylili sie , i dalej wieszam juz kurtke i po chwili doszło do mnie ze jednak to ja pomylilam sie nie ma jak to zamuł z rana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości