|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Hej
Witam Was, również jestem maturzystką 2010. Od razu przyznam się bez bicia, że nie przeczytałam całego wątku, a wiec nurtuje mnie jedno pytanie (ale możliwe że padła już na nie jednoznaczna odpowiedź)-czy dodatkowe przedmioty w końcu można zdawać na poziomie podstawowym czy tylko na rozszerzeniu? Przeczytałam jakiś nowy temat na Wizażu o tej naszej maturze i tam znowu padło to jakże stresujące mnie stwierdzenie-że nie można podstawy zdawać... U mnie już w szkole zaczęły się fakultety z przedmiotów maturalnych. Byłam na takich zajęciach z matmy-bardzo fajnie było, gdyż było tylko 5 dziewczyn w sumie ![]() Muszę na nie chodzić, bo jak na razie nie wyobrażam sobie, że mogłabym zdać maturę z "królowej nauk". A tak nieśmiało zapytam: można by mnie dopisać do pierwszego postu jako kolejną maturzystkę? squirrelqa-Agnieszka woj. lubelskie polski PR, matematyka PP, j. angielski PP, wos PR Plan: pedagogika/dziennikarstwo/INiB (?) UMCS Pozdrawiam |
|
|
|
#2222 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2223 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też nie rozumiem dlaczego tak wcześnie mamy zdecydować się na temat Zapytam o to polonistkę,choć i tak już na nic nie liczę. W dodatku mam takiego pecha,że polonistka,która uczyła mnie w 1 i 2kl. zaszła w ciąże, poszła na macierzyński i heeeeeja.... A była najlepszą polonistką w szkole. A więc teraz zostały tak brzydko mówiąc "resztki" i pośród nich wybraliśmy kogoś kto może nas cokolwiek jeszcze nauczyć... Co do tematów to rozumiem,że jeśli pare os.wybierze ten sam,to komisja jest znużona. Ale z 2str. ona nie jest od tego żeby ją zaskakiwać wiadomościami z kosmosu tylko żeby przedstawić swój temat. Mimo,że ktoś inny też go wybrał. A ktoś kto bierze ten sam temat, bo "Zosia też wzieła" to jakaś parodia Cytat:
U mnie jest tak samo. Jest 5 albo 4 kl.maturalnych (1 liceum,reszta technika) i wszystko musimy załatwiać sami (+rodzice). Nie ma mowy żeby dyrektorka nam załatwiała cokolwiek. Sami to organizujemy,sala,caterin g,zaproszenia,kwiaty,podz iękowania itp.itd.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|||||||
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14138327]nie widzialam . ale smieszny filmik
[/QUOTE] a ja już kiedyś go widziałam. Cytat:
Możesz zdawać taki lub taki poziom. ![]() Już w połowie lekcji jestem, no może w 1/3 Ale zawsze to coś
|
|
|
|
|
#2225 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jestem na etapie wybierania tematu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tez mialam dzisiaj 2 godziny matmy ale przy logice nie jestesmy jeszczeCytat:
w ogole wczoraj wychowawca czytal nam regulamin studniowkowy bo rok temu byla niezła akcja<olaboga> . wszystko mi sie nie zacytowało. witam wszystkie nowe dziewczyny -- deklaracje mam juz wstepnie wypisana , jeszcze temat musze wpisac. w ogole meczacy dzien dzisiaj byl ![]() ide pobiegac. do pozniej
|
||||||
|
|
|
#2226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no na Zamku w Rynie to jest już studniówka wypas.. piękna sala, piękne przybranie, wystrój sali, góra żarcia z najwyższej półki.. piękna oprawa, dobra naglośnienie.. to nie jakaś tam chała. dlatego ja byłabym jak najbardziej ZA, ale większości osób na to nie stać, niestety Cytat:
a Ty już byłaś na naszym wątku ![]() ograłaś nas w Kalambury kiedyś ![]() dopisuję do listy ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- o, miałam wam jeszcze opowiedzieć ![]() przyjęli u mnie w szkole nowego nauczyciela od wfu, szczerze mówiąc, nie wiem jak gościu wygląda, ale jest od razu po studiach i ponoć chucherko i nie wygląda na nauczyciela.. i akcja była ostatnio ![]() jakiś koleś z 1 klasy LO grzebał w kantorku, piłkę wybierał.. i ten nowy goścu od wfu wchodzi i pyta :"co Ty robisz?", a pierwszak się obejrzał, zmierzył wzrokiem faceta i mówi :"a ch*j Cię to obchodzi?" poskładałam się ze śmiechu
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie się okazało co z tym wdżwr - mamy obowiązkowe 10 h... normalne sprawdzanie obecności, dzisiaj zaczęliśmy oglądać "Cud miłości" film przyrodniczy, ale teksty w stylu "dziecko jako cud miłości dwojga ludzi" "wybrany plemnik, któremu się udało" "szczęśliwe zakończenie zapłodnieniem"2/3 klasy ma trochę inne zdanie na ten temat i takie miny - ![]() Jem śliwki |
|
|
|
|
#2228 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niby bez sensu, bo to wymyślanie bzdur, ale przy okazji tak czy siak ćwiczysz język... chociaż już mogłaby Ci zaoszczędzić tego, no, ale z tego co mówisz to nie w jej stylu ![]() no wiesz co, tak na forum publicznym wydajesz moją tajemnicę! ![]() tylko, że ja nie będę miała czasu na przyzwyczajenie i jeszcze kurde, jest straszny problem podobno z wrzucaniem jedynki :| wczoraj tej mojej koleżance pomagał egzaminator i też raz mu nie weszła ![]() hehe, jasne, wierzyłaś w to ja tez mialam nie włączać ![]() mnie nie pobolewała... tylko napiep.rzała :P bo Ty wielki imprezowicz jesteś! ![]() ja emoty jak widzę, że duzo cytowalam, usuwam od razu z Waszych postów, bo tak to ciagle i ciągle za duzo ![]() Cytat:
poza tym, to dobra uczelnia, ma dobre pracownie a nie mogłaś mieć wtedy nauczania indywidualnego? serio żadnych podręczników nie macie? to liceum wieczorowe? też bym tego nienawidziła w zimę br, starczy, że nienawidzę, jak jest zimno i ciemno.!Cytat:
jak dobrze Ci z tymi lekcjami ![]() ja ZiK to pewnie w maju przerobie, lol. beznadziejna ta nowa baba, a to znajomwa dyrektorki wiec pewnie jej nam nie zmienią! apropo, jak bedziecie mialy jakies nowe notatki dobre, to wrzucajta na chomika, coo ? a to vademecum to do jakiego Ty przedmiotu chcesz ? mi się zdaje, że nie ma jeszcze z 2010 roku pod koniec września się pojawiają.Cytat:
a ja miałam dzis makaron z sosem z torebki, ohydny też dobrze :Pa co wy sobie wysylacie tu? ![]() Cytat:
![]() właśnie obawiam się tej jedynki :/ tzn w sumie to juz sie nie boje, trudno, co ma być to będzie dopisałam sie do egzaminacyjnego ![]() JA tez mam sie uczyc, aaa. jaha, juz to widze. kto mnie kopnie do nauki Cytat:
hm. może dziewczyny coś wymyślą.no to widzisz, tylko rozwiązywać a zeszyt to na pewno pomoże Witam nowe dziewczyny zostańcie na dłużej |
||||||
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak zareagował. |
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102022&page=139
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
Która przepiszę za mnie "kawałek" zeszytu i zrobi zadania z matmy?
:P
|
#2232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można na obu, na cke jest napisane, to najbardziej wiarygodne źródło w tym momencie a jeszce jutro unas dyrektorka bedzie o tym mowila, to napiszę tu co nowego, jeśli coś ![]() Cytat:
to chyba logiczne ze sie powtórzą!U mnie maturalnych jest 9 studniówkę załatwia dyrektorka, w głupim Hotelu Sobieskim, za kupe kasy, ale podobno ona ma za to profity ona w sumie tylko rezerwuje, i płaci :/my nawet nie mielismy wyboru innego miejsca! informacja o tym ze mamy zaplacić zaliczke byla jakos z 3 tyg przed tym, i oczywiscie zebranie, na ktorym rodzice moglby ustalic np. inne miejsce, cos zaproponowac, bylo w ostatni dzien kiedy mozna bylo zapłacić zaliczkę ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14138974]jasne witaj u nas polonistka powiedziala ze tematy moga sie powielac, tylko nie za czesto ja jestem na etapie wybierania tematu tez mi sie to podoba. zajrze w notatki i zobacze czy nadaja sie tez mialam dzisiaj 2 godziny matmy ale przy logice nie jestesmy jeszcze u nas jest 6 klas razem + osoby towarzyszace takze sporo ludzi bedzie. w ogole wczoraj wychowawca czytal nam regulamin studniowkowy bo rok temu byla niezła akcja<olaboga> . wszystko mi sie nie zacytowało. witam wszystkie nowe dziewczyny -- deklaracje mam juz wstepnie wypisana , jeszcze temat musze wpisac. w ogole meczacy dzien dzisiaj byl ![]() ide pobiegac. do pozniej [/QUOTE] za bieganie a jaki macie regulamin xD? i co za akcja ?Cytat:
a ile kasy za to chcieli? EDIT: doczytałam. ech. nic nie mowie o swojej studniówce. w dodatku poprzednich rocnzikow bylo mniej a mowili ze bylo ciasno i wszyscy nie mogliby jednoczesnie tanczyc np coz. czasem mam osc SWOJEJ szkoly.Cytat:
no, ale MUSZA pod takim kątem to wam pokazać. istna manipulacja. cóż. taki kraj.bede miala jutro śliwki z działki dziadka
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-09-08 o 18:17 |
||||
|
|
|
#2233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie, to logiczne, że tematy się powtórzą, a nawet jeśli parę pod rząd to co z tego?! Z tego co widzę to podawałyście godz.powrotów ze szkół. Ja współczuję w swojej kl. tym dojeżdżającym do miasta... Bo jeśli zajęcia w pon. i piątki kończymy o 16 <o zgrozo Aaaaale ja mam tak pięknie ułożony ten plan, że codziennie mam na godz.9 bądź 10, a to tylko po to by na wcześniejszych porannych godz. wcisnąć fakultety, zajęcia dodatkowe, jak zwał tak zwał ![]() I siedź sobie tak np. w pon. od godz. 8:00 do 16:00 - to się nie nazywa przygotowanie do matury tylko do pracy! Hehe
|
|
|
|
#2234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie tu raptem 2 h , a tu tyle postów
![]() Wpadłam przy okazji kolacji ![]() To ja nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14138604] [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Tak jak dziewczyny pisały - dodatkowe przedmioty można zdawać na dowolnym poziomie [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14138974]deklaracje mam juz wstepnie wypisana , jeszcze temat musze wpisac.[/QUOTE] Macie już deklaracje? ![]() Cytat:
![]() Co na to 'chucherko' ? xD ![]() Cytat:
![]() Zadanie domowe Widziałam, ale sama swoja jesteś, więc nie przywitałam Cię Do nauki ![]() ------------- Zjadłam, idę. Do jutra
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak biol? ja wlaśnie idę bosko ![]() Cytat:
oni nas chcą wykończyc i tyle! ![]() strasznie ciężko tak kończyć późno... zanim do domu wrócisz... ja bym umarła z głodu a jeszce weź się ucz potem czegoś. mam takie dni, że uczę się w sumie CAŁY czas od powrotu do domu do wieczora, do kiedy moj mózg jest w stanie nie myśleć o zmęczeniu i spaniu ![]() straszne! i jeszcze dowalają te fakultety i inne badziewie ![]() a ja do pracy 8-16 jescze się nie śpieszę
|
||
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Eh... dostałam okres ;/
Dobra, idę lekcje robić. Biznesplan na PP, zadanie z polaka jedno...bo drugie to potem xD
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bede miala jutro deklarację ![]() a myślałam, że za jakieś półtora tyg będą musze na allegro pozamawiać... ![]() ciekawa jestem rozwiązania matko xD uwielbiam takie zadania dzięki ![]() dobra dobra... już idę ![]() |
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Nic dzisiaj nie zrobiłam, nic kompletnie, leń totalny. Źle mi z tym
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak.. Wykończą.. Ale to w sumie dobrze, ominie mnie matura Wiesz, sklepik w szkole jest (drogo,bo drogo,ale zawsze to coś) a niedaleko od szkoły mam rynek, pare cukierni i sklepów spożywczych. Więc wyżyć się da Ja niestety nie dużo się uczę i muszę to zmienić. Przynajmniej z tych ważniejszych dla mnie przedmiotów. Tylko ciężko z tą motywaaaacją
|
|
|
|
#2240 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jeszcze muszę go zdać na jakieś dziewięćdziesiąt kilka procent A Tobie jest potrzebny angielski na studia? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dodatkowe przedmioty można zdawać na rozszerzeniu lub podstawie Cytat:
I jak ten nauczyciel zareagował? ![]() --- Obejrzałam mecz siatkarzy, teraz oglądam koszykarzy i w między czasie coś tam się uczę ale lenia mam przeokropnego ![]() Miłego wieczoru Żbiki
|
|
#2241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jeszcze.
Ofc tematy maturalne dostaniemy 10. Mnie też zlej. Odechciało mi się uczyć. A już myślałam, że mnie cud mobilizacji napadł. Cytat:
I ciągle chce mi się spać i jeść. Może w ciąży jestem ? Englisz już na finiszu. Z polaka przepisze jeszcze i będzie di end. Dobranoc. Już nie wchodzę dziś. Potop mam jeszcze do poczytania.
|
|||
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo masakra, wracam ze szkoly i jestem wykonczona a najlepsze że w IIIklasy mialy byc takie luzy AHA ;/ dowalaja nam tego tyle, że czasu na nauke do matury juz teraz w tej chwili nie mam (a to dopiero poczetek roku) i to wszytsko jakies *******y (tzn nie to co sie zdaje na maturze) wszysycy mowia , że "nooo w tym polroczu sie sprezymy, polecimy szybko z materialem, musicie wziasc sie do nauki, a potem w drugim polroczu juz dam Wam luz bo matury z XXX nie zdajecie, oczywiscie lekcje beda ale nie bede wymagala przygotowania na kazda;/ a teraz czeka was duzo pracy, nie widze nieprzygotowan" wspaniałomyślne ;/ przez 2 miesiace oni mysla że mamy sie nauczyc do matury ![]() i tak mam 5 takich przedmiotow, co pytaja co lekcje i na kazda lekcje trzeba sie uczyc, nie mowiac o zad dom ![]() edit: ja juz nie wiem jak bedzie lepiej....czy dojazdy codziennie 30km w jedna strone czy wynajecie mieszkania tam gdzie chodze do szkoly.... z jednej strony musze wstawac codziennie o 4.45, dojazd zajmuje mi 1,5 godz w jedna strone plus czekanie na przystankach i po lekcjach, okolo pol godziny, bo autobusu odrazu po lekcjach nie mam z drugiej...w domu mam wszytsko podane, obiad ugotowan ciuchy wyprane, spokoj, ciszeco do prania to wracalabym na weekend do domu wiec nie problem, no ale jak wynajme jakis pokoj to nie wiem czy tam bedzie cisza itd i warunki do nauki, no i wydalabym duzo kasy, ceny wynajmu we wro sa wysokie, miejsc malo (na osiedlu swojej szkoly nie wiadomo czy by cos sie znalazlo) no i duzo kasy na jedzenie, a chodzenie do restaurcji czy jakiegos baru to tez duzo czasu zajmuje... nie moge sie zdecydowac ![]() a rodziny nie mam, mam chlopaka we wro, ale on mieszka na drugoej stronie miasta, u niego tymbardziej niemialabym warunkow do nauki, nie wyobrazam sobie uczenia sie przy nim i wogole mieszkania z nim w tym wieku;p
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-09-08 o 19:32 |
|
|
|
|
#2243 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A muszę jeszcze zajrzeć do książek, tak więc zbieram się, będę chyba jeszcze później.
|
|
#2244 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez tak mam...wracam masakrycznie zmeczona z tej szkoly...dzis dostalismy tematy na ustna ale nie widze nic ciekawego dla siebie...martwicie sie studniowka...u mnie jest 12 klas trzecich i tez jeszcze nie wiemy jak to bedzie wygladalo...tzn mamy sale i termin,..nic pozatym..
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę zacytować was ;//
Łeb mnie boli , a widzę że o tematach maturalnych rozmawiałyście . Ja chciałam wziąć "Człowiek w poszukiwaniu innych światów" ale koleżanka mnie ubiegła ;/ Więc została mi do wyboru typologia bohaterów fantastycznych w wybranych dziełach i filmie lub "Wizja sielankowego świata w literaturze (byle jakiej) i w muzyce" te tematy zostały które mnie interesują ;D
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa niespodzianki ![]() jak też chcesz to wyślij mi swój adres na PW ![]() niech Ci Beata powie co ładnego ode mnie dostała haha. Cytat:
![]() a nie wiem, bo w ogóle o tym mi tato opowiadał (ktoś u niego w pracy opowiadał, że u syna w klasie.. potem chyba gościu chodził przepraszać tego nauczyciela, że nie wiedział, że on tu pracuje xD)Beata, miałaś się odezwać wieczorem
|
|
#2247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja niestety mam paru nauczycieli, którzy do samego końca nie odpuszczą i tu jest ten ból... ![]() Tak czytam co napisałaś i ja na Twoim miejscu znalazłabym jakąś kawalerkę bądź mieszkanie. Oczywiście w mieszkaniu miałabyś 1 pokój dla siebie, a reszte wynająłby ktoś inny, ludzie często tak robią. Całe mieszkanie na jedną os.uważam za opcję dla zamożnych ![]() Usamodzielniłabyś się, mogła spędzać czas ze swoim facetem nie myśląc o rodzicach za ścianą, zawsze to ten swój, własny kąt ![]() Ja jeżeli myślę o zamieszkaniu gdzieś na studiach to tylko z moim facetem (jesteśmy w tym samym wieku, w tej samej klasie, ale wybieramy inne kierunki studiów) No,ale różnie bywa, może Tobie taka opcja akurat nie odpowiada. W każdym razie - odkładaj kase, praca na wakację i już będziesz mogła dołożyć się do swojego własnego kąta Zawsze jest to takie motywujące dla rodziców, że dziecko się postarało i sami nie muszą płacić 100%
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2009-09-08 o 19:58 |
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie, samodzielne mieszkanie to nie tylko wiecej czasu na nauke ![]() wlasnie nie mam pojecia jak takie wynajecie jakiegos kąta wyglada, a nie chcialabym mieszkac w jednym mieszkaniu z innymi ludzmi chcialabym miec cos malego, ale sama ![]() no wlasnie nic nie zarobie, bo przeprowadzic sie chce juz teraz - w liceum na studia to pewnie że sie przeprowadze, ale teraz w LO nie wiem co robic, czy to dobry pomysl i wogole, z kieszonkowego moglabym odlozyc z 300zl (gdyby mi bardzooo zalezalo to 400zl ) miesiecznie, reszte by musieli rodzice dokladac tak jeszcze ponad to kieszonkowe... a ile to "reszte" by ich wynioslo to nie wiem niezle naciagnac musialabym rodzicow dla wlasnej wygody (glownie chodzi mi o wiecej czasu na nauke )
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Matura już mi spędza sen z powiek, bo nie wiem co zdawać (!) Na pewno angielski na podstawi, polski tak samo, z tego co sie dowiedzialam to z matmy chcąc pisać rozszerzenie i tak muszę napisać podstawę I tu się zaczyna moj problem, wybieram sie raczej na politechnikę gdańską, zarzadzanie, ekonomia - te klimaty. I nie wiem, czy wybierac dodatkowy przedmiot, bo z tą matmą wszystko jest zamotane, jesli sie nie dostane, to zeby isc na UWM musze zdac cos jeszcze.... zastanawiam się nad geografią, ael ilość materiału mnie przeraża W naszej szkole napisali jakis program unijny i będę miała 7 godz polskich, 8 matematyk - ogólnie masakra jakies 31-32 godz tygodniowo i 3 klasa to podobno luzy.... Juz wole swoją mękę w II czy I gdzie nie mialam w perspektywie żadnego egzaminu![]() Fakultety u nas masakra- wspomniana geo.: nasza klasa jest z materialem o polowe dalej...., angielski musimy chodzic na rozsz, bo i tak mielismy kontynuacje w LO, tiaaaa matura
Edytowane przez aga3304 Czas edycji: 2009-09-08 o 20:27 |
|
|
|
#2250 |
|
Rozeznanie
|
Mozesz pisac matme na rozszerzeniu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

i co jeszcze?

chyba je oblali.
Zapytam o to polonistkę,choć i tak już na nic nie liczę. W dodatku mam takiego pecha,że polonistka,która uczyła mnie w 1 i 2kl. zaszła w ciąże, poszła na macierzyński i heeeeeja.... A była najlepszą polonistką w szkole. A więc teraz zostały tak brzydko mówiąc "resztki" i pośród nich wybraliśmy kogoś kto może nas cokolwiek jeszcze nauczyć... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
biologii, marze o tym.
)

film przyrodniczy, ale teksty w stylu "dziecko jako cud miłości dwojga ludzi" "wybrany plemnik, któremu się udało" "szczęśliwe zakończenie zapłodnieniem"