|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Pisałaś chyba o tym kiedyś na '91 ![]() U mnie w mieście tez takie coś prężnie działa stąd wiem, że to baton ![]() Cytat:
![]() Ale po co mi najgorsze jest to wymyślanie bzdur...Bo Ty len jesteś i tyle. ![]() Marta, spokojnie Tam gdzie w 5-biegowej jest R, tam w Verso mamy "6", a R jest obok "1", trzeba tak samo wcisnąć, tylko jeszcze wydaje pisk ![]() Ale tak jak pisała chyba Martyna, może dokup sobie chociaż jedną jazdę na takiej skrzyni, będziesz pewniejsza Cytat:
![]() Cytat:
Na piętrze mamy damską 3 kabiny, chyba 4 umywalki (jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi... ) i lusterko, a na parterze 5 kabin, też 4 umywalki i brak lusterka Kolejki są rzadko, ale jakoś zawsze tłok, bo oczywiście większość musi chodzić grupkami Mydła, ciepłej wody, ręcznika, papieru brak...Męski obie mają po pisuarze, dwóch kabinach i chyba 3 umywalkach. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak jak Beata napisała, na razie tylko na lekcje (a że mam nauczycielkę od angielskiego jaką mam, to cały czas tylko nad angolem siedzę, gdyby nie to, miałabym luzy i pewnie już coś zaczęła powtarzać )Cytat:
![]() A wych. opowiadała nam kiedyś, jak dwie osoby weszły dokładnie po sobie z identycznymi prezentacjami, taka sama bibliografia, wszystko chyba je oblali. ale zawsze tak mam po wakacjach, zanim się przyzwyczaję Wczoraj do Tżta mówię przez telefon, że znowu mnie głowa boli, a On: "po 18ce?" Idę, bo na mnie krzyczy na gg, że mam iść wreszcie spać ![]() I tak już pewnie nikogo nie ma, śpiochy, dobranoc Cholera, emoty, usuwam, usuwam i cały czas za dużo... |
|||||||||
|
|
|
#2192 |
|
Flawless
|
Dzieńdoberek i życzę Wam udanego dnia kochanie papućki
Aaa, doznałam olśnienia piosenka to I would do anything for love
|
|
#2193 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry... ^^ Cytat:
Cytat:
(zawalenie lat edukacji mialo miejsce w gimnazjum, ktore tez konczylam wieczorowo, wiecie ze bylam najmlodsza w klasie?)Cytat:
Cytat:
Wy wszystkie teraz w szkole... a ja wychodze dopiero o 13 z domu (bo do ksiegarni po drodze chcialam wpasc) ale wroce niestety kolo 21/22. W zime jest to straszne, okropne i ogolnie niefajne :/ Bo po 18stej juz rzadziej komunikacja miejska jezdzi.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-09-08 o 09:51 |
|||||||
|
|
|
#2194 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nienawidze tego zawsze usuwam usuwam i dalej się nie da Cytat:
![]() dzień dobry wróciłam do domu, muszę się zabrać za angielski, a później zebrać się na jazdy miłego popołudnia wam |
||
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam ze szkoły, no i chyba oficjalnie dzisiaj muszę zakończyc labę i zacząc się uczyc
Co prawda chemię mam odwołaną, ale od czwartku zaczynam biologię A tak w ogóle to wkurza mnie to , że młodzi ludzie myślą, że swoją pracą nic się nie da zrobic... No ale jak się nie zdenerwowac gdy na naszej-klasie dostajesz 10 maili z propozycją kupna pracy maturalnej A dzisiaj też nie mniej zadane:/Ale co by nie było miłego dnia
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Kabanosy
;*dopiero wróciłam ze szkoły, choć lekcje skończyłam 1,5h temu. byłam z trzema osobami z innej klasy dowiedzieć się coś w sprawie sali na studniówkę, ale niestety nie było właścicieli.. i musimy jechać jutro.. no,ale dogadaliśmy się, że rozbijamy studniówkę na dwa razy. klasa A i B oraz D i E. Bo moja klasa (B) najszybciej się dogada z A, a D i E jak zawsze robią problemy... już coś nie pasuje, już wymyślają. -.- jutro mam 4 lekcje z czego jedna to lekcja biblioteczna ![]() czyli mam w sumie tylko matmę, polski i geo. z polskiego już nam dzisiaj zadała mapkę mentalną (kolejną!) ze ZiK.. (może któraś z was posiada mapkę nt. świata przedstawionego w ZiK? chętnie bym przygarnęła.. albo chociaż jakieś dobre, szczegółowe notatki z ZiK? :swieci oczami: )muszę zacząć powtarzać do matury -.- aleee nie mogę nigdzie kupić vademecum z matmy na 2010, będę musiała zamówić na alledrogo. idę coś zjeść ![]() miłego dnia Bamboszki ;*
|
#2197 |
|
Rozeznanie
|
hej Żuczki
wczoraj mi net siadł, więc dzisiaj nadrabiam ![]() aaaa i cos mi się średnio cytuje :confused :no nic...w każdym bądź razie jeśli chodzi o tematy z polaka, to u nas tez proszona żeby sie nie powtarzał, no max. 2 osoby moga mieć jeden,k tylko najlepiej, zeby miały inne lektury. A co do ZiK, to ja poszperam w notatkach z zeszłego roku, może coś znajdę. Po za tym padam na twarz. Mnostwo zadań z matmy na jutro i jeszcze spr. z bio a i jazda jeszcze![]() lecę, trzymajcie się Ed. poszukałam w notatkach, niestety nic szczegółowego nie znalazałam. Raczej nic wartego uwagi.
staram się ogarnąć rzeczywistość ![]() Edytowane przez elajna888 Czas edycji: 2009-09-08 o 14:22 |
|
|
|
#2198 |
|
Raczkowanie
|
hejj
ja jeszcze za intensywnie nie myśle o maturze a tu już trzecia część tego wątku oczywiście nie przeczytam wszytskiego, odrazu sie przyznaje. dodam od siebie tyle, że zdaje pol P, mat P, ang R(chyba), geo R a wybieram sie do Krakowa! tylko jeszcze nie bardzo wiem na co ... ![]() a dzisiaj się dowiedziałam, ze moja studniówka będzie 9 lutego. będę czasem tu wpadać, mam nadzieję, że będzie miło
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym się przyłączyć
![]() Zdaję najprawdopodobniej: polski PR, ang PP, mat PP i wos PR. plany? kielce/kraków zobaczymy
|
#2200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cześć dziewczyny ![]() obiad wzorowy : zupka chińska ![]() przygotowuję się do studenckiego życia ![]() PS. Beata, wysłałam ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Dziewczyny, jeśli mam was dopisać na nasza listę z pierwszego posta, to musicie mi to jasno zaznaczyć ;P i oczywiście ładnie zedytowac, tak żebym musiała już tylko kleić
|
|
#2201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to żal mi ich. Np z tematami o dziecku wiadomo że 80% weźmie opium w rosole, tak jak z rycerzem, że weźmie Rolanda. U mnie kible podobne do waszych, tyle że jak faceci wyrwali z dwa pisuary to wstawili im kibelki Cytat:
Z tematami maturalnymi to.. narazie wybrałam 9. Nie umiem się zdecydować, czy pobawić się w pracę badawczą, bo temat fajny czyli: przeczytać parę książek i napisać, czy te które z miejsca mogę napisać . mtynai na podstawę czy rozszerzenie u nas babka z maty rekomendowała takie czerwone chyba za 20 zł , jak się dowiem jakie to dam znać, bo ponoć po tej samej cenie jest na ich stronie
|
||
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już w domu oO normalnie szok
musze sie przyzyczaic do tak wczesnych powrotow która to miala samsunga avila?? ;> przyznac sie;p mi dzisiaj przyszedl tylko mam problem ze sciagnieciem klamki z niego no i nie wloze chyba tej bateriibiore naciskam na ta szczalke, no i proboje przesunac obudowe do przodu ale sie nie udaje\, nie chce mocno cisnac bo boje sie o okran itd...
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a instrukcja obsługi? sprawdź, może jednak coś nie tak robisz
|
|
#2204 |
|
Rozeznanie
|
Poradzicie mi cos? jestem na biol-chemie na maturze chcialam zdawac wos i biol na rozszerzeniu oprocz tego roz pol i podstawowy niem i chcialam startowac na prawo...ale do wrocka trzeba historie a ja jej nie zdam...macie jakies pomysly co mozna robic z takim zestawem przedmiotow?
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
no robie wedlug instrukcji i nic, juz z calej sily sciagam tą klape a tak cieszylam się, że pobawie sie nowym telefonem
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#2206 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Część, Dziuniątka
![]() Właśnie wróciłam ze szkoły. Miałam pierwszą chemię w tym roku szkolnym ii ... Zmieniła mi się soreczka, ale zmiana jest dobra ![]() Miałam dziś 2h fakultetu z matmy. O jaaa, uwielbiam logikę Mniej więcej coś takiego było: " W pewnym mieście jeden fryzjer goli mężczyzn, którzy nie golą się sami. Kto goli fryzjera? ' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A biologii to dziś już się naprawdę uczę Cytat:
Cytat:
![]() Ale postanowiła, że odrobi lekcje na środę, więc dziś zajmuję się tylko biologią ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tak samo Super Wybacz mi
|
|
|
#2207 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gospodarz dopiero zebrał po 1,5zł na ksero i na jutro może odbije.Cytat:
Kojarzę Cię z rocznika '91 ![]() Cytat:
![]() ![]() star15– Martyna woj. podlaskie polski PR, angielski PP, matematyka PP, WOS PR Plan: etnologia/psychologia UW mówisz- masz ![]() Paulina- obiła mi się o uszy ta nazwa, ale nikt u nas jej nie używa, dlatego mówię po prostu 'pałka' ![]() __ Założyłam sobie wczoraj taki zeszyt A4 i będę w nim prowadzić notatki z wosu, wklejać testy, itp. i robić w nim powtórki. Łudzę się, że ładnie prowadzony regularnie zeszyt mi pomoże Na razie mam motywację, powtórzyłam spory fragment o społeczeństwie, politykę i prawo zostawię na razie, nie chcę się zniechęcać TŻ posłużył pomocą i dał mi ogromny plik testów z WOS-u ze swoich fakultetów sprzed 3 lat no i co.. tylko rozwiązywać ![]() A na PP profesor kazała każdemu odrysować na kartce swoją dłoń, podpisać i puścić w obieg w klasie, każdy miał coś na tej kartce napisać, np. co o o nas myśli. Dość fajna rozrywka, ale po fakcie okazało się, że miało to służyć dowiedzeniu się, jak postrzegają nas inni, byśmy mogli skonfrontować to z zawodem, jaki chcemy wykonywać- a czy cecha typu 'miła', 'koleżeńska', jaką większość wpisywała, coś mi pomaga w wyborze? ![]() A i wiem, że istnieje specjalny wątek do tego przeznaczony, ale w piątek mam rocznicę i zastanawiam się, czy któraś ma jakiś niebanalny pomysł na prezent dla TŻa?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-08 o 17:07 |
||||
|
|
|
#2208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki to jest ? Cytat:
Cytat:
![]() Ha i jakiś Sebi był, a póżniej Dj Galaxy. Nie słyszałam o nich wcześniej w sumie ![]() Jakoś tego błyszczyka najbardziej mi brakuje Cytat:
![]() Uprą się i bata nie ma. Już nowy mam ![]() A numer od Turbodymomana ![]() Zobaczymy, za 2 tygodnie mam. A jaką fajną koszulkę z Bugsem miał. ![]() Ho hejka Kiełbaso Śląska ![]() Dzieńdoberek. Tyle nauki mam na jutro, że odpadam ![]() Na angielski masa zadań i wypracowanie, na wos jakaś praca domowa o socjologii, z polaka Potop omawiamy i notatki muszę przepisać, no i z historii Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-09-08 o 16:32 |
||||
|
|
|
#2209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u nas załatwia to wszystko dyrektorka. mamy juz zaklepane miejsce i datę. A studniówka standardowo ze wszystkimi klasami maturalnymi- dla mnie podziały są dziwne. |
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za tych chłopaków macie dodatkowo 3 prace domowe? ![]() ------------ Przeczytałam, co miałam przeczytać. Idę do biologii. Zajrzę tu wieczorem na chwilę
|
|
|
#2211 |
|
Konto usunięte
|
czesc Dziunie
![]() wrocilam nie mialam pare dni internetu , cos mi sie rozwalilo ide nadrabiac
|
|
|
|
#2212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak Bo zignorowali zasady Pana P |
|
|
|
|
#2214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u nas też planowali zrobić studniówkę na sali gimnastycznej, ale nie wiem jak byłoby z nagłośnieniem, bo echo tam idzie dość duże. Na szczęście nauczyciele zakochali się w sali, w której odbywała się ubiegłoroczna studniówka i zaklepali nam termin od razu przy rozliczaniu się z poprzednim rocznikiem
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem z małego miasta, tutaj sale weselne są na max 150 osób ![]() a gdyby wszystkie maturalne brały udział w studniówce to jest juz 120osob + drugie tyle osób towarzyszących + nauczyciele.. czyli co najmniej 250 osób ![]() my sami załatwiamy.. chyba na tyle samodzielni jesteśmy, żeby móc to zrobić, dyra i tak by pewnie palcem nie kiwnęła.. na wieść o tym, że robimy dzieloną studniówkę powiedziała :"studniówka w dwie klasy to nie jest studniówka". Okej, ale ile osób stać, żeby zapłacić 400zł za parę za studniówkę w Zamku w Rynie (bo tylko tam zmieści się te 250 osób, ba, nawet 500 osób..). poza tym, Ryn jest 30km od mojej miejscowości. dochodzi dojazd i zespół. to naprawdę duża kasa dla niektórych. Nie mówię o sobie, bo uważam, że studniówka w tym Zamku to byłby wielki wypas i chętnie bym się tam pobawiła nawet za taką kasę.. ale niestety, w mojej klasie uczą się też osoby, które mają ciężką sytuację materialną i ta kwota pozbawiłaby je możliwości zabawy studniówkowej, wiec chyba jednak lepiej, aby studniówka była w domu weselnym o wysokim standardzie, za połowę tej ceny.. dodam też, że tylko z klasą A mamy jako taki kontakt. D i E to w ogóle kosmos, dogadać się z nimi nie da.. dlatego wolimy zrobić imprezę z fajnymi ludźmi, dobrze się bawić i nie słuchać później wymówek, że było tłoczno. Połowinki mielismy w 4 klasy.. bo była jedna sala, która mieściła tyle osob.. ale sala (w zasadzie to była stołówka za miastem) poszła do rozbiórki. Tak i więc w mojej miejscowości nie ma fizycznej możliwości zrobienia balu maturalnego dla 4 klas ![]() stąd taka decyzja.
|
|
#2216 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w ogole wczoraj pierwszaki mialy chrzest i musieli chodzic przebrani m.in za słonie, rolnikow, jaskiniowcow albo za Ferdka, Halinka z tego serialu Cytat:
![]() Cytat:
ide dalej nadrabiac
|
|||||||||
|
|
|
#2217 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli chodzisz do lo wieczorowego, płatnego, tak? ![]() Cytat:
Ja się właśnie na studniówkę cieszę tylko ze ze względu na ten klimat imprezy w szkole Parkiet na sali gimnastycznej, każda klasa siedzi w innej sali. ![]() Ja to miałam na koniec czerwca, to za dużo z tego nie robiłam ![]() Czemu alledrogo? Na repetytorium z angola zaoszczędzam dychę, że stamtąd zamawiam Ja mam Kiełbasę i jeszcze babka nam polecała testy z PazdroCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba to kiedyś czytałam, ale dlaczego to takie pewne. Mi by do głowy nie przyszło przy temacie dziecka. Ale ja za żadne skarby bym nie wzięła takiego tematu Z rycerzem się zgadzam Cytat:
muszę pogonić dziewczynę, które je wzięła, żeby mi wysłała i wszystkim muszę rozesłać ![]() A jesteście z tych romantycznych czy raczej nie? ![]() A jutro nie mam angola, to dzisiaj luuuz ![]()
|
||||||
|
|
|
#2218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
LIIZZUUSYY jak ja ich nie lubie ![]() Ojj dziewczyny starosc nie radosc Dopiero wtorek a ja pakujac sie myslalam ze juz piatek <ściana>Sorry nawet niechce mi sie pisac polskich liter, te 2 godziny polaka tak mnie wymeczyly :P Kobieta z WOS'u juz zaczyna szalec .. ufff dobrze ze (chyba:P) nie zdaje WOS'u i w 2 semestrze bede miala luuz i na lekcjach nic nie bede robic tylko zajmowac sie swoimi sprawami Jedyna pocieszajaca rzecz jak na razie. Dzisiaj tylko jedna mysl mialam w glowie i tekst " tak jeszcze nas dobij .. :|" ![]() Ojj a ja z polaka chyba wezme temat o forach dyskusyjnych i Was pocytuje przed komisja:P eheheh Ooo i jestem z siebie dumna Dzis na angolu zrobilam wszystkie cwiczenia dobrze sama i nawet rozumialam co kobieta gada Woww jak nigdy ![]() Hehe u Was juz zalatwiaja studniowki a u mnie ani razu jeszcze nikt nie wymienil tego slowa :O
|
|
#2219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fakt, studniówka na zamku jest dość droga i niezbyt opłacalna. Koleżanka miała studniówkę na zamku i płaciła po prostu tylko za to, że studniówka jest tam a nie na zwykłej sali. zero ogrzewania (musieli płacić za drewno, by choć trochę ogrzać salę) i ogólnie mało jedzenia Ja będę miała studniówkę w restauracji, która ma podobno nawet fontannę z czekolady ![]() Ogólnie nasza wychowawczyni ostatnio powiedziała, że najlepiej byłoby, gdyby nikt nie przychodził z osobami towarzyszącymi bo ani my ani ta osoba nie będzie się dobrze bawiła i w ogóle to powinna być impreza klasowa a nie... Szczerzę nie wiem co ją to obchodzi kto z kim pójdzie. Nie ona płaci i jak dla mnie niech sobie mogą przychodzić nawet z osobą z ulicy jak chcą. Co do półmetka. My mieliśmy sami półmetek i jakoś nie było źle
|
|
|
|
|
#2220 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fajny temat. ja tam na ustny nie mam zamiaru sie wysilac z tematem wazne zeby zdac choc na polowe Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wspolczuje.najwazniejsza jest mobilizacja i konsekwencja podziwiam Cie![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

stąd wiem, że to baton 
najgorsze jest to wymyślanie bzdur...
) i lusterko, a na parterze 5 kabin, też 4 umywalki i brak lusterka
Kolejki są rzadko, ale jakoś zawsze tłok, bo oczywiście większość musi chodzić grupkami
Mydła, ciepłej wody, ręcznika, papieru brak...

(zawalenie lat edukacji mialo miejsce w gimnazjum, ktore tez konczylam wieczorowo, wiecie ze bylam najmlodsza w klasie?)
A dzisiaj też nie mniej zadane:/
z czego jedna to lekcja biblioteczna