|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Grzecznie było
![]() Tylko musiałam cały czas mówić "nie mamrocz", "nie gadaj, co piszesz, bo mi się myśl urywa" ![]() Idę, bo muszę wstać 6.30. Na 7 jazda ale mama mnie podrzuci
|
|
|
|
#2282 | |||||||
|
Konto usunięte
|
mamy
Cytat:
takze bedzie dobrzeee ![]() [ Cytat:
![]() a z tym nauczycielem to niezła beka Cytat:
u nas tez przez ten projekt unijny dorzucili nam wiecej godzin polskiego i matmy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co lubisz?Cytat:
![]() -------- dzien dobry ![]() wszystko mi sie nie zacytowało. Marta pytalas sie o studniowke. Rok temu taka dziewczyna sie pozadnie upila ze az wymiotowala w łazience, w ogole karetke wezwali do niej i byla niezła akcja. no i ustalili regulamin, ze nie mozna nic a nic pic , nie mozna wychodzic na dwor... , jakas firma ochroniarska bedzie. masakra.dzis mam niestety 8 lekcji ![]() milego dnia
|
|||||||
|
|
|
#2283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czuję się dotknięta ---------------------- Skończyły mi się pomysły na mięso xD Idę do szkoły
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
dzieeeen dobry bardzoo-o-o-o.
;*wróciłam z bieganka dzisiaj spałam niecałe 4h ale nie jestem [jeszcze] zmęczona.pewnie będę jak tylko wejdę do szkoły Kamila, jak też chcesz niespodziankę ode mnie to wyślij mi swój adres na PW ;] Beata, Szyneczko moja ;** miłego dnia Konserwy Turystyczne ;*
|
#2285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Podrecznikow jako takich nie mamy, od czasu do czasu jakis nauczyciel cos poleci, a pozniej zapomina korzystac. Samemu trzeba sie ogarnac z pomocami naukowymi. Ja korzystam z kilku kompediow, podrecznikow po bracie tz, podrecznikow do starego liceum, do fizyki to feynmana mam... Jestem wkurzona, matematyk poradzil mi sie nie pchac na rozszerzone (bo nie chodze do tablicy? bo sie nie wyrywam z odpowiedziami? halo! on sam robi zadania na tablicy, wiec czego oczekuje? ze bede szybsza od niego? mam prawie taki sam poziom reakcji jak on, przy okazji robiac zadania tlumacze je kolezance z lawki bo ta nie radzi sobie z rownaniami, ma nawet problem z x + 5 = 7, i tak zadanie koncze w tym samym czasie, mimo ze sztuka jest go sluchac, samej rozwiazywac i jeszcze tlumaczyc :/)... a poza tym zab mnie rozbolal w szkole, zwolnilam sie po wielkich trudach i mekach,... i mi zeba wyrwali... cholerne 8mki. Czuje sie fatalnie, nie wiem czy do szkoly pojade.
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Przysmaki Mięsne Majora
![]() (no co.. w Biedronce coś takiego widziałam )Z grubsza przejrzałam, co tu naspamowałyście, wyjdzie człowiek na pół dnia, a już 2 strony.. ;D Martyna- jesteś moim boss'em, powieszę sobie Twoje zdjęcie nad łóżkiem, ja bym się nie zmobilizowała do rannego biegania ![]() Miłego dnia, zajrzę do Was wieczorem, bo dziś po lekcjach od razu idę na obiad do babci i mam trening
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2287 |
|
żona
|
Ale dużoooo piszecie
nie da sie nadgonić za wami ![]() mtynai super masz sytuacje w szkole![]() Dziewczyny a wy wszystkie juz wiecie z czego zdajecie? czy tylko ja jestem taka lewa ![]() nie moge sie zdecydowac czy wos czy geografie i oczywiscie ani z wosu ani z geografii nic kompletnie nie umiem, wiec cala nauka od podstaw
|
|
|
|
#2288 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
wątpie ze ktoras z Was tu siedzi o tej porze ja mam na 9.50 wiec wpadlam sie przywitac bo po poludniu moge nie miec czas jutro mam spr z chemii....;/ milego dnia
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ktoras z was pisala o zakresie materialu z matematyki. Wklejam wiec informator z zakresem materialu http://www.oke.waw.pl/new/download/f...matematyka.pdf
|
|
#2290 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaa to chodzi o LO, wybacz, nie doczytałam W takim razie: siedziałabym z rodzicami ![]() Cytat:
Cytat:
Zgadzam się! Piszą i piszą! ![]() Ja jestem pewna na 100%, że jako dodatkowy przedmiot biorę WOS. Chciałabym na rozszerzeniu,ale chyba aż w takim stopniu sobie nie poradzę. Więc chociaż podstawa ![]() Pomyśl, czy bardziej jesteś w stanie przyłożyć się do geo czy do WOSu A w WOS-ie jest też trochę historii no i tej geografii.
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|||
|
|
|
#2291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Wędzone Boczki
(Nie mogę już z tych określeń )Cytat:
![]() ;* Cytat:
Cytat:
I znowu będziesz machać pałką ![]() Cytat:
A co do wosu czy geografii to Ci nie pomogę, bo nie jestem w tym wypadku obiektywna. Ja wybrałabym geografię xD
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że wegetarianki to by sie tu załamały
Więc spóźnione dzień dobry Kaszeneczki![]() Ja dzisiaj znów bez cytatów :P Ale nie mam czasu po prostu, gdyz zapisałam się już na korki i mi dnia nie starcza :P A tak w ogóle to dostaliśmy listę tematów maturalnych i wybrałam : "Przedstaw literackie portrety lekarzy, odwołując sie do wybranych przykładów". Był jeszcze jeden nad którym się zastanawiałam a mianowicie komentarz sportowy, ale dotyczył tylko prasy więc zrezygnowałam... Dobra idę się uczyc... Chociaż to masochistyczne bo dopiero dobry humor załapałam...
|
|
#2293 |
|
Zadomowienie
|
http://www.testy.wos.org.pl/
Co myślicie? Warto zakupić? Może któraś z was już to posiada i się wypowie?
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
jejku dzis się dowiedziałam że zdając rozszerzony angielski ustny musze rowniez zdawac na roszerzeniu (na podstawie tez)...
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
skoro witacie się tak mięsnie to
Dzień dobry polędwiczki ze śliwkami wczoraj nie miałam siły tu wejść, ale czytałam co piszecie. Ogólnie mam chol.erne zakwasy po wf'ie. Tak tak wychodzi teraz brak ćwiczeń. Dzisiaj ledwo co snułam się po tej szkole. Ale się cieszę, bo nie mam jutro pk z polskiego, przełożyła na nast. czwartek. dzisiaj chyba sobie odpocznę od tego wszystkiego. i zauważyłam, że wiele pytań tutaj się powiela typu "wiecie już co zdajecie?". Na pierwszej str. jest lista i przedmioty jakie zdajemy. no.Naciaa wydaje mi się, że każda forma testów będzie dobra. Najważniejsze, żeby rozwiązywać, rozwiązywać i jeszcze raz rozwiązywać. dzisiaj przyszły do mnie testy z biologii, które zamówiłam.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-09 o 14:35 |
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wkurzona. Chciałam dziś podać babce swój temat (bo mogliśmy jeszcze dziś podawać) ale się okazało że druga polonistka oddała listę tematów własnych dyrkowi więc już nie można podawać. Wrrr. Przez to babsko będę musiała wybrać temat z listy ;/
|
|
#2297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popatrz po stronach uczelni, zdecyduj się na co chcesz iść. A może to i to? U mnie jedna dziewczyna jedzie autobusem od 6.30 do 7.30 i potem czeka 35 min w szkole ![]() Cytat:
![]() Ciekawe, kiedy u nas to załapią ![]() Zapisałam się dzisiaj na angielski, jak mi babka będzie znowu wmawiała, że muszę zdawać podstawę... ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
Nie wiem skąd, ale mam dobrą kondycję bo sama oczywiście już nie biegam...Cytat:
![]() Czy ktoś tu wspominał kiedyś o osobach, które nigdy nie czytają, co inni piszą, byle tylko napisać o sobie? ![]() A rano miałam jazdę i w czasie lekcji kolejną. Instruktor się pyta, czy mam dzisiaj okienko, a ja, że wf i później religię w środku, to miałam jazdę a we wtorek do Sieradza
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-09 o 14:44 |
|||||
|
|
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
Witam maturzystki
Mogę się przyłączyć? Kiedyś w pierwszej części coś tam chyba skrobnęłam, ale teraz chciałabym oficjalnie dołączyć do Waszego grona, jeśli mnie przyjmiecie, oczywiście ![]() No to może się przedstawię: jestem Ania, na maturze zdaję geografię, nie wiem jeszcze jaki poziom, a o temacie z polskiego to wolę nie wspominać. Ale dam radę, może
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
A jutro mam na 11! Matma odrobiona we wtorek, babka od PP ma dzień integracji ze swoją klasą 1, a fizyki nie ma w tym tygodniu... i mm tylko dwa angole
, polski i wos ![]() Hej, Ania Ooo, przypomniało mi się, że przejrzałam te tematy dzisiaj, one są jakieś
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-09 o 14:50 |
|
|
|
#2300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej ;* a ja dziś pisałam kolejna pracę z polskiego. 1 dnia szkoły ( 2 września ) na start pisaliśmy wypracowanie :| a dziś sprawdzian z lektury... i oczywiście już zostałam zapytana z WOS-u mogliby odpuścić z tych przedmiotów co nie zdajemy matury...
|
|
|
|
|
#2301 | |||
|
Rozeznanie
|
hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() eeh, pierwszy sprawdzian za mną. Dzisiaj przysiąde chyba nad WOSem, musze się wziąść za siebie. Wczoraj miałam kolejną jazdę i chce już następną!miłego popołudnia
|
|
#2302 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka Gulasze Angielskie ;***
Cytat:
Zaraz Ci adres podeśle Hej, jasne Ja też się muszę za nią wsiąść, sama. Bo fakultety czarno widzę. Z dyrką mają być a ona wiecznie czasu nie ma. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W szkole nudy. Nawet opowiadać mi się nie chce. Na wosie śmiesznie było . Na każdej lekcji ktoś robi 5 minutową prasówkę. Jakiś wybrany artykuł omawia na dowolny temat. I taka dziewczyna mówiła o maszynie do produkcji oleju napędowego z biomasy. . Prawie dziewczynę opluł, a stała ze 3 metry od niego |
||||
|
|
|
#2303 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() u nas chyba teoria o 'wybieraniu przedmiotu dodatkowego tylko na R' lub 'nic poza obowiązkowymi' upadła. Zatem chyba można wybrać podstawę, nie wierzę żeby wszystkie szkoły miały "normalną" maturę a nasza była jako jedyna wyjątkowa. Już się ciesze bo na R. wos to już za późno (jak dla mnie) by się uczyć, gdybym tak się przygotowywała od 1szej klasy... PS. Czy jest ktos kto nie idzie na studniówkę ?? i skończcie już mięsożercy ! Tu są wegetarianie na miłosć Boską ! hahaha
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-09-09 o 15:29 |
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to hej Kotlecie Sojowy ![]() Coś dziwnego stało się z nk
|
|
|
|
|
#2305 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć Wędlinki
Wasza inwencja twórcza dotycząca mięsa jest godna podziwu Moi faworyci to Konserwy Turystyczne, Wędzone Boczki i Przysmaki Mięsne Majora Cytat:
Cytat:
![]() --- Nie wyspałam się dzisiaj i snuję się od rana jak ostatnia ofiara. Pewnie wyglądam jak śnięta ryba, aż mi samej siebie żal
|
|
#2306 |
|
Konto usunięte
|
cześć dziewczyny, muszę się pochwalić, że dzisiaj dostałam listę tematów maturalnych.
Kurczę, kurczę, kurczę, nie ma żadnego, który powaliłby mnei na kolana i którego mogłabym z przyjemnością omawiać. jeden, którego mogłabym się podjać jest temat: "Porównaj obraz wojny w znanych Ci filmach i w literaturze, odwołując się do wybranych przykładów." |
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
parodio, zerknęłam na listę i nie mam w dziale Język aż 44 tematów
hm - ok, już doczytałam wcześniejsze wątki![]() mnie dzisiaj już spytała z polskiego.. powiem, że nawet przejrzałam sobie zeszyt i myslałam, że w razie czego bedzie ok, ale nie było ![]() Poza tym już tydzień czytam "Zbrodnię i karę", jeszcze ostatnia część mnie czeka, a jutro omawiamy. A, dostałam od koleżanki testy maturalne i jakieś książki z geografii, tyle, że z 2006 roku(z Operona i WSiP) myślicie, że będą ok do powtórek? Edytowane przez wibovit Czas edycji: 2009-09-09 o 15:48 |
|
|
|
#2308 |
|
żona
|
Jejku to zazdroszcze tym co wiedza co zdawac;D
Chyba bardziej by mi sie na studia wos przydał.. ale nie wiem czy sobie poradze.. Bo z polityki to jestem calkiem ciemna!!! Co innego jeszcze idzie wykuc
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nawet nie wiem ![]() Tak , każda szkoła ma inne tematy .. Szkoda że w klasie nie może się powtarzać ![]() A tak to dzień dobry wszystkim;d ale upal za oknem ;d aż się uczyć nie chce;pd
|
|
#2310 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() też biorę wos, jeszcze niedawno zastanawiałam się czy na rozszerzeniu czy podstawę ale jednak zdecyduję się na podst. bo nie wierzę aż tak bardzo w swoje możliwości ![]() zamienia się w coś.... co mi się osobiście przestaje podobać ![]() Dziewuchy przepraszam że jestem raz na jakieś 20 stron ale czasu jak same pewnie wiecie mało strasznie się za nas wzięli, sprawdziany kartkówki wypracowania i lektury.... Coś czuję że ten rok szkolny dłuuugo zapamiętamy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

ale mama mnie podrzuci 

(ktoś u niego w pracy opowiadał, że u syna w klasie.. potem chyba gościu chodził przepraszać tego nauczyciela, że nie wiedział, że on tu pracuje xD)

, nie mozna wychodzic na dwor... , jakas firma ochroniarska bedzie. masakra.
ale nie jestem [jeszcze] zmęczona.

, polski i wos