Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-09, 08:50   #331
szana
Zadomowienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
powiem tak - na tamtej stronie tez mnie zadne nie powalily
moze TZ ma hemochromatoze... choc to troche dziwne - takie popadanie w skrajnosci: od ciezkiej anemii do czegos takiego
no nic, nie bedziemy gdybac, dowiemy sie cos wiecej w czwartek

TZ w dalszym ciagu czuje sie swietnie
mnie też nie powaliło nic tam zostaje czekanie i szukanie

no to bardzo dziwne-takie skrajności -i na pewno nie jest to dobrze.Najważniejsze że się dobrze czuje-póki się nie dowiecie czegoś więcej od lekarza to aby tyle dobrze. Oby było tak,że jak będzie coś tam zażywał albo zmieni dietę to będzie wszystko ok- tego życzę
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 08:56   #332
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

no to bardzo dziwne-takie skrajności -i na pewno nie jest to dobrze.Najważniejsze że się dobrze czuje-póki się nie dowiecie czegoś więcej od lekarza to aby tyle dobrze. Oby było tak,że jak będzie coś tam zażywał albo zmieni dietę to będzie wszystko ok- tego życzę
hmm od kilku lat juz niczego nie zazywa (wczesniej wlasnie zazywal zelazo, ale wyniki wtedy byly idealne). pewno bedzie musial cos nowego antyzelazowego zazywac, bo watpie zeby sama zmiana diety rozwiazala problem mam nadzieje, ze znow nie bedzie musial isc do szpitala czy cos bo z ta anemia to go troche przetrzymali na szpitalnym lozku
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:01   #333
szana
Zadomowienie

Cytat:
hmm od kilku lat juz niczego nie zazywa (wczesniej wlasnie zazywal zelazo, ale wyniki wtedy byly idealne). pewno bedzie musial cos nowego antyzelazowego zazywac, bo watpie zeby sama zmiana diety rozwiazala problem mam nadzieje, ze znow nie bedzie musial isc do szpitala czy cos bo z ta anemia to go troche przetrzymali na szpitalnym lozku
no ja też już się żelaza na zażywałam
pewnie dostanie coś na obniżenie -jeśli jest takie coś,a przy tym zmiana diety będzie pomocna i może nie wezmą do szpitala ale będzie musiał robić częste badania krwi pewnie.

tę suknię muszę zmierzyć widzę też do niej welon mgiełkę
http://www.sinceritybridal.com/eu_en...sc=&curimage=1
Stary 2009-09-09, 09:02   #334
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a podobno nie tyle chodzi o auta z W. Brytanii co o tanszy import aut z Australii i Nowej Zelandii
ej no żartowałam

Cytat:
powiem tak: na tle slubnych butow, ktore widzialam, te wypadaja calkiem obiecujaco a juz aspekt wygody i przetanczenia calej nocy baaardzo za nimi przemawia
myslisz, ze miecho z McDonalda jest tak bogate w zelazo? choc w sumie wiecej je kurczakow z KFC to moze te kurczaki jakies naszpikowane
ponoć w kurczakach z kfc sa hormony od których małym dziewczynkom za szybko zaczynaja rosnąć piersiTak poiwiedział lekarz znajomym mojej znajomej

Cytat:
zarezerwowalam bilety na 'Bekarty wojny'... szkoda, ze w Krk nie ma w CC tylko w Multikinie nauczona doswiadczeniem (zdretwialy kark) zrobilam rezerwacje na przedostatni rzad duzo sie spodziewam po tym filmie... mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje

i teraz to juz ide spac
oooo juz są NIe spodziewałam się, że najpierw będą w Multikinie Musze powiedziec tż

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
idziesz o zakład? tyle ważyłam przy moim wzroście i było ok
i nie ma czegoś takiego jak "cięższe/ lżejsze kości"
cześć dziewczęta
chyba jak miałaś trzynaście lat
Jakby to była taka normalna waga dla Ciebie to byś tyle wazyla a skoro nie możesz jej osiągnąć to znaczy, że to nie jest normalna waga dla osoby przy Twoim wzroście, budowie itp.
Żeby ważyc proporcjonalnie do tego ile Ty rzekomo możesz wazyć to ja musiałabym wazyć 43 kg co wg mnie jest niemożliwe przy zachowaniu zdrowia i normalnej diety, musiałaby ze mnie zostac skóra i kości i tak samo widzę wagę 53 kg przy Twoim wzroście. Tyle przy Twoim wzroście ważą drobniutkie modelki. Nie wiem czy Cie tym dobiję czy nie, ale takie jest moje zdanie.
Stary 2009-09-09, 09:05   #335
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo ładna
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:05   #336
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
bardziej mi sie podobały te, które wklejałas dawniej
Stary 2009-09-09, 09:06   #337
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ponoć w kurczakach z kfc sa hormony od których małym dziewczynkom za szybko zaczynaja rosnąć piersiTak poiwiedział lekarz znajomym mojej znajomej

zauwazylam, ze od takiego jedzenia nawet niektorym panom rosna piersi
dobrze, ze TZ ma dobra przemiane materii

Cytat:
oooo juz są NIe spodziewałam się, że najpierw będą w Multikinie Musze powiedziec tż
nawet nie najpierw co wylacznie cos sie CC nie postaralo w Krk. jeszcze Uciecha i Sztuka maja ten film, ale wole wiekszy ekran

oo prosze, jeszcze niedawno mowilam, ze nasze auto ma juz 10 lat i pewno w koncu zacznie sie cos sypac... i wykrakalam
cos prawe tylne kolo nie hamuje. jakies cylinderki czy cos... nie znam sie
ciekawe ile mechanik zaspiewa
Stary 2009-09-09, 09:06   #338
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

no i pytam się dlaczego dopiero teraz mi o tym mowisz

teraz to już chyba za późno bo co najwyżej dupa mi urośnie a nie piersi

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:08   #339
szana
Zadomowienie

Cytat:
chyba jak miałaś trzynaście lat
Jakby to była taka normalna waga dla Ciebie to byś tyle wazyla a skoro nie możesz jej osiągnąć to znaczy, że to nie jest normalna waga dla osoby przy Twoim wzroście, budowie itp.
Żeby ważyc proporcjonalnie do tego ile Ty rzekomo możesz wazyć to ja musiałabym wazyć 43 kg co wg mnie jest niemożliwe przy zachowaniu zdrowia i normalnej diety, musiałaby ze mnie zostac skóra i kości i tak samo widzę wagę 53 kg przy Twoim wzroście. Tyle przy Twoim wzroście ważą drobniutkie modelki. Nie wiem czy Cie tym dobiję czy nie, ale takie jest moje zdanie.
też tak uważam

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna
zmierzę i zobaczę
Cytat:
bardziej mi sie podobały te, które wklejałas dawniej
tzn jakie? tak dla przykłądu

w tym salonie co jest można robić foty to jak zmierzę ją to pokaże fotę i ocenisz mnie się podoba bardzo jej góra
Stary 2009-09-09, 09:09   #340
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też już się żelaza na zażywałam
pewnie dostanie coś na obniżenie -jeśli jest takie coś,a przy tym zmiana diety będzie pomocna i może nie wezmą do szpitala ale będzie musiał robić częste badania krwi pewnie.
a to do czestych badan juz jest przyzwyczajony, bo swego czasu robil co 2-3 miesiace
wtedy go wzieli do szpitala na tak dlugo, bo sami nie wiedzieli co mu jest... podejrzewali rozne straszne choroby (lacznie z bialaczka ), zrobili wszystkie badania lacznie z tomografiami itp. i co? i tak sie nie dowiedzieli co bylo przyczyna
Stary 2009-09-09, 09:15   #341
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oo prosze, jeszcze niedawno mowilam, ze nasze auto ma juz 10 lat i pewno w koncu zacznie sie cos sypac... i wykrakalam
cos prawe tylne kolo nie hamuje. jakies cylinderki czy cos... nie znam sie
ciekawe ile mechanik zaspiewa
może łożysko? Łożysko to nie jest duży koszt a w tylnim kole nie ma za bardzo nic od hamowania, bo z reguły tarcze i klocki sa w przednich kołach, chyba, że macie tylnonapędowe auto.
Moejmu w tym roku stuknelo 10 i jest po remoncie silnika i mam zamiar nim jeszcze z 5 lat pojeździć, bo po tym remoncie mam w zasadzie nowy silnik i dlatego ten remont został zrobiony, bo powiedzialam, ze chce tym autkiem jeździć a nie sprzedawać. JUz pare lat jeździ i nic sie z nim nie działo i teraz mam pewnośc, że w ciągu kolejnych lat też nic się nie stanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
no i pytam się dlaczego dopiero teraz mi o tym mowisz

teraz to już chyba za późno bo co najwyżej dupa mi urośnie a nie piersi
ej no ja jadłam i urosły mi piersi i dupa i biodra jak u MarynyTeraz sie tego pozbywam

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
tzn jakie? tak dla przykłądu

w tym salonie co jest można robić foty to jak zmierzę ją to pokaże fotę i ocenisz mnie się podoba bardzo jej góra
takie obcisle koronkowe wklejalaś dawniej a że jesteś wysoka i smukła to mi się w takich widzisz, z reszta juz sie przyzwyczailam do takiej wizji Ciebie przez to, że wklejałaś tkaiemodele A ta ma ladna górę podobna do Gosi góry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 09:20   #342
lain
Zakorzenienie

Cytat:
może łożysko? Łożysko to nie jest duży koszt a w tylnim kole nie ma za bardzo nic od hamowania, bo z reguły tarcze i klocki sa w przednich kołach, chyba, że macie tylnonapędowe auto.
Moejmu w tym roku stuknelo 10 i jest po remoncie silnika i mam zamiar nim jeszcze z 5 lat pojeździć, bo po tym remoncie mam w zasadzie nowy silnik i dlatego ten remont został zrobiony, bo powiedzialam, ze chce tym autkiem jeździć a nie sprzedawać. JUz pare lat jeździ i nic sie z nim nie działo i teraz mam pewnośc, że w ciągu kolejnych lat też nic się nie stanie
mechanik twierdzi, ze jakies cylinderki tzn. dopiero rzucil okiem. popoludniu ma byc naprawione to sie okaze... naped mamy na przednie kola
naszemu wlasnie w lipcu stuknela dyszka silnik nigdy nie remontowany, ale nie ma takiej potrzeby, bo ma swietne wyniki swego czasu wymienilismy zawieszenie, wiec raczej tez nic sie tam nie powinno dziac... no nic... mam nadzieje, ze to jednorazowy wybryk

no ale wymieniacsamochod mamy zamiar tak czy siak w przyszlym roku
TZ sie ostatnio napala na jakas Bete combi on to ma rozne etapy w swoim zyciu... ciekawe na co jeszcze sie ponapala do czasu kupna
Stary 2009-09-09, 09:27   #343
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

ej no ja jadłam i urosły mi piersi i dupa i biodra jak u MarynyTeraz sie tego pozbywam
ja póki co olałam deitę bo i tak już na wesele brata nie schudnę a krwcowa wzięła moje wymiary i kiecka sie szyje więc jakiekolwiek zmainy w masie mojego ciała są teraz niewskazane

w Uk pójdę z Tż na siłownie, oczywiście jak mi karnet kupi

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Dziewczyny pamiętacie jak Tancerka podawała przepis na tartę, zapisała może go któraś z Was

bo mam sporo gruszek w domu i muszę coś z nimi zrobić i pomyślałam o tarcie owocowej ale nie mam sprawdzonwego przepsiu na ciasto

A może któras z Was ma sprawdzony przepisik

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:28   #344
szana
Zadomowienie

Cytat:
a to do czestych badan juz jest przyzwyczajony, bo swego czasu robil co 2-3 miesiace
wtedy go wzieli do szpitala na tak dlugo, bo sami nie wiedzieli co mu jest... podejrzewali rozne straszne choroby (lacznie z bialaczka ), zrobili wszystkie badania lacznie z tomografiami itp. i co? i tak sie nie dowiedzieli co bylo przyczyna
a wtedy źle się czuł i przeszło mu?
po moich doświadczeniach to wiem,że szpitale u nas są jakie są,chociaż to dziwne bo przecież mamy wykwalifikowane kadry ja to bym chciała takich lekarzy jak Dr House
u mnie było tak że drętwiałam,wymiotowałam,m iałam biegunkę,leciałam przez ręce,nie wiedziałam co się ze mną dzieje -byłam w szpitalu 2 tygodnie i nie doszli do tego co mi było a najlepsze było to,ledwo kojarzyłam gdzie jestem a musiałam sama sobie dochodzić do dyżurek na badania to był obłęd,dopiero moja mama się tym zajęła i pobierali mi krew itd na sali,bo ja wstawałam z łożka,po ścianie dochodziłam do drzwi sali,a na korytarzu już albo się czołgałam albo zostawałam tak leżeć i pomagały mi wstać inne panie-pacjentki straszne to było

Cytat:
m
takie obcisle koronkowe wklejalaś dawniej a że jesteś wysoka i smukła to mi się w takich widzisz, z reszta juz sie przyzwyczailam do takiej wizji Ciebie przez to, że wklejałaś tkaiemodele A ta ma ladna górę podobna do Gosi góry
hmm takie też zmierzę bo to moje typy
a wysoka to nie jestem mam 161 cm
zmierzę różne-pokaże i liczę na pomoc
no podobną ma te górę do Gosi kiecki podoba mi się bardzo
Stary 2009-09-09, 09:30   #345
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mechanik twierdzi, ze jakies cylinderki tzn. dopiero rzucil okiem. popoludniu ma byc naprawione to sie okaze... naped mamy na przednie kola
naszemu wlasnie w lipcu stuknela dyszka silnik nigdy nie remontowany, ale nie ma takiej potrzeby, bo ma swietne wyniki swego czasu wymienilismy zawieszenie, wiec raczej tez nic sie tam nie powinno dziac... no nic... mam nadzieje, ze to jednorazowy wybryk

no ale wymieniacsamochod mamy zamiar tak czy siak w przyszlym roku
TZ sie ostatnio napala na jakas Bete combi on to ma rozne etapy w swoim zyciu... ciekawe na co jeszcze sie ponapala do czasu kupna
nie wiem jakie cylinderki mogą byc w tylnim kole, bo w kole chyba jest tylko łożysko a jak sie spieprzyło to to nie wina wieku auta tylko normalnej eksploatacjiA jak macie wymienione zawieszenie to serio nie wiem co to za cylinderki, mechanikim nie jestem, ale znam sie bardziej niż przeciętna dziewczyna i ni ch nie wiem
A my to juz sami nie wiemy, bo juz sie pojawia 10 wersja, ze najpierw kupimy mieszkanie, póxniej, że najpierw auto, ale stanęło póki co na tym, ze jak się po prostu trafi dobry egzemplarz w pobliżu to zmienimy autko, tz przeglada motoallegro i sie czai, jak się cos trafi to siup na serwis, jak ok to bierzemy
Mi sie nie podobaja auta kombi, wole suv i terenówki z takich duzych, ale to wiadomo, że juz droższe. KOmbi to takie rodzinne auta, bleDuzo naszych znajomych ma kombi i wyglada to jak przez okno Ale że wszyscy powoli zaciążają to się z nich śmiejemy, że auto już jest. Własnie wielu znajomych kupuje kombi, bo sa tańsze od sedanów, ale ja bym wolała doplacić niz sie wozić kombiwozem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 09:30   #346
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
ej no żartowałam

.
A na mnie nie zadziałało....

Napisane przez szana

Sukienka bardzo śliczna i taka lekka, mi sie podoba
Stary 2009-09-09, 09:36   #347
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo u mnie też cylindry czy coś takiego były do wymiany. w każdym razie u mnei tez w tylnych kołach . A co najlepsze ja sobie jeżdziłam i niczego nei zauważyłam. Dopiero jak tata wsiadł to stwierdził, że prawie wleciał do rowu i by się zabił.I jakim cudem ja nim mogłam jeździć. A mi tam się dobrze jeździło.hehehe typowa ze mnie baba za kierownica hehehe. A moje autko to staruszek, 16 lat ma. Ale dopóki jeździ to nie zmienie na nic innego
.Tż tez planuje zmianę samochodu, bo ten jego sie rozwala-ostatnio 1600 zł zostawił u mechanika. kolejny raz w tym roku. Ale nie można mu przegadać, że ma sprzedać. Bo będzie jeszcze bardziej się psuło. A wiecej kasy w to inwestuje niż jest wart. Ale on mnie nie chce słuchać.I teściowa i teść tez mu mówią, ze ma sprzedac ale jak grochem o ściane. I chca mu nawet dołożyć na nowy.

A wiecie coi ostatnio wymyslił. Myślałam, że padnę trupem. Stwioerdził, że na nasze 2-dniowe wesele kupi 90 butelek wódki. Bo ktoś mu powiedział, ze tyle wystarczy. Wg mnie minimum 150 butelek trzeba kupić. A oni se policzyli kto nie pije i że winko jeszcze będzie i im wyszło 90 butelek. a później może będziemy latać po supermarketach i wódke kupować. Jak kupi 90 butelek to ja ze swojej kasy dokupuje 60, bo nei mam zamiaru się wstydzć na weselu jak zabraknie. I powiedzcie mi jak takiemu łosiowi przegadać, że za mało chce kupić

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-09-09 o 09:38
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:43   #348
certina4
Wtajemniczenie

cześć, odniosę się do wczorajszych postów :

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
ja uzywam malych adidasow w kulce tylko białych a nie bezroczystych bo te smierdza..dobry ale drogi jest garnier ten z zieloną podstawką i jakimis mineralami

mam ten garniera mineralny co nie pozostawia śladów i rzeczywiście jest fajny, ładnie pachnie, z ładnie pachnących i skutecznych polecam Vichy z zieloną nakrętką teraz używam tego garniera właśnie nie pozostawiającego śladów i drugiego dla aktywnych kobiet- actioncontrol czy jakoś tak
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
nie no, co wątek to bardziej rozwalający tytuł
prawie spadłam z krzesła ze śmiechu Od dziś będę chyba codziennie mieć dostęp do netu U siebie jeszcze nie mam, ale pasożytuję na kumplu
znikam, bo obiecałam sobie do końca tygodnia napisać pracę przejściową - to takie coś, co się oddaje po 4 roku jednolitych magisterskich
mnie też rozwalił tytul

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Obca masz rację 90 butelek na 2 dni to zdecydowanie za mało Może niech poczyta wizaz tutaj dziewczyny doświadczone już w kupowaniu alko na wesele albo niech pogada z ludźmi którzy już wesele mieli.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-09-09 o 09:44
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:44   #349
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ooo u mnie też cylindry czy coś takiego były do wymiany. w każdym razie u mnei tez w tylnych kołach . A co najlepsze ja sobie jeżdziłam i niczego nei zauważyłam. Dopiero jak tata wsiadł to stwierdził, że prawie wleciał do rowu i by się zabił.I jakim cudem ja nim mogłam jeździć. A mi tam się dobrze jeździło.hehehe typowa ze mnie baba za kierownica hehehe. A moje autko to staruszek, 16 lat ma. Ale dopóki jeździ to nie zmienie na nic innego
.Tż tez planuje zmianę samochodu, bo ten jego sie rozwala-ostatnio 1600 zł zostawił u mechanika. kolejny raz w tym roku. Ale nie można mu przegadać, że ma sprzedać. Bo będzie jeszcze bardziej się psuło. A wiecej kasy w to inwestuje niż jest wart. Ale on mnie nie chce słuchać.I teściowa i teść tez mu mówią, ze ma sprzedac ale jak grochem o ściane. I chca mu nawet dołożyć na nowy.

A wiecie coi ostatnio wymyslił. Myślałam, że padnę trupem. Stwioerdził, że na nasze 2-dniowe wesele kupi 90 butelek wódki. Bo ktoś mu powiedział, ze tyle wystarczy. Wg mnie minimum 150 butelek trzeba kupić. A oni se policzyli kto nie pije i że winko jeszcze będzie i im wyszło 90 butelek. a później może będziemy latać po supermarketach i wódke kupować. Jak kupi 90 butelek to ja ze swojej kasy dokupuje 60, bo nei mam zamiaru się wstydzć na weselu jak zabraknie. I powiedzcie mi jak takiemu łosiowi przegadać, że za mało chce kupić
Hehe,niezle wykombinował.
U nas z wodka jest tak,ze jak bedziemy kupwac to szefowa restauracji powie nam ile mamy kupic, tzn.mozemy wiecej ale nie mniej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 09:45   #350
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou

Szana super ta sukienka którą wkleiłas... szczególnie ta góra

ja ostatnio też robiłam badania i musze łykac teraz tabletki z magnezem, bo mam go mało a tak to ok...
ale ten Twój TZ Lain "zażelazowany"... mimo tego, że się dobrze czuję to przecież musi być jakaś przyczyna, że ma tego aż tyle w swoim organizmie

hmmm... cos mi się wydaję, że ja w dziecinstwie jakos często przebywałam w KFC

a ile kosztuję ten antyperspirant z Vichy?? Bo mi się nie chce szukać

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-09-09 o 09:51
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 09:49   #351
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Obca masz rację 90 butelek na 2 dni to zdecydowanie za mało Może niech poczyta wizaz tutaj dziewczyny doświadczone już w kupowaniu alko na wesele albo niech pogada z ludźmi którzy już wesele mieli.
Własnie gadał, ale z taka osoba co miała wesele 20 lat temuTez mówię, że za mało. Wesele jest na 120 osób, poprawiny pewnie na 80, bo więcej nie przyjedzie. No ale gdzie 90 butelek wódki. zwłaszcza, ze nasze rodziny potrafią wypić. I rozmaiwał przeciez z kuzynem, który miał wesele w czerwcu. I wie ile wódki wypili. normalnie w weekend to mu wykład zrobie na ten temat

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-09-09 o 09:53
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 10:05   #352
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a wtedy źle się czuł i przeszło mu?
po moich doświadczeniach to wiem,że szpitale u nas są jakie są,chociaż to dziwne bo przecież mamy wykwalifikowane kadry ja to bym chciała takich lekarzy jak Dr House
u mnie było tak że drętwiałam,wymiotowałam,m iałam biegunkę,leciałam przez ręce,nie wiedziałam co się ze mną dzieje -byłam w szpitalu 2 tygodnie i nie doszli do tego co mi było a najlepsze było to,ledwo kojarzyłam gdzie jestem a musiałam sama sobie dochodzić do dyżurek na badania to był obłęd,dopiero moja mama się tym zajęła i pobierali mi krew itd na sali,bo ja wstawałam z łożka,po ścianie dochodziłam do drzwi sali,a na korytarzu już albo się czołgałam albo zostawałam tak leżeć i pomagały mi wstać inne panie-pacjentki straszne to było

on ogolnie sie zle czul, ale wtedy chodzilismy do liceum i codziennie imprezowalismy, wiec stwierdzil, ze to pewno przemeczenie... do momentu jak w szkole na przerwie nie dostal ataku w stylu epilepsji... zaraz go wzieli do higienistki, wezwali pogotowie... pierwsze pytanie: "co cpales?" i mu sprawdzali zyly
no a potem pojechal do szpitala, robili mu te wszystkie badania, cos go probowali leczyc, ale stwierdzili, ze krew ma w takim stanie, ze trzeba przetoczyc... no i przetoczyli mu worek krwi, wyniki oczywiscie sie poprawily dostal recepte na jakies tabletki i go po 2 tygodniach wypisali dosc dlugi czas jadl te tabletki, zelazo itp, chodzil na badania, kontrole i mu przeszlo... a teraz wyniki sa kompletnie w druga strone
choc ze szpitala byl bardzo zadowolony mial 2-osobowy pokoik z lazienka, jedzenie mu smakowalo, pielegniarki i lekarze mili, nie musial nigdzie chodzic - mial swiatelko przy drzwiach pokoju jak czegos chcial . jakos dobrze trafil

Cytat:
Mi sie nie podobaja auta kombi, wole suv i terenówki z takich duzych, ale to wiadomo, że juz droższe. KOmbi to takie rodzinne auta, bleDuzo naszych znajomych ma kombi i wyglada to jak przez okno Ale że wszyscy powoli zaciążają to się z nich śmiejemy, że auto już jest. Własnie wielu znajomych kupuje kombi, bo sa tańsze od sedanów, ale ja bym wolała doplacić niz sie wozić kombiwozem
mi sie podobaja, ale nie wszystkie (taki Accord Combi wyglada jak karawan pogrzebowy ) TZ mi pokazywal ostatnio jedna bete combi i bardzo fajna byla
na terenowke nas nie stac, bo za duzo pali , a my potrzebujemy auta po miescie, wiec terenowka to bylby przerost formy nad trescia - na off road sie nie wybieramy z reszta jeszcze nie widzialam terenowki, ktora by mi sie podobala potrzebujemy tez auta ladownego, z duzym bagaznikiem, najlepiej relingami itp. a w suvach to za duzo miejsca nie ma one sa po prostu duze, ale niezbyt ladowne. a te ktore mi sie podobaja (Audi Q8) sa strasznie drogie i w zyciu nie wywale tyle kasy na glupie auto no a sedany sa za male (w te wakacje sie przekonalismy )
w combi wrzuce rower bez zadnych dodatkowych bagaznikow. w sedanie musialabym sie bawic za kazdym razem w montowanie bagaznika.
my ogolnie potrzebujemy w aucie duuuuzo miejsca juz w tym momencie mamy w bagazniku naszego hatchbacka moje rolki, TZa buty do biegania, TZa bojke do plywania, koc + poduszka, rozne rzeczy do auta, jeszcze do niedawna grill i juz miejsca praktycznie nie ma

ja to w sumie nie jestem jakis szpaner, wiec nie potrzebuje wypasionej fury do ktorej wsadze siatke z zakupami (bo wtedy zaczelaby sie rozgladac za sportowym), tylko czegos czym moge pojechac pod namiot, na rower itp. wyglad jest jakby na drugim miejscu... choc jak mowilam: mi sie combi podobaja uwazam, ze taki tyleczek niczego im nie ujmuje

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
ooo u mnie też cylindry czy coś takiego były do wymiany. w każdym razie u mnei tez w tylnych kołach . A co najlepsze ja sobie jeżdziłam i niczego nei zauważyłam. Dopiero jak tata wsiadł to stwierdził, że prawie wleciał do rowu i by się zabił.I jakim cudem ja nim mogłam jeździć. A mi tam się dobrze jeździło.

ale my tez nic nie czulismy dopiero gosciu na przegladzie zobaczyl, ze prawe tylne kolo nie hamuje a hamulce mamy ostre jak brzytwy, wiec tam jedno kolo to zadnej roznicy nie czuc

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-09 o 10:10
Stary 2009-09-09, 10:36   #353
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie podobaja, ale nie wszystkie (taki Accord Combi wyglada jak karawan pogrzebowy ) TZ mi pokazywal ostatnio jedna bete combi i bardzo fajna byla
na terenowke nas nie stac, bo za duzo pali , a my potrzebujemy auta po miescie, wiec terenowka to bylby przerost formy nad trescia - na off road sie nie wybieramy z reszta jeszcze nie widzialam terenowki, ktora by mi sie podobala potrzebujemy tez auta ladownego, z duzym bagaznikiem, najlepiej relingami itp. a w suvach to za duzo miejsca nie ma one sa po prostu duze, ale niezbyt ladowne. a te ktore mi sie podobaja (Audi Q8) sa strasznie drogie i w zyciu nie wywale tyle kasy na glupie auto no a sedany sa za male (w te wakacje sie przekonalismy )
w combi wrzuce rower bez zadnych dodatkowych bagaznikow. w sedanie musialabym sie bawic za kazdym razem w montowanie bagaznika.
my ogolnie potrzebujemy w aucie duuuuzo miejsca juz w tym momencie mamy w bagazniku naszego hatchbacka moje rolki, TZa buty do biegania, TZa bojke do plywania, koc + poduszka, rozne rzeczy do auta, jeszcze do niedawna grill i juz miejsca praktycznie nie ma

ja to w sumie nie jestem jakis szpaner, wiec nie potrzebuje wypasionej fury do ktorej wsadze siatke z zakupami (bo wtedy zaczelaby sie rozgladac za sportowym), tylko czegos czym moge pojechac pod namiot, na rower itp. wyglad jest jakby na drugim miejscu... choc jak mowilam: mi sie combi podobaja uwazam, ze taki tyleczek niczego im nie ujmuje
własnoe accord kombi nie powala, ale gdybym chciała kombi to mozliwe, że byłby to accord, bo honda to hondaAle ten nowy kombi wymiata
Co do bmw to w kombi mi sie akurat podobaja, bo nie ma wiochy jak w szpanerskim sedanieAkurat suvy są ładowne, ale faktycznie niektóre maja bagazniki jak kombi, jednak mając do wyboru suva z bagaznikiem jak kombi wybralabym suva (oczywiscie z napędem na 4)i też mają ekonomiczne silniki no i komfort jazdy i niebo lepszy niz w combi A Audi to pewnie Q7 Ci się podoba Mi tez sie podoba
U mnie wygląd swoja droga,ale my z tz patrzymy na niezawodne marki(japończyki), nasi znajomi maja audice i ile oni w to kasy włożyli to az sie wierzyc nie chce - jedni na dzien dobry 5 tys i jeszcze póxniej 3 tys, masakra a my tylko przeglądy co 10 tys i nic poza tym nas nie interesujeAle to jest tak, że ktos raz kupi japończyka to już nie odejdzie

Musze sie umowić na przyszły tydzien do fryzjera i chyba pojdę tez na manicure i poprosze o jakiegos frencha ala ślubnego, żeby sobie przetestowacMAcie jakies fotki paznokci slubnych?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 10:41   #354
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Sukienka bardzo śliczna i taka lekka, mi sie podoba

i taki welon mgiełka będzie pasował prawda?

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Szana super ta sukienka którą wkleiłas... szczególnie ta góra
to najładniejszy element tej sukienki

Cytat:
on ogolnie sie zle czul, ale wtedy chodzilismy do liceum i codziennie imprezowalismy, wiec stwierdzil, ze to pewno przemeczenie... do momentu jak w szkole na przerwie nie dostal ataku w stylu epilepsji... zaraz go wzieli do higienistki, wezwali pogotowie... pierwsze pytanie: "co cpales?" i mu sprawdzali zyly
no a potem pojechal do szpitala, robili mu te wszystkie badania, cos go probowali leczyc, ale stwierdzili, ze krew ma w takim stanie, ze trzeba przetoczyc... no i przetoczyli mu worek krwi, wyniki oczywiscie sie poprawily dostal recepte na jakies tabletki i go po 2 tygodniach wypisali dosc dlugi czas jadl te tabletki, zelazo itp, chodzil na badania, kontrole i mu przeszlo... a teraz wyniki sa kompletnie w druga strone
choc ze szpitala byl bardzo zadowolony mial 2-osobowy pokoik z lazienka, jedzenie mu smakowalo, pielegniarki i lekarze mili, nie musial nigdzie chodzic - mial swiatelko przy drzwiach pokoju jak czegos chcial . jakos dobrze trafil
rzeczywiście dobrze trafił jak miał tak od razu u mnie mama musiała zainterweniować żeby opieka była OK Jedzenie nie wiem bo ja jeść nie mogłam najpierw w ogóle,dostawałam kroplówki,a potem papkę z marchewki i jedynie co mogłam to jeszcze chrupki kukurydziane-ale to już mi mama kupowała. Jak wyszłam ze szpitala to długo byłam na diecie-same gotowane warzywa,bez przypraw, i to malutkie porcje potem powolutku gotowane mięsko itd... i schudłam wtedy ooo bardzo dużo może znowu zacznę jeść same gotowane rzeczy
ale to bardzo dziwne-pierw miał niedobór a teraz za dużo i to bardzo dużo za dużo,ciekawe co mu ta lekarka powie.
Stary 2009-09-09, 10:41   #355
certina4
Wtajemniczenie

ten deo vichy w z zieloną zakrętką kosztuje ok 30zł ( zależy od apteki albo cen na all )

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 10:44   #356
szana
Zadomowienie

Cytat:
Musze sie umowić na przyszły tydzien do fryzjera i chyba pojdę tez na manicure i poprosze o jakiegos frencha ala ślubnego, żeby sobie przetestowacMAcie jakies fotki paznokci slubnych?
mam takie
Stary 2009-09-09, 10:47   #357
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat suvy są ładowne, ale faktycznie niektóre maja bagazniki jak kombi, jednak mając do wyboru suva z bagaznikiem jak kombi wybralabym suva (oczywiscie z napędem na 4)i też mają ekonomiczne silniki no i komfort jazdy i niebo lepszy niz w combi A Audi to pewnie Q7 Ci się podoba Mi tez sie podoba
U mnie wygląd swoja droga,ale my z tz patrzymy na niezawodne marki(japończyki), nasi znajomi maja audice i ile oni w to kasy włożyli to az sie wierzyc nie chce - jedni na dzien dobry 5 tys i jeszcze póxniej 3 tys, masakra a my tylko przeglądy co 10 tys i nic poza tym nas nie interesujeAle to jest tak, że ktos raz kupi japończyka to już nie odejdzie
ja mialam okazje pakowac sie do Rav4 i powiem, ze za duzo miejsca jak na takie auto to tam nie ma
o Q7 wlasnie mi chodzilo
a japonczyki chyba ostatnio juz nie sa takie niezawodne... przynajmniej o Toyotach slyszalam sporo zlego...
niektorzy twierdza, ze auta niemieckie sa niezawodne, a inni, ze... francuskie (patrz moja siostra, jej TZ, tesciowie siostry )
my tam na to az tak nie patrzymy
o Audicach slyszalam, ze cos z zawieszeniem na polskie drogi nie halo... o Volvo podobnie
no ale chyba kazda marka ma swoich zwolennikow i przeciwnikow

Cytat:
ja wlasnie bede malowac paznokietki na krwisto czerwono
mi chyba slubne bedzie robic swiadkowa
w swoich zbiorach mam takie (choc ja zadnych cekinow nie chce )
Stary 2009-09-09, 10:49   #358
n-karlik
Raczkowanie

cześć dziewuszki, jak już wspominałam w poprzednim wątku moja pronovias donaire okazała się brudna i brzydka- jednym slowem czar prysł, za to, w poniedziałek zmierzylam nową kolekcję 2010 - jedna sukieneczka jest biała z W1 a druga - coś pomiedzy bielą a ecru - Atelier Diagonal.
and make a brand new ending...

Edytowane przez n-karlik
Czas edycji: 2009-09-09 o 14:04
n-karlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 10:50   #359
lain
Zakorzenienie

Cytat:
rzeczywiście dobrze trafił jak miał tak od razu u mnie mama musiała zainterweniować żeby opieka była OK Jedzenie nie wiem bo ja jeść nie mogłam najpierw w ogóle,dostawałam kroplówki,a potem papkę z marchewki i jedynie co mogłam to jeszcze chrupki kukurydziane-ale to już mi mama kupowała. Jak wyszłam ze szpitala to długo byłam na diecie-same gotowane warzywa,bez przypraw, i to malutkie porcje potem powolutku gotowane mięsko itd... i schudłam wtedy ooo bardzo dużo może znowu zacznę jeść same gotowane rzeczy
ale to bardzo dziwne-pierw miał niedobór a teraz za dużo i to bardzo dużo za dużo,ciekawe co mu ta lekarka powie.
to TZ niby na jakiejs tam diecie wtedy byl, ale to tylko jak mial podejrzenie cukrzycy a potem to juz dostawal normalnie takie niby dietowe szpitalne plastikowe pojemniki z papu z cateringu nie narzekal
Stary 2009-09-09, 10:52   #360
kaska87
Zakorzenienie

nie samoa miałam 19 lat spasłam się od tabsów i nie mogłam za chiny schudnąć na nich więcej niż 4kg a teraz samo leci już 3kg za mną a jem wszystko a teraz zaczynam dietę więc spoko

a Ty powaznie mówisz, że ważysz 53kg?

dostałam zaproszenie na rozdanie dyplomów na 9.10

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-09 o 10:57
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości