|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
![]() ![]() no to bardzo dziwne-takie skrajności -i na pewno nie jest to dobrze.Najważniejsze że się dobrze czuje-póki się nie dowiecie czegoś więcej od lekarza to aby tyle dobrze. Oby było tak,że jak będzie coś tam zażywał albo zmieni dietę to będzie wszystko ok- tego życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie dostanie coś na obniżenie -jeśli jest takie coś,a przy tym zmiana diety będzie pomocna i może nie wezmą do szpitala ale będzie musiał robić częste badania krwi pewnie. tę suknię muszę zmierzyć ![]() ![]() http://www.sinceritybridal.com/eu_en...sc=&curimage=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakby to była taka normalna waga dla Ciebie to byś tyle wazyla a skoro nie możesz jej osiągnąć to znaczy, że to nie jest normalna waga dla osoby przy Twoim wzroście, budowie itp. Żeby ważyc proporcjonalnie do tego ile Ty rzekomo możesz wazyć to ja musiałabym wazyć 43 kg co wg mnie jest niemożliwe przy zachowaniu zdrowia i normalnej diety, musiałaby ze mnie zostac skóra i kości i tak samo widzę wagę 53 kg przy Twoim wzroście. Tyle przy Twoim wzroście ważą drobniutkie modelki. Nie wiem czy Cie tym dobiję czy nie, ale takie jest moje zdanie.
![]() |
#335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauwazylam, ze od takiego jedzenia nawet niektorym panom rosna piersi ![]() dobrze, ze TZ ma dobra przemiane materii ![]() Cytat:
![]() ![]() oo prosze, jeszcze niedawno mowilam, ze nasze auto ma juz 10 lat i pewno w koncu zacznie sie cos sypac... i wykrakalam ![]() cos prawe tylne kolo nie hamuje. jakies cylinderki czy cos... nie znam sie ![]() ciekawe ile mechanik zaspiewa ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pytam się dlaczego dopiero teraz mi o tym mowisz ![]() ![]() teraz to już chyba za późno bo co najwyżej dupa mi urośnie a nie piersi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tzn jakie? ![]() w tym salonie co jest można robić foty to jak zmierzę ją to pokaże fotę i ocenisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wtedy go wzieli do szpitala na tak dlugo, bo sami nie wiedzieli co mu jest... podejrzewali rozne straszne choroby (lacznie z bialaczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moejmu w tym roku stuknelo 10 i jest po remoncie silnika i mam zamiar nim jeszcze z 5 lat pojeździć, bo po tym remoncie mam w zasadzie nowy silnik i dlatego ten remont został zrobiony, bo powiedzialam, ze chce tym autkiem jeździć a nie sprzedawać. JUz pare lat jeździ i nic sie z nim nie działo i teraz mam pewnośc, że w ciągu kolejnych lat też nic się nie stanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() naszemu wlasnie w lipcu stuknela dyszka ![]() ![]() ![]() no ale wymieniacsamochod mamy zamiar tak czy siak w przyszlym roku ![]() TZ sie ostatnio napala na jakas Bete combi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Uk pójdę z Tż na siłownie, oczywiście jak mi karnet kupi ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Dziewczyny pamiętacie jak Tancerka podawała przepis na tartę, zapisała może go któraś z Was ![]() ![]() ![]() bo mam sporo gruszek w domu i muszę coś z nimi zrobić i pomyślałam o tarcie owocowej ale nie mam sprawdzonwego przepsiu na ciasto ![]() A może któras z Was ma sprawdzony przepisik ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
po moich doświadczeniach to wiem,że szpitale u nas są jakie są,chociaż to dziwne bo przecież mamy wykwalifikowane kadry ![]() ![]() u mnie było tak że drętwiałam,wymiotowałam,m iałam biegunkę,leciałam przez ręce,nie wiedziałam co się ze mną dzieje -byłam w szpitalu 2 tygodnie i nie doszli do tego co mi było ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a wysoka to nie jestem ![]() ![]() zmierzę różne-pokaże i liczę na pomoc ![]() no podobną ma te górę do Gosi kiecki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A my to juz sami nie wiemy, bo juz sie pojawia 10 wersja, ze najpierw kupimy mieszkanie, póxniej, że najpierw auto, ale stanęło póki co na tym, ze jak się po prostu trafi dobry egzemplarz w pobliżu to zmienimy autko, tz przeglada motoallegro i sie czai, jak się cos trafi to siup na serwis, jak ok to bierzemy ![]() Mi sie nie podobaja auta kombi, wole suv i terenówki z takich duzych, ale to wiadomo, że juz droższe. KOmbi to takie rodzinne auta, ble ![]() ![]() ![]()
![]() |
#346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisane przez szana tę suknię muszę zmierzyć widzę też do niej welon mgiełkę http://www.sinceritybridal.com/eu_en...sc=&curimage=1 Sukienka bardzo śliczna i taka lekka, mi sie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() .Tż tez planuje zmianę samochodu, bo ten jego sie rozwala-ostatnio 1600 zł ![]() A wiecie coi ostatnio wymyslił. Myślałam, że padnę trupem. Stwioerdził, że na nasze 2-dniowe wesele kupi 90 butelek wódki. Bo ktoś mu powiedział, ze tyle wystarczy. Wg mnie minimum 150 butelek trzeba kupić. A oni se policzyli kto nie pije i że winko jeszcze będzie i im wyszło 90 butelek ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-09-09 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||
Wtajemniczenie
|
cześć, odniosę się do wczorajszych postów :
Cytat:
mam ten garniera mineralny co nie pozostawia śladów i rzeczywiście jest fajny, ładnie pachnie, z ładnie pachnących i skutecznych polecam Vichy z zieloną nakrętką ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Obca masz rację 90 butelek na 2 dni to zdecydowanie za mało ![]() ![]() ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-09-09 o 09:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas z wodka jest tak,ze jak bedziemy kupwac to szefowa restauracji powie nam ile mamy kupic, tzn.mozemy wiecej ale nie mniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
hellou
![]() Szana super ta sukienka którą wkleiłas... szczególnie ta góra ![]() ja ostatnio też robiłam badania i musze łykac teraz tabletki z magnezem, bo mam go mało a tak to ok... ale ten Twój TZ Lain "zażelazowany"... mimo tego, że się dobrze czuję to przecież musi być jakaś przyczyna, że ma tego aż tyle w swoim organizmie ![]() hmmm... cos mi się wydaję, że ja w dziecinstwie jakos często przebywałam w KFC ![]() a ile kosztuję ten antyperspirant z Vichy?? Bo mi się nie chce szukać ![]()
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-09-09 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-09-09 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
on ogolnie sie zle czul, ale wtedy chodzilismy do liceum i codziennie imprezowalismy, wiec stwierdzil, ze to pewno przemeczenie... do momentu jak w szkole na przerwie nie dostal ataku w stylu epilepsji... zaraz go wzieli do higienistki, wezwali pogotowie... pierwsze pytanie: "co cpales?" ![]() ![]() no a potem pojechal do szpitala, robili mu te wszystkie badania, cos go probowali leczyc, ale stwierdzili, ze krew ma w takim stanie, ze trzeba przetoczyc... no i przetoczyli mu worek krwi, wyniki oczywiscie sie poprawily ![]() ![]() ![]() choc ze szpitala byl bardzo zadowolony ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na terenowke nas nie stac, bo za duzo pali , a my potrzebujemy auta po miescie, wiec terenowka to bylby przerost formy nad trescia - na off road sie nie wybieramy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w combi wrzuce rower bez zadnych dodatkowych bagaznikow. w sedanie musialabym sie bawic za kazdym razem w montowanie bagaznika. my ogolnie potrzebujemy w aucie duuuuzo miejsca ![]() ![]() ![]() ja to w sumie nie jestem jakis szpaner, wiec nie potrzebuje wypasionej fury do ktorej wsadze siatke z zakupami (bo wtedy zaczelaby sie rozgladac za sportowym), tylko czegos czym moge pojechac pod namiot, na rower itp. ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale my tez nic nie czulismy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-09 o 10:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do bmw to w kombi mi sie akurat podobaja, bo nie ma wiochy jak w szpanerskim sedanie ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie wygląd swoja droga,ale my z tz patrzymy na niezawodne marki(japończyki ![]() ![]() ![]() Musze sie umowić na przyszły tydzien do fryzjera i chyba pojdę tez na manicure i poprosze o jakiegos frencha ala ślubnego, żeby sobie przetestowac ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zadomowienie
|
![]() i taki welon mgiełka będzie pasował prawda? ![]() to najładniejszy element tej sukienki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale to bardzo dziwne-pierw miał niedobór a teraz za dużo i to bardzo dużo za dużo,ciekawe co mu ta lekarka powie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
ten deo vichy w z zieloną zakrętką kosztuje ok 30zł ( zależy od apteki albo cen na all )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o Q7 wlasnie mi chodzilo ![]() a japonczyki chyba ostatnio juz nie sa takie niezawodne... przynajmniej o Toyotach slyszalam sporo zlego... niektorzy twierdza, ze auta niemieckie sa niezawodne, a inni, ze... francuskie (patrz moja siostra, jej TZ, tesciowie siostry ![]() my tam na to az tak nie patrzymy ![]() o Audicach slyszalam, ze cos z zawieszeniem na polskie drogi nie halo... o Volvo podobnie ![]() no ale chyba kazda marka ma swoich zwolennikow i przeciwnikow ![]() Cytat:
![]() ![]() mi chyba slubne bedzie robic swiadkowa ![]() w swoich zbiorach mam takie (choc ja zadnych cekinow nie chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
cześć dziewuszki, jak już wspominałam w poprzednim wątku moja pronovias donaire okazała się brudna i brzydka- jednym slowem czar prysł, za to, w poniedziałek zmierzylam nową kolekcję 2010 - jedna sukieneczka jest biała z W1 a druga - coś pomiedzy bielą a ecru - Atelier Diagonal.
It is very difficult to go back and make a brand new start... But you can always start from now and make a brand new ending... ![]() Edytowane przez n-karlik Czas edycji: 2009-09-09 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
nie samoa miałam 19 lat
![]() ![]() ![]() a Ty powaznie mówisz, że ważysz 53kg? dostałam zaproszenie na rozdanie dyplomów na 9.10 ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-09 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.