Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-08, 17:41   #3781
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
zgodnie z życzeniem: nie będzie padać!

dziewczyny pogoda w tym dniu jest najmniej istiotna rzecza
najwazniejsze ze macie siebie i od tego dnia jestescie jednoscia .....

a pogoda czy bedzie lalo czy bedzie slonce nic nie zmieni
przeciec i w Kosciele i w lokalu jest dach wiec nie popsuje tego pieknego dnia deszcz glowa do gory

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 20:48   #3782
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie,

Cieszę się, że wszystkim PMkom z 05.09 humor dopisywał.
Ja po wieczorze panieńskim po prostu rewelacja! Dostałam mnóstwo świetnych prezentów i dziewczyny dopisały i spisały się na medal!

Na razie nie czuje stresu. TŻ stwierdził, że zaczniemy się stresować w czwartek jak pojedziemy do domu. Na razie 2 dni w pracy i w piątek ostatnie szaleństwo a w sobotę - nic tylko uśmiech na twarzy i w drogę!

A Wy jak 12 wrześniówki? dużo jeszcze do załatwienia?

P.S. mam już opaskę. Ciocia mi ją uszyła - jest śliczna!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 22:32   #3783
india83
Zakorzenienie

cholercia... rozchorowałam się zatoki, zapalenie gardła, a tym samym chrypa, glos niedopoznania, zawalony nosek i fatalne samopoczucie no cóz zawsze tak mam we wrześniu, prowadzenie zajęć z dziećmi ma niestety tez wiele minusów min. nadwyręzanie głosu i różne infekcje. mam tylko nadzieje, ze do 26.09 się wykuruje...

Scio śliczna relacja
india83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 07:27   #3784
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
P.S. moja teściowa wczoraj nam życzyła zebysmy wrócili w trójkę z Bułgari ja się jej pytam ,,co to znaczy?" a ona ,,no domysl się" juz jej się chciałam zapytać czy mam znaleźć tam sobie kochanka i z nim wrócić
eeee... to fajną masz teściową...

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
cholercia... rozchorowałam się zatoki, zapalenie gardła, a tym samym chrypa, glos niedopoznania, zawalony nosek i fatalne samopoczucie no cóz zawsze tak mam we wrześniu, prowadzenie zajęć z dziećmi ma niestety tez wiele minusów min. nadwyręzanie głosu i różne infekcje. mam tylko nadzieje, ze do 26.09 się wykuruje...
w takim razie, życzę zdrówka. i uśmiechu, nawet przez zachrypnięte gardło, bo podobno pozytywne nastawienie pomaga wyzdrowieć.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 08:37   #3785
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziewczyny pogoda w tym dniu jest najmniej istiotna rzecza
najwazniejsze ze macie siebie i od tego dnia jestescie jednoscia .....

a pogoda czy bedzie lalo czy bedzie slonce nic nie zmieni
przeciec i w Kosciele i w lokalu jest dach wiec nie popsuje tego pieknego dnia deszcz glowa do gory
Dziekuje w imieniu swoich i innych PM za podtrzymanie na duchu
Doczekac sie juz nie moge 19.09 :-D

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 08:57   #3786
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
hej, głowa do góry! wszystko będzie dobrze.
Mam nadzieje, ze naprawde sie ułoży.
Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Magialena ja jestem Agata, więc wierszyk z rana jak najbardziej trafił w mój gust

Dziewczynki z 12.09 jak nastroje? My wczoraj załatwiliśmy kościół, dekoracje i organistę, także jestem happy i teraz pozostaje nam czekać stresik jest, ale staram sie za dużo nie myśleć...eh...jak ten czas leci!
Nastroje takie sobie, coraz wiekszy stresik jest i napiecie.
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
no dokładnie coś o powyższej tematyce

Liliputku uśmiechnij się!!!!!!! Nie można sobie stwarzac problemów, które póki co nie istnieją Nie wolno się też martwić na zapas, jeśli zobaczysz w trakcie imprezy, że cos nie tak, dopiero wówczas będziesz reagowała Póki co nastawiaj się optymistycznie i pamiętaj że to i tak będzie WASZ NAJPIĘKNIEJSZY dzień i nikt ani nic nie jest w stanie go popsuć !!
A mój wieczór panieński jak najbardziej udany
Masz racje, nie mozna sie na zapas martwic.
Cytat:
mało! jeszcze! jeszcze!

o kurde! ja sama zappomniałam dać swojej relacji...
No to czekamy na Twoja relacje
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Podjechaliśmy pod kościół. Gości jeszcze nie było powoli się zjeżdzali. Witaliśmy się ze wszystkimi. Goście weszli do Koscioła. Swiadkowie poszli podpisac dokumenty. A my stalismy pod Kosciołem i wtedy wypadł mi welon. Wiec na szybko znajoma-fryzjerka na siłe mi go wciskała, rozwalając przy tym fryzurę
Wchodzimy do Kościoła. Wszyscy na nas patrzą, ja uśmiechnięta.
Potem msza. Piękne kazanie (podobno - ja nie pamiętam), na przysiędze ksiądz nas bardzo wyluzował. Super. Grała nam schola - dziewczyny na flecie, gitarze - super. Goście bardzo chwalili
Potem pojechaliśmy na salę.
Wesele było w Restauracji Staropolska w Suchedniowie - jedzenia było mnóstwo i pyszne. Pani kierowniczka, zarąbista babka, a zespół boski. Na koniec gości odśpiewali - "za***** kapela, kurde jaka świetna orkiestra" Gości nie schodzili z parkietu.

Wpadek jako takich nie było, a przynajmniej ja nie pamiętam.

Jak mi się coś przypomni, to dopiszę
Scio wesel jak widac udane, nawet bez zadnej wpadki. Gratuluje!
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

a wzoraj najlepszy numer idziemy do sklepu i tż klapsnął mnei w pupe i krzyknął słońce za dwa tygodnie ebdziesz moja zoną

ale sie ludzie patrzeli
Moj TZ tez sie cieszy, co nie zmienia faktu, ze sie juz stresuje. Wczoraj bylismy u ksiedza, i jak ksiadz nam zaczal mowic jak msza przebiegnie itp to moj Tż pobladlty stwierdzil, ze juz ma stresa.
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja już mam mega stresa, dziś jadę do rodziców i jutro idę znów na próbną do innej fryzjerki, jutro wieczorem lub w czwartek rano do siostry zakonnej w sprawie kwiatów, tyle jeszcze do załatwienia i tyle stresu mam już 10 kartek z zapiskami co mam zrobić by nie zapomnieć
Niezle, 10 kartek. Ja sobie odhaczalm wedlug listy ktora ktos kiedy na forum tutaj zamiescil. Teraz mam tylko 1 kartkle z ostatnimi drobiazgami do dopiecia. Chyba, ze pozapominalam o połowie rzeczy z emocji.
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie,

Cieszę się, że wszystkim PMkom z 05.09 humor dopisywał.
Ja po wieczorze panieńskim po prostu rewelacja! Dostałam mnóstwo świetnych prezentów i dziewczyny dopisały i spisały się na medal!

Na razie nie czuje stresu. TŻ stwierdził, że zaczniemy się stresować w czwartek jak pojedziemy do domu. Na razie 2 dni w pracy i w piątek ostatnie szaleństwo a w sobotę - nic tylko uśmiech na twarzy i w drogę!

A Wy jak 12 wrześniówki? dużo jeszcze do załatwienia?

P.S. mam już opaskę. Ciocia mi ją uszyła - jest śliczna!
To fajnie, ze ci sie wieczor panienski udal. my dopinamy juz ostatnie formalnosci.
Cytat:
India kurcze nieciekawie sie tak rozchorowac 2 tygodnie przed weselem. Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowiejesz.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 09:12   #3787
śliweńka
Zakorzenienie

ja mam jeszcze takie pierdoły choć najważniejsza to dogadać się z siostrą o wystrój kościoła

kupić nagrody do zabawa na wesele, zawieźć wódkę, ciastka kruche i balony na sale , spowiedź, dziś idę na paznokcie i do innego fryzjera, kupić majtki a może stringi pończochy, zanieść świece siostrze zakonnej itd.

10 kartek to dlatego że co mi przyjdzie na myśl to zapisuje i do kalendarza wsadzam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-09-09 o 09:13
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 09:39   #3788
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

napisalam sie ja durna i wszystko znikło

z nowosci u mnie

wczoraj odebralismy marynarke i reklamacji zszyli te dziurki a jakze

tylkoz tych nerwów tz tego nei ząłozyl połazilismy jeszcze po rybniku odebralismy bizuterie ze skrócenia i okazało sie że przyszły moje wymarzone kolczyki !!!!! bo miało nei byc a przyszły ale mi babka chumor poprawiła
krawata turkusowego nie znalezlismy oczywiscie bo po co

zajezdzamy do domu tz załozył marynarke i mowi kurrrr ciasna za ciasna
ale sie wsciekł mowi jak ja tam jutro wpadne to je rozniosę

ale mowie mu spokojnie przeciez dobrze sie układa a on krzyczy ze nei ze do dupy to wszytko ze ma juz dosc i ze jutro tam pojedzie,

potem jak juz wracałam do siebei to przyszło mi na mysl ze one moze zamiast przeszyc ten szew tylko to zweziły za telefon dzwonie i mowie niech tesciowa zmierzy czy ma 100 w klacie ta marynarka no i miała wiec pomysł odpadł

jade dalej i znow dzwonie i mowie przymerzales przeciez na spodnie dzinsy załóż wszytko jak do slubu i zobacz jeszcze raz
i dzwoni za chwile " ubrałem sie jak kazałas i wszystko jest raczej dobrze"

no to az mi ulzyło jak juz mowi raczej dbrze to jest dobrzemowi najwyzej bede rozpiety chodzi bo to go tak pod pachami tak dziwnie cisło

no nic nei moze byc dobrze nic a nic

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 10:05   #3789
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczyny własnei dzwoniła do mnei przyjaciólka ze studiów i prosiła aby zrobiła liste prezentów jakie chcialibysmy dostac i one sie w 6 maja poskładac i wybrac nam jakis prezent

kurcze eni wiem co wpisac napisała expres, komplet lampek i kieliszków do trunków wszelakich

a co dalej...... to mi teraz wyskoczyły

doradzcie cos
My dostaliśmy od znajomych np garnki tefal inginio, kieliszki do szampana (zresztą z każdych innych też bym się cieszyła), toster do sandwiczy, ekspres do kawy. Napewno znajdzie się coś co chcielibyście mieć a nie macie :P
Stary 2009-09-09, 11:30   #3790
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry!!!!!!!!!!

Dziewczyny, umieram ze stresuuuuuu!!!! Już za kilka dni.... a ja nie wiem już jak sie nazywam. Jak na złość w pracy zarzucili mnie sprawami, nawte nie mam czasu nadrobić co naskrobałyście!!!

Masakra, ścisk w żołądku, panika, obawa, strach ... i taki zamęt że szok... mam ochote i wskoczyć pod kołderke do soboty .

Suknia już wisi moja w domciu, ale u koleżanki, ponieważ ja mieszkam z TZ.... tort zamówiliśmy - będzie taki jak w załączeniu ( nie mam fotki ... wrrrr ).... a ja dalej nie czuje, że organizuje własny ślub..... masakra. Nie wiem o co chodzi.

Ciesze sie strasznie, tym bardziej, że jestem zachwycona sobą w sukni (co się prawie nigdy nie zdarza ) i jak zobaczyłam jaki mi welon odszyły... mmmmmiodzio!

Dziewczyny z 12.09 - trzymamy za pogode... bo już słysze że ma sie ochładzać! A nie mam i mieć nie będę bolerka.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-09-09 o 11:33 Powód: no tak... nie mam fotki tortu
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 11:40   #3791
agnusek22
Wtajemniczenie

Hej

Oficjalnie - mamy wszystko przygotowane pozostaje nam czekać. Ja mam urlop dopiero od piątku, bo bym w domu nie wytrzymała, a tak wracam o 17 i idę na aerobik, w domku jestem o 21, prysznic, pogadam z rodzicami, cos poczytam i zasypiam jak dziecko ale serce wali jak opętane jak tylko myślę, ze juz za chwile sobota!!!

Jeśli chodzi o pogodę, to sprawdzam wszytsko co mogę i biorę średnią i wychodzi mi, ż enie ma padać (nigdzie deszczu w Poznaniu nie zapowiadaj), a temperatura ok.22 stopni. Ja mam niby bolerko, ale przestałam się w nim podobać (dostałam je gratisowo na wypożyczenie). Samo w sobie jest śliczne - koronkowe, al ewydaje mi sie, ze w połączeniu z suknią już sie nie prezentuje tak dobrze...więc nie zamierzam go ubierać

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 14:05   #3792
moniqac
Zadomowienie

gdzie są 12 wrześniówki??? powinnyśmy tu razem panikować .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 14:35   #3793
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

Melduje sie

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 14:54   #3794
merkaba
Raczkowanie

Hej dziewczyny!!

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ksiądz nie ma prawa wymagać aby świadek przystępował do komunii. Mój brat który był świadkiem ne przystępował (mieszka z narzeczoną) i nie było problemu. Jak teraz o tym myslę, to się nawet nie pytali nas, czy świadkowie komunię przyjmować będą. A to w małej miejscowości było.
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
No to ksiądz wprowadził Cię w błąd i pewnie gdyby Ci bardzo zależało mogłabyś się z nim kłócić. My byliśmy właśnie w niedzielę u księdza w tej sprawie. No bo chcę żeby moja siostra była świadkową - a ma tylko cywilny ślub i do komunii iść nie może. Ksiądz powiedział że wg. prawa kanonicznego świadkiem może być nawet osoba niewierząca albo innego wyznania. I to od nas zależy, tylko tyle że utarło się że "powinna" iść do komunii. Ale nie musi. i powiedział że to widzimisie księży że świadek ma mieć karteczkę od komunii itp..

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
merkaba troszke to dziwne bo ani swiadek moj ani meza nie szli do komuni i ksiadz nawet nie pytal.. moze da sie z nim pogadac?
no właśnie teraz już sama nie wiem..

szkoda słow, no właśnie też mi się rzuciło w oczy, że świadek nie musi przyjmować komunii i dlatego zdziwiła mnie opinia księdza, sama biore slub w małej miejscowości i to pewnie dlatego żeby zgorszenia nie siać że świadek bez komunii.a tak na poważnie to teraz to już sama nie wiem, chyba juz się nie będę kłocić z nim, bo pytałam już kuzynkę i głupi mi jej z kolei teraz odmawiać . kwas jednym słowem...

Cytat:
cholercia... rozchorowałam się zatoki, zapalenie gardła, a tym samym chrypa, glos niedopoznania, zawalony nosek i fatalne samopoczucie no cóz zawsze tak mam we wrześniu, prowadzenie zajęć z dziećmi ma niestety tez wiele minusów min. nadwyręzanie głosu i różne infekcje. mam tylko nadzieje, ze do 26.09 się wykuruje
india zdrówka Ci życze

Cytat:
heh ja też nie wiem ile księdzu organista pow że co łaska
u mnie organista już ma ustaloną stawkę, jak był mojego Tatusia pogrzeb to od razu rzucił mojej Mamie że on bierze 150 pln. teraz stawka wzrosła do 200pln. zabawne bo tyle to ja chciałam właśnie księdzu dać.no właśnie te "co łaska" to mnie irytuje bo jak dam za mało to co wtedy..?aaaa już nie myślę o tym

...You know I look like a woman but I cut like a bufallo..

Zaręczyliśmy się : 25.12.2008 r.

Ślubowaliśmy : 10.10.2009 r.

Małgorzatek 16.04.2011

merkaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 16:55   #3795
Gucia0987
Zakorzenienie

Melduję się jako kolejna 12 wrześniówka

Nie panikuję jeszcze. Może mam minimalny ścisk żołądka

Wczoraj pokłóciłam się z TŻetem o pierdołe i mam nadzieję, że jak dzisiaj wróci z pracy to już wszystko będzie dobrze, bo przecież zostały jeszcze 2 dni!!!

Stary 2009-09-09, 19:38   #3796
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hej dziewczynki melduje sie jako mloda mezatka
powiem na razie ze wszystko bylo cudownie, wszystko sie udalo, goscie zachwyceni, zabawa cudna
zdjec nie mam za duzo ale moze zaraz jakies wrzuce tylko czasu malo bo dzis w nocy lecimy na krete i wlasnie sie pakujemy

Edytowane przez neska22
Czas edycji: 2009-09-09 o 20:28
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 21:31   #3797
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Zaginęłam w poślubnej akcji
Siedzę ostatnio w Majkelowej Nibylandii ale i za Wami zatęskniłam.
Ale widzę, że pokruszona ta nasza stara ekipa.
Donoszę co nowego:
U nas pomalowana sypialnia - kolor Dulux Dzikie Wino, okno i grzejnik w kolorze Lazur.
W sobotę skończony duży pokój
Tapeta na duzą ścianę:
http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...233914512.html

a na pozostałe:
http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...233914578.html

Sa też nowe poduszki na wersalkę
http://www.leroymerlin.pl/produkty/p...236949245.html

Wszytsko zupełnie inaczej wygląda, więcej przestrzeni i przytulniej się zrobiło
Moja przyjaciolka ma identyczne tapety w salonie

bzyczka ja z moja przyjaciolka otwieramy firme org wesela w przyszlym roku

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 22:18   #3798
kupka
Raczkowanie

Cytat:

Jestem i ja .Stres ogromny choc mam momenty normalnosci.Trzymajmy kcuki za pogodę.Ja juz jesc nie mogę.O szok: confused:
Stary 2009-09-09, 22:18   #3799
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
powiem na razie ze wszystko bylo cudownie, wszystko sie udalo, goscie zachwyceni, zabawa cudna
zdjec nie mam za duzo ale moze zaraz jakies wrzuce tylko czasu malo bo dzis w nocy lecimy na krete i wlasnie sie pakujemy
slicznie wygladalas

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

bzyczka ja z moja przyjaciolka otwieramy firme org wesela w przyszlym roku
fajnie
ale pamieta o tym ze nie bedzie tak latwo z organizacja czyjegos wesele jak ze swoim

mam pytanko ... bedziemy zakladac jakis watek juz po ( a moze juz jest zalozony ) ... gdzie bedziemy sie wszystkie udzielac .. bo z tego co widze co tutaj w 95% udzielaja sie tylko te dziewczyny ktore maja ten wielki dzien przed soba .. a ciekawe co slychac u reszty dziewczyn tych ktore slubowaly np w lutym czy kwietniu

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-09-09, 22:33   #3800
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
slicznie wygladalas

fajnie
ale pamieta o tym ze nie bedzie tak latwo z organizacja czyjegos wesele jak ze swoim

mam pytanko ... bedziemy zakladac jakis watek juz po ( a moze juz jest zalozony ) ... gdzie bedziemy sie wszystkie udzielac .. bo z tego co widze co tutaj w 95% udzielaja sie tylko te dziewczyny ktore maja ten wielki dzien przed soba .. a ciekawe co slychac u reszty dziewczyn tych ktore slubowaly np w lutym czy kwietniu
Żabcia, już jest taki wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331064 Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Kochane, właśnie TŻ przyszedł z pracy i stwierdził, że się denerwuje, nie może sobie znaleźć miejsca i że podświadomie to bardzo się denerwuje. Ja przez niego też zaczęłam się denerwować, a jeszcze jutro jakoś w pracy trzeba przeżyć...

Stary 2009-09-09, 22:33   #3801
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!!!!!!!!!!

Dziewczyny, umieram ze stresuuuuuu!!!! Już za kilka dni.... a ja nie wiem już jak sie nazywam. Jak na złość w pracy zarzucili mnie sprawami, nawte nie mam czasu nadrobić co naskrobałyście!!!

Masakra, ścisk w żołądku, panika, obawa, strach ... i taki zamęt że szok... mam ochote i wskoczyć pod kołderke do soboty .

Suknia już wisi moja w domciu, ale u koleżanki, ponieważ ja mieszkam z TZ.... tort zamówiliśmy - będzie taki jak w załączeniu ( nie mam fotki ... wrrrr ).... a ja dalej nie czuje, że organizuje własny ślub..... masakra. Nie wiem o co chodzi.

Ciesze sie strasznie, tym bardziej, że jestem zachwycona sobą w sukni (co się prawie nigdy nie zdarza ) i jak zobaczyłam jaki mi welon odszyły... mmmmmiodzio!

Dziewczyny z 12.09 - trzymamy za pogode... bo już słysze że ma sie ochładzać! A nie mam i mieć nie będę bolerka.

ja mam bolerko ale wszystko mnie wkurza w domu nikt z moich braci nawet nie zapytał czy pomóc, zapytałam bratowej czy pomoże nam z balonami na sali to pow że musi zobaczyć bo paznokcie bo to bo tamto

Cytat:

ja już panikuje ryczeć mi się chcę, byłam u siostry zakonnej o kwiaty dała mi adres do osób je uprawiających dość że dzw trzy razy to się dowiedziałam że mogą mi je ściąć dopiero w piątek o 17 myślałam że wymięknę jutro z rańca jadę do kwiaciarni kwiaty załatwiać, dziś byłam z mamą u teściowej mama nie umie przeżyć jakie ona kruche ciastka na wesele kupiła do tego teściowa stwierdziła że z wesela mamy być z TŻ zadowoleni ale jak narazie to ona chce robić wszystko po swojemu zołza

Cytat:
Napisane przez merkaba Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!

no właśnie teraz już sama nie wiem..

szkoda słow, no właśnie też mi się rzuciło w oczy, że świadek nie musi przyjmować komunii i dlatego zdziwiła mnie opinia księdza, sama biore slub w małej miejscowości i to pewnie dlatego żeby zgorszenia nie siać że świadek bez komunii.a tak na poważnie to teraz to już sama nie wiem, chyba juz się nie będę kłocić z nim, bo pytałam już kuzynkę i głupi mi jej z kolei teraz odmawiać . kwas jednym słowem...

india zdrówka Ci życze

u mnie organista już ma ustaloną stawkę, jak był mojego Tatusia pogrzeb to od razu rzucił mojej Mamie że on bierze 150 pln. teraz stawka wzrosła do 200pln. zabawne bo tyle to ja chciałam właśnie księdzu dać.no właśnie te "co łaska" to mnie irytuje bo jak dam za mało to co wtedy..?aaaa już nie myślę o tym
ja nie wiem ile dac organiście

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no no podróż poślubna super

Cytat:
slicznie wygladalas

fajnie

jest watek po Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

tak w ogóle mam taki stres że zaraz taki stres mam jeść już nie umiem

co sadzicie o tych fryzurach która lepsza, fryzjerka ma mi włosy już kręcić w piątek o 19 by się nie wyprostowały po godzinie jak na zdjęciu by trwalsze były, więcej osób u mnie co pytam twierdzi że kok lepszy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-09-09 o 22:40
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 22:45   #3802
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabcia, już jest taki wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331064 Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Kochane, właśnie TŻ przyszedł z pracy i stwierdził, że się denerwuje, nie może sobie znaleźć miejsca i że podświadomie to bardzo się denerwuje. Ja przez niego też zaczęłam się denerwować, a jeszcze jutro jakoś w pracy trzeba przeżyć...
kurcze ze ja o tym nie wiem ze jest taki watek?
dziekuje slicznie

nic sie nie stresujcie napewno bedzie pieknie w waszym dniu

Cytat:

jest watek po Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

co sadzicie o tych fryzurach która lepsza, fryzjerka ma mi włosy już kręcić w piątek o 19 by się nie wyprostowały po godzinie jak na zdjęciu by trwalsze były, więcej osób u mnie co pytam twierdzi że kok lepszy
dziekuje

jak dla mnie druga fryzurka o wiele ladniejsza
wygladasz w niej uroczo

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-09-09 o 22:47
Stary 2009-09-09, 23:01   #3803
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie

No wiadomo ,tym w ogole sie nie sugeruję.Ale nie uwazam zeby organizacja mojego wesela byla czyms latwym

Wątek po już jest od dawna

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 01:46   #3804
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
No wiadomo ,tym w ogole sie nie sugeruję.Ale nie uwazam zeby organizacja mojego wesela byla czyms latwym

Wątek po już jest od dawna
no ja wiem ze nie bylo latwe

kurde przeciez ja sie tam zapisywalam ... nie mam pojecia jakim cudem o nim zapomnialam ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-09-10, 07:27   #3805
kupka
Raczkowanie

Dziewczęta nie mogę spac!Kurde mam stresa ze hej!Niewiem jak przezyje ten sobotni dzień.Nigdy nie lubiłam byc w centrum zainteresowania, a teraz wszyscy zwróceni na nas.....o boże...
Stary 2009-09-10, 07:33   #3806
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
Dziewczęta nie mogę spac!Kurde mam stresa ze hej!Niewiem jak przezyje ten sobotni dzień.Nigdy nie lubiłam byc w centrum zainteresowania, a teraz wszyscy zwróceni na nas.....o boże...
ja też nie lubię być w centrum uwagi, ale uwierz - "w tym dniu" sama zaczniesz się prezentować! mimo woli. i będzie to bardzo przyjemne.

Stary 2009-09-10, 07:46   #3807
kupka
Raczkowanie

Cytat:
ja też nie lubię być w centrum uwagi, ale uwierz - "w tym dniu" sama zaczniesz się prezentować! mimo woli. i będzie to bardzo przyjemne.
Dzięki za pocieszenie,Wiem ze da się przezyc ten dzień - bo tyle z was nadal żyje.Ja tez pewnie jakos pokonam mój stres choc straszny ze mnie nerwus
Stary 2009-09-10, 07:52   #3808
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
Wiem ze da się przezyc ten dzień - bo tyle z was nadal żyje.
ostatkiem sił ciągnę...
a tak serio, to .

Stary 2009-09-10, 08:02   #3809
Gucia0987
Zakorzenienie

My też dzisiaj całą noc nie spaliśmy. Właśnie się zbieramy do pracy. Ja mam tylko 6h więc jakoś to przeżyje, ale TŻecik ma całkę, czyli 12h. A on z podkrążonymi oczkami, ale musi dać jakoś rade.

DAMY RADE!!!!!

Stary 2009-09-10, 08:09   #3810
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
My też dzisiaj całą noc nie spaliśmy. Właśnie się zbieramy do pracy.
a co robiliście?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości