|
|
#391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o dziecko
hee no widzicie?
zamieszanie z przemieszaniem... Hanjah a ty juz po terminie@?
|
|
|
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zaczne ale ciekawe jak dlugo utrzyma sie ten optymizm chyba do @ Cytat:
|
||
|
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez się tak zbieram do mierzenia temperaturki, ale boję się ze z moim roztrzepaniem i niesfornością to nic nie da, bo na pewno zapomnę, wstanę ech...
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak samo jak ja
|
|
|
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
I takie to życie... Ja tam jutro pędze do lekarza, niech mnie przebada pod tym kątem. 3 mies staranek i lipa
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z testem poczkam ze dwa tygodnie-chyba że @ się nie pojawi i temperatura nie spadnie. Ja temperaturę mierzę już 8 lat, także dzięki latom wprawy nie ma szans, żebym o tym rano zapomniała
|
|
|
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
hhehe więc skąd ta pewnośc ze jestes??
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Przyczajenie
|
Witam kobietki
A ja dzisiaj podlamana,ach szkoda gadac Zaczelo mi sie plamienie , boli mnie brzuch wiec mysle,ze ta wstretna @ na dniach sie rozkreci A juz myslalam,ze sie udalo mialam testowac za dwa dni No coz trzeba zaczac od nowa, 5 juz cykl.... Tym co testuja w krotce zycze powodzenia i trzymam kciuki,oby wam sie udalo ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no to masz dobrze ja sie boje za bede zapominac to za fasolkeCytat:
![]() Cytat:
za nastepny cykl
|
|||
|
|
|
#401 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki sanderinka!
No w koncu kiedys musi sie udac No ide wtulic sie w tz,jutro trzeba wstac do pracy a ja tu |
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
soley-i jak tam?
asiulap-zdawać tu relacje bo czekam. ja chyba jajko zniose to już jutro testowanko,nie moge się skupić na niczym innym. choć musze bo jade z syniemdo lekarza jakis podziębiony. a ja też do klubu z macicą w tyłozgięciu,a mówi się, że tylko co niektóra kobitka to ma,a tu prosze. wcześniej myslałam,że ja to jak zwykle odmieniec. |
|
|
|
#403 |
|
Raczkowanie
|
No hej dziewczynki. Widzę że nas troszkę przybyło. Fajnie. Cieszę się bardzo że nasze szczęśliwe grono staraczek sie powiększa.
Ja rano testowałam Trudno może w przyszłym miesiącu. Pa.
|
|
|
|
#404 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja jestem dobrej myśli, więc bądź i Ty, razem raźniej ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
Nie chcę Cię nakręcać ale może ta jedna kreska to nie oznacza, że nie zafasolkowałaś skoro @ jeszcze nie masz??? Ja mam nadzieję, że będziesz mile rozczarowana |
||
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powiem Wam, ze warto pare cykli sprobowac, by poznac swoj organizm-ja mam np dosc nieregularne cykle, ale faza lutealna zwykle 12 dni, wiec tez wiem, ze 13 dnia po owulce bedzie @ jakbym jeszcze tez cos mogla doradzic to chyba jednak lepiej mierzyc tempke waginalnie-u mnie naprawde duzo bardziej sie sprawdzilo, bo jak mierzylam w ustach to z wykresu kompletnie nic nie moglam wyczytac ale to sprawa indywidualna!Cytat:
|
|||
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie mierzyłam waginalnie, ale jak mierzę w ustach, to wykres wychodzi czytelny. Ale to rzeczywiście sprawa indywidualna |
|
|
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w następnych cyklach na pewno nam się uda
![]() Trzymam kciuki i wierzę że tak będzie. Uszy do góry i nie smutać się
|
|
|
|
#411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Bela, Soley trzymam za was kciuki. Oby wam się udało. ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Postanowiłam dać sobie na luz w przyszłym cyklu. Tylko jak to zrobić?
|
|
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
dawcia jesne ze Cie przyjmujemy, tzn w sumie juz Cie przyjeliśmy tylko ze mnie nie było wiec sama osobiście witam Cie
dawcia w gole przeziebinie to moze Ci nawet cały cykl pozmieniać...ja w czerwcu byłam chora, lekko przeziebiona, ale jak dobrze pamietam cos tam łykałam (juz nie pamietam jakie tabsy) i o 5 dni mi sie spozniła @!!! a nastepny o 2 teraz dopeiro mi sie reguluje od tego cyklu poprzedniego. wiec wtedy nawet kobiet anie wie keidy dokładnie owulka jest....asiulap przykro mi jestem z Tobą, sama przecioez wiem jakie to ciężkie...linka24 jesli wybierasz sie do lekarza i chcesz zeby cos pomogł to najlepiej nie mow ze to "dopiero" 3 cykl... ja byłam w marcu u gina po 4 mies staran (tylko ze go oklłamałam ze staramy sie juz 6 meisiecy) i mi powiedział ze o wiele za wczesnie sie martwie, bo problem sie zaczyna po 1roku stań... i dopero jak sie nie uda za kolejne 6miechów to mnam przyjsc. beznadzieja.eraz załuje bo do dzis nie jestem w ciazy a mogłam sie juz leczyc w marcu.... sanderinka u mnie dzisiaj 11 dc a staranka juz od 2 dni
|
#413 |
|
Wtajemniczenie
|
Macocha, ale co bez zadnych badan? Nic? kazał przyjśc a pół roku?o rany co to za lekarz!!!
|
|
|
|
#414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaz ja uwazam ze nie po roku tylko wąłsnie po 6 miesiacach powinno sie robic wstepne badania....
|
|
#415 |
|
Przyczajenie
|
Witam nowe staraczki
Ja juz kolo 21 w lozeczku i prawie zasypiam ale mniejsza z tym. Mysle ze pozostane na podczytywaniu was bo z pisaniem i tak nie nadazam Zycze milego dzionka
|
|
|
|
#416 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() nie trac jeszcze nadziei,ta @ jeszcze nie przyszla,poczekaj moze dwa,trzy dni i jezeli nadal sie nie pojawi powtorz test,trzymam ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Bela14 a ty jak sie czujesz? Jak bedziesz po testowanku to szybko nam tu zdaj relacje,och bela14 oby ci sie udalo ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Tez tego nie rozumiem,dlaczego lekarze kaza nam czekac caly rok. Nawet jeden miesiac jest ciezko czekac w niepewnosci a co dopiero rok. Ja zaczynam piaty miesiac staranek i naprawde dla mnie to juz sa wieki,Starania o ciaze nie mozna sobie tak poprostu odpuscic(przynajmiej ja nie potrafie)o tym sie mysli i pragnie caly czas. |
|||
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
Asiulap, a poczekałaś te kilka minut po zrobieniu testu zanim odczytałaś wynik? Bo mnie w pierwszej ciąży wyszła druga krecha dosłownie od razu, a teraz po dobrych kilku minutach i do tego taki bladzioch, że szok. Skoro @ jescze nie przyszła, to jeszcze jest nadzieja, że jest fasolka.
Witam nowe staraczki, i życzę szybkiego zafasolkowania
|
#418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.@ nie przyszła i tym się troszkę pocieszam. Wogóle nie czuję się na @ ani na ciążę. Nic mnie nie boli, piersi normalnie. Czuję się jak po @. Może jednak szansa jest ?
Edytowane przez asiulap24 Czas edycji: 2009-09-10 o 11:57 |
|
|
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
linka24!!!
wąłsi robiłam test owulacyjny oczywiście jedna krecha wyrazna druga słaba... wiec wynika z instrukcji ze jescze płodnego nie bedzie, a wiec jutro trzeba znowu testować , no chyba ze juz był (ale to by było dobrze bo przez ost dwa dni przytulaliśmy sie z moim M. a wiec na dzis staranka zawieszone (no chyba ze bedzie ochota ) ale nie o tym mowa. skopiowałam tekst z instrukcji tego testu, oto on:"(pytanie potencjalnej testowaczki )Otrzymałam dodatni wynik testu owulacyjnego, miałam stosunek płciowy w czasie dni płodnych i nie jestem w ciąży. Co powinnam zrobić? (odpowiedz producenta)Istnieje wiele czynników, od których zależy czy zajdziesz w ciążę. Przeciętnej, zdrowej parze zajmuje to zwykle kilka miesięcy, a więc i ty być może będziesz musiała stosować LH Test przez 3 - 4 miesiące. Jeśli w tym czasie nie zajdziesz w ciążę, ty i twój partner powinniście udać się do lekarza." a wiec nie masz sie co martwić, w dodatku ze Ty nie testujesz płodnych dni, wiec z wyliczeń gorzej jest trafić w ten dobry moment. a wiec mo0ze i Ci lekarze maja racje... ???
macocha19 Edytowane przez macocha19 Czas edycji: 2009-09-10 o 14:06 |
|
|
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
Aleś mnie pocieszyła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

zamieszanie z przemieszaniem... Hanjah a ty juz po terminie@?

). Jak temperatura będzie się tak utrzymywać przez 21 dni, to ciąża jest raczej pewna
Najlepiej mierzyć od początku cyklu, bo wtedy można zauważyć skok temperatury.
ale ciekawe jak dlugo utrzyma sie ten optymizm chyba do @

za fasolke

choć musze bo jade z syniem
powiem Wam, ze warto pare cykli sprobowac, by poznac swoj organizm-ja mam np dosc nieregularne cykle, ale faza lutealna zwykle 12 dni, wiec tez wiem, ze 13 dnia po owulce bedzie @ jakbym jeszcze tez cos mogla doradzic to chyba jednak lepiej mierzyc tempke waginalnie-u mnie naprawde duzo bardziej sie sprawdzilo, bo jak mierzylam w ustach to z wykresu kompletnie nic nie moglam wyczytac
ale to sprawa indywidualna!
Zycze milego dzionka