Starania o dziecko - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-09, 22:19   #391
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Starania o dziecko

hee no widzicie? zamieszanie z przemieszaniem... Hanjah a ty juz po terminie@?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:24   #392
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Dzięki
My z TŻ stosujemy metody naturalne, czyli m.in. mierzenie podstawowej temperatury ciała: codzinnie rano po przebudzeniu leżę 8-10 minut z termometrem w ustach.
Na początku cyklu temperatura jest trochę niższa (u mnie średnio 35,8-36,0), a po owulacji temperatura rośnie o mniej więcej 0,2 stopnia i tak aż do @. Jak temperatura spada, to tego dnia dostaję @ (dzięki czemu nigdy mnie to nie zaskoczyło). Jak temperatura będzie się tak utrzymywać przez 21 dni, to ciąża jest raczej pewna Najlepiej mierzyć od początku cyklu, bo wtedy można zauważyć skok temperatury.
dzieki chyba zaczne jak sie nie uda w tym cyklu jakos jestem pelna optymizmu bo skonczylam tabletki ale ciekawe jak dlugo utrzyma sie ten optymizm chyba do @

Cytat:
Napisane przez dawcia Pokaż wiadomość
dzieki za wyjasnienie bo ja wlasnie w tym cyklu zaczelam mierzy temperaturke
i jak idzie ?? ja chyba bym sie bala ze zapomne albo cos

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:28   #393
Linka24
Wtajemniczenie

Ja tez się tak zbieram do mierzenia temperaturki, ale boję się ze z moim roztrzepaniem i niesfornością to nic nie da, bo na pewno zapomnę, wstanę ech...
Stary 2009-09-09, 22:35   #394
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Ja tez się tak zbieram do mierzenia temperaturki, ale boję się ze z moim roztrzepaniem i niesfornością to nic nie da, bo na pewno zapomnę, wstanę ech...

to tak samo jak ja

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-09-09, 22:43   #395
Linka24
Wtajemniczenie

I takie to życie... Ja tam jutro pędze do lekarza, niech mnie przebada pod tym kątem. 3 mies staranek i lipa
Stary 2009-09-09, 23:04   #396
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
hee no widzicie? zamieszanie z przemieszaniem... Hanjah a ty juz po terminie@?
Jeszcze nie, @ przewiduję na 19 września dopiero... a w ciąży jestem (o ile) dopiero od tygodnia Ale z testem poczkam ze dwa tygodnie-chyba że @ się nie pojawi i temperatura nie spadnie. Ja temperaturę mierzę już 8 lat, także dzięki latom wprawy nie ma szans, żebym o tym rano zapomniała
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 23:11   #397
Linka24
Wtajemniczenie

hhehe więc skąd ta pewnośc ze jestes??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 23:17   #398
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
hhehe więc skąd ta pewnośc ze jestes??
Może babska intuicja Jakoś tak się czuję na ciążę, choć to moja pierwsza. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję...
Stary 2009-09-09, 23:26   #399
soley
Przyczajenie

Witam kobietki

A ja dzisiaj podlamana,ach szkoda gadac
Zaczelo mi sie plamienie , boli mnie brzuch wiec mysle,ze ta wstretna @ na dniach sie rozkreci
A juz myslalam,ze sie udalo mialam testowac za dwa dni
No coz trzeba zaczac od nowa, 5 juz cykl....

Tym co testuja w krotce zycze powodzenia i trzymam kciuki,oby wam sie udalo

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Może babska intuicja Jakoś tak się czuję na ciążę, choć to moja pierwsza. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję...
Hanjah zycze ci z calego serduszka,aby cie intuicja nie zawiodla
soley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 23:44   #400
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie, @ przewiduję na 19 września dopiero... a w ciąży jestem (o ile) dopiero od tygodnia Ale z testem poczkam ze dwa tygodnie-chyba że @ się nie pojawi i temperatura nie spadnie. Ja temperaturę mierzę już 8 lat, także dzięki latom wprawy nie ma szans, żebym o tym rano zapomniała

a no to masz dobrze ja sie boje za bede zapominac to za fasolke

Cytat:

Cytat:
Napisane przez soley Pokaż wiadomość
Witam kobietki

Zaczelo mi sie plamienie , boli mnie brzuch wiec mysle,ze ta wstretna @ na dniach sie rozkreci

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Hanjah zycze ci z calego serduszka,aby cie intuicja nie zawiodla
bedzie dobrze wiem ze takie gadanie nic nie da bo tez to slysze ciagle ale trzeba wierzyc a @ sie kiedys skonczy wiec juz za nastepny cykl

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-09-09, 23:57   #401
soley
Przyczajenie

Dzieki sanderinka!

No w koncu kiedys musi sie udac

No ide wtulic sie w tz,jutro trzeba wstac do pracy a ja tu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 05:37   #402
bela14
Rozeznanie

soley-i jak tam?
asiulap-zdawać tu relacje bo czekam.
ja chyba jajko zniose to już jutro testowanko,nie moge się
skupić na niczym innym.choć musze bo jade z syniem
do lekarza jakis podziębiony.
a ja też do klubu z macicą w tyłozgięciu,a mówi się,
że tylko co niektóra kobitka to ma,a tu prosze.
wcześniej myslałam,że ja to jak zwykle odmieniec.
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 07:28   #403
asiulap24
Raczkowanie

No hej dziewczynki. Widzę że nas troszkę przybyło. Fajnie. Cieszę się bardzo że nasze szczęśliwe grono staraczek sie powiększa.
Ja rano testowałam . Jedna brzydka krecha. Myślałam że oczy wyjdą mi na wierzch tak wpatrywałam się w ten test w poszukiwaniu drugiej kreski. @ jeszcze nie dostałam ale przyjdzie z czasem.
Trudno może w przyszłym miesiącu. Pa.
asiulap24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 07:38   #404
agnes_s
Raczkowanie

Cytat:
Jagna - u mnie na test za wcześnie... ale mam wiele objawów ciąży i mam nadzieję, że to jednak to
No to pewnie ta niewiedza Cię zżera od środka tak jak mnie
Ale ja jestem dobrej myśli, więc bądź i Ty, razem raźniej

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulap24 Pokaż wiadomość
No hej dziewczynki. Widzę że nas troszkę przybyło. Fajnie. Cieszę się bardzo że nasze szczęśliwe grono staraczek sie powiększa.
Ja rano testowałam . Jedna brzydka krecha. Myślałam że oczy wyjdą mi na wierzch tak wpatrywałam się w ten test w poszukiwaniu drugiej kreski. @ jeszcze nie dostałam ale przyjdzie z czasem.
No przybyło, ja też przybyłam
Nie chcę Cię nakręcać ale może ta jedna kreska to nie oznacza, że nie zafasolkowałaś skoro @ jeszcze nie masz???
Ja mam nadzieję, że będziesz mile rozczarowana
agnes_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 07:41   #405
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_s Pokaż wiadomość
Ale ja jestem dobrej myśli, więc bądź i Ty, razem raźniej :
Oj zżera, zżera... ale lepiej poczekać dłużej z testem niż zrobić za wcześnie...
Stary 2009-09-10, 07:41   #406
agnes_s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez soley Pokaż wiadomość
Witam kobietki

Za miesiąc będzie lepiej, na pewno
Stary 2009-09-10, 07:43   #407
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagna1980 Pokaż wiadomość
W niedzielę powinnam dostać @ ale mam nadzieję, że nie dostanę
Czuję, że nie przyjdzie bo tak chcę bardzo dziecka, to moje pierwsze będzie jak się powiedzie
a Ty jak już masz jedną pociechę to chyba Ci jest łatwiej stwierdzić ciążę, może nie stwierdzić ale nie przeczówasz nic?
Ja mimo mojej paniki mam odczucie, że będzie ok

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

No właśnie co by nie zwriować to musiałam wylać to wszystko co we mnie siedzi gdzieś i znalazlam Was
Masz dobry sposób na mniejsze rozczarowanie ale ja w tym miesiącu nie dam rady z takim myśleniem. Jak okaże się, że nie zafasolkowałam to będę wtedy myślała tak jak Ty bo jest bardzo rozwiąznie
Sposob moze i dobry, ale uwierz ze wcale nie jest mi latwo byc realistka
Cytat:
Dzięki
My z TŻ stosujemy metody naturalne, czyli m.in. mierzenie podstawowej temperatury ciała: codzinnie rano po przebudzeniu leżę 8-10 minut z termometrem w ustach.
Na początku cyklu temperatura jest trochę niższa (u mnie średnio 35,8-36,0), a po owulacji temperatura rośnie o mniej więcej 0,2 stopnia i tak aż do @. Jak temperatura spada, to tego dnia dostaję @ (dzięki czemu nigdy mnie to nie zaskoczyło). Jak temperatura będzie się tak utrzymywać przez 21 dni, to ciąża jest raczej pewna Najlepiej mierzyć od początku cyklu, bo wtedy można zauważyć skok temperatury.
dodam tylko, ze tempka winna byc mierzona codziennie O TEJ SAMEJ PORZE przed wstaniem z lozka! jesli pracujecie to nastawiajcie budzik te 5 min wczesnej i juz, a w weekend i tak sie budze tak jak w tygodniu mierze i ide spac! ja po @ mam 36,6 czasem tuz przed owulka spada (ale niestety nie zawsze) i pozniej hop o 0,2 i wyzsze tempki winny sie utrzymywac do konca cyklu, pozniej na dzien przed @ spada mi o 0,1 i jak nastepnego dnia spadnie jeszcze nizej o 0,1 to wiem, ze @ juz jest za drzwiami powiem Wam, ze warto pare cykli sprobowac, by poznac swoj organizm-ja mam np dosc nieregularne cykle, ale faza lutealna zwykle 12 dni, wiec tez wiem, ze 13 dnia po owulce bedzie @ jakbym jeszcze tez cos mogla doradzic to chyba jednak lepiej mierzyc tempke waginalnie-u mnie naprawde duzo bardziej sie sprawdzilo, bo jak mierzylam w ustach to z wykresu kompletnie nic nie moglam wyczytac ale to sprawa indywidualna!
Cytat:
Przykro mi kochana mnie tez @ nie dala ostatnio zatestowac
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 07:47   #408
agnes_s
Raczkowanie

Cytat:
Oj zżera, zżera... ale lepiej poczekać dłużej z testem niż zrobić za wcześnie...
Masz rację ale czekanie chyba jest najgorsze, w tym wszystkim niestety trudno, taki nasz los
Stary 2009-09-10, 07:49   #409
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Sposob moze i dobry, ale uwierz ze wcale nie jest mi latwo byc realistka

dodam tylko, ze tempka winna byc mierzona codziennie O TEJ SAMEJ PORZE przed wstaniem z lozka! jesli pracujecie to nastawiajcie budzik te 5 min wczesnej i juz, a w weekend i tak sie budze tak jak w tygodniu mierze i ide spac! ja po @ mam 36,6 czasem tuz przed owulka spada (ale niestety nie zawsze) i pozniej hop o 0,2 i wyzsze tempki winny sie utrzymywac do konca cyklu, pozniej na dzien przed @ spada mi o 0,1 i jak nastepnego dnia spadnie jeszcze nizej o 0,1 to wiem, ze @ juz jest za drzwiami powiem Wam, ze warto pare cykli sprobowac, by poznac swoj organizm-ja mam np dosc nieregularne cykle, ale faza lutealna zwykle 12 dni, wiec tez wiem, ze 13 dnia po owulce bedzie @ jakbym jeszcze tez cos mogla doradzic to chyba jednak lepiej mierzyc tempke waginalnie-u mnie naprawde duzo bardziej sie sprawdzilo, bo jak mierzylam w ustach to z wykresu kompletnie nic nie moglam wyczytac ale to sprawa indywidualna!

Przykro mi kochana mnie tez @ nie dala ostatnio zatestowac
Gdzieś wyczytałam, że jeśli faza lutealna jest w każdym cyklu taka sama, to to są regularne cykle, tzn. nieragularna może być pierwsza faza, ale najważniejsze, że ta lutealna jest zawsze taka sama. U mnie to trwa 13 dni, a 14 przychodzi @.
Nigdy nie mierzyłam waginalnie, ale jak mierzę w ustach, to wykres wychodzi czytelny. Ale to rzeczywiście sprawa indywidualna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 08:10   #410
Myszolekk
Raczkowanie

Dziewczyny, w następnych cyklach na pewno nam się uda
Trzymam kciuki i wierzę że tak będzie. Uszy do góry i nie smutać się
Myszolekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 08:30   #411
asiulap24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes_s Pokaż wiadomość
Ale ja jestem dobrej myśli, więc bądź i Ty, razem raźniej

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

No przybyło, ja też przybyłam
Nie chcę Cię nakręcać ale może ta jedna kreska to nie oznacza, że nie zafasolkowałaś skoro @ jeszcze nie masz???
Ja mam nadzieję, że będziesz mile rozczarowana
Dzięki za słowa otuchy. Dziś jest pierwszy dzień spodziewanej @ więc chyba nie mam na co liczyć. Słabiutką kreseczkę by chociaż pokazało, tak myślę. Wiem że będzie dobrze. Mój tż mnie bardzo wspiera i tego się trzymam. Zresztą mam WAS.

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Bela, Soley trzymam za was kciuki. Oby wam się udało.

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Postanowiłam dać sobie na luz w przyszłym cyklu. Tylko jak to zrobić?
Stary 2009-09-10, 08:44   #412
macocha19
Raczkowanie

dawcia jesne ze Cie przyjmujemy, tzn w sumie juz Cie przyjeliśmy tylko ze mnie nie było wiec sama osobiście witam Cie dawcia w gole przeziebinie to moze Ci nawet cały cykl pozmieniać...ja w czerwcu byłam chora, lekko przeziebiona, ale jak dobrze pamietam cos tam łykałam (juz nie pamietam jakie tabsy) i o 5 dni mi sie spozniła @!!! a nastepny o 2 teraz dopeiro mi sie reguluje od tego cyklu poprzedniego. wiec wtedy nawet kobiet anie wie keidy dokładnie owulka jest....

asiulap przykro mi jestem z Tobą, sama przecioez wiem jakie to ciężkie...
linka24 jesli wybierasz sie do lekarza i chcesz zeby cos pomogł to najlepiej nie mow ze to "dopiero" 3 cykl... ja byłam w marcu u gina po 4 mies staran (tylko ze go oklłamałam ze staramy sie juz 6 meisiecy) i mi powiedział ze o wiele za wczesnie sie martwie, bo problem sie zaczyna po 1roku stań... i dopero jak sie nie uda za kolejne 6miechów to mnam przyjsc. beznadzieja.eraz załuje bo do dzis nie jestem w ciazy a mogłam sie juz leczyc w marcu....
sanderinka u mnie dzisiaj 11 dc a staranka juz od 2 dni
Stary 2009-09-10, 08:57   #413
Linka24
Wtajemniczenie

Macocha, ale co bez zadnych badan? Nic? kazał przyjśc a pół roku?o rany co to za lekarz!!!
Stary 2009-09-10, 09:11   #414
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
Macocha, ale co bez zadnych badan? Nic? kazał przyjśc a pół roku?o rany co to za lekarz!!!
Lekarz podobno dobry wiele osob go chwali ale teraz jak mysle to chyba dobry położnik z niego bo te osoby ktore mi go zachwalały były juz po porodzie....poprostu jak mu powiedziałam ze 6 miesiecy to mowił ze to mało, ze trzeba sie staarac dalej ze ludzie najczesniej w 8 mies staran zachodza, ale własnie podkreslił mi ze nie wolno sie przytulac tylko ze wzgledu na owulke bo to pogarsza cała syt. nasza psychika działa nam na przekór. w tym akurat sie zgadazdam bo jesli sie kochamy naprawde to przytulamy sie czesto a tak wąłsnie jest zalecane przez lekarzy dla starajacych sie: 4-5 razy w tyg
chociaz ja uwazam ze nie po roku tylko wąłsnie po 6 miesiacach powinno sie robic wstepne badania....
Stary 2009-09-10, 09:23   #415
pazurek24
Przyczajenie

Witam nowe staraczki Widze ze przybywa tych ktore nawiedzila okropna @ Damy rade nastepny miesiac na pewno bedzie owocny w fasolki A lekarze kaza nam czekac caly rok az zrobia jakies badania tak jakby to bylo takie proste Przeciez kazdy dzien oczekiwan jest okropny dlatego tez trzeba go sobie skracac do niezbednego minimum Ja juz kolo 21 w lozeczku i prawie zasypiam ale mniejsza z tym. Mysle ze pozostane na podczytywaniu was bo z pisaniem i tak nie nadazam Zycze milego dzionka
pazurek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 10:20   #416
soley
Przyczajenie

Cytat:
asiulap24 przykro mi,ze dzisiaj nic nie wyszlo
nie trac jeszcze nadziei,ta @ jeszcze nie przyszla,poczekaj moze dwa,trzy dni i jezeli nadal sie nie pojawi powtorz test,trzymam

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
soley-i jak tam?
asiulap-zdawać tu relacje bo czekam.
ja chyba jajko zniose to już jutro testowanko,nie moge się
skupić na niczym innym.choć musze bo jade z syniem
do lekarza jakis podziębiony.
a ja też do klubu z macicą w tyłozgięciu,a mówi się,
że tylko co niektóra kobitka to ma,a tu prosze.
wcześniej myslałam,że ja to jak zwykle odmieniec.
Bela14 u mnie szkoda gadac,wczoraj zaczelam plamic(zawsze tak mam przed @)i do tego boli mnie brzuch typowo na @,wiec nici z testowania
Bela14 a ty jak sie czujesz?
Jak bedziesz po testowanku to szybko nam tu zdaj relacje,och bela14 oby ci sie udalo

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez pazurek24 Pokaż wiadomość
Witam nowe staraczki Widze ze przybywa tych ktore nawiedzila okropna @ Damy rade nastepny miesiac na pewno bedzie owocny w fasolki A lekarze kaza nam czekac caly rok az zrobia jakies badania tak jakby to bylo takie proste Przeciez kazdy dzien oczekiwan jest okropny dlatego tez trzeba go sobie skracac do niezbednego minimum Ja juz kolo 21 w lozeczku i prawie zasypiam ale mniejsza z tym. Mysle ze pozostane na podczytywaniu was bo z pisaniem i tak nie nadazam Zycze milego dzionka
Dokladnie pazurek w nastepym miesiacu sie uda
Tez tego nie rozumiem,dlaczego lekarze kaza nam czekac caly rok.
Nawet jeden miesiac jest ciezko czekac w niepewnosci a co dopiero rok.
Ja zaczynam piaty miesiac staranek i naprawde dla mnie to juz sa wieki,Starania o ciaze nie mozna sobie tak poprostu odpuscic(przynajmiej ja nie potrafie)o tym sie mysli i pragnie caly czas.
Stary 2009-09-10, 10:23   #417
Puma13
Zadomowienie

Asiulap, a poczekałaś te kilka minut po zrobieniu testu zanim odczytałaś wynik? Bo mnie w pierwszej ciąży wyszła druga krecha dosłownie od razu, a teraz po dobrych kilku minutach i do tego taki bladzioch, że szok. Skoro @ jescze nie przyszła, to jeszcze jest nadzieja, że jest fasolka.
Witam nowe staraczki, i życzę szybkiego zafasolkowania

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 10:50   #418
asiulap24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
Asiulap, a poczekałaś te kilka minut po zrobieniu testu zanim odczytałaś wynik? Bo mnie w pierwszej ciąży wyszła druga krecha dosłownie od razu, a teraz po dobrych kilku minutach i do tego taki bladzioch, że szok. Skoro @ jescze nie przyszła, to jeszcze jest nadzieja, że jest fasolka.
Witam nowe staraczki, i życzę szybkiego zafasolkowania
Puma z 10 minut się wpatrywałam w ten test. Zreszta został na pralce, bo może wyjdzie jak przyjdę z pracy .
@ nie przyszła i tym się troszkę pocieszam. Wogóle nie czuję się na @ ani na ciążę. Nic mnie nie boli, piersi normalnie. Czuję się jak po @. Może jednak szansa jest ?

Edytowane przez asiulap24
Czas edycji: 2009-09-10 o 10:57
Stary 2009-09-10, 13:05   #419
macocha19
Raczkowanie

linka24!!!
wąłsi robiłam test owulacyjny oczywiście jedna krecha wyrazna druga słaba... wiec wynika z instrukcji ze jescze płodnego nie bedzie, a wiec jutro trzeba znowu testować , no chyba ze juz był (ale to by było dobrze bo przez ost dwa dni przytulaliśmy sie z moim M. a wiec na dzis staranka zawieszone (no chyba ze bedzie ochota ) ale nie o tym mowa. skopiowałam tekst z instrukcji tego testu, oto on:
"(pytanie potencjalnej testowaczki )Otrzymałam dodatni wynik testu owulacyjnego, miałam stosunek płciowy w czasie dni płodnych i nie jestem w ciąży. Co powinnam zrobić?
(odpowiedz producenta)Istnieje wiele czynników, od których zależy czy zajdziesz w ciążę. Przeciętnej, zdrowej parze zajmuje to zwykle kilka miesięcy, a więc i ty być może będziesz musiała stosować LH Test przez 3 - 4 miesiące. Jeśli w tym czasie nie zajdziesz w ciążę, ty i twój partner powinniście udać się do lekarza."
a wiec nie masz sie co martwić, w dodatku ze Ty nie testujesz płodnych dni, wiec z wyliczeń gorzej jest trafić w ten dobry moment. a wiec mo0ze i Ci lekarze maja racje... ???

Edytowane przez macocha19
Czas edycji: 2009-09-10 o 13:06
macocha19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 13:29   #420
asiulap24
Raczkowanie

Aleś mnie pocieszyła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości