Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 13:57   #3841
merkaba
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

hejka tak przy okazji

Cytat:
Napisane przez nenur Pokaż wiadomość
zgadzam sie z przedmowczyniaja wrecz nie cierpie byc w centrum uwagi ale w ten dzien bylam gwiazda wieczoru i nie powiem nawet mi sie to podobalopiekna suknia idealna fryzura i makijaz robia swoje
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
no własnie... pewnie byłybyśmy bardziej pewne siebie, gdybyśmy na co dzień tak o siebie dbały i ładnie wyglądały...
mam to samo, zawsze jak robia mi zdjęcia to uciekam a tu trzeba bedzie co chwila się wystawiać, mam takiego kuzyna, który też bedzie na ślubie, co bardzo lubi robic zdjęcia z zaskoczenia.niby takie niepozowane fotki są prawdziwsze ale ja na takich zawsze wychodze beznadziejnie.ale zgodzę się, po próbnym makijażu i fryzurze sama siebie nie mogłam poznać

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

coś dla Beami - mój bukiet odmiana róż Bella rosa, (jakby się pytali w kwiaciarni to średni pąk,/róże 50 cm długosci łodygi - wiazanka miała do 30 cm )
jeeej prześliczny bukiet, szukam czegoś podobnego bo sama mam przy sukni takie bladoróżowe kwiecia

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

A mój teść wygrał nam wycieczkę poślubną Ale w Polsce. Na 3 dni mamy opłacony hotel, czy domek wczasowy, czy wille (zależy co wybierzemy, bo mamy każde województwo w Polsce ) Ale myślałam o Władysławowie, bo tam dużo do zwiedzania, i ponoć mówiłyście, iż pogoda będzie A Andrzej chciałby w góry, bo nigdy nie byliśmy tam. Nie wiem co wybrać... ale może będzie na tyle ciepło, że się pokąpiemy w morzu? :P Help!
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Agatek raczej w morzu sie nie pokapiecie, bo woda w morzuy juz zimna.
Ja bym wybrala gory Zlwaszcza ze termin juz po wakacyjny to i turystow mniej.
góry góry!!

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
że niby się ofiarujemy i idziemy dookoła ołtarza a później rodzina za nami
właśnie zdałam sobie sprawę że nam ksiądz mówił o czymś takim, że jest u mnie w parafii ale jak moja sąsiadka się brała to nic takiego nie mieli.ale ten ksiądz jest u nas od roku więc może przeniósł to od siebie.

...You know I look like a woman but I cut like a bufallo..

Zaręczyliśmy się : 25.12.2008 r.

Ślubowaliśmy : 10.10.2009 r.

Małgorzatek 16.04.2011

merkaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 14:22   #3842
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merkaba Pokaż wiadomość
jeeej prześliczny bukiet, szukam czegoś podobnego bo sama mam przy sukni takie bladoróżowe kwiecia .
dzięki. Małgosia Kożuchowska miała takie same i się zakochałam w jej zdjeciach ślubnych

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 14:46   #3843
merkaba
Raczkowanie

patrz nie zwróciłam uwagi jaki miała bukiet .ale naprawde bardzo ładny

...You know I look like a woman but I cut like a bufallo..

Zaręczyliśmy się : 25.12.2008 r.

Ślubowaliśmy : 10.10.2009 r.

Małgorzatek 16.04.2011

merkaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 16:14   #3844
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!!
Wiem, wiem, zaniedbałam Was, bo ponad 2 tyg. pon naszym ślubie a ja dopiero teraz zaglądam tu. Mam nadzieję, że mi wybaczycie Zdam Wam relacje, ale niestety nie teraz, bo jedziemy z mężem do urzędu złożyć wniosek o dowód no i wcześniej zrobić zdjęcia. Wczoraj wróciliśmy z Turcji, było cudownie!!

Ślub był piękny, wesele bardzo udane. Było niestety wiele wpadek, ale trudno. Wszystko tak szybko się działo, że nie wiedziałam co się dzieje hehe. Dzisiaj będziemy już mieć film od kamerzysty. Wieczorkiem dodam jakieś amatorskie zdjęcie, bo na te od fotografa musimy jeszcze czekać.
czekamy na relacje i zdjęcia

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć wszystkim
dawno już tu nic nie pisałam , ale w sumie tematy na temat ślubów są już mi odległe . Widzę że dużo tu nowych PM się pojawiło , i fajnie nasz wątek jeszcze żyje.
Ja żyję w małżeńskiej mentalności i brzuch rośnie coraz bardziej, dzidzi niestety nie chce się ujawnić , dlatego jeszcze do tej pory nie wiemy czy to chłopczyk czy dziewczynka, ale moje przeczucia i meżą podpowiadają nam że to będzie synek. Dlatego mam już nawet imę wybrane , niestety mój mąż tak średnio chce żeby właśnie takie było ale cóż musi mi ulec
dziewczyny a może macie jakieś pomysły na imię dla chłopczyka , bo jak coś to dla dziewczynki już mam wybrane
witaj Dobrze, że brzuszek rośnie Mi bardzo podobają się takie imiona dla chłopców: Dawid, Aleksander, Mateusz, Mikołaj

Cytat:
co sadzicie o tych fryzurach która lepsza, fryzjerka ma mi włosy już kręcić w piątek o 19 by się nie wyprostowały po godzinie jak na zdjęciu by trwalsze były, więcej osób u mnie co pytam twierdzi że kok lepszy
lepsza ta druga, zdecydowanie

Cytat:
nasze zdjecia są na stronie fotografa jezeli ktoś chciałby zobaczyć to proszę o info
ja poprosze o link
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 16:39   #3845
bzyczka1
Zakorzenienie

śliczne zdjęcia

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 16:41   #3846
san_g
Zadomowienie

gold-fish wrzucaj linka ze zdjęciami lubie ogladać PM i ich uśmiechniete twarze, chyba to już jakies hobby moje:P

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 16:47   #3847
liliputek
Raczkowanie

Wiam dziewczyny, 12 wrzesnioweczki bedzie dobrze, musi byc! Co by Was pocieszyc, ze inni maja gorzej to Wam powiem, ze zlapalam bardzo powazna infekcje i mam zwolnienie lekarskie do konca przyszlego tyg i 3 tygodnie na antybiotykach. Na wlasnym weselu łyka szampana nawet nie zrobie Eh byle tylko przestalo mnie boles to juz bedzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
napisalam sie ja durna i wszystko znikło

z nowosci u mnie

wczoraj odebralismy marynarke i reklamacji zszyli te dziurki a jakze

tylkoz tych nerwów tz tego nei ząłozyl połazilismy jeszcze po rybniku odebralismy bizuterie ze skrócenia i okazało sie że przyszły moje wymarzone kolczyki !!!!! bo miało nei byc a przyszły ale mi babka chumor poprawiła
krawata turkusowego nie znalezlismy oczywiscie bo po co

zajezdzamy do domu tz załozył marynarke i mowi kurrrr ciasna za ciasna
ale sie wsciekł mowi jak ja tam jutro wpadne to je rozniosę

ale mowie mu spokojnie przeciez dobrze sie układa a on krzyczy ze nei ze do dupy to wszytko ze ma juz dosc i ze jutro tam pojedzie,

potem jak juz wracałam do siebei to przyszło mi na mysl ze one moze zamiast przeszyc ten szew tylko to zweziły za telefon dzwonie i mowie niech tesciowa zmierzy czy ma 100 w klacie ta marynarka no i miała wiec pomysł odpadł

jade dalej i znow dzwonie i mowie przymerzales przeciez na spodnie dzinsy załóż wszytko jak do slubu i zobacz jeszcze raz
i dzwoni za chwile " ubrałem sie jak kazałas i wszystko jest raczej dobrze"

no to az mi ulzyło jak juz mowi raczej dbrze to jest dobrzemowi najwyzej bede rozpiety chodzi bo to go tak pod pachami tak dziwnie cisło

no nic nei moze byc dobrze nic a nic
Stres juz sie udziela Twojemu Tz-owi jak widze. W sumie nie ma co sie dziwic, dobrze, ze juz wszytsko ok.
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!!!!!!!!

Dziewczyny, umieram ze stresuuuuuu!!!! Już za kilka dni.... a ja nie wiem już jak sie nazywam. Jak na złość w pracy zarzucili mnie sprawami, nawte nie mam czasu nadrobić co naskrobałyście!!!

Masakra, ścisk w żołądku, panika, obawa, strach ... i taki zamęt że szok... mam ochote i wskoczyć pod kołderke do soboty .

Suknia już wisi moja w domciu, ale u koleżanki, ponieważ ja mieszkam z TZ.... tort zamówiliśmy - będzie taki jak w załączeniu ( nie mam fotki ... wrrrr ).... a ja dalej nie czuje, że organizuje własny ślub..... masakra. Nie wiem o co chodzi.

Ciesze sie strasznie, tym bardziej, że jestem zachwycona sobą w sukni (co się prawie nigdy nie zdarza ) i jak zobaczyłam jaki mi welon odszyły... mmmmmiodzio!

Dziewczyny z 12.09 - trzymamy za pogode... bo już słysze że ma sie ochładzać! A nie mam i mieć nie będę bolerka.
Kurcze Moniqac zapowiadaja pochmurnie i 18 stopni. Mam nadzieje ze nie bedzie padalo.
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

gdzie są 12 wrześniówki??? powinnyśmy tu razem panikować .
Jestem jestem, stresuje sie z Wami
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Melduję się jako kolejna 12 wrześniówka

Nie panikuję jeszcze. Może mam minimalny ścisk żołądka

Wczoraj pokłóciłam się z TŻetem o pierdołe i mam nadzieję, że jak dzisiaj wróci z pracy to już wszystko będzie dobrze, bo przecież zostały jeszcze 2 dni!!!
Eh ja tez sie sprzeczam z moim Tz-em o *******y. Wszytsko przez emocje.
Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
Jestem i ja .Stres ogromny choc mam momenty normalnosci.Trzymajmy kcuki za pogodę.Ja juz jesc nie mogę.O szok: confused:
ło ja zjedzeniem akurat problemow nie mam
Cytat:
ja mam bolerko ale wszystko mnie wkurza w domu nikt z moich braci nawet nie zapytał czy pomóc, zapytałam bratowej czy pomoże nam z balonami na sali to pow że musi zobaczyć bo paznokcie bo to bo tamto

ja już panikuje ryczeć mi się chcę, byłam u siostry zakonnej o kwiaty dała mi adres do osób je uprawiających dość że dzw trzy razy to się dowiedziałam że mogą mi je ściąć dopiero w piątek o 17 myślałam że wymięknę jutro z rańca jadę do kwiaciarni kwiaty załatwiać, dziś byłam z mamą u teściowej mama nie umie przeżyć jakie ona kruche ciastka na wesele kupiła do tego teściowa stwierdziła że z wesela mamy być z TŻ zadowoleni ale jak narazie to ona chce robić wszystko po swojemu zołza

ja nie wiem ile dac organiście

no no podróż poślubna super

jest watek po Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

tak w ogóle mam taki stres że zaraz taki stres mam jeść już nie umiem

co sadzicie o tych fryzurach która lepsza, fryzjerka ma mi włosy już kręcić w piątek o 19 by się nie wyprostowały po godzinie jak na zdjęciu by trwalsze były, więcej osób u mnie co pytam twierdzi że kok lepszy
Nam tez nikt nie pomaga w przygotowaniach. Nie chcemy sie prosic.
Cytat:
Dziewczęta nie mogę spac!Kurde mam stresa ze hej!Niewiem jak przezyje ten sobotni dzień.Nigdy nie lubiłam byc w centrum zainteresowania, a teraz wszyscy zwróceni na nas.....o boże...
Bedzie dobrze, zobaczysz.

My dzis dopielismy ostatnie rzeczy. Jutro tylko ubior kosciola, paznokcie, spowiedz. Dzis tez dalismy do ubrania kosze ze slodyczmi i winem dla rodzicow i to juz prawie wszystko. A jak tam u Was?
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 16:49   #3848
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczęta nie mogę spac!Kurde mam stresa ze hej!Niewiem jak przezyje ten sobotni dzień.Nigdy nie lubiłam byc w centrum zainteresowania, a teraz wszyscy zwróceni na nas.....o boże...
ja tez nie lubie byc w centrm uwagi ...
ale uwierz ze w dniu slubu bedziesz sie tak czula wyjatkowo ze bedziesz chciala zeby ludzie non stop na ciebie patrzyli

Cytat:

ja się bardziej stresuje co w kościele robić siostra zakonna pow że ksiądz będzie mówił ale nie mam pojęcia kiedy iść na ofiarę i że świece mamy wziąść
hmm pierwsze slysze o tych swiecach ze sie z nimi chodzi ...
znam zwyczaj ze mlodzi gasza 2 swiece ( jedna Twoja a druga TZeta ) i zaswiecaja jedna wspolna ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 17:26   #3849
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Wiam dziewczyny, 12 wrzesnioweczki bedzie dobrze, musi byc! Co by Was pocieszyc, ze inni maja gorzej to Wam powiem, ze zlapalam bardzo powazna infekcje i mam zwolnienie lekarskie do konca przyszlego tyg i 3 tygodnie na antybiotykach. Na wlasnym weselu łyka szampana nawet nie zrobie Eh byle tylko przestalo mnie boles to juz bedzie dobrze.

Stres juz sie udziela Twojemu Tz-owi jak widze. W sumie nie ma co sie dziwic, dobrze, ze juz wszytsko ok.

Kurcze Moniqac zapowiadaja pochmurnie i 18 stopni. Mam nadzieje ze nie bedzie padalo.

Jestem jestem, stresuje sie z Wami

Eh ja tez sie sprzeczam z moim Tz-em o *******y. Wszytsko przez emocje.

ło ja zjedzeniem akurat problemow nie mam

Nam tez nikt nie pomaga w przygotowaniach. Nie chcemy sie prosic.

Bedzie dobrze, zobaczysz.

My dzis dopielismy ostatnie rzeczy. Jutro tylko ubior kosciola, paznokcie, spowiedz. Dzis tez dalismy do ubrania kosze ze slodyczmi i winem dla rodzicow i to juz prawie wszystko. A jak tam u Was?

ale nikt nawet nie zapytał czy pomóc u brata to cały tydzień ciasta piekliśmy i wszystko przygotowywaliśmy nawet mowy nie było że ktoś by nie pomógł

kwiaty siostrze zakonnej zawiezione jeden problem z głowy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 18:31   #3850
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
śliwenska do tygodnia ??
wszędzie jest inaczej ale u mnie w usc to wogule jakoś dziwnie jest, bo po 2 tygodniach odebrałam akt ślubu i z nim chciałam od razu złozyć podanie o dowód, ale babka kazała mi dopiero za 2 tygodnie przyjść od daty otrzymania aktu ślubu. Trochę to dziwne jest, bo prawko i dowód rejestracyjny wymieniłam bez problemu. Chyba tej babce od dowodów coś się pomieszało, ale co tam, złoże w następnym tygodniu.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 18:38   #3851
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
ale nikt nawet nie zapytał czy pomóc u brata to cały tydzień ciasta piekliśmy i wszystko przygotowywaliśmy nawet mowy nie było że ktoś by nie pomógł

kwiaty siostrze zakonnej zawiezione jeden problem z głowy
Eh no widzisz, z rodzina to sie tylko na zdjeciu dobrze wychodzi, cos o tym wiem i moj Tz tez

Ja sie zwazylam, i wyobrazcie sobie ze w ciagu 2 dni chudnelam 2 kg. Mam nadzieje, ze na tym sie skonczy bo sukienki beda za luzne.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 18:43   #3852
kliwia
Zakorzenienie

stokrotka najspieszniejsze jest to ze u mnie np. jak slub byl w tym urzedzie coi wydaja dowody to nie musze miec ze soba aktu malzenstwa
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 19:08   #3853
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
sliwenka sprawdzilam, 3 miesiace jest jeszcze wazny

No i jednak zmienilam zdanie nie bede miec parafki, bede sie podpisywac po prostu obojgiem nazwisk.
Też się zastanawiałam jak podpisywać się po ślubie. Nie używałam nigdy parafki, na liście obecności w pracy podpisywałam się pełnym nazwiskiem. Teraz podpisuję się nazwiskiem męża, bo oba by się w kratkę nie zmieściły

Cytat:
stokrotka najspieszniejsze jest to ze u mnie np. jak slub byl w tym urzedzie coi wydaja dowody to nie musze miec ze soba aktu malzenstwa
U mnie też tak jest

Anuulaa łobuzie, wklejaj szybciutko zdjęcia!

Kasiuher mnie z męskich imion podobają się: Mateusz, Łukasz, Wojciech, Rafał, Robert i Filip.
Stary 2009-09-10, 19:11   #3854
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher z meskich my damy Mateusz jak bedziemy miec syna. Jednoczesnie mam sentyment do imienia Michał, ale Tż sie bardzo zle kojarzy.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 19:26   #3855
kaska87
Zakorzenienie

co Wy się tak przyczepiłyście tego mateusza mi się to imię nie podoba jak nie wiem mój brat się tak nazywa i nie mogę rodzicom tego wybaczyć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 19:32   #3856
zanetaa88
Zakorzenienie

Pamietacie mnie jeszcze?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 19:58   #3857
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
a co robiliście?
No właśnie się stresowaliśmy!!!!

Cytat:
nie wiem czy to prawda ale tak w USC powiedziała że do 3 dni będzie skrócony akt ślubu żebym przyszła by do 7 dni złożyć wniosek o nowy dowód bo chyba zdaje mi się że to już nielegalne posługiwanie się starym dowodem nazwiskiem
Ja muszę złożyć 2 tyg po ślubie, sama się pod tym podpisałam

A mi z imion męskich Jerzy i tylko Jerzy

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 20:21   #3858
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

11

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-05-24 o 12:58
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-10, 21:04   #3859
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
heloł dziewczynki

własnei wrocilismy z sali ustalalismy menu jest duzo nowosci na korzusc oczywiscie
mamuska moja zachwycona salą
obie mamuski były i nawet ze miło było tesciowa wcale sie nei wtrącała o dziwo

kupilismy turkusowy materiał i bedziemy krawata szyc
mmmm turkusowy.
Kochana a jak tato?! Pewnie pisałaś co i jak, ale jestem o miesiąc prawie do tyłu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 21:50   #3860
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
co Wy się tak przyczepiłyście tego mateusza mi się to imię nie podoba jak nie wiem mój brat się tak nazywa i nie mogę rodzicom tego wybaczyć
Mnie sie bardzo podoba Matuesz ,ale strasznie oklepane jest to imie

Sliwenka nie wiem co to za bzdury w tym USC wygadauja ,bo u mnie w urzedzie bylo napisane ze odbior aktu malzenstwa najwczesniej po ok dwoch tygodniach (ja odebralam po 10 dniach), a czas na zlozenie podania o nowy dowod masz do 3 miesiecy.To jest zapisane w ustawie wiec musi obowiazywac na terenie calej Polski
Ja do teraz posluguje sie starym dowodem,bo nie ma mnie w kraju.Pani w urzedzie powiedziala ze stary dowod jest tak dlugo wazny az nie odbierze sie nowego.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-09-10 o 21:57
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 01:30   #3861
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Moj bart tez ma tak na imie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 07:53   #3862
AgatkaL
Wtajemniczenie

Witam Witam...

Dawno się tu nie udzielałam, ale niestety temat slubu już u mnie minął
Ale z racji tego że dzisiaj mija 2 m-ce od naszego ślubu, to przypominam się w tym wątku, który towarzyszył mi przez całą drogę przygotowań ślubno-weselnych.

W małżeństwie fajnie, chociaż czuję pewnien niedosyt - to prawda że zmienia się wszystko - szczególnie dla tych którzy wczesniej ze sobą nie mieszkali. Bywa trudno, ale mam nadzieję, że jakoś to docieranie minie i przetrwamy wszystko.

Z formalnych rzeczy narazie czekam na nowy dowód - nic jeszcze nie zmieniałam jesli chodzi o nazwisko i jakoś nie dociera do mnie, ze teraz już ofijalnie powinnam się posługiwać dwoma (bo tak sobie wybrałam)...wczoraj dopiero zmieniłam stopke w podpisie maila firmowego ...hehe

Pozdrawiam wszystkie Panie stateczne mężatki i te przed którymi dopiero ten piekny dzień

Kasiaher...ja dla chłopczyka obstawiam imię Kacper ( z TZ ustalilismy, ze jak kiedyś będzie chłopak, to bedzie nasz Kacperek )

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 08:08   #3863
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Pamietacie mnie jeszcze?!
hej ja Cię pamiętam, i jak się udał ślub? Pisałaś już relację? po 15 sieprnia długo nie zagladałam na wiziaz a puźniej już czytałam po łebkach więc nie wim czy pisałaś. Pokaż jakieś zdjęcia z eślubu.

Co do imion męskich to mi sie podoba Krystian, Łukasz i Dawid
My z mężem jeszcze nie wybieraliśmy imion dla naszych przyszłych dzieciaczków, bo mężuś jeszcze niechętny do dzieci, ale już ja go zachęcę

Co dzisiaj gotujecie na obiad? Bo ja nie mam pomysłu

Łukaszek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 08:22   #3864
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
śliczne zdjęcia
jezeli to do mnie to dziękuję

Kliwia, baja i san_g sprawdźcie priv-y. wysłałam linki

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam Witam...

Dawno się tu nie udzielałam, ale niestety temat slubu już u mnie minął
Ale z racji tego że dzisiaj mija 2 m-ce od naszego ślubu, to przypominam się w tym wątku, który towarzyszył mi przez całą drogę przygotowań ślubno-weselnych.

W małżeństwie fajnie, chociaż czuję pewnien niedosyt - to prawda że zmienia się wszystko - szczególnie dla tych którzy wczesniej ze sobą nie mieszkali. Bywa trudno, ale mam nadzieję, że jakoś to docieranie minie i przetrwamy wszystko.
Cześć Agatko czemu już tu nie zagladasz dzisiaj też moja dwumiesiecznica i za chiny nie chce mi sie wierzyć że tyle czasu mineło.

Jutro o tej porze będę w chmurach

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 08:22   #3865
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
nasze zdjecia są na stronie fotografa jezeli ktoś chciałby zobaczyć to proszę o info
Ja też chce linkaaaa

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 08:23   #3866
san_g
Zadomowienie

Cytat:
jezeli to do mnie to dziękuję

Kliwia, baja i san_g sprawdźcie priv-y. wysłałam linki
dziękuję za link- tak jak napisałam na priv tak rozświetlonej twarzy dawno nie widziałam piękny efekt!! i to nie tylko zasługa uśmiechu ale całości- suknia,fryzura...gratuluj e zdjęć!!

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 08:27   #3867
kaska87
Zakorzenienie

Goldi ja też chcę wczoraj właśnie myślałam, że tylko jedną fotę dałaś

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 09:07   #3868
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej ja Cię pamiętam, i jak się udał ślub? Pisałaś już relację? po 15 sieprnia długo nie zagladałam na wiziaz a puźniej już czytałam po łebkach więc nie wim czy pisałaś. Pokaż jakieś zdjęcia z eślubu.

Co do imion męskich to mi sie podoba Krystian, Łukasz i Dawid
My z mężem jeszcze nie wybieraliśmy imion dla naszych przyszłych dzieciaczków, bo mężuś jeszcze niechętny do dzieci, ale już ja go zachęcę

Co dzisiaj gotujecie na obiad? Bo ja nie mam pomysłu

To super Kochana Ja przed 17 sierpnia i po dopiero teraz się pojawiłam od czasu doc czasu podczytywałam jak byłam u siostry i udostępniła mi komputer i internet a tak to dopiero teraz juz oficjalnie jestem.Nie pisałam relacji tutaj, pisałam ją na śląskim forum, ale tak piąte przez dziesiąte, bo pisanie na szybko tak wychodzi.Muszę usiąść i dokładnie na spokojnie je napisać, bo chciałabym opisać wszystko a gdy zaczynam nie wiem od czego zacząć, myślę że na weekend coś szkrobnę i wstawię wraz ze zdjęciami (tylko od gości bo od fotografa jeszcze nie mam)
.
Co do imion to myśmy wybrali dla chłopczyka: Olivier a dla dziewczynki Emilia. Jeszcze o nich nie myśmy, ale imiona wybrane już są A Dawid to wspaniałe imię, mój mąż się tak nazywa

Stary 2009-09-11, 09:11   #3869
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

goldi ja tez poproszę o link

dziewczynki na 7 miałam 2 przymiarkę i wszystko jesy super pieknie
ale w koncu staneło na tym że chyba pojde bez stanika bo suknia jest nisko na plecach a biustonosz tylko przeszkadza w czwartek mam odbiór bo jeszcze mousza delikatnie boki skrócic bo jak podepnę tren to sie boczki ciagną po ziemi

i była ze mna swiadkowa wszystko jest ok tak jak by sie nigdy nic nie stało jak by tej zadymy wogole nei bylo ....

żaneta z taka juz wszystko ok po tych trzech ciezkich tygodniach dostał jakies leki dla nowotworowców, i na poprawe krwi, na apetyt zeby sie wszybciej witaminy wchłaniały,
przestał ciagle wymiotowac wiec chyba bedzie wszystko w porządku w przyszły piatek na kompleksowe badania na naszej onkologii ktore powiedzą jak przyjął leczenie i czy jest coś lepiej i co dalej

dzien przed weselem no ale trudno tak długo czekal na te badania ze juz nie chce przenosic napozniejszy termin

goldi piekne zdjecia

dziewczyny jakie piosenki macie/miałyscie na podziękowanie tylko zeby nie ryczec takie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2009-09-11 o 09:50 Powód: dopisek
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 10:08   #3870
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

chodziłam wczoraj i dzisiaj w czasie lunchu za bielizną i normalnie nic mi się nie poodba co można założyć do pończoch samonoscnych- lepiej komplecik czy koszulke nocną
ja tez bym chętnie obejrzała zdjecia, więc tez poprosze o link

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
To super Kochana Ja przed 17 sierpnia i po dopiero teraz się pojawiłam od czasu doc czasu podczytywałam jak byłam u siostry i udostępniła mi komputer i internet a tak to dopiero teraz juz oficjalnie jestem.Nie pisałam relacji tutaj, pisałam ją na śląskim forum, ale tak piąte przez dziesiąte, bo pisanie na szybko tak wychodzi.Muszę usiąść i dokładnie na spokojnie je napisać, bo chciałabym opisać wszystko a gdy zaczynam nie wiem od czego zacząć, myślę że na weekend coś szkrobnę i wstawię wraz ze zdjęciami (tylko od gości bo od fotografa jeszcze nie mam).
Co do imion to myśmy wybrali dla chłopczyka: Olivier a dla dziewczynki Emilia. Jeszcze o nich nie myśmy, ale imiona wybrane już są A Dawid to wspaniałe imię, mój mąż się tak nazywa
to czekamy na relację i zdjecia. My tez jeszcze nie mamy zdjęć od fotografa, myślę, że jeszcze z tydzień. Jak się mieszka u tesciowej?

Łukaszek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości