|
|
#4801 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
też tak miałam dopóki nie wpadłam po uszy ![]() Cytat:
![]() krótka, taka w drobną pepitkę, trochę o kroju grzybka ale nie bardzo, ze zwężeniem w talii i z kapturem ( - dawno nie widziałam eleganckich kurteczek z kapturem ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry ![]() ale jestem zmęczona (widać ze nic nie robiłam prawie przez miesiąc ) Rano miałam korki, później załatwiałam sprawy związane z podyplomówką ... muszę odebrać dyplom, najpierw jednak iść do wszystkich bibliotek w któych byłam po pieczątke.. uwialbiam takie bzdety no ale mam nadzieję ze do końca tygodnia się uwinę i chociaż to będę mieć z głowy ![]() buziaki Dziewczyny |
|||||
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A ja dziś.. zaspałam ![]() Pojechałam po południu do sklepu po zeszyty i inne bzdety do szkoły (tak tak wiem, późno się za to wzięłam ), obłożyłam książki, zaraz wyprasuję strój na wf (
|
|
|
|
#4803 |
|
Rozeznanie
|
Cześć skarby, ja tak znowu tylko przelotem zajrzę, ostatnio brakuje mi czasu., a jeszcze klawiatura mnie do szewskiej pasji doprowadza, bo się zacina
![]() Dowiedziałam się w tym dziekanacie, ze musze wysłać pismeną prośbę do Dziekana i pewnie odeślą mi te dokumenty, więc luz ![]() Niektóre z Was juz do szkoły maszerują, ja mam jeszcze miesiąc i chcę maksimum tego czasu pobyć z rodziną, bo potem wyjazd, prawie 300 km dalej...., ale oswajam się z tą myślą-dobrze, ze z koleżanką bedę mieszkać więc będzie razniej ![]() Schism pokaz koniecznie ten tatuaż, ja ciągle kombinuje gdzie by tu zrobić, ale narazie nie mam pomysłu więc nie śpieszę się z decyzją. ![]() Agolek trzymam kciuki, zebyście się dogadali Jabłuszko- my to chyba dwie takie jesteśmy, jeśli chodzi o zakochiwanie się-mi tez strasznie cięzko jest się zakochac, za to moja koleżanka-co chwile przezywa jakieś zauroczenie ![]() Ewuś jaką kurteczke sobie kupiłaś?Dasz radę pokazać?Bo ja właśnie poluje tez ![]() Powodzenia tym, które zaczynaja szkołę ![]() Miłego wieczorka, papa
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-09-01 o 19:00 |
|
|
|
#4804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kupowanie zeszytów to ja zawsze lubiłam (aż jak weszłam wczoraj do reala to przystanęłam pooglądać jakie ładne są okładki, ładniejsze niż kiedyś )Cytat:
ale na pewno sobie poradzisz Cytat:
http://e-shop.orsay.com/cgi-bin/shop/index.shtml?lg=de - edit: widzę ze ta strona jest jakaś nie teges Trzeba wejść na kurtki (jacken) i na drugiej stronie z kurtkami ostatnia w drugim rzędzie od góry (mam nadzieję ze te obrazki nie zmieniają kolejności ) Widzę że dałaś sobie apel do podpisu Zasypiam na siedząco ![]() dobranoc Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-09-02 o 01:12 |
|||
|
|
|
#4805 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() hihi^^ Cytat:
Wszystko wymaga czasu... ![]() Ojjj tak, mi się mega przydał ![]() Cytat:
dobry początek to podstawa ![]() Cytat:
Trzymam kciuki żeby w tym przełomowym dla Ciebie roku wszystko szło zgodnie z planem ![]() Cytat:
![]() A do rodzinki zawsze możesz przyjeżdzać w weekendy i święta - zdążysz się wtedy nimi nacieszyć ![]() Ogólnie to masz fajowo, zaczniesz nowe inne trochę życie i na pewno Ci się spodoba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I zgadzam się, kiedyś nie było takich superanckich okładek jak teraz ![]() Cytat:
![]() Dobra, padam z nóg po pracy, w ogóle to mam chyba reumatyzm bo tak mnie coś dziwnie te nogi bolą, starość nie radość :P Miłego spanka, odezwę się z ranka hahah ![]()
|
|
#4806 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zauważyłycie, ze mamy nowe buzki?? ![]() Taka fajna pogoda, ide poplewić w ogródku, nacieszyć się latem, bo już niedługo jesień:P Dziś w nocy śniła mi się wojna-pewnie dlatego, ze wczoraj był 1 września ![]() Ale się bałam ![]() ![]() No nic, idę, miłego dnia słoneczka
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-09-02 o 11:01 |
||
|
|
|
#4807 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laleczki,
nei wiem czemu ale za kazdym razie jak cytuje wasze odpowiedzi i potem chce dospiac cos to mnie wywala z wizazu..wiec nie cytuje ale przeczytalam co pisalyscie... U mnie bez zmian poki co, w piatek na ten slub jade do kolezanki z pracy ale zdecydowalam ze nei zostane na noc tylko bede wracac... pewnie dojade do domu ok 1 w nocy jak dobrze pojdzie. niewazne zreszta. poza tym co tu dodac..wiecie w sumie wszytsko.. poza tym praca/dom i tak dni mijaja.. wczoraj z sasiadem poszlam na silownie i dalam sobe czadu, trzymam diete, smaruje sie kremami i czuje sie jakos lepiej w swojej skorze.. Psychiczei cienko to chociaz moze bede wygladac jakos porzadniej.. ciesze sie ze dalej tu zagladacie od czasu do czasu mam nadziejje,ze ten watek bedzie trwal do konca swiata. I o 1 dzien dluzej.. milego dnia
|
#4808 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba muszę nadrobić zaległości Cytat:
komputer jest dla mnie jedynym sensownym sposobem zapisywanie czegoś ale na nowe studia kupiłam sobie zeszycik, a co ![]() mam nadzieję że dobrą zobaczyłaś bo dziś już jest w innym miejscu jej zdjęcie Fajnie za dałaś apel do podpisu Cytat:
![]() Modische, karierte Jacke mit Kapuze. 100% POLYESTER - 3% POLYACRYL - 5% VISKOSE - 17% WOLLE - 34% POLYACRYL - 41% POLYESTER i kosztuje na tej stronie 49,90 euro Cytat:
dziewczyna tylko 2 lata starsza odemnie, niedawno tak jak ja skończyła studia, szukała pracy a tu teraz ![]() zauważyłyśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
żeby i psychicznie się polepszyło ![]() (jak w ogóle teraz wyglada u Ciebie w domu? jak się odnosicie do siebie z TŻ-em? ) Cytat:
i cieszę się że w wątku jest jakiś ruch ) Ale ciepło dziś ja już byłam na mieście załatwić kilka spraw bibliotecznych i nie tylko. Jutro ciąg dalszy Poza tym jakoś leci, TŻ dziś wieczorem przyjedzie do mnie i zostanie prawdopodobnie do piątku wiec jestem Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
#4809 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() yyyy pomidor ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że na ślubie będzie przyjemnie... ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tam wierze, że i psychicznie niebawem poczujesz się lepiej kochana ![]() Cytat:
![]() Nawet jako stare babcie będziemy tu wchodzić i skrobać do siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No,ale i tak kupuję na początek piękny zeszycik, który później dzięki moim twórczym rysunkom jest jeszcze piękniejszy A jedynym sensownym sposobem jak dotąd jest dla mnie ksero i życzliwi znajomi...![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i fajnie, że masz ładną pogodę...![]() Bo u mnie dziś tragicznie. Deszczowo, wietrznie i ponuro. Jesień... W pracy nie działo się totalnie nic - udało mi się przetrwać dzięki temu, że miałam dziś super zmianę no i dużo innych biurowo-formalnościowych spraw do ogarnięcia było - takich, którymi nie ma czasu zająć się gdy jest duży ruch Więc szybko i miło zleciało na szczęście ![]() Wypłatę dostałam i jestem mega zadowolona Coś czuję, że póki się uczę jeszcze tak aktywnie to zostanę przy tej pracy... ![]() Jutro mam wolne Więc trzeba będzie zadbać o samochodzik, myjnia, tankowanie i te sprawy, no i może jakieś małe zakupy żeby uczcić wypłatę. No i postaram się oczywiście wpłacić coś na konto Madzi.a![]() A dziś wieczorem ustawiłam się z PTŻ, chyba przyda się coś na kształt poważniejszej rozmowy ekhem... No to tyle ode mnie tymczasem ![]() Trzymajcie się kochane i miłego popołudnia
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-09-02 o 19:21 |
||||||||
|
|
|
#4810 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko wpadam Wam życzyc kolorowych snów, bo padam...idę się wykąpac,moze troche posiedze przed TV i idę spac, ostatnio chodzę spać około 9, 10- i powiem Wam, ze mi się to podoba
![]() ![]() Ewuś jutro tam zajrzę,poszukam Twojej. Przy okazji pooglądam sobie inne kurteczki, może coś wybiore ![]() Agolek-ja tez mam taką nadzieję a napisz jak tam z TZ-tak neutralnie, lepiej czy obco?![]() No to dobranoc
|
#4811 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Ewusia- Fajnie ,że TŻ na kilka dni przyjeżdża się nacieszysz ![]() Madame- Mam nadzieję,że rozmowa będzie udana. A dzień wolnego i wypłata to para idealna B) Tarantulek- Snu nigdy za wiele ^^ U mnie spoko luz. Do czasu Jutro mam poprawkę... o ile kobita mnie dopuści.. w pracy mam mały błąd w sensie,że nei poruszyłam części tematu tylko coś innego prócz reszty. A umieć tak srednio, i kułam i czytałam,ale nie do końca. Plany miałam aż tu.. No właśnie. Z dziarka wyszło to,że zamiast literki t jest l więc pojechałam do gda, do studia, ich szef obejrzał,że ok,mam przyjśc jak się wygoi za tydzien dwa (tylko po czym to poznam o______O ),ów był zajęty więc ani se nie popatrzyłam No nic nastepnym razem, choć to tylko minutka trza będzie zastosować inny kaliber działań...;p (ciekawe jaki I tak wyszedłszy z stamta, dzwonię do kumpeli, a ta wyskakuje,że z innymi dwiema jedzie do Gdańska toteż. Zostałam na kilka godzin. Pierw kafejka,potem gin z tonikiem,kfc ,zwierzenia i atak głupawki, Ot idziemy patrzymy fajna bryka,kabriolet sportowy, dwaj kolesie do niego wsiadają to jedna (choć szczęśliwa partnerka fajnego faceta ;>) krzyczy 'może nas podwieziecie, oczywiście za benzynę to wy płacicie' to my wtórujemy, auto było dwuosobowe, chłopczaki się speszyli i tyle. Połaziłyśmy jeszcze chwilkę po centrum handlowym, mnie atak durnego śmiechu dopadł (wiadomo, słaba cienka łepetynka ) i powrót.Zdeczka żem padnięta, wypadałoby jeszcze coś powtórzyć No ale..ps: i oto mój dziewiczy , jeszcze obolały nabytek
|
|
|
|
#4812 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mialam mily dzien dzis mimo wszystkich przebojow jakie sie odbywaja w moim prywatnym zyciu.. Bardzo jestem pozytywna dzis i wogole, sama nie wiem czemu.. widzilam dzis taka dziewczyne, w moim wieku mniej wiecej, na wozku inwalidzkim, sparalizowana, powyginana.. straszny widok.. I ja sobie wtedy pomyslalam,ze Boze ja sie tu przejmuje TZtem i mam takie problemy a tu ludzie naprawde w zyciu cierpia... takie cos daje nam dystans do wlasnych problemow... Trzeba lapac zycie i cieszyc sie kazda chwila i szkoda czasu na zamartwianie sie/planowanie itp bo tak naprawde nie wiadomo co czeka na nas za rogiem... tyle ja dzis, popijam kielkiszek pycha czerwonego wina i jest mi blogo i poprsotu dobrze... dobranoc aniolki
|
|
#4813 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i jak tam poprawka? Cytat:
podrywaczki ![]() boski cała przyjemność po mojej stronie coś jak "przyszły" czy tez "prawie" TŻ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś dziś milczycie ![]() Ja też milczałam bo cały dzień zajęta byłam rano tzw "formalności", których i tak mi się nie udało załatwić bo po tym jak obskoczyłam wszystkie biblioteki okazało się ze pani z dziekanatu ma akurat urlop i nie ma mi kto wydać dyplomu tak wiec na podyplomowe się nie zapisałam i dopiero w przyszłym tyg to będę mogła zrobić bo w piątki maja nieczynne Po południu zalegałam zmęczona a TŻ robił format mojego kompa (bo już biedak ledwo ciągnął) i teraz mi śmiga ![]() TŻ za to pojechał już, niestety, praca nie pozwoliła mu zostać do jutra ![]() a teraz idę spać powoli ![]() dobranoc |
||||||
|
|
|
#4814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale pogoda...paskudna jesien..od tygodnia wieje i leje i slonca nie widzialam...a dzis na to wesele i jest paskudnie... zino straszni i desczz.. a najgorsze ze jestem kierowca wiec bezdrinkowo i po nocy trza wracac.. No ale nic, obiecalam to pojde.. przynajmniej komus poprawie humor w tej wyjatkowy dla niej dzien.. jakie macie plany na weekend? milego ode mnie
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też pogoda do d*** ![]() dziś jadę do rodzinki więc pewnie wieczór familijny jutro wracam do siebie i robię babską imprezę z okazji urodzin kumpeli a w niedzielę prawdopodobnie przenoszę się do TŻ-a (bo jego rodzice wyjeżdżają i musi domu pilnować - skąd ja to znam - więc mu w tym trochę pomogę ) Dziś zaspałam skandalicznie ale mimo to udało mi się wysprzątać mieszkanie przed imprezą, załatwić coś w PZU i pojechać do CH po prezent Właśnie zjadłam obiad i zaraz się zbieram i jadę do rodziny.Miłej reszty dnia |
|
|
|
|
#4816 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, ja wróciłam do domu i teraz idę frytki robić bo głodna jestem niesłychanie
![]() Na weekend narazie planów zadnych-u mnie zazwyczaj wszystko spontanicznie wychodzi więc z reszta dziś moim jedynym marzeniem jest nie robić nic![]() Schism-fajny tatuaż ![]() Agolek baw się dobrze, opowiesz jak było ![]() Ewuś- babski wieczór ale fajnie-tez baw się dobrzeU mnie dziś deszczowo i szaro-i fajnie, przynajmniej nic nie trzeba robić w ogródku miłego wieczorka i weekendu!
|
#4817 | |||||
|
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() Bardzo mi się podoba ![]() No i miejsce też ciekawe choć wymaga sporej odwagi ![]() Otóż to No i w sumie chyba coraz bardziej pozbywam się tej literki "P", bo to już baaardzo prawie TŻ :P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zwykle u Ciebie:PCytat:
Cytat:
![]() U mnie aktywnie co widać pewnie po ilości postów. Standard weekendowy czyli praca - chwila w domu - wypad... No cóż, trzeba korzystać bo od października nie będę miała czasu na takie beztroskie życie pewnie ... ![]() Jesień nadchodzi coraz większymi krokami, robi się szaro i ponuro, a lato zleciało zupełnie nie wiem kiedy, niesprawiedliwe to...:/ Niecałą godzinę temu wróciłam do dom, zjadłam, wykąpałam się, trochę posiedziałam, a teraz planuję jeszcze trochę rowerku, a później muszę już zacząć się ogarniać. Dziś umówiłam się na piwko z koleżankami, a po piwku może zahaczę o domówkę o ile zgadam się z P(?:P)TŻ Także mam nadzieję, że spędzę dość miło ten sobotni deszczowy wieczór. Choć chyba bez szaleństw bo jutro na 9.30 do praaaacy znowu...![]() Miłej soboty Plotkary
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Hop hop
![]() czy ktoś tutaj jeszcze pamięta córkę marnotrawną sprzed lat ![]() ![]() Czytam Was regularnie,ale jakoś nie mogę nic sklecic od siebie..mam fatalną sytuację jeżeli chodzi o..wszystko ..W klasie porażka,w ogóle nie wiem jak mam się tam zachowywac,bardzo mnie ta cała sytuacja stresuje tak więc i z moim żoładkiem jest strasznie..poznałam chłopaka który mi zawrócił strasznie w głowie i mój tż-et denerwuje mnie na każdym kroku,to dla mnie straszne,bo nie potrafię sobie z tym w ogóle poradzic,już nawet nie mam ochoty na seks ,a jednak chciałabym żeby wszystko wróciło do normy chyba ![]() Jedynie moje nowe praktyki są w miare fajne,odbywam w Katowickim hotelu diament ,dla jednych bardziej znany dla drugich znany z tego ,że stoi obok monopolu w każdym razie póki co mamy ogrooomne lajty ![]() Na dodatek złego zaczyna się robic jesiennie,niech mnie ![]() Noo i od października zaczynam kurs na prawko,przeraża mnie to trochę,bo nie wiem doslownie NIC nawet gdzie jest sprzęgło
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-09-05 o 19:46 |
|
|
|
#4819 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niby nie śpię do południa, tylko wstaje o taj 9 zazwyczaj (skandaliczne zaspanie oznaczało ze wstałam po 10 ) ale i tak jakby co ciężko się będzie przestawić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
są osoby których się nie zapomina Cytat:
a co to za chłopak Ci tak w głowie zawrócił? znasz go dobrze? co się z tymi związkami dzieje ostatnio ![]() Cytat:
i co tam ciekawego robisz?ale masz dużo praktyk w tej szkole ![]() Cytat:
jak będziesz robić prawko to będziesz jeździć co chwila pod moim blokiem bo to standardowa trasa dla wszystkich "L-ek" (no chyba że nie w Katowicach robisz) Dzień dobry ![]() Żyję po imprezie która oczywiście byłą fajna oraz zakrapiana wódką luksusową, która mimo ze pita w formie drinków do głowy dosyć mocno uderzyła ale już ok, czuje się dobrze i zaraz się pakuję i do TŻ-a pewnie będę rzadziej na Wizaż zaglądać, ale nie mówię że wcale nie bedzę bo to w moim przypadku niemożliwe ![]() Także miłej niedzieli życzę i nowego tygodnia też miłego |
|||||||
|
|
|
#4820 |
|
Raczkowanie
|
Hej Lachonki
![]() Pisałam do Was dzisiaj, ale się nie wysłało - komp się zaciął i wszystko uciekło :/ U mnie wszystko git. Zaraz wychodzimy z TŻtem na kabaret Szkoda, że pogoda taka paskudna się zaczyna. Może jeszcze wróci trochę lata...Ewuś nie martw się - jak będziesz musiała to będziesz wstawać. Nawet ja się przyzwyczaiłam No pierwsze 2 tygodnie były męczące, ale teraz całkiem dobrze się czuję i wstaję rano bez większego marudzenia :P Schism - gratuluję odwagi co do miejsca tatuaża Ja jak bym sobie robiła, to jeśli w widocznym miejscu to jedynie na stopie Albo na plecach ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Ten chłopak to... w sumie to normalny chlopak
taki rozbójnik no niestety...mój typ zupełne przeciwienstwo mojego Tż-eta..niestety nie znam go dobrze,tylko trochę,ale z tż-tem też mi się nie układa .Praktyki w diamencie na ulicy dworcowej,tak tak jestem tam kelnerką![]() A prawko będę robiła w Tychach,więc chyba Ewusiu nie będę miała okazji Cię odwiedzac ![]()
|
#4822 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak wiec od poczatku: Piatek-wesele-dojechalysmy z kumpela spoznione o 1.5h,zabladzilysmy mimo ze trasa wydawala sie naprawde prosta ale okazlo sie,ze nie!!bladzilysmy i bladzilysmy i myslalam ze nie dojecdziemy juz nigdy i wkoncu zatrzymalysmy jakas kobiete w jakiejs miescinie malej i zapytalysmy czy nie wie gdzie to jest i sie okazalo ze jej syn tam jechal wlasnie i jechalysmy za nim pod sam hotel gdzie byla impreza.. jwypilam kielszek winka tylko bo kierowca bylam,potanczylam kilka piosenek bo fajny zespol i o 23 wyszlysmy i przed 1 bylam w glasgow.. Sobota- zaczelo sie od klotni z TZtem,potem jakos troche lepiej bylo a na wieczor pojechalam do kumpeli i zostalam na noc.Poszlam o 1 spac a ona i 3 znajomych siedzieli do niedzieli do 12 w poludnie i imprezowali ![]() :eek : bez spania wogole!! ja bylam taka niewyspana ze masakra wczoraj...bo pokoj w ktorym spalam mial lazienke obok i za kazdym razem jak ktos chcial lac to przez pokoj gdzie spalam przechodzili i co chwila mnei ktos budzil.. + muzyka i krzyki na maxa..moze 2 h spalam... Wrocilam wczoraj popoludniu do domu i w kime od razu do wieczorka..dzis jeszcze zmeczona jestem.. odespie dzis moze.. w kazdym razie weekend niezly nawet pomijajac sytuacje z TZ kupilam sobie kremik Clinique i dostalam probke innego i jestem zadowolona. Mala rzecz a cieszy..Poza tym fajny koc i podusie. dzis moze na silownie pojde ale zobacze jak sie bede czula po pracy,mozliwe ze padne jak dojade do domu.. mielgo dnia kochane
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Czytam na bieżąco co u Was słychać, ale nie mam siły i czasu zebrać myśli żeby coś odpisać. Pierwszy weekend września spędziłam na nauce , w tygodniu też szkoła.. Jak na razie ze szkołą wszystko ok, ale postanowiłam zmobilizować się i nadrobić zaległości z poprzedniego roku, więc mam trochę więcej nauki.Ale jutro za to jadę w góry ![]() A teraz zmykam piec ciasteczka owsiane na drogę, bo na myśl o wszechobecnych na takich wyjazdach chipsach robi mi się niedobrze
Edytowane przez Paseczkowa Czas edycji: 2009-09-07 o 15:13 |
|
|
|
#4824 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie bywam tam, za wysokie progi ale chętnie bym Cię zobaczyła w akcji Cytat:
a szkoda ![]() ja to chyba się nigdy nie nauczę ![]() Cytat:
ja to padam jak nalesnik, najpóźniej nad ranem ![]() szkoda ze kłótnie z TŻ-em Ci zakłóciła fajny weekend Cytat:
) Melduje się z kompa TŻ-a (który właśnie pracuje przy drugim kompie więc ja wizażuję ) Dzis byliśmy na basenie rano, a poza tym taki zwykły dzień ![]() Jutro za to musze jechac do Kato odebrać w końcu ten dyplom i złożyć papiery na podyplomówkę i strasznie mi się nie chce miłego wieczorku |
||||||
|
|
|
#4825 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeść
![]() Ja tak przelotem zaglądam żeby zobaczyc co tu słychac ![]() Własnie wróciłam z bardzo udanego spotkania z kolezankami ze szkolnej licealnej ławki Było bardzo sympatycznie, i jest szansa, ze w sobote wybierzemy się gdzieś razem potanczyć Ech...dobrze, było tak powspominac![]() No a teraz, pojdę się kąpać i spać, bo trochę zmęczona jestem ![]() Agolek-szkoda, ze z tym TZ jest nie tak, no ale może będzie lepiej...trzeba wierzyć, słodkich snów w odsypianiu ![]() Paseczkowa baw się dobrze w górach, i oby towarzystwo się sprawdziło Ewus na jakie studia podyplomowe idziesz?Coś mi umknęło? ![]() Lolcia-mam nadzieje, ze się dogadacie z TZ ![]() Dobranoc laleczki
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
na PR... chociaż teraz to w sumie już nic nie wiem bo jest mało chętnych jak na razie i nie wiadomo czy otworzą ten kierunek
Wczoraj mi się udało wszystko załatwić, odebrałam dyplom (i straciłam niniejszym legitymację - żegnajcie zniżki ) i złożyłam papiery na studia jakkolwiek jak już pisałam nie wiadomo co z tego będzie (więc oczywiście powoduje to u mnie zły humor ). Wieczorem byliśmy z TŻ-em w knajpie z moją przyjaciółką licealną i jej chłopakiem tak że wieczór sympatyczny był Dziś za to zjawiłam się u rodziny i będę myć okna co również powoduje u mnie zły humor, no ale jakoś to przetrwam i do Bożego Narodzenia będę mieć z głowy (pomijając fakt ze w swoi mieszkaniu tez powinnam umyć )Miłego dnia i piszcie coś!!!!!! |
|
|
|
#4827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie praca-dom, na dodatek wczoraj dostalam okres chyba najgorszy od miesiecy i sie zwijam.. W domu jakos lepiej z TZt bo sie nie klocimy ale nie wiem jak to bedzie miedzy nami...czas pokaze.. Dostalam wczoraj esy z New York'u!!Od szefa te esy polecial tenisa ogladac i przy okazji pozwiedzac i wyslal mi wczoraj zdjecie Statuy Wolnosci aaaaaa i nie uwiezycie ale jak byli na autobsuie takim do ziwedzania to widzial jak kreca sceny do SAYC i widzial Sarah Jessica Parker!!!![]() normalnie nie chcialam uwierzyc, czemu ja nie mam takie szczescia mam sie czym chwalic![]() no to ja wracam do prayc bo mi sie lunch konczy, po pracy na zakupy jedzeniowe i potem do domu na relaks.. pojutrze piatek! a do wakacji 3 tyg ![]() milego dnia kochane
|
|
#4828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pocieszaj mnie dalej ja też miałam taki plan, ale stchórzyłam, bo bałam się że mi babka nie wyda dyplomu tylko każe zgłosić zgubienie i inne takie tam a że bardzo potrzebowałam tego dyplomu to odpuściłam ![]() ale to gdzieś za tydzień dopiero bo teraz bolą mnie mięśnie rak od wczorajszego machania ścierką (tez lubię tę emotkę ) Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam SJ Parker Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() u mnie nic nowego, mieszkam nadal u TŻ-a, więc jest fajnie, chociaż TZ ciągle pracuje (ja też co jakiś czas mam jakieś tłumaczenie do zrobienia, ale jakoś mniej czasu mi to zajmuje niż TŻ-owi jego praca ) Dzis piękna pogoda wiec może po obiedzie na rower skoczymy ![]() miłego dnia Kochane |
||||
|
|
|
#4829 |
|
♥
|
Witam
wpadłam Was odwiedzic bo jutro zapowiada sie w szkole luźniejszy dzien wiec nie ma praktycznie nauki a później weekend co u mnie? hm w szkole mnóstwo nauki (wczoraj np. uczyłam sie samej chemi 6 h ) ale daje rade motywuje sie aby odrazu po szkole zadanie, nauka aby sie wyspac na drugi dzien jedynie wczorajsza noc była okropna po za tym co krok słysze o maturze Ostatnio sporo rozmawiam z był Tż -kurde czesto nawet za nim tesknie no ale cóz takie zycie ![]() Lolciu mam nadzieje ,że dogadasz sie z Tż i wszystko powróci Madame mnie ostatnio równiez nogi bolą - sama nie wiem od czego , myślisz , że to ze starosci nas tak nogi bola Paseczkowa jak tam wycieczka ? Ewus znalazłas juz jakas prace ? bo z tego co sie orientuje miałas szukac we wrzesniu
|
|
|
|
#4830 |
|
Wtajemniczenie
|
piatek co za paskudny tydzien mam!!na szczescie piatek juz... Wczoraj poszlam na silownie i przedobrzylam ,boli mnie dzis nawet dziura w d**** za przeproszeniem... ![]() po pracy ide do kumpeli spac i bedziemy gotwac obiad i popijac winko i zostaje na noc milo sie zapowida co u was na weekend?
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Będzie dobrze 

- dawno nie widziałam eleganckich kurteczek z kapturem 
no ale mam nadzieję ze do końca tygodnia się uwinę i chociaż to będę mieć z głowy 

), obłożyłam książki, zaraz wyprasuję strój na wf (

)

Po południu zalegałam zmęczona a TŻ robił format mojego kompa (bo już biedak ledwo ciągnął) i teraz mi śmiga
) i złożyłam papiery na studia jakkolwiek jak już pisałam nie wiadomo co z tego będzie (więc oczywiście powoduje to u mnie zły humor