|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
dostałam
|
|
|
|
|
#1352 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Certina
|
|
#1353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lecę dalej się uczyć ![]() Dziewczynki :Merriel, Szana jeszcze raz |
|
|
|
|
#1354 |
|
Zadomowienie
|
Lain zdaje się chwilowo nie ma, to Ja Ci powiem. Chodzi o Bękarty Wojny. Mój TŻ mi mówił ostatnio, że słyszał (czy czytał) taką opinię, że po tym filmie już nie będzie więcej produkcji o 2 wojnie, bo ww. reżyser temat wyczerpał ostatecznie, ale nie znał konretów tej opinii
No i Ja chciałam poszukać w necie dlaczego no i trafiłam na to co pisałam wcześniej. No ale niestety dzisiaj nie pójdziemy. Mam nadzieję, że jutro się wybierzemy.![]() Upolowałam rano promotora ![]() ![]() a to oznacza, że już w tym tygodniu będę miała złożoną pracę i z czystym sumieniem pojadę sobie na wakacje
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-09-12 o 11:58 |
|
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=madziulka_;14198574]TŻ sam wybierał
![]() Obrączki ciekawe, chociaż My raczej ejsteśmy za jednokolorowymi ![]() A zaproszenia hmm ładne, chociaz słabo widac na zdjęciu jaki to rodzaj papieru.. Nie nie wybierał sam tylko by spróbował... ogladaliśmy przymierzaliśmy..ale moj tż jest taki ze najpierw maruzi ze wszystko ma byc tylko jak ja chcę i ze go nie pytam co myśłi a potem i tak sie nie interesuje i mowi sama wyierz ...wiec miał 3 wzory które fajnie wyglądały na paluszkach..no i miał wybrać...no to sie w końcu zdecydował ...natomiast zaproszenia są z naprawde grubego perłowego papieru.. ...Kasiek i jak tam ...krawat kupiony
|
|
|
|
#1356 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Jestem pomiędzy zakupami, sprzątaniem a gotowaniem obiadu więc wpadłam do Was ![]() Kasia ładny ten bukiet, i cena korzystna ![]() Jazz to super, jeszcze chwilka i będziesz po obronie. Już teraz gratuluję
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-09-12 o 12:04 |
|
|
|
#1357 |
|
BAN stały
|
Cześć.
![]() Dotarliśmy do celu i teraz odpoczywamy.A mi się od jazdy jeszcze we łbie kręci.Mialam sporo do nadrabiania.
|
|
|
|
#1358 |
|
Adwokat diabła
|
merriel to gdy Wy mieszkacie że tak daleko on ma do domu, Kabaty czy Młociny??
![]() ale dziś jest pogoda, żenada
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1360 | |||
|
Zakorzenienie
|
szana, czy ja też mogę prosić o zdjęcia na mail? luskap@wp.pl Też chciałabym zobaczyć jak seksownie wyglądasz w sukni Bo ja też coraz częściej o takiej myślę. A miała być A :PCytat:
To życzę miłej nauki Wiesz, dużo zależy od szczęścia- to że tamta dziewczyna nie zdała a dużo się uczyła nie znaczy, że ty nie zdasz. Może trafisz w proste dla Ciebie pytania. ![]() Cytat:
Cytat:
Boję sie, że obudzę się w dzień ślubu a tu będzie zimno i deszcz będzie lał ![]() A mnie coś dzisiaj jakby grypa bierze, wszystko mnie boli...a dziś impreza u TŻta
|
|
#1361 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
a za oknem ładnie..
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
Kasik kupiłam sobie te buty co Ty tylko czarne z fioletowymi czubkami i piętami
Ale sie zdenerwowałam bo przymierzałam 37 za duze 35 małe a 36 ie by lo i co tu wymyśleć i wziełam 35 musze je rozbic. Palce mam do konca czuje ale nie mam podkurczonych... Kupiłam sobie jeszcze spodnie. i dziekuje 200 zł poszło![]() Chciałam się zapisać do fryzjera na 10 października a on mi mówi ze wszystko już ma zajęte I gdzie ja teraz się uczesze W sklepie gdzie sa garniaki i suklnie balowe dzis wywiesili suknie ślubna ale piekna poszłam sie zapytac ile kosztuje ona 420 zł Szkoda ze czasu na przymierzenie nie mialam. Teraz sie położę i spaciu bo na 19 na imprezę 18-ową |
|
|
|
#1363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ech ale chyba na to to my wpływu nie mamy ![]() powiedz TZ zeby cie rozgrzał to pomaga na grype
|
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki nie mam za bardzo czasu bo sprzątam więc tylko odpisuje i lecę dalej sprzątać
![]() prosze bardzo a jak,od dawna o tym wiedziałam Cytat:
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
Joziu a nie lepiej było poczekać aż może znowu będą te 36... jak można chodzić w za małych bucikach????
![]() wiecie byłam u fryzjera i moja fryzjerka opowiada mi, że mają taki tłum klientek bo koleżanka do której niektóre klientki się zapisały miała operacje jakoś tak nagle i teraz one muszę się sprężyc i przyjąć też te które był zapisane do koleżanki... i tak mi opowiada, ze jedna klientka to chciała ich nawet podać do sądu wiadomo że przepraszają, ze taka sytuacja się zdarzyła, no ale kobieta wylądowała w szpitalu i operacje miała, zero zrozumienia jakiegokolwiek, bo włosy ważniejsze... normalnie niektórym tym babom to sie w głowie równo przestawia
|
#1366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Black a u mnie w Urzędzie nie ma klimatyzacji i jak były upały to zdychałam tam
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od fryzjera. Mam głowę lżejszą o jakieś 2 kilo i od razu mi lepiej
![]() Lusmarija widzę, że też już po. Jakaś większa zmiana fryzury czy tylko przerzedzenie futra tak jak u mnie ?
|
|
|
|
#1368 |
|
Wtajemniczenie
|
Luskap weź nie strasz, bo ja też na studiach jednego egzaminu nie zdałam, ale nadal nie wiem o co były pytania, bo to kosmiczny egzamin był i tez jeździłam sama na wszystkie, a teraz mnie Tż zawozi na pierwszy egzamin, i bardzo ważny... no nie będę się z góry stresowała, mam nadzieję że to że ze mną pojedzie przyniesie mi szczęśćie
no ale potem się przeniosłam po 2 latach bo miałam bardzo dobrą średnią, więc w sumie wyszło nieźle kurcze brzuch mnie coś boli a @ już mi sie skończyła
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
szana , dziękuję, doszło!
A którą wybrałaś? Tą pierwszą?Certina, nie chciałam Cię straszyć Ale u mnie tak to wyglądało-raz TŻ ze mną przyjechał-też liczyłam że mi przyniesie szczęście i raz nie zdałam. Jak wyszłam to TŻ też był zdziwiony, myślał na początku, że się zbijam
|
#1370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On mi zawsze szczęście przynosił
|
|
#1371 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() asiulek u mnie jest i niestety często po wyjściu z klimatyzowanego biura jak się wyjdzie na dwór to przeżywam szok termiczny..
|
|
|
#1372 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ludzie potrafią być chamscy! eh za grosz klasy i współczucia! boli ją to,że obetnie ją inna fryzjerka bo jej ma operacje???![]() Cytat:
i dziękuję ale jeszcze będę po salonach chodziła żeby mieć 100% pewności,taka już jestem,że muszę mieć pewność na pewno chcę coś dopasowanegoidę zjeść obiadek
|
||
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, bo się wstydzę
Też bym chciała pooglądać Wasze zdjęcia w sukniach
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylismy na warsztatach mialo trwac 6 godzin, ale w sumie bylo nas 5 par (a zazwyczaj jest ok. 10) to nam poszlo w 4,5h powiem wam, ze bardzo fajna sprawa bylismy na temacie "Rozwiazmy ten konflikt". warsztaty prowadzila przemila pani psycholog - bardzo ciepla osoba wiekszosc cwiczen bylo w parach, a potem dyskusja wszystkich i dzielenie sie swoimi spostrzezeniami mozna sobie fajnie z TZem pogadac na niby banalne tematy, ale jednak bardzo wazne no i uswiadczylismy sie w tym, ze konfilkty rozwiazywac umiemy i okazalo sie, ze robimy to bardzo dobrze ![]() no i dzieki warsztatom mamy zaliczone wszystkie 3 poradnie )no a za pol godziny jedziemydo znajomych na grilla w sumie cieplo jest i nie pada
|
|
|
|
|
#1375 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
my dziś jak wzorowe małżeństwo robimy razem dinner ;D
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
Kurde, z tymi egzaminami to coś w tym jest. Ja na swój pierwszy oblany egzamin też pojechałam z TŻ
a o egzaminie na prawo jazdy wiedzieli wszyscy oprócz TŻ i zdałam za pierwszym razem. Tzn. TŻ też o nim wiedział, ale jak zapomniał że to już tak szybko, to mu nie przypominałam. ![]() My zaliczymy nauki przedmałżeńskie za tydzień. Zarezerwowałam już nawet nocleg w Żywcu bo śpiąc w zakonie mielibyśmy osobne pokoje i musielibyśmy wrócić o określonej godzinie, a tak to sobie wyjdziemy wieczorem pozwiedzać Żywiec i będziemy się mogli poprzytulać w nocy
|
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic bo babka powiedziala ze te buty beda juz znosic do magazynu:/
|
|
|
|
#1378 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jeśli coś pójdzie nie tak to nie będę przecież zrzucać winy na TŻ że mnie zawiózł specjalnie sobie bierze wolne żeby ze mną pojechać Kochany jest. Ja też przeżywałam każdy egzamin na studiach, nawet taki na który nie trzeba się było dużo uczyć, ja zawsze umiałam sporo i stąd pewnie wynikał mój stres, bo zależało mi na dobrych ocenach, żeby się przenieść na stacjonarne, no a jak już mi się udało, to dalej się dobrze uczyłam A jeśli chodzi o ten egzamin to też się już troszkę stresuję, ale pewnie najgorsze przyjedzie po niedzieli no i jeszcze to jest test, których ja nie koniecznie umiem rozwiązywać, na studiach miałam 99% egzaminów ustnych a tu przychodzi nam napisać test, niby robię sobie testy i wychodzi nieźle, ale co innego na egzaminie. Ehh masakra, idę czytać dalej.Dziękuję wszystkim za dobre słowa, po 20 tym będę się więcej udzielać |
||
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też muszę pójść do fryzjera, trzeba zadzwonić do pana Mariusza i umówić się na któreś popołudnie, chciałam w tym tyg. pójśc ale nie miałam kiedy Ciągle w biegu. Kurczę przypomniałam sobie, że do okulistki muszę też się zapisać, bo na wizytę na bank z 2 miesiące poczekam, a musi mi zamówić soczewki. Coś z moją pamięcią ostatnio chyba gorzej
|
|
#1380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też na pierwszy egzamin na prawko pojechałam z TŻ i ... nie zdałam dobra nie będę się nakręcać zdałam za drugim razem Tżta wtedy nie było...edit: kurcze nie pamiętam, ale chyba jednak był za drugim razem też ze mną ![]() no nie mówcie że nasi TŻci przynoszą nam pecha...
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-09-12 o 15:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

powtarzaj sobie ,czytaj jak masz czas a się utrwali 
No i Ja chciałam poszukać w necie dlaczego no i trafiłam na to co pisałam wcześniej. No ale niestety dzisiaj nie pójdziemy. Mam nadzieję, że jutro się wybierzemy.

i ze go nie pytam co myśłi a potem i tak sie nie interesuje i mowi sama wyierz ...wiec miał 3 wzory które fajnie wyglądały na paluszkach..no i miał wybrać...no to sie w końcu zdecydował

I gdzie ja teraz się uczesze 
)